| Autor |
Zpráva |
Fajka
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2011 14:09
- Nahlásit
PetraK
tyjo ted byl málem malééér sem myslela že znova voláš a mááááálem se pozdravila zákazníka rrrrramštajn
na poslední fteřinu sem si to rozmyslela no nic..letím na pooočtu.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2011 14:26
- Nahlásit
Zdravím vespolek
Jsem zpět a naprosto utahaná .... mám poupravené dávkování prášků, tak snad budu spinkat i v noci a nejen přes den
Hyena
Ty wado Brutovko, já myslela, že si slušný ouhyla a ty takhle.....?
sem měla včera chvilku vzteku a zatmění ...tak tohle byl výsledek
PetraK
úúúúž enem
STŘEDA
ČVRTEK
PÁTEK
A
JE TO ZASE TŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮ!!!!!!!
střelenááááááá
upadla sem do komatu, když teda pominu ty pomatený sny,za který evidenttně může brůtice s těma svejma blbejma nápadama
jááááá? Co zase jááá? A jaký blbý nápady, aby se ti o nich zdálo? Povídej, copak si zase vymyslela ...
co se divim, že mě posíláš na koncík navostro!! co se divim!!
já tě tam neposílala, ty ses sama přirovnávala k MM a ta bývala na vostro
stejnak je tam horko, že by tam čék mohl bejt klidně beze všeho , páč táboráček je to vždycky hustej
paneboooože, to je šílený
každej koncík je EXCELENTNÍ, ale TUTEN BYL ZATIM NEJEXCELENTNĚJŠÍ. to jako že fakt a doopravdy, JOOOOOOOOO SE TAK ÚPLNĚ MOC A PŘÍŠERÁCKY TĚŠIM
bych řekla, že stejnak ses rozplývala loni ... ale chápu, žes nadšená
Na Brtnika nemaj , Brtnik je extratřída.............
to my víme
když mi teda třebas nevyhodí kus obálky s adresou na Hipíka a nebo kus obálky s adresou na Denyka...... a tak jako podobně
chlapeček nooooo, co bys chtěla
RAMMSTEIN SOU TAKY POHODOVÁ HUDBA!! Víš jak se díky nim dá spooustu věcí vpohodě stihnout?
nejsem si jistá, že štajni jsou pohodová hudba , alespoň podle mého názoru
sem se chtěla podivat, co je to za mjůzik cos dala, ale ono se mi to neotvíráá někdy něco otevřu, někdy ne.
holt musíš vydržet domů
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2011 14:28
- Nahlásit
Fajka
.todle je setkání stejně potrefenejch jako še ty
no jo, ale hrát tam bude ček ryvájvl. a já napodobeniny nerad,
tyjo ted byl málem malééér sem myslela že znova voláš a mááááálem se pozdravila zákazníka rrrrramštajn
co víš,třá je taky fanda , vono jich neni málo, víme? tak bys ho třebas potěšila zkus to
tetkon máme úkol od Brtnikovýho kolegy. Má šestietýho syna, nutně potřebuje plakát R+ Ich will. kolegy řikal, že tuhle jeliněkam a syn si celou dobu zpíval Ich wil, .... ich will. Coby šestileté děcko jaksi umí jen tu jednu větu.... tak prej, když to zpíval po šestý, eště to šlo, ale VON TO ZPÍVAL CELOU CESTU .
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2011 14:31
- Nahlásit
brut
mám poupravené dávkování prášků, tak snad budu spinkat i v noci a nejen přes den
hele držim palce i ty co nemám, ať si to sedne.
To cédo už mám vypálený, můžem se sejít příští týden????
Co zase jááá? A jaký blbý nápady, aby se ti o nich zdálo? Povídej, copak si zase vymyslela
snad se radši ani neptej, je to všeckokůli tomu, jaks mě naváděla, ať si neberu spodní prádlo
já tě tam neposílala
posílala . nelži!
že stejnak ses rozplývala loni
já vim, ale tetkon je to ešče víííííííc!! de mi pára z úúúúšííí (avostatním už taky
co bys chtěla
no aby mi nevyhazoval důležitý věci
domů
jo. ale je to divný, to co sem dala Fifi, to se mi podařilo otevřít.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2011 14:50
- Nahlásit
PetraK
hele držim palce i ty co nemám, ať si to sedne
díky moc, budu ráda, když to vjde
To cédo už mám vypálený, můžem se sejít příští týden????
se sejdem tak jako tak ... je sedmnáctýho , ale můžu i dřív, tak to doladíme a přiedu si ho vyzvedbout
snad se radši ani neptej, je to všeckokůli tomu, jaks mě naváděla, ať si neberu spodní prádlo
já tě nenaváděla,ty jsi s tím začala, když seš přirovnávala k MM
posílala . nelži!
sem jen říkala, že když chceš být jako MM, tak ta chodila na vostro
já vim, ale tetkon je to ešče víííííííc!! de mi pára z úúúúšííí
pokud ti jde jen pára z uší, tak to jde...pokud by si ostatní dávali špunty do uší, tak by to bylo o dost horší
avostatním už taky
tak o tom vůbec nikdo nepochybuje
no aby mi nevyhazoval důležitý věci
tssss, najivo ... pro něj je to nepodstatný
ale je to divný, to co sem dala Fifi, to se mi podařilo otevřít
to je fakt divný
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2011 17:02
- Nahlásit
mám problém
Berni zřejmě oslavila narozeniny po svém
dneska přes plot přelezl nějakej vořech. babi s dědou slyšeli Berunino štěkání, takový vzteklý, mysleli, že tam má ježka nebo něco, tak vyšli ven a vořech si to metl přes dvůr, berni přiběhla k nim, tak ji zavřeli, šli vořecha hledat, ale už byl fuč.
hárá 18.den - což ale tchýnina pudlice zabřezla 21.den ...
podle vzteklýho štěkání, jak ho babička líčila, bych i řekla, že rozdavačné období nemá, ale těžko říct ...
jet na injekci?
co to udělá s tou bulkou?
počkat, jet po 30dnech na sono? a pak?
na první štěňata je v 7letech stará
jako bych těch starostí nebylo málo
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2011 17:09
- Nahlásit
Janiii
Echich.
To je trabl, pani...
Ja ti napisu, sama za sebe, co bych udelala. Jak dohara, jela bych na kastraci, vzhledem k okolnostem, cos popsala.
S bulkou udela svy i faleska pripadna.
7 let na prvni stenata je fakt moc.
Na sono muzete jet klidne uz po 21. dni, nemusi v ni nic byt, ale taky muze. Pokud bude, resit to injekci je fujki - pro cubu dost riziko ad pyometra. To samy, kdyby dostala injekci treba ted, preventivne.
Rozhodnuti je na vas, nemile, tak jako tak, pevny nervy preju.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2011 17:19 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Janiii
KURVÁÁÁÁ tak znova (se mi to celý smazalo totiž)
injekci ne, ne , ne rozhodí jí to jako sviňa, je to opravdu děsný svinstvo, fakt že jo, viděla jsem Nelu (a nikdy si nepřestanu myslet, že to k její nemoci nemohlo přispět)
vzhledem k tomu, že i naštvaně štěkala, bych si tipla, že ho hnala. takže bych počkala na sono, už i vzhledem k tý bulce injekci ne, nenenene.
no a k narozkám tu, pro Bérušku:
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2011 17:22
- Nahlásit
brut
se sejdem tak jako tak ... je sedmnáctýho
ááá jo!! Mám to fakt v tý makovici vytlučení no jak chceš, kdybys měla c estu do Prahé, můžem, měla bych mít dost volno.,
nenaváděla
naváděla, mě samotnou by nikdy nenapadlo jít navostro
...pokud by si ostatní dávali špunty do uší
to bude další lévl
|
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2011 17:49
- Nahlásit
Ahoj všechny a zas jen letem světem...
Janiii
Taky bych už nikdy nenechala dát fence hormonální injekci, aby potratila.
Je to docela masakr, a jěště vzhledem k té bulce... fakt NE
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2011 17:56
- Nahlásit
Janiii
jet na injekci?
co to udělá s tou bulkou?
počkat, jet po 30dnech na sono? a pak?
na první štěňata je v 7letech stará
ej pani...kdy se to séře tak všecko to znám
injekci neeeeee, čekala bych na sono a kdyby náhodou (jako že nevěřim že se to povedlo i když náhoda je sfiňa) tak bych to vzala kastrací šécko
ech doufám že byla na vořecha hnusná a hnala ho tříbarevnou písničkou
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2011 17:56 - Změnil/a: Janiii
- Nahlásit
mluvila jsem s veterinářkou.
injekci preventivně rozhodně ne. počkáme na sono, 25.den, když tam budou, budeme kastrovat.
teď se Míra snažil do telefonu přesvědčit dědu, aby ji drželi zavřenou, ve dne v noci, a pouštět jen vyčůrat - že se pes bude vracet a mohlo by se mu to ještě povést ...
je to k posrání, nemít ji u sebe a nemoct nic dělat ani si to ohlídat
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2011 18:01
- Nahlásit
Janiii
teď se Míra snažil do telefonu přesvědčit dědu, aby ji drželi zavřenou, ve dne v noci, a pouštět jen vyčůrat - že se pes bude vracet a mohlo by se mu to ještě povést ...
jo todle je blbý že ji nemáš pod kontrolou a nemůžeš si to vošéfovat sama a musíš se spoléhat na "staříky". Vidim to u nás..co můžou to udělaj jinak nebo vobráceně
tak snad to neklapne !
|
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2011 18:03
- Nahlásit
Janiii
25.den, když tam budou, budeme kastrovat
Taky to považuju za menší zlo.
Držím moc palce, aby to byl jen planej poplach
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2011 18:05
- Nahlásit
Janiii
To je rozumny rozhodnuti. A snad ji starickove pohlidaji, mam v zive pameti ty ataky tady od stofardiho zenicha vpichuchtivy. Plot nastesti prekonat sanci nemel.
At te trochu uklidnim, je to sice cuba od cuby, ale vetsina tech mych po cca 16 dnu uz zacne ztracet zajem. Tak mu jiste nedala, vorechovi nejakymu.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2011 18:07
- Nahlásit
Janiii
jo tohle je pitomý, pitomý nedal by se někdo z rodičů přesvědčit, aby tam taky cinknul a potvrdil vaši muziku? Plus bych dědovi s babi vysvětlila, že kdyby se to opakovalo a povedlo se to, bude se to muset řešit a rozhodně to nic dobrýho zdravotně Berni nepřinese- přeháněla bych co to de a taky BYCH ZDŮRAZNILA FINANČNÍ STRÁNKU a tu bych taky přehnala a fest.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2011 18:32
- Nahlásit
PetraK
když míra telefonoval, tak teda řikal, že děda neodporoval a neprotestoval, jen se ptal, jestli vydrží do rána nečůrat - jako kdyby nikdy dřív zavřená u nich v dílně nebyla tak je Míra ujistil, že klidně od osmi do osmi vydrží (děda vstává stejnak před sedmou), jen a´t ji zavíraj ... já jsem je snad taky dostatečně vyděsila, když jsem jim hned řekla, když jsem byla u nich, že budem muset na injekci ...
tyjo, asi to půjdu vycvičit mam nervy na pochodu, fakt že jo. je toho kolem teď moc.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2011 18:38
- Nahlásit
Janiii
já jsem je snad taky dostatečně vyděsila
tak snad, snad to klapne a uhlídají to. Asi blbost, ale... neměli by s ní radši chvilinku chodit i na zahradě na vodítku?? Kdyby ten pes byl vlezlej, budou to mít jednodušší. Já vim, je to vopruz no, ale sem preventista
tyjo, asi to půjdu vycvičit
hlavně nechoď na takový ty udělátka jak jsi chodila,že se na tom musí udržovat rovnováha, to by tetkon nemuselo bejt bezpečný
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2011 18:42
- Nahlásit
tak tady je naše oslavenkyně a jedna póza s kostičkou ve tvaru sedmičky ...
a jedna degustační
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2011 18:46
- Nahlásit
Janiii
oslavenkyně
- ten výraz!! , apropooo uvidíme oslavenkyni? eslipak už se pan Tlumočník chystá na výstavu Kabelek pro ty kteří chtějí být IN?
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2011 18:47
- Nahlásit
PetraK
neuvidíte ani oslavenkyni, ani tlumočníka
tlumočník má zápal plic
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2011 18:48
- Nahlásit
Janiii
tlumočník má zápal plic
eee? a já myslela, že má enem rýmičku
co dělá? Proč si zapaluje plíce? Je snad taky pyroman?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2011 18:49
- Nahlásit
Janiii
Neboj, podle popisu bych řekla, žew vořecha hnala pryč. Ale souhlasím s ostatníma a s vetkou, že je pro ní nejmenší zlo udělat sono 25 den a v případě, že by se zadařilo, tak kastrovat. Holt holka umí slavit
Jinak Berniíííí přejeme hoooodně radostí, skotačení, žádné zdravotní potíže a hlavně hodné páníčky
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2011 18:51
- Nahlásit
PetraK
a já myslela, že má enem rýmičku
rýmičku právě nemá vůbec
navíc má problémy se zažíváním, dneska byl na sonu se slinivkou a žlučníkem - tam nic neni, tak budou pátrat dál ...
já už se fakt zbláznim. do toho se nám zhoršila babička, mamča říkala, že jí přijde, že to vzdává
ale pořád si říkám, že může být hůř ...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2011 18:53
- Nahlásit
Janiii
A vidis, oslavenkyni preju zdravi a plany poplach, dlouha leta.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2011 18:56
- Nahlásit
Janiii
no tak toho máte až nad hlavu kurnik kurnik
hm, nechceš se urvat v práci a udělat nějakou služebku?
tak držím palce, ať se zdraví všech srovná.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2011 18:58
- Nahlásit
Fifi
proč je jako to prase na tom růžovým koberci??? No?? jak to vysvětlíš?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2011 19:01
- Nahlásit
PetraK
jak to vysvětlíš?
Nijak, je to proste prase dort na ruzovym koberci.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2011 19:06
- Nahlásit
Fifi
ruzovym koberci.
růžový sem vstup zakázán! za-ká-zán!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2011 19:20
- Nahlásit
Janiii
tlumočník má zápal plic
nic moc
navíc má problémy se zažíváním, dneska byl na sonu se slinivkou a žlučníkem - tam nic neni, tak budou pátrat dál ...
to může mít ze stavby... přetažení, blbý stravování (myslím tím rychlý)...
do toho se nám zhoršila babička, mamča říkala, že jí přijde, že to vzdává
mě se takhle vzdává teta... dokonce tak, že nechce nikoho vidět a s nikým mluvit
|