Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1674 . 1675 . 1676 . 1677 . 1678 . 1679 . 1680 . 1681 . 1682 . 1683 . 1684 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Hyena
Člen
# Zasláno: 2 Led 2012 19:58
- Nahlásit

Fifi
zustavam prinasrana a tak nebudu kalit vody/dky.
co se děje?

Fifi
Člen
# Zasláno: 2 Led 2012 20:28
- Nahlásit

Hyena
Nic podstatnyho, neboj. Jen jsem rada, ze uz ma Agata svou chovatelskou eru za sebou a bystré Skřítkove nehodlam rozmnozovat. Hejblo mi zluci par lidi. Shit happens.
Nechci byt prilis seriozni.

brut
Člen
# Zasláno: 2 Led 2012 20:40
- Nahlásit

Fifi
Jen jsem rada, ze uz ma Agata svou chovatelskou eru za sebou a bystré Skřítkove nehodlam rozmnozovat. Hejblo mi zluci par lidi. Shit happens.
ááále, od toho tu jsme, aby se ti ulevilo a mohla jsi se vypovídat... přepokládám, že zase nějaký detailista byl na ránu a vytočil tě

Hyena
No začlo to tu bejt příliš seriozní, tak jsem se do toho vloižila a svedla i Brutici
nj, občas si čék musí postesknout, jak to tu funguje či nefunguje....ale našla jsem jeden krásnej vtip, ovšem nejde mi vložit, tak snad mladej se zmátoří a přidá...

Hyena
Člen
# Zasláno: 2 Led 2012 20:51
- Nahlásit

Fifi
chjooo....chov, co?mě stačí, co se pomalu, ale jistě dozvídám o chovu pruhatejch.....
brut
nj, občas si čék musí postesknout
no ale zase někdo muší dohlídnout, aby se to tu nezvrhlo moc ve stejskání

Fifi
Člen
# Zasláno: 2 Led 2012 20:57
- Nahlásit

brut
aby se ti ulevilo a mohla jsi se vypovídat...
Tak mne se ulevilo hned, staci to v sobe nedusit a rozhodne sem se nevypovidavala, jen sem si porvavala sama sprosta slova.
Hyena
mě stačí, co se pomalu, ale jistě dozvídám o chovu pruhatejch.....
Taky zajimavosti nejaky vesely?
A ono stejskani - to moje bylo po Dorote, chvilickovy, ze zase neco je jednou prvne bez ni. Jinak se v tom nerochnam, naopak se tomu vyhybam diky cupkam zvesela. Vcera Kremylek vyblil vicko od petky, dneska vykadil obal Petky, takze bylo stribrite, jemne perlive magnesiove lejnicko.

brut
Člen
# Zasláno: 2 Led 2012 21:02
- Nahlásit

Hyena
ale zase někdo muší dohlídnout, aby se to tu nezvrhlo moc ve stejskání
to je fakt, to by to tu za chvíli vypadalo jak ve fňukárně a ne v dus,dus, dusáckým foru

Fifi
Tak mne se ulevilo hned, staci to v sobe nedusit a rozhodne sem se nevypovidavala, jen sem si porvavala sama sprosta slova.
dobře jsi udělala, tělu i duši se ulevilo, jen doufám, že je to pomáhá, páč to použiju brzy též

Joa dámy, Brut mi neustále bleje... denně jednou, většinou šťávy, ale nějak nevím, co s tím Zkoušela jsem dietku, postupně masíčko, zkusila jsem hladovku, aby vytrávil a tzaky nepomohlo.... napadá vás něco?

Hyena
Člen
# Zasláno: 2 Led 2012 21:11
- Nahlásit

Fifi
no já mám pocit, že to je snad téměř ve všech plemenech to samý. zatím mi to netankuje, bo má vořecha, ale tím, ež chci dalšího psa s PP... i když dost často si řikám, že možná vezmu něco, co mi přivanou nouzovky a nebudu si muset rvát žíly. Jedinou vyjímku, co jsem objevila jsou dalamtináři ...

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Led 2012 21:12
- Nahlásit

Gerda
ale stejnak už vás stihne ptačí kletba - cncete dědit zrníčka po našem Pínečku? A píseček do krmítka a čistítko na vodu? Jinak

jooo pani, ale vono s náma je to těžký, dyš na tom čaji sme se taky nedomluvily už sem ho vzala do práséé, aby ho náhodou nenapadli škůdci.

Janiii
ve středu mám dovču

Proč maj furt lidi tendence provokovat??

na ten kašel si doma udělej ten hůůůmus cibulovitej a taky si dojdi koupit Sinupret. Bylinkovej mišmaš, co mi poradila pani dochtorka.

Fajka
PS: Klokan přijede v březnu

ŽJOOOOOOOOOOOOO FAJFKA JE F TOM????

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Led 2012 21:13
- Nahlásit

Fifi
Nechci byt prilis seriozni.

fuj co to je za kalibr!

Fifi
Člen
# Zasláno: 2 Led 2012 21:13
- Nahlásit

brut
Mi cuby vetsinou blily, kdyz mely prave hlad a zaludecni stavy se jim bourily. Jinak byly zdravy a bobecky krasny. Zkus mu zacit davat snidani? nevim, jak krmis a cim, u nas cuzy rano snidankujou, tu jogurtek bilej, tu podmasli s par piskotama, tu krajicek tvrdyho chleba... Esli nebleje hlady.

brut
Člen
# Zasláno: 2 Led 2012 21:20
- Nahlásit

PetraK
ŽJOOOOOOOOOOOOO FAJFKA JE F TOM????
myslíš, ale na ní se nevyřádili hošíčci dus,dus,dusácký a navíc, ty jsi nakrytá rovnou dvakrát

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Led 2012 21:21
- Nahlásit

PetraK
no jo, sem si nakonec i myslela, že ta pošta mohla bejt nejlepčí řešení )))))) Chceš to teda poslat poštou? Jestli jo, pošli do mejlu átres. Jeslti ne, neva, nasypu volnoptactvu

Hyena
Člen
# Zasláno: 2 Led 2012 21:26
- Nahlásit

Fifi
u nas cuzy rano snidankujou, tu jogurtek bilej, tu podmasli s par piskotama, tu krajicek tvrdyho chleba
kuwa už dlouho si myslím, že čubu trápím..teď to vím téměř jistě

brut
Člen
# Zasláno: 2 Led 2012 21:37
- Nahlásit

Fifi
Mi cuby vetsinou blily, kdyz mely prave hlad a zaludecni stavy se jim bourily.
tohle mě nenapadlo ... faktem je, že on baští v posledních dnech pomalu a nějak mám pocit , že i míň... tak zkusím zakrmit po malých dávkách několikrát za den a ne jen dvakrát + dobrůtky. Krmím masem, ale dávám přes den zeleninu, ovoce a tvaroh nebo zakysanku ....

brut
Člen
# Zasláno: 2 Led 2012 21:43
- Nahlásit

Hyena
nemyslím, že by jsi jí trápila... ona ale nemá potíže s trávením jak Brut. Kvůli němu od malička řešíme, čím krmit, aby neměl srajdu, neblil atd Nějak mu to nevadí, ale nám docela jo ...

Fifi
Člen
# Zasláno: 2 Led 2012 21:43 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

Hyena
Jiste, si straslivy tyran. Ja bych jim ani nic nemela tendenci cpat, ale fakt se to letama takhle vystribrilo, po ranu chteji par soustecek chutnych.
brut
Muze to byt viroza, cokoliv, jsem ho nevidela.. Jen me napadly ty snidane. Ale esli pres den neco dostava, tak ze by fakt nejaka blitickova hnusota virozovita (ale to by se aj sracka pridala?) ? - zkusila bych nejakou dietku typu casteji a malo, ryze, mrkva, libova drubez varena.. znas to..
A zalezi, jak dlouho takhle blije, taky moh sezrat nakej humus a ne a ne ho vyhodit ze zaludku..

Edit
brut
Kvůli němu od malička řešíme, čím krmit, aby neměl srajdu, neblil atd Nějak mu to nevadí, ale nám docela jo .
Ty a stitnou a slinivku a takovy ty veci, z krve poznatelny, jste nechavali udelat? Esli to ma od mala, tak je neco spatne.

Fajka
Člen
# Zasláno: 2 Led 2012 21:48
- Nahlásit

su fraseeee ted sem doslažila žampijoony a děsně se s nima přežrpapala... mě bude blběěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěě

Hyena
Člen
# Zasláno: 2 Led 2012 21:50
- Nahlásit

Fajka
su fraseeee ted sem doslažila žampijoony a děsně se s nima přežrpapala... mě bude blběěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěě
ne seš, těhotné to je normální

brut
Člen
# Zasláno: 2 Led 2012 21:51
- Nahlásit

Fifi
zalezi, jak dlouho takhle blije, taky moh sezrat nakej humus a ne a ne ho vyhodit ze zaludku..
blije třetí den Ale on žere dost trávy, tak jsem si říkala, že to mohlo být tím....

Ty a stitnou a slinivku a takovy ty veci, z krve poznatelny, jste nechavali udelat? Esli to ma od mala, tak je neco spatne.
nenechávali, ale asi na to dojde... on nestrádá, srst má pěknou, postavu taky, ale to trávení je děsný. Podle veta byl blbě krmený jako štěně a asi má narušený trávicí enzymy...

Fajka
Člen
# Zasláno: 2 Led 2012 21:52
- Nahlásit

Hyena
nejsuuuuuuuu sem psala že mě bude blbě a né že mě je blbě....

Ešuska blbne ..bože já a těchotnáá to by byl pjůůůseeeeer

tím klokanem fbřeznu sem myslela Ešusku..to ňák nepochopila rači

Fifi
Člen
# Zasláno: 2 Led 2012 21:55
- Nahlásit

Fajka
doslažila žampijoony a děsně se s nima přežrpapala... mě bude blběěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěě
Mne bylo blbe vcera, fakt nemuzu jablka jist. I v tom krenu mi vadi.

Žampijon mastný,na tuku smažený,
hlavobolu přeruší veškeré snažení!

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Led 2012 21:56
- Nahlásit

Gerda
že ta pošta mohla bejt nejlepčí řešení

pani- to ste ale neviděla našu počtu , tam stojíte hned jak vejdete do dveří. Jedině to poslat snad do prasé??

Fifi
brut
Mi cuby vetsinou blily, kdyz mely prave hlad a zaludecni stavy se jim bourily

mám tu samou zkušenost, ale na druhou stranu - teď blul šťávy i proto, že mu v žaludku seděl kloub od kolene, kterej mu dal Brtnik. Takže nejdřív blul ščávu a pak kousky toho kloubu. Tak jestli tam Brutikovi něco v tom žaludku nesedí??

Hyena
Fajka

no! dyk to řikám, je f tom. Proto je jí i tak divně hehehééé, bude pruhatý miminkooooo, heheheééé

Fajka
Člen
# Zasláno: 2 Led 2012 21:57
- Nahlásit

Fifi
Mne bylo blbe vcera, fakt nemuzu jablka jist. I v tom krenu mi vadi
tobě bylo blbě po japkách?????????????

jo přesně! sem na ně dostala děěěsnou chuuť na něco nezdravě mastnýho tučnýho..asi přituhne když sem při chuti ... essi mě bude blbě tak mě to neva bo sem si děsně pochutnala

Fajka
Člen
# Zasláno: 2 Led 2012 21:58
- Nahlásit

PetraK
no! dyk to řikám, je f tom. Proto je jí i tak divně hehehééé, bude pruhatý miminkooooo, heheheééé

kušuj babo nebo tě bacim zatím mě blbě nejni!

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Led 2012 21:58
- Nahlásit

Fifi
Fajka

Hlavobolu přeruší veškeré snažení
neb přibije Fajfku k hajzlíku pažení.
Nemusí pít Fajfka jako Brůtka hnusy,
leč na hajzl běží též, páč nutně musí.
Veselá to bude noc,
veselá a hodně moc

Fifi
Člen
# Zasláno: 2 Led 2012 21:59
- Nahlásit

brut
on nestrádá, srst má pěknou, postavu taky, ale to trávení je děsný.
...nebo giardie..
a treti den - nehral si, blbecek, nekde s vyhorelejma petardama???? Tech otrav z toho bylo driv dost. Nechci strasit, ale.. se optej.

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Led 2012 22:00
- Nahlásit

Fajka
zatím mě blbě nejni!

ne, jistě nejni. Enem... tudle před vánocema, pak tetkon po vánocích..... KDO TO SPOČITÁ, tu dobu porodu, je tu někdo zdatnej????
měli bychom rychle začít plánovat nějakej sraz, dycky nám to děsně trvá, tak aby do tý doby Fajfka nepovila

Fajka
Člen
# Zasláno: 2 Led 2012 22:02
- Nahlásit

PetraK
Hlavobolu přeruší veškeré snažení
neb přibije Fajfku k hajzlíku pažení.
Nemusí pít Fajfka jako Brůtka hnusy,
leč na hajzl běží též, páč nutně musí.
Veselá to bude noc,
veselá a hodně moc

si střevoooooo

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Led 2012 22:03
- Nahlásit

Fajka
střevoooooo

no... naštěstí ne to tvoje, páč to by mě dneska čekala noční šichta

Fajka
Člen
# Zasláno: 2 Led 2012 22:04
- Nahlásit

PetraK
ne, jistě nejni. Enem... tudle před vánocema, pak tetkon po vánocích..... KDO TO SPOČITÁ, tu dobu porodu, je tu někdo zdatnej
chceš mě jako naznačit že ten kdo má bolehlaf je těhotnej?????????? voe v tom případě nejvíc těhodnej je číííf

<< 1 ... 1674 . 1675 . 1676 . 1677 . 1678 . 1679 . 1680 . 1681 . 1682 . 1683 . 1684 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání