| Autor |
Zpráva |
Janiii
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2012 00:16 - Změnil/a: Janiii
- Nahlásit
TOŽ HEPY ŇŮ JÍÍÍÍÍÍR
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2012 00:26
- Nahlásit
Hipík a Tonička a Rozinka
Snad se do tý doby vožerou a padnou za vlast...
Mohu te ujistit, ze tomu tak absolutne neni. Bohuzel. Mame to presne hned za zahradou. Docela hukot. Nehodlam si zkazit feny a tak tu trpime uvnitr.
|
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2012 00:44
- Nahlásit
Fifi
U nás akorát tu a tam nějaká prda... Jediná je z toho trochu přešlá žabí stehýnko, která se uvelebila mezi moje chodidla a měla schlíplej ocásek . Jindy trochu ouzkostný Rózy se to vůbec nedotklo... A Tonička s Hipíkem...
Ale kdyby to někdo bouchal u nás za plotem, tak by dělali pořádný čóro...
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2012 00:50
- Nahlásit
U nás to bylo slabší ,ale i tak vydrželi lidi pálit přes půl hodiny.My jsme úspěšně vypustili pouze lampionky štěstí...
A náš čauík Blek seděl venku před terasou na podestě a jak malý dítě s úžasem sledoval ten lomoz a barevný světýlka.
|
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2012 00:54
- Nahlásit
Fifi
Nasledna Zagorka je ubila
Buééé... Lidičky, šampíčko, to muselo bejt eňoňuníčko... i když se celkem snažím nemluvit sprostě - při takovejch výlevech (o muzice nemluvě) se mi vždycky chce řvát - prdel, kurva, nasrat... a tak, abych to nějak neutralizovala...
Škoda, že tady není Kachna, která je asi zmořená z kojení ajrkoňakem a Hyena - mohly jsme si udělat punkový dýchánek
A dlouho jsem neviděla Denyky enyky kliky bé... naposled jsem jí četla, když měla ten nový objev nebo spíš Objev ... tak snad je v pohodě
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2012 00:58
- Nahlásit
Tak ony coro delaly, v baraku - stylem jdeme je zabiiit, zakousnout, Amyna pres okno ty blikatka nesnasi a naucena Dorotou tak hrde do toho!!... Takze jsme si hodily hezkou chvilku, pangaminkove do zobacku za cvik, piskotove se schovaly.. Ony nemaji strach, neboji se, ale pri takovyhle nulovy temer vzdalenosti nehodlam riskovat, ze nekdo neco blbe odpali, rany to byly slusny.
Eire
Blek seděl venku před terasou na podestě a jak malý dítě s úžasem sledoval ten lomoz a barevný světýlka.
Toz oni ty ahojky jsou takovi zpomaleni..
|
brut
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2012 01:01
- Nahlásit
U nás se občas bouchá ještě teď, ale Al byla celá nadšená a chtěla se jít podívat, co to je za světýlka. Jen cikáňata z ní nebyli nadšení, když je "šla" zkontrolovat na plot, kde seděli a dělali bordel.
Přeji dobrou noc... jdu spinkat
|
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2012 01:04
- Nahlásit
Vy, které máte fenky, prosím hilfe hilfe... Dneska večer Róza zase opečovávala Toničku, nejdřív si hrály, pak jí oblizovala od hlavy k patě a nakonec se Rozinka pokoušela Toničku vojet, jako kdyby byla pes (Róza)...
U kluků to třeba může bejt projev dominance, ale tady se mi to tak nezdálo... nebo jo?
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2012 01:06
- Nahlásit
Fifi
Toz oni ty ahojky jsou takovi zpomaleni..
Už nejsi moje kamarádka
|
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2012 01:06
- Nahlásit
Jasně, že jsem jí to zatrhla... Rozina se pak tvářila rozpačitě...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2012 01:07
- Nahlásit
nakonec se Rozinka pokoušela Toničku vojet, jako kdyby byla pes (Róza)...
Prdlacky, zadna dominance, opecovavala si ji a nakonec ji dala najevo svou prizen. nebo se ji snazila zvednout naladu.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2012 01:09
- Nahlásit
-------------ZTRATILA SE MINNI----------- PROSÍM O POMOC VŠECHNY LIDI Z HRADCE ...KRÁLOVÉ A OKOLÍ! Minni (fena chrta, černá s bílou náprsenkou) se lekla dělobuchů a utekla. Potřebovali bychom zítra pomoc s hledáním pokud se do rána nenajde. Utekla v HK, v obci Svinary, pravděpodobně bude někde kolem Stříbrného rybníku. Informace budu psát postupně pod fotkou. Vysmekla se jak ze svíticího obojku tak i ze kšírů. Děkuji za sdílení, hlavně Hradečákům.Kdo by mohl jít hledat, prosím napište mi tel. číslo do soukromky, budu psát SMS s informacemi. Saša (Greyt Tassels) 775 010 581
|
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2012 01:15
- Nahlásit
Fifi
nebo se ji snazila zvednout naladu.
No to mi právě taky tak přišlo, akorát Tonička z toho byla už dost zoufalá, tak proto jsem to zatrhla .
Rozinka je báječná pečovatelka a sladká, ale někdy trochu urputná...
|
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2012 01:16
- Nahlásit
brut
Minni (fena chrta, černá s bílou náprsenkou) se lekla dělobuchů a utekla.
... a už to začíná, zasraný dělobuchy...
Nechceš vyhodit i jako samostané téma?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2012 01:36
- Nahlásit
brut
Se ztratila jako ted v noci? Jsem odtama kousek, rada zitra pomuzu, az se vzbudim. Pokud to bude mit smysl. Jen muj povzdech - Do prdele, proc si lidi lekavy psiska nehlidaji, nezabezpeci vice? Ksiry a svitici obojek je k prdu, u bojinka..no nic, jen povzdech.
akorát Tonička z toho byla už dost zoufalá, tak proto jsem to zatrhla
Tak na co ses ptala? Jen se ujistit o svem nazoru na situaci? Dorote, kdyz bylo uz pak ouvej, tak feny vyjadrovaly ruzne sympatie prave treba naskakovanim (to delala Baz - ac je lehoucka, bylo to Sadlu neprijemny, nikdy nebyla na takovy uzky kontakt). Tak ji myly usiska, tlamu, dokud na ne nebrukla, ze ksaaa, uz stacii. Neznam jiny, nez dobry umysle v ramci smecky fen, co se naskakovani tyka, urputnou Rozinku si asi sundala dobre, z Tonicky, ta se uz asi moc neohrazuje..
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2012 01:36
- Nahlásit
- prdel, kurva, nasrat... a
jak na nový rok, tak po celý rok.... Hípíku, no potěš
Kachna, která je asi zmořená z kojení ajrkoňakem
ty vole, sem si to představila
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2012 01:38
- Nahlásit
brut
se lekla dělobuchů a utekla
do... pr................
chrti jsou ve vyvlíkání z obojků naprostí géniové.
Nikdy nechodím se psem na vodítku, kromě....jednatřicátýho prosince.... dneska jsme šli ven v deset a použila jsem po roce flexinu. Ešus se divil .
|
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2012 01:44
- Nahlásit
Fifi
Jen se ujistit o svem nazoru na situaci?
Ano prosím... . Bo jsem si nebyla jistá, tak jsem se ptala na názor zkušených žen a především majitelek více fenek , majne líbe fýrer
Tak ji myly usiska, tlamu, dokud na ne nebrukla, ze ksaaa, uz stacii...... Tonicky, ta se uz asi moc neohrazuje
No, já si toho všimla právě poté, co Tonička začala pofňukávat, ale Rozinka nedbala, jak byla v pečovatelským rauši...
PetraK
jak na nový rok, tak po celý rok.... Hípíku, no potěš
Ajvaj...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2012 02:07
- Nahlásit
Ajvaj
náááhodouuuu ----------------
dobrý
|
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2012 02:12
- Nahlásit
Milé, odcházím spát, krásné sny a dobrou noc 2012
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2012 02:42 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
gůůte nacht
|
brut
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2012 11:06
- Nahlásit
Dobré ránko, já už ten inzerát nevidím, tak doufám, že je pejsa doma a v pohodě
|
brut
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2012 12:56
- Nahlásit
Pejsa je opravdu doma... tu jsou informace:
Minnuška je doma... má prokouslý jazyk a zraněné tlapky, pravděpodobně běžela ně...kolik desítek metrů po mostě ve vesnici který je udělaný z mříží... dále má škrábance, je špinavá, ale dle veterinářky nemá vnitřní zranění... dostala ATB, léky proti bolesti a něco na uklidnění nervíků... srazilo ji auto, to odjelo a až několikáté zastavilo a pasažéři zavolali policii - VELKÝ DÍK VŠEM! kdyby jí porazilo auto o pár metrů dál, kde končí městská část, tak by pro ní už nedojeli... naštěstí jí hned převezli na veterinu a když jsme jim volali tak nám dali informace... Nevím co říct dál, snad že všechno dobře dopadlo a že to byla jenom tečka za starým rokem a už bude jen dobře... Přeji vám všem šťastný nový rok...
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2012 13:25
- Nahlásit
brut
chuděrka malá ... hlavně že je doma
já se dneska za Berunkou nevypravim mam záchvaty kašle, tak asi radši zůstanu zalezlá v posteli, abych se za ní dostala zítra a hlavně musim do práce
tak koukám na Anděla na horách
|
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2012 13:37
- Nahlásit
brut
No tak zaplaťpánbůh... Chudák holka, ta musela bejt úplně bez sebe, i její majitelé, samozřejmě...
|
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2012 13:42 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
Heh, u nás je venku nevábně, šmourno, blátivo, smradlavo... a podle meteorologů to eště cca 14 dní jinak nebude... Ať už sněží!!!
Probudili jsme se před chvilkou, Toninka spala s hlavou zavrtanou pod mou bradou a děsně se tulila, hezký to bylo...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2012 13:56
- Nahlásit
brut
Huuf, dobre to nakonec dopadlo.
Probudili jsme se před chvilkou
Taky jsme se vykohataly z pelechu pred chvili. Venku mlha, mokro, nevabne je slaby slovo.
Toninka spala s hlavou zavrtanou pod mou bradou
To je bramburka.
Janiii
mam záchvaty kašle
Tak at se dneska vylezis, chorobo.
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2012 14:12
- Nahlásit
brut
Minnuška je doma... má prokouslý jazyk a zraněné tlapky,
Sice bolavé,ale ne fatální zranění,snad ji příště majitelé ochrání lépe.
Janiii
mam záchvaty kašle, tak asi radši zůstanu zalezlá v posteli,
Lipovo bezinkový čaj se zázvorem a taky kakáč,páč je příbuzný slézu a ten je na průdušky machr.A taky tu brr cibulovou sladkou meducínku si udělej.
Probudili jsme se před chvilkou,
Teda ty máš ale výdrž
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2012 14:16
- Nahlásit
Lipovo bezinkový čaj se zázvorem
nemam
kakáč,páč je příbuzný slézu a ten je na průdušky machr
no joooo, kakáč!!! dííííky
brr cibulovou sladkou meducínku si udělej
fuuuuuuuuj, tu nesnášim ... no ale asi ji udělám
chybí mi Berunkááááá jak na novej rok, tak po celej rok ... chjo. Míra se mi po půlnoci smál, jak jsem z minuty na minutu změnila názor - před půlnocí jsem se chtěla stěhovat příští rok a po půlnoci už jsem to změnila na tenhle rok
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2012 14:25
- Nahlásit
Janiii
chybí mi Berunkááááá
Vsak se ji dockas.
Mne chybi Dorota.
|