Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1935 . 1936 . 1937 . 1938 . 1939 . 1940 . 1941 . 1942 . 1943 . 1944 . 1945 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
brut
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2012 12:11
- Nahlásit

kachna_
byla jsem s Kačíkem na pravidelný prohlídce u doktorky. Bylo by fajn, moct říct, dělám to, to a to, páč to dítěti vyhovuje a ne jen vyslechnout naučené poučky o příkrmech
co to máte za doktorku? Tyhle naučený příručky mi fakt deptaj.... vůbec neberou ohled na dítko a na to, co mu vyhovuje Kašli na to, dřív děti vyrůstaly na rozmáčeným chlebu v mlíce a byly ok, teď by všem nejraději nacpali všechny možný umělý výživy a jiný srágory, ale co to s dětma udělá časem nikdo neví. Jeď podle vlastního rozumu a citu, to uděláš nejlíp

Kačík už má také vlastní krosničku
hezkýýýýý a jakou? Jsem zvědavá

kachna_
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2012 13:12
- Nahlásit

brut
hezkýýýýý a jakou? Jsem zvědavá
Stejnou jako Lucka, neb byla v akci za 1600 Kč vč. dopravy
co to máte za doktorku?
obávám se, že úplně normální
Tyhle naučený příručky mi fakt deptaj...
no to mě taky. Přece by mělo být důležitý, jestli jí dostatek zeleniny a ovoce, jí relativně pravidelně, možná jestli jí maso.
No nejvíc mě dostala rada, když jí nechutná bílá hollandie, že jí mám dávat "sladkou activii"
teď by všem nejraději nacpali všechny možný umělý výživy a jiný srágory
mám výcvik z dob přechodu na barf u psů
hezkýýýýý a jakou?
Stejnou jako Lucka

Páč je nová za cenu použitý
Doufám, že na dovolenou (za měsíc), už bude Kačík pěkně sedět a budeme se moct vydávat na delší túry

brut
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2012 13:27
- Nahlásit

kachna_
Stejnou jako Lucka, neb byla v akci za 1600 Kč vč. dopravy
skvělá cena A fakr vypadá, že je v naprostým pořádku ... to byl super kup

no to mě taky. Přece by mělo být důležitý, jestli jí dostatek zeleniny a ovoce, jí relativně pravidelně, možná jestli jí maso.
mno, to by jsi asi chtěla moc... oni jak mají tabulky, tak se podle nich říděj ať se děje, co se děje...

No nejvíc mě dostala rada, když jí nechutná bílá hollandie, že jí mám dávat "sladkou activii"
s ím projímadlem vevnitř?

mám výcvik z dob přechodu na barf u psů
já se do dneška bavím, kdž si vzpomenu na Jitku, která v půl roce spořádala houskový knedl se svíčkovou ... by se z toho dneska doktorky osypaly

Doufám, že na dovolenou (za měsíc), už bude Kačík pěkně sedět a budeme se moct vydávat na delší túry
to už bude, protože roste jako z vody a kebulku drží dobře

Hipík a Tonička a Rozinka
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2012 22:08
- Nahlásit

Heeeech, pečená, vařená, ve vlastní šťávě dušená... Všude dobře, pod trubkou nejlíp...

Něco potřebuju udělat, tak jsem se trochu rozhejbala studenou vodou a muzikou na plný pecky.
Už u Mano Chaa jsem si všimla, že Tonička při některých tónech zbystří a občas se přidá.

Ovšem do extáze se dostala, když jsem pustila tohle.

Vúúúú húúúú si fakt užívala, z fleku by jim mohla dělat doprovod..

Nebylo to, že by jí ty zvuky vadily, naopak...

Hyena
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2012 22:13
- Nahlásit

Jéé, díyk za tip na prima song..ovšem Hyenu nechal ledově klidnou..tedy spíš ledově vařenou
Fakt je, že je chudák zvyklá doma i v autí na drsnější kalibr

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2012 22:31
- Nahlásit

Všude dobře, pod trubkou nejlíp..
Dokud trubka tece, nic te neupece!!
že Tonička při některých tónech zbystří
Ze by nejaky vyssi? Tak to abys zacla ladit hlasek konipasek a trenovat arie v sopranu!

Člen
# Zasláno: 20 Srp 2012 22:38
- Nahlásit

Hyena

No já právě poslední dobou moc muziku nahlas nepouštím, a když už, tak do sluchátek... Ale když jsem viděla, jakou radost Toničce udělala tahle vykopávka, budu jí muset dělat diskotéku častěji , hlavně se tam musí hodně výskat , protože tyhle zvuky slyší...

Člen
# Zasláno: 20 Srp 2012 22:41
- Nahlásit

Fifi
Ze by nejaky vyssi?

určitě, protože při druhém vúúú húúú už se radostně přidala, a šlo jí to

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2012 23:56 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!

IŠ BIN CURÝÝÝK!!!! Zpátky v realitě, brrr. Ušlápli jsme skorem stofku, prolezli Česko i Germánsko. LUŽKY MOJE MILŮVANÝ. Je tam nádherně, úžasně a nejlíp. Lidi žádný, civilizace taky skorem žádná. V pánzyjounu jsme byli úplně sami, prostě skvělý. Asocijála ráj.

Hošíček dospěl k názoru, že germánská die Kuh vůbec nejni nebezpečná - na rozdíl od český krávy. Páč kolem jejich stáda prošel s hlavou hrdě vztyčenou. Možná teda spíš vyhlížel konečný cíl cesty, který se jaksi ztratil v nedohlednu, když jsme v germánsku krapítek zakufrovali. Ovšem když jsme se dostali zpět do žádáného směru a posléze se do Čech úspěšně navrátili, čekala na nás - na mě hlavně teda - malá velká odměna. Jízda dolů na koloběžkách, krpálem a v terénu. Valila jsem to dolů třetí kosmickou až jsem chudáka nebohého psíčka zcela zničila. Na začátku cesty hopikal nadšením, cože je to za novou krávovinu, ke konci již se jen mechanicky pohyboval. a radostně to rozhodně nebylo. Když jsme zastavili u stánku s Bernardem, poprvé, POPRVÉ V ŽIVOTĚ JSEM SVÉHO PSA VIDĚLA ULEHNOUT ČI SPÍŠE UPADNOUT ZCELA PO PSOVSKU NA ZEM, TAM SE STOČIT DO PRECLÍKU, NEDOŽADOVAT SE PODUŠEK A UPADNOUT DO BEZVĚDOMÍ . Zatímco pánčička upadla v nadšení, neb u stánku měli co??? BERNARDÝNA TOČENÝHO a to teda dyjéta nedyjéta, to sem teda nemohla odolat a pustila se do něj. Taky to podle toho ovšem dopadlo, zřezali jsme se s Brtnikem slušně. Já jsem posléze Brtnika vyhodnotila jako zcela nespolehlivého, když nechtěl už jít do restauračního zařízení na večeři.A zcela samostatně jsem přes louky a lány v temném šeru vyrazila do prostoru, protože přece nikoho nepotřebuju a půjdu si večeřet sama. No ne? Dala sem si řízek jako krávu a Brtnik ešče byl moc rád, že pro mě na ty louky vyrazil a následně díky tomu též povečeřel. Po dvanácti letech jsme vyrazili na můj oblíbený hrad Oybin do Germánska . Vřele doporučuju, je to nádherný místo, může se tam s čoklidama, aji misku vody dostanou. Sem tam odvážně pohovořila germánsky s pani pokladní a.... MÁME PRVNÍ ZAHRANIČNÍ TŮŮŮRISTICKOU ZNÁMKU, neb Germáni se přidali k nám a taky jich nemálo mají.

Taky jsme měli zvěřinové zážitky. Já teda první, páč při jednom z návratů do pánzyjounu koukám, u cesty v louce leží srnec, okamžitě jsem za jízdy vystoupila a šla sem ho vočumovat. Dlouho ho to nebavilo, frknul a šel honit srnku. Druhej den jsme tam vyrazili s hošíkusem a co nevidím. Vpravo kámoš srnec a vlevo srnka a.... měla s sebou dva odrostlejší kolouchy. Vítr šel od nich k nám, v cestě byly balíky sena, paráda. Dostali jsme se s Ešusem dost nablízko. Já jsem vždycky popošla dopředu, přivolalala ležícího psa a takhle po krůčkách jsme se dostali až k nim. Čuměla jsem na tu nádheru jakou dobu. Jenže to jelimanstvo zrzavý bylo frustrovaný, že jako nemůžeme jít ešče blíž a ešče blíž a jak měl lehni, tak se z toho začal válet na zádech, aby měl asi aspoň nějakej pohyb a to šmrdlání jeho smrdutejch nohou ve vzduchu to celý pokazilo a srnka s kolouchama hópla do lesa. Taky jsme vyrazili k Brtníkovi domů....

a pak po skalkách lezli

Moc fajn tam bylo. Pak jsme se popřesouvali na Apaluchu, kde jsem hodlala odpočívat a jen tak trochu si zazavařovat.... což způsobilo, že jsem následně nebohé Šárce volala, neb jsem si ručku pěkně opařila. Šárka je kouzelnice, ručka jest díky ní v neuvěřitelný době jako nová, takže jsem se mohla pustit do opalování. židlí. Což teda úplně nevyšlo, páč jediný co z toho vzešlo byl zapálenej igelit, kterej mi trošáánek vzplál a seškvařil se. Vzhledem k bolavému rameni se další díl opalovačky odkládá.

Jak ste se dařily milé dámy? Říkala Brůtice, že ste tu všechny pěkný Doni Poblítos a Posrýtos. Už je lépe?

nechci být zpátky v realitě, chci být v horách, flákat se po opuštěných místech a nepotkávat lidije a neposlouchat je jak momentálně řvou pod voknama na lavičce

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2012 23:59
- Nahlásit

šem do extáze se dostala, když jsem pustila tohle.

Vúúúú húúúú si fakt užívala, z fleku by jim mohla dělat doprovod..

má dost dobrej vkus Tonka jedna. SE nezdá teda , ani trochu.

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2012 00:39
- Nahlásit

PetraK
Herzlich wilkommen (snad sem to napsala dobre? )
Říkala Brůtice, že ste tu všechny pěkný Doni Poblítos a Posrýtos. Už je lépe?
To teda pekne keca, ja byla duo Donitos jen cca na dve hodiny, co si ona kde poridila, je jeji vec.
Hezkej reprt, krasne jste se meli! Tak vitej v realite.
chci být v horách, flákat se po opuštěných místech a nepotkávat lidije a neposlouchat je jak momentálně řvou pod voknama na lavičce
Nemusim byt v horach, chci bejt v tichu, prirode a hlavne ne v hnusnym vedru!

kachna_
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2012 08:49
- Nahlásit

Rumštáááájn
PetraK
Vítej
po skalkách lezli
to je strašně hezká fotka, taková plná emocí
Jak ste se dařily milé dámy?
z fóbie offrouda jsem dělala. Páč jsem se ocitla naproti mamčinu baráku a nějak jsem nepochopila, kudy mi mamča vysvětlovala, že mám jet. I jela jsem cestou necestou, polem nepolem s její velkofabií. No naštěstí to přežila, přestože mám pocit, že není určena pro jízdu v terénu

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2012 15:02
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ

Sme se fčéra pocourali ve Hvjézdě, neb tam je stín a je tam i rybňajz, takže čokl se po dovolené dounavil plováním. Sem si původně myslela, když jsme mu tam asi hodinu házeli. Jenže von se tím tak akurát osvěžil a při zpáteční cestě do kopce hopikal prostorem a čekal akci, kteroužto z nás uvařenejch jaksi nemohl zcela logicky vyžádat. Pak jsem naloudovala fotočky na to rajče
http://zrzavec.rajce.idnes.cz/dovolena_2012_Luzky/ ,
upíkla Brtknikoj rychlej drobenkovej kuláč s ovocem a svalila se k Vlaku dětství a naděje.

Jo a to sem vám fčéra zapomněla napsat že jsme si z chalupy uďály krásnej vejlet do RRRRAMMMMŠTANU .Do Rrrraamštajnu nad Střelou . Tam se nutně musíme přestěhovat nejen kvůli názvu, alébrž, páč je tam nádherně, jsou tam krásný domky a Depešáci tam točili svůj klip taky. takže samý pozitíva . Dokonce už jsem to chtěla rovnou i realizovat,páč tam je domek na prodej, starobylej takovej, úplně starožitnej, ale Brtnik je přízemní, nedovolil mi to. Páč prej je to dlouhý na dojezd do prasé

hale jak tam je krásně:

uznejte že nutně musim bydlet v Rrramštajně nad Střelou lepší název už bejt nemůže

Fifi

Herzlich wilkommen

danke šééén danke šéén.

duo Donitos
, co si ona kde poridila

aha a já myslela, že byla nějaká líbačka a takhle to dopadlo
každopádně věřím, že to nic příjemnýho nebylo tak aspoň, že to huž máte za sebou a ne teď v těhle hicungách.

krasne jste se meli!

to jo, bylo fakt super, vůbec se mi nechtělo zpátky - jako ostatně vždykcy a asi každýmu, tůchám, tůchám, že jste na tom při návratu z dovči byly všechny taky tak.

a víte co mě ale překvapilo? že skorem člověk nepotká lidije se psema furt fšicí jezděj se psema na dovolenou a ......... nikde nikdo. Jeden germánskej půdl na Oybině, jedna boxerka v Mikulášovicích, a pak asi všeho všudy dva psi za celou dobu, jinak vůbec nic. Až pak na Rrramštajně krásná bíglová dáma, kterážto z něj byla celá unešená, páč jí nafackoval a zdupal. Asi masochistka nějaká

Nemusim byt v horach, chci bejt v tichu, prirode

tak asi budem muset založit nějakou rezervaci pro asociály. Navrhuju ty Lužky někde. Tam nikdo nechce, jen já . a jako velkej bonus - dělaj tam skvělou, skvělou obří zmrzlinu do obřího kornoutu se šlehahajdou, griliášem a politou karamelem. přibrala jsem díky tomu asi tak pětset kilo
kachna_

to je strašně hezká fotka, taková plná emocí

dík. já četla nemocí i když emocí taky, páč sem musela držet na skalce nejen psa, ale taky emoce na uzdě,páč furt už chtěl jít dolů hned, ledva jsme tam vylezli. Jenže pan fotograf se nějak zadrhnul za zatáčkou a nešel a nešel a to jelito tam nechtělo vydržet, že se musí jít nutně podívat dolů, kde že teda je s tím foťákem. Mezitím tam prošla výprava, která se právě ptala, ešivá tam pes vylezl sám, pes chtěl jít za výpravou, fotograf nešel... výprava odcházela, pes chtěl jít za výpravou.... jo, je to fotka plná emocí

z fóbie offrouda jsem dělala

šššššikovná si, převelice. Já jela párkrát po naší úvozovce a kdo tam někdy jel, je mu jasný, že jsem měla zadnici pevně sevřenou

přestože mám pocit, že není určena pro jízdu v terénu

toooo sice primárně jako není, není, ale naše už druhá fóbije dokazuje, že i v tomto směru jest zdatným autem a víkend co víkend to tam u nás dobře zvládá. I za dost mokrých podmínek třeba. Je pravda, že k tomu autu tedy musí být pak také zdatný řidič, což tedy evidentně jsi. Seš prostě dobrá.

kachna_
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2012 15:58
- Nahlásit

PetraK
fotka
tak to ta fotka dost lže, když z ní dejchá pohoda

Jo a pozoooor, povedl se mi chleba číslo 10 . Chyba (v těch předchozích devíti pokusech ) byla v moc vody. Jen mi teda mocně vykynul, takže budu zkoušet udělat kváskovej.

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2012 16:20
- Nahlásit

kachna_
tak to ta fotka dost lže, když z ní dejchá pohoda

no tak ale je pravda, že ta pohoda tam byla, to je fakt. Byla to pohodička, klídek,tabáček - výlet z Chřibské na Tokáň, poslední den dofči, nic náročnýho, pár kiláčků tam a pár zpátky.

a todle je taky pohodička - pěkně jsme si evidentně v podhradí schrupli

povedl se mi chleba číslo 10

takže nejen zdatná offroudová řidička, ale též pícařka seš?

Jen mi teda mocně vykynul, takže budu zkoušet udělat kváskovej.

ty pečeš v pekárně viď? Já mám tady recept od kolegyninýho manžela, který to má jako koníčka - pečení chleba , ale peče normoš v troubě . A on říká, že právě se mu osvědčilo droždí v prášku, protože ten chleba má kynout pomalu, což právě droždí v prášku způsobí. že to kyne pomalu. Ale nevím, zdaliž se to vztahuje i na pekárnu?

vlk
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2012 18:57 - Změnil/a: vlk
- Nahlásit

rumštajn ve spolek....

PetraK
pani zrastvujtě po dovolenéj..... venčíte v Prahé ve Hvězdě ??? Esli tam někdy potkáte starší, vysokou, hubenou dámu se šibákem Fandou, tak ji mocně pozdravujte od vlka a jeho šibstva....

kachna_
velkogratulace ke chlebu číslo 10....

Janiii
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2012 21:27
- Nahlásit

PetraK
paní hodíš mi do mailiku info o ubytku v těch Lužkách? třeba by vyšlo pár dní v září ... díííkuju.

a zas mizim, páč zítra budu mít dovču a hlavně velenávštěvu - přijedou mamí musim naplánovat výlet někde do lesa, aby holky nepadly - a my taky

brut
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2012 21:32
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Sem dneska byla v Práglu v Motole ... hnus fialovej, tak mi bylo po cestě. A to dneska bylo jen 33. Včera bych to nedala....

Se ozvu zítra, teď jdu relaxovat ..

kachna
gratuluji k 10 vítěznému pokusu :-D

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2012 21:50
- Nahlásit

vlk
venčíte v Prahé ve Hvězdě ??? Esli tam někdy potkáte starší, vysokou, hubenou dámu se šibákem Fandou, tak ji mocně pozdravujte od vlka a jeho šibstva....

jojo, občas tam venčívám, tak se budu dívat po okolí a případně dámu přepadnu. Mám to tam ráda, člověk se pocourá v lesíku, čokl se okoupe. A v zimě, když je sníh je to tam paráda, hlavně v době, kdy se zadaří a nikdo tam není.

Janiii
paní hodíš mi do mailiku info o ubytku v těch Lužkách?

ano prosím. Provedu.

brut

čus pani uvařená a co vám řekli v Motole?dáte vědít?

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2012 21:58
- Nahlásit

Janiii

pozdravuj maminu a Vaška.

emil odeslán a pokud pojedete, doporučuju udělat si výlet na tu Tanečnici a spustit se dolů na kolobrndách, bomba adrenalin, když to rozhulíš a šviháš to lesem

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2012 07:55
- Nahlásit

Ramštááááááájn,
aaaaa hlavní šéfová ramsštajnová je zurüuuck! Hurá

U nás je šílená ale šílená buřina, slejvák jako prase...jde to dál na Hradec opakuji jde to na Hradec, Fifijová požor požor !!

Janiii
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2012 09:16
- Nahlásit

Fajka
...jde to dál na Hradec
tyjo, eště že mamča nenechali holky doma měli to taky jako variantu v tom horku, ale vzali je s sebou. Bonča čim je starší tim hůř bouřky snáší, tak ještě že jedou všichni
pozdravy vyřídím!!!

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2012 09:20
- Nahlásit

Janiii

Bonča čim je starší tim hůř bouřky snáší,
já ani nemluvim, jsou tak nějak bouřky bojavý voba dva

pozdravy vyřídím!!!
od nás samo taky ! huuuž se na ně těšíííme a já se těším že si zase plyšáci na Pecce máknou pořádně

brut
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2012 11:13
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Hlásím se, ale po včerejšku spíš mezi nenažrané a polomrtvé. Navíc mně ráno vzbudila bouřka, což je hnusný, páč jsem chtěla spinakt min do osmi a ne vstávat o víc jak hodinu dřív

PetraK
v Motole mi řekli, že výsledek bude příští týden, tak si mám zavolat... to víš, než dají dohromady kousky jater, co mi tak hezky "proklepali"

Fajka
U nás je šílená ale šílená buřina, slejvák jako prase...jde to dál na Hradec opakuji jde to na Hradec, Fifijová požor požor !!
tak to šla oklikou od nás k vám a pak směrem k Fifce, páč u nás byla po sedmý .... Ale co mi bylo přijemné, tak že se mírně ochladilo a dalo se dýchat. Ale teď už zase praží sluníčko a je vedro

Janiii
pozdravuj mamču

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2012 12:09
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ

Tak jsem ráno dorazila do prasé totál mokrá, jediný co na mě bylo krapítek suchý byly myslím bombarďáky . a to jsem si myslela, jak sem to pěkně vychytala, když jsem doma počkala až to přejde (a při tom čekání nezavřela na balkon a byl takovej lijavec, že i přes balkon nám nalilo do obýváku ). V mírném deštíku jsem vyrazila na trambaj, dojela do výstupní stanice, vystoupila a už nepršelo i skočila jsem si pro šunku. Vyjdu z krámku, jedna,dvě kapky............ a .......... vzápěstí celej kýbl najednou nestačila jsem ani otevřít deštník . Botky mám průtočné , takže jsem v podstatě mohla jít bosa a vyšlo by to nastejno, bláto naházený i na sukničce. Do prasé dorazila vodníkojc céra .

aaa včera jsem si dala skvělou noční prochajdu. Vyrazili jsme s hošikusem, nikde nikde nebyl, ani noha, tak jsme si pěkně pocourali, všade ticho. Tedy do momentu, kdy jsme šli kolem jednoho bloku a tam se na balkonech rozeřvali postupně asi čtyři psi. Bez toho, že by je majitelé ohoukli. což mi vzhledem k pokročilé noční hodině přišlo hustě sobecký vůči sousedům, že ani jednoho z majitelů to nenapadlo.

Fajka.

Hurá

se moc neraduj

brut

nenažrané a polomrtvé

seš já?

že výsledek bude příští týden, tak si mám zavolat.

tož já držím palce hrozně moc. hele a ostropestřuješ?

Ale teď už zase praží sluníčko a je vedr
.
tady byl před chvílí slušnej ceďák.

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2012 12:36
- Nahlásit

brut
no unás byla buřina fakt festovní..ráno sem venčila za modrý oblohy a sluníčka a do čtvrt hoďky byla taková tma jak v noci fuj ...a děsnej vichra a chcavec...ale zas je zalitá zahrada

PetraK
Hurá

se moc neraduj

eh badabum už dneska bylo tak se nebooojim

Hele chceš pro Ešusa ještě tu novou madračku jak psala Bruut?
Jestli jo tak bych ti jednu nechala a eventuelně nějak dopravila do Prahé až by jsme jeli kolem..

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2012 13:03
- Nahlásit

loučim se s vámi. Na hrop mi dejte černou růži prosim

jdu k žubaži.

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2012 14:20
- Nahlásit

PetraK
jdu k žubaži.

aaaaaaaaaaaaa bojim bojim...

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2012 16:22 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

Všichni
Ráda bych začala větou "nechci se vnucovat" (nebo něčím podobným), ale nemůžu, protože se jdu vnucovat!
Snažíme se s jednou slečnou (zdejší pfufí) udělat nový web na pomoc útulkáčům, zatím je v přípravě a na FB je takový "předvoj" - stránečka s příběhy nechtěných pejsků, kočiček i jiných zvířat. Doufáme, že když si to lidi přečtou, trošku to změní jejich pohled a nebudou se bát nebo ofrňovat vzít si zvířata z útulků nebo týrané, nebudou mít takové předsudky.
FB stránka je zde: http://www.facebook.com/pages/BEKY-hl%C3%A1s%C3%AD -kamar%C3%A1di-u%C5%BE-maj%C3%AD-domov/47917762209 5370
A sem to dávám proto, že tady máte taky nějaké nalezence, ne? Nebo o někom takovém víte. Tak kdyby někdo chtěl poslat fotky a povídání, budeme rády a časem to přesuneme i na web. Navíc je tam soutěž o podložku pod myš s obrázkem soutěžícího zvířátka.
Uzávěrka je oficiálně 26. 8. a příspěvky se posílají na mail beky.prispevky@gmail.com, ale když to někdo pošle na ten můj, tak to tam taky dám.

Fifi
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2012 17:39
- Nahlásit

Hyena
Tumas.
ev.c. K2008 - Herba. http://www.utulekkromeriz.cz/psy.html

Jinak bourka rano nic moc, stocilo se to jinam, asi deset minut lehce prselo, ted odpoledne uz jen par kapek. A zase slunko, takze klasicka pradelna.

<< 1 ... 1935 . 1936 . 1937 . 1938 . 1939 . 1940 . 1941 . 1942 . 1943 . 1944 . 1945 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání