Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1665 . 1666 . 1667 . 1668 . 1669 . 1670 . 1671 . 1672 . 1673 . 1674 . 1675 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
brut
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2011 21:53
- Nahlásit

Fajka
Fyzicky jo, ale Fajuš to nervově opět hodilo někam do řitě
to si dovedu představit ,chudák Fája

Dokýšák s náma naštěstí nebyl, uuuf....
alespoň že tak... toho by to poznamenalo taky .....

Co je to za debila? Nedá se s ním mluvit nebo je to zabedněnec?

Fajka
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2011 21:54
- Nahlásit

PetraK
asi bych jí prostě nechala volnou ruku
no jo ale jednak ona sama proti dvoum daleko větším nemá moc šance a druhák zas mě to prostě zničí veškerou mou snahu jí naučit že neřeší ona řešim já

to už se mu splnilo dávno
no jasně to já jen abys nezapoměla

a díkuje moc
nejni zač...

a já se du uklidnit vytuněnou količkou...

Fajka
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2011 21:59
- Nahlásit

brut
alespoň že tak... toho by to poznamenalo taky .....
jo sem moc ráda že tam nebyl fakt moc !

Co je to za debila? Nedá se s ním mluvit nebo je to zabedněnec
asi je bo když už je to jen snáma potřetí a furt nic nezměnil a ani ty koše nedal tak bej normální asi nemůže
zkusim nějak navést Kazišovou at s nim promluví von je to totiž její kolega v práci...
al emoc šancí tomu nedávám, halt je to pod něčí důstojnost nasadit na hubu koš

brut
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2011 22:06
- Nahlásit

Fajka
jo sem moc ráda že tam nebyl fakt moc !
ani se ti nedivím, byla bych šťastná jak blecha

asi je bo když už je to jen snáma potřetí a furt nic nezměnil a ani ty koše nedal tak bej normální asi nemůže
takže blbec

zkusim nějak navést Kazišovou at s nim promluví von je to totiž její kolega v práci...
zkus to, třeba to zafunguje.... budu držet palce,ať to vyjde

Fifi
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2011 22:09
- Nahlásit

Fajka
Jestli vis, kde ten clovek/majitel bydli, bych za nim hned rano naklusala, neres to pres kolegyni!!!!
Ukazala mu zdrapany nohy svoje (pokud se budes mit naladu odhalovat) - klidne to mohla byt jejich prace a ze te ohrozovali i jinak, a ze toho mas uz dost, at si je vodi na snurach, jinak bude velky badabum. Ze mas fenu velky ceny a jestli ji jen ousko natrhnou, budou calovat jak divy...
Kose nic nevyresi, ma je mit pod kontrolou, neumim si predstavit takhle vencit jakykoliv vemeno vetsi, bez privolani... Krasna predstava, vypustit dva rtw bez kosu a pak je nekde hledat.

Fifi
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2011 22:20
- Nahlásit

PetraK
asi bych jí prostě nechala volnou ruku
To nejde, kdyz jsou na ni dva, by spatne dopadla, jak se to zakousne, byly by jatka. Jedina moznost je fakt psa branit svym telem do posledka. A kdyz jsou na ni dva, tak je to na vyliz.

Fajka
ale Fajuš to nervově opět hodilo někam do řitě
Asocialkou je a zustane, diky takovym dementum.
Mam rada asocialky.

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2011 23:27
- Nahlásit

TAK HODNĚ ŠTĚSTÍ A ZDRAVÍ DO NOVÝHO ROKU, ZA PŮL HOĎKY NECELÝ JE NOVEJ ROOOOK!!

brut
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2011 23:40
- Nahlásit

PetraK
TAK HODNĚ ŠTĚSTÍ A ZDRAVÍ DO NOVÝHO ROKU, ZA PŮL HOĎKY NECELÝ JE NOVEJ ROOOOK!!
tobě taky, Brtníkoj též a pozor, ať si nespleteš den v kalendáři a místo v pondělí nejdeš do práce v neděli

Fifi
už jsem to dočetla a chápu, že tě to mrzí

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2011 02:45
- Nahlásit

Fifi
To nejde, kdyz jsou na ni dva, by
Fajka
a druhák zas mě to prostě zničí veškerou mou snahu jí naučit že neřeší ona řešim já

Ne, sem to myslela obrazně jako jen. i když na druhou stranu.... budu teoretizovat... neumím to vysvětlit ... ona tím že je na vodítku a s košem se nemůže bránit, pak musí nastoupit tvrdě pánik a zkopat tu kumpanyji sám. pokud to nejde... kolik možností zbejvá, aby tím, že ten pes bude jen a jen bit to nebylo jen horší? zejtra mi to snad půjde vysvětlit líp , ale rozhodně tím nemyslím, nechat psa, naučit se rvát. to ne

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2011 03:53
- Nahlásit

dooobrý ráno sovjeti

jdu spát

Eire
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2011 11:17
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Jsou lidé, kteří špatně bydlí, špatně se šatí a špatně se živí, kteří na svém těle zkoušejí drsnot počasí, kteří se odříkají společnosti a tráví svůj život v samotě, kteří trpí minulostí, přítomností i budoucností, lidé, jejichž život je trvalým odříkáním a kteří přišli na kloub tajemství, jak dojít zkázy tou nejtrapnější cestou: jsou to lakomci.

Jean de La Bruyère

Tak ať nám život posílá do cesty jiné lidi a nejsme na život nikdy sami...Krásný rok 2012

Fifi
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2011 16:29
- Nahlásit

Rrumstajn, to byl krasny slunecny den! Ted konecne zacina trochu prituhovat.
Pekny klidny a pohodovy vecer prejem.

Hipík a Tonička a Rozinka
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2011 16:38 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

Fifi
Rrumstajn, to byl krasny slunecny den!

Taky mě to nakoplo . Zapřáhla jsem holky do dvojspřeží a cestou z procházky jsme se stavily ve městě u Vietnamců. Nepotkaly jsme živou duši, lidi, zvířata, auta... NIC. Akorát na náměstí pár pubošů hulících špeky, jinak nikde nikdo...

Krása

Fifi
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2011 18:11
- Nahlásit

Taky mě to nakoplo
Aano, po tydnu mlh a deste, prijemna zmena.
Petardy zacinaj litat, Kremyl by na ne chtel jecet, ma smolika, pred chvili dostaly veceri.
To zase bude o pulnoci hukot, vlastne uz od ted. Cuby se nastesti nebojej, ale pamatuju si traumata nebostika perdela, ten se dycky obtocil kolem wc nebo vlezl pod vanu.

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2011 18:30
- Nahlásit

R
R
R
R
R
RRRRRRRRRRRRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMM
ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jak na nový rok, tak po celý rok, takže jsme si dneska vyrazili na chaloupku a hned se dvěma čoklidama. Vzali jsme na výlet Ajšičku. A protože jsem jim vzala obří kost, měli Hošíček s Ajšičkou o zábavu postaráno. Ftipný je že ani jeden nemluvím řečí toho druhýho, takže když vyzývá jeden toho druhýho ke hře, tak ten druhej toho prvního uklidňuje a navopak. Tak sem jim to musela vysvětlit, že se jako spolu maj teda navzájem honit. Pochopili zásadu, ale kapek si jí upravilil, takže utikal TEN CO NEMĚL KOST a honil ho ten CO TU KOST MĚL sou to debilové prostě maďaři . Chalupa v pořádku, bylo krásně, dala jsem si kávičku, vyvětrali jsme domeček, vzali bednu s jablkama a jeli dom za Ričrdem, žrádlem a chlastem , kde jsme včera - resp. dneska nad ránem skončili, tam nyní pokračujem.

A tady je to jak u Verdunu , možná to vystřílej do půlnoci a pak nebudou mít už munici

Tak si ten dnešní den užijte.

Fifi
Rrumstajn, to byl krasny slunecny den!
Nepotkaly jsme živou duši, lidi, zvířata, auta...

jo dnešní den byl po dlouhý době moc krásnej, sníh - trocha sněhu teda, sluníčko, klídeček.... co člověku chybělo.

Eire

jak dojít zkázy tou nejtrapnější cestou: jsou to lakomci.

Jean de La Bruyère

a ten vobrááázeeek

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2011 18:32
- Nahlásit

Fifi
Cuby se nastesti nebojej, ale pamatuju si traumata nebostika perdela, ten se dycky obtocil kolem wc nebo vlezl pod vanu

jo taky jsem ráda, že to Ešus neřeší, protože mám v živý paměti Murphyho a jeho šílení (šmejdi mu to hodili přímo pod nožičky :mad

kachna_
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2011 18:37
- Nahlásit

Krásnýho Silvestra a málo petard všem.
Koupila jsem si vaječňák, tak bude mít dneska dítě veselý mlíko , páč myslim, že vzhledem k tomu, že už skoro čtyři roky prakticky abstinuju, to bude rychlý

Člen
# Zasláno: 31 Pro 2011 19:22
- Nahlásit

kachna_
Koupila jsem si vaječňák, tak bude mít dneska dítě veselý mlíko

Veselý mlíko = veselá Gaga Správně! Malej Pubert dostával vodku s rozšlehaným vejcem...

Janiii
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2011 19:23
- Nahlásit

tak jsem to přecejen stihla ...

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2011 19:27
- Nahlásit

BYLA NA NĚM BERUŠKA!!!

POMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOCT!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2011 19:29
- Nahlásit

Správně! Malej Pubert dostával vodku s rozšlehaným vejcem...

Oooo Tiš!

Fifi
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2011 19:30
- Nahlásit

Janiii
Sem nejdriv u ty prostredni fotky zkoumala, co tam je za chobota.
Hezky se ti to povidlo!
PetraK
Ja uz nespocitam, kolikrat sem to videla a stejne, dycky, znova...

Fifi
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2011 19:33
- Nahlásit

Brnaci musej mit radost, jejich chlouba ma uz i sprcgumu. http://www.novinky.cz/domaci/254897-brnensky-orloj -dostal-plast-aby-preckal-oslavy.html

Člen
# Zasláno: 31 Pro 2011 19:34
- Nahlásit

Jinak u nás ticho po pěšině... teda až na jednoho osamělýho střelce, ten tomu ale moc nedal, a ani těm dobře slyšícím členům smečky nestál za to, aby votevřeli aspoň jedno voko...

Fifi
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2011 19:39
- Nahlásit

Tak tady v dali prubezne furt nekdo strili, nechava nas to chladnymi. Jestli se vyroji vesnicani o pulnoci zase strilet do poli, cili za barak, bude veseleji.

Člen
# Zasláno: 31 Pro 2011 19:49
- Nahlásit

PetraK
Oooo Tiš!

... zrovna nedávno jsem si to pustila, a vzpoměla si na tebe, samozřejmě

"....Ty sis podmanila Festera nějakým zvláštním sexuálním kouzlem. Zašla jsi příliš daleko. Vzala sis Festera. Zničila jsi jeho ducha. Vzala jsi nám ho. To všechno bych ti mohla odpustit. Ale Debbie... TA RŮŽOVÁÁÁÁ... "

Člen
# Zasláno: 31 Pro 2011 19:52
- Nahlásit

Fifi
Jestli se vyroji vesnicani o pulnoci zase strilet do poli, cili za barak, bude veseleji.

Snad se do tý doby vožerou a padnou za vlast...

brut
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2011 20:54
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Tady se cikáňata rozhodli, že spustí válečný tance, páč tot tu bouchá jak za války. Naštěstí plesnifcíííí jsou v pohodě a zatím nic neřeší. Máme zatopeno, takže krásně praská dřevo v kamnech, běží Cimrmani a jsme spokojení. Harantíííí tráví dnešní večer po svém ( mladá právě odjíždí na půlnoční ohňostroj, co má být v Práglu).

Jo a už nejsem vůůůůbec nafouklá a k obědu byla rybička, spapala jsem nějaké cukroví, trochu sýru a šunky a dala si vínko.

Janiii
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2011 21:05
- Nahlásit

jsem nachcípaná, ke snídani paralen, k obědu šumivé acc na kašel ... a teď vínko, jednohubky se sýrovo-česnekovou pomazánkou, česnekem jsem nešetřila, je proti bacilům v televizi Ženy v pokušení, pak Partička na Primě ... pohoda večer Berunka je určitě u babí zavřená v dílně, aby se nebála
Cimrmanny si nahráváme, abysme je zkoukli v klídku

Fifi
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2011 21:20
- Nahlásit

brut
už nejsem vůůůůbec nafouklá
To je dost, taky koho by to dyl jak den bavilo, vid? Ne tak tomu bylo na zakladce, to sem vydrzela nafoukla i tejden, kdyz mi jista osoba nepujcila Ccko fosforovy!!
Janiii
česnekem jsem nešetřila, je proti bacilům
Dobre delas, este bych to dodelala krenem, ja mam procisteny vsechny dutiny, strouhani stalo za to.

<< 1 ... 1665 . 1666 . 1667 . 1668 . 1669 . 1670 . 1671 . 1672 . 1673 . 1674 . 1675 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání