Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1548 . 1549 . 1550 . 1551 . 1552 . 1553 . 1554 . 1555 . 1556 . 1557 . 1558 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
brut
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2011 19:21
- Nahlásit

PetraK
proč je jako to prase na tom růžovým koberci???
myslíš, že je to koberec?

kachna_
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2011 20:01
- Nahlásit

Tak nám do čela českého svazu chovatelů kandiduje JUDr. Daniševič, kterej vedl zásah proti demonstrantům 17. listopadu 1989. Praha ho volit nebude, protože považují za nemorální, aby někdo takový zastával nejvyšší funkci ve Svazu.
Jsem ráda, i za to odůvodnění, protože si myslim, že by předseda Svazu měl bejt bezúhonnej i morálně

Fifi
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2011 20:03
- Nahlásit

kachna_
Ty tvoje obcasny zazitky ze svazu chovatelu jsou celkem vyzivny.

kachna_
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2011 20:15
- Nahlásit

Fifi
Ty tvoje obcasny zazitky ze svazu chovatelu jsou celkem vyzivny.
No a to jsme se prosím těch největších prevítů už snad zbavili

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2011 20:18
- Nahlásit

brut
myslíš, že je to koberec?

to je fučik co to je, ale ... je to hnusně růžový

kachna_
JUDr. Daniševič

to si děláš srandu?? na tohle jméno sem jak vosa hajzl jeden a to má ještě odvahu lézt mezi lidi, místo toho aby chodil kanálama. Ještě, že se k tomu ostatní tak postavili.

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2011 20:19
- Nahlásit

JUHŮŮŮ někdo moc šikovný hodil svoje klipy na trůůpku, takže máme velkou část koncíku vidět ve velmi dobrý kvalitce znovu. A skorem z našeho místa,

Fifi
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2011 20:31
- Nahlásit

PetraK
Hele, pani, mrk sem, nevim o tom nic.. Vizloun.... treba te nekdo napadne.

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2011 20:33
- Nahlásit

Fifi

sakra , zkusím hodit na vižlí stránky.

Fifi
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2011 20:40 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

PetraK
Jak rikam, nevim o tom nic, ani jsem na ten tlf nevolala.. Jen sem koukla ke kamosce na web.
A edit, mozna at tam nekdo vizli zavola, zjisti chovatele - treba ten o tom ani nevi a ve sve neustale naivnosti doufam, ze by treba...

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2011 20:48 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Fifi

jo já už jsem to právě s tou myšlenkou, že by mohl někdo z chovatelů vědět i na ty stránky hodila ale koukám, že už se tam moc nechodí jeslti se někam přesunuli, tak nevím kam , ale zkusím zapátrat a dát to případně tam.

brut
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2011 20:52
- Nahlásit

kachna_
kandiduje JUDr. Daniševič

Jsem ráda, i za to odůvodnění, protože si myslim, že by předseda Svazu měl bejt bezúhonnej i morálně
máš pravdu,to by měl

No a to jsme se prosím těch největších prevítů už snad zbavili
doufej

PetraK
je fučik co to je, ale ... je to hnusně růžový
to je fakt.... ta růůůžová je děsně hnusná

A skorem z našeho místa,
ty tam nejseš? Nebo nebyl to ten vazoun, co tě zvedal?

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2011 20:57
- Nahlásit

Fifi
Hele, jestli je to někdo koho znáš, nemohla by ses zeptat, z jaké chovky pesan je?

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2011 21:02
- Nahlásit

brut
ta růůůžová je děsně hnusná

ko-neč-ně!!

ty tam nejseš?

no tuty jsem, ale v tom množství to prostě nejde rozeznat páč ono je to zaměřený na pódium, takže to co je pod je rozmazaný

Fifi
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2011 21:07
- Nahlásit

PetraK
To si dala kamaradka jen k sobe na web, to neni jeji pes!!! Takze esli nekam kopirujes, tak jen ten samotnej inzos, pls. Ted nemam naladu kamosce volat a zjistovat.... je tam cislo primo na toho darovatele, tak zavolat tam bude asi to nejjednodussi.

brut
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2011 21:23
- Nahlásit

PetraK
ko-neč-ně!!
sem samo myslela, pod prasetem se zbytečně neraduj

no tuty jsem, ale v tom množství to prostě nejde rozeznat páč ono je to zaměřený na pódium, takže to co je pod je rozmazaný
škodááá, by jsme se mohly pokochat, tvým úborem ... jo a vyfotila jsi Brtníkův výtvor?

Hyena
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2011 21:56
- Nahlásit

Zdar dámy, nestíhm číst, nestíhám být na příjmu. Jen si tak okolo vlaju tažena kontextem a dost mě to vysírá .... snad bude zítra lépěji.

brut
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2011 22:02
- Nahlásit

Hyena
nestíhm číst, nestíhám být na příjmu. Jen si tak okolo vlaju tažena kontextem a dost mě to vysírá
tak snad bude zítra opravdu líp

Hyena
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2011 22:04
- Nahlásit

brut
Taky doufám, dneska to bylo o velký únavě

brut
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2011 22:17
- Nahlásit

Hyena
Taky doufám, dneska to bylo o velký únavě
to jsi další v pořadí ... od rána slyším jen o tom, jak jsou všichni unavení. Já odpolko spala skorem 2,5 hod. Mladej byl dávat krev a vypadá jak pochodující mrtvola ... byl pak ještě ve škole na odpoledce.

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2011 09:09
- Nahlásit

R
R
R
RR
RRR
RRRR
RRRRR
RÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMM
ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

.

Vůbec nevím co je dneska za den ? ?sem volajaké zmetené
a může mi někdo vysvětlit co se mi to děje v tom debilním krku?? Včera mě zas brutus začlo bolet večer. Tak jsem opět přikročila k vendetě, nakapala Florsalmin na prst a dala tomu co proto. No a během chviličky, ale fakt chviličky mě nejen přestalo v tom krku bolet, ale navíc jsem mohla odkašlávat a smrkat , což mi vydrželo až do rána, do teď, teď už to zase začíná bolet. nerozumim tomu, jako kdyby to byl mechanickej problém nějakej, či co?

brut

... od rána slyším jen o tom, jak jsou všichni unavení.

já ne JÁÁÁÁ NEEEE!! nejsem vůbec.

sem samo myslela, pod prasetem

to je fučik cos myslela,je naprosto nepodstatný, důležitý je cos řekla

škodááá, by jsme se mohly pokochat, tvým úborem

tak to v tom davu by nebylo vidět vůbec , sjížděli jsme to, ale nejde to, když to zastavíš a zvětšíš, tak se to rozmaže . No ale vzpoměla jsem si na tebe hele - tady máš svýho oblíbenýho řezníka/pitvala v plný parádě

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detail page&v=GhX1o_WbUq8#t=518s

na konci je daf, ale ať děláme co děláme, nedaří se.

Hyena
tak snad je dneska líp?????

Fajka
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2011 09:17
- Nahlásit

PetraK
což mi vydrželo až do rána, do teď, teď už to zase začíná bolet. nerozumim tomu, jako kdyby to byl mechanickej problém nějakej, či co
nesmíš příště na koncíku tak řvát

jo heleee a koukej se dát do kupy neboo essi na nás něcož prskneš , tak dostaneš na budku

Já jednu na pozemkovej úřad...sem netušila jak se u nás všecko krz ty úřady vleče... zařizuju ten pozemek a furt jěště to nejni úpá ukonce doufám že se toho vůbec dožiju.... a pak jedu zas večit Kazišáčka..tož tu nezlobte a pořádně zatopte a udržujte voheň bude změ ziminka až se vrátim

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2011 09:54
- Nahlásit

Fajka

nesmíš příště na koncíku tak řvát

tak to by jednak neprošlo a druhak tím řevem se mi právě ulevilo. původně, jen co účinky řevu pominuly, tak jsme se vrátili zas na startovní čáru.

prskneš

neboj o tomhle to není, to už by lehli všichni v mým okolí.

netušila jak se u nás všecko krz ty úřady vleče.

netušila?? A kolik Ti jako je prosim Tě?

udržujte voheň b

dobře, du na to
todle by mohlo stačit....

http://www.youtube.com/watch?feature=player_profil epage&v=lvazSlk5FJg#t=39s

kachna_
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2011 10:09
- Nahlásit

PetraK
netušila?? A kolik Ti jako je prosim Tě?
Hele víš jak já jsem byla po pražských zkušenostech v šoku, když jsem zjistila, že zápis do katastru nemovitostí může trvat pět dní .
Ale, abych jim nekřivdila, mamča teď v Praze řeší nějakej problém a jsou velice korektní, prej.

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2011 10:29
- Nahlásit

kachna_
Hele víš jak

ale jooo, ono je to vždycky o jedinci , záleží na tom na koho narazíš. My taky máme špatný i dobrý zkušenosti a já jako součást soukolí se taky snažím dávat lidem ty dobrý zkušenosti a vždycky mám radost z toho jak jsou lidi zaskočený, že něco jde

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2011 11:36
- Nahlásit

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!
HURÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!

kachna_
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2011 11:54
- Nahlásit

PetraK
JOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!
HURÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!

máme chystat mražáky na Růžovku? Zabilas jí konečně? nebo ti přidala Špinarka koncert?
PetraK
vždycky mám radost z toho jak jsou lidi zaskočený, že něco jde
Taky mám vždycky radost ze slušnýho úředníka

Včera jsme jeli s Michalem ze schůze chovatelů a říkám mu, že jsem provedla asi něco strašnýho - nakazila rodiče samovolným rozpadem věcí. Michal na to říkal, že to určitě né, že jenom někdo "tam nahoře" zjistil, že rodiče maj peníze na účtě (rušili stavebko, protože chtěj auto), tak došel k závěru, že by je měli utratit.
Ptala jsem se, koho myslí tim nahoře, tak prej Kalouska.
Posléze se z toho vyvinula teorie, že Kalousek, v rámci podpory spotřeby domácností, chodí po vlastech českých a rozhazuje z pytlíku "kurvítka".
Pozor na něj, hajzla

brut
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2011 11:59
- Nahlásit

Zdravím vespolek

sem byla v knihovně vrátit knížky a půjčit synkovi literaturu k matuře... nebýt mladý, která se šla nechat ostříhat a tak mi dělala doprovod, tak jsem mu nepřinesla nic, páč seznam někam zabordelil a já si pamatovala jen jednu knížku, mladá čtyři. Takže jsem mu půjčila Revizora a My děti zé stanice Zoo.

PetraK
Vůbec nevím co je dneska za den ? ?sem volajaké zmetené
alespoň nejsem sama, což mě těší

Tak jsem opět přikročila k vendetě, nakapala Florsalmin na prst a dala tomu co proto. No a během chviličky, ale fakt chviličky mě nejen přestalo v tom krku bolet, ale navíc jsem mohla odkašlávat a smrkat
týýý jo, to je fakt zajímavý ...

teď už to zase začíná bolet. nerozumim tomu, jako kdyby to byl mechanickej problém nějakej, či co?
spíš došel Florsalmin

já ne JÁÁÁÁ NEEEE!! nejsem vůbec
ty se nepočítáš, páč seš ještě plná adrenalinu

to je fučik cos myslela,je naprosto nepodstatný, důležitý je cos řekla
že máš ráda růůůůžovou?

tak to v tom davu by nebylo vidět vůbec
škoda, velká škoda

nejde to, když to zastavíš a zvětšíš, tak se to rozmaže
to je na houby

No ale vzpoměla jsem si na tebe hele - tady máš svýho oblíbenýho řezníka/pitvala v plný parádě
a kde jako pitvá? ... samej dus,dus,dus a občas nějaká rána, ale to je všechno

na konci je daf, ale ať děláme co děláme, nedaří se.
rozeznat se nedá vůbec nic

Fajka
Já jednu na pozemkovej úřad...sem netušila jak se u nás všecko krz ty úřady vleče...
klasika, snad jsi si nemyslela, že to bude jednoduchý? Si ještě najivní ve svých letech

jedu zas večit Kazišáčka..tož tu nezlobte
pořádně ho protáhni, podrbej a nezlob

brut
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2011 12:02
- Nahlásit

kachna_
Posléze se z toho vyvinula teorie, že Kalousek, v rámci podpory spotřeby domácností, chodí po vlastech českých a rozhazuje z pytlíku "kurvítka".
Pozor na něj, hajzla

díky za varování, budu si dávat pozor, abych se mu zdaleka vyhnula

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2011 12:03
- Nahlásit

kachna_
nebo ti přidala Špinarka koncert?

skoro trefa, skoro trefa, skoro trefa. Mámtajemstvíděsnětajnýnesmimtonikdeříctaletosenedá vydržettakmusimhrozněječetaspoň!!

Taky mám vždycky radost ze slušnýho úředníka

jo já taky. A proto taky když jsem pracovala na odd. kde jsem byla hodně ve styku s lidijama z venku, tak jsem byla vždycky moc hodnej a pilnej úřednik a hlavně jsem to vždycky celý urychlila /třeba místo psaní blbejch dopisů, kde by se člověk upomínal, tak jsem zavolala a člověku vysvětlila, cože mu to ještě chybí, aby proces mohl procesovat, vždycky měli radost, páč jsem jim krom času ušetřila i cesty na pošstu -/pro výzvu a pak zas pro poslání /. Vždycky se každej hrozně leknul, proč mu volaám a pak byl celej zaskočenej, že to jde i jinak.

rozhazuje z pytlíku "kurvítka".

ze svýho?

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2011 12:11
- Nahlásit

brut

a spala si??

Já dneska zas jak poleno, ráno mě šel Brtnik budit a zas mě musel po posteli hledat, páč jak uvolnil prostor, spustila jsem manévry a lítala po posteli

alespoň nejsem sama, což mě těší

a mi je i jedno co je za den, je mi fučik fšeckooo

týýý jo, to je fakt zajímavý

hele jo, jak to vždycky při tom brutálně mechanicky potejrám, tak se prostě rozeběhne nějakej proces uvolňovací nebo co, tělo jako by se na chvíli vzpamatovalo a začlo se zbavovat sajrajtu , ale mě to nebaví, je to humáč, sem jak vlkoDAF, furt dávim

ty se nepočítáš

jaaaak to!! počítám se mnou se prostě nedá nepočítat

že máš ráda růůůůžovou?

ne-e, že ta růžová je hnusnáááá

škoda, velká škoda

můžeš zkusit hledat

a kde jako pitvá?

nepitvá, vaří svého maličkého kamaráda v kotli, ale je v tom úboru,kterej tě tak bere

rozeznat se nedá vůbec nic

nojo, ono to v tý mase lidí prostě nejde, na jednom z jinejch videí, jsme našli Brtnika, ale ten má tu výhodu že je velikej a vyčuhuje (slováci jsou malí, stejně jako když jsme byli v Pešti, tam byli taky samí malí lidijové), ale já jak jsem malá, tak smolikof.

ešče můžeš hledat tady
http://www.youtube.com/user/alzbetavajglanova#p/a/ u/2/IjNYWSRkgkY

<< 1 ... 1548 . 1549 . 1550 . 1551 . 1552 . 1553 . 1554 . 1555 . 1556 . 1557 . 1558 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání