| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2012 13:09
- Nahlásit
brut
Dámy,chcete se pobavit
ani sem se moc nepobavila to je ešče horší, než Hipíkatý Zagorka. Ach jo, takovoudle hnusárnu u lidí, který maj problémů dost i bez toho
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2012 13:28
- Nahlásit
hele a dost ženský...tady to má bejt ouhylný ... a my tu začínáme působit až příliš vážně a seriozně. Dyk si zkazíme pověst!!!!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2012 13:31
- Nahlásit
Hyena
zkazíme
budem děsně zkažený??
...tady to má bejt ouhylný
tááák jo
lepší?
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2012 13:40
- Nahlásit
PetraK
budem děsně zkažený??
No jasně
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2012 13:42 - Změnil/a: Hyena
- Nahlásit
Vitamíny jsou zdravé
|
brut
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2012 13:43
- Nahlásit
PetraK
no jistěže,je to teda jen jeden unikátní model, ale existuje
mnooo, u tebe mi ten model nepřekvapuje
tahle mikina je celočerná s plastickým nápisem rrrrramštajn na rukávu a ramštajnímm křížem na prsíčkách
pfffff
moje sestra mi pod stromeček naježila rrramštajní pitvací tričko, takže dobrý
šikovná sestřička , jsem na něj zvědavá
ale von se zpěčuje mejm pokynům!! už sem mu ráno volala!!
ježííííííííííííííííííííííííííííííííš, chudáááááááááááááák Brtník
to já mám vykoumaný už. Hnedle ráno bych se šla projet na koníkoj, pak by člověk obstaral to zvířectvo, poklidil, nakrmil... šel si zacvičit, zaplavat, strava by byla lehká leč pestrá, nebála bych se toho, že se jen budu povalovat
mnooo, když to říkáš.... já jen vím, že by tě to bavilo chvíli, pak by jsi chtěla mezi lidi, do práce, být nějak užitečná a ne svůj život proflákat... ale když myslíš, vymlouvat ti to nebudu
dlužim tělu trochu té regenerace, po těch oooorchijích
vidíš, já žádné orchije neměla a jsem spokojená
No jo já vim, že co si člověk nevyrobí doma je v podstatě humáč , že není moc věcí, který by mohl jíst jakože jsou o.ká.je smutný, že už ani zdravý věci nejsou zdravý
jako mě překvapilo, že mi to říkala sestřička na tom vyšetření...asi aby odvedla mojí pozornost. Tak jsem jí říkala, že vím, že se vše dobarvuje karamelem, přidávají Ečka atd. No a ona na to, že co si člověk doma neudělá, to zavání průšvihem...že mnoho lidí jí zdravě a opravdu dodržuje režim a skončí s pořádným problémem, na rozdíl o těch, kteří občas zhřeší a jsou jak rybičky...
taaaak, ty myslíš, tuten "plamenomet"
no samo, byl účinnej? Byl.... tak proč ho nepoužít?
tak s tim sem teda na boj proti deprézím zdejšího obyvatelstva nějak nepočítala, ale je pravda, že možná by byl převelice účinnej, to je fakt
a možná by se mnohým i víc líbil... oheň umí chrlit kde co
s těhulí nestraš
seš dvakrát nakrytá? Seš....tak to nezamlouvej a koukej hlásit termín
vono se to tady dá dost i předpokládat, takovejdle dekadentní veršíček
já veršíčkuju opatrně
znám jednoho, kde bych klidně i takhle přející byla. Lidskej všivák takovej podlej. Tak pak proč ne. A ešče bych mu řekla jako ta pohádková babička: "Sám si ztratil, sám si hledej!"
ale ten nebude od nás? Nebo bude? Cizí nemyslím, tam souhlasím, že na všiváky poslat pohádkovou babičku je ještě jemná prácička
ani sem se moc nepobavila to je ešče horší, než Hipíkatý Zagorka.
neboj, já se taky moc nebavila..... spíš jsem tu ronila slzičku, páč tohle bude veliký problém, který si zase nikdo nevezme na triko a který odnesou jen ti obyčejní doktoři a lidi okolo... plus samozřejmě nemocní. A to nemluvím o tom, kolik peněz navíc to bude stát stát, protože určitě se vymění od obálek, přes tiskopisy až po razítka úplně všechno, jen aby se někde někdo mohl plácat v prsa a hlásat, jak je dobrej, co to vymyslel a jak to prostě bude fungovat.....ale že je to kokotina už nikoho z nich nezajímá.
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2012 13:44
- Nahlásit
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2012 13:48
- Nahlásit
|
brut
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2012 13:48
- Nahlásit
Téééééééééééééda, co jste to tu tancovaly za dupáka?
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2012 13:55
- Nahlásit
tak a končím, bo zasejc muším chvilku pracovat
|
brut
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2012 13:59 - Změnil/a: brut
- Nahlásit
Ochranné pomůcky:
- Prvý suspenzor byl v hokeji použitý už v roce 1874.
- Ale první helma až v roce 1974.
Trvalo to sto let, než mužům došlo, že i mozek je důležitý...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2012 14:03
- Nahlásit
Hyena
Vitamíny jsou zdravé
kapek mi trvalo, než mi to došlo z hlavy do paty a zpátky no jo, šak řikám, hlava nebyla dlouho zapnutá
brut
mnooo, u tebe mi ten model nepřekvapuje
no, unikát je prostě unikát
pfffff
nefuň, je to náhodou moc vzhledná mikina, fšem se líbí. a nejvíc mně!
zvědavá
šak ho v podstatě znáš, tohle má jen kapánek delší rukávy.
ježííííííííííííííííííííííííííííííííš, chudáááááááááááááák Brtník
ne!chudáky sem já! Nejenže musim chodit do prasééé a nemůžu bejt rentijérova žena, tak navrch mi ten muž nerentijér ešče narafičí kropítko ve dřezu tak, že sem se hned ráno nedobrovolně vosprchovala!!! grrr
být nějak užitečná a ne svůj život proflákat... ale když myslíš, vymlouvat ti to nebudu
abych byla užitečná nemusim chodit do práce, ale naopak dělat něco smysluplnýho, kde právě ten život neproflákám. co třeba pomáhat jinejm, víme? A na to by se nejvíc hodilo bejt právě tou rentijérovou ženou, měla bych čas, prostor, peníze a možnosti se tomu věnovat. víš?
já žádné orchije neměla
když já orchije jednou za čas ráda, zvlášť, když se proložej procházkama, povalováním a četbou, to sou pak dokonalý orchije.
na rozdíl o těch, kteří občas zhřeší
no vida, jak se vobčas ty órchije hoděj. Jinak jo - prostě co si nevypěstuješ a nevyrobíš, tak prostě JE UMĚLÝ A PLNÝ HUMUSŮCH. my měli štěstí, že jsme ještě nevyrostli na tědle srágorách, ale co ty děti dneska? Pak nemáme bejt takový chcípáci
A DOST!! UŽ ZASE SME O.T. depkatý a ne úchylný !
Byl.... tak proč ho nepoužít?
tak mi bylo žinantní to sem frknout.....
. oheň umí chrlit kde co
jéén blbni, já to sem fakt fláknu!
.tak to nezamlouvej a koukej hlásit termín
nic! Seš snad poradce chovu?
opatrně
tady?
ale ten nebude od nás? Nebo bude
jak vod nás myslíš? Jako z fóry?? ne-e. Takový tu nejsou, Tendle sráč byl tý mojí předchozí práce, zákeřnej hajzl, kterej strašlivě dokázal škodit lidem. Našeho původního šéfa sejmul, účetní, která mu viděla do karet taky..... Tak sem ho tak dlouho vytáčela, až moje místo zrušil ten všivoň měl jako hobby svou účast v nějaký protidopingový kontrole sportovců, chodil za nima domů v nejnevhodnější doby a kontroloval co načůraj. Jako jo, chápu smysl toho kontrolování, jenže on se vyžíval v tom jakou měl nad nima moc. Fuj, ešče tetkon se mi chce blinkat. Ondynoj zavítal do našich vod - potkali jsme ho s Brtnikem při nakupování, tak sem si ho zase vychutnala a velmi hlasitě pravila, tak aby to slyšel, že odcházím, že nakupovat tam, kde se pohybujou všiváci zákeřný nebudu, páč nehodlám dejchat vzduch, kterej zamořej háááájzl jeden. Tak jo jemu bych to přála, protože co on se naubližoval lidem.! Tak ať hledá.
ale že je to kokotina už nikoho z nich nezajímá.
bohužel mám pocit, že tady se nic jinýho než kokotiny snad ani neprodukuje
|
brut
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2012 14:05
- Nahlásit
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2012 14:05
- Nahlásit
brut
Téééééééééééééda, co jste to tu tancovaly za dupáka?
kdo? kde?
Trvalo to sto let, než mužům došlo, že i mozek je důležitý.
já to znám , je to výborný!! dík za připomenutí, to zas musím doma oprášit, to mě hnedle bude mít Brtnik zase radši
|
brut
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2012 14:07
- Nahlásit
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2012 14:08
- Nahlásit
Hyena
tady to má bejt ouhylný ...
a to co píše Brutofka ti přijde jako málo úchylný?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2012 14:11
- Nahlásit
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2012 14:13
- Nahlásit
kachna_
přijde jako málo úchylný?
úhylný je to právě tak, až je to smutnýýý : cry:
|
brut
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2012 15:15
- Nahlásit
PetraK
unikát je prostě unikát
nefuň, je to náhodou moc vzhledná mikina, fšem se líbí. a nejvíc mně!
tsss, tak to vůůůůbec není vzhledná ..... mě se nelíbí, páč se na ní nepitvá
tohle má jen kapánek delší rukávy.
mnoooo, to je dobře, alespoň ti nenastydnou tlapky.... jsem potěšena
Nejenže musim chodit do prasééé a nemůžu bejt rentijérova žena, tak navrch mi ten muž nerentijér ešče narafičí kropítko ve dřezu tak, že sem se hned ráno nedobrovolně vosprchovala!!!
tys zvládla ranní hygienu v kůchni, seš dobrá, hlavně jestli proběhla při výrobě snídaně ... pašááák je, říkám to furt
abych byla užitečná nemusim chodit do práce, ale naopak dělat něco smysluplnýho, kde právě ten život neproflákám. co třeba pomáhat jinejm, víme? A na to by se nejvíc hodilo bejt právě tou rentijérovou ženou, měla bych čas, prostor, peníze a možnosti se tomu věnovat. víš?
sem nemyslela ve smyslu pomáhat jinejm, to je o trochu něčem jiný, ale o tom, že ty svůj život proflákáš, protože žiješ jen z rentiérových financ
když já orchije jednou za čas ráda, zvlášť, když se proložej procházkama, povalováním a četbou, to sou pak dokonalý orchije.
tak tohle jsou krásný orchije, ale stejnak sem je neměla....sem měla jiný, kadibutkový a díky tomu mám 3kg dóle
Jinak jo - prostě co si nevypěstuješ a nevyrobíš, tak prostě JE UMĚLÝ A PLNÝ HUMUSŮCH. my měli štěstí, že jsme ještě nevyrostli na tědle srágorách, ale co ty děti dneska? Pak nemáme bejt takový chcípáci
my sme prosím vyrostli na ještě horších svinstvech, jen se o nich nemluvilo
tak mi bylo žinantní to sem frknout.....
tobě? Tomu nevěřííííím
jéén blbni, já to sem fakt fláknu!
sem zvědavá, kdy to bude
nic! Seš snad poradce chovu?
speciál u tebe jo... ve spolupráci s Fajfkou
tady?
všade
jak vod nás myslíš? Jako z fóry?? ne-e. Takový tu nejsou,
ufff, se mi ulevilo, páč těch pár hošíčků jsou bezvadní a nerada bych jim poškodila můžo ( teda místních hošíčků, ti co choděj jinam vyjímám, páč je většinou neznám a tak nemohu soudit)
Tak jo jemu bych to přála, protože co on se naubližoval lidem.! Tak ať hledá.
ááááno, to s tebou souhlasím .... všivácíííí si to zasloužej všicííí, páč možná pak se napravěj a budou svým pisklavým hláskem prosit za odpuštění ....
bohužel mám pocit, že tady se nic jinýho než kokotiny snad ani neprodukuje
to je fakt, proč to dělat jednoduše, když to jde složitě a že pak jsou chudáci nejen lidi, ale i ti, kteří s tím vším pracují a denně si vyslechnou spoustu nadávek atd, to už nikoho nezajímá, navíc za almužnu, protože to co mají jako vejplatu nic jiného není
kdo? kde?
no, vy dvě s Hyenou
já to znám , je to výborný!! dík za připomenutí, to zas musím doma oprášit, to mě hnedle bude mít Brtnik zase radši
já jsem se u toho zase po dlouhý době nasmála a mladej to teď hodně často používá na svý spolužáky a spoluhráče
|
kulala
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2012 15:24
- Nahlásit
[b]brut[/b]
ty sem fakt zapadáš Sehnalas?
to si pis glazurovany
ja sem nebyla doma tak sme nemohla napsat
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2012 15:29
- Nahlásit
brut
. mě se nelíbí, páč se na ní nepitvá
éééščes jí neviděla ty matlo, tak jak můžeš vědít, že se ti nelíbí?
hlavně jestli proběhla při výrobě snídaně
naščestí ne, páč snídani sem vyráběla až tu, takže to by bylo kapek žinantní
že ty svůj život proflákáš, protože žiješ jen z rentiérových financ
to ne- ne, páč rentijér ty peníze vydělal taky díky mé maličkosti, víme? Dyš sem to jeho zázemí, páč co je muž bez zázemí? Nic
mám 3kg dóle
pani, zcela výjimečně vám to nezávidim, páč to sou tvrdě vydělaný tři kila . A tetkon mi dochází...... jak to tak čtu.... že doslova áááách joo, to zní hrozně
me prosím vyrostli na ještě horších svinstvech
no to si hele nemyslim. fakt jako že ne. tehdá ešče nebylo spousta "šikovnejch technologí" a pak taky jsme měli jedny z nepřísnějších norem.
tobě? Tomu nevěřííííím
no tak dobře! prostě se bojim, aby nám to tu nezavřeli
sem zvědavá, kdy to bude
vydž, tady si to nelajsnu
speciál u tebe jo... ve spolupráci s Fajfkou
mno.... modrou kref mám, papíry taky mám (nevadí, že sou na hlavu, ne?? ) tak jo, akurát že to pak budou ale asi bezpapíráci
ufff, se mi ulevilo, páč těch pár hošíčků jsou bezvadní
no bať,
, páč možná pak se napravěj
hele člověče tady vo týdle existenci si myslim, že jak by se vyhrabal z nejhoršího, lup a bylo by to stejný.
pak jsou chudáci nejen lidi, ale i ti, kteří s tím vším pracují
jo!
Hyenou
jo tááák
mladej to teď hodně často používá n
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2012 16:42
- Nahlásit
PetraK
Pani, vidim, že ste zase zpět, poznám to podle toho, že půl stránky zabírá váš příspěvek a druhou půlku Brutkovej, takže se vás znova ptám, ale stejnak už vás stihne ptačí kletba - cncete dědit zrníčka po našem Pínečku? A píseček do krmítka a čistítko na vodu? Jinak to nasypu do krmelcůch ptačích v léze.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2012 17:50
- Nahlásit
Tyvoe sem tu správně u Ešusový??? tady je to jak v
Tak při pátku
Fujtajbl ve spolek v novém roce,
sem měla hafo práce bolehlav a tak se hlásím až dnes
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2012 17:51
- Nahlásit
http://www.novinky.cz/domaci/254988-predpoved-poca si-pripravte-se-spis-na-jaro.html
PS: Klokan přijede v březnu
|
brut
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2012 19:00
- Nahlásit
b]kulala[/b]
to si pis glazurovany
sem nebyla doma tak sme nemohla napsat
to je mi jasný, ale květináče mě zaujaly
PetraK
éééščes jí neviděla ty matlo, tak jak můžeš vědít, že se ti nelíbí?
protože se na ní nepitvááááá
naščestí ne, páč snídani sem vyráběla až tu
škoda, mohla jsi to mít najednou
ne, páč rentijér ty peníze vydělal taky díky mé maličkosti, víme? Dyš sem to jeho zázemí, páč co je muž bez zázemí
raději se nevyjadřuju, juuuu?
, zcela výjimečně vám to nezávidim, páč to sou tvrdě vydělaný tři kila
myslím, že fakt rychleji píšeš než myslíš
hele nemyslim. fakt jako že ne. tehdá ešče nebylo spousta "šikovnejch technologí" a pak taky jsme měli jedny z nepřísnějších norem
ale houby... všude se sypala chemie o který se vůbec nemluví, máme pěkně zadělaný pole chemickýma postřikama a ty se prováděli už za dob našeho dětství, páč třá DDT byla naprosto "skvělá" technologie, což asi byla, ale nikdo nevěděl o vedlejších účincích....
prostě se bojim, aby nám to tu nezavřeli
nááás nebo naše forum?
vydž, tady si to nelajsnu
myslím, že už to tu proběhlo
modrou kref mám, papíry taky mám (nevadí, že sou na hlavu, ne?? ) tak jo, akurát že to pak budou ale asi bezpapíráci
nevadí, si je vemem na starost a budou se mít dobře stejně jako hošíček u vás
hele člověče tady vo týdle existenci si myslim, že jak by se vyhrabal z nejhoršího, lup a bylo by to stejný.
máš pravdu, někteří ať doživotně hledaj co na to pohádková babička
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2012 19:19
- Nahlásit
brej večer!!!!
kašel moc lepší neni, ikdyž už se nedusim
ale!!!!!! ve středu mám dovču, jedu na moravu ke kamarádce, jejíž dvě berňačky mají štěňátka takže se jedu mazlit s celkem 16!!!! malými berňáky děěěěěěsně se netěšim
|
brut
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2012 19:24
- Nahlásit
Gerda
Gerdičkóó, Ešuska ti asi před dvěma stránkama odpovídala, že se sejdete a převezme ráda vše od Pínečka. Ale měla jsi vydržet do letošního roku
Fajka
Tak při pátku
to víš, Ešuska s Hyenou se rozhodly tancovat dupáka :-D
sem měla hafo práce bolehlav
práce je u vás madam klasika , nesmíš tolik pít, pak nebudeš mít bolehlav :-D
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2012 19:32
- Nahlásit
Fajka
Tak při pátku
to víš, Ešuska s Hyenou se rozhodly tancovat dupáka :-D
No začlo to tu bejt příliš seriozní, tak jsem se do toho vloižila a svedla i Brutici
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2012 19:52
- Nahlásit
Jsem vas chtela jen pozdravit, zustavam prinasrana a tak nebudu kalit vody/dky.
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2012 19:55
- Nahlásit
b]Gerda[/b]
Brutkovej, takže se vás znova ptám, ale stejnak už vás stihne ptačí kletba - cncete dědit zrníčka po našem Pínečku? Tady halt musíte bejt bystrá a ostražitá, bo tady nikdo výcuc nedělá
|