Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1557 . 1558 . 1559 . 1560 . 1561 . 1562 . 1563 . 1564 . 1565 . 1566 . 1567 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2011 22:25 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

Fifi
Ale jo, proc ne.

... já vím... Ale ono totiž konkrétně u Žofinky je docela těžký vybalancovat intenzitu napomenutí tak, aby zabralo, ale nerozhodilo jí přitom sandál, následně čehož pak vyšiluje eště víc... to je dost kontraproduktivní...
Štěkání zatím zabírá a Žofi poslechne okamžitě, aniž by pak byla uzlíček nervů...

hlavne abys ty mela mistecko v posteli, kam se vejdes.
No, je tam dost těsno...

Fifi
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2011 22:38
- Nahlásit

u Žofinky je docela těžký vybalancovat intenzitu napomenutí tak, aby zabralo, ale nerozhodilo jí přitom sandál, následně čehož pak vyšiluje eště víc... to je dost kontraproduktivní...
Dyk jo, si to dobre vymyslela! Hlavne, aby ses pak prepla do clovecinstiny, az treba pudes na postu a budes neco chtit po ppani za prepazkou.
je tam dost těsno...
Ale teplo.

Fifi
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2011 22:44
- Nahlásit

brut
mě už je teploučko, máme tu skoro 30°C, Al je rozvalená na sedačce a Brut zhnuseně leží na dlažbě
Bych lezela zhnusene na dlazbe s nim, bych humrila, mit doma takovej hic! Krasnych 19 - 20 stupinku.

Člen
# Zasláno: 12 Lis 2011 22:49 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

Fifi
Hlavne, aby ses pak prepla do clovecinstiny...

Nojo, máš pravdu... podezřele mě to baví . To výstražně-výhružný štěknutí jsem odkoukala od mých psů, napodobuju konkrétně Rozinku... Ovšem ta umí vyloudit zvuk, kterej člověku rozvibruje mozek na temeni, v tom mám eště mezery...

Ale teplo.

jj... a smrádeček .... ba ne, není to tak hrozný... baví mě čichat ke psím kožichům a cítit čerstvej chladnej vzduch, listí a hlínu smícháný se slabou bylinkovou vůní z jejich obojků...

kachna_
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2011 08:50
- Nahlásit

Rumvespolek (štajnů měla včera Ešuska dost)
Fifi
Bych lezela zhnusene na dlazbe s nim, bych humrila, mit doma takovej hic! Krasnych 19 - 20 stupinku.
taky bych asi byla rozpláclá na dlažbě a sálala chlad, co to dá. 19-20 je ideál.
az treba pudes na postu a budes neco chtit po ppani za prepazkou
já bych to zkusila po psim. Někdy mám pocit, že taky fungujou v nějakym tajnym módu
napodobuju konkrétně Rozinku... Ovšem ta umí vyloudit zvuk, kterej člověku rozvibruje mozek
Májuška umí takové temné zavrčení, kterým dává najevo, že by oravdu velmi nerada, kdyby jí ten dotyčný hladil . Zatim 100% účinnost

Janiii
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2011 10:07
- Nahlásit

kachna_
děkujuuuuuu tobě i kamarádovi
tak kde je ta koncertní šňůůůra? musela mít tolik zážitků že přece vůbec nemohla usnout!!

Janiii
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2011 10:31
- Nahlásit

tak jsem vzala metr, a kdybych měla troubu na kraji pracovní desky, a nad tím mikrovlnku tak si vyleju ohřívanou polívku asi na hlavu při své šikovnosti
kachna_
ale moc děkuju za poznatky, aspoň se mam čeho chytit

Člen
# Zasláno: 13 Lis 2011 11:05 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

kachna_
Májuška umí takové temné zavrčení, kterým dává najevo, že by oravdu velmi nerada, kdyby jí ten dotyčný hladil . Zatim 100% účinnost

To se taky může hodit

Rózino mručení napodobuju taky, zní to trošku jako bručení Marge Simpsonový, když je s něčím nespokojená .
Róza ho vyluzuje především v posteli, když jí někdo sedne na hlavu, což je vzhledem k tomu, že je zalezlá pod peřinou, dost často .
Používám ho, když se mi někdo snaží v nestřežený chvíli ukrást jídlo a podobně . Taky funguje .

Zdá se, že Tonka na tom po mrtvici není psychicky hůř než předtím. První dny čůrala a kadila kde si umanula, i když předtím s tímhle nebyl problém... Vzala jsem to jako něco, s čím se už asi nedá nic dělat. Pak se to začalo lepšit, akorát že Tonička si nechávala část kadění a čůrání i po venčení na doma. Vzhledem k tomu, že má jěště režim krátkých a častých procházek, nic moc se s tím nedalo dělat.

Dneska hodně brzy ráno, jěště byla tma, mě začala předníma packama rychle plácat po hlavě. Vysvětlovala jsem jí, že je eště ráno a že se spinká a snažila jsem se jí v polospánku spacifikovat.
Na chvilku to zabralo, ale jakmile jsem zase usínala, začala mě řezat znova...
Tak jsem jí popadla, s jedním okem zalepeným jsem jí zababušila a odnesla na zahradu, kde se Toninka okamžitě vykadila, vyčůrala a když jsem ji odvedla zpátky do postele, spokojeně zamlaskala a spaly jsme dál.

Janiii
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2011 11:17
- Nahlásit

pani to se tak hezky čte jen tak dál

Janiii
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2011 11:19
- Nahlásit

to si Ešuska musela přijít na své

kulala
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2011 11:22
- Nahlásit

dekuju vsem za vzkazy a podporu

kachna_
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2011 11:24
- Nahlásit

Zdá se, že Tonka na tom po mrtvici není psychicky hůř než předtím
je to holka šikovná. Ona i vypadá svěže, dobře.
Používám ho, když se mi někdo snaží v nestřežený chvíli ukrást jídlo a podobně
já mám "notosnadnemyslíšvážně" nebo "aninatonemysli". Ale u nás se ještě mluví
Janiii
aspoň se mam čeho chytit
není zač a jestli vysloveně nespěcháš, můžu ten dotaz ještě přehodit na stavařinu - konferenci, který jsem členem a pak odfiltrovat havrlu, jenž je blázen s ne zrovna reálnejma nápadama a kaniho, jenž je blbec . Já mám zásuvky asi metr deset vysoko, je to dobře dostupný, ale mně se to nelíbí. Pak taky asi bude nějaká norma, jak to má bejt nejmíň daleko od vody.
Nejradši mám zásuvky, co jsou pod barem hned nad pracovní deskou, ale s mojí šikovností na nich asi budu muset mít takový ty krytky do vlhka, páč mi tam nedávno odrotovala z mixéru polívka , když jsem ignorovala větu v receptu "postupně přidáváme".

Člen
# Zasláno: 13 Lis 2011 11:33
- Nahlásit

Janiii
pani to se tak hezky čte jen tak dál

...Na blok písní, který kapela zahrála na malém pódiu uprostřed publika, si zase do ženských šatů coby domina ze sadomasochistického salonu převlečený bubeník Christoph Schneider přivedl spoluhráče na vodítku jako své "otroky". Program koncertu Lindemann zakončil ejakulací pěny z gigantického údu do prvních řad diváků....

heh... ... asi eště zpracovává silné zážitky...

Člen
# Zasláno: 13 Lis 2011 11:37
- Nahlásit

kulala

Ahoj...všimla jsem si tvé bolesti až teď ... Je mi to líto, a moc ti přeju, aby to řezavě bolavé rychle odešlo a zůstaly jen krásné vzpomínky

brut
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2011 11:38
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Řekla bych, že Ešuska je ještě v tranzu a stále se jako vrchní ouhyla vrací k ejakulaci z největšího údu, co kdy byl použit na nějakém koncertě Myslím, že tohle budeme poslouchat ještě hooooodně dlouho

Jo a už jen 7 dní do koncertíku na který jdeme s Hyenou ....

Člen
# Zasláno: 13 Lis 2011 11:43 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

brut
Řekla bych, že Ešuska je ještě v tranzu a stále se jako vrchní ouhyla vrací k ejakulaci z největšího údu

Tak si říkám, co nám teď asi Ešuska bude každý ráno servírovat místo ohňostrojů...

Na co jdete?

Eire
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2011 12:09
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Dopíkám pozdní svatomartinskou husénku a pak palím ven,je křášně

Při pohledu na Tonku ve skoro burce mě popadá úzkost,že už se ty mršky arabský etablovaly sem a uplatňují zákon šaría...

Ešuska s pěnovou ehm ehm
je evidentně největší ouchyl všech dob a netových diskuzíí.Janiii

tak jsem vzala metr, a kdybych měla troubu na kraji pracovní desky, a nad tím mikrovlnku tak si vyleju ohřívanou polívku asi na hlavu při své šikovnosti

To je klidně možný,páč já dneska odlívala lesní med z 15 kilkovýho kýbla kamarádce do sklinek.... po akci jsem si ve spíži kýbl málem vylila na hlavu.Balancovala jsem na žebříku a snažila se těch zbylých 12 kg hodit na nejhornější foch...hned dnes odpolko opráším činky!

kulala
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2011 12:21
- Nahlásit

Eire
Dopíkám pozdní svatomartinskou husénku

delas mi chute teda hned bych si dala

Hipík a Tonička a Rozinkadiky

Janiii
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2011 12:55
- Nahlásit

Eire
to máte pani taky dobrej tělocvik a husičku závidim.
já padám ven za Berni i bez husičky
kachna_
a jestli vysloveně nespěcháš, můžu ten dotaz ještě přehodit na stavařinu - konferenci, který jsem členem
čas mam asi tak do úterý pak už tchán bude chtít tu kuchyň vysekat ...
Já mám zásuvky asi metr deset vysoko, je to dobře dostupný, ale mně se to nelíbí
my sekáme zásuvky všude u země, a u kuchyňský linky máme právě velkej problém, protože kde bude kousek zdi, tak to bude nad dřezem, takže zásuvka ne e, pak zas bude varná deska - takže za ní zásuvka taky ne e ... takže to budeme muset řešit těma vyjížděcíma zásuvkama - který jsou pěkně drahý ale jinak to nepůjde ...

brut
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2011 13:10
- Nahlásit

Ehmmm, nechci bejt votravná, ale... ... Toninka...
skvělýýýýý, mám radost, že je Tonince dobře. Moooc jí to na těch fotkách sluší ... a řekla bych, že modrá jí jde víc k pleti

brut
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2011 13:26
- Nahlásit

přišla na způsob, jak nejlíp bez stresů vytrhnout Žofi z rauše, když se moc rozjíždí.
Prostě na ní štěknu...

zajímavá metoda a hlavně, že zabírá

já jí v polospánku podrbala na hlavě, aby spala dál. Najednou se hladká Toninčina kebulka proměnila ve střapatou a nos se jí zmenšil do velikosti rumový pralinky... Zjistila jsem, že Žofka s Toničkou spí natištěny na sebe na polštáři
to je hezkýýýýýýý

Fifi
nene, já miluju teploučko, však to pořád hlásám konečně mi bylo skvěle a byla jsem spokojená, jak se mi krásně usínalo místo sledování MamaMii

kachna_
taky bych asi byla rozpláclá na dlažbě a sálala chlad, co to dá. 19-20 je ideál.
jak pro koho, já miluju teploučko

Tak si říkám, co nám teď asi Ešuska bude každý ráno servírovat místo ohňostrojů...
to je fááákt, to mi vůbec nedošlo ... to budeme extra vzdělané, podle těch popisů

Na co jdete?
na Asonanci

Hyena
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2011 14:24
- Nahlásit

brut
JJ...sedm, šest, pět, čtyři, tři, dva, jednááááááá

brut
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2011 15:10
- Nahlásit

Hyena
JJ...sedm, šest, pět, čtyři, tři, dva, jednááááááá
.... stáááárt

Eire
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2011 15:21
- Nahlásit

Hyena
brut

Kam frčíte kněžky?

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2011 15:40
- Nahlásit

......................rrrrrrr............r........ ááááááaaaáámm
šštajn!

NAPROSTO DO-KO-NA-LÝ!!!!!!!!! DO-KO-NA-LÝ!!! Každej kdo neviděl musí hluboce litovat, hlavně Brůtice , sem mrtvá, hluchá,a šeptavá

Nezlobily ste tu moc?

Janiii
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2011 15:45
- Nahlásit

a pak začnem odpočítávat my s Fifijovou!!! teda ona jde o 14dní dřív než já, ale to je fůůůk

jinak hlásím, brigáda s hrabáním listí u konce - alespoň na týden, než opadá ze stromů zbytek
Berni pomáhala, zasedla vždycky tu největší hromadu listí
a teď si jdu udělat čajík a plácnu sebou na gauč

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2011 15:47
- Nahlásit

brut
stále se jako vrchní ouhyla vrací k ejakulaci z největšího údu, co kdy byl použit na nějakém koncertě

Brůtice! tak todle jediný si z toho pamtuješ, jo?

Myslím, že tohle budeme poslouchat ještě hooooodně dlouho

no můžu klidně spustit, dámy vono tam bylo vícero věcí, který jsou k vyprávění .
Kupodivu jsem nezmrzla , dostali jsme se úplně dopředu, šééécičko jsme viděli trochu jsem tam měla potíž s jedním šmejdem předbíhavým, ale to se vyřešilo. Opět jsme viděli šécko a úplně. Furt jsem ešče unešená z tý obří dýmající kovový lávky, která vypadá jak nějakej živej tvor. Nástup byl dokonalej, monumentální, intro nemělo chybu. Jen to hrozně rychle utekloooo!! A musím pochválit svý tužidlo, páč stejně jako v bratislavě ustálo ejakulační pěnu z NDR a vlasy držely. Konfety který na nás padaly z nás vypadávaly ještě před barákem , je přesně vidět, kudy jsme šli. EEEEEJCH JÁ CHCI EŠČÉÉÉÉÉÉÉ. Hodláme se nějak prorvat asi ešče do Germánska.

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2011 15:52
- Nahlásit

Tak si říkám, co nám teď asi Ešuska bude každý ráno servírovat místo ohňostrojů

no vlastně a proč ne?? teda no proč ne, páč bych vlastně dopadla jako Argošek a Psékus,

Zdá se, že Tonka na tom po mrtvici není psychicky hůř než předtím

no to je prima

Janiii

počkejte, vy důry, já to najdu na trupce a mrsknu vám to sem, ať vám to neni líto

brut
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2011 15:53
- Nahlásit

Eire
Kam frčíte kněžky?
na Asonanci ... mají velký koncertík k 35.výročí založení

PetraK
A jééééje, milostivá už se probrala k životu

Každej kdo neviděl musí hluboce litovat, hlavně Brůtice
je mi naprosto jasný, co tě nadchlo ..... ouhylo. Už se o tom píše aji v netových novinách

Janiii
brigáda s hrabáním listí u konce - alespoň na týden
pašááák, ale určitě nejvíc práce zvládla Berniííí a ty jsi se jen tak flákala okolo

jdu udělat čajík a plácnu sebou na gauč
šikovná a když zapneš Primu, tak tam dávají Mama Miu v originále s titulkama

Fifi
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2011 15:53
- Nahlásit

PetraK
Pekne vitam, prej si byla nahozena od Tildy z umeleho udu? je to pravda?
Janiii
a pak začnem odpočítávat my s Fifijovou!!! teda ona jde o 14dní dřív než já, ale to je fůůůk
To uz sem se ti snazila onehda navrhovat. Bude to velmi kulturni tyden, na vikend este Mathea sehnala listky na Appasionatu, budu totalne kuldurni tvor.

<< 1 ... 1557 . 1558 . 1559 . 1560 . 1561 . 1562 . 1563 . 1564 . 1565 . 1566 . 1567 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání