| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2011 19:06
- Nahlásit
Jééé Kachna_ už má další housátko! Moc velice gratuluji, ať je house tak vydařené jako house_senior! Teď bude ta dofča v jugošce a pak to auto a pak už jen ty sociální jistoty. Gratulujuuuuu!!!!!!!!!!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2011 19:11
- Nahlásit
brut
A tak tady zadny rusky patlajici prodejci nebyli, par stanku bylo i zajimavych - rucne malovany tricka, dreveny loutky a tak. A medovina. Ale tuny lidi, s takovym tim silenym vyrazem, rozhodne ne v poklidu predvanocnim.
Stejne, nejhezci darek maj ted Kachnovic.
|
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2011 20:03
- Nahlásit
Gratuluju Kachnovým k zbrusu novému kachňátku
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2011 20:20
- Nahlásit
jůůůůů, už přikachnilo kachňátko oběma holkám hlavně zdravííííííííííííííííííííí
a jako mně upadla půlka zubu byl léčenej, léčenej, ale zkaženej až upad takže zítra volám zubařovi a čekaj mě radostný chvíle naštěstí nebolí
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2011 20:50
- Nahlásit
Janiii
mně upadla půlka zubu byl léčenej, léčenej, ale zkaženej až upad
Au. Mozna, kdyby rovnou vytrhnul vet - teda doktour, bys usetrila? Ale to by te asi nevytrhlo, vid..
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2011 21:13
- Nahlásit
Fifi
au asi teprve přijde. teď to nebolí. ale hned zítra tam zavolám, ať s tím začne něco dělat no
|
brut
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2011 21:47
- Nahlásit
Janiii
tě lituju.... mladej má vytrženej moudrák a dneska ještě nebyl ve škole, protože ho bolí hlava a okolí tý díry ( má i trochu moncla). Tak snad takhle nedopadneš
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2011 21:54
- Nahlásit
Jééétuhle kachničku cíííííí
Jinak jsem absolvovala nákup dárků a jsem zralá tak na panáka. Naštěstí tu mám prima bezinkovej likér vlastní výroby
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2011 22:08
- Nahlásit
Sem se ti zapomnela pochlubit... Kremyl je jiz opet na usnich kvapkach. Neb co? BUDE HARAT! Klasika, klasika, klasika....
Hyena
bezinkovej likér vlastní výroby
Destilat? Abys nemela z hyjeny pak slepeckyho psicka.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2011 22:15
- Nahlásit
Hyena
Naštěstí tu mám prima bezinkovej likér vlastní výroby
vynikající musím říct
Fifi
Destilat? Abys nemela z hyjeny pak slepeckyho psicka
musím říct, že je to veliká mňamka
Kremyl je jiz opet na usnich kvapkach. Neb co? BUDE HARAT!
a jéééje
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2011 22:23
- Nahlásit
PetraK
Koukám, že kachna_ měla dneska docela hezký program. Až s ní budeš mluvit, tak jí ode mě pozdravuj, jo? A že jí blahopřeju. Díky.
Aspoň imaginární:
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2011 22:26
- Nahlásit
Fifi
Destilat? Abys nemela z hyjeny pak slepeckyho psicka
Ty jo, to neeee... při její hyperaktivitě bych skončila namotaná na prvním sloupu, kterej bysme potkaly
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2011 22:37
- Nahlásit
Hyena
Psi zivot..
Prouhata by ti sama hul podala, abys ji zmlatila, duse pruzracna. A predtim i ten kos, urcite, aby te omylem nekousla.
brut
vynikající musím říct
A pak, ze nechlastas.
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2011 22:41
- Nahlásit
Fifi
A pak, ze nechlastas
chlastá, chlastá jen je poněkud vybíravá
Prouhata by ti sama hul podala, abys ji zmlatila,
No já jsem prostě strašná..kaju se a zpytuju svědomí
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2011 22:45
- Nahlásit
Hyena
Tak vis jak, menis hranice, jiz nebude platit "kdo chce psa bit, hul si najde" , ale "Chce-li byt pes bit, hul si najde".
For je ukrutnej, jak si ho ohmata ... kez by se tohle nedelo i v realu.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2011 22:59
- Nahlásit
Fifi
A pak, ze nechlastas
já nikdy neříkala, že si občas nedám něco dobrého , ale jen občas a málo ...ale Hyeny likér je fakt vynikající, je to lék, který se užívá jen po kapičkách
Hyena
chlastá, chlastá jen je poněkud vybíravá
mnooo, dneska jsem likérek neměla a včera taky ne, si ho schovávám na Vánoce, jako chuťovčičku
Vtíípek je super, se tu chechtáme
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2011 23:15
- Nahlásit
Fifi
For je ukrutnej, jak si ho ohmata
asi sem barbar, ale je to jeden z mých oblíbených
Samozřejmě, mimo papír mi to otvríá kudlu v kapse
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2011 08:26
- Nahlásit
R
R
R
R
R
RRRRRRRRRRRR
RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMM
ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!!
A AŤ SE MALÝ KACHNĚ DAŘÍÍÍÍÍÍ!!!!
Včera trhy celkem dobrý, dali jsme si svářo a horkou griotku a grilčovanou šunku, objevila jsem stánek s čajema, který by neměly být chemický, tak se na to musím podívat, včerejší vzorek byl moc dobrej. Pak jsme dali kino a jak se mi tam moc nechtělo, tak přátelé - DOST DOBREJ FILM. Jmenovalo se to VYMĚŘENÝ ČAS v origoši IN TIME. Dost dobrej nápad, dost dobrej, jako že opravdu, žádný takový ty emerický tleskačky a fstávačky, několikrát člověka slušně zamrazilo - ne že by se bál, ale že tam prostě byly místa, kdy si člověk říkal, pane jo. AMusím říct,že to rozhodně nebyl promarněnej čas, vřele doporučuju. Je to film, kterým se po odchodu z kina slušně zaobíráte.
A skvělá hudba, fakt skvělá. A navíc jim bylo i dobře rozumět, takže pro Brůtici třeba dobrej trénink navíc. Mjůzik si musim někde sehnat. Nestává se člověku často, že by si hudbu dotáhnul z kina.
Fifi
brut
A tak tady zadny rusky patlajici prodejci nebyli
tady taky ne. a fšicí byli milí. enemčerný kouličky nedorazily, tak měl pro mě pan prodavač smutnou zprávu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2011 08:37
- Nahlásit
brut
ale ty by jsi ho zase zapomněla zapnout,
jo, tady mívám dost problémy
Mladej vypadá, jak když měl namalovaný oči a bulel, tak má kruhy pod vočima
chudák malej, chudák malej, chůůůůůůdaaaak maleeej!
trhy bych vynechala, nic tam nemaj a ještě je všude plno lidí
nene, dobrý to bylo, nejdřív jsem si tam tak cárala sama, pak přijel Brtnik a dali jsme si pitíčko.
budou mít doma veselo
vzhledem k tomu, jak zdatně a dlouze pohovořila, tak bezpochyby. Bylo to fakt děsně roztomilý.
Fifi
Kremyl je jiz opet na usnich kvapkach. Neb co? BUDE HARAT!
ááách jo. myslim ty kvapky, ne to hárání
.Janiii
jako mně upadla půlka zubu byl léčenej, léčenej, ale zkaženej až upad
no ty vado!!! to je ten dlouhodobě léčenej???, ááách jo
Fifi
Hyena
For je ukrutnej, jak si ho ohmata ... kez by se tohle nedelo i v realu.
přesně, přesně, nejdřív sem se řehtala, páč je to i ukrutně namalovaný.. a pak mi to taky napadlo.
Hyena
. Naštěstí tu mám prima bezinkovej likér vlastní výroby
OKAMŽITĚ SEM DEJ RECEPT!!!
|
VerčaZ
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2011 11:12
- Nahlásit
Dobré skoro poledne a rrrrrramštajn všem.
Máme tu krásný, slunečný den, já z něj mám kulový, protože jsem se ráno (vlastně už v noci) probudila poněkud nemocná. Jsem ráda když se vypotácím aspoň na chvilku z postele. Je to děsnej pocit, několik let už jsem takhle nemocná nebyla. A aby toho nebylo málo, tátu odvezli do nemocnice, má zápal plic. A samozřejmě nezvládám ani udělat věci do práce . Fakt super
Asi vás nebudu ani dočítat...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2011 11:18
- Nahlásit
Zdravím vespolek
PetraK
Včera trhy celkem dobrý, dali jsme si svářo a horkou griotku a grilčovanou šunku, objevila jsem stánek s čajema, který by neměly být chemický, tak se na to musím podívat, včerejší vzorek byl moc dobrej.
vidíš, asi chodíš jinam než já...
DOST DOBREJ FILM. Jmenovalo se to VYMĚŘENÝ ČAS v origoši IN TIME. Dost dobrej nápad, dost dobrej, jako že opravdu, žádný takový ty emerický tleskačky a fstávačky, několikrát člověka slušně zamrazilo - ne že by se bál, ale že tam prostě byly místa, kdy si člověk říkal, pane jo.
to zní zajmavě a pokud to byla srozumitelná aj, tak bych si mohla pocvičovat Jen ta mjůzik mě trochu mate... ty vyměníš film za Štajny?
enemčerný kouličky nedorazily
mnooo, asi takových magorů, co by si dávali na stromek černý kouličky asi moc nebude
, tady mívám dost problémy
já vím moc dobře, že míváš problémy nejen se zapnutím, ale i s nabíjením
chudák malej, chudák malej, chůůůůůůdaaaak maleeej!
vypadá líp, ale je ještě dneska doma... mám trochu obavy, že ho to v pátek ještě ofouklo a z toho ho bolí hlava a dutiny okolo oka...¨
dobrý to bylo, nejdřív jsem si tam tak cárala sama, pak přijel Brtnik a dali jsme si pitíčko.
ti nevím, mě přijde, že je to rok od roku horší... všude plno krámů, nesmyslů a ještě ke všemu rusky blábolící prodavači. Na nic zajímavýho nenarazíš... teda pokud nejsi ochotná za jednu kouli vysolit třá tisícovku či za betlém pětinásobek Zkrátka je to pro turisty a ne pro nás....
hledem k tomu, jak zdatně a dlouze pohovořila, tak bezpochyby. Bylo to fakt děsně roztomilý.
to je dobře, že je ukecaná, je tím vidět, že jí nic nechybí a navíc je to správná treperenda
|
brut
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2011 11:21
- Nahlásit
VerčaZ
tady svítí taky sluníčko, ale mrzne.... pokud jsi chytila nějakou virozku, takm zkus zázvorový čaj s medem a citronem. Hodně pomáhá na imunitu a je dobrý i na odlehnutí kašle a horečky
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2011 11:48
- Nahlásit
brut
vidíš, asi chodíš jinam než já...
to zní zajmavě
je to zajímavý, moc.
pokud to byla srozumitelná aj,
jo Justin mluví dobře, ostatní taky celkem gůt a titulky jsou dobře naházený.
Jen ta mjůzik mě trochu mate...
ne, je to hudba, která ději přihrává, hodně, kolik je filmů, kdy si hudbu po odchodu z kina pamatuješ? moc ne. je na trubce, ale rozkouskovaná, není to vono. navíc nemůžu najít celý to hlavní hlavní. mám z ní husinu.
co by si dávali na stromek černý kouličky asi moc nebude
zaplať nadbůch, páč voni se těžko sháněj
y nejen se zapnutím, ale i s nabíjení
no jo no, nejsem mobilista
vypadá líp, ale je ještě dneska doma..
. mám trochu obavy, že ho to v pátek ještě ofouklo a z toho ho bolí hlava a dutiny okolo ok
ejch tak to ne dóbry
a ještě ke všemu rusky blábolící prodavač
tak tady fakt ne, ještě paní co nám vařila pitíčko byla moc milá, pán vo šunky taky, slečna vod čajíčků taky, všechno cajk
že jí nic nechybí a navíc je to správná treperenda
jo to bezpochyby jo
VerčaZ
Máme tu krásný, slunečný den
tu taky, je krásně a já se můžu steknout, že sedim v kanclu a nemožu ven.
Je to děsnej pocit, několik let už jsem takhle nemocná nebyla.
jo vono je to letos nějaký svinstvo. Já taky furt vždycky dobrý a letos mě to rozebralo /dobře teda i díky růžovce a těm blbejm ATB, ale i tak.
A aby toho nebylo málo, tátu odvezli do nemocnice, má zápal plic.
tak držím palce, ať se do brzo do pořádku. a ty pij ten čaj, jak radí Brůtice. A šipkovej taky , taky s medem.
|
VerčaZ
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2011 11:49
- Nahlásit
brut
pokud jsi chytila nějakou virozku, takm zkus zázvorový čaj s medem a citronem. Hodně pomáhá na imunitu a je dobrý i na odlehnutí kašle a horečky
Díky, brutí, kašel nemám, horečku jo. Zázvor už jsem si udělala hned ráno (normoš nakrájím trochu zázvoru a zaleju horkou vodou, je to tak dobře?) a teď si jdu udělat kakáče.
Koukám, že kromě kachny s káčetem mají všichni cosi nepříjemného. Tak ať se to rychle přehoupne a Vánoce ať si užijeme v klidu a pohodě
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2011 11:53 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
VerčaZ
ten zázvor je lepčejší nastrouhat na stuhadle, líp se pak vyluhuje.
a taky máš-li možnost, aby ti někdo dovalil bezovej čaj z květů, a lipovej čaj, tak ty si taky dávej, ta bezina fachá jako blázen.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2011 12:12
- Nahlásit
PetraK
je to zajímavý, moc.
tak uvidíme... mě tenhle druh filmů moc nebere..
Justin mluví dobře, ostatní taky celkem gůt a titulky jsou dobře naházený
tak jedině jako procvičování aj
je to hudba, která ději přihrává, hodně, kolik je filmů, kdy si hudbu po odchodu z kina pamatuješ?
já téměř nikdy, pokud jí neustále někde nehrajou
zaplať nadbůch, páč voni se těžko sháněj
nooo, protože těch ma-gorůůůů moc není
no jo no, nejsem mobilista
to nejsi, souhlasím
ejch tak to ne dóbry
si právě myslím... jinak by ho to nebolelo tam, kde ho bolí...
tak tady fakt ne, ještě paní co nám vařila pitíčko byla moc milá, pán vo šunky taky, slečna vod čajíčků taky, všechno cajk
buď ráda, já to těžko vydejchávala...
jo to bezpochyby jo
alespoň se doma nebudou nudit
VerčaZ
Díky, brutí, kašel nemám, horečku jo. Zázvor už jsem si udělala hned ráno (normoš nakrájím trochu zázvoru a zaleju horkou vodou, je to tak dobře?) a teď si jdu udělat kakáče
jj, pak do toho dáš medík a zakápneš citronkem... fakt rto hodně pomáhá a pokud tě bolí v krku, tak můžeš kousek zázvoru ii cucat...dezinfikuje
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2011 12:19
- Nahlásit
brut
tak uvidíme... mě tenhle druh filmů moc nebere..
hele , já tam šla s tím, že pravděpodobně usnu, a piš si, že jsem neusnula.
tak jedině jako procvičování a
Heh, to říkáš teď.
já téměř nikdy,
tak uvidíš tady.
buď ráda, já to těžko vydejchávala
,
to nejsi, souhlasím
, nechci aby přistroje ovlivňovaly můj život
protože těch ma-gorůůůů moc nen
to je dobře, páč to by mi kapek jako vadilo, kdyby byli jiný stejný jako já
si právě myslím... jinak by ho to nebolelo tam, kde ho bolí...
chjo, a může suchý teplo? asi tetkon ne co?
VerčaZ
brut
tak můžeš kousek zázvoru ii cucat...dezinfikuje
jo vydezinfikuje tě to tak, že tři dny nepromluvíš pokud se do toho pustíš jako já , to byl brutůůůůůůůůůůs , sem si poplákla pěkně
JDU NA O. nezlobte tu.
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2011 12:29
- Nahlásit
Ruuumštááájn
|
brut
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2011 12:44
- Nahlásit
PetraK
já tam šla s tím, že pravděpodobně usnu, a piš si, že jsem neusnula.
jestli bych se bála, tak bych taky neusnula....
Heh, to říkáš teď.
a co si čekala jinýho?
tak uvidíš tady
nechci aby přistroje ovlivňovaly můj život
ahááá, tak to aby jsi šla bydlet někam do pralesa, tam by tě ovlivňovali tak max paboucííí, hadííí a jiná havěť
je dobře, páč to by mi kapek jako vadilo, kdyby byli jiný stejný jako já
ale proti tomu klukovi, co jsem ho včéééra viděla u mladýho ve škole,jsi ještě žabař
a může suchý teplo? asi tetkon ne co?
mnoo, právě teď nééé, ale já mu říkala, že na hlavu si dát šátek může, ale tvář ať má odhalenou ..tak uvidíme. Právě stojí u sporáku a peče s Jitkou perníčky, tak to bude velká zkouška, jak zítra do školy...
vydezinfikuje tě to tak, že tři dny nepromluvíš pokud se do toho pustíš jako já , to byl brutůůůůůůůůůůs , sem si poplákla pěkně
ale pomohlo to, což je nejdůležitější
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2011 13:17
- Nahlásit
brut
jestli bych se bála, tak bych taky neusnula....
ne to se nebojíš jako něčeho, ale bojíš se, aby to nedopadlo špatně, nebo úplně špatně. Brtnik má v ruce vyrytý moje prsty, jak jsem je do něj zaryla. Je to pěknej film, máš z něj mrazení.
a co si čekala jinýho?
Nic
ak to aby jsi šla bydlet někam do pralesa, tam by tě ovlivňovali tak max paboucííí, hadííí a jiná havěť
hm, to nemyslim, stačí tak jak to mám nastavený.
ale proti tomu klukovi, co jsem ho včéééra viděla u mladýho ve škole,jsi ještě žabař
no tak to dost věřim. Však taky už nemám červenou hlavu , to už by mi tady neprošlo a já ty prachy občas potřebuju , nicméně, nicméééně, chodit do školy dneska, kdy je tolika věcí - joj to by bylo živo.
Právě stojí u sporáku a peče s Jitkou perníčky, tak to bude velká zkouška,
no to jo, tož snad to víc pomůže, než uškodí.
ale pomohlo to, což je nejdůležitější
|