| Autor |
Zpráva |
Fajka
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2011 16:48
- Nahlásit
Fifi
Dokys je lehouckej asi, te hned tak nesejme do skarpy ci parezu
jo jo, hlavně nejni tak zabejčenej jak Fája že se prostě rozhodne že de tam tak tam jde i kdyby se ta koule na druhý straně vodítka uřvala
Dokyšák má 22 kilo a je to na něm fakt znát že nejni těžkotonážní jak Fája sportovec každým coulem a když zabral tak to bylo na těch lyžích hodně znát
Se fakt strašně těším až vyrazíme na nějakej trek, s ním to bude fakt vo radosti z pohybu
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2011 16:53 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Fajka
má 22 kilo a je to na něm fakt znát že nejni těžkotonážní jak Fája
Tak to ma vahove nastejno s Ag. To bude dobry tazny materijal, co mas na nej za postroj? Bo Kulala tuhle se mnou resila postroj pro Jepicu, mam tu jeden (Edit - ne Polar) ale Manmat Skovej, guard, podsitej, ten by mu mohl padnout, kokrovi blaznivymu. Vahove asi bude podobnej Dokysovi.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2011 16:59
- Nahlásit
já mám tento guard od manmatu akurát má na sobě vzor tlapek.
stejnej má i Fajuš a vyhovuje si myslím oběma.
Akorát Dokýšovy je ten zadní díl ještě trošku delší ale ještě o nechci zkracovat kdby ještě zmohutněl...ještě počkám nějakou dobu.
to ma vahove nastejno s Ag
tyjo a to sem myslela že Ag má víc
guard, podsitej, ten by mu mohl padnout, kokrovi blaznivymu. Vahove asi bude podobnej Dokysovi.
jj myslím že by mohl, kokra sem měla a velikostně si myslím že jsou na tom podobně... i když můj kokr byl drobátko přerostlej
taky ted jak sem kupovala jelitu ten koš tak je to velikost kokršpaněl takže to bude fakt velikost hodně podobná
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2011 17:07
- Nahlásit
Fajka
to sem myslela že Ag má víc
Ag ma 23 - 22, Skritek kolem 20 kg.
jelitu ten koš tak je to velikost kokršpaněl
Takova potupa, ovcak a na hube kokra.
Dorota s uzkou hlavinkou mela kosik na dobrmana.
tento guard od manmatu akurát má na sobě vzor tlapek.
Tak to bude asi podobny, strihove, jen ja ho mam celocernej, zvrchu positej cernym sustakem nebo co to je. Na perdely je malej, neb ac bonzajove skalarovity, maji velmi hlubokej hrudnik. Tak snad Jepici bude.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2011 17:12
- Nahlásit
Fifi
Ag ma 23 - 22, Skritek kolem 20 kg
to čučím já je vodhadovala tak ne těch třicet
Takova potupa, ovcak a na hube kokra.
no joooo dyž vono je jelítko na pséka menčejší noooo
Dorota s uzkou hlavinkou mela kosik na dobrmana
nejni možná a to nejní potupa?
maji velmi hlubokej hrudnik
jo to dělá hodně.... ale myslím že by to jepici bejt mohlo
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2011 17:19
- Nahlásit
Fajka
a to nejní potupa?
Jiste, ze to byla potupa nejvetsi, hlavne kdyz uz coby maly nam ji chvalili jako krasny stenatko dobrmana! Mela tu hlavinku jemnou, no.
to čučím já je vodhadovala tak ne těch třicet
Dej pokoj, pri jejich vysce, to by byly jak koule! To delaj ty chlupy, taky bych rekla Dokysovi vic.
Janiii
Si dneska uziva vytouzeneho konzertu, esli se teda moc netesila, doufam, ze da vedet. Nejlepsi byla ta jedna budovatelska pisen.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2011 17:23
- Nahlásit
Fifi
Jiste, ze to byla potupa nejvetsi, hlavne kdyz uz coby maly nam ji chvalili jako krasny stenatko dobrmana!
Mela tu hlavinku jemnou, no.
no a jak jí dorostla !
pri jejich vysce, to by byly jak koule! To delaj ty chlupy, taky bych rekla Dokysovi vic.
jo ty chlupiska dělaj hodně to je fakt pak klamou tělem
mě přišlo že perdelové jsou vo dost větší než to moje jelitoooo
Si dneska uziva vytouzeneho konzertu, esli se teda moc netesila, doufam, ze da vedet. Nejlepsi byla ta jedna budovatelska pisen.
tak snad si to užívá
a já du klohnit zeleninovej šalátek
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2011 18:13
- Nahlásit
Volá nám sem furt nějaký číslo z germánska! Kdopa to asi tak může bejt??
Hyena
taky přeju do novýho roku šécko nej, zdraví štěstí a pohodu.
Já se tady ešče přibatolim kolem půlnoci s přípitkem
Fajka se má, ta má prašan, my tady máme srajdy hnusný Cmokrý CHCI TAKY SNÍCH!! MOC SNĚcHU!
Hošíček z prochajdy přišel zaprasenej jako prasca největší, já sem byla za kočárovou dámu, neb jsem tlačila kočárek, což vzhledem k ohozu (černý hadre, černý botky a psí rukavice k tomu, který ani jedna nemá ukazováček, páč ho péf ihned po nákupu na každý rukavici ukous), bylo komický. Nějaká babka nám vynadala, že podle vyhlášky máme mít velký psy jen na vodítku a s náhubkem - zatímco ten její smeták rozhodně bejt nemusel, páč je malej no tak sem se drobátek rozčílila, respektive jsme se rozčílily obě s Ajšovou pánčičkou a babča si něco poslechla
tak a já du slavit silvestra, nezlobte tu, já si vás tu vohlídám.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2011 18:16
- Nahlásit
Fifi
koncert byl fčeráááááá a byl BOMBÁÁÁÁÁÁ jako vždycky
budovatelská píseň super, ale já ulítávám na jejich úpravě Já půjdu tam a ty tam, a na je jaká je plus všechny jejich sólový písničky nemaj chybu. no prostě super úžasný relax
jdu vás dočíst, fofrem jsem to tu prolítla naposledy v úterý
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2011 18:28
- Nahlásit
PetraK
prosim tě vyřiď brtnikovi srdečné blahopřání vod nejhodnější Janiiiii za zábradlím
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2011 18:54
- Nahlásit
Janiii
koncert byl fčeráááááá
Joahaa, takze ses dostatecne netesila a klaplo to! Sola byly taky dost dobry. Ano, relax - to presne vystihuje dojmy po.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2011 18:55
- Nahlásit
Janiii
vyřízeno a mám napsat, že: zpoza zábradlí Ti Brtnik děkuje.
Jo a Ričrd řiká, že nevzkazuje nic.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2011 18:56
- Nahlásit
PetraK
A jako Strycek na me vcerejsi prani nic nerikal, jo?? Dóda jeden!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2011 19:10
- Nahlásit
Fifi
paní'! MEA KULPA, MEA MAXIMA KULPA!!
sem tetkon dodatečně vyřídila, dostala výtku s důstrahou, neboli důtku s výstrahou a mám vyřídit veliký poděkování.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2011 19:37
- Nahlásit
takze ses dostatecne netesila a klaplo to!
Fifi
pani ale vo fous!!!!!! ke konci už David Uličník občas vynechal vejšky, nějak chraptěl ale zvládnul to a dozpíval!!!!!
a protože jsem bejvalá klavíristka a mam slabost pro klavíry a když hraje chlap tak je to bomba, tak upřímně, při písničce Škorpíka za klavírem jsem málem tahala šnuptychl ale zbytek koncíku jsem řvala regulerně, ale smíchy
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2011 19:49
- Nahlásit
A OD 20:00 DÁVAJÍ ANDĚLA PÁNĚ NA ČT1
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2011 19:59 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
AAAAANDĚL PÁÁÁÁNĚ ZAČÍNÁ MATLOVÉ!!!!
Janiiii
si mě předběhla
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2011 20:02
- Nahlásit
PetraK
Janiii
Jezisku, poradne! I usi! Hezke pohlazeni to bude... Kam letis? - jdu si hrat s Jidasem..
|
brut
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2011 20:15
- Nahlásit
Dámy, všem Vám moc děkuji za držení palečků. Díky vám jsem v pohodě ustála kadibutku, hladofku, nakonec prošťuchování a nafouknutej břuch Vše je ok, až na nějaké drobnosti, které nejsou akutní a dají se pořešit postupně a hlavně v klídku
Napapaná jsem.....dostala jsem obídek, potom zmrzlinku a na závěr horkou čekuládku. Teď už ale nic baštit nebudu, abych to nepřehnala, zítra je taky den
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2011 20:38
- Nahlásit
brut
super!!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2011 21:13 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
PetraK
Nějaká babka nám vynadala, že podle vyhlášky máme mít velký psy jen na vodítku a s náhubkem - zatímco ten její smeták rozhodně bejt nemusel, páč je malej
já se zas nasrala, bo já mám takovou smůlu fakt
jako ty lidi sou debilní... zas mě semleli Fáju která šla vedle mě na vodítku dva čuvačové na volno
fakt už mě ty lidi serou ze tmy ve sněhu se přiřítěj dva na volno bez košů vodvolat se nedaj, páníčka neposlechnout ( tohle už je fakt potřetí kdy na nás vlítli ) a furt s nima bude chodit na volno. dobrá at si chodí alk KURVA at jim na ty držky nasadí koše!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
já už se nedivím že ta Fája hrozí preventivně dopředu všem čoklům....když většina z nich přilítne a jde okamžitě doní
brut
Vše je ok, až na nějaké drobnosti, které nejsou akutní a dají se pořešit postupně a hlavně v klídku
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2011 21:15
- Nahlásit
Fajka
sim tě kde ty čuvači jsou??? v kterejch místech?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2011 21:19
- Nahlásit
Janiii
sim tě kde ty čuvači jsou??? v kterejch místech?
no to jsou ty co tu u nás u lesa postavili tu jako roubenku naší nový sousedé
Asi brzo začnu lobovat za to by obec vyhlásila, že pes na volno jedině s košem...páč todle už je fakt na zabití
ty lidi sou naprosto dementní už mě to fakt se***
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2011 21:22
- Nahlásit
PetraK
Taký přejeme Brtníkovi všecicko nej nej !!!! štěstí, zdraví, hodně peněz tak jídla, hodnou ženuuuuu
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2011 21:25
- Nahlásit
Fajka
zas mě semleli Fáju která šla vedle mě na vodítku dva čuvačové na volno
fakt už mě ty lidi serou ze tmy ve sněhu se přiřítěj dva na volno bez košů vodvolat se nedaj,
Jako bych se nestitila pouzit kopacich prostredku, kanada apodobne, voditkem a revem na ne. Ale poznej cuvace ve tme na snehu asi, ze jo
Faja je dokousana? nebo ok? Ty nejsi nahodne skrabnuta a nemas pochroumany treba koleno? Nastoupit na ty degeny, tvrde, ze si priste vezmes peprak, poplasnak, zes s sebou mela neter/synovce maly a ty dva coklove je ohrozovali!! Maji mit ploty snad, krista pana!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2011 21:31
- Nahlásit
TAKY SEM MOCH ŘÍCT TŘI STA'!!!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2011 21:31
- Nahlásit
Fajka
zas mě semleli Fáju která šla vedle mě na vodítku dva čuvačové na volno
zase?
Je v pořádku? A malej a ty?
lidi sou naprosto dementní už mě to fakt se***
seřvat je asi nemá cenu, protože nemyslej ... spíš by to chtělo nastoupit s tím, že tě po jejich útoku bolí koleno nebo záda a nechat je platit... tohle jediné by podle mě pomohlo
PetraK
Brtníkovi přejeme tééž vše nej, nej, nej a připijeme si až se zase uvidíme
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2011 21:35
- Nahlásit
Fifi
Jako bych se nestitila pouzit kopacich prostredku, kanada apodobne, voditkem a revem na ne. Ale poznej cuvace ve tme na snehu asi, ze jo
no já řvala jak tur nadávala jim do hoda do kterénu do debilů.... však mě páníček slyšel byl asi stometrů za nima kujva mi tak sere že tím jakou maj barvu sem si jich nevšimla dřív až dyž byli metr předemnou voni neutekli von s nima takhle chodí na procházku ale jakmile kohokoliv potkaj tak je nevodvolá. Já sem jim vobloukem vyhejbám, jednou sem v lese viděla jak se vrhli na nějakou holčinu na koni se psem kterej cupital vedle koníka a ničeho si nevšímal
Faja je dokousana? nebo ok
zázrakem to vypadá že neni, ale jako to se prostě nedá, jak jí mám naučit že nemá nic řešit když sou dva jeden de zepředu druhej ze zadu točíš se tam s nima třeba jak debil a ta chvíle než přišel chlap ti připadá jak děsně dlouhá doba
Já mám zedrápaný nohy ale to od Fáji jak sem se jí snažila korigovat aby se nezahrizla ona nebo někdo do ní...
Nastoupit na ty degeny, tvrde, ze si priste vezmes peprak, poplasnak, zes s sebou mela neter/synovce
tyjo... jako já na tohle fakt nemám ale kurva proč když ví jaký ty jeho čuvači jsou a je to velký plemeno, proboha vysvětlete mě někdo proč jim na ty držky nemůže nasadit koše kor když se tohle děje vopakovaně prostě
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2011 21:35
- Nahlásit
Fajka
Fáju která šla vedle mě na vodítku dva čuvačové na volno
fakt už mě ty lidi serou ze tmy ve sněhu se přiřítěj dva na volno bez košů vodvolat se nedaj,
A do dvou půlek teda
že ta Fája hrozí preventivně dopředu všem čoklům....když většina z nich přilítne a jde okamžitě doní
asi bych jí prostě nechala volnou ruku a nebo šmejdy vykopalabrut
dostala jsem obídek, potom zmrzlinku a na závěr horkou čekuládku.
ty vole taková žranice!!! užij si to , i tu svíčkovou
Fajka
hodnou ženuuuuu
to už se mu splnilo dávno
a díkuje moc
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2011 21:37
- Nahlásit
brut
Je v pořádku? A malej a ty?