Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1647 . 1648 . 1649 . 1650 . 1651 . 1652 . 1653 . 1654 . 1655 . 1656 . 1657 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2011 16:20
- Nahlásit

Rrrrumstajn.
Jsme s Matheovic dneska zpusobily hezky den pani S. ze Skrivan, byla docela spokojena a dojata.

PetraK
Film zni zajimave, ze by se zase udala nejaka kuldura? Ale rozhodne se nebudu tesit.

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2011 16:32
- Nahlásit

Fifi

Jsme s Matheovic dneska zpusobily hezky den pani S. ze Skrivan, byla docela spokojena a dojata.

povídej přeháněj,!!

Film zni zajimave,

fakt se mi moc líbil a já emerický filmy moc nemusím. Tak doufám, že ty koho nalákám, teda taky pak nezklame. Ale byli jsme z něj unešený vobá a já sem rozhodně do kina moc natěšená původně nešla. A myslím, že to chce jít do kina, televize je na to malá nějak. A Justin opět překvapil. viděla jsem ho v Alfa dog, což je hodně drsnej film -podle pravdy a hodně dobrej /dávali ho před časem na čt2 dost pozdě v noci, /, nenapadlo by mě u takovýho týpka, že tak dobře hraje,

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2011 16:35
- Nahlásit

PetraK
Aale, Mathea ji unesla a autem dopravila do hk, netusila, kam se pujde. Navstivily jsme solnou jeskyni a pak jsme se prezraly. Navic ji kolegyne od matheovic mamasan poslala krasny prispevek na pesany. Ucel splnen, vypadnula do civilizace a prisla na jiny myslenky.

brut
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2011 19:41
- Nahlásit

PetraK
Je to pěknej film, máš z něj mrazení.
to nepotřebuju, mrazení mám pořád, páč je mi ziminka, ale už mám úplně upečeno, páč dneska harantííí byli mooc šikovní a dodělali poslední dva druhy

hm, to nemyslim, stačí tak jak to mám nastavený.
s pabokama, hadama a jinou havětí?

no tak to dost věřim. Však taky už nemám červenou hlavu
on měl černou, ale vypadalo to jak helma

no to jo, tož snad to víc pomůže, než uškodí
už odjel do Práglu a zítra jde do školy

Fifi
byla nadšená? Líbilo se jí v jeskyni, relaxovala? Povedlo se jí překvapit od mamasan?

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2011 19:55
- Nahlásit

brut
Bylo to proste hezky a mily, vytahnula paty. Relaxovat ona moc neumi, ale uzila si to urcite, mit puldne jen tak, sama pro sebe. Jen mi nekoho pripomina a byla namekko a neumi moc prijimat podobny darky.
Prekvapeni konecne bylo od hodny kolegyne, ktera pracuje s matheovic mamickou, zcela necekane i pro nas.

brut
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2011 20:00
- Nahlásit

Fifi
Bylo to proste hezky a mily, vytahnula paty.
krásně jste to vymyslely a zorganizovaly, jste šikulkýýýa dostanete odměnu

Relaxovat ona moc neumi, ale uzila si to urcite, mit puldne jen tak, sama pro sebe
to pro ní musel být ten nejlepší dárek ... vypnutí a klid

Jen mi nekoho pripomina a byla namekko a neumi moc prijimat podobny darky.
tomu nějako nerozumím ...

Prekvapeni konecne bylo od hodny kolegyne, ktera pracuje s matheovic mamickou, zcela necekane i pro nas.
tak že jste nabité i vy dvě , což je skvělý, protože to obě potřebujete

Eire
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2011 20:05
- Nahlásit

Fifi
Mathea

Jste tuze hodný víly,víte to?

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2011 20:05
- Nahlásit

brut
Nee, sem myslela, ze to bylo necekany i pro nas!
tomu nějako nerozumím ...
jisteeeee...

brut
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2011 20:07
- Nahlásit

Fifi
Nee, sem myslela, ze to bylo necekany i pro nas!
to je skvělé a myslím, že vás to hodně nakoplo

jisteeeee...

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2011 20:13
- Nahlásit

Eire
Vila psi je Ksiltofka. My sme jen jeji pricmrndavacky.

Fajfkooo
Vidis, kdysi si mi posilala fotku tebe a Ciifa, se Sindulkou.. Ja ji zaboha nemuzu v emilovi najit, mohla bys to me ci mathee poslat v co nejvetsim rozliseni v emil? Jak si ji tam dlachnite a zejmena Ciif? Ksilt by tu fotku chtela, na Sindulku a vas tam vzpominala....

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2011 21:18
- Nahlásit

HÉÉÉJ HOMBRÉÉ

GDÉÉÉÉ JSEM UDĚLALA CHYBŮŮŮ, ŽE SE MI PREZENTACE ULOŽENÁ, KDYŽ JÍ POŠLU NĚKOMU JINÝMU, TAK SE MU NEOTEVŘE AUTOMATICKY JAKO PREZENTACE??? MUSÍ SI JÍ RUČNĚ SPUSTIT???? POOOOMOOOOC

Fifi

Aale, Mathea ji unesla a autem dopravila do hk

ááá to je háááský!! dobře jste vymyslely a udělaly, jste hodný holky.

brut
to nepotřebuju,
to je chyba brůtice, filmy a knižky, který tohle způsobujou jsou náhodou dobrý vidět a číst.
donutěj člověka víc přemejšlet.
s pabokama, hadama a jinou havětí?

ne s přístrojema

on měl černou, ale vypadalo to jak helma

břídil,

už odjel do Práglu a zítra jde do školy

tak to neumře

Mathea
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2011 21:53
- Nahlásit

Rum rum rum
Zdar Dnesek byl fakt nadhernej, ale naprosto uzasym zpusobem.. Katka hrozne pookrala, chvilema sem slzela smichy z jejich hlodu, chvilema jsem si trochu poslzela dojetim.. No proste ja ted nemam moc slov, protoze jsme hrozne rada, ze se tohle tak moc vydarilo.. takhle usmevavou a v pohode sem ji proste snad jeste nevidela.

brut
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2011 22:39
- Nahlásit

PetraK
to je chyba brůtice, filmy a knižky, který tohle způsobujou jsou náhodou dobrý vidět a číst.
donutěj člověka víc přemejšlet.

ti nevím, já spíš potřebuju uklidňující nebo "spirituální" knížky a filmy než něco, kde se klepu strachy

ne s přístrojema
to vyjde na stejno

břídil,
nene, ty jsi proti němu jemný odvárek

tak to neumře
určitě ne, spíš budu ofouklej ještě víc než už je

Mathea
No proste ja ted nemam moc slov, protoze jsme hrozne rada, ze se tohle tak moc vydarilo.. takhle usmevavou a v pohode sem ji proste snad jeste nevidela.
to zní moooc dobře, jste šikovný obě dvě

Hyena
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2011 08:04
- Nahlásit

Rumštájn
Mathea
Fifi
Holky jste dobré
brut
ti nevím, já spíš potřebuju uklidňující nebo "spirituální" knížky a filmy než něco, kde se klepu strachy
to mám stejně

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2011 10:22
- Nahlásit

RRRR
RRRRRR
RRRRRRRR
RRRRRRRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMM
ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!!!!!!!!!!!!!! !

Juhůů, ich habe einen Test gemacht und.... ich habe 1* sehr gůůt bekommen! DOSTALA SEM JEDNIČKŮŮŮŮŮŮ

Včera jsem začla balit dárky a.... velmi velmi rychle jsem skončila když se mi protrhnul při balení mikiny už druhej papír dostala jsem steka, zmuchlala to, mikinu hodila do skříně a šla si dát radši bublinky . Kdo to bude balit to teda nevim . Dnes přijede Ričrd, zítra mi tedy bude zle

Mathea

Dnesek byl fakt nadhernej, ale naprosto uzasym zpusobem..

to je skvělý, skvělý. Fajn že vás to napadlo, potřebuje něco takovýho super nápad

.brut

kde se klepu strachy

seš jeliman, dyk píšu, že se u toho nebojíš jako že by ses něčeho bála, ale chceš aby to dobře dopadlo.

, ty jsi proti němu jemný odvárek
no to stopro, já to myslím tak, že když si to může dovolit, tak mít enem černou makovici je málo, má jí mít barevnou.

Hipík a Tonička a Rozinka
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2011 10:29
- Nahlásit

Ahoj

A pro Fifinu další pokračování seriálu "Tajemství proutěné ho košíku"...

Foceno záhy poté, kdy se Žofka odvážila vylézt z pod postele a měla tušáka, že by eště mohla přijít nějaká mela...

Předtím provedla svůj "blitzraub", který dovedla téměř k dokonalosti.
Výskok na stůl, v letu shltnout cukroví (v tomto případě), a okamžitě nabrat směr pod postel...

Když vylezla, tak se napasovala na Rozinku, a dělala, že děsně tvrdě spí...

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2011 11:16
- Nahlásit

tak se napasovala na Rozinku, a dělala, že děsně tvrdě spí...

to je mrcháááááááá

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2011 11:30
- Nahlásit

Hyena asi nedostane Ešusí přáníčko, protože od Hyeny se nám vrátilo.

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2011 11:34
- Nahlásit

Rumstajn. Snih, mame snih, pojedeme na sanich!

Oooooo, Zabi stehynko roztomile, nenapadne, sikovne!

PetraK
Kuaasny pranicko, kukujeme! A naaaaaahodou mi to fungalo, uplne samo! Esus je model, teda.

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2011 12:02
- Nahlásit

Fifi
A naaaaaahodou mi to fungalo, uplne samo!

FÁÁÁKT? jo? huráá, tak aspoň někde jo! a hrálo ti to , nebos musela sama zpívat?

Esus je model, teda.

to víš, to jsou šikovné ručičky pana fotografa. Taky jsem měla v úmyslu tam dát poznámku, že přání bylo vytvořeno za vydatné podpory pana ČÍÍÍFA neb ty fotky jsou fšecky jeho, ale sem nevěděla kam a jak to tam dát. což mi mrzí teda.

Člen
# Zasláno: 21 Pro 2011 12:07 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

Fifi
Oooooo, Zabi stehynko roztomile, nenapadne, sikovne!

Ô ano, to velmi

Šla loupit, domnívajíc se, že je vzduch čistej. Když vyskakovala na stůl, koutkem oka zaregistrovala, že mě má na šestý hodině, tak udělala ostrý obrat vpravo, nízký přelet nad mísou s cukrovím (z kterýho moc nezbylo) a střemhlavý zášup pod postel...

Člen
# Zasláno: 21 Pro 2011 12:10
- Nahlásit

PetraK

Práníčko je parádní, děkuji moc velice...

brut
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2011 12:30
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Sem se rozhodla dneska uklízet.... ale zjistila jsem, že mě škrábe v krku, a začínám mít nějak plný frňákovník, tak asi budu v klidu, abych nepadla s nějakou pitomou virozkou

Ale krásně mi vykvetla orchidej, která kvete jen z nových výhonků a má spoustu květů... je krásná a na jaře jí budu muset "rozsadit", aby kvetla častěji ...takhle je to jednou za rok a půl... Se jí pokusím vyfotit

Hyena
to mám stejně

PetraK
velmi velmi rychle jsem skončila když se mi protrhnul při balení mikiny už druhej papír dostala jsem steka, zmuchlala to, mikinu hodila do skříně a šla si dát radši bublinky
jako bych tě viděla

seš jeliman, dyk píšu, že se u toho nebojíš jako že by ses něčeho bála, ale chceš aby to dobře dopadlo.
mnooo, myslím, že moje nervová soustava potřebuje trochu jiný náboj a to takový, který by pohladil, uklidnil a ne abych trnula obavama, jestli to dobře dopadne .... takže si pouštím pohádky a jsem spokojená

já to myslím tak, že když si to může dovolit, tak mít enem černou makovici je málo, má jí mít barevnou.
barevná by k celkovému dojmu nešla ....tenhle vypadal, že vylezl z hrobu, ještě měl na ksychtíku bílej pudr, aby vypadal bledší

pokračování seriálu "Tajemství proutěné ho košíku"...
to je moc hezké

Výskok na stůl, v letu shltnout cukroví (v tomto případě), a okamžitě nabrat směr pod postel...
Když vylezla, tak se napasovala na Rozinku, a dělala, že děsně tvrdě spí...

to je důůůůra ....tohle u nás dělá Svině, ale ještě k tomu shodí zbývající cukroví na zem, abych jooo co měla uklízet a u čeho se vztekat

VerčaZ
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2011 12:54
- Nahlásit

Ramštajník vespolek,
krásný den přeju

PetraK
Mnohokrát děkuji za přání a taky mi to fachalo samo.

brut
Sem se rozhodla dneska uklízet.... ale zjistila jsem, že mě škrábe v krku, a začínám mít nějak plný frňákovník, tak asi budu v klidu, abych nepadla s nějakou pitomou virozkou
To máš z těch hloupejch nápadů, prej uklízet

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2011 12:56
- Nahlásit

VerčaZ

Mnohokrát děkuji za přání a taky mi to fachalo samo.
Práníčko je parádní, děkuji moc velice...

dík za pochvalu.

b]VerčaZ[/b]
Fifi

a hrááálo to taky? nebo ne? páč jak tam dostat hudbu jsem koumala celej večír, ale odhaduju, že ta hudba tam není co? musim vědět ešivá to hráloooo

brut
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2011 13:10
- Nahlásit

VerčaZ
To máš z těch hloupejch nápadů, prej uklízet
nj, ale já musím... harantííí pekli a je všechno upatlaný

PetraK
já ti nechci kazit radost, ale mě prostě vůbec nefungá a ani nejde načíst... ještě zkusím večer další komp, jestli to nebude jiný

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2011 13:10
- Nahlásit

brut

frňákovník, tak asi budu v klidu, abych nepadla s nějakou pitomou virozkou

neuklízej, to neuteče,
ať ti z nosu na Štědrej den pak neteče

mnooo, myslím

joo, cajk, ale je to škoda, protože je to fakt pěknej film. pořád na to myslím. třebas co všechno je člověk ochoten dát druhýmu.

..tenhle vypadal, že vylezl z hrobu, ještě měl na ksychtíku bílej pudr, aby vypadal bledší

no ale i mrtvola může mít červený vlasy
Chjo, dneska jsou možnosti. Já měla potíže jen z toho jak jsem chodila oblíkaná, dneska by to teprv bylo čóro

kurvááááááááááááááááááááááááá skořápka vod vořechu ve vynikající ořechovo rozinkový bábofce nejni nic moc. ale bábofka se mi fčera povedla to jo.

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2011 13:12
- Nahlásit

... drobek tady, drobek tam, drobek fšade, kam se podíváááám...
kterak ale pak pracovat mááám!

neboli óda pro prasátko, protože mám bábofkový drobky fšade po stole

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2011 13:13
- Nahlásit

brut,
já ti nechci kazit radost

mně jí nezkazíš, já už SEM nasranáááááá , áč taková dřina a nefunguje to tak jak má

brut
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2011 13:21
- Nahlásit

PetraK
neuklízej, to neuteče,
ať ti z nosu na Štědrej den pak neteče

neboj, dám si pozor ...

, cajk, ale je to škoda, protože je to fakt pěknej film. pořád na to myslím. třebas co všechno je člověk ochoten dát druhýmu.
já ti věřím, ale momentálně fakt raději ty pohádky

no ale i mrtvola může mít červený vlasy
při představě, že by měl červený vlasy mám záchvat smíchu .... by měl naprostou ránu a asi by tu zdrávku ani nedodělal

Já měla potíže jen z toho jak jsem chodila oblíkaná, dneska by to teprv bylo čóro
holt jsme se blbě narodily... v dnešní době snad můžeš jít i nahá a nikdo ti nic neřekne

skořápka vod vořechu ve vynikající ořechovo rozinkový bábofce nejni nic moc. ale bábofka se mi fčera povedla to jo.
ajajaj .... chudák zub

drobek tady, drobek tam, drobek fšade, kam se podíváááám...
kterak ale pak pracovat mááám!

použij příště ubrousek

ně jí nezkazíš, já už SEM nasranáááááá , áč taková dřina a nefunguje to tak jak má
u mě to může být programem ...

<< 1 ... 1647 . 1648 . 1649 . 1650 . 1651 . 1652 . 1653 . 1654 . 1655 . 1656 . 1657 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání