Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1674 . 1675 . 1676 . 1677 . 1678 . 1679 . 1680 . 1681 . 1682 . 1683 . 1684 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
brut
Člen
# Zasláno: 4 Led 2012 12:33
- Nahlásit

PetraK
čus růženo. No a co to prostě vydržet a natvrdo to už votočit?
já bych ráda, ale usnu uprostřed věty ..... pokud to vydržím, tak se stejnak v noci budím, ale jen na chvíli. Nějak mám to spaní poťamťaný Se mi doma smějou ... všichni, včetně plesnifců, Sviníí a všech myší, co máme na půdě

nejen mozek musí člověk týrat, včera jsem byla týrat tělo a pan trenér je sadistický vrah
téééda, pana trenéra bych nerada potkala, když je sadistickým vrahem... bych si musela vypůjčit mladý pepřák ...ale dobře děláš, protažení je důležité, pokud se nepřežene

ta byla v pindělí, dycky jí máme v pindělí. Včera byl Brtnik Pláteničit
ahááá, tak to pak jooo... chudák Brtník, ty se doma válíš a on tvrdě vyjednává s bandou tupých mozků

nechci toho mít moc, takže jsem si dala předstih, a frknu to do mrožáka
pašááááák jsi, pašáááák

ve čvrtek budu píct chlébik, bábofku a slanej čtrůdlik - nebo možná zkusím ty minipizzy
já budu péct vánočku, páč je pro kočku a kočka mi tu dělá bordel, tak bude upečená s vánočkou Minipizzi jsem taky dělala, ale moc záleží na těstě... pokud je to z dobrýho těstíčka, tak super, jinak je to jak bláto na podešvi

jo já vim, no. dobrá zašívárna no.
a zbytečně vyhozené finance, které by se daly použít jinde a jinak....

zvostanu u svýho vyzkoušenýho roz...nýho tučňáka
, copáááááák slepička s eti nelíbí

tady u nás v práci. dochází sem takovej šikovnej pan trenér
tak to je skvělý, že dbají na to, aby jste se mohli srovnat.... a pokud je pan trenér šikulkáá, tak tím líp

dikobraz už stejnak zrušili
to možná jo, ale cztko ještě nééééééé

neboj o publikum postaráno je, páč tam choděj cvičit i kolezi muži na stroje a zatímco my se mlátíme na žíněnkách, tak voni funěj při zvedání činek
to není stejný, jak když je tam nezávislá osoba, co sleduje jen jednu danou osobu a dokumentuje její pokroky

Mathea
Člen
# Zasláno: 4 Led 2012 12:34
- Nahlásit

Diky moc vsem za vyjadrenou podporu
Zlataci kosiky prijali uz docela ok, snad je to tim, ze diky nim muzou na volno, ale prdel mam stazenou fest
Hlidani je asi nemozny vzhledem k velikosti Chlumce a pripadne ochotnejch pejskaru.. drzet sluzbu po celym Chlumci celou noc je nemozny a nikdo nevi kdo, jak a kdy Ja aspon v noci prochazim ulice, pac stejne nemuzu spat, ale pochybuju, ze nekoho chytim.

brut
Nemam tuseni, jestli to je ten samej, nebo jestli se jen nejaka dobra duse nechala inspirovat.. Vsude tu visej letaky s upozornenim, pejskari to mezi sebou hodne poustej.. ale kdo vi no Kosiky budou mit prdelky zlaty radsi dlouhodobe, bez nich fakt jen mimo mesto, nehodlam nic riskovat, jeblo by mi, kdyby.. ( Uz zas rvu.. stracehm o zlataky a dalsi psy, nasranosti neuveritelnou nad tim, jak nekdo, nebo spis neco, muze tohle udelat a bezmoci( Ani na zahradu je nechci poustet, lidi jsou fakt neskutecny hajzlove!!!

brut
Člen
# Zasláno: 4 Led 2012 12:37
- Nahlásit

kachna_
Nestíhám, nestačím, chytla jsem Fajkytýdu asi
vypadá to tak, ale tebe omlouvá množství dětí a psů v baráku

Fifi
Bojim bojim, esli zase popadaj tasky..
neboj, nepopadaj!!!!!!! Bude to v pohodě, spíš na horách, aby si na nohy dali závaží a psům pro jistotu ještě navíc padák

Mathea
Člen
# Zasláno: 4 Led 2012 12:39
- Nahlásit

A vecer jsem s brachou strilela ze vzduchovky, uzasnej relax a hlavne vybiti hnusu.. predstovala sem si misto terce oko toho travice a stred jsem rozstrilela na sracky, doslova, cca 15 ran na to samy misto v rozpeti tak centimetru.. Asi s sebou budu nosit vzduchovku.

brut
Člen
# Zasláno: 4 Led 2012 12:45
- Nahlásit

Mathea
já ti holka moc dobře rozumím ... já než pustím plesnifce ven, tak prolezu každej kousek dvorku, abych měla jistotu, že tam nikdo nic nehodil. Honím je od vrátek, který máme za rohem a snažím se je udržovat tak, abych o nich pořád měla přehled. Ale stejnak se bojím, aby jim někdo něco nehodil přes zeď nebo přes vrátka. Došla jsem tak daleko, že občas vyjdu ven, celý pozemeček projdu, zkontroluju a zase jdu dovnitř Ven teda chodí s košema i bez košů, střídám to, ale jak vidím, že dávají ňufák k zemi vícnež je čuchnutí, tak ječím, jak prorvaný Slapy. Začínám mít pocit, že jsem paranoidní, ale je to jediná možnost, jak alespoň trochu zamezit možnosti otravy..... Jsem z toho strašně znechucená a otrávená ( na duchu ne jedem na krysy).

Denynka otravu několikrát přežila a nikomu nepřeju, to, co jsem s ní absolvovala a jak jsem se klepala strachy. Taky od ní mám vypěstovaný to ječení a hlídání, aby si něco "neulovili" venku.... a nemyslím tím momentálně zajocha či jinou zvěřinu

brut
Člen
# Zasláno: 4 Led 2012 12:47
- Nahlásit

Mathea
vecer jsem s brachou strilela ze vzduchovky, uzasnej relax a hlavne vybiti hnusu..
šikovná, tohle je dovednost, která se neztratí A pokud máš ještě důvod (travič), tak je naprosto ideální. Seš pašááák a dostaneš kokínko, až se uvidíme

Mathea
Člen
# Zasláno: 4 Led 2012 12:51 - Změnil/a: Mathea
- Nahlásit

Nechcete nekdo vetrak zadarmo?? Mam tu nejmin jeden, spis dva k dispozici
Jsou to zhruba tyhle

brut
Jo Balous ted stejne nechce bejt na zahrade, zase ma z neceho totalni stresy, uz mu nerozumim.. do toho neustale pretrvavaj travici potize, takze ted delam 3denni sber, pac mam podezreni na giardie. Bublina je venku hrozne pazrava, nechutna, takze kor ta ma ten kos jasnej na hodne dlouho tady. Fakt nepochopitelny tohle jednani, hrozne
Tvy paranoie se nedivim, kor kdyz ma clovek pak uz ty zkusenosti s otravou

Fajka
Člen
# Zasláno: 4 Led 2012 13:04
- Nahlásit

Fujtajbl ve spolek !
tu už sněžííííííí ! zas pudem na lýže až bude prašan
U náš nič nového makáme fest Dokýš si zrovna zahrabává jakpko pod deku a ráno sem zjistila že Fája je na čuvače příšerně nasraté a hrozí na ně za plotem už ze sta metrů takže kolem nich nemůžu ani projít táááákže až se potkáme příště tak to bude krvavá bitka

Mathea
lidi sou ku(R)vy

brut
vypadá to tak, ale tebe omlouvá množství dětí a psů v baráku
mě vomlouvá demence zasejc

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Led 2012 13:10
- Nahlásit

brut

já bych ráda, ale usnu uprostřed věty

hm, blbý no a tak přetáčet to po troškách??

pana trenéra bych nerada potkala,

ne von je fajn a je s nim legranda.

ale dobře děláš, protažení je důležité, pokud se nepřežene
jo todle je tak akurát, abych si mohla stěžovat, ale nescípla

chudák Brtník, ty se doma válíš a on tvrdě vyjednává s bandou tupých mozků

no tohle nebyla taková ta veliká schůze - a tam já ani nesmim páč abych jí nerozložila , tohle bylo pracovní, jako co se má udělat, co se dělo - je jednou za měsíc a lidi tam teda choděj, když je zapotřebí něco vyřešit, ale není to takový to hromadný. zrovna včera tam přišel neščastnej pán odvedle, že sousedka pronajala byt asi deseti lidem a nedá se tam už 3/4 pořádně spát. Tak tam na ně Brtnik napochodoval a zároveň zavolal majitelce bytu. Tak uvidíme

já budu péct vánočku

je vidět, že máš s tim spaním fakt potíže, páč vánoce si evidentně zaspala,t y už byly

jinak je to jak bláto na podešvi

tak uvidím, no, já to zatím dělala jen jako štrůdl, obávám se, že minipizzi dopadnou stejně jako skořicový šnečci, co se změnili sice ve výborný, ale skořicový lejna

a zbytečně vyhozené finance, které by se daly použít jinde a jinak....

prooosim tě náš stát má přece peněz dost, tak co by je nevyhazoval, natož vybíral na pokutách.

, copáááááák slepička s eti nelíbí

ne, tučňák je lepčejší.

tak to je skvělý, že dbají na to, aby jste se mohli srovnat

já ani nevím, jak to vlastně vzniklo,on už tady byl, když sem sem nastoupila, vždycky se na to složíme a zaplatíme hodiny. on je v důchodu nějak čerstvě ale je to děsnej sportovec a hlavně fakt ale fakt umí. Ještě nikdá na žádným cvičení jsem to takhle nezažila, není to prostě o týrání těla. Teda je, je, ale jinak než třebas na ajrobíku nebo tak.

le cztko ještě nééééééé

no bohužel todle by bylo tak do pátku. I vzhledem k tomu, že jsem na sobě měla navrch ešče to tričko od tebe s nápiseem PYROTECHNIK , sklidila jsem potlesk

její pokroky

náááhodou, pan trenér mě i pochválil, blbý se mnou je, že když se řekne třeba lévá noha a zdůrazní se ešče VNĚJŠÍ! je to pro mě katastróf se rychle zorientovat - mně musej vokazovat , todle je pro mě problém právě i na cvičáku, nemůžeme cvičit ty trapný vobraty

Mathea

Uz zas rvu.. stracehm o zlataky a dalsi psy, nasranosti neuveritelnou nad tim, jak nekdo, nebo spis neco, muze tohle udelat a bezmoci

Pupiku, drž se, tohle nejni úplně standardní začátek roku

A vecer jsem s brachou strilela
hoooj, už dlouho sem nestřílela. dobrej nápad, střelba je dobrý odreagování.

brut
Začínám mít pocit, že jsem paranoidní,

jo to chápu, a ešče si člověk řiká, že kolikrát zbytečně vystíhuje toho psa, páč Ešus když ho ohouknu, tak je celej hyn, proč mu jako křivdim.

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Led 2012 13:13
- Nahlásit

Fajka

že Fája je na čuvače příšerně nasraté a hrozí na ně za plotem už ze sta metrů takže kolem nich nemůžu ani projít

k pos..ní
no a co s ní teda cvičit pozornost na vzdálenost, kterou ještě unese? Aby se naučila Tě vnímnout - za tím plotem máš výhodu tý zábrany, chodila bych právě tam.

kachna_
Člen
# Zasláno: 4 Led 2012 13:17
- Nahlásit

Fifi
Uz je z tebe zombitko se silnym deficitem spanku?
přemejšlim nad tim, snad u toho neusnu
PetraK
Ještě stále tak roztomile hovoří? jak vzali rozšíření smečky ostatní členové?
ne, rozhodně roztomile nehovoří, zejména, pokud má hlad a odmítá vzít na vědomí, že mlíko samo nepoteče. To řve jak tur.
Psi to vzali jako můj další trapný výstřelek, díky kterýmu se víc cvičí a jsou kratší procházky a Lucka zatim asi celkem dobrý. Se snažim se jí věnovat víc, a když krmim, tak si povídáme, naposled jsem jí třeba vyprávěla jak se dělá kečup
Lucka právě sedí s šeltií v postýlce pro panenky.

Fajka
Člen
# Zasláno: 4 Led 2012 13:18
- Nahlásit

PetraK
no a co s ní teda cvičit pozornost na vzdálenost, kterou ještě unese? Aby se naučila Tě vnímnout - za tím plotem máš výhodu tý zábrany, chodila bych právě tam.

jj budu ale to je na dlouho prostě... ona jak se jí jednou zatmí tak je to prostě v řiti dneska sem šla jen zkusmo blíž a to fakt nešlo, tam musím jen s ní a pomaloučku polehoučku noooo...ale je mě jasný že to bude vopakovat a Fája bude zrovna bez koše tak to bé průser...

no nic zas du...ne abyste tu zlobili

brut
Člen
# Zasláno: 4 Led 2012 13:43
- Nahlásit

Mathea
Balous ted stejne nechce bejt na zahrade, zase ma z neceho totalni stresy, uz mu nerozumim.. do toho neustale pretrvavaj travici potize, takze ted delam 3denni sber, pac mam podezreni na giardie.
nemůže mít rozhozený trávení z prášků? Není v příbalovým letáku, že to může být vedlejší účinek? Chudák na tom bude podobně jak Brut....

Bublina je venku hrozne pazrava, nechutna, takze kor ta ma ten kos jasnej na hodne dlouho tady. Fakt nepochopitelny tohle jednani, hrozne
jenže sou lidi, co sou prostě sfině a nic s tím nenaděláš.... bohužel to může být i člověk, do který ho by jsi to nikdy neřekla ...

Tvy paranoie se nedivim, kor kdyz ma clovek pak uz ty zkusenosti s otravou
a taky s tím, že bezďáci nám házej "jídlo" přes zeď a pak najdeš kus buřta s nějakým bílým práškem uprostřed a máš smůlu, páč policajti to prostě na rozbor poslat nemůžou... chyběj jim na to prachy

Fajka
tu už sněžííííííí ! zas pudem na lýže až bude prašan
tady poprchává a je hnusně zataženo a funí šílenej vichr

ráno sem zjistila že Fája je na čuvače příšerně nasraté a hrozí na ně za plotem už ze sta metrů takže kolem nich nemůžu ani projít
to je dost v řiti

mě vomlouvá demence zasejc
sis zase zapomněla nabít mobil nebo ho někam odložila a nemůžeš h najít? Tentokrát ale nevolám

kachna_
rozhodně roztomile nehovoří, zejména, pokud má hlad a odmítá vzít na vědomí, že mlíko samo nepoteče. To řve jak tur.
bude mít dobře vyvinuté hlasivky, až bude potřeba seřvat psy

Psi to vzali jako můj další trapný výstřelek, díky kterýmu se víc cvičí a jsou kratší procházky a Lucka zatim asi celkem dobrý.
nj, bych občas chtěl nahlídnout do psí hlavy, ale pak si říkám, že bych se mohla leknout a tak si to přání rozmýšlím

Se snažim se jí věnovat víc, a když krmim, tak si povídáme, naposled jsem jí třeba vyprávěla jak se dělá kečup
ta bude šikovná, už takhle od malička jí učíš vařit

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Led 2012 13:44
- Nahlásit

kachna_

ne, rozhodně roztomile nehovoří
aha, objevila sílu hlasu lidu

třeba vyprávěla jak se dělá kečup

no bude dobře zdělaná v oboru Magdaleny Dobromily

no takže ale pohodička, to je dobře, že to fšicí tak berou.

Fajka

jj budu ale to je na dlouho prostě.

jo je, ale ona se díky tomu naučí ovládat - aspoň trochek.

ona jak se jí jednou zatmí tak je to prostě v řiti

tohle by trošííínek, trošínek mohlo pomoct, ale opravdu musíš vychytat vzdálenost, kterou dává a vnímá tě a pak se šourati po kouskách kupředu a dobývat pozice..

jasný že to bude vopakovat

Mathea
Člen
# Zasláno: 4 Led 2012 14:27
- Nahlásit

brut
No vetka do telefonu rikala, ze to muze mit k ty stitnici, ale zas je divny, ze par dni je to ok a pak zas par dni poloprujem az prujem.. prasky dostava pravidelne, je jedno, co za druh masa dostane a co k tomu, jednou po tom sracku ma a podruhy ne.. Uvidime, jak dopadne tohle vysetreni na parazity, odcervovany jsou pred mesicem a kousek zhruba.. proste debilek.. ale samozrejme, ze kdyz sem ode dneska zacala sbirat, tak rano ukazkovy hovno jako uz dlouho ne

A dosly mi cigara, samoska je zavrena kvuli inventure uz druhej den.. auto nejezdi a venku hnusne fici a mam strach tam s coklama chodit.. samy baaajecnoste, to vam povim. Do toho sem ze vseho jako totalni mrtvola neschopna cehokoli, mam ze sebe fakt radost

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Led 2012 14:49 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Andělíčku můj strážníčku
pučil bys mi svou perutičku?

nutně potřebuju křídla, vopakuju, nutně potřebuju křídla. Aspoň na cestu po schodech dolů a potom na usednutí do sesle. A nemusej ani hořet , hlavně dyš mě nebudou bolet haxny.

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Led 2012 14:54
- Nahlásit

Mathea

dneska zacala sbirat, tak rano ukazkovy hovno jako uz dlouho ne

třebas se potíž zalekla lékařské vědy , jako když voláš ajťáka kvůli něčemu a když mu to chceš po jeho příchodu vokázat, jak to nefachá, tak ta svině fachá

mrtvola neschopna cehokoli

zas furt lepčí než bejt třeba svině schopná čehokolif. Aspoň si nezaprasíš karmu

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Led 2012 14:57
- Nahlásit

kachna_

Lucka právě sedí s šeltií v postýlce pro panenk

a kde je foto?

Mathea

z neceho totalni stresy, uz mu nerozumim
už měl i před vánočkama? jestli jako rachejtle někdo nehodil dovnitř na zahradu, mi napadlol . No a nebo jestli je tam někdo nechodí dráždit.

brut
Člen
# Zasláno: 4 Led 2012 14:58
- Nahlásit

PetraK
blbý no a tak přetáčet to po troškách??
nevím, fakt ne.... tohle je zase jak na začátku, když jsem usínala kdekoli a kdykoli. Oni mi sice říkali, že se to může vrátit a že to prostě mívá tyhle tendence,ale já myslela, že jsem to už pořešila...

todle je tak akurát, abych si mohla stěžovat, ale nescípla
to je moc důležité

tohle nebyla taková ta veliká schůze - a tam já ani nesmim
se nedivím... tebe tam pustit, tak jsou všichni v pozoru a dus,dus,dusaj

zrovna včera tam přišel neščastnej pán odvedle, že sousedka pronajala byt asi deseti lidem a nedá se tam už 3/4 pořádně spát. Tak tam na ně Brtnik napochodoval a zároveň zavolal majitelce bytu.
téééda, to je opravdu chudák pán ... jsem zvědavá, jak to dopadne, jestli se majitelka pochlapí a zjedná pořádek

vidět, že máš s tim spaním fakt potíže, páč vánoce si evidentně zaspala,t y už byly
to víš, čék se občas sekne a ani neví jak

, já to zatím dělala jen jako štrůdl, obávám se, že minipizzi dopadnou stejně jako skořicový šnečci, co se změnili sice ve výborný, ale skořicový lejna
jsem tvá skořicová lejna použila jako příklad u pečení něčeho nového .... bavila se nejen Honzova slečna, ale i kmarád, který si představoval, jak je pečení jednoduché. Po tomto naznal, že se do větších akcí raději pouštět nebude a zůstane u kupovaných šátečků

prooosim tě náš stát má přece peněz dost, tak co by je nevyhazoval, natož vybíral na pokutách.
to je fakt, čék neví, kolik peněz máme, když je nepotřebujeme.... a můžeme je mít v podstatě jen za to, že ti, co mají pracovat, tak opravdu pracují a nesedí schovaní v autě někde za bukem

já ani nevím, jak to vlastně vzniklo,on už tady byl, když sem sem nastoupila, vždycky se na to složíme a zaplatíme hodiny.
to nevadí, ale důležitý je, že to funguje a fakt pomáhá.. přece jen je super si zacvičit takhle než někam po večerech docházet a hopsat bez nějakého výsledného efektu...

todle by bylo tak do pátku. I vzhledem k tomu, že jsem na sobě měla navrch ešče to tričko od tebe s nápiseem PYROTECHNIK
jéééé, škodááááá, já bych tě tak ráda vidělááááá

blbý se mnou je, že když se řekne třeba lévá noha a zdůrazní se ešče VNĚJŠÍ! je to pro mě katastróf se rychle zorientovat - mně musej vokazovat
si z toho nic nedělej, sem na tom stejně

to chápu, a ešče si člověk řiká, že kolikrát zbytečně vystíhuje toho psa, páč Ešus když ho ohouknu, tak je celej hyn, proč mu jako křivdim.
přesně tak... Brut se vždycky kouknes výrazem "co blbneš, vždyť jen čuchám" ... ale já tam prostě vidím tu možnost otravy a jsem z toho na nervy

kachna_
Člen
# Zasláno: 4 Led 2012 15:01
- Nahlásit

Dej si špunty do uší
Dítě tě pak neruší

Děkujeme Fajce milené
za ty špunty jasně zelené

brut
Člen
# Zasláno: 4 Led 2012 15:03
- Nahlásit

Mathea
ale zas je divny, ze par dni je to ok a pak zas par dni poloprujem az prujem.. prasky dostava pravidelne, je jedno, co za druh masa dostane a co k tomu, jednou po tom sracku ma a podruhy ne..
to znááááááááááááááám a jsem z toho naprosto šílená....tohle je věc se kterou bojuju u Bruta od malinkata. Občas do toho ještě bleje, ale to si myslím, že s tím moc nesouvisí, spíš je to o tom, co kde olízne, seřžere trávu či se přelohňá atd...

dosly mi cigara, samoska je zavrena kvuli inventure uz druhej den.. auto nejezdi a venku hnusne fici a mam strach tam s coklama chodit.. samy baaajecnoste, to vam povim. Do toho sem ze vseho jako totalni mrtvola neschopna cehokoli, mam ze sebe fakt radost
se odnauč kouřit a to teprve budeš mít ze sebe radost

PetraK
nutně potřebuju křídla, vopakuju, nutně potřebuju křídla. Aspoň na cestu po schodech dolů a potom na usednutí do sesle. A nemusej ani hořet
néééé, že bych se ti nesmála, ale.....

brut
Člen
# Zasláno: 4 Led 2012 15:04
- Nahlásit

kachna_
Dej si špunty do uší
Dítě tě pak neruší
Děkujeme Fajce milené

A jééééjej, Kachňátko bude mít krásný velehlásek, když už jsi došla až ke špuntům

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Led 2012 15:12
- Nahlásit

brut

nevím, fakt ne.... tohle je zase jak na začátku,

ach jo, člověl poradit nemůže, páč nemá zkušenost a neumí si předstaavit.

se nedivím... tebe tam pustit, tak jsou všichni v pozoru a dus,dus,dusaj

no to nevim esli by dusali - možná tak ze sálu, ale prostě když je někdo debil a jako debil se chová a navíc se tak chová k někomu, kdo za něj pracuje, a on sám tu práci dělat nechce /protože to nechce dělat nikdo, kdo má rozum, a Brtnik ho teda nemá /, tak se prostě neudržim no, nemůžu za to

jestli se majitelka pochlapí a
no, pevně v to doufám, al e... moc pák na takovýhle lidi není, v tomhle státě. A její argumenty byly fakt naprosto padlý na hlavu... jako že třeba.. no ale v prosinci tam musel bejt klid, to tam nikdo nebyl... těch předchozích 3/4 roku tím pádem nebylo důležitejch... a tak jako podobně, kráva jedna debilní.

ék se občas sekne

no, jako já tudle to u sekorou po palici

. bavila se nejen Honzova slečna, ale i kmarád, který si představoval, jak je pečení jednoduché.

nooo! to sem hnedle ráda, že funguju pro obveselení půlky národa!! a vo těch natvrdlejch hvjééézdičkách si jim taky řikala???
Uvidíme, jak dopadnou minipizzy

a můžeme je mít v podstatě jen za to, že ti, co mají pracovat, tak opravdu pracují a nesedí schovaní v autě někde za bukem

no realita je smutná, víc než smutná.

přece jen je super si zacvičit takhle

jojo, todle je fajn, čék popadne cvičební úbor, seběhne dolů a jede. nemusí nikam lítat. to se mi líbi.

, já bych tě tak ráda vidělááááá

jo to věřim, jak se tam hlemejždim a funim

si z toho nic nedělej, sem na tom stejně

no, sem takhle rozložila kdysi jednu hodinu takovýho toho moderního ajrobíku , páč bába cvičitelka dycky zavolala nějaký jméno a cvičenky hnedle zvesela začly něco jako tanečky, kdy nohy dou v rytmu někam, ruce dou vopačně a děsně se u toho dupe. Dupání mi šlo, ale zbytek ne, nohy šly do řiti, ruce šly do řiti a já k zemi, páč sem se viděla v zrcadle depa, tydle elegantní holčičí kravinky to není pro mě

vidím tu možnost otravy a jsem z toho na nervy

napadá mě.... kdyby tam zašel někdo z rodičů, že jeho dítě něco takovýho našlo a málem snědlo???? Tohle jsem si totiž říkala, když u nás nějakej debil tehdy pohazoval rohliky a v nich žiletky říkala jsem si, že malý děti milujou suchý rohliky a je jim fuck, jestli ho seberou ze země v nestřeženým okamžiku.... a že by to byl obr průser. No a teď mě napadlo, to takhle nahlásit na policii????? pak by s tím začli něco dělat?? vždyť by to mohlo bejt jako obecný ohrožení, ne?

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Led 2012 15:13
- Nahlásit

brut
néééé, že bych se ti nesmála, ale...

no tak se mi laskavě teda nesměj!
a to mám na sobě ešče těžký botičky, to abych to měla lepčejší

kachna_

Dej si špunty do uší
Dítě tě pak neruší

Děkujeme Fajce milené

kachnoooo ty jemene!!! mám čaj s pomoračovejma kouskama na stole!! ne ve džbánku a na stole, JEN NA STOLE!!

brut
Člen
# Zasláno: 4 Led 2012 15:46
- Nahlásit

Právě nás napadl černý pes ... mám něco s rukou, sem si jí přisedla... ale psi jsou ok.Měšťáci o něm vědí, prý ho honí už půl dne.... Ach jo... to to pěkně začíná

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Led 2012 15:56
- Nahlásit

brut

Právě nás napadl černý pes
n o to si děláš srandu!!! Kruci to se to nějak rozjíždí?
ach jo. co máš s rukou??

brut
Člen
# Zasláno: 4 Led 2012 16:03
- Nahlásit

PetraK
nevím,co mám s rukou...asi naštíplá nebo zlomená v zápěstí(teda doufám, že jen zhmožděná, ale moc tomu nedávám, bolí jak čert). Ale plesnifcíí jsou ok a vše je hlášeno na policajtech.

Fifi
Člen
# Zasláno: 4 Led 2012 16:05
- Nahlásit

brut
PanaJana, co se to deje??
Do nemocnice te ma kdo odvezt??

Divnej den, naky dobry zpravy by to chtelo, kua uz!

Eire
Člen
# Zasláno: 4 Led 2012 16:09
- Nahlásit

brut

mám něco s rukou,

Kurnik,drž se!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Led 2012 16:16
- Nahlásit

brut

nevím,co mám s rukou...asi naštíplá nebo zlomená v zápěstí(teda doufám, že jen zhmožděná, ale moc tomu nedávám, bolí jak čert). Ale plesnifcíí jsou ok a vše je hlášeno na policajtech.

no ty vado!! Mazej k dochtoroj!!

<< 1 ... 1674 . 1675 . 1676 . 1677 . 1678 . 1679 . 1680 . 1681 . 1682 . 1683 . 1684 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání