Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1548 . 1549 . 1550 . 1551 . 1552 . 1553 . 1554 . 1555 . 1556 . 1557 . 1558 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
brut
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2011 21:29
- Nahlásit

PetraK
tak aspoň, žes teda stihla vyrůst z pudru dřív nežs ju dostala
sem jí dostala až v dospělosti

ale předpokládáš snad reinkarnaci enem u mě?
přesně tak. ... oni se stanou tak max šnekama

to už sme probíraly nesčetněkrát, že to je kuldůra.Dyk taky za to dostali ceny
ne, je to dus,dus, dus a ne kuldůra

zvědavá což?
trošičku ...

no už tam du, zas jsem na to zabudla
sklerozo

Fifi
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2011 21:30
- Nahlásit

Fajka
když jsme ho pak ve městě nasadili... no stála skorem celá ulice a všichni se dobře bavili... blbeček byl jak kůň dyž mu nasaděj poprvý sedlo
Vsak taky mate to prvne nasazovat domki, v klidku, za odmenu, nejlepe lezici v tom osklivem nahupku. Psovi jako.
panebože ví někdo JAK DLOUHO trvá u psů puberta?????
Nekdo, kdo je borec, je u svych psu nema, jiny u svych fen vnima pubertu jednu. Cca po/pred haranim prvnim, nekterym jedincum zustane nafurt. U samecku je puberta fakt dvojnasovna - prvni dospivani - cca dle plemene kolem roku i min i vic, dle vemene.. kdy se mu bouri pytlik a vi takovy to "ahaaa". Pak kolem 2-3 roku, kdy uz vi, ze "ahaaa" a jen se rozhodne psicek byt pod vedenim prisnym panicku chca nechca byt zvladatelnym jedincem, nebo se prsit na ostatni vemena (zdroje - rtw samec vemeno) Pokud vemeno vykazuje znamky paseni, ses ztracena a najdi bacu.
PetraK
musim nosit tenisky a to mi štve, nemůžu chodit vytuněná v botech tak aspoň nosim ramštajní tričko a nebo to černý s nápisem z kostí Don't hurt me , co sme kupovali s Brůticí
Ja dneska mela tricko "BAZINGA" co sme kupovali s Mathovic. Jen jeden clovek se optal, co to jeee????

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2011 21:33
- Nahlásit

brut
asi ti ještě nějaký seženu

no mohly bychom vyrazit
fotky vyšly napůl

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2011 21:36
- Nahlásit

Fifi
BAZINGA
já to taky nevim

brut

oni se stanou tak max šnekama

tak to myslim ale nehrozí, to ja jako kdybych se já měla stát žížalou to taky nepude.

ne, je to dus,dus, dus a ne kuldůra

je, je to kuldůra

trošičku
a to je dob ře, to je takovej ten první drááápeček

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2011 21:38
- Nahlásit

tak děvuchy, jdu zmlátit bacily, poslechnout si Krupsáče,pomodlit a spát. tak dobrou bez kobrou a Brůtice ať spí jak mimino zasypaný pudrem, já zas budu drandit postelí

Fifi
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2011 21:41
- Nahlásit

PetraK
já to taky nevim
Tot taka slovni hricka. Z jednoho serialu..
A uz je i na Wiki .

Hyena
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2011 21:44
- Nahlásit

PetraK
Brůtice ať spí jak mimino zasypaný pudrem
Tak to prásknu, Brůtice nespí, alébrž se mnou pilně krafe po Skype -bez pudru

brut
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2011 22:28
- Nahlásit

PetraK
no mohly bychom vyrazit
beze všeho ...se domluvíme a vyrazíme

fotky vyšly napůl
alespoň půlka .... tak nezapomeň nabít baterky a v sobotu řádně dohnat to, co se teď nepovedlo

tak to myslim ale nehrozí, to ja jako kdybych se já měla stát žížalou to taky nepude.
tsss, možný je všechno, víš?

je, je to kuldůra
ne, je to dus,dus, dus

to je dob ře, to je takovej ten první drááápeček
tak to nehrozí

jdu zmlátit bacily, poslechnout si Krupsáče,pomodlit a spát
hezkou, dobrou, vrtivou noc

Brůtice ať spí jak mimino zasypaný pudrem, já zas budu drandit postelí
budu se snažit být miminem a ty, prosím, neshoď Brtníka, ať neskončí na zemi s boulí na hlavě, když se vrtíš, jak vrtichvost

brut
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2011 22:30
- Nahlásit

Hyena
Tak to prásknu, Brůtice nespí, alébrž se mnou pilně krafe po Skype -bez pudru
vymýšlení blbostí, dárečků k vánocům a řešení hudebních stylů nám jde .... a to ani nepijeme, teda alespoň já ne

Fifi
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2011 22:43
- Nahlásit

brut
PetraK

Mate emily, tak se na ne mrknete, ju?

Mathea
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2011 23:01
- Nahlásit

brut
Ode me uz priletala sova tez, este ze me napadlo se sem mrknout, nejak nestiham, nesvacim..

Hipík a Tonička a Rozinka
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2011 23:10
- Nahlásit

Fajka
panebože ví někdo JAK DLOUHO trvá u psů puberta?????

No, u Hipíka trvala cca 12 let...

Fajka
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2011 23:35
- Nahlásit

sem usnula a

Hipík a Tonička a Rozinka
No, u Hipíka trvala cca 12 let
ajta krajta to bé zajímací ještě

Fifi
Vsak taky mate to prvne nasazovat domki, v klidku, za odmenu, nejlepe lezici v tom osklivem nahupku
noo to si myslím bylo stejný já sázela spíš na to že když má kolem sebe stovky jinejch vjemů tak tedle nebude až tak vnímat a zaměří se na něco jinýho... a docela to fungovalo bo v jedný vteřině si rval packama koš dolů a v druhý vteřině se řítil na holuba koš nekoš

začnem nejdřív pomalu učit nasazovat a dovnitř budem vkládat nějakou mňanmku však si zvykne , bé muset bo mu stejnak nic jinýho nezbude

brut
nene, chceš kontakt na cvičitele ovčáckých psů? Já chtěla děla t ovčácký vlohy s plesnifcema, ale oni jsou na vovce dost drsný, takže jsem to vzdala...
tyjo..ani snad néééé, myslím že coursing, výcvikáče, dogtreking a igelitění mu musej stačit... vofce už asik nedám

Hyena
za odkaz na pasení dík...aspon si to prostuduju ale ovce mu pořizovat nemůžu to už by mě číf asik určitě ubezdušil

PetraK
lhát se nemá!!!
seš drzá!!!

Eire
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2011 01:35
- Nahlásit

Děcká

jsem zpět z rodného Brnečka a Landečka.

Neusnu do rána,to je jasnýý http://www.youtube.com/watch?v=U0QV5Iz4kGQ

Jsem seděla v ochozu s kamarádkou...Landa dobrý ,efekty dobrý,ale ty vokolo mrtvý...Normálka tam dřepěli jak slépky...netleskali někeří,normoš gerontí....příště jdem do kotle,dneska jsme jim to tam záviděly..vobě Jana i Já

Fajka
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2011 07:47
- Nahlásit

Ramštáááááááááááááááájn,
to zas byla koméédie dneska ráno někdo u cesty o strom opřel vobrovskýho plyšáka.. ani nevim co to bylo možná pes možná vosel ..bylo to hubou a hlavou dolu jak dyž to čuchá v trávě tak nevim...jelito šílelo, lítalo v kruzích jak blbeček, připlížil se dycky, pak udělal výpad s hrozným štěkotem, Fája nakráčela čuchla a jako dáma šla dál.....tak si dodal vodvahy přikrčenej jak kočka se přibližoval centimetr po centimetru a na poslední chvili ucuk a řval jak pominutej... eh sem se řehtala jak kůň
připomělo mě to Fáju před X lety jak někdo postavil černou popelnici tam kde nikdy nestála a blbka dělala to stejný přestala až dyž sem se s tou popelnicí skorem objímala

Eire
Joo Janda je hustej toho fakt můžu

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2011 08:34 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

RRRRR
RRRRRR
RRRRRRR
RÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMM
ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!!

RRRRR
RRRRRR
RRRRRRR

RRRRR
RRRRRR
RRRRRRR

RAMŠTAJN

UUUUUŽ ENEM DVAKRÁT, DVAKRÁT SE VYSPINKÁM A ...... JE TO TŮŮŮŮŮŮŮ!!!!!!!

člověk se asi opravdu nemá smát cizímu neštěsti... ..... vždycky dávám k dobrýmu jak Brtnik šel do práce ozdoben na stehně Ešusovým flusancem a zjistil to až na zastávce a musel se vracet kalupem domů, páč vypadal jak úhylák a hrozně moc se tomu směju . A co myslíte?? Jo byl tam. Dneska. Obří flusanec na stehně sem měla. A zjistila jsem to až V tramvaji, nebylo jak se vrátit . moc sem se násmála, fakt krucinál
A víte kde jsem byla dneska v noci? V Hradci králové, heč! Jenže jsem nemohla najít starý hysterický náměstí ani věž nevim proč sem se nestavila za Fifinou. Celej den sem chodila po Hradci a koho si tam provázela a sháněla pro něj modely letadel hysterickejch. Ty vado jak mě bolej dneska nohy!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2011 08:41
- Nahlásit

Fajka

elito šílelo, lítalo v kruzích jak blbeček, připlížil se dycky, pak udělal výpad s hrozným štěkotem, Fája nakráčela čuchla a jako dáma šla dál.....tak si dodal vodvahy přikrčenej jak kočka se přibližoval centimetr po centimetru a na poslední chvili ucuk a řval jak pominutej..

no já si myslím, že tohle právě v tomhle věku najednou začnou některý jedinci dělat. Ešus ač do tý doby nic neřešil a mohlo se kolem něj dít cokoliv tak přesně v tuhle dobu začal jančit třeba z takovejch těch igelitovejch pruhů co jsou u výkopů, jak to lítalo ve vzduchu, tak ho to najednou začlo "plašit" i když ještě před dvěma dny by si toho nevšimnul. Taky ve tmě některý pitomečcí z ničehož nic začnou vyšilovat. Musí se přes to prostě přejít. Já v tý době chodila s Ešusem večer ke kolotočům Akorát je tam tehdy u nás stavěli, tak jsem se s nima domluvila a chodili jsme jim tam dělat stavební dozor. Rány, lomoz, světelný efekty jak to zkoušely, poletující labutě, halasící chlapi... tak jsme si sedli k autíčkům a nedělali nic . pak ho to přešlo.

seš drzá!!!

no... řikaj to, to je fakt , ale řikaj to kulantně, pan náměstek říká, že jsem hubatá

Eire

.Normálka tam dřepěli jak slépky...netleskali někeří,normoš gerontí..

no proto chodím dolů do kotlíku a do prvních řad, nedovedu si představit že bych seděla, to by mě zabilo, zabilo, nemohla bych hopíkat a dělat vyrvál . Tak fajn, že jste si to užili.

Fajka
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2011 08:55 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

PetraK
Obří flusanec na stehně sem měla. A zjistila jsem to až V tramvaji, nebylo jak se vrátit
zmáčkni return a jeď dál

Ty vado jak mě bolej dneska nohy!!
jaksi mohla chodit dyž chodit nemůžeš krz ty puchejře?

, že jsem hubatá
jako že máš velkou hubu jo?

Tyjo... huž se nám tu zas promenáduje pes na volno bez dozoru co zdrhnul novejm sousedům vyráchal se mě v rybníčku se vůbec divim že se mě do něj vešel rybník můžu zrušit bo tohle nemůže vydržet A že zdrhnul se ani nedivím plot bez podezdívky akorát se teda těším až se někdy takhle potkáme na volno , to bé situace..bude chtít sežrat Dokýše a Fája jeho to bé jednou mela

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2011 09:06
- Nahlásit

Fajka

zmáčkni return a jeď dál

no spíš asi zamáčknu slzu

jaksi mohla chodit dyž chodit nemůžeš krz ty puchej

ty sem nechala pravděpodobně v práglu asi

jako že máš velkou hubu jo?

to ne asi, páč ten kdo má velkou hubu dostane prej fšecko. A já fšecko teda nemám

pes na volno bez dozoru co zdrhnul novejm sousedům

asi nou koment , ach jo,

Fajka
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2011 09:13 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

PetraK
ty sem nechala pravděpodobně v práglu asi
no vidíš tak už víš co s puchejřema

to ne asi, páč ten kdo má velkou hubu dostane prej fšecko. A já fšecko teda nemám
joo tak to já teda v tom případě taky ne

asi nou koment , ach jo,

jako mě to nevadí pokud vím že je to nějakej šmudla menší kterej se všem vyhne nikdo ho nezajímá de si po svým občůráva a zas se vrátí domu ...tak v pohodě ale jako dyž se tu promenáduje čuvač kterej za plotem šílí a víš že prostě není nevšímavej ke psům tak mě to docela šve čék aby se bál jít ven aby na nás někdo nehupnul zpoza rohu ..jako stát se to může že ti pes zdrhne to já neřikám ale když kurva se mě už jeden pes ztratí bo se toulal a nikdy se nevrátil domu tak si snad toho dalšího posichruju tak aby se necoural a když už buduju 2 metry vysokej plot tak mu teda udělám podezdívku bo jen pes debil by se nepodhráb když ví že mezi zemí a plotem je třeba 20 čísel místa grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...
a du...se schladit...

Mathea
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2011 09:16
- Nahlásit

PetraK
V Hradci králové, heč!
Pche, tim bych se bejt tebou moc nechlubila , pac si se jako fakt vokazat mohla!

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2011 09:20
- Nahlásit

Mathea
pac si se jako fakt vokazat mohla!

sem se tam vokazovala po celym Hradci jako!! mohla ses přihlásit!
kam ste mi zašantročili náměstí a věž? No?

Fajka

no vidíš tak už víš co s puchejřema
no potíž je, že v sobotu sem TAKY V PRÁGLU A PUCHEJŘE SOU TAKY V PRÁGLU

joo tak to já teda v tom případě taky ne

blbý no. ešče můžem zkusit napsat Jéžiškovi

u tak si snad toho dalšího posichruj

no a proč by to dělal? šak si může zas pořídit dalšího

Fajka
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2011 10:49
- Nahlásit

PetraK
blbý no. ešče můžem zkusit napsat Jéžiškovi
ten se na nás stejnak ..víš co...

TAKY V PRÁGLU A PUCHEJŘE SOU TAKY V PRÁGLU
to máš blbý teda

no a proč by to dělal? šak si může zas pořídit dalšího
no jako uřímně ani bych se už nedivila bo tedle měl bejt na chov a jaksi nemá kuličky

mááááááš umytýho nažehlenýho radostnýho Emila

Hyena
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2011 11:36
- Nahlásit

Fajka
jako mě to nevadí pokud vím že je to nějakej šmudla menší kterej se všem vyhne nikdo ho nezajímá de si po svým občůráva a zas se vrátí domu ...tak v pohodě ale jako dyž se tu promenáduje čuvač kterej za plotem šílí a víš že prostě není nevšímavej ke psům tak mě to docela šve čék aby se bál jít ven aby na nás někdo nehupnul zpoza rohu .
A co zavést do rybníčku 220 na vypínač a pořídit velkej mrožák.... od novýho roku maj porá zdražovat, tak že se pravidelná dodávka čerstvýho masa a kvalitních kožešin může hodit, ne?

Hyena
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2011 11:37
- Nahlásit

Jo a jináč dobrý poeldní Rumštajn ve spolek, ať mi nenařknete, že neumim slušně pozdravit

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2011 11:55
- Nahlásit

Fajka
ten se na nás stejnak ..víš co.

to ne-e. náhodou třeba tůůdle mi přines moc krásný dva dárky a doufám, doufám, že letos mi jeden takovej bude moct přinést takýý!

blbý
jo, třeba mi pomůže kámoš Framkoin

bo tedle měl bejt na chov a jaksi nemá kuličky
aha. Hele víš co mě napadlo? proč si třeba lidi co chtějí psa na chov nezjistěj při odběru, jestli štěně kuličky má?

Emila

kecáš??? fakt?? sem čekala, že odpovíš až po uzávěrce

Hyena

Rumštajn ve spolek, ať mi nenařknete

to je ale slušně vychovaná Hyena

A co zavést do rybníčku 220 na vypína

no a do rybnika ale strčit majitele kreténa.

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2011 12:02 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Fajka
ty vole Fajfko, ty si fakt koleduješ vo průser

tě brzo zkapalnim

Fajka
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2011 12:32 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Hyena
A co zavést do rybníčku 220 na vypínač a pořídit velkej mrožák.... od novýho roku maj porá zdražovat, tak že se pravidelná dodávka čerstvýho masa a kvalitních kožešin může hodit, ne?
eh no..první kocho bych asi chytla by bylo Dokýšátko tak to asik nepude totok...
i dyž jestli se rychle nevybubertí tak na to možná dojde

aha. Hele víš co mě napadlo? proč si třeba lidi co chtějí psa na chov nezjistěj při odběru, jestli štěně kuličky má?
nooo tajně doufaj že asi slezou bo co

kecáš??? fakt?? sem čekala, že odpovíš až po uzávěrce
ty vole Fajfko, ty si fakt koleduješ vo průser

koleda koleda štěpáne

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2011 13:28
- Nahlásit

může mi kurnik někdo vysvětlit co já sem za studijní matryjál???

doteď mě bolelo v krku, chrmlala sem, pak lusknutí prstama a VŠECKO CAJK! jako ne že by mi to vadilo, že se mi udělá dobře, ale proč se to takhle houpe nahoru a dolu? a hlavně jak to, že se to změní ze sekundy na sekundu???

jo a víte co?? Fčera sem se smrtelně urazila na Brtnika. asi bude tichá domácnost je drzej víc než Fajfka. Víte co mi řek??? Dělala jsem si domácí úkoly z germánštiny a jedním z nich je takový dotazník o sobě. Jednou z kolonek je ta, kde je napsáno Heimatland (neboli rodná země) a ten jeliman se sesul smíchy na stůl a pravil, že to dost sedí, páč prej takovej Matla jako sem já nemůže se narodit nikde jinde než v Hajmatlandu!!! že prej sem fšech Hajmatlanďáků královna!!! co mu mám provést?

brut
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2011 13:36
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Milé dámy, jsem spala jak špalík a vstávala po desáté hodině
Od té doby jsem vyvenčila pséky, udělala oběd a konečně si sedla, abych si promyslela, co budu dělat odpoledne...asi si vytáhnu korálky a budu něco tvořit

Fajka
sem usnula
a co se divíš, seš utahaná jak kotě

tyjo..ani snad néééé, myslím že coursing, výcvikáče, dogtreking a igelitění mu musej stačit... vofce už asik nedám
to není pravidelný, spíš jen občasný a možná by jsi se dozvěděla něco, co by ti pomohlo ... zkus juknout na stránky, co ti sem dala myslím Hyena a popřemýšlet, jestli by to nestálo za alespoň kouknutí

ale ovce mu pořizovat nemůžu to už by mě číf asik určitě ubezdušil
tsss, by to přežil, pokud by mu nenarušili Kááárlštejn a blízké okolí

někdo u cesty o strom opřel vobrovskýho plyšáka.. ani nevim co to bylo možná pes možná vosel ..bylo to hubou a hlavou dolu jak dyž to čuchá v trávě tak nevim...jelito šílelo, lítalo v kruzích jak blbeček, připlížil se dycky, pak udělal výpad s hrozným štěkotem, Fája nakráčela čuchla a jako dáma šla dál.....tak si dodal vodvahy přikrčenej jak kočka se přibližoval centimetr po centimetru a na poslední chvili ucuk a řval jak pominutej
to je jelitóóóóó ..... fakt že jo, ale učí se chlapeček, učí , holt mu budeš muset občas vymyslet nějakou takovouhle hru, aby si zvykal ... uklidní tě, že tohle občas zkouší Brut i Al? Ale jen do chvíle, než poznají o co se vlatně jedná.... ovšem naši nepřizpůsobivý je dobře školí, když tu neustále odhazují nějaké krámy

<< 1 ... 1548 . 1549 . 1550 . 1551 . 1552 . 1553 . 1554 . 1555 . 1556 . 1557 . 1558 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání