| Autor |
Zpráva |
Fajka
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2011 10:50
- Nahlásit
PetraK
no tak to je jen základ
tyjo sem si představovala co všechno máte černý a kde všude máte Rka a kříže srandovní představa
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2011 11:17
- Nahlásit
Fajka
co všechno máte černý a kde všude máte Rka a kříže
ano
výjimku tvořej moje botěnky
ty jo uuuž je hoďkáááá
|
brut
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2011 11:28
- Nahlásit
Zdravím vespolek
Krom šílení Ešusky, opití Fajfky a venčení plesnifců je naplánován úklid a vyčesávání plesnifců a Svinííí ... takže u nás nic nového
Fajka
...oslavááááááááááááá dneska se zlinkujuuu bo jak sem se těšila aby už byla neděle tak už je a my žijéééééééééééééééééééééém
jak jste to včera zvládli? Bylo hodně lidí a povedlo se předat kontakty, nebyl nikdo, kdo by čudlíky strkal do nosu či něco podobného? Copak máš dobrého na zlinkování ?
PetraK
JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOODLEYDDÝÝÝÝÝÝÝÝÝ
JE TO TU!!!
FŠICHNI OKAMŽITĚ POVINNĚ TĚŠIT, NEBO BUDE ZLE
brrrrr, dus, dus, dus .... si to tam užijte a hlavně pozor na hlasivky, holej zadek a zimu
PetraK
jistěže to se nedá už vydržet tudleto ve střízlivým stavu
dus, dus, dus se opravdu ve střízlivém stavu vydržet nedá, to máš pravdu
Máš zbaleno? Nic ti nechybí a hlavně, máš teplý spoďáry?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2011 11:31
- Nahlásit
PetraK
háro, maskování a jedem brtnik má skvělou vizáááž
chci fotóóóó .... a prosím, tajné foto
mám R+ kříž na nehtu!!
opět foto
výjimku tvořej moje botěnky
ty červený?
ty jo uuuž je hoďkáááá
pak vyrážíte? Tak šťastnou cestu a hlavně se v pořádku vraťte
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2011 11:37 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
PetraK
ty jo uuuž je hoďkáááá
jak malá
brut
Krom šílení Ešusky, opití Fajfky a venčení plesnifců je naplánován úklid a vyčesávání plesnifců a Svinííí ... takže u nás nic nového
nuda nuda šeď šeď
jak jste to včera zvládli? Bylo hodně lidí a povedlo se předat kontakty, nebyl nikdo, kdo by čudlíky strkal do nosu či něco podobného? Copak máš dobrého na zlinkování
no hele včera chodilo apsoutně nejvíc lidí sem netušila jak moc veřejnost zajímá doprava a chodili i lidi z firem, třeba řidiči autobusů co měli za úkol přinést katalogy a letáky od všecho takže se rozdávalo jak na běžícím páse, chodně chodili s malejma dětma takže se rozdali všichni medvídci, a z toho ostatního nezbyla ani polovina . A jak jsme si mysleli že to v poledne zabalíme tak prdlačky byli jsme až do půl páté, pak balení a odjezd až v pět. A jak jsme přemejšleli jak dát leták těm vodnaproti tak ten korpulentní ananas si přišel sám že prej kolegině má velkej zájem tak ho posílá
no čudliky do nosu už si teda nikdo fakt nerval to ne ale idividuí chodilo furt dost
Copak máš dobrého na zlinkování
zatím niiic ale bo mušíme odpoledne vyzvednout ty police tak si něco dobrého obstarám
|
brut
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2011 11:52
- Nahlásit
Fajka
nuda nuda šeď šeď
přesně tak
no hele včera chodilo apsoutně nejvíc lidí
fááááááááááááááákt...to je skvělé
chodili i lidi z firem, třeba řidiči autobusů co měli za úkol přinést katalogy a letáky od všecho takže se rozdávalo jak na běžícím páse, chodně chodili s malejma dětma takže se rozdali všichni medvídci, a z toho ostatního nezbyla ani polovina
doufám, že jste jim nedávali kořaličku , ale zní to skvěle, nádherně, výborně ... doufám, že se našel alespoň jeden potencionální zákazník
jak jsme přemejšleli jak dát leták těm vodnaproti tak ten korpulentní ananas si přišel sám že prej kolegině má velkej zájem tak ho posílá
týýý jo a přinesl ten ananas?
čudliky do nosu už si teda nikdo fakt nerval to ne ale idividuí chodilo furt dost
škoda, že jsem zaspala, bych se asi pobavila a hlavně vám i pomohla, protože tohle zní tak, že jste měli fůru práce a ne moc času .. to je mi líto, fakt moc ..
zatím niiic ale bo mušíme odpoledne vyzvednout ty police tak si něco dobrého obstarám
ok, si obstarej, si dáme na dálku spolu, ju? Já budu bumbat kakáč a ty něco s alkehůůůlem Takže polic je opravdu patnáct nebo stále jen deset?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2011 11:59
- Nahlásit
brut
doufám, že jste jim nedávali kořaličku , ale zní to skvěle, nádherně, výborně ... doufám, že se našel alespoň jeden potencionální zákazník
no dětem néééééééééééééééé
ale už nezbyla
týýý jo a přinesl ten ananas
ne
škoda, že jsem zaspala, bych se asi pobavila a hlavně vám i pomohla, protože tohle zní tak, že jste měli fůru práce a ne moc času .. to je mi líto, fakt moc
se divíš žes zaspala dyž si zas vyžahla u nás celou flašu? já tedy se nedivím
no chybělas nám ta to je jasný noooo ale ve dvou to šlo v pohodě zvládnout hodně chodili i z ostatních stánků na čumendu a pro letáky už to nebylo tak škrobené tak oficiální a měli víc času tak proto chodili chodit řeč , takže potencionálních zákazníků tam fakt pár bylo tak uvidíme... už o nás vědí takže časem se snad i někdo ozve
určitě by byla chyba kdyby jsme tu sobotu vypustili , takže jsme rádi že jsme to ty čtyři dny přežili, máme to za sebou a budem se modlit ...a já to ještě zapiju
ok, si obstarej, si dáme na dálku spolu, ju? Já budu bumbat kakáč a ty něco s alkehůůůlem Takže polic je opravdu patnáct nebo stále jen deset
zas bude nějakej tlamolep, ten si stejnak užiju nejvíc
jj police sou šecky tak pro ně dneska dojéchame
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2011 12:04
- Nahlásit
A JE TOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!
AUF VÍDRZÉÉÉÉN!!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2011 12:19
- Nahlásit
Fajka
no dětem néééééééééééééééé
ale už nezbyla
si hlídala, aby si jí odnesli dospěláci a ne puberťáci? Kdyby zbyla, tak by to bylo divné...bych si říkala, že si jí Čííííf nenápadně schovává pro sebe
ne
hamoun ... i když po třech dnech už mohl být špatný, tak je dobře, že si ho nechal, by vám po něm mohlo být ještě blbě
divíš žes zaspala dyž si zas vyžahla u nás celou flašu? já tedy se nedivím
myslíš tu pidiflaštičku?
chybělas nám ta to je jasný noooo ale ve dvou to šlo v pohodě zvládnout
fakt jsem chtěla přijet... ještě jsem si plánovala, jak vás překvapím, ale holt tělo si vybralo předchozí nevyspání, což mě moc mrzí Jsem si říkala, že by jste si to v klidu mohli projít sami a třeba objevit nové zákazníky... ach jooo..
takže potencionálních zákazníků tam fakt pár bylo tak uvidíme... už o nás vědí takže časem se snad i někdo ozve
tak to moooc držím palce!!!!
určitě by byla chyba kdyby jsme tu sobotu vypustili , takže jsme rádi že jsme to ty čtyři dny přežili, máme to za sebou a budem se modlit
dobře jste udělali a modlit se budú s váma...teda mimo toho držení palčáčků
a já to ještě zapiju
to je mi jasný .. se přidám s kakáčem
zas bude nějakej tlamolep, ten si stejnak užiju nejvíc
jj police sou šecky tak pro ně dneska dojéchame
já si byla jistá, že to bude tlamolep , ale to vůbec nevadí
Týýý jooooo, Čííííf je pašááák, když chce telefonovat a takhle hezky to vyřídil
Jo a máš sovu ...teda sovy, tak se jukni do počty, ať můžeš vybírat
|
brut
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2011 12:21
- Nahlásit
PetraK
A JE TOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!
AUF VÍDRZÉÉÉÉN!!
zdar a sílu štajní torpédo ... a aby jsi měla radost, až se vrátíš, tak Ramštáááááájnu zdarec
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2011 12:41
- Nahlásit
PetraK
JE TOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!
AUF VÍDRZÉÉÉÉN!!
šiš na hlášku auf viderzééééém já zásadně opovídám:
my k vám taky nelezéééém
brut
a máš sovu...teda sovy, tak se jukni do počty, ať můžeš vybírat
týjoooo mám zahlcenýho majláááááááááááá dík...mrknu na to !
si hlídala, aby si jí odnesli dospěláci a ne puberťáci
no hele jeden asi tkak 5 letej chlapeček na moje vem si bombonek šahnul po flašce a ptal se můžu tendle? byl tak roztomilej že sem mu neměla to srdce mu říct že ne tak sem hned řekla že to at veme tatínkoj a veme sijinej bombon
a ještě sem koukala jestli to předal a jo tatínek na dálku děkoval a chválil jak je klučina šikovnej
myslíš tu pidiflaštičku
si měla brejle vobráceně nebo co?
Jsem si říkala, že by jste si to v klidu mohli projít sami a třeba objevit nové zákazníky... ach jooo..
v klidu paní však to jsme udělali jsme se vystřídali
dobře jste udělali a modlit se budú s váma...teda mimo toho držení palčáčků děkujeme děkujeme... zatím by stačilo aby se vrátili náklady na výstavu a dál se uvidí
Týýý jooooo, Čííííf je pašááák, když chce telefonovat a takhle hezky to vyřídil
jo jo to jéééé
že to bude tlamolep , ale to vůbec nevadí
notak ještě aby to vadilo dyž pít to budu jááááá
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2011 14:28 - Změnil/a: Hyena
- Nahlásit
Fajka
byl tak roztomilej že sem mu neměla to srdce mu říct že ne tak sem hned řekla že to at veme tatínkoj a veme sijinej bombon
Ty jo ožíráte nezletilé...sociálku na Vás pani.
Brut
Máš zbaleno? Nic ti nechybí a hlavně, máš teplý spoďáry?
No určitě má- černý s R a křížem
Btw. co si pořídíme my na ten náš konzert az 14 dní? Skotský sukně ?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2011 14:44
- Nahlásit
Duc Duc Rrrrrumstajn Si Esuska vymodlila uzasny pocasi.
Takovejhle listopad si necham libit! Cuzam se venku moc libilo.
Ag se jiz zacina chystat k porodu, rano predvedla ukazkovy tehotensky vomit, zacina knikat. Ted teda chrape, je znavena zvenku, ji ty hormony vyzenu z palice.
Fajka
Hezky fotos, to je nejaka rodinna prizen, ta holcicka? Modraskum to jako vzdy suší, moc suší.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2011 15:20
- Nahlásit
Fajka
týjoooo mám zahlcenýho majláááááááááááá dík...mrknu na to
nemáš vůbec za co... jsem zvědavá, zda se ti něco bude líbit a vybereš si
tkak 5 letej chlapeček na moje vem si bombonek šahnul po flašce a ptal se můžu tendle? byl tak roztomilej že sem mu neměla to srdce mu říct že ne tak sem hned řekla že to at veme tatínkoj a veme sijinej bombon
a pak že nepodporuješ alkoholismus u mladistvejch ... puberťákům si jí dát nechtěla a takovýmu prckovi jooooo
tatínek na dálku děkoval a chválil jak je klučina šikovnej
jen aby , prcek jí za rohem vyžahnul sám
si měla brejle vobráceně nebo co?
to sem měla, když sem se doma pořádně jukla do batohu ....ste se zbláznili voba dva ( ale harantííí moooooc děkujíííí )
klidu paní však to jsme udělali jsme se vystřídali
já vím, ale takhle sem vám moc nepomohla...
zatím by stačilo aby se vrátili náklady na výstavu a dál se uvidí
jj, tomu rozumím a doufám, fakt že jo, že se to brzo srovná a budete naopak v plusu
jo jo to jéééé
když chce, viď?
notak ještě aby to vadilo dyž pít to budu jááááá
, nevím třá by si dala i Fajkááá, Dokýýýšek, Čííííf a těm by zrovna chutnat nemusel Ale až budeme jednou prolejzat Jablonec a budeš se mnou vybírat komponenty, tak si spolu dáme taky něco dobrého, jůůůů
Hyena
No určitě má- černý s R a křížem
nene, ona má jet z holou zadelí
co si pořídíme my na ten náš konzert az 14 dní? Skotský sukně ?
by to chtělo, viď? Ale z holou prtkou nikam nejdu, by mi mohla nastydnout a pak bych měla ještě kejchavou zadel, což by už asi nikdo z doktorů nevydejchal. To aby jsme něco vymyslely .... moc času na to nemáme
Fifi
Ag se jiz zacina chystat k porodu, rano predvedla ukazkovy tehotensky vomit, zacina knikat. Ted teda chrape, je znavena zvenku, ji ty hormony vyzenu z palice.
ještě, že sem tohodle ušetřená ... u nás páníček vyrazil s Brutem na velko výšlap, mladej vzal Al na pole s balonkem a já mám chvíli klidu. Pak s ní půjdu cvičit poslušnost, páč jak se říká:"opakování matka moudrosti" ...tak aby byla moudrá, utahaná a neprudící
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2011 17:22
- Nahlásit
zdar!
tak Míra lehnul definitivně, včéra přijel z důmečku a měl 38,6 ale byl tu taťka, kterej přijel pomáhat, takže dneska to dopadlo tak, že JÁ jsem kreslila a vyměřovala zásuvky a taťka je podle mých malůvek na zdi sekal nechci být u toho až přijde elektrikááář
Ešuskáá
užijte si to!!!!!! ale to je asi zbytečný radit, že?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2011 17:29
- Nahlásit
Janiii
nechci být u toho až přijde elektrikááář
Ojeee Temhle trpaslikum ja nerozumim a bojim se jich, natoz jim vymerovat dalnice, to by to dopadlo. A mela jsem vcera nocni muru, ze sme prosvihli 4tet, to byl taak strasnej sen, ze sem rano hned kontrolovala, esli teda listopad nebo faaaakt az prosinec.
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2011 17:38
- Nahlásit
Zduř vespolek
Tedýý to byl počas dneska...skoro jak květen.Krásně se ten podzim vybarvil,snad bude zima o něj kratší.
Fifi
Ag se jiz zacina chystat k porodu, rano predvedla ukazkovy tehotensky vomit, zacina knikat.
Pevné nervstvo přeji
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2011 17:41
- Nahlásit
Eire
Pevné nervstvo přeji
Dekuji, ja ji na jare preji pevne stehy, protoze tohle je fakt prilis.
|
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2011 17:55 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
Ahoj
Koukám, že Ešuska má dneska 1. den D, kvůli kterýmu si drhla mandle Florsaminem a nepouštěla Brtníka ani sebe mezi lidi, aby na ně neskočil nějakej záškodnickej bacil .
Tak doufám, že si to užije s plnou parádou a budem tady mít pořádnej fajrung
Fifi
Pusénka maličká nebohá... tak pěkně jí za mě pochovej, když je tak rozcitlivělá
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2011 18:01
- Nahlásit
tak pěkně jí za mě pochovej, když je tak rozcitlivělá
No napada me jedno hezke misto na zahrade....
Kvici, asi si da ode dneska tu hladovku, dobrovolne, jak ji tak pozoruju.
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2011 18:05
- Nahlásit
Zdravím,
doufám, že už si Ešuska užívá. My dorazily ztahané z kousání- bylo to super, jako vždy
|
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2011 18:11
- Nahlásit
Fifi
No napada me jedno hezke misto na zahrade...
... cyniku.. a eště o hladu , to je škandáááál...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2011 18:21
- Nahlásit
Rumštajnvespolek
Tak jsme zpět. Víkend super jako vždy, až na to, že nás jelo o něco méně, páč kamarád v pondělí opustil svojí ženu se skoro tříletym synem, páč se prostě zamiloval a druhá kamarádka s dvouapůlletym synem opustila svého muže, páč se neshodli v názorech na péči o syna .
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2011 18:35
- Nahlásit
Fifi
Á psí Herodes(ka)...
kachna_
páč se prostě zamiloval
dvouapůlletym synem opustila svého muže
člobrdo,to je snad epidemie...lidé se prý mění,klidně hodí vztahy,přátelství za hlavu a hrrr do novýho...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2011 19:40
- Nahlásit
Janiii
tak Míra lehnul definitivně, včéra přijel z důmečku a měl 38,6
chudák
JÁ jsem kreslila a vyměřovala zásuvky a taťka je podle mých malůvek na zdi sekal nechci být u toho až přijde elektrikááář
tsss, si byla určitě za šikovnou a elektrikář bude spokojenej ... jestli i vy po jeho "zásahu" je trochu jiná
Eire
skoro jak květen.Krásně se ten podzim vybarvil,snad bude zima o něj kratší.
vážně bylo nádherně...slunečno a teploučko , kéž by to vydrželo ještě pár dní, hned by měl člověk lepší náladu
Fifi
ja ji na jare preji pevne stehy
ste blbáááá,madam , páč já četla STAHY a říkala si, že má falešku a ne další vrh ...
zase ušetříš, buď ráda
Hyena
My dorazily ztahané z kousání- bylo to super, jako vždy
to je moc dobře... navíc jste měly krásné počasí
kachna_
páč kamarád v pondělí opustil svojí ženu se skoro tříletym synem, páč se prostě zamiloval
kamarádka s dvouapůlletym synem opustila svého muže, páč se neshodli v názorech na péči o syna
letošní rok je nějaký podivný ve vztazích ... neustále se někde něco sype a rozpadá
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2011 20:07
- Nahlásit
brut
Eire
no, zejména nevěrnej kamarád byl docela hodně velkej šok
A trochu veselejš, našla jsem na ifauně krásný překlepy - místo enterokolitidy elektrolytida a místo haemoragický nemoci nemoc hemagorická
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2011 20:18
- Nahlásit
tak to odlehčím, ty vztahy, a jdu koukat na Ženy v pokušení
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2011 20:22
- Nahlásit
Janiii