| Autor |
Zpráva |
Fajka
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2011 12:17
- Nahlásit
kujváááááá se mě to smááázlooooo
tak znova a stručně
PetraK
hurá, seš tu, kdybych neměla frmol, už sem tě prověřovala ešivá žiješ.
a žiješ?
a sněží??
jo žiju ale jen tak tak..
jo sněží ale moc moc moc
Hyena
vánoční atmoška u nás nehrozí letos vůbec máme tlik práce že by jsme vánoce museli posunout tak vo měsíc nejmíň..všichni to chtěj hned nejpozdějš co 30.12...takže my jedem svátky nesvátky durch furt
jediný co mě připomene vánoce je že při některý práci můžu čumět na telku a ládovat se cukrovým co upekla mamina.eto wsjo ... :-/
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2011 12:47
- Nahlásit
Fajka
jo žiju ale jen tak tak..
áááách jo
jo sněží ale moc moc mo
tak doufám, že je to opravdu sníh a ne ta mokrá břečka taková, páč to se aspoň dá líp skousnout,
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2011 12:54
- Nahlásit
PetraK
áááách jo
klíít co nás nezabije to nás posílí !!!
doufám, že je to opravdu sníh a ne ta mokrá břečka taková, páč to se aspoň dá líp skousnout,
jo je to sních jako sních ale hustej teda
Brut
ježíííš chudáááák synek je bežžubéééj že ho moc pozdravuju a pím s ním..dyž si vzpomenu jak je trhali mě tak mě běhá mráz po zádech
Hipík a Tonička a Rozinka
šiš to jsou sobíci !
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2011 13:10
- Nahlásit
Fajka
jo je to sních jako sních ale hustej ted
hele furt lepčí než houna s pískem, čokli budou sice neviditelný, to je pravda, ale budou čistý, kdežto můj čokl bude dneska po vycházce jedna bahnitá gule a já taky, grrrr. Jediný jediný pozitivum by bylo, že by déšť omyl ten zahouněnej kopačák, ale ten už tam stejně nebude
tak ať práce odsejpá a Vánoce můžou nakouknout. Až budeš mít záftra chvilku, tak třeba brnkni, můžem si na dálku ťuknout vaječňákem . Pozdravuj Čííífa a že aji od Brtníka, sem mu vyřídila jeho vzkaz a von se smál
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2011 13:13
- Nahlásit
Fajka
jediný co mě připomene vánoce je že při některý práci můžu čumět na telku a ládovat se cukrovým co upekla mamina.eto wsjo ... :-/
tak ono občas " zaplaťpánbůh za to". Já budu po letech taky dělat mezi svátky. Dřív jsem si vždycky brala na týden dovču
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2011 13:19
- Nahlásit
PetraK
ale budou čistý
jo jo to jsou
práce odsejpá a Vánoce můžou nakouknout. Až budeš mít záftra chvilku, tak třeba brnkni, můžem si na dálku ťuknout vaječňákem
dyž to pujde tak joo ale asik pojedem na služebku tak nehim kdy se vrátíme ...
Pozdravuj Čííífa a že aji od Brtníka, sem mu vyřídila jeho vzkaz a von se smál vyřídim ale huž nevim cos mu měla vyřídit tak nefim čemu se smááál? su hlava díravá
Hyena
tak ono občas " zaplaťpánbůh za to". Já budu po letech taky dělat mezi svátky
ale tak jo..enem letost tý honky bylo fakt mooc a já se těšila že jsou firmy zavřený nebudou votravovat tak že fakt na tejden vypnem..jedinej tejden za tenhle rok ... a vono jako nic no ale neva vono zas bude mrtvo v lednu třeba tak polenošíme a voddáchnem v lednu
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2011 13:54 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
Rumštááájn vespolek
PetraK
můj čokl bude dneska po vycházce jedna bahnitá gule
mně ten debyl dneska přesvědčil, že bude strašně fajn, čekat venku, než se vrátim. Je jak hnůj a co jsem vás tu dočítala, tak nepozorovaně vylezl na gauč (včera jsem ho čistě povlíkla - ten gauč) .
Jinak je vše "při starym". Nerodim a dítě klidně a tiše spí. To znamená, že místo toho, abych se dostala domů v jedenáct, jsem dorazila teď, páč se to muselo natočit znovu a pro velkej úspěch jedeme v neděli znova (jinak ale doktorky a sestry všeho věku moc příjemný a milý )
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2011 14:00
- Nahlásit
Rrrrrumstajn!
janiii
Bylo to fajne, vubec se netes! Skorpik je pako par excellance! A jsou to borci, dokonale vymakany pisnicky do posledniho detailu, sladeny, nadherny hlasy...
kachna_
Nazdarek, co ty tady jeste?
Fajka
Zlatej snih, teda kalamitu vam nepreju, tady chcije nechutne.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2011 14:05
- Nahlásit
Fifi
jsou to borci, dokonale vymakany pisnicky do posledniho detailu, sladeny, nadherny hlasy...
takže něco jako tři sestry nebo semtex
http://www.youtube.com/watch?v=duQL0TevrgQ
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2011 14:14
- Nahlásit
kachna_
Nooo, skoro.
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2011 14:25
- Nahlásit
kachna_
takže něco jako tři sestry nebo semtex
Špica.... přihodím něco, pro nás ženy
http://www.youtube.com/watch?v=Dy4B_RbExys&feature =related
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2011 14:48
- Nahlásit
Fajka
o ale asik pojedem na služebku
tak prt velebnosti, ale kdyby bylo nejhůř a padali jste na hubu, zavolejte já vám řeknu něco povzbudivýho
ak nefim čemu se smááál? su hlava díravá
nejsi, to byl vzkaz vod Čííífa Brtnikoj, jsme spolu s Číífem hovoříli, když jsem Ti volala jak ti bylo zle a spala jsi
kachna_
tak nepozorovaně vylezl na gauč
ešče žije? Ten čokl?
Nerodim a dítě klidně a tiše spí
bude to hodné děcko
a pro velkej úspěch jedeme
von nebude kynológ! Von bude holyvůdská hvjézda!! Bude se furt natáčet!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2011 14:49
- Nahlásit
Fifi
Nazdarek, co ty tady jeste?
povlíká čokla a natáčí dítě, no. Má spoustu práce. esli vůbec stačial vycucnout tu žumpu, he? no?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2011 14:55
- Nahlásit
PetraK
esli vůbec stačial vycucnout tu žumpu, he? no?
No hlavne, aby stihla tu vystavu!
Peknej vikend vinsuju, vsem, v nedeli nas ceka dalsi kulduura (Hyjena to dal cist nebude!), tentokrat ta 4noha ihahaaaa!
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2011 15:00
- Nahlásit
PetraK
esli vůbec stačial vycucnout tu žumpu, he? no?
ups....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2011 15:05 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Fifi
aby stihla tu vystavu!
copa to vona jí stihne, otázka je esli bude mít dítě na zádech nebo v břiše . ale tak zas velkej rozdíl to nejni, ne?
ihahaaaa
ihahááá ! to je ale konináááá! (to nic, todle řiká mi Brtnik dycky, toho si nefšímej)
Hyena
ups..
co úúúpsíš? šak řikala, že bude vycucávat fčera žumpu, řikala to? řikala,!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2011 15:11
- Nahlásit
PetraK
ihahááá ! to je ale konináááá! (to nic, todle řiká mi Brtnik dycky, toho si nefšímej)
Tys pri tom patecku nejak rozverna, v cem si jedes?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2011 15:15
- Nahlásit
Fifi
v cem si jedes?
v bolavýhlavě a v hodně špatně vidících vočích. nevim co se děje, ale mám takový divný vidění rozmazaný, asi je blbej tlak či co, a jak na bolení hlavy netrpim , tak teda musim říct, že dneska slušný. a zrovna, když mám návštěvičku
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2011 15:18
- Nahlásit
PetraK
v bolavýhlavě a v hodně špatně vidících vočích
Auva. Asi tlak, vzhledem k pocasi. Tak at je lip!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2011 15:45
- Nahlásit
Hyena
tak hlavně, že přecijenom přišel včas..... zánět je potvora
jj, jsem ráda a on nakonec taky ... dokonce tvrdí, že kdyby neměl ztuhlou pusu, tak by to bylo dobrý.
nějak blbě snáším nesoulad mezi biorytmy, na který sem nastavená a jarem, který venku příroda provozuje
tohle naštěstí nemám.... potřebuju teplo a sluníčko
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2011 16:13
- Nahlásit
brut
že kdyby neměl ztuhlou pusu, tak by to bylo dobrý.
To bral asi zase jako soucast praxe? Se obohatil aspon o dalsi zazitky. Mel zavolat Prevelice Sikovne Hipikove, ta by to zkonzultovala s vetem a treba by vymysleli mene invazivni metodu.
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2011 16:36
- Nahlásit
Chci sníh!!!! Ten humus bahnitej je hnusnej.Hyena teď tiše trpí na pelechu, bo se mi jí nechtělo koupat, tak musí ležet, dokud neopadá jedný, co je plus, že nikde nejsou lidi, bo se každej drží vokolo baráku, aby ho to náhodou neofouklo.... Ta pustota a klídek je úžasnej...jen kdyby ještě mrzlo a bylo bílo
|
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2011 17:19 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
Fifi
Mel zavolat Prevelice Sikovne Hipikove, ta by to zkonzultovala s vetem a treba by vymysleli mene invazivni metodu.
... hele nech si toho, jo?
...a já to ani moc nekonzultovala, jen jsme poprosila o další balení ATB... (asi po 20 letech, kdy jsem se obešla bez nich...) Ale dobrý, od tý doby se to už nevozvalo...
...Prevelice Sikovne...
A co teprv, až mi přijde balíček s titulem "Ta, co poblila totem", jak jsi navrhovala...
Mimochodem, čajík z kakáče je opravdu lahodnej. Mě vyhovuje dávka 1 čajový lžičky na cca 3dcl. Moc mi chutná...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2011 17:24
- Nahlásit
Moc mi chutná...
Tot podstatne.
hele nech si toho, jo?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2011 17:27
- Nahlásit
A co teprv, až mi přijde ten balíček s titulem "Ta, co poblila totem",
sem si to tak představila, jak na to tam koukaj....
dámy přeju háskej večír, právě sem se vrátila z mini procházky, páč hodina je pro mě teda mini, ale dýl se tam bejt nějak nedalo v těch humusech. Tak jdu chystat tabul ať se pak můžem oddávat obžerství.... ešče že nemám vysočinu, abych na ni musela dávat bacha a du.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2011 17:29
- Nahlásit
PetraK
že nemám vysočinu, abych na ni musela dávat bacha
DRZA!!!! Az ti bude Esus aportovat chlebicky, aby si vynutil pozornost, nebudu se ti smat. A peknej vecir.
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2011 17:48
- Nahlásit
Fifi
Az ti bude Esus aportovat chlebicky, aby si vynutil pozornost, nebudu se ti smat
A co teprv, když ti bude sám nosit košík...jako to dělá sfiňa, dyž vyžaduje vypuštění Koule
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2011 17:55
- Nahlásit
Fifi
aportovat chlebicky,
ten jo, ten jo, by to dopadlo stejně jako s tou vysočinou u vás, toho se rozhodně nebojim, že by mi je přines. Proto taky nemáme chlebíčky, ale pečenej chleba a pečený maso , pro jistotu
uuuž je třicet minut a je tu tak se loučim, du voprášit obrazy, utřít porculán a tak mějte se krásnově a nezlobte dědečka. Gutbáj Lenin
a něco tématickýho - pátek je čas pro pááárty... tak zde
http://www.youtube.com/watch?v=NNNR8UX7oKk
kdo vydrží do konce uvidí co ešče neviděl
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2011 17:56
- Nahlásit
Hyena
když ti bude sám nosit košík...jako to dělá sfiňa, dyž vyžaduje vypuštění Koule
Si Fisule jako prinese kosik na hubu? Esli sem to pochnapla dobre? Nebo primo kos proutenej s Kouli?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2011 17:59
- Nahlásit
Hyena
A co teprv, když ti bude sám nosit košík...
von si nosí nákupní tašku
|