| Autor |
Zpráva |
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2012 18:35
- Nahlásit
brut
No 4 holky a jeden cvalda, kterou si vybere, se uvidi v sobotu.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2012 18:51
- Nahlásit
Fifi
holky a jeden cvalda, kterou si vybere, se uvidi v sobotu
tak to je skvělý, že má na výběr .... mě se líbí ten prcek, co jsi ho sem dala, má nádherný výraz
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2012 19:23
- Nahlásit
ooo psí booože, to je štěnítkůch. a ani jedno nejni moje!
no co nadělám, jdu se zregenerovat po tvrdém tréninku ku plotně. Náš pan trenér je ras, jeho cvičení vypadá tak jako nenápadně... ale záhy zjistíte, že z vás vyrobil invalidu
Zapínám hošíčky a jdu mlátit kaserólama .
Fajfko - pani prosím vás, nemůžete chvíli krást? Pár fotoček Číífoj čornout, toho si von nemůže fšímnout...., zvlášť když je teď slonice, ty bejvaj nefšímavý velice
|
kulala
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2012 19:48
- Nahlásit
[b]brut[/b]
tak to je skvělý, že má na výběr .
a jeste lepsi z emam prvni vyber uz se nemuzu dockaaaaaaaaaat
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2012 19:53
- Nahlásit
kulala
jeste lepsi z emam prvni vyber
to je nejlepší možnost přávidím Ti. Přeju šťastnou ruku. A tak teda budeš mít dva chlupáče tetkon? A jak s převozem prďůse přes vodu?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2012 20:02
- Nahlásit
kulala
jeste lepsi z emam prvni vyber
tak to vynikající zpráva ... tak to přeju velmi, ale opravdu velmi šťastnou ruku a spoustu nádherných chvilek při výběru a pak samozřejmě i při převzetí. Ale víkend moooooc závidím
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2012 21:59
- Nahlásit
Lovu zdar!
Jdu se vyblejt.. krom toho vseho, co me v posledni dobe neuveritelne m***, jsem prave poprve psy vencila v kosikach, jelikoz NEJAKEJ DEBILNI CURAK tu rozhazuje kousky parku s jedem na krysy (((((( Fakt mi je uz z tech lidi zle Esli ho tu pri nejakym nocnim venceni nacapam, tak nejen ze ho umlatim ja, ale predpokladam, ze se ke mne prida prinejmensim cuba a to ji teda ten kosik milerada na chvili sundam.. Kurva, proc jsou lidi takovy magori?!?!?!?!
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2012 22:13
- Nahlásit
Mathea
Lovu zdar!
Jdu se vyblejt.. krom toho vseho, co me v posledni dobe neuveritelne m***, jsem prave poprve psy vencila v kosikach, jelikoz NEJAKEJ DEBILNI CURAK tu rozhazuje kousky parku s jedem na krysy
Ty jo, tak to je peklo... držím palce, aby se zlětíčkům nice nestalo. Do krimu ti dyžtak ráda donesu buchty
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2012 22:25
- Nahlásit
Hyena
Do krimu ti dyžtak ráda donesu buchty
Diky, si hodna Ale fakt sem z toho dost vystihovana.. nevim, jak dlouho je ted treba ty kosiky, co rpijde za tejden, za mesic.. Nejezdi mi auto, takze je nemuzu na kazdy venceni hodit do auta a vyviz na bezpecny misto.. cuba je pozarava svinucha, takze tu bez kosiku ted proste vubec.. a psa taky radsi ne. No proste mi z toho je ouvej
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2012 22:28
- Nahlásit
Mathea
No proste mi z toho je ouvej
to chápu, to je na zbláznění, navrch psiska asi nejspíš koše taky dvakrát zbožňovat nebudou... Snad ho brzy chytí šmejda.
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2012 22:30
- Nahlásit
Hyena
avrch psiska asi nejspíš koše taky dvakrát zbožňovat nebudou
Tak no Jako prezijou to, ale ze by si na prochajde juchali stejne jako bez nich, to fakt ne.. Jen jsem moc rada, ze kvuli cestovani i jinak nez autem a kvuli ruznejm zkouskam je mam na kosiky nauceny alespon natolik, ze je snesou i takhle v pohybu a ne jen ve vlaku. Ale tvarili se nejvic nejtyranejsi
Snad ho brzy chytí šmejda.
Kez by, ale vis jak to chodi..:/
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2012 22:42
- Nahlásit
Mathea
Kez by, ale vis jak to chodi..:/
Bohužel...ale palečky vám držet budu.... aspoň to
Jdu spát, tak doufám, že tobě to přes tyhle starosti půjde taky.
Dobrou
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2012 07:19
- Nahlásit
dobre rano,gde ste jako??ja uz sedim od 6 v buse!! Budicek byl v 3.45 husty... Ale ta nadhera za to stoji!jen zastavte nekdo ten dest!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2012 08:25
- Nahlásit
RRR
RRR
RRR
RRR
RRRRRR
RRRRRR
RRRRRR
RRR
RRR
RRR
RRR
RÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMM
ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!!!!!!!
Lidijové, bolí mě celej můj malej člověk. Já sem věděla, že to bude brutus dneska,ale tak realita předčila očekávání teda. Nejhůř jsou na tom haxny. Chodim zas jak ten .....nej tučňák. Stahijová by měla radost, škoda, že už tu nejni.
Včera jsem vyrobila obří dáfku klopsůch s omáčkou z konzervovaných rajčátek a kysaný smetany, takže v Lužkách necípneme fšicí hlady. Pocvičili jsme si s hošíčkem zvedání nožiček, hezky levá, pravá, zajíčky, veverky, mrtvý psy, mávající psy, servali jsme se vo mičudku a.. A pak!! A pak!! pak sem si udělala mejdan pod stromečkem. Nalila sem si pány Habány, rozsvítila stromeček, flákla s sebou na gauč a četla si. NÁÁÁPROSTEJ LŮŮŮKCUS.
Mathea
parku s jedem na krysy
tak teda to je hrozný!!!! to je moje noční můra. Myslím na vás, ať ho brzo čapnou - ale i po tom co ho čapnou bych ty košíky ještě nějakou dobu nechala, protože návnady ještě ležet budou i tak. Ach jo. To je hrozný!! tak vám aspoń držim palce, ať je to brzo v rychtiku a bez úhon.
Janiii
dobre rano,gde ste jako?
už sme tady , ale jak sme namůžený, fšecko nám dlouho trvá, takže sme přišli pozdě . tady ešče neprší, je mokro blemtavo hnusně, ale neprší. asi to vítr odvál z německa přes nás k vám.
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2012 10:26
- Nahlásit
Zdar ouchylové
Mathea
tu rozhazuje kousky parku s jedem na krysy
Slušné slovo mě nenapadá.A pomahači se moc namáhat nebudou,jak je známo...
Zkouší trpělivost národa http://ekonomika.idnes.cz/kalouskovi-lide-dumaji-j ak-zaplnit-statni-kasu-navrhuji-zvysit-dane-1im-/e konomika.aspx?c=A120103_210448_ekonomika_brd
A tady zase ačkoliv neumí využívat stávající zákonné nástroje a na Zdenu Bártů a tu krávu s rotvíkama si došlápnout neumí,tak vám klidně vlezou do obydlí,třeba i na nepravdivé udání žlučovitého souseda http://zpravy.idnes.cz/policie-si-doslapne-na-tyra ny-zvirat-bude-kontrolovat-i-jejich-domy-11k-/doma ci.aspx?c=A120102_175647_domaci_jj
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2012 10:34
- Nahlásit
Eire
A tady zase ačkoliv neumí využívat stávající zákonné nástroje a na Zdenu Bártů a tu krávu s rotvíkama si došlápnout neumí,tak vám klidně vlezou do obydlí,třeba i na nepravdivé udání žlučovitého souseda
no. proč nejít cestou nejmenšího odporu?? proč se "zbytečně" namáhat|, když můžu ulovit někde jinde? sakra. zrovna tuhle jsme se o tom bavili, proč by měšťáci měli být vidět? Na co? když můžou sedět v teple. Podle mě má bejt měšťák v ulicích, aby tam byl jako autorita. Vždyť kolik peněz by mohli v pohodě vybrat za nesebraný psí hovňouse, vodházený papírky, cigára..... nemluvě o tom, že když je policajt vidět, tak si různý existence tak nedovolujou... Stát si stěžuje, že nemá peníze, ale nechává je ležet na chodníkách, trávnících, silnicích
grrr, jdu nebo se donaseru
|
kulala
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2012 10:45
- Nahlásit
Mathea
krom toho vseho, co me v posledni dobe neuveritelne m***
toje hrozny davejte na sebe bacha
Matheo nebooooj ja te rozveselim!! budem se polu kutalet po louce
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2012 10:48
- Nahlásit
Jo a taky mě nějak nesedí to bahno a pršavec,má mrznout a vůbec být jinak
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2012 10:52
- Nahlásit
kulala
budem se polu kutalet po louce
holky, moc to nepřehánějte s tim pitim, vono tetkon vo svátcích už toho i tak bylo dost
Těšíš se na pupíka? těěěěšííííš??
Eire
,má mrznout
jistě! Nechápu, proč mě letos zima nechala ve štychu
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2012 11:08
- Nahlásit
kulala
Co malicek, uz napuchnul, sikulko?
Mathea
Chytit toho zmr.a a nacpat mu dvojitou davku tech parecku do tlamy!!!
PetraK
Nejhůř jsou na tom haxny. Chodim zas jak ten .....nej tučňák
U nas se rika naprcana belice. Cos provadela??
|
brut
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2012 11:19
- Nahlásit
Zdravím vespolek
Víte, jak vypadá Šípková Růženka? Nééééé? Tak se přijďte odpoledne nebo v podvečer podívat k nám.... Jenže pak celou noc spím na jedno oko, vymejšlím věci na australáckej speciál a převaluju se sem tam....
Mathea
jsem prave poprve psy vencila v kosikach, jelikoz NEJAKEJ DEBILNI CURAK tu rozhazuje kousky parku s jedem na krysy
chceš říct, že ten idiot, co se o něm všude mluví je u vás? Koule, aby mu upadly...!!! Chudáci chlupáčci ... bych se bála úplně stejně. Asi bych jim ty košíky nechávala dost dlouho... maso se rozkládá minimálně 10 dní a pak tam ještě zůstává po něm pach, kor v týhle prapodivný zimě Tak aby ti někde něco neoblízli .....
Janiii
ja uz sedim od 6 v buse!! Budicek byl v 3.45 husty...
magoréééééé ....ale je fakt, že za mazlení s hordou kuliček to stojí
PetraK
Lidijové, bolí mě celej můj malej člověk. Já sem věděla, že to bude brutus dneska,ale tak realita předčila očekávání teda. Nejhůř jsou na tom haxny. Chodim zas jak ten .....nej tučňák
cos to prováděla? Já myslela, že máš němčinu a tam snad haxny nepotřebuješ, leda by existoval nějaký nový způsob učení slovíček
Včera jsem vyrobila obří dáfku klopsůch s omáčkou z konzervovaných rajčátek a kysaný smetany, takže v Lužkách necípneme fšicí hlady.
kdy odjíždíte? Žes kuchtila už v úterý, když většinou jsi za Kůůůchtičku čtvrteční
zrovna tuhle jsme se o tom bavili, proč by měšťáci měli být vidět?
k čemu? Vždyť by nastydli ... já když volám k nám, tak mi řeknou, že mají jen jedno auto a to je právě někde na druhým konci města.Ve chvíli, kdy použiju argument, že mají nohy, tak mají moc práce jinde, kde je to důležitější nebo zrovna řeší problém, kterému nemůžu rozumnět atd. Takže mě jejich "pracovní" viditelnost vůbec nepřekvapuje
kulala
budem se polu kutalet po louce
není na to trochu brzo? Aby jste nechytily raky či něco jiného v tomhle počasí
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2012 11:21
- Nahlásit
Fifi
dvojitou davku tech parecku do tlamy!!!
a zapít by to mohl fridexem
Cos provadela??
nooo, jak jsem byla dlouho před vánoci nemocná, tak sem necvičila.... a von pan trenér je kapek rasista, nebo ras?? každopádně sem rozbitá . Ale je fakt že on má ty cviky vymakaný, ono to vypadá hrozně moc neškodně, že jako takový šolícháníčko, tralalaaa. no houby s voctem děvenky, už večír sem vědala, že jsem v řiti. Teď vim o každým, ale fakt jako každým svalu na svým těle. včetně těch na krku třeba. sem prostě namůůůůůženáááá, krásně namůůůůžená. chodim sice jako golem ,a le to se rozchodí. no.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2012 11:31
- Nahlásit
Fifi
Chytit toho zmr.a a nacpat mu dvojitou davku tech parecku do tlamy!!!
to by byl ideál...ale jak ho chytit? Na to, aby se lidi mezi sebou domluvili a "hlídali" to asi nevypadá a tak má de*il prééé
nas se rika naprcana belice.
u nás naprcanej kohout nebo slepice .... si může Ešuska vybrat, co je jí bližší
|
brut
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2012 11:33
- Nahlásit
PetraK
ty chodíš cvičit? Kam a jak často? Ses nepochlubila, si nechtěla, aby někdo šel s tebou a udělal dokumentární snímky, viď ?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2012 11:50
- Nahlásit
brut
Jenže pak celou noc spím na jedno oko, vymejšlím věci na australáckej speciál a převaluju se sem tam
čus růženo. No a co to prostě vydržet a natvrdo to už votočit?
cos to prováděla? J
nejen mozek musí člověk týrat, včera jsem byla týrat tělo a pan trenér je sadistický vrah . Ale je to paráda, fakt, ta krční páteř si chuchrá. my nejen cvičíme, ale i protahujeme.
áš němčinu
ta byla v pindělí, dycky jí máme v pindělí. Včera byl Brtnik Pláteničit - neboli na schůzi baráčníkůch a já si úžívala sama doma.
yž většinou jsi za Kůůůchtičku čtvrteční
no nechci toho mít moc, takže jsem si dala předstih, a frknu to do mrožáka. stejně až přijedem, vařeno bude, takže to akorát hásky povolí do druhýho dne. A ve čvrtek budu píct chlébik, bábofku a slanej čtrůdlik - nebo možná zkusím ty minipizzy
Takže mě jejich "pracovní" viditelnost vůbec nepřekvapuje
jo já vim, no. dobrá zašívárna no.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2012 11:54
- Nahlásit
brut
si může Ešuska vybrat, co je jí bližší
zvostanu u svýho vyzkoušenýho roz...nýho tučňáka
ty chodíš cvičit? Kam a jak často?
tady u nás v práci. dochází sem takovej šikovnej pan trenér, teď jsem dlooouho nebyla, tak to stojí za to. On to fakt umí, není to jen o posilování pupku a hubnutí, ale o celkovým těle. Má ty cviky fakt vymakaný a funkční. jednak tělo dostane kouř a druhak se ale i napraví.
šel s tebou a udělal dokumentární snímky, viď ?
dikobraz už stejnak zrušili a neboj o publikum postaráno je, páč tam choděj cvičit i kolezi muži na stroje a zatímco my se mlátíme na žíněnkách, tak voni funěj při zvedání činek.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2012 11:55
- Nahlásit
Rumštajn vespolek
Nestíhám, nestačím, chytla jsem Fajkytýdu asi, pořídit si dvě děti ke čtyřem psům byl, co do množství volného času poměrně masochistický nápad.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2012 12:13
- Nahlásit
kachna_
ahoooj matko, co dělá kachně? Ještě stále tak roztomile hovoří? jak vzali rozšíření smečky ostatní členové?
masochistický nápad.
seš úhyl? seš, tak co se divíš!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2012 12:18
- Nahlásit
http://www.novinky.cz/domaci/255232-do-ceska-vtrhn e-zima-bude-silny-vitr-a-hory-zasype-snih.html
Bojim bojim, esli zase popadaj tasky..
kachna_
dvě děti ke čtyřem psům
Uz je z tebe zombitko se silnym deficitem spanku? Ja si dari kachnatko a co na nej Lucijas? A smecka?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2012 12:30
- Nahlásit
Fifi
http://www.novinky.cz/domaci/255232-do-ceska-vtrh n e-zima-bude-silny-vitr-a-hory-zasype-snih.html
Bojim bojim, esli zase popadaj tasky
no ty bláho! Bojim taky teda. sakra! no ešče je naděje, že se to rozdrobí, že tady přeháněj, uvidíme co řeknou na ČT1
|