Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1665 . 1666 . 1667 . 1668 . 1669 . 1670 . 1671 . 1672 . 1673 . 1674 . 1675 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Janiii
Člen
# Zasláno: 1 Led 2012 14:30
- Nahlásit

Fifi
já vim že jí je jedno že tam dneska nedorazim, hlavně že tam má dědu, kterej jí dá tvrdej chlebíček, a piškůtek, a podrbe ji ... já to holt nesu hůř

a je tu taky hnusně, tma, mokro, fuuuuj.

a od 17hod. na čt1 dávají Saturnina!! aspoň, že je při čem marodit

brut
Člen
# Zasláno: 1 Led 2012 14:33
- Nahlásit

Janiii
chuděrka malá ... hlavně že je doma
přesně to jsem si taky říkala .... nechtěla bych zažít ten strach

mam záchvaty kašle, tak asi radši zůstanu zalezlá v posteli, abych se za ní dostala zítra a hlavně musim do práce
udělej si horký čajík a nejlépe zázvorový, uleví ti v kašlíku

Hipík a Tonička a Rozinka
Chudák holka, ta musela bejt úplně bez sebe, i její majitelé, samozřejmě
jj, moje malá noční můra .... Ale Brut má tendence lovit dělbuchy, ale jinak mu kravál nevadí a Al včera nadšeně sledovala ohňostroj z okna, mohla si uvrtět kebulku

u nás je venku nevábně, šmourno, blátivo, smradlavo... a podle meteorologů to eště cca 14 dní jinak nebude... Ať už sněží!!!
je to tu stejný ... takže jsem se vrhla do restů, do nichž se mi nechtělo před svátkama a uvidíme, jak mi to půjde od ruky

Probudili jsme se před chvilkou, Toninka spala s hlavou zavrtanou pod mou bradou a děsně se tulila, hezký to bylo...
jůůů, to je hezký, miláček maličký

Člen
# Zasláno: 1 Led 2012 14:50 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

Eire
Teda ty máš ale výdrž

... a kdyby mě Tonička nezačala mlátit tlapkama přes hlavu, protože chtěla čůrat a kadit, spíme s pejskama eště teď....
Nešlo mi spát a usnula jsem až kolem 6, tak to není tak hrozný, ale ten krátkej den mi nedělá dobře. Půjdem ven, dokud je aspoň trochu vidět...

brut
jůůů, to je hezký, miláček maličký

tojo, malinký veliký... , ... a spokojeně si pomlaskávala... než mě seřezala, protože chtěla ven

Eire
Člen
# Zasláno: 1 Led 2012 15:51
- Nahlásit

Nešlo mi spát

A tak budeme věřít

Fifi
Člen
# Zasláno: 1 Led 2012 16:08
- Nahlásit

Eire
Furt hnípou...
Janiii
jí dá tvrdej chlebíček, a piškůtek,
A vecericku.. to je panecku dieta!

Eire
Člen
# Zasláno: 1 Led 2012 16:38
- Nahlásit

Co se stalo? PEPIN!

Fifi
Člen
# Zasláno: 1 Led 2012 16:39
- Nahlásit

Eire
Kterapak vy ste asi osoba?

Eire
Člen
# Zasláno: 1 Led 2012 16:44
- Nahlásit

Kdo to tam tak nelidsky řve..to je můj bratr

Janiii
Člen
# Zasláno: 1 Led 2012 18:06
- Nahlásit

já koukám na Saturnina - Postřižiny přijdou poté

Janiii
Člen
# Zasláno: 1 Led 2012 18:14
- Nahlásit

aha, už skončily
a večer dávají Dorotu Máchalovou

Eire
Člen
# Zasláno: 1 Led 2012 19:55
- Nahlásit

Janiii

a večer dávají Dorotu Máchalovou

Klasika neurazí a nezklame...

kachna_
Člen
# Zasláno: 1 Led 2012 20:36
- Nahlásit

Rumštajn vespolek,
U nás byl Silvestr v pohodě, střílelo se pár minut kolem šestý a pak až po půlnoci asi čtvrt hodinky
Já nechci Puberta , stačí mi pomyšlení na to, že za deset let budu mít doma dvě pubiny . Adamsovi super, pamatujete na tenhle seriál? http://movie-library.cz/film/70850-rodina-addamsov a-tv-serial/

Eire
Člen
# Zasláno: 1 Led 2012 20:54 - Změnil/a: Eire
- Nahlásit

kachna_

Já nechci Puberta , stačí mi pomyšlení na to, že za deset let budu mít doma dvě pubiny .

Holka ani nevíš jak tě lituju..ale nebudem předbíhat,jak se má malé kachňátko?

brut
Člen
# Zasláno: 1 Led 2012 21:26
- Nahlásit

Jsem si pospala a je mi nějako lépěji .... ale mám hotových pár restíků ještě z loňského roku

kachna_
Člen
# Zasláno: 1 Led 2012 21:55
- Nahlásit

Eire
jak se má malé kachňátko?
spokojeně si pospává ve svém proutěném kufříku

Janiii
Člen
# Zasláno: 1 Led 2012 21:55
- Nahlásit

dámy jdu chrnět, páč ráno nastává krutá realita všedního dne, víkend byl nějak sakra krátký ...

dobrou všem!

Hyena
Člen
# Zasláno: 1 Led 2012 22:20
- Nahlásit

Rumštajnpo delší době...přežily jsem s Hyenkou silvestra...jen když nám nějakej kretén pálil přímo pod okny, tak, se tvářila, že by si eventuelně nějakej ten revírek s vyštěkáním a tak stříhla Jinak sobota krásnej snížek, ale teď už zase ty hnusný a hnusný sračky.... Nějak nejsem schopna vás dočíst, tak doufám, že o nic závažnýho nepřijdu

kulala
Člen
# Zasláno: 1 Led 2012 22:52
- Nahlásit

Fifi
Mne chybi Dorota. jj pani tez na padla depka vcera

VSEM TU- HAPPY NEW YEAR!! vecra sme to nestihla.. to je tak kdyz nekdo na silvestra rano shani v zahradnim centru kvetinace aby bylo na cem cvicit psy

Eire
Člen
# Zasláno: 1 Led 2012 23:24
- Nahlásit

rychle než se probudí ...ta v černém

stejně nosí růžovou podprdu

brut
Člen
# Zasláno: 2 Led 2012 08:10
- Nahlásit

Zdravím vespolek

KOukám, že to tu ještě chrní ... tak honem VSTÁVAT A CVIČIT!!!!

kulala
jj pani tez na padla depka vcera
jste madam měla napsat, by vás tu osazenstvo bláznivých určitě povzbudilo a povzneslo do výšin ...

VSEM TU- HAPPY NEW YEAR!!
vám tééééž a hlavně hodně zdraví a splnění toho jednoho velkého přání, taky setkání se všema ujetejma, hodnou poslušnou Jepicu, co není slešna, ale mladý pejša, nakonec složení všech zkoušek, co Tě letos čekají a mnoho dalšího pozitivního ( ať je negativní v mínusu)

to je tak kdyz nekdo na silvestra rano shani v zahradnim centru kvetinace aby bylo na cem cvicit psy
ty sem fakt zapadáš Sehnalas?

Hyena
Člen
# Zasláno: 2 Led 2012 08:34 - Změnil/a: Hyena
- Nahlásit

brut
Co tu proboha děláš tak brzo!!!!
a jinak bré a ještě lepší rumštajní ráno
s dovolením bych k hormádce depek tady, přihodila i něco svého...třeba to pak Ešuska vezme plamenometem z jedný vody na čisto

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Led 2012 09:10
- Nahlásit

RRR
RRRR
RRRRRR
RRRRRRRR
RRRRÁÁÁÁÁMM
ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!!

CO TO JE JAKO???? PROČ MUSIM DO PRÁCE?? PROČ EŠČE NENI BRTNIK TIM RENTIJÉREM???? TY VADO TO JE NÁŘEZ PO TOLIKA DNECH teda. Asi mozek nenahodim teda
eh, to je petarda po těch dnech zas v práci.

Janiii

mam záchvaty kašle,

a dneska huž je lípějc?? zabral doporučovanej kakáč?? pro tu lípu a

bezinu si dojděte pani, určitě neprohloupíte , v tuhle dobu se to sejde mít je doma.

brut

Pejsa je opravdu doma..

hurá!!

Eire

A náš čauík Blek seděl venku před terasou na podestě a jak malý dítě s úžasem sledoval ten lomoz a barevný světýlka.

Ešátor taky - stál na balkoně a čuměl na petardy. Jsem fakt ráda, že to neřeší a snažím se to v něm podporovat, takže ač to nemám vůbec ráda, chodíme pozorovat petardy . Nicméně včerejší procházku do civilizace jsem po průchodu částí sídláku zaměnila na návštěvu polí,

protože to co probíhalo se celkem slušně přibližovalo nočním výjevům, představa, že to padne Ešusovi pod nohy mě vůbec nelákala.

brut

VSTÁVAT A CVIČIT!!

to jsem dneska zlehka i provedla. To cvičení myslim. Vstávání šlo ztěžka

kulala

to je tak kdyz nekdo na silvestra rano shani v zahradnim centru kvetinace aby bylo na cem cvicit psy

: to je šikovná cérenka

Eire

rychle než se probudí ...ta v černém

stejně nosí růžovou podprdu

EIRE!! EIRÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ!

ssst. ČERNÁÁ JE DOBRÁÁÁÁ. Vědi to i moji obchodní partneři páč co?? páč sem si dneska na vrátnici vyzvedla vánoční taštičku, kterou mi tam nechali a...... JE V NÍ ČERNÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ DEKÁÁÁÁÁ!! voni věděj, voni vědětj

Hyena
kulala
Fifi

nechci aby vám bylo smutno!
tak to mám teda vzít tim plamenomentem?

Hyena
Člen
# Zasláno: 2 Led 2012 10:54 - Změnil/a: Hyena
- Nahlásit

PetraK
tak to mám teda vzít tim plamenomentem?
za mě tedy rozhodopádně Ty víš, jak zahřát na srdíčku

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Led 2012 11:15 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

ZDE tedy pro fšechny báseň proti depkám bojující:

Do nového roku,
hrajem si do skoku
http://www.youtube.com/watch?v=NNNR8UX7oKk

věci hnusný depkavý,
ať sežehnou plameny

letošek ať je k nám milý,
bychom se z něj nezbláznili

tak .

brut
Člen
# Zasláno: 2 Led 2012 11:35
- Nahlásit

Hyena
Co tu proboha děláš tak brzo!!!!
mnooo, nedobrovolně jsem vstávala.... jednak neustálé vyzvánění budíku mě ruší, pka mi byla šílená zima a dovršil to jeden ze psů, který potřeboval ven a kníkal....

dovolením bych k hormádce depek tady, přihodila i něco svého...třeba to pak Ešuska vezme plamenometem z jedný vody na čisto
to ona umí a určitě to zvládne a to vehementně

PetraK
CO TO JE JAKO???? PROČ MUSIM DO PRÁCE?? PROČ EŠČE NENI BRTNIK TIM RENTIJÉREM???? TY VADO TO JE NÁŘEZ PO TOLIKA DNECH teda. Asi mozek nenahodim teda
ty nějakej máš...teda mozek? Já myslela, že máš v kebulce jen štajny

to jsem dneska zlehka i provedla. To cvičení myslim. Vstávání šlo ztěžka

brut
Člen
# Zasláno: 2 Led 2012 11:43
- Nahlásit

PetraK
Do nového roku,
hrajem si do skoku

věci hnusný depkavý,
ať sežehnou plameny

letošek ať je k nám milý,
bychom se z něj nezbláznili

v nejhorším štajní dáma podá nám,
plamenomet "R", což je velký krám.
Ale my jí přesto rády máme,
protože její dobré srdíčko známe.
Letošní rok bude lepší,
potíže se všem zmenší.

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Led 2012 11:49 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

brut

Já myslela, že máš v kebulce jen štajn

No! To mám, mám tam štajnííííí mozek totiž víme?
a taky tu jéžiškovou štajní mikinu novou

no vstávalo se fakt přetěžko, páč vono je rozdíl vstávat v šest deset!!!! a ešče se přinutit si zacvičit a pak mastit do procesu a snídat tmavej chleba s máslem a zeleninou a nebo vstávat v DESET a jen se tak pomaloučku probrat, pak si dát dobrou snídaňku, kávičku, procházku....
....... kurvááááááááááááááááááááááááááááááá..... chci bejt fakt ta rentijérova žena.

, což je velký krám. .
to JE velkej krám, to si piš , to nejni žádný vořezávatko, ale pořádný dělo

Letošní rok bude lepší,
potíže se všem zmenší.

sem četla, že bude lepčí, protože (namísto potíže) se fšem zmenčí tak to sem si řikala, že moc dobrej nebudete teda potom

brut
Člen
# Zasláno: 2 Led 2012 12:02
- Nahlásit

PetraK
No! To mám, mám tam štajnííííí mozek totiž víme?
to existuje?

taky tu jéžiškovou štajní mikinu novou
s krásným obrázkem...pitvajícím?

páč vono je rozdíl vstávat v šest deset!!!! a ešče se přinutit si zacvičit a pak mastit do procesu a snídat tmavej chleba s máslem a zeleninou
ty budeš zdravááá ...ale s tmavým chlebem to nepřeháněj, sem se teď dozvěděla, že až tak moc zdravej není, pokud si ho nepečeš doma a nedáváš tam suroviny, které máš prozkoušené

vstávat v DESET a jen se tak pomaloučku probrat, pak si dát dobrou snídaňku, kávičku, procházku....
mnooo, tak to budeš muset fakt donutit Brtníka, aby byl rentiérem, ale pak by z tebe byla brzy kulička a navíc by tě to moc dlouho nebavilo ......

to JE velkej krám, to si piš , to nejni žádný vořezávatko, ale pořádný dělo
já vím ... už seš těhulí, když tě postříkalo dvakrát?

že bude lepčí, protože (namísto potíže) se fšem zmenčí
ježííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí ííííííííííš, ty jsi expertka

tak to sem si řikala, že moc dobrej nebudete teda potom
to ne.... jsou lidičky, kteří by pak své nádobíčko i hledali a to by jsme jim přece nemohly přát, nééé?

brut
Člen
# Zasláno: 2 Led 2012 12:34
- Nahlásit

Dámy,chcete se pobavit?
Právě jsem obvolávala důchodové a ZTP, oboje mi skončilo Silvestrem.. Dle naší novely, která je od včerejška v platnosti se lidi, kteří mají nějaké potíže dočkají rozhodnutí tak během měsíce až půl roku ... nejen že nejsou posudkový doktoři, ale zároveň nejsou ani předpisy, podle nichž se vše projednává a podle nichž se určují stupně postižení ... Super, ne? V téhle republice mě snad už nic nepřekvapí ... A to máme ještě štěstí, že tu máme jednu chudinku doktorku, jsou místa, kde není ani ta jedna a přebírají to další okresy nebo příslušné úřady, tam ty lidi fakt budou čekat půl roku
Hlavně že s tím vším s velkou slávou vyjdou ven a ministr si mne ruce, jak je to skvělá věc a jak to funguje a bude fungovat

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Led 2012 13:07
- Nahlásit

brut
to existuje?

no jistěže,je to teda jen jeden unikátní model, ale existuje

s krásným obrázkem...pitvajícím?

ne, tahle mikina je celočerná s plastickým nápisem rrrrramštajn na rukávu a ramštajnímm křížem na prsíčkách , ale neboj, nezklamu tě, moje sestra mi pod stromeček naježila rrramštajní pitvací tričko, takže dobrý

mnooo, tak to budeš muset fakt donutit Brtníka, aby byl rentiérem,

no ale von se zpěčuje mejm pokynům!! už sem mu ráno volala!! s důraznou žádostí, ať to obratem okamžitě ihned ted zařídí!! Prej neví jak na to Kecá, je jen línej!

ale pak by z tebe byla brzy kulička a navíc by tě to moc dlouho nebavilo ......

nenene, to já mám vykoumaný už. Hnedle ráno bych se šla projet na koníkoj, pak by člověk obstaral to zvířectvo, poklidil, nakrmil... šel si zacvičit, zaplavat, strava by byla lehká leč pestrá, nebála bych se toho, že se jen budu povalovat.

y budeš zdravááá

no dlužim tělu trochu té regenerace, po těch oooorchijích. No jo já vim, že co si člověk nevyrobí doma je v podstatě humáč , že není moc věcí, který by mohl jíst jakože jsou o.ká.je smutný, že už ani zdravý věci nejsou zdravý

já vím ...
a taaaak, ty myslíš, tuten "plamenomet" no tak s tim sem teda na boj proti deprézím zdejšího obyvatelstva nějak nepočítala, ale je pravda, že možná by byl převelice účinnej, to je fakt

s těhulí nestraš

ežííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí ííííííííííš, ty jsi expertka

no jooo, nemůžu za to, že sem to tam viděla, ale vono se to tady dá dost i předpokládat, takovejdle dekadentní veršíček

to by jsme jim přece nemohly přát, nééé?
no........ znám jednoho, kde bych klidně i takhle přející byla. Lidskej všivák takovej podlej. Tak pak proč ne. A ešče bych mu řekla jako ta pohádková babička: "Sám si ztratil, sám si hledej!"

<< 1 ... 1665 . 1666 . 1667 . 1668 . 1669 . 1670 . 1671 . 1672 . 1673 . 1674 . 1675 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání