Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1557 . 1558 . 1559 . 1560 . 1561 . 1562 . 1563 . 1564 . 1565 . 1566 . 1567 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2011 18:52
- Nahlásit

Fifi
Nesnasim arogantni ridice, nesnasim arogantni lidi, nesnasim ... lidi
tyjo sem na to úpá stejně...dneska sem proběhla obchoďákem...jen potraviny..a po třech vteřinách bych se nejračí votočila a šla do řiti bo sem myslela že ty lidi zabiju nesnáší to ! bože a vo silnicích ani nemluvim

kde mas vyznaceny odbocovaci pruhy, 2x znacku ZAKAZ PREDJIZDENI!! A co myslis? - nejmin 3x v tydnu se nakej kokot najde, co strasne specha a jen se v odbocovacim pruhu, stojic a davajic prednost rozjety blaznum z protismeru, modlis, aby se stihnul zaradit. A ze uz tam smrtaku bylo dost
tyjo to tam máte taky veselý achjo ... já dřív jezdila docela ráda..dneska se modlim když někam jedem aby už jsme se vraceli ...

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2011 19:00
- Nahlásit

Fajka
já dřív jezdila docela ráda..dneska se modlim když někam jedem aby už jsme se vraceli ...
Ano, driv sem si tralalakovala v trabantikovi, kdyz jel z kopce 90, trepal se jak rogalek a byl s to vzletnout.. Jezdil pomalu, ale jiste. Predjizdeli nas rychlejsi vozy, neb nechteli jet za smradochem, ale porad se jezdilo nejak pomaleji, ohleduplneji, s protijedoucima trabosema karbosema sme se troubili, blikali svetlama, mavali... byla to takova kochaci jizda docela.
Dneska se uz taky modlim, hovada v audinach, natunenejch oktavkach, fabkach, at se treba rozsekaji sami v aute, ale neohrozujou druhy.

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2011 19:02 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Fifi

depicce, ze se nema uz nac tesit

ale má, ale právě že mááá budete trpět

RRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁJN

Fajka

BACHA!!! hoří mu kytáááááára!!!!!!

Tam hoří šécko

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2011 19:07
- Nahlásit

PetraK
ale má, ale právě že mááá budete trpět
To mi nerikej.
KDY?

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2011 19:08
- Nahlásit

brut
zešílela

nemůže se ti stát něco, co už máš za sebou

takže podle tebe

no jistě

to už nezvládneš,

chyba, chyba. přede mnou neřikej, ž eněco neudělám, pak to dopadne např. tak, že z jedný podobný věty koupíme dům

možná bys mu měla koupit zásobu pemprzů,

von nejni koroptev jako já

povolí

von je pevnej nejen v názorech

nekoukáš
to ne no

pekla buchty
klidně, páč už je totiž umim konečně

chudák maminka

neni chudák, právě koukala na koncert - shlédla i ty staršího data

zavřeli Fajfku,

asi ti ešče upravíme dáfkování, má to vlif na mozek ! Ne jako že vona nám udělá aliby asi ne! Kubo!

bez bombarďáků
už si viděla pivo s bombarďákama? Já ne!

co mě napadlo při pohledu na tuhle fotku
u jaký fotky? a co tě napadlo?

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2011 19:09
- Nahlásit

Fajka
ka a ze zadu to narvala do toho auta

další jemen!!

chudák děcka vystreslý lidi v šoku ....

a jinak dobrý?? nestalo se jim nic??

Hele čim natíráš ty futra?? štětcem nebo válečkem?? váleček přece šmouhy nedělá

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2011 19:12
- Nahlásit

Fifi
nesnasim ... lidi?

vítej doma

Fifi
Fajka
já dřív jezdila docela ráda..dneska se modlim když někam jedem aby už jsme se vraceli ...
Ano,
Fajka
se vzteká že mu márč vobarvila šecky košile na růžovo

jo mám to taky tak, Brtnik jezdi moc dobře, je to jeden z mála, mála - snad dneska už jedinej vlastně, když Martin umřel - lidí, kterým fakt věřím. Ale to může bejt člověku prt platný, jak jezdí, když narazí na hovado, pokaždý se bojim

to je můj člověk

Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2011 19:18 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Fifi
Ano, driv sem si tralalakovala v trabantikovi, kdyz jel z kopce 90, trepal se jak rogalek a byl s to vzletnout.. Jezdil pomalu, ale jiste. Predjizdeli nas rychlejsi vozy, neb nechteli jet za smradochem, ale porad se jezdilo nejak pomaleji, ohleduplneji, s protijedoucima trabosema karbosema sme se troubili, blikali svetlama, mavali... byla to takova kochaci jizda docela
ech to byla doba ...nikdy se nevrátí pohádka mláááádíííí

no nic..už mě hrabe

PetraK
a jinak dobrý?? nestalo se jim nic??

no nevim ppani byla bud v šoku nebo divná..bo pobíhala kolem auta děti brečeli tak sem jí dvakrát řikala at je jde uklidnit a ona na mě vyhrkla že ted už s tím stejně nic neudělá no sem to nepochopila asi byla v šoku bo proč by je jako nemohla jít uklidnit že jo...no svět je divnej takže ani nevím

Hele čim natíráš ty futra?? štětcem nebo válečkem?? váleček přece šmouhy nedělá
štětcem bo válečkem bych nacintala vokolo a hlavně musím malýk štětečkem do malejch záhybů atd...válečkem to nende...

Ale to může bejt člověku prt platný, jak jezdí, když narazí na hovado,
no právě

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2011 19:23 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

JOODLEEEYDÝÝÝ
RAMMŠTAJN

Fajka
..už mě hrabe

máš tam špatnej čas

válečkem bych nacintala vokolo

co blbneš? váleček necintá, když ho vytřeš a dělaji i malinký

no nevim ppani byla bud v šoku nebo divná..

asi bych taky nereagovala normálně, kdyby mi ten sráč tohle udělal, asi bych se mu nabořila do auta , ty vole a uškrtila ho, mám vztek a to se mě to netýká a ani jsem u toho nebyla. Kripl jeden debilníí!

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2011 19:26
- Nahlásit

PetraK
Tak kdy mas ty dalsi, po zitrejsim konzertu???

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2011 19:26 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Fifi
Tak kdy mas ty dalsi, po zitrejsim konzertu???

PššššT to je děsně, děsně tajný!

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2011 19:37
- Nahlásit

PetraK
No sem koukla na to jejich turny a potes koste.
Fajka
Ja natirala futra jednou, bylo to jednoduchy. Nebot byly puvodne bily a jen sem stetcem delala tmavou barvou strukturu, takovy abstrakto to bylo pekny ve vysledku.

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2011 19:39
- Nahlásit

Fifi
No sem koukla na to jejich turny a potes koste.

a to už jedou od 2009

ale maj to dobře vyšpekulovaný , přestávkama, aby jim nehráblo. Nebo teda nehráblo víc, než už jim hráblo

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2011 19:40
- Nahlásit

Fajka

jo a sklepy Volařík - zééér gůůůt, séér gůt

Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2011 19:44
- Nahlásit

PetraK
blbneš? váleček necintá, když ho vytřeš a dělaji i malinký

to fkat nešlo válečkeeeem nešloooooo sem to zkůůšela sem jelitoooooooooooo

taky nereagovala normálně, kdyby mi ten sráč tohle udělal, asi bych se mu nabořila do auta , ty vole a uškrtila ho, mám vztek a to se mě to netýká a ani jsem u toho nebyla. Kripl jeden debilníí!

no frája no třeba to pro něj bude velký poučení pro další ježdění..kež by bylo ...
Fifi
jednou, bylo to jednoduchy. Nebot byly puvodne bily a jen sem stetcem delala tmavou barvou strukturu, takovy abstrakto
jejda to by mě doma neprošlo ale nápad zajímavej !

PetraK
jo a sklepy Volařík - zééér gůůůt, séér gůt
ste je vyžahli až teď jo????

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2011 19:47
- Nahlásit

Fajka
jelitoooooooooooo

asi bude muset přijet Koláče profesionál

kež by bylo ...

naivko, šak se přece nic nestalo, ne? Jen se ťukly plechy

dokud někoho nezabije, tak .....
já se asi začla bát v momentě, kdy mojí bývalý kolegyni takovejhle sráč v bavoráku sestřelil manžela, když mu nedal přednost. zabil ho. před tím jí umřely dvě děti, on byl jedinej co měla a pak přijde takovejhle sráč všivej a zničí jí definitivně

ste je vyžahli až teď jo????

Co sme notorici?? ešče malinko je.

Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2011 20:00
- Nahlásit

PetraK
asi bude muset přijet Koláče profesionál
a to řikáš až ted dyž už dělám poslední šichtu jo ?
tos už tady měla dáfno bejt

naivko, šak se přece nic nestalo, ne? Jen se ťukly plechy
no.. tak možný no

zabil ho. před tím jí umřely dvě děti, on byl jedinej co měla a pak přijde takovejhle sráč všivej a zničí jí definitivně
tyjo ..to snad ani není možný

sme notorici?? ešče malinko je.
no to jste je sušili doma snad půl roku ne?

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2011 20:05 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

RÁÁÁRARÁÁÁÁÁ
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ MM
ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!

Fajka
a to řikáš až ted dyž už dělám poslední šichtu jo

tomu se řiká přesný načasování

tak možný no

to snad ani není možný

bohužel je ty děti jim umřely na neuvěřitelnou genetickou vadu, kdy shoda, že se dva takovýhle lidy potkají je skorem nemožná. obě umřely krátce po narození, rozmezí rok a půl.

no to jste je sušili doma snad půl roku ne?
zas tam máš špatnej čas. Bílý ešče máme nenačnutý.

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2011 20:10
- Nahlásit

cituji:

tady sou nepřítel!! Těžkosti! VAjíčka! Buřt, kulička, ehhmehhm, dělej prýýýš, proč?? to je příšerný, ehmehm, tady je ríííša kolařik, ty děláš................

ptíca má opět slovní průjem

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2011 20:15
- Nahlásit

.............Buličůůů, Tlustej říman, trubička, rííša kuří, zemři, poď sem eši,no ty si kostičik, to je kos, to je buřt, potěš celej, sračko, tuřín...............

pomoooooooooooooooct!! a to je pod hadrem, páč příšerně vyváděl, nedalo se s nim bejt v jedný místnosti. Normální pták pod hadrem spí, tendle debil pořádá přednášky

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2011 20:24
- Nahlásit

PetraK
tady sou nepřítel!! Těžkosti! VAjíčka! Buřt, kulička, ehhmehhm, dělej prýýýš, proč?? to je příšerný, ehmehm, tady je ríííša kolařik, ty děláš................Buličůůů, Tlustej říman, trubička, rííša kuří, zemři, poď sem eši,no ty si kostičik, to je kos, to je buřt, potěš celej, sračko, tuřín...........
Aspon nekdo tam od vas ma rozum.

Hipík a Tonička a Rozinka
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2011 20:51
- Nahlásit

PetraK
tady sou nepřítel!! Těžkosti! VAjíčka! Buřt, kulička, ehhmehhm, dělej prýýýš, proč?? to je příšerný, ehmehm, tady je ríííša kolařik, ty děláš................Buličůůů, Tlustej říman, trubička, rííša kuří, zemři, poď sem eši,no ty si kostičik, to je kos, to je buřt, potěš celej, sračko, tuřín...........

Třeba máš ptáka - vědmu . Zapisuj to, Kostěj vstoupí do dějin jako Nostradamus a příštích 500 let se budou lidi pokoušet jeho výroky analyzovat...

brut
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2011 21:47
- Nahlásit

kachna_
díky moc. Ono to právě není ani o moc dražší než kvalitní peřinka a ta Lucčina už není moc kvalitní.
nemáš vůbec zač... naštěstí je v okolí dost maminek, který mají rády přírodní materiály atd

Fajka
taky blbá až na půdu že jo
jáááá? Já nic, já muzikant a rozhodně ne na půdě, tam mám pověšený prádlo

Sem byla prve při venčení přímým účastníkem autosituace
tfůůůůůj , mladíka bych přehnula přes koleno a řádně bych ho zlískala

Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2011 21:53
- Nahlásit

PetraK
ty děti jim umřely na neuvěřitelnou genetickou vadu, kdy shoda, že se dva takovýhle lidy potkají je skorem nemožná. obě umřely krátce po narození, rozmezí rok a půl.

to je hrozný jak dovede bejt život k někomu hrozně tvrdej a nesproavedlivej

zas tam máš špatnej čas. Bílý ešče máme nenačnutý
no vy snad vůbec nepijete? to já už jedu druhou flašu vajeňáku.... teda né dneska ale za poslední vobdobí

tady sou nepřítel!! Těžkosti! VAjíčka! Buřt, kulička, ehhmehhm, dělej prýýýš, proč?? to je příšerný, ehmehm, tady je ríííša kolařik, ty děláš
neváhej a toč
kdo ho to asi celý naučil co?

jo a sem se chtěla pochlubiti že třeštiprdlo už asik pochopilo štěkání na povel ted ještě jak naučit aby dyž chci držel pysk

brut
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2011 22:37
- Nahlásit

Sem se vrátila z venčení pirani a sem zmrzlá jak sobolí trus.... brrrr Ještě v půl devátý bylo -0,5°C , teď je daleko víc. Já cíííí teplóóó

Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2011 22:43
- Nahlásit

Hyena
http://spechato.cz/inzeraty/venuji-pejska-ID1GNx.h tml
není to kříženec holanďana?

brut
Sem se vrátila z venčení pirani a sem zmrzlá jak sobolí trus.... brrrr Ještě v půl devátý bylo -0,5°C , teď je daleko víc. Já cíííí teplóóó
jj taky sem dneska málem vypustila dušijak sem byla umrznutá

Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2011 22:44 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

tutaj sem ještě našla boudu.... ale nevím kam ji hodit třá by si ji vzal nějakej outulek poblíž Telče ...
bože sem jelito ... tutaj...http://spechato.cz/inzeraty/psi-bouda-ID23 2a.html

brut
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2011 22:47
- Nahlásit

Fajka
jj taky sem dneska málem vypustila dušijak sem byla umrznutá
hnus.. navíc to ještě klouže, tak to je o strach, abych sebou někde neřízla

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2011 23:03 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

RRRRRRRRRRRAAAAÁÁÁAAAÁÁÁMMŠTAJN děfčice, kdybyste nevěděly.

huž sem myslela, že k počitadlu nepudu, ale dávaj v tydlevízi legendu nějakou, s Willem Smithem a vofčandou a sic tomu nevim ani hlavu ani patu, tak právě na něj vystartoval jakejsi mutant a já si málem nadělala do gatí , nene, na todle nemám, ble, tak se sem du uklidnit

Fajka
to je hrozný jak dovede bejt život k někomu hrozně tvrdej a nesproavedlivej

jo. dodneška si pamatuju, jak mi volala zezdola z vrátnice a ještě než mi cokoliv řekla, řekla jsem do toho sluchátka jen Ne! protože sem věděla, že nic jinýho už se nemohlo stát než něco s ním.

no vy snad vůbec nepijete?
tudleto si schováváme na lepčí , červený fakt dobrý, plnotučný.

kdo ho to asi celý naučil co?

to vono samo!

už asik pochopilo štěkání na povel
šikovnej MUDr.

tahle hláška mě dostala:

SEM BÍLÁ MYŠ ! jak může ptíca dojít k názoru, že je bílá myš?

Fifi

Aspon nekdo tam od vas ma rozum

ale ptačí, ptačí

Hipík a Tonička a Rozinka

Zapisuj to, Kostěj vstoupí do dějin jako Nostradamus a příštích 500 let se budou lidi pokoušet jeho výroky analyzovat..

tak takhle to vzniklo, někdo měl praštěnýho fógla a zapisoval ty jeho slovní průjmy

tahle hláška mě dostala:

SEM BÍLÁ MYŠ !
jak může ptíca dojít k názoru, že je bílá myš?

Mutanti chytili Willa, a asi ho sežerou či co, visí na laně a péf štěká dole... už bude tma, mutanti doooou. pomoooct!

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2011 23:06
- Nahlásit

pomooooooooooct zmutovali psyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!

<< 1 ... 1557 . 1558 . 1559 . 1560 . 1561 . 1562 . 1563 . 1564 . 1565 . 1566 . 1567 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání