Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1674 . 1675 . 1676 . 1677 . 1678 . 1679 . 1680 . 1681 . 1682 . 1683 . 1684 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
brut
Člen
# Zasláno: 3 Led 2012 11:38
- Nahlásit

Teď lituju všechny úředníky a úřednice, protože tohle je fakt "chuťovka" a ten, co to vymyslel, by si zasloužil, aby na těch úřadech dělal v první línii a lidi ho kamenovali. Proč u nás pořád někdo něco funkčního musí rozvrtávat tak, aby to funkční nebylo a nastal zmatek, vyhodila se spousta peněz atd?

http://zpravy.idnes.cz/fronty-na-davky-budou-drsne -boji-se-urady-a-buduji-antikonfliktni-tymy-1mc-/d omaci.aspx?c=A120103_1709677_domaci_kot

brut
Člen
# Zasláno: 3 Led 2012 11:43
- Nahlásit

A můžeme pokračovat....

http://zpravy.idnes.cz/ministr-dobes-chce-zkratit- skolni-prestavky-z-deseti-na-pet-minut-1cp-/domaci .aspx?c=A120103_101543_domaci_wlk

brut
Člen
# Zasláno: 3 Led 2012 12:01
- Nahlásit

A teď jsem se pro změnu nějak ztratila .....

http://finance.idnes.cz/rok-2012-na-socialni-davky -dosahne-vic-lidi-je-vyssi-zivotni-minimum-p99-/vi teze.aspx?c=A111229_125624_viteze_bab

brut
Člen
# Zasláno: 3 Led 2012 12:09
- Nahlásit

Dneska noviny fakt "perlí"

http://technet.idnes.cz/vedci-skutecne-stvorili-pa ndemickou-chripku-naucili-ji-letat-vzduchem-1mu-/v eda.aspx?c=A111221_192051_veda_mla

Fifi
Člen
# Zasláno: 3 Led 2012 12:12 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

brut
Si dneska na sebe vzala funkci hlavniho zpravodaje?

Edit - Co Brut, este blije?

Fajka
Člen
# Zasláno: 3 Led 2012 12:22
- Nahlásit

Fujtajbl ve spolek
tak zpracovávání houbiček se protáhlo skoerem do tří do rána ale neva udělala sem při tom mraky práce ¨

akorát to vstávání bylo děsný

Ted sem dorazila do práce a su nasraté bo uklizečka už neuklízela minimálně měsíc a tu to vypadá že tu vybuchnul granát dostane výpověď a to na hodinu !!!kujva už...

brut
Člen
# Zasláno: 3 Led 2012 12:25
- Nahlásit

Fifi
Si dneska na sebe vzala funkci hlavniho zpravodaje?
tak nějak ... po delší době jse se rozhodla přeč´íst "noviny" a nestačím se divit .. Buď jsem divná já nebo ti, co tohleuveřejňují, odsouhlasí a ještě se diví, že lidi brblají ....

Co Brut, este blije?
naposledy včera odpolko... rozdělila jsem mu baštu na mnoho menších dávek a tak doufám, žeto zabere. Nebo blb opravdu někde něco olízl a tohle byl důsledek. Al nic není, tak mi to mátlo, protože, kdyby to měla být virozka, tak by jí chytili oba. Ale je fakt, že na rozdíl od něj je Al popelnice

brut
Člen
# Zasláno: 3 Led 2012 12:28
- Nahlásit

Fajka
zpracovávání houbiček se protáhlo skoerem do tří do rána ale neva udělala sem při tom mraky práce
příště si jich vem polovinu ... měla si pc taky na hazlíku?

akorát to vstávání bylo děsný
se nedivím, bych na tom byla stejně

sem dorazila do práce a su nasraté bo uklizečka už neuklízela minimálně měsíc a tu to vypadá že tu vybuchnul granát
potěš koště, si dovedu představit, kor, když máš v práci psa

dostane výpověď a to na hodinu !!!kujva už...
tu už měla mít, takhle nezodpovědný lidi se pak divěj, když mají potíže a těžko si hledají práci

brut
Člen
# Zasláno: 3 Led 2012 12:32
- Nahlásit

http://www.novinky.cz/krimi/255117-hasici-zachrani li-promrzleho-psa-ktery-spadl-do-bazenu.html?ref=o statni-clanky

Fajka
Člen
# Zasláno: 3 Led 2012 12:36
- Nahlásit

brut
příště si jich vem polovinu ... měla si pc taky na hazlíku?

náhodou mě to vyhovovala se mě nechtělo u tý práce spát

tu už měla mít, takhle nezodpovědný lidi se pak divěj, když mají potíže a těžko si hledají práci
voe ..takhle sem to zas nemyslela...hádej GDO je naše uklizečka ???

brut
Člen
# Zasláno: 3 Led 2012 12:52
- Nahlásit

tak a od teď žádné baštění, žít se dá jen z vůní a krásných věcí okolo nás.... pít jen vodu, kávu a čaj, protože to jsou nápoje bohů. Holt máte smůlu... žádné houbičky, maso, zééélííí, rum či jiné lahůdky. Pak budete nejen štíhlounké, ale i zdravé

http://www.novinky.cz/zena/zdravi/254808-henri-mon fort-clovek-ktery-uz-devet-let-nejedl.html?ref=ost atni-clanky

brut
Člen
# Zasláno: 3 Led 2012 12:55
- Nahlásit

Fajka
tak příště půjdeš na to vyšetření za mě, když ti nevadí sedět na kadibutce

voe ..takhle sem to zas nemyslela...hádej GDO je naše uklizečka ???
áááále, neříkej, že jí znáááám a že vlastní jednoho magora a jednu šíbnutou ( teda čtyřnohý, abych to upřesnila)

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Led 2012 13:20
- Nahlásit

RÁÁRARÁÁÁÁ
RÁÁÁRARÁÁÁ
R
R
R
RÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMM
ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!

Gůtn mórgn majne lýbe médchen!

co je to tu za zpravodajství?? Pořádá snad prezident tiskofku?

brut

žít se dá jen z vůní a krásných věcí okolo nás..

a kurva, Brůtice jede ešče v lysohláfkách!
Henry monford je pako.

Brůtí, brůtí, že tys v budce nechala nejen střevo ale i mozek?

Fajka

o uklizečka už neuklízela minimálně měsíc

chyť ju za flígr, ženu nečistou a vymeť s ní podlahu, ale vopatrně, vod večera má nabito ... dost silnou munici

jak stačí vyměnit písmenko p za písmenko r a stoupne nám produktivita práce houbičkám zdar, spánku zmar

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Led 2012 13:23
- Nahlásit

Hele lidi.... uklízela sem si tydlifoun = čistila SMS a narazila na vaše SMS před chlumcem, jak jsem byla nemocná, jak jste psaly, že mám ležet a neblbnout. Je to fajn pocit, když člověk ví, že se vo něj někdo stará .
sem vám to musela říct, no
No a sem taky moc ráda, že jsem se tehdá z toho pelechu vykopala, páč to byla fajn akcička. Důry jedny růžový

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Led 2012 13:27
- Nahlásit

KRUCINÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁL!!

Pan řídící se mi tu zjevil, nečekán krapítek.... mám tu lehce hlučno a ešče sem ho vydávala do telefonu za Růžofku, páč sem si myslela, že to se sem dere vona........ jojojo, to nám to pěkně začíná

Fifi
Člen
# Zasláno: 3 Led 2012 15:37
- Nahlásit

http://www.youtube.com/watch?v=nGeKSiCQkPw

Fajka
Člen
# Zasláno: 3 Led 2012 15:55
- Nahlásit

nestíhááááááááááááám, čék si chvilu podrbe s Bruticí a huž aj houtůůůůů nás muselu upozornit že tlacháme moc dlouho

Dneska sem mluvila s paní jejíž kamarád dělá v Tanvaldě na policii... no tak je to přesně tak jak sem si myslela chudáci dežove co se tam tak bezelstně procházeli a pán jednoho zastřelei a druhýho postřelil ....tak to bylo tak že je načapal jak mu kradou v garáži nějakou zahradní techniku a frézu na sníh a on je přistih.... Dežo vytáh nůž a už to jelo

Fifi
Člen
# Zasláno: 3 Led 2012 16:12
- Nahlásit

Fajka
že je načapal jak mu kradou v garáži nějakou zahradní techniku a frézu na sníh a on je přistih....
Jsem si myslela, ze to tak nejak bude.. Ale kdyz pak vidis v tv ty srdceryvny vylevy jeho rodiny, no skoda slov.
si chvilu podrbe s Bruticí
Ona jak spusti, tak neni k zastaveni.

Janiii
Člen
# Zasláno: 3 Led 2012 16:17
- Nahlásit

dneska už jsem doma!!!!
je mi líp a hlavněěěěěěě ... zítra mě čeká tohle!!!!

Fifi
Člen
# Zasláno: 3 Led 2012 16:20
- Nahlásit

Janiii
Boze, to je nadilka!!!! by me odvezli do Kosmonos. Ci to je?

Janiii
Člen
# Zasláno: 3 Led 2012 16:22
- Nahlásit

Fifi
Ci to je?
kámoška byla na krytí s oběma čubama ve švédsku, obě zabřezly a je z toho tohle 16 kousků tak to prostě musim vidět vstávám ve čtyři ráno a frčim busem směr Brno

Fifi
Člen
# Zasláno: 3 Led 2012 16:31
- Nahlásit

Janiii
Jo taaaaaaaaak, to je od dvou fen, huuuf. Pekne hezky, to se s nima unufas. My se pojedem o vikendu mrknout na tyhle drobecky:

Janiii
Člen
# Zasláno: 3 Led 2012 16:49
- Nahlásit

My se pojedem o vikendu mrknout na tyhle drobecky
nááádhera!!!!!!

kulala
Člen
# Zasláno: 3 Led 2012 17:05 - Změnil/a: kulala
- Nahlásit

..byt tatou je tezke... a co teprve tatou vetrelcem

Hyena
Člen
# Zasláno: 3 Led 2012 17:47
- Nahlásit

Zdarec ženy dokvačila jsem z procesu a po venčení kvačím na oslavičku nerozek
Kulala
chválím za obrázek..konečně je to tu zasejc správně ouchylný

brut
Člen
# Zasláno: 3 Led 2012 17:54
- Nahlásit

PetraK
kurva, Brůtice jede ešče v lysohláfkách!
ani nemusím ....stačí ráno otevřít dveře nebo noviny
Pak si přečteš o takovýhle magorovi, holt to děláme špatně, místo aby jsme žily ze vzduchu a vůní, tím ušetřily korunky, tak baštíme samé nezdravé ... potraviny

Brůtí, brůtí, že tys v budce nechala nejen střevo ale i mozek?
můžeš někde nechat něco, co nemáš?

ale vopatrně, vod večera má nabito
sem četla nablito

narazila na vaše SMS před chlumcem, jak jsem byla nemocná, jak jste psaly, že mám ležet a neblbnout. Je to fajn pocit, když člověk ví, že se vo něj někdo stará
souhlasím, mám to každý den na očích a třikrát denně, když polykám tabletky

Fajka
nestíhááááááááááááám, čék si chvilu podrbe s Bruticí a huž aj houtůůůůů nás muselu upozornit že tlacháme moc dlouho
to víš, než probereem všechny psy, sousedy, debily a další "příjemný" lidičky, tak to chvíli trvá

Fifi
Ona jak spusti, tak neni k zastaveni.
týýýý woe, kdo je ukecanej? Jáááá snad?

Janiii
mi líp a hlavněěěěěěě ... zítra mě čeká tohle!!!!
tobě je líp hlavně proto, že zítra uvidíš 16 chlupatých kouliček ... jsem na ně zvědavá, koukej fotit, ať z toho množství taky něco máme

brut
Člen
# Zasláno: 3 Led 2012 17:58
- Nahlásit

Fifi
My se pojedem o vikendu mrknout na tyhle drobecky:
jejda, to je nádhera.... taková úžasná kulička... to chci domůůůůůůů a hned

kulala
byt tatou je tezke... a co teprve tatou vetrelcem
nádherný vtípek

Hyena
dokvačila jsem z procesu a po venčení kvačím na oslavičku nerozek
si je užij a nezapomeň na slušné vychování ,ať ti ho pak nemusí Hyena připomínat olizováním

Fifi
Člen
# Zasláno: 3 Led 2012 18:03
- Nahlásit

brut
taková úžasná kulička... to chci domůůůůůůů a hned
Hned to nepujde, ale budeme casem vsichni moct zavidet Kulale, no.. Ja uz ted, asi, decentne, mozna, trochu..

brut
Člen
# Zasláno: 3 Led 2012 18:26
- Nahlásit

Fifi
Hned to nepujde, ale budeme casem vsichni moct zavidet Kulale, no.. Ja uz ted, asi, decentne, mozna, trochu..
jůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů ůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů ůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů ůůůůůůůůůůů, takže je holčičkáááá a kolik jich bylo? To jsem zvědavá, jak moc se jí líbí...

brut
Člen
# Zasláno: 3 Led 2012 18:35
- Nahlásit

<< 1 ... 1674 . 1675 . 1676 . 1677 . 1678 . 1679 . 1680 . 1681 . 1682 . 1683 . 1684 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání