Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1944 . 1945 . 1946 . 1947 . 1948 . 1949 . 1950 . 1951 . 1952 . 1953 . 1954 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2012 19:09
- Nahlásit

brut
lezou nám z půdy; předpokládám, že jsou zdrojem blech
Presne to me prave napadlo.
Tak na pudu klasicky pasticky, ne?

Hipík a Tonička a Rozinka
že je to pro E. hodně bolavý a uvědomuje si svůj podíl, nos bych jí v tom teda nemáchala...
Ja nemacham, urcite to muselo bejt hodne tezky rozhodnuti. Nicmene zcela v zajmu klidu ostatnich jedincu smecky.

Člen
# Zasláno: 3 Zář 2012 19:12
- Nahlásit

Fifi
Ja nemacham

...to mě ale ani nenapadlo...

Hyena
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2012 22:27
- Nahlásit

Rumštáájní večír
sedím si tu při vínečku a jsem vorvaná jak borůvka....ale sfiň pruhatá mi udělala dneska radost na stopě....asi si jí ještě nechám

brut
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2012 12:47
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Pařátek zlobí, krk se blokuje a do toho má Sviniííí zase blechu Asi jí oholím a bude bez chlupů, pak na ní nebudou mít kde "bydlet"

Fifi
Presne to me prave napadlo.
jj, nic jiného to ani být nemůže, protože s nikým jiným nepřijde do styku ( teda ještě s plesnifcema, ale ti mají obojky)

Tak na pudu klasicky pasticky, ne?
to jsme zkoušeli .... jenže nám je někam potvory pokaždý odstěhují

Janiii
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2012 16:47
- Nahlásit

doznívá únava z propracovanýho víkendu -opět krásných standardních 8 pracovních hodin v pátek + 31hodin až do nedělního odpoledne k tomu - včera jsme usnuli v půl osmý večer. dneska jsem ráno přišla do kanclu, zjistila, že mi nefunguje PC, ajťák zavelel "to musíte dovézt do Prahy" - takže jsem sedla do auta a dala si cestu Praha a zpět, jen tak na otočku. zítra jsem tudíž doma, protože PC mi přicestuje až ve čtvrtek, ale to už budu v Hradci a následně kde? no kde?

Fajka
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2012 23:20
- Nahlásit

Fujtajbl ve spolek, sem myslela že vás dočtu a koukám že vymřely po přeslici...

Janiii
to už budu v Hradci a následně kde? no kde?
nefim kde ty, ale já v řiti paní jednak nám má přijít ve čtvrtek zboží, který samo spěchá a musím ho ještě ve čtvrtek přebalit a vodeslat všecko, a druhák se už druhej tejden mordujem s jednou zakázkou, která je z kategorie sájns fikšn a když sem po 156 předělávala nabídku a klela jak pohan, že ji nechcu, že vo tu práci nestojím ...tak vona co??? no co ??? no samo, že vyšla takže v řiti nějakej čas zůstaneme a posbíráme šecky kliky co tam najdem

Eninka
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2012 23:38
- Nahlásit

ahoj, víte, že vám sem nos běžně nestrkám, děkuju, že jste mě výslovně neodsoudily, ano, bylo to nejtěžší rozhodnutí v mým životě, cítím se strašně zle, ale jsem si jistá, že jsem udělala všechno, co bylo v mých silách, abych udržela smečku pohromadě. Ano, Terka je na prahu dospělosti a byť to poslední dobou vypadalo, že vše je zažehnáno, opak je pravdou, bylo to v ní a ona prostě za každou cenu chce pokořit pozici Eninky a Eninka se nikdy za žádnou cenu své pozice nevzdá. Je to boj mezi dvěma fenama, boj na život a na smrt, zaskočilo mě to a byť jsem udělala vše, co šlo, i pohled "zvenčí" mě přesvědčil, že tenhle boj evidentně neskončí dobře vzhledem k povaze a postojům těchto dvou fenek. Za mé přítomnosti se na jedné straně umím postavit tomu boji, ale neumím se postavit boji, kterej je plánovanej a uskutečněnej za mými zády. Možná nejsem správnej vůdce smečky, asi jsem byla málo důsledná, ale to nemění nic na tom, že dvě fenky se rozhodly, že jedna musí "odejít" ze smečky za jakoukoliv cenu, i tu nejvyšší. Nechci dopustit situaci, kdy jedna druhou zabije a ani to, že když se to nestane, bude ve smečce vždy nervozita, protože ty dvě to ví, ví to o sobě....nejsem rozhodně žádná "bábovka", ale jsem přesvědčená, že moje rozhodnutí je pro dobro všech ve smečce.

brut
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2012 23:38
- Nahlásit

Fajka
jednak nám má přijít ve čtvrtek zboží, který samo spěchá a musím ho ještě ve čtvrtek přebalit a vodeslat všecko, a druhák se už druhej tejden mordujem s jednou zakázkou, která je z kategorie sájns fikšn a když sem po 156 předělávala nabídku a klela jak pohan, že ji nechcu, že vo tu práci nestojím ...tak vona co??? no co ??? no samo, že vyšla
no, potěš koště

Janiii
ti zítra cinknu ... ale až nejdřív okolo poledního, dřív stíhat nebudu

brut
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2012 23:44
- Nahlásit

Eninka
myslím, že jsi udělala maximum a víc prostě v téhle situaci dělat nelze..

Fajka
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2012 23:48
- Nahlásit

Eninka
já sem tedy houno kynolog... ale přiznám se, že chápu, že si jí nehledala jinýho páníčka už třeba před rokem, protože bych se snažila situaci nějak pořešit a až bych už věděla, že sem vystřílela všechny možnosti (nechci vůbec hodnotit jestli si vyzkoušela ty možnosti všechny) a zjistila, že to opravdu nejde tak bych se rozhodla stejně. Nesnesla bych asi pomyšlení, že sem to vzdala hned na začátku a užíralo by mě to zbytek života...
ale každej čék je jinej a má to jinak.
Hlavně bych vám přála všem, aby se podařilo Terce najít nějakýho mladýho sportovního akčního páníčka, kterej jí dá do těla a tím pádem i do makovice. A u vás doma zavládnul klid a pohoda.

brut
no, potěš koště
no já když přišla objednávka řikala jiný slova...Ku***va!

Eninka
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2012 23:56
- Nahlásit

brut
Fajka

děkuju, fakt děkuju, protože se cítím mizerně a podpora pro mě v této situaci znamená hrozně moc, protože já vím, že jsem udělala úplně všechno, na co jsem stačila. Ono odsoudit člověka za cokoliv je hrozně jednoduchý, ale vcítit se do jeho situace neumí každej.

Fajka
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2012 00:06
- Nahlásit

Eninka
Ono odsoudit člověka za cokoliv je hrozně jednoduchý
to každopádně

ale vcítit se do jeho situace neumí každej.
někdo neumí někdo nechce... někdo to vidí jinak a myslí, že jen on má pravdu ... je to těžký

Zkus rozhodit sítě po různejch třeba agiliťáckejch forech, nebo dogdancingovejch, Frisbíčkovejch, dogtrekovejch prostě sportovních. Jsou lidi, že se třeba nechtěj piplat s malým štěndem a třeba budou rádi že můžou vyrazit hned na long nebo začít trénovat na plno a ne čekat než jim z mimina vyroste pes kterej už může makat ...

brut
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2012 00:07
- Nahlásit

Fajka
no já když přišla objednávka řikala jiný slova...Ku***va!
já to nechtěla až tak popisovat :-D :-D

Eninka
jestli jsi udělala opravdu všechno, co bylo ve tvých silách a možnostech, tak se prostě nedá nic dělat a věřím, že stejně jedním očkem budeš Terku sledovat. Hlavně, ať se najde nějaký hodný páníček, který jí dá přesně to, co potřebuje ... budu držet palce, ať vám to oběma vyjde

Fajka
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2012 00:16
- Nahlásit

brut
já to nechtěla až tak popisovat :-D :-D
no bohužel tady to jináč už ani nejde
zajímavý, že když něco moc chci tak to nikdy neklapne..a když už vod začátku řikám, to nechci to je na ho*no tak to 100% dopadne

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2012 08:57
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!

Jak se daříte prtky? Já měla veleúspěšné období. Nejdřívějc sem koupila Hošíčkovi v sékáči krásného plyšového mrožíka za celých deset Káčé a včera, včera se mi podařil husarský kousíček, neb jsem v místním zveráči obdržela pro Skřivánky pytel granclí, několikero šampůnů, hračky, teplé oblečky pro malé pejsky, mističky a krabičku vitamínů šla jsem domů jak vemblloud naložená, ale převelice ščastná, neb to původně vypadalo že k Fifijový dorazím se skoro prázdnou. Jedu zítra na tu krafskou inspekci, hodlám zjistit, zdaliž je Stračena na svém místě. a pak tralááálááá dobudeme Kérkonoše. Hošíček tam bude mít ÁÁÁÁjšůůůůůů. Se zase servou jako hovada . Včera jsme si dali procourku sídlákem, Hošikus byl převelice šikovný, neb dobře hledal Krysokrtka, kterýho jsem mu cestou schovávala na stromy, do křoví, do plotů, pak byl méně šikovný, páč jsme trénovali zastřelení psa na chodniku, ale von mi ten bídák dycky cípnul dřív než sem ho stihla zastřelit , čímž způsoboval dětem převeliké pobavení. Pak jsme se družili s partičkou psí a pak jsme šli vařit, vyšli jsme po šestý a vrátili se v osum. Těšila jsem se na osamnělý večer slaměné vdovy, neb Brtnik šel schůzovat. Ale stihla sem si rozsvítit akurát dvě svíčky, zapnout počítadlo a jo! Byl tam. Byl doma. Takže mejdan slaměné vdovy nekonal.

Eninka

protože se cítím mizerně

jo, dovedu si představit, že jsi dost na s..čky. Není to ani trochu hezká situace, krom toho, že si člověk říká, že selhal, má ještě v sobě to mnohem horší, že dává pryč svého přítele. Odsoudit je jednoduchý, zkusit si představit, že jsem v těch s**čkách já, to je těžší. Taky si nemyslím, že by bylo špatně, žes jí nedala pryč už dávno a naopak ses svým způsobem snažila hledat cestu. Je mi jasný, žes nečekala určitý vývoje situace - ani čekat nejdou - viz. vztah a jeho rozpad. Něco čekat jde - smečka třech fen (nebo třech psů, to je fuck), tam se třenice předpokládat dají (ostatně i u dvou), chápu, žes pejskař a bralas to tak, že dvě jsou bez problémů, tak třetí musí natuty být taky (já jsem preventista, takže bych spíš čekala ty půtky ). Myslím, že i kdybys to pořešila, tak ta nervozita ve smečce bude pořád, protože obě se nechtějí vzdát, takže jediný řešení by bylo oddělování, což by ale stejně v tvém případě nic moc nevyřešilo - nervozita by zůstala tak jako tak, šla by přes tebe. Takže držím palce, ať se Terce najde někdo, kdo jí dá to jedináčkovství, které potřebuje. A ona ho opravdu potřebuje. Mám známou, mají velkou smečku ohařů, vrátilo se jim jedno štěně - teď už tedy dospělý pes. To zvíře je ve smečce naprosto nešťastné . Je to jiný případ než Terka, ale prostě nesedí mu to (stejně, jako by neseděla velká smečka mému psu). Oni se snažili mu najít nový domov, zatím neúspěšně tedy, protože jim je jasný, že tohle pro něj prostě není . Je to na něm tak vidět, že to pozná i lajka jako já z pouhopouhých fotek. Některý pes prostě tu smečku z různorodých důvodů nedává.

Člen
# Zasláno: 5 Zář 2012 09:06 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

Hoj ženy

dnes je krásný den

Dobrá zpráva - nemám halucinace...

Včera v noci jsem seděla u poče, všude kolem tma, a najednou do mý židle drblo něco černýho chundelatýho. Nařídila jsem si nepanikařit, zhluboka dýýýýchat a pomalu jsem spouštěla ruku dolů a níž... a to už bylo jasný, že to nemůže bejt Hipík....

Nenapadlo mě v první chvíli, že by to mohla být Tonička, která už bez pomoci nevstává.
Trumpeta nejen, že se potichoučku svalila ze svýho novýho pohodlnýho pelíšku s protičůrací ochranou, ale jako puma se potichounku připlížila k mý židli, protože zatoužila po společnosti . Tak jsem jí pelíšek přesunula na místo, kde míval jedno ze svých ležení Hipík...

Včera jsem jí začala dávat směs bachovek na skleslost, slabost a vyčerpanost. Nevím, jestli zabraly kapky nebo radost z novýho pelíšku nebo si přečetla, co o ní píšu na bazaru...
Mám ale podezření, že radost do žil jí vlil zejména nový patent, který jsme včera vyzkoušely. Dámy, pozor! Toninka má bidet... . Ona si už sama dávno zadek a pipku neošetří, takže jsem jí očišťovala houbičkou, z čehož nebyla moc nadšená. Včera jsem našla na půdě umyvadlo zvláštního tvaru, ve kterém jsem ošplouchla vlažnou vodou Toničku, aniž bych jí mokřila víc než je nutný. Toninka se zubila, mhouřila oči a vrtěla ocáskem... :-D

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2012 09:09
- Nahlásit

svalila ze svýho novýho pohodlnýho pelíšku s protičůrací ochranou, ale jako puma se potichounku připlížila k mý židli, protože zatoužila po společnos

Toninka se zubila, mhouřila oči a vrtěla ocáskem.

pipi malá milá

mám radost.

zejména nový patent, který jsme včera vyzkoušely

fascinuje mě, jak vždycky něco vymyslíš

Člen
# Zasláno: 5 Zář 2012 09:19
- Nahlásit

Eninka

Člen
# Zasláno: 5 Zář 2012 09:23 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

PetraK
fascinuje mě, jak vždycky něco vymyslíš

No, musím skromě podotknout, že TOHLE udělátko bych si měla nechat patentovat Kdybys viděla, jak se tam Tonička nakrucovala a jaký přitom dělala xichtíky..

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2012 09:25
- Nahlásit

udělátko bych si měla nechat patentovat

no ale proč ne?? Udělej to, spoustě lidem by se to na starý psí kolínka natuty dost sešlo.

Tonička nakrucovala a jaký přitom dělala xichtíky.

ešče že mám bujnou fantazii, páč si vás představuju obě plus Tvoje promluvy při tom a jí ščastnou za důstojné nejen hygienické ošetření ale, ale též převeliké privilegium, páč ty důry mladý todle totiž nemaj

Člen
# Zasláno: 5 Zář 2012 09:35
- Nahlásit

PetraK
Já měla veleúspěšné období. Nejdřívějc sem koupila Hošíčkovi v sékáči krásného plyšového mrožíka za celých deset Káčé a včera, včera se mi podařil husarský kousíček, neb jsem v místním zveráči obdržela pro Skřivánky pytel granclí, několikero šampůnů, hračky, teplé oblečky pro malé pejsky, mističky a krabičku vitamínů šla jsem domů jak vemblloud naložená, ale převelice ščastná, neb to původně vypadalo že k Fifijový dorazím se skoro prázdnou.

Myslím, že jsem udělala fatální chybu, když jsem se rozhodla objednat gargameláč atakdál sama, kdybych to nechala na tobě, mohla jsem se v něm koupat... Jsi úplně nejšikovnější

Jedu zítra na tu krafskou inspekci, hodlám zjistit, zdaliž je Stračena na svém místě.
... poplácej za mě Stračenu

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2012 09:43
- Nahlásit

mohla jsem se v něm koupat...

viď? hmm nebyla by to marná koupel.... teplej olej. I když asi všeho s mírou.

z těch útulkovejch věcí mám fakt děsnou radost, je toho plná taková ta pruhatá vietnamská taška. Jen škoda, že neuvidím ,jak se pesani budou hlemejždit, až se jim zase rozhodí hračky. Minule to byl bomba pohled, tak se nadšeně všichni pinožili prostorem a lítali jako pometla. A taky jsem debilů král, protože jsem měla do toho sekáče vyrazit o den dřív a mohla jsem mít plyšáky nějaký za pár babek. Nenapadlo mě to- idiotku.

poplácej za mě Stračenu

jakože Fifinu?

Člen
# Zasláno: 5 Zář 2012 09:47
- Nahlásit

PetraK
jakože Fifinu?

... ať neskončíš na polici vedle Stračeny , kozo..

Člen
# Zasláno: 5 Zář 2012 09:51 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

PetraK
mohla jsem mít plyšáky nějaký za pár babek

Vidíš, u nás mají plyšáky v sekáči taky a skoro za nic. Já je ignorovala, protože u nás mají životnost asi dvě vteřiny, tak je nakoupím a pošlu Fifině...

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2012 09:53
- Nahlásit

, kozo..

tys dnes nějak zemědělsky zaměřena ženo

a pošlu Fifině.

esli tam bude krafka nějaká, tak tu pošli i s věnováním

Já je ignorovala

no, člověka to totiž vůbec nenapadne , sakra. A to ten výprodej byl minulý týden, štve mě to. Nevím proč mě to nenpadlo, když fakt sbírkuju už dlouho.

vlk
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2012 09:55
- Nahlásit

rumštajn ve spolek.....

Eninka
no hplky myslím napsaly všechno, co bych k tomu řekla i já.... člověk míní osud mění. Jak si někdy nesednou lidi, nesednou si i psi.... taky přeju Terce skvělýho páníka a tobě hodně síly při loučení....

stařénka je tak roztomilá na tom krásným pelíšku....co je to za umejvadlo, cos objevila ???..... bábina má taky starýho pséka co potřebuje omejvat a žínku zrovna nemiluje.....

PetraK
zravim paní, vy máte u vás tak skvělé sekáče s plyšákama za deset kaček ??? takový levný hračky by se mi moooc hodily.... šibí plyšový park se tenčí a plyšové zdroje vyschly...

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2012 09:56
- Nahlásit

jo a nevíte někdo, proč jsem dneska tak příšerně zmrzla????? vyrazila jsem s enem v sukénce a díratejch botách. Plus tričko teda pochopitelně. ale tento oděv tedy rozhodně nebyl dostačující. Sedím tu v kanclu a klepu se jak drahej péf před sámoškou ešče tetkon. Rumu zde nemaje, natáhla jsem si aspoň pletený ponožky od maminky. Vypadám naprosto úchvatně

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2012 09:58 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

vidíš ?? vidíš,? už máš první dotazy:

.co je to za umejvadlo, cos objevila ???..... bábina má taky starýho pséka co potřebuje omejvat a žínku zrovna nemiluje.....

já tě řikám, nech si to patentovat, nebuď hloupá, dyš můžou lidi kupovat peachoviny jako nafukovací feny pro psy, tak takhle užitečná věc se natuty bude hodit.

vlk

zravim paní, vy máte u vás tak skvělé sekáče s plyšákama za deset kaček ??? takový levný hračky by se mi moooc hodily..

máme tu sekáč a tam je jednou za čas - myslím za měsíc??? výprodej, kdy je šécko úplně šécko za desítku. Mám takhle velmi vzhlednou mikinu, minibatůžek (do kterýho se nevejde nic, ale je vzhledne ) a brašničku ípécháó. Chtěla bys něco pořídit příště?

Fajka
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2012 10:00
- Nahlásit

Fujtajbl ve spolek !
nestíhááááám

PetraK
a pak tralááálááá dobudeme Kérkonoše
bledá závist pani, myslím že v tomhle počasí budou neskutečný výhledy! aaaaa hned bych šla téééž !

PetraK
... poplácej za mě Stračenu
za mě vobě stračeny

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2012 10:02
- Nahlásit

Fajka

nestíhááááám

novinka

bledá závist pani

dyk vy budete Peckovat ne? tak jaká závist?

za mě vobě stračeny

taky budeš asi koza

<< 1 ... 1944 . 1945 . 1946 . 1947 . 1948 . 1949 . 1950 . 1951 . 1952 . 1953 . 1954 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání