Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1548 . 1549 . 1550 . 1551 . 1552 . 1553 . 1554 . 1555 . 1556 . 1557 . 1558 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
brut
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2011 13:46
- Nahlásit

Fajka
tak myslím že dneska upálej dvě Johanky z Arku
budeme slavné?

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2011 13:55
- Nahlásit

brut

budeme slavné?

ne, ešče sem neviděla slavnou páru, budete enem zkapalněné

brut
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2011 14:02
- Nahlásit

PetraK
jehehéé jehehééé
sou to hovádi

myslím, že by bylo pro některé ze zůčastněných lepší, kdyby je nikdo neviděl v plavkách... nejen, že jejich těla jsou nic moc, ale i někteří mají dost pochybnou výbavičku ( myslím velikostně)

tadle ta byla spešl pro brůtici
jediná dobrá

vohníčku husina nemá šanci
z nich má husina šanci i u vohníčku

čék se tady snaží aby měly zážitky a jak kdyby do dubů mluvi., no jak chcete
my máme zážitky...s tebou , stačí si představit, jak jdeš s holou prťkou a máme zážitek na celý den, kor, když zítra má být zima

jo ahááá ty myslíš, jak von mě škrtil a já mu dala pěsti? jo? no jo, aha
to nebyl dobrej mejdan roku teda, to je fakt

jj, přesně to jsem měla na mysli ...ale víš, nechtěla jsem to tu prásknout

ta příde na řadu asi dneska
už máš vyzkoušeno, tak to nebude tak hrozný

na ja, už to mám stažený v pC, tak snad dneska
jsem moooc zvědavá

Velký Pitval aby se ti to nelíbilo, to by mě překvapilo
no, šak to znáš.... co se v mládí naučíš...

ani náhodou, co kdyby mě zas někdo zvedal
právě, by měl radost a pobavil by se

brut
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2011 14:04
- Nahlásit

PetraK
ešče sem neviděla slavnou páru, budete enem zkapalněné
právě proto budeme slavné

kachna_
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2011 14:09 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

brut
na tu deku se ptát nemusíš, pokud teda nemáš vysloveně kamarádky, co by měly merino deku na zimního novorozence a doma docela zimu (<18 st). Ale děkuju
Podařillo se nám přestěhovat naší postel do kanceláře (průchozí pokoj) a zatim nevrže , takže za měsíc by konečně mohl být hotovej Lucčin pokoj na hezko (zatim je takovej obyčejnej)

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2011 14:17
- Nahlásit

brut

pochybnou výbavičku ( myslím velikostn

no tak tohle jsem tady ešče teda nestihla naštudovat máš výhodu domácího prostředí

jediná dobrá

páč si nikdá neviděla ty úúúplně nejlepčejší

z nich má husina šanci i u vohníčku
houbeles, ty tomu nerozumíš ani za mák

jak jdeš s holou prťkou a máme zážitek na celý den, kor, když zítra má být zima

a kdo mě k tomu naváděl? průša Brůtice a já páč sem poslušná holčička hodná, tak halt enem poslechnu no
.

přesně to jsem měla na mysl

no jo mi to hned nedošlo

prásknout

tak von by to byl myslim fakt dost slušnej návod na vraždu a jak se z ní zkusit vykroutit, otázka je jak by to dopadlo,

už máš vyzkoušeno, tak to nebude tak hrozný

to je fakt, všecko je jen vo poprvní i svraždou asi , ale todle bylo zabití, já nechtěla- teda úplně jako nechtěla to vono samo, no, sem šla náhodou kolem a bum už to bylo , nemůžu za to že neumí padat

zvědavá

máma taky dneska příde číhnout, tak jí pustím i kus koncertu, ať vidí!!!

co se v mládí naučíš..

na starý kolena jak když najdeš bys mi mohla vypitvat ty moje mrtvoly

, by měl radost a pobavil by se
a já bych měla vostudu, nic, jdu bez nich

kachna_
) a zatim nevrže

za-tim pardon.

Lucčin pokoj na hezko
a jaká je vize?

kachna_
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2011 15:01
- Nahlásit

PetraK
a jaká je vize?
desky kolem postele na modro s hvězdama a měsícem a tam, kde jsou volný zdi tak asi kytky a veselý hmyzáci (páč ty umim ). Ještě ale nevim, jak sjednotit dvě stejný a jednu jinou skříňku (a jsou důležitější věci k financování, než skříňky) a k oknu dětskej koberec - silnice.

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2011 15:09 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

kachna_

jak sjednotit dvě stejný a jednu jinou skříňku (
barvama. nalakuj je na stejnou základní barvu a třeba okraje a úchtky udělej jiné než je základní barva a zase stejné u obou skříněk.

edit prava úchtky = úchytky, ne úchylky

kachna_
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2011 15:17
- Nahlásit

PetraK
barvama.
to spíš to půjde sjednotit s postelí (což jako taky dobrý), ale lakovat lamino - blééééééé

Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2011 15:27
- Nahlásit

kachna_
ale lakovat lamino - blééééééé

hmm tak budou asi tři JOhanky z Arku dneska

kachna_
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2011 15:30
- Nahlásit

Fajka
hmm tak budou asi tři JOhanky z Arku dneska
Ale to ne, já spíš, že jsem taková patla a nikdy to nedopadne hezky

Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2011 15:35
- Nahlásit

kachna_
já spíš, že jsem taková patla a nikdy to nedopadne hezky
acháá já to pochopila jináč

ale chápu ..zrovna se snažím nějak inteligentně natřít futra aby tam nebyli kocouří..no nadlidskej úkol zatím

brut
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2011 15:46
- Nahlásit

kachna_
na tu deku se ptát nemusíš, pokud teda nemáš vysloveně kamarádky, co by měly merino deku na zimního novorozence a doma docela zimu (<18 st). Ale děkuju
zeptám se... však třá někdo to tak bude mít

měsíc by konečně mohl být hotovej Lucčin pokoj na hezko
to je skvělý

Tak jsem hodila dotaz a mám pro tebe jedny stránky, kde prý kdysi podobný dotaz padl ... takže se na ně jukni a snad tam najdeš odpověď. Až se zase někdo ozve, tak dám vědět
http://www.branakdetem.cz/

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2011 16:09 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

kachna_
ale lakovat lamino - blééééééé

aha... aco tapeta?

Fajka
natřít

váleček.

RRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!

NŮŮŮR AJN TÁÁÁG UND ZÍÍ SIND DÁÁÁ!!

brut
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2011 16:14
- Nahlásit

PetraK
no tak tohle jsem tady ešče teda nestihla naštudovat máš výhodu domácího
hodím oko a vidím, ani nemusím studovat, ale máš pravdu, mám výhodu domácího prostředí

páč si nikdá neviděla ty úúúplně nejlepčejší
nejlepčejší podle tebe nebo podle mě

houbeles, ty tomu nerozumíš ani za mák
ti to celou dobu říkám a ty tomu nechceš rozumnět

kdo mě k tomu naváděl? průša Brůtice a já páč sem poslušná holčička hodná, tak halt enem poslechnu no
tsss, ty a poslušná, jooo, to bych chtěla vidět

no jo mi to hned nedošlo
to mi je jasný )

tak von by to byl myslim fakt dost slušnej návod na vraždu a jak se z ní zkusit vykroutit, otázka je jak by to dopadlo
dobře, by sji měla alibi

ale todle bylo zabití, já nechtěla- teda úplně jako nechtěla to vono samo, no, sem šla náhodou kolem a bum už to bylo , nemůžu za to že neumí padat
nám to tu nevykládej, budeš mít, co dělat, abys to vysvětlila cajtům

máma taky dneska příde číhnout, tak jí pustím i kus koncertu, ať vidí!!!
chudák maminka

na starý kolena jak když najdeš bys mi mohla vypitvat ty moje mrtvoly
to bych mohla, ale zavřeli by mě kvůli napomáhání zločinu ... to víš, musíš sledovat detektííívky, tam se toho dozvíš

a já bych měla vostudu, nic, jdu bez nich
by si tě v to davu nepamtoval... i když, malý pívo se pamatuje nejlíp

kachna_
Ještě ale nevim, jak sjednotit dvě stejný a jednu jinou skříňku (a jsou důležitější věci k financování, než skříňky)
a když neumíš natírat, tak co je polepit obrázkama a jen vyměnit úchyty za stejný, aby se to tím sjednotilo? To by si zvládnout mohla....

Fajka
ale chápu ..zrovna se snažím nějak inteligentně natřít futra aby tam nebyli kocouří..no nadlidskej úkol zatím
až budou mít osmou vrstvu, tak to nikdo nepozná

brut
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2011 16:16
- Nahlásit

PetraK
NŮŮŮR AJN TÁÁÁG UND ZÍÍ SIND DÁÁÁ!!
ma-go-rééééééé

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2011 16:24
- Nahlásit

brut
hodím oko a vidím,
no jo,úhyl to se pozná hned úhyl profesionál, já se soustředila na celek a hudbu

nejlepčejší podle tebe nebo podle mě

nejlepčejší vůůůůbec vůůůbec

ti to celou dobu říkám a ty tomu nechceš rozumnět

ne já tomu rozumim, v poho, já se tě jen snažim dozdělat, vyplnit Ti mezery v základním zdělání

ty a poslušná, jooo, to bych chtěla vidět

náhodou jo! Jen mi to nikdo nechce věřit ani Brtnik, když sem tudle řikala, že sem poslušná žena svého muža , se málem udusil polštářem
a pak sem ho málem udusila timpolštářem já

dobře, by sji měla alibi

no já bych hlavně nerada, aby někdo vopisoval , ono by se to opravdu dalo zneužít

budeš mít, co dělat, abys to vysvětlila cajtům

sem doufala, že jako sem byla u vás u někoho z vás, ne?

chudák maminka

nene, náhodou vona je taky ráda, víš , maminku už sem stačila zdělat a ani hošíčci jí nepřijdou divný vůbec

ale zavřeli by mě kvůli napomáhání zločinu ...
sme byli s Fajfkou, ne?

i když, malý pívo se pamatuje nejlíp

malý černý pivo

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2011 16:26
- Nahlásit

brut
ma-go-rééééééé

RRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!!

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2011 16:30
- Nahlásit

To je ohnu, to je pary... Hatmajlanda finisuje, tesi se a zitra, nebo spis pozitri rano bude v depicce, ze se nema uz nac tesit.
Tak at si to uzije, nalezite.

kachna_
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2011 16:34
- Nahlásit

brut
a když neumíš natírat, tak co je polepit obrázkama a jen vyměnit úchyty za stejný, aby se to tím sjednotilo? To by si zvládnout mohla....
jak na potvoru nemohla, protože ta nová skříňka je knihovnička a ty dvě původní jsou klasický skříňky se zaoblenejma rohama.

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2011 16:38
- Nahlásit

kachna_
Ja takhle oblepovala starou knihovnu, peknou lepici tapetou ve stylu svetlyho dreva, vypadala pak moc hezky. Stacilo sikovne nastrihat.. I cudliky otviraci sem polepila.

brut
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2011 16:40
- Nahlásit

PetraK
úhyl to se pozná hned úhyl profesionál, já se soustředila na celek a hudbu
tak to bych u toho zešílela, páč to je naprosto hrozný

nejlepčejší vůůůůbec vůůůbec
takže podle tebe

ne já tomu rozumim, v poho, já se tě jen snažim dozdělat, vyplnit Ti mezery v základním zdělání
to už nezvládneš, stejnak jako to nezvládli jiní :-D

náhodou jo! Jen mi to nikdo nechce věřit ani Brtnik, když sem tudle řikala, že sem poslušná žena svého muža
chudák, nedostal z toho infááárkt?

se málem udusil polštářem
možná bys mu měla koupit zásobu pemprzů, když ho chceš takhle rozesmívat, abys pak nemusela uklízet, až se smíchy popo

pak sem ho málem udusila timpolštářem já
tak na to budou ty pemprzy dobrý, páč jak tělo humře, tak povolí všechny svěrače

já bych hlavně nerada, aby někdo vopisoval , ono by se to opravdu dalo zneužít
tsss, nekoukáš na detektííívky, tam to bylo použito tolikrát, že to snad už ani vopsat nejde

sem doufala, že jako sem byla u vás u někoho z vás, ne?
a pekla buchty s sebou do basy

, náhodou vona je taky ráda, víš , maminku už sem stačila zdělat a ani hošíčci jí nepřijdou divný vůbec
maminka miluje cerušku a tak si nechala nakukat, že tihle dus,dus, dusáci jsou něco extra, chudák maminka

sme byli s Fajfkou, ne?
jako, že by zavřeli Fajfku, páč dělá kocoury na futrech?

malý černý pivo
bez bombarďáků

Nechtěj vědět, co mě napadlo při pohledu na tuhle fotku ....

brut
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2011 16:43
- Nahlásit

kachna_
jak na potvoru nemohla, protože ta nová skříňka je knihovnička a ty dvě původní jsou klasický skříňky se zaoblenejma rohama.
to nevadí .... musíš vybrat stejný motivy a tím to polepit... kraje třá vlnovkou nebo něčím jednoduchým, do toho zvířátka a ještě k tomu laminu. Když ho jemně zbrousíš tak se dá i natřít, hned, když je vlhký, tak ho otřeš, vezmeš další barvu, přetřeš a zase otřeč´š.... tím tomu dodáš punce něčeho jiného a nového nebo starého

brut
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2011 16:50
- Nahlásit

aKchýýýýnko
Merino si kup... právě mi přišlo, že zavinovačka, podložka na zem a další věci jsou vynikající, takže se nemáš bát ani deky. I když prý stojí dost peněz,tak se bohatě vyplatí

kachna_
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2011 17:37
- Nahlásit

brut
Merino si kup... právě mi přišlo, že zavinovačka, podložka na zem a další věci jsou vynikající
díky moc. Ono to právě není ani o moc dražší než kvalitní peřinka a ta Lucčina už není moc kvalitní.

Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2011 18:31 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

PetraK
BACHA!!! hoří mu kytáááááára!!!!!!

brut

jako, že by zavřeli Fajfku, páč dělá kocoury na futrech

taky blbá až na půdu že jo

Sem byla prve při venčení přímým účastníkem autosituace sem stála 2 metry vod silnice (už byla tma) a jelo auto zastavilo a ptalo se mě na cestu no a než sem se stihla zamyslet a odpovědět kde se vzala tu se vzala přiřítila se červená oktáfka a ze zadu to narvala do toho auta vzadu dvě malý děcka a auto poskočilo snad dva metry V oktávce samo mladej frajírek a dvě blonďatý kočky rozhodně se věnoval řízení a rozhodně jel pade chudák děcka vystreslý lidi v šoku ....
a přitom žádná mlha, žádná námraza nebo sníh, suchá čistá silnice, přehlednej úsek

Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2011 18:33 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

šiš pusttě si prima coool Simpsny.... se vzteká že mu márč vobarvila šecky košile na růžovo

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2011 18:36
- Nahlásit

Fajka
vzadu dvě malý děcka a auto poskočilo snad dva metry V oktávče samo mladej frajírek a dvě blonďatý kočky rozhodně se věnoval řízení a rozhodně jel pade
Dal mu ridic narazenyho auta po drzce aspon???!!! Ja tyhle typky nesnasim, NESNASIM, denne odbocuju na krizovatce, kde mas vyznaceny odbocovaci pruhy, 2x znacku ZAKAZ PREDJIZDENI!! A co myslis? - nejmin 3x v tydnu se nakej kokot najde, co strasne specha a jen se v odbocovacim pruhu, stojic a davajic prednost rozjety blaznum z protismeru, modlis, aby se stihnul zaradit. A ze uz tam smrtaku bylo dost.

Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2011 18:44
- Nahlásit

Fifi
Dal mu ridic narazenyho auta po drzce aspon???!!!
nedal byl moc slušnej bohužel
ale týpek by si fakt zasloužil

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2011 18:49
- Nahlásit

Fajka
byl moc slušnej bohužel
Skoda.
Ja dneska poustela zoufalou holcinu, co stala z vedlejsky na hlavni tah uz asi pekne dlouho.. Tam ten tah ridej semafory, proste furt tam nekdo jede - moc mi dekovala a degen za mnou se moh zvencnout, troubil me, ikdyz pred nim par desitek metru byla zase cervena.
Nesnasim arogantni ridice, nesnasim arogantni lidi, nesnasim ... lidi?

<< 1 ... 1548 . 1549 . 1550 . 1551 . 1552 . 1553 . 1554 . 1555 . 1556 . 1557 . 1558 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání