Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1539 . 1540 . 1541 . 1542 . 1543 . 1544 . 1545 . 1546 . 1547 . 1548 . 1549 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
brut
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2011 18:52
- Nahlásit

PetraK
ssst. je slaboučkej
nebyl slaboučkej a hlavně byl rychlej

voni
ten začátek je jak okopírovanej z jedný trempský písničky

taky tydlety sladký košilový hošíčky s rozevlátejma košilkama co spívaj aláá Moje mááááma naprosto úplně nesnášim
ale tyhle máš ráda, viď?
http://www.youtube.com/watch?v=JqpzWUA-UWs

ešče sem se nerozhodla
tsss, to říkáš teď ... my víme, žes ouhyla a že už dávno máš rozhodnuto, kor, když chceš bejt MM

ne, ne, promyšlenej tah
když to říkáš

jak jsem psala Hyeně, jsou to šuplikajdy interní
máme mejlíky

Jááá?? Já du akurát na koncert na tvou radu ovšem, bez spoďárů - možná. štriptejz na apaluše dělá Brtnik.
nesváděj to na Brtníka... kdo ukazoval podprdu a koho načapal soused? Mnooooooo

UUUUUŽ TO BUDE, UUUUUUUUUUUŽ TO BUDE
UŽ, UŽ TO BUDEEEEEEE

UŽ ABY TO BYLO ....

KOMU?
to nemůžu prozradit.... mlčím jako hrob ...ale nikdy bych to do té osoby neřekla

to je fuck, HLAVNĚ ABYCH MOHLA JEEET
šak říkám, pozor na JEEED

No myslim, že to se budu léčit celá na zmrzku až ten další tejden.
taky si myslím,ale se obávám, že tam je uprostřed tejdne svátek a to zatím nemám v plánu jet do Práglu, ale co není, může být....

brut
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2011 18:53
- Nahlásit

Fifi
dalsi ze stary gardy to ma za sebou. 12ti letej brijard kamaradky, velky pan pes saramantni
teď už běhá ze slečnou Sádlo po pláních a prohání všechny fenečky v okolí a hlavně ho vůbec nic nebolí. Je mi líto...

brut
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2011 19:05
- Nahlásit

Něco na povzbuzení:

http://www.youtube.com/watch?v=GIPT0hTtBkQ&NR=1

http://www.youtube.com/watch?v=n_o3i5H-fLc&feature =related

http://www.youtube.com/watch?v=Tuz_Mt0iGmE&feature =related

http://www.youtube.com/watch?v=FcXzw2ky1Vc&feature =related

Tu poslední doporučuju dokoukat až do konce, hlavně Fajfkovejm .. upozorňuju předem, že v tom prsty nemám a je to čirá náhoda

Fifi
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2011 19:10
- Nahlásit

brut
Posilas beruchy, jo? Mrchy puntikaty, kousavy...

brut
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2011 19:13
- Nahlásit

Něco pro Kachnu...teda spíš pro malou Kachýnku

http://www.youtube.com/watch?v=rHvpLMBbHr8&feature =related

brut
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2011 19:15
- Nahlásit

Fifi
Posilas beruchy, jo? Mrchy puntikaty, kousavy...
neříkej, že nejsou krásný , a ne všechny koušou ... kdyby byly ošklivý, tak jich doma nebudu mít kolem 2-set

Fifi
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2011 19:17
- Nahlásit

brut
Uz si je nafotila?? Uchylacko, chci videt 200 beruch! A muzes tam prihodit aj stosy Fifinek, Myspulinu, Bobiku a Pindiku.

brut
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2011 19:18
- Nahlásit

Fifi
aby jsi neřekla, že sem dávám jen kousavý potfůrky, tak tu je něco jiného, ale stejně milého

http://www.youtube.com/watch?v=3A8QQ_sCKiA&feature =related

brut
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2011 19:21
- Nahlásit

Fifi
Uz si je nafotila?? Uchylacko, chci videt 200 beruch!
nenafotila.... jsou různě rozložený po baráku, páč už se na jedno místo nevejdou ( ale jen ve vitríně jich mám okolo stopadesáti), ovšem na fotce asi nevyniknou

A muzes tam prihodit aj stosy Fifinek, Myspulinu, Bobiku a Pindiku.
budeš se divit, ale ono jich zase tak moc není, jak jsou tenký, tak je to jen kupička , ale ty bych i vyfotit mohla

Fajka
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2011 21:44
- Nahlásit

Ramštáááááááááááááááááááááááááájn,
přejem Ešusce všichi čtyři hezké kulduuurní zážitek !!! hlavně at tam někde nechytne vod těch plamenů taky at nevohluchne a brzo se nám vrátí

J8 děkuji tímto Bruuuuuuut za dnešní opětovnou milou účast ale fakt bylo opět nějak málo času...zase jsme neprodrbali šecko co jsme chtěli

Hádejte co udělal dneska pitomeček při vyzvedávání ve "školce" u tety ...??? vítal mě tak že mě málem vyrazil zub ..mám vopuchlinuna rtu..zítra tedy budu na výstavě za boxéééééra

Fifi
Uchylacko, chci videt 200 beruch! A muzes tam prihodit aj stosy Fifinek, Myspulinu, Bobiku a Pindiku.

ještě jste zapoměli na čudlíky

dočítat vás ani nezkouším..je to marný marný marný ...!!!

brut
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2011 22:41 - Změnil/a: brut
- Nahlásit

Fajka
J8 děkuji tímto Bruuuuuuut za dnešní opětovnou milou účast ale fakt bylo opět nějak málo času...zase jsme neprodrbali šecko co jsme chtěli
jsem byla s váma a čudlíkama ráda , jen ten čas nějak rychle utekl

vítal mě tak že mě málem vyrazil zub ..mám vopuchlinuna rtu..zítra tedy budu na výstavě za boxéééééra
že bych přece jen přehodnotila plán na zítra, abych tě viděla na živo?

ještě jste zapoměli na čudlíky
ty ale ve sbírce nemám..... zatíííím, leda bych probrala Číííífovi pracovní sbírku

je to marný marný marný ...!!!

Nedočítej, ale koukněte s Čííífem na odkazy, co jsem sem dala o kousek výš ... hlavně na ten, co je u něj popisek, že je pro vás...

Hyena
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2011 11:13 - Změnil/a: Hyena
- Nahlásit

Fifi
dalsi ze stary gardy to ma za sebou. 12ti letej brijard kamaradky, velky pan pes saramantni
Achjooooo..... je to v poslední době nějaký strašně složitý a těžký na všechny strany..... Tak snad to opravdu zamená přechod k něčemu lepšímu.

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2011 13:07 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

RRR
R
RRRRR
RRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMM
ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!

UUUUŽ JEN JEDNOU SE VYSPINKÁM A CO??? A JE TO TŮŮŮŮŮŮŮ

TAKY SE TAK TĚŠÍTE????

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2011 13:09
- Nahlásit

Fifi
Chjo, dalsi ze stary gardy to ma za sebou.

Sem teď v tejdnu hovořila se svou ohaří známou záchranářkou, v létě jí umřela čubina - super pes, teda supermegapes, při zásazích ze sebe dokázala vypustit duši, odčuchala to i s pořezanou nohou . Ti psi jsou tady s náma strašně málo času.

Fifi
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2011 13:28
- Nahlásit

PetraK
TAKY SE TAK TĚŠÍTE????
Ani ne, pac pak zacnes odpocitavat pristi tyden.
Ti psi jsou tady s náma strašně málo času.
Jo no.

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2011 13:52 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

BRTNIK PRÁVĚ vyrábí z Ešusa Fantomase

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2011 14:02
- Nahlásit

Fifi
Ani ne, pac pak zacnes odpocitavat pristi tyden.

no! a to je právě to SKVĚLÝ!! jooooo!

Jo no.
čas je hrozně rychlá veličina a drahá. nejdražší.

Fifi
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2011 14:47
- Nahlásit

PetraK
vyrábí z Ešusa Fantomase
Foto??!

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2011 14:56
- Nahlásit

Fifi

Foto neni . Fantomas neměl dlouhýho trvání, ale poplákla jsem si ten magor - tetkon myslim Brtnika - vystřihnul do černý fusky díry na oči a natáhnul to 'Ešusovi na makovici, a schoval mu tam i uši. Nebohejj pes vypadal, jak ptakopysk, když jde přepadnout banku pomooooooooooooooooooct! neměla jsem si na to vzpomenout, když se směju, hrozně se rozkašlu

Fifi
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2011 15:14
- Nahlásit

PetraK
vystřihnul do černý fusky díry na oči a natáhnul to 'Ešusovi na makovici, a schoval mu tam i uši.
pako. Jsem si prave rikala, co mu na kedlubnu natahnul, napadlo me par veci, aby to bylo jako autenticky, cerna fuska je este uchazejici. Chudak Esus, delat z nej tajtrdlika!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2011 15:19
- Nahlásit

Fifi
Chudak Esus, delat z nej tajtrdlika!!

šak taky dostal pěknej kusan s vařený prasečí nožičky, jako úlitbu bohům ale nejdřív jsem si musela votřít oči, páč jsem pro slzy moc neviděla

Fifi
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2011 15:24
- Nahlásit

PetraK
No chudak budouci stekanatko - uz ste nad necim premysleli?

Janiii
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2011 15:37
- Nahlásit

nazdar baby,
tak jsem přifrčála z důmečku, shrabala jsem asi tunu listí, další dvě tuny jsou eště na stromech Berunka mi u toho asistovala, a protože bude mít v outerý narozky, dostala "dort" už dneska - koupila jsem jí včera hovězí kost, tak si ji dneska nosila za mnou, a vždycky sebou plácla tam, kde jsem hrabala, a pozorovala mě a hryzala a hryzala ...
hoši eště pracujou, a já jdu prát, žehlit, dodělat omáčku na zítra ... ufff

Fifi
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2011 18:10
- Nahlásit

Janiii
Hryz hryz, bykohryz.

PetraK
Uz mas nalesteny boticky?? Vyzehlenou sukynku a jegrovo drtice mrazu? Pripraveny silonky a tak?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2011 18:26
- Nahlásit

Hyena
čus hele todle je na FB,vim že ho nemáš a nevim esi se ti to zvobrazí,tak kopčim
Duplo dostal meno lebo je hnedý ako čokoládka , je to krásne šteniatko, ktoré dnes stálo uprostred cesty a takmer ho zrazilo auto. Niekto ho zrejme vyhodil ďaleko za dedinou, aby sa už ani nemohlo vrátiť spať. Duplo je úžasne milé psíča, je od prvej chvíle veľmi poslušný, hravý, prítulný a dobrý, dnu pekne spí v peliešku, vonku sa na´tahuje s hračkami. Má už vymenené zúbky,takže môže mať okolo pol roka. Vhodný do rodinného domu, aj k deťom, super spoločník aj k inému psíkovi. 0911 396 487

celé zde
http://www.facebook.com/?ref=logo#!/media/set/?set =a.10150194427422983.318899.127233542982&type=1
vim že je to kříženec a vim že je a slovensku,ale je tam prej už půl roku..od 4 měsíců(
tak ho přidej,pokud už ho tam nemáte,dík

Hipík a Tonička a Rozinka
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2011 18:50 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

Dobrý večer vespolek

Fifi

Sem to trochu zakřikla, Žabí stehýnko mě nakrkla a je bez večeře.

Blbly s Rozinkou a šlo to z hračky do rvačky a pak do plačky.
Nejdřív se jen tak ňafaly, ale pak Žofka najednou hodně přitvrdila, a nenechala toho, ani když Róza začala kvílet.
Rozehnala jsem je hned a nic se nestalo, akorát Róza byla trochu vyšoklá a klepala se, ale nasralo mě to...
Jasně, že je to taky tím, že teď pár dní neměla Žofka pořádnou procházku, ale stejně .

Fifi
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2011 18:56
- Nahlásit

Stehynko si pokarala? Pokarala. Nedat veceri, to je krute, pro ni tuze moc, to jako trest je zcela mimo, dle myho...
Vem si, ze si ted dost s nervikama napokraji, chciplina nemocna sama o sobe - nebud kruta a dej ji nazrat. A ze Zofka dovede asi hlavne ty TVY emocni nalady dobre vnimat, to ji nechci omlouvat, ale halt nekde ta para ven musi... Priste zarvat driv, kdyz ty hratky prekroci mez.

Člen
# Zasláno: 5 Lis 2011 19:39
- Nahlásit

Fifi
Nedat veceri, to je krute, pro ni tuze moc, to jako trest je zcela mimo, dle myho...

Ono to právě začalo, když jsem připravovala večeři. Holky dostávají jíst jinde než veteráni. Žofka si na Rózu dřív nedovolila ani v souvislosti se žvancem. Tak to taky zůstane a musí si to důkladně zapsat za uši.
Stejně jako, když třeba kdokoli zabrčí v posteli, maže dolů...

to ji nechci omlouvat
...ále chceš

Priste zarvat driv, kdyz ty hratky prekroci mez.
Zařvala jsem hned, jenže to bylo všechno tak rychlý, že to nestačilo..

...a už jsme si to vysvětlily , jdu jí dát najíst...

Fifi
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2011 19:49
- Nahlásit

Blbly s Rozinkou a šlo to z hračky do rvačky a pak do plačky.
Ono to právě začalo, když jsem připravovala večeři.
To zni jiz jasneji, v tomto ramci. U cubek byly tendence - hlavne Ag ted v posledni dobe, kdyz Mathea priveze maso v prepravkach, si ho jako usurpuvat. Ztuhla a ze k nim nepusti ostatni, vrrr a uz jela - na ni staci dukladne houknout nasrane. Driv by ji Dorota vymastila jen pohledem.
Dobre chute Zofince preji a poradek musi byt. A s Rozinkou si jiste uz oblizujou rypacky a jsou v pohode.

Člen
# Zasláno: 5 Lis 2011 20:06
- Nahlásit

Fifi

A s Rozinkou si jiste uz oblizujou rypacky a jsou v pohode.

Eště úplně né, ale to se podá... Tuším, že to nebude trvat dlouho..

Mělas pravdu v tom, že Žofka stále jěště víc reaguje na změny nálad, atmosféru, kterou tím vytvářím atd... I když bych řekla, že jsem zůstala navenek docela v klidu, ale...

Teď, protože se pohádala s kámoškou Rózou, je Žofka natištěná v posteli na Toničce, trubka střapatá...

<< 1 ... 1539 . 1540 . 1541 . 1542 . 1543 . 1544 . 1545 . 1546 . 1547 . 1548 . 1549 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání