| Autor |
Zpráva |
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2011 16:42 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Poplach odvolavam, Mathea uz sehnala obet, ma s kym jit, listek nepropadne, huuf.
Fnuk.
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2011 17:30
- Nahlásit
Fifi
Nefňukej veverko,příště to dopadne...
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2011 18:15
- Nahlásit
Rumštááájn od Brutofky
Lidi, na vlastní voči jsem dneska viděla, že Brutofka požívá alkohooool. Až přijedu domů, tak sem dám fotku.....
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2011 20:09
- Nahlásit
Fujtajbl ve spolek!
Fifi
DOPRDELE PRACE!!!!
Jsem velmi naprdnuta a smutna, ano, prilis jsem se tesila na zitrek!
Vcerejsi vichrice sundala ze strechy tasky, otvor se zvetsuje a sehnat dneska remeslnika na opravu je nemozne, tudiz prijde kdy? Aaano, zitra!!!
lity lity pani koukám že vy si taky užíváte (
Nám zas včera ve tři vodpoledne truhláři proděravěli trupku vod topení ve zdi zima jak na sibiři, řemeslníka neseženeš, voda všechna tekla po nový zdi, riziko že se posere roztopenej kotel bo voda vyteče dřív než stihne sestydnout ...kurváááááááááááááááááááá se mě chce řvát ještě ted ..ale je to spíš k pláči
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2011 20:11
- Nahlásit
Hyena
na vlastní voči jsem dneska viděla, že Brutofka požívá alkohooool.
tsss nic novýho, u nás na stánku vyžahla dvě flašky a třetí si vodnesla domu
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2011 20:13
- Nahlásit
Fajka
řemeslníka neseženeš,
Presne, pred vanocema a este vikend. Mame kurvitko naky vrozeny asi, co se tyka vikendu a svatku, vloni to byla stara Astrena se starterem den pred Stedrym dnem.
voda všechna tekla po nový zdi, riziko že se posere roztopenej kotel bo voda vyteče dřív než stihne sestydnout ...kurváááááááááááááááááááá se mě chce řvát ještě ted ..ale je to spíš k pláči
A kam se na tohle sere par tasek, vyresili jste to??? A truhlari jsou teda kroteni, uz jsou uhledne zabaleny v koberci? Pripadne naprocovany v mrazaku??
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2011 20:21
- Nahlásit
Fifi
Presne, pred vanocema a este vikend. Mame kurvitko naky vrozeny asi, co se tyka vikendu a svatku, vloni to byla stara Astrena se starterem den pred Stedrym dnem.
jj už z tohodle důvodu mám dycky před vánocema vosypky ..u nás se taky dycky něco semele :-/
A kam se na tohle sere par tasek, vyresili jste to??? A truhlari jsou teda kroteni, uz jsou uhledne zabaleny v koberci? Pripadne naprocovany v mrazaku??
no tyjo lítali jsme kolem toho včera do noci a dneska půl dne..no ale co naděláš , vybrali si nejdebilnější místo co šlo kolem vede dvojí vedení vot elektriky, voda, takže hořákem tam jít nešlo jináč by jsme zničili něco víc, a nebo podpálili barák bo kolem už to bylo samo vobložený dřevem...
zatloukali totiš poslední lištu vokrajovou a řebikem to vzali skrz no takže to nezbylo než zalátat ale jestli to vydrží a jak dlouho je ve hvězdách ... kujva a ještě k tomu pak nešel nahodit kotel..ty bobky že se přehřál bo byl rožhavenej a voda hned pryč ......no šly na nás mrákoty jako , je nám z toho šoufl ještě teď ...grrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2011 20:38
- Nahlásit
Fajka
zatloukali totiš poslední lištu vokrajovou a řebikem to vzali skrz
Hrebicek posledni do rakve, ze?
kujva a ještě k tomu pak nešel nahodit kotel..ty bobky že se přehřál bo byl rožhavenej a voda hned pryč ....
Brrrrrrr, grrrrrrrrrr. Snad to je zalatany dobre. Fakt lahudky.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2011 20:47
- Nahlásit
Fifi
Hrebicek posledni do rakve, ze?
no tyjo málem jo
Brrrrrrr, grrrrrrrrrr. Snad to je zalatany dobre. Fakt lahudky.
taky doufám protože jak to začne týct tak musíme vysekat novou zed ve dvou místnostech rozebrat dřevěnej strop a vyměnit zhruba půl metru trubky
A co Kachně??? furt nic????
Už rači du..sem KO mělo to bejt včera už komplet hotový a samo nejni místo aby práce ubejvala tak furt přibejvá potřála už bych ty vánoce šoupnout tak vo měsíc a půl
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2011 21:53
- Nahlásit
Fajka
Kachně??? furt nic????
to větší se nám šprajclo mezi schodama
to menší nic
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2011 22:07
- Nahlásit
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2011 22:13
- Nahlásit
Fajka
mělo to bejt včera už komplet hotový a samo nejni
Nejsi sama, kdo má takové obtíže...trpí i celebrity
http://www.youtube.com/watch?v=OVEy-642l0Y
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2011 22:25
- Nahlásit
kachna_
to menší nic
Tak jeste, ze ne naopak!
Hyena
Boule sem, boule tam?
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2011 22:27 - Změnil/a: Hyena
- Nahlásit
Fifi
Hyena
Boule sem, boule tam?
Punčíček, pani, punčíček.... boule si dělaly čokle, páč tam pro hyperaktivního magora nebylo kam šlápnout . Tak že přesně sestava pro hyenní radost Bezvadná vycházka, mocinky ...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2011 12:32
- Nahlásit
Strecha opravena.
http://www.novinky.cz/domaci/253891-zemrel-vaclav- havel.html
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2011 14:41
- Nahlásit
Fifi
To je dobře, že máš už opravenou střechu...Jinak z té druhé zprávy taky radost nemám
|
brut
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2011 18:00
- Nahlásit
Zdravím vespolek
Včera byla naprosto bombastická předvánoční vycházka, kde bylo mnoho hyperaktivních pitomců. Když se nepletli pod nohama, tak měli v tlamě klacek a tím klackem přes ty nohy při běhu mlátili. Občas se některý zastavil smykem o něčí nohy a mnoho dalších "úkazů" Myslím, že obě Hyeny byly spokojené, zvlášť čtyřnohá si to užívala naplno a vypadala chvílema jak převlečený australák
Měli jsme i překvapení, když v půli cesty na nás čekal ohníček, buřtíky, punč a další dobrůtky. Fakt bomba prochajda
Havla je mi moc líto, ale on v poslední době vypadal tak nemocně, že jsem si říkala, že bude zázrak, když se dožije dalšího roku..
Fifi
jsem ráda, že máš střechu opravenou, ale moc je mi líto, že jsi nemohla na koníky
Hyena
co sem dáváš kompromitující foto? Navíc, já nalévám a nepiju
Fajka
nic novýho, u nás na stánku vyžahla dvě flašky a třetí si vodnesla domu
myslíš ty miniaturky? Tak jednu prázdnou mám vystavenou u tý plný Bonzuješ, pachole
Ale už by jste mohli mít konečně klid!!! Tohle přece není možný, aby se vám pořád něco sypalo a to ještě tak blbě Kotel je v pořádku? Týý jo, už si dejte pro letošek pohov a odpočívejte .....
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2011 18:53 - Změnil/a: Hyena
- Nahlásit
brut
co sem dáváš kompromitující foto? Navíc, já nalévám a nepiju
Tsss, sem tě měla cvaknout ještě večír u toho štamprlete bezinkovýho likéru
to All
Musím za dnešek pochválit svini pruhatou.... na začátku jsem jí sice musela odvolávat od divočáků, který vypíchla z roští, ale dala se v pohodě.Jinak stejně jako loni se nám povedlo vlézt těm samým myslivcům do konce honu a stejně jako loni se Hyena předvedla jako naprosto vzorná. ta sviňa reagovala i na "klus" a "krok", což potřebovala napolsedy loni na běžkách, a šla jak hajtra na lonži..... zastavovala na povel a tak.... takže jsme myslivce míjeli s úsměvem na obojích tvářích. Ale oni už loni byli velmi příjemný, když viděli, že nejsme kreténi, ale chceme se nějak domluvit...
Fajka
Vydržte..tenhle rok je nějakej na pikaču...tak snad od ledna bude líp.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2011 19:03
- Nahlásit
Hyena
Vydržte..tenhle rok je nějakej na pikaču...tak snad od ledna bude líp.
doufám, že káčátko neumí číst
|
brut
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2011 19:37
- Nahlásit
Hyena
sem tě měla cvaknout ještě večír u toho štamprlete bezinkovýho likéru
ten byl mooooc mňam,mňam a je na něj vydáno embargo
Hyena předvedla jako naprosto vzorná. ta sviňa reagovala i na "klus" a "krok", což potřebovala napolsedy loni na běžkách, a šla jak hajtra na lonži..... zastavovala na povel a tak.... takže jsme myslivce míjeli s úsměvem na obojích tvářích. Ale oni už loni byli velmi příjemný, když viděli, že nejsme kreténi, ale chceme se nějak domluvit...
pašandááá, ona je prostě zlatíčko
kachna_
neboj, káčátko bude vyjímečné a hlavně veselé, páč jaká matka taká Katka nebo Kuba
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2011 19:43
- Nahlásit
RRRRRRR
RRRRRRRR
RRRRRRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN
tady sněžííííííííííííííííííí, sice tak jako blbě ale sněží, sněží, sněžííí!!!
Víkend byl velmi vydařený, velmi, páteční návštěva probděna až do sobotního rána, pak jsme si dali prochajdu ve Hvjézdě, pak přijel prostřední hošíček s přítulkkou a bylo prima rodinný posezeníčko, aji s mámou, kdy jsem zcela naprosto naši cynickou rodinku pobavila tím, že jsem se popálila -chmejdi to sou , no a dneska jsme dali zrzavý venčení taky ve Hvjézdě, kdy hošíček měl s sebou svou manželku Aiiiišůůůůů, kterou už výhlížel z domova, my jsme si tam dali několikrát grůůůček z termosky, prohovořili sto a jednu věc, vánočně se naladili a pak si šel hošíček ještě nakoupit dobrůtky do Hornbachu, kdy pobavil frontové spolubojovníky, neb si donesl nákup až ke kase, kde si vystál frontu se sáčkem smrdutých střívek, kterej pochopitelně roztrhl a zamořil tak široké okolí šíleným puchem, platba ho nějak nebrala, tu jsme museli zvládnout my
http://www.novinky.cz/domaci/253891-zemrel-vaclav - havel.html
to je takovej ten člověk, kdy vás překvapí, že prostě umře , nějak si myslíte, že tu asi bude furt, nebo jak . Ale on už nevypadal moc dobře.
ženský Fajfko, Fifi - co to máte za kalamity
Hyena
Helééé - kořala Brůtice a už je taky naše
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2011 19:45
- Nahlásit
kachna_
to menší nic
furt lepčí, než kdyby to bylo vobráceně
ty jo, sem si říkala, že přindu a zde již bude zpráva o mírách a váhách a vono se furt placatí "doma"
|
brut
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2011 19:49
- Nahlásit
Tady je pár fotek z včerejšího plesnicovýho setkání
http://zzzuzi.rajce.idnes.cz/2011-12-17_17.12._acd _predvanocni_venceni#
Zkusím stáhnout další fotky, které jsou na fb, aby jste viděly ještě další hrátky a Hyenu ( čtyřnohou) s klackem a plesnifcema
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2011 19:49
- Nahlásit
JÁ SEM SI VOBARVILA ASI TAK PŮLKU VOBLIČEJE a moc to teda dolu NE-JDEEEEE
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2011 19:52
- Nahlásit
PetraK
pani, asi je to hraniční termín, ale my se vydáme do Práglu ve čtvrtek večír, nebude-li kalamííííta vyrazíme s kolegyňkou, kterážto je narozdíl vod tý tvojí růžový koule naprosto noumááníí (no asi tak normální, aby zvládla sedět se mnou v kanclu žeáno ) tak bysme to mohli spojit i s vámi a s Montíkovcema, kdybyste jako mohli, chtěli, směli a tak podobně ...
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2011 20:07
- Nahlásit
brut
a z fotek si dovoluji upozornit na tuhle, bo je jasný, kdo plesnivcům šéfoval
kachna_
No tak přinejhorším by ještě dva týdny posečkalo, noooo
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2011 20:24
- Nahlásit
Janiii
pani, asi je to hraniční termín,
pani já vás nepotěším, vono se nám to nakupilo fšécko a čtvrtek nebude hraniční, ale ... šibeniční ´, budem to muset vošéfovat asi po vánočkách či novém roce . doufám, že se nezlobíte?
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2011 20:33
- Nahlásit
budem to muset vošéfovat asi po vánočkách či novém roce . doufám, že se nezlobíte?
v pohodě
|
brut
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2011 21:21
- Nahlásit
PetraK
JÁ SEM SI VOBARVILA ASI TAK PŮLKU VOBLIČEJE
nemáš náhodou krizi středního věku?
Hyena
z fotek si dovoluji upozornit na tuhle, bo je jasný, kdo plesnivcům šéfoval
faktem je, že bez klacku to nebyla ona a její zmenšená kopie či konkurence na tom byla úplně stejně .... obě nešéfovaly, ale způsobovaly modřiny všem okolo kterých proběhly ... jedna nad kolenama , druhá nad kotníkama
|
brut
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2011 21:23
- Nahlásit
PetraK
já vás nepotěším, vono se nám to nakupilo fšécko a čtvrtek nebude hraniční, ale ... šibeniční
nj a to pekla s půlročním předstihem, aby měla klídek a pohodu
|