Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1557 . 1558 . 1559 . 1560 . 1561 . 1562 . 1563 . 1564 . 1565 . 1566 . 1567 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2011 15:53
- Nahlásit

Janiii
ale u nás jaksi nebudou kam dát
No jo, tak to je pak jasny.
kachna_
Vsak kazdymu, co jeho jest. Ja jsem za ne rada.

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2011 16:07
- Nahlásit

UUUUUŽ JEN....
ČTYŘÍÍÍ!!!

Janiii

my to máme 105 cm a je to ideál.Tetkon sem to měřila. Na chalupě to vyšlo vejš a to je blbý už, když vytahuješ horkou polivku

Fifi

Ja jsem za ne rada.

já taky, páč dolů se tolik nechodí.

Janiii
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2011 16:09
- Nahlásit

my to máme 105 cm a je to ideál.Tetkon sem to měřila
óó, děkuji že jsi zahodila lak na nehty a šla hledat metr
jsem si na tebe tuhle vzpomněla v drogerii, když jsem vybírala laky na nehty - měli za 29,- tak jsem šla do šílených barviček a koukala jsem i na černou. ale nekoupila jsem ji - a růžovou taky ne, neboj

jdu cvičit, tak tu nezlobte!

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2011 16:33
- Nahlásit

Janiii
koukala jsem i na černou. ale nekoupila jsem ji

CHYBA CHYBÁÁÁÁ

ěkuji že jsi zahodila lak na nehty

fén. fén sem zahodila a .... upadnul mu čudlik hajzl!! takže sem zabila druhej fén asi tak za půl roku

Janiii
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2011 17:28
- Nahlásit

takže sem zabila druhej fén asi tak za půl roku
já mám furt ten samej asi 8 let - a to ho používám denně
a jinak doufám, že se rozbil až po akci, teda po foukání

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2011 17:30
- Nahlásit

AJI JAI JAI JÁÁÁÁ

Janiii
já mám furt ten samej asi 8 let - a to ho používám denně

já nevim co dělám, sem střevo asi

a jinak doufám, že se rozbil až po akci, teda po foukání

bohužel při, ale tak Brtnik je šikule, takže to zprovoznil a zapíná se právě natvrdo rovnou do zásuvky, čudlika netřeba

Fifi
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2011 17:32
- Nahlásit

PetraK
ale tak Brtnik je šikule, takže to zprovoznil a zapíná se právě natvrdo rovnou do zásuvky, čudlika netřeba
Ty budes vecer uplne zarit.
Na to bacha, na veci rovnou do zasufky.
Uzijte si to, duc duc.

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2011 17:34
- Nahlásit

jdeeeeeeeeeem!!

Janiii
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2011 17:37
- Nahlásit

PetraK
tak dobrej fáááájrrrrrrr

brut
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2011 18:40
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Včera jsme byli na velkém nákupu, ale zapomněla jsem koupit k dnešnímu obědu jednu důležitou věc ... buřtíky, takže jsem musela vyrazit do krámu. Než jsem se stihla vrátit, tak dorazily Hyeny na venčení a chuděrky musely počkat, než jsem dodělala oběd, ale pak jsme šli na procházku. Brut hned zahlídl černýho psa a od tý chvíle se choval jak debil .... Dala se do mě hrozná ziminka a tak jsem byla ráda, že jsme došli domů. To už jsme měli zatopeno a konečně můžu říct, že je mi teplo... máme tu přes 27°C.

Jinak jsem vás dočetla a musím říct, že včera jsem Legendu nesledovala, páč jsem věděla, že bych se bála... jsem na tom stejně jak Ešuska s Fajkou.

Jinak doufám, že Ešuska s Brtníkem si užívají koncík a "jedou" naplno ... hlavně ať jí neofoukne zadek

Janiii
zítra bude stejná kosa, jako dneska, tak si vezmi raději několik vrstev, ať nenastydneš a nedopadneš jak Tlumočník
Jinak ´já nemám dodělanou kuchyň, ale mám jí rozměřenou i na mikrovlnku a troubu. Při tvé výšce bych pod 100 cm nešla

Janiii
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2011 18:51
- Nahlásit

zítra bude stejná kosa, jako dneska
to bude, ale nebudu v baráku - tam je kosa - ale na zahradě, a zahřeju se hrabáním listí
Při tvé výšce bych pod 100 cm nešla
díky ještě mě napadlo zavolat zítra bratránkovi, oni mají kuchyň od Oresi, tak a´t mi to změřej, a zrovna mi můžou říct, jestli jsou spokojený .... ikdyž my si budem nechávat dělat kuchyň na míru, máme to dost specifický

Hyena
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2011 18:59
- Nahlásit

Hlásím dojezd... venčení s pelsnivcema bylo super a zlepšilo mi náladu po ranním kleklém autě. ´Ve vlaku jsem ještě stihly osocializovat dvě děcka. Jedna holčička měla cca něco přes rok, pořád k nám chodila a toužebně hleděla na Hyenu, až jsem jí za asistence tatínka nechala čubís drbat na zadku Myslím, že sjem založily na další milovnici psů. Byla fakt těžce v pohodě na to, že jí Hyena čněla kousek nad hlavou

Hyena
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2011 19:01
- Nahlásit

Janiii
oni mají kuchyň od Oresi
hele vlastním obyč kuchňu od Oreasi a těžká psokojenost. Taktéž při výběru lidi milí, profesionální a to jsme před těmi 2 roky fakt nekupovaly žádnou drahou variantu.

Janiii
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2011 19:22
- Nahlásit

Hyena
nemám nic proti Oresi, ale kolega z práce si nechávali dělat kuchyň od nějakého soukromníka a byli spokojení a vyšlo je to levněji, takže to asi zkusíme ...
kurňa já už bych chtěla bydlet

Hyena
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2011 19:29
- Nahlásit

Janiii
kurňa já už bych chtěla bydlet
Tomu rozumím...
Jestli máte levnější a přitom kvalitní kontakt, tak to není o čm.

Janiii
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2011 19:32
- Nahlásit

Hyena
i tak do Oresi dojdem a necháme si udělat návrh a rozpis od nich, abysme měli z čeho vybírat. a třeba každej bude mít jiný nápady a zlepšováky ...
ááá, od osmi na Primě dávají Mama Mia jsem zvědavá, česky nadabovaný jsem to ještě neviděla, ale originál s titulkama miluju

brut
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2011 19:35
- Nahlásit

Hyena
Hlásím dojezd......
paráda, snad jste moc nevymrzly ... mě už je teploučko, máme tu skoro 30°C, Al je rozvalená na sedačce a Brut zhnuseně leží na dlažbě

jsem jí za asistence tatínka nechala čubís drbat na zadku Myslím, že sjem založily na další milovnici psů. Byla fakt těžce v pohodě na to, že jí Hyena čněla kousek nad hlavou
jůůů, to je moc hezký a holčička má veliký zážitek

Janiii
kolega z práce si nechávali dělat kuchyň od nějakého soukromníka a byli spokojení a vyšlo je to levněji, takže to asi zkusíme ...
a co si jí vyrobit sami? nevyšlo by to úplně nejlevněji? Já bych to tak chtěla a nechala si jen vyrobit pár dvířek ...

brut
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2011 19:37
- Nahlásit

Janiii
jsem zvědavá, česky nadabovaný jsem to ještě neviděla, ale originál s titulkama miluju
taky miluju originál s titulkama , česky dabovaný se mi nelíbí

Hyena
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2011 19:40
- Nahlásit

Janiii
brut
Též si du zapnout bednu na Mama mia. Btw. brutice. máš "woodo" odkaz na sykpe

Janiii
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2011 19:40
- Nahlásit

česky dabovaný se mi nelíbí
nenééé, neříkej mi toooo no co, zkusím to a kdyžtak si pustim na noťasu originál
brut
a co si jí vyrobit sami? nevyšlo by to úplně nejlevněji? Já bych to tak chtěla a nechala si jen vyrobit pár dvířek ...
když já chci šuplíkovou, s dojezdama a jinýma vychytávkama,... a představa, že se "zdržujem" ještě vlastní výrobou kuchyně

brut
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2011 19:58
- Nahlásit

Hyena
Btw. brutice. máš "woodo" odkaz na sykpe
odpověď odletěla

Janiii
nenééé, neříkej mi toooo
fakt, originál je nádhera, tohle je slabý odvar...

když já chci šuplíkovou, s dojezdama a jinýma vychytávkama,... a představa, že se "zdržujem" ještě vlastní výrobou kuchyně
Co ti v tom brání? Si vyrobíš korpus a zbytek necháš dodělat

Hyena
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2011 20:23
- Nahlásit

Tak nakonec koukám na Indianu...Forda prostě miluju

Hipík a Tonička a Rozinka
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2011 20:31
- Nahlásit

Hyena
Tak nakonec koukám na Indianu...Forda prostě miluju

Já taky.. Díky za tip . Telinu sice nemám, ale všechny 4 díly mám na DVD, dneska si asi střihnu 4.

Ehmmm, nechci bejt votravná, ale... ... Toninka...

Hyena
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2011 20:32
- Nahlásit

... Toninka...
Nejsi otravná...dobrejch zpráv není nikdy dost

Člen
# Zasláno: 12 Lis 2011 20:39
- Nahlásit

Hyena

díky

Janiii
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2011 20:43
- Nahlásit

Fifi
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2011 20:44
- Nahlásit

Te jiste esuska pochvali za vyber barvy. Prtka libezna , zababusena, si turbana nestrhava z kedlubny?

Člen
# Zasláno: 12 Lis 2011 21:04 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

Fifi
Te jiste esuska pochvali za vyber barvy.

To jistě....

Prtka libezna, zababusena, si turbana nestrhava z kedlubny?

Barevnost turbanu není úlitba a krok zpět , ale flíz je praktičtější, protože líp drží a neklouže tak, jako růžová šála, kterou Toni nosila po první mrtvici před cca 2 lety a která taky Tonince moc slušela, Ešusko...

Fifi, už jsem asi přišla na způsob, jak nejlíp bez stresů vytrhnout Žofi z rauše, když se moc rozjíždí.
Prostě na ní štěknu... Když jsem na ní štěkla poprvý, sedla na zadek, hlavičku na stranu, s nevěřícně vykulenejma vočima na mě zírala a byla zticha jak pěna... Protože se Žofi nedá jen tak odradit, počítala jsem, že to zafunguje 2x, 3x... a pak už to nezabere. Zdá se ale, že to funguje trvale... . Vrrrr a pak krátké, rychlé haf haf
Když na ní zasyčím případně zařvu (hodně výjimečně), tak jí to taky vrátí na zem, ale je z toho sesvačená. Když štěknu, přestane a je v klidu .

Včera v noci se Tonka začla vrtět a já jí v polospánku podrbala na hlavě, aby spala dál. Najednou se hladká Toninčina kebulka proměnila ve střapatou a nos se jí zmenšil do velikosti rumový pralinky... Zjistila jsem, že Žofka s Toničkou spí natištěny na sebe na polštáři

kachna_
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2011 21:05
- Nahlásit

Janiii
od kamaráda:
standardně se to dává takto:
20:20:49: pokud je tam JEN trouba, tak se dává do výšky jako kdyby stála na pracovní desce
20:21:27: pokud se dává trouba i mikračka, tak se OBVYKLE dává trouba dolu a mikračka nahoru a tim pádem se to řídí mikračkou abys do tý mikračky pohodlně viděla a trouba prostě jak to pak vyjde :c)
20:21:48: my sme vysoký, tak máme troubu "na" desce a prostor pro mikračku nad tim - jestli chceš, můžu změřit
20:22:44: výška pracovní desky je standardně 86cm, my máme 90, takže trouba má spodní okraj 90cm nad zemí a nad tim je prostor pro mikračku :c)

Fifi
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2011 22:14
- Nahlásit

Prostě na ní štěknu...
Ale jo, proc ne.
Najednou se hladká Toninčina kebulka proměnila ve střapatou a nos se jí zmenšil do velikosti rumový pralinky... Zjistila jsem, že Žofka s Toničkou spí natištěny na sebe na polštáři
To se tak hezky cte, hlavne abys ty mela mistecko v posteli, kam se vejdes.

<< 1 ... 1557 . 1558 . 1559 . 1560 . 1561 . 1562 . 1563 . 1564 . 1565 . 1566 . 1567 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání