Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1647 . 1648 . 1649 . 1650 . 1651 . 1652 . 1653 . 1654 . 1655 . 1656 . 1657 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2011 15:00 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

brut
žes trpaslík a pro ty platí jiný pravidla

to je možný, nicméně se na tom fakt dobře chodí.

Fifi
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2011 15:28
- Nahlásit

Rumstajn trpaslikum na platformach, jsem unaveny fifin, doufam, ze tam vecer neusnu.
PetraK
Ať mi prostě nikdo neříká, že psi zapomínají a nepoznají. nenen
Jiste, ze si pamatujou, a hrozne moc dlouho! At lidi nebo psiska. I kdyz asi jak kterej cokl, kdysi jeden NO v minulosti byl naprosto tupej a fakt hloupej, jeden sem ho naucila treba sedni a druhej den neumel a nepamatoval si nic, snad ani svy jmeno. Ne nadarmo se jmenoval Dick.

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2011 16:01
- Nahlásit

Fifi

jsem unaveny fifin, doufam, ze tam vecer neusnu

NO JOOOO DNES JE KULDŮŮŮRA, TAK PĚHNÝ ZÁŽITEČEK VINŠUJU.

Jiste, ze si pamatujou, a hrozne moc dlouho

já vim, jen si vždycky vzpomenu na takový ty blbý kydy chytrejch lidí, a pak si proti tomu postavím situaci, kdy umřel náš kamarád a jeho fenka zůstala u jeho bratrance, moc let jsme jí neviděli a pak už těsně před koncem jsme se s Murphym s ní sešli nečekaně v čekárně. Musela sem vodejít (kurnik ešče tetkon mám v krku knédl a mokrý voči). už na tom byla moc špatně a měla jsem strach, že by to její srdíčko neuneslo.

menoval Dick

no jo tupo se najde fšade.

Eire
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2011 16:08
- Nahlásit

Fifi

jsem unaveny fifin, doufam, ze tam vecer neusnu.

Ale prdlačky,to by bylo,aby tě nechali usnout čtyři mužíci

Mathea

Ty bláho,ty boty jsou vražebný,já bych před chůzí musela požít Kinedryl

Taky pěkný pozdravení všem hókám

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2011 16:13
- Nahlásit

Eire

y bláho,ty boty jsou vražebný

no jo .a le ... dokonalý a rozhodně, rozhodně nepřehlédnutelný

já si dneska vyrazila zase za razítko, nalákána včerejším teplem, nazula sem sukničku a botéčky. Miluju nosit takovýdle boty, čék pak nejni daf egberts

kachna_
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2011 17:25
- Nahlásit

Huuuf, je vyčerpáno - žumpa je vyčerpaná, já jsem vyčerpaná, dítě je vyčerpaný.

Janiii
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2011 18:40
- Nahlásit

Fifi
jsem unaveny fifin, doufam, ze tam vecer neusnu
tak nějak si troufám tvrdit pani, že neusneš ani před kultůůůrou ani po ní
UŽIJTE SI TO!!!!

Janiii
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2011 21:40
- Nahlásit

Fifi
tak jaaaaaaak????

dobrou noc všem!

brut
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2011 22:28
- Nahlásit

Mám upečený 4 druhy cukroví a zítra pokračujeme ... naštěstí cééérka přišla domů včas a pomáhala. Pouštěly jsme si k tomu pohádky a bylo to fajné

brut
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2011 22:44
- Nahlásit

PetraK
Curiosity killed the cat
se nesměj... sem se málem omlátila o regály

aaau chůdě malý chůdě malý chůdě malý, že ho lituju moc a ať mu maminka koupí moc a moc zmrzlinky
ti nevím, jestli nebude spíš potřebovat kostky ledu ... abych dala nějaký raději zamrazit...

ssst jak může panu dokonalýmu něco jako chybět, e? No?
on je pan dokonalý? Se ho budu muset zeptat, jen doufám, že nebude vyžadovat úklonu, páč bych se už nikdy nemusela zvednout a musel by mi doživotně pomáhat

sem řikala?? jo? kdy??
si říkala, že už nemáš.. kdy nevím, ale bylo to chvíli potom, co jste přijeli od ségry

to mi nevydrží! Musim asi udělat novej ešče.
jen udělej, se pak pozvu

já si řekla včera, že jaký si to udělám, takový to mám. Původní záměr byl úplně jinej, jenže Brtnik musel teda pápáá, s čimž sem nepočítala, tak sem to celý zpřeházela
občas ty provizoria bývají nejvydařenější

já dostala od Sáry hubičku a otlapkání, Ešus totéž vyřídil na druhý straně :-D.
to je naprosto dokonalý

však to taky potřebuješ. Jo a jestlipak zase nedostanu nějakou optimistickou SMS? sem zvědavo
furt spím.. jak mimino, už mě to štve Ani ti nemusím nic posílat... jsem optimisticky naladěná - zítra snad budu mít dopečeno ( konečně)

to je možný, nicméně se na tom fakt dobře chodí.
jak komu, jak komu ... já si jedny zkoušela kdysi dávno a málem jsem se v nich zabila rovnou v krámě natož někde venku ...

Fifi
Mathea
doufám, že se vám koncertík líbil a užily jste si ho

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2011 08:53
- Nahlásit

RRRRRRR
RRRRRRRRRRRR
RRRRRRRRRRRRRR
RRRRRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMM
ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!

Milé děti, fčera sem byla celej večír za kuchtu páč dnešním dnem začíná nájezd návštěv, takže jsem naložila další maso (a dneska ráno dala předpéct), upekla chleba, koláč, uvařila obří hrnec vyňuchající poblífky, udělala kuřecí kousky s listovým špenátem a sýrovou omáčkou, ozdobila ségře skleničku s pampeliškovým sirupem tak, že vypadá jako pampeliška /pravda,pampeliška, kterou vyrobilo tříletý dítě, ale JE TO PAMPELIŠKA , kdo má sklenici převlečenou za pampelišku? nikdo jen vona, teda bude mít, až ju rozbalí.

Fifi
Mathea

tak co důry kuldůry, užily ste si to?? a taky ste zpívaly na Kačerově?

brut.. j
naštěstí cééérka přišla domů včas a pomáhala. Pouštěly jsme si k tomu pohádky a bylo to fajné

no vida, vida,

ak mimino, už mě to štve

nestěžuj si a chrápej, potřebuješ to

ak komu, jak komu

nám s Matehou evidentně jo

nevím, ale bylo to chvíli potom, co jste přijeli od ségry

ty si taky Matla, viď? to bylo o tom ségřiným přece, že ten už není- ten se vypil v ségry a pak jsem hnedle po příjezdu vyráběla ten svůj, moc se mi povedl a tak už je jedna flaška fůůůč, zbyla jen jedna a to je tuchám hodně málo na moje vánoční pikniky u rybníčku s cukrovím, chjo.

on je pan dokonalý

no jo , je. Teda dobře, skoro. občas ho taky zabíjim, to je fakt

ti nevím, jestli nebude spíš potřebovat kostky le

tak jak dopadnul?

občas ty provizoria bývají nejvydařenější

jo byla to pohodička, zato včera jsem si teda mákla .

to je naprosto dokonalý

jo jo, bylo to hrozně roztomilý, a hlavně na něm, páč je ten emotikon bylo vidět, jakou má děsnou radost, že potkal starou kámošku,

Hyena
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2011 08:57
- Nahlásit

Ruuumštáájnn
Mathea
díka za odkaz a rozšíření obzorů
Jináč závidím všem, co si užívají poklid, a předvánoční pohodu. Já to vždycky milovala, akorát letos mi to nějak není souzeno

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2011 09:18 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Doufám, že se mi do dneška nic nenacpe a já budu moct vypálit přesně domů, popadnout hošíčka a trádadadááááá půjdem dělat hovadinky do polííí. a pak mi přijede milá nááááfštěvaaa na kterou se těšim moc. Budem sedět a krafat, pálit svíčky a páchat obžerství Joodleydýýý! A hošíček si zase bude myslet, že návštěva přijela enem za ním a bude průdit s krysou a vykuchaným Broukem pytlikem, kterýmu lezou střeva . to bude krásný večer milý Alberti.

Hyena
Já to vždycky milovala, akorát letos mi to nějak není souzeno

některý roky se jen nezadaří a ty další potom zase jo. Já to loni měla takhle na pikaču i díky Růžovýmu Rosolu, pak mě z teho málem zajela až tramvaj, jak sem se tak neščastně uštvaně z práce motala dom.
Edit - sem to odbouchla moc brzo. a pak se může taky něco stát, že i v tom uhoněným čase se něco rozsvítí. Mě loni takhle nakopnul kolega, kterej mě zcela nečekaně naložil na přechodu do auta a dovezl mě dom, i si kvůlli tomu zajel. Celou cestu povídal hrozný hovadiny a já se smála jako debil, když sem vystoupila z auta, Vánoce byly tady. Tak uvidíš, třeba se něco stane a voni přijdou.

Janiii
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2011 09:29
- Nahlásit

bry dopoludne,a ja mam dneska dovcuuuu a akorat vyrazim s berni na vyleeeet!!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2011 09:34
- Nahlásit

Janiii

a ja mam dneska dovcuuuu a akorat vyrazim s berni na vyleeeet!!!

a já mám takovej pocit, že někoho brzo zmlátim!! provokatérko'!!!!!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2011 09:56
- Nahlásit

ach bože, pustťe mě domů, je nejvyšší čas myslim si tak. Právě sem se zeptala pana náměstka : A JAK MOC HOŘÍTE????? :-D, trochu se začal dusit do toho telefonu , pochopitelně sem se chtěla zeptat JAK MOC TO HOŘÍ?

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2011 10:08
- Nahlásit

čus dámy, pouze vás jako zástupkyně toho šikovnějšího pohlaví chci požádat, zda nemáte recepty na domácí vepřový konzervy.
Někdo mi psal syrový maso natlačit do sklenic a zavařit, ale nějak jsem to dokurvila a je z toho vepřová polívka, kterou se teď bude pár dní ládovat pes. Máte nějakej lepší tip?

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2011 10:32
- Nahlásit

Maky a Trix

snad jestli Brůtice, já s tímhle zkušenost nemám ale myslím, že by se to maso mělo asi nejdřív jako tepelně opracovat??? Jako třeba předpéct a pak zavařit?? ale nevim fakt. já sem kuchyńskej matla

Hipík a Tonička a Rozinka
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2011 10:38
- Nahlásit

Maky a Trix

nejsem žádná kuchyňka, bohužel.... ale tady jsem našla nějaký odkazy

http://ekucharka.net/veprove-maso-ve-vl-stave-zava rene
http://rendii.sblog.cz/zavarovani,skladovani-maso_ apod./
http://www.toprecepty.cz/recept/19235-kadlikova-ma sova-konzerva/
http://vareni.dama.cz/recept.php?d=1637

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2011 10:41
- Nahlásit

jak se maji sobi? Esli voni nejsou v Obi?

ačkoliv nejspíš budou v šufliku

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2011 10:41
- Nahlásit

Díky paní, ale receptů mám dosti asi, jen jsem chtěla něco ověřeného někým online. vygooglila jsem jich za poslední dva tejdny tolik, že vůbec nechápu, proč to dělá každej jinak...

Fajka
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2011 10:59
- Nahlásit

Fujtajbl ve spolek!!

Kalamitáááá kalamitáááááá, fujky fujkyyy!!! Hory hlásí viditelnost tak 1 metr před sebe..tzt mám 1,5 m vodítko a dyž du tak na ty dva blboně ani nevidim!, Nechtěli ani ven, chtěli hned domu!!! Hrůůza děs, fučí to tak že ještě že sem díky nim byla ukotvená k zemi jináč bych ve větru asik vodlítla !!!
Brrrrrrrrrrrr ...dneska mě už nikdo nikam nedostane!
Konec hlášení z hor!

brut
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2011 11:27
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Jsem byla se synkem u zubaře a má venku horní osmičku, za několik týdnů přijde i o tu spodní. Tentokrát přišel skoro za minutu dvanáct, příští týden už tam mohl mít zánět

A co vy tady? Nezlobíte, nepíšete a hlavně neblbnete?

PetraK
fčera sem byla celej večír za kuchtu páč dnešním dnem začíná nájezd návštěv
sem ráda, že už vaříš, ale já ti ještě nenahlásila, že přijedeme , ale jídelníček vypadá velmi chutně

no vida, vida,
dneska pokračujeme i s mladým a jeho přítelkou

nestěžuj si a chrápej, potřebuješ to
chrápu až moc.... to je pro mě naprosto šílený

nám s Matehou evidentně jo
vy ale nejste konstatntní vzorek populace

ty si taky Matla, viď? to bylo o tom ségřiným přece, že ten už není
ahááá, kdo se v tom má vyznat? Váječňák jako vaječňák....

zbyla jen jedna a to je tuchám hodně málo na moje vánoční pikniky u rybníčku s cukrovím, chjo.
nj, když ty si děláš pikniky na sněhu, tak se nediv, že máš nedostatek vaječňáku

Teda dobře, skoro. občas ho taky zabíjim, to je fakt
ještě že ho nezabíjíš úplně, ale jen obraz jak se o to pokoušíš je k pobavení

jo byla to pohodička, zato včera jsem si teda mákla .
Jj, jsi byla šikovná, když si zveš tolik návštěv, tak se nediv

bylo to hrozně roztomilý, a hlavně na něm, páč je ten emotikon bylo vidět, jakou má děsnou radost, že potkal starou kámošku
a pak že psi nemají dlouhou paměť

pak mi přijede milá nááááfštěvaaa na kterou se těšim moc. Budem sedět a krafat, pálit svíčky a páchat obžerství
sem tě chtěla přepadnout a ne že budeš vědět o tom, že za tebou jedu ...si snad jasnovidka?

Maky a Trix
já děsně nerada dělám masové konzervy. Ale pokud už ano, tak si vše předvaříma pakn jen hodím pod víčko, aby drželo

brut
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2011 11:29
- Nahlásit

Fajka
Kalamitáááá kalamitáááááá, fujky fujkyyy!!! Hory hlásí viditelnost tak 1 metr před sebe
týýý jo, to je taky pěknej hnus...tady leje jak z konve

Nechtěli ani ven, chtěli hned domu!!! Hrůůza děs, fučí to tak že ještě že sem díky nim byla ukotvená k zemi jináč bych ve větru asik vodlítla !!!
se jim nedivím, já bych taky chtěla hned domů a ne se cárat v takovém hnusu

Člen
# Zasláno: 16 Pro 2011 11:50 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

PetraK
ačkoliv nejspíš budou v šufliku

... si piš...

Hyena
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2011 11:53
- Nahlásit

brut
Jsem byla se synkem u zubaře a má venku horní osmičku, za několik týdnů přijde i o tu spodní. Tentokrát přišel skoro za minutu dvanáct, příští týden už tam mohl mít zánět
tak hlavně, že přecijenom přišel včas..... zánět je potvora
Fajka
Kalamitáááá kalamitáááááá, fujky fujkyyy!!! Hory hlásí viditelnost tak 1 metr před sebe..tzt mám 1,5 m vodítko a dyž du tak na ty dva blboně ani nevidim!,
Chjoooo, co bych za to já nebo i druháí Hyena ,dala nějak blbě snáším nesoulad mezi biorytmy, na který sem nastavená a jarem, který venku příroda provozuje

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2011 11:59
- Nahlásit

Fajka

hurá, seš tu, kdybych neměla frmol, už sem tě prověřovala ešivá žiješ.

a žiješ?

a sněží??

tady padaj houna s pískem mám po odpoledním výletě do polí . teda takhle on bude, ale nebude to nic radostnýho teda , grrr.

... si piš..

JEHEHÉÉÉÉ HEHEHEHEHHÉÉÉÉÉÉÉ

Člen
# Zasláno: 16 Pro 2011 11:59
- Nahlásit

Hyena
nějak blbě snáším nesoulad mezi biorytmy, na který sem nastavená a jarem, který venku příroda provozuje

i já... ale neboj, vono to k vám dojde. U nás taky bylo pár dní jaro a jěště ráno teplo tak, že jsme šla na zahradu jenom v triku.
Teď je tma, déšť, fujavice a kosa... řekla bych, že zejtra bude padat sníh místo deště...

Hyena
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2011 12:06
- Nahlásit

No zatím došel hnusnej jarní liják...vo ten fakt nestojím, zvláště, dyž jsem po dlouhý době chtěli vypadnout s valachem a čubou do terénu.... hala , kterou musíme díky brzkému stmívání provozovat v množství větším než malé už nás všechny vysírá stejným dílem

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2011 12:07
- Nahlásit

brut

. Tentokrát přišel skoro za minutu dvanáct, příští týden už tam mohl mít zánět

ejch a .. bolí moooc, chůderaaa
aříš, ale já ti ještě nenahlásila, že přijedeme

jako ráda bych vás viděla, ale KDYKOLIF JINDÝÝÝÝÝÝÝÝ!!! tak nadupanej víkend už sem dlouho neměla, se budou návštěvy navzájem porážet ve dveřích se mi to nakumulovalo

dneska pokračujeme i s mladým a jeho příte

to se ti to peče

to je pro mě naprosto šílený

dospáváš no

vy ale nejste konstatntní vzorek populace

to nás tak ale zajímá a kdo by chtěl bejt ostatně konstní vzorek populace? Já ne teda .

pikniky na sněhu,

no letos asi prdlajs na sněhu.

ještě že ho nezabíjíš úplně,

bych byla sama proti sobě, ne?

si snad jasnovidka?

ne. sem vjedma.

<< 1 ... 1647 . 1648 . 1649 . 1650 . 1651 . 1652 . 1653 . 1654 . 1655 . 1656 . 1657 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání