Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1557 . 1558 . 1559 . 1560 . 1561 . 1562 . 1563 . 1564 . 1565 . 1566 . 1567 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
brut
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2011 22:15
- Nahlásit

PetraK
nestraš
já prosím nestraším, já konstatuju

nic!! sem chatrného zdraví, nemohu nosit náklad
co sis zadělala, to si taky odnosíš... holt na své chatrné zdraví jsi měla myslet dřív

Fajka
tyjo ale dyž je ted jako v tom tak to už nebude jen 3xkuláš...to bude víc
třeba 5x .... kdo to bude pak dojídat? Brtník sice baští hodně, ale pochybuju, že až tak moc

noooo já vím noooo
neblázni, je dobře, že i u vás je krásně, za chvíli vám začne sněžit a budete mít na kolik měsíců hnusně, tak si to užijte , zítra budu běhat po Motole, to se zahřeju ažaž

bude hůůůř
s počtem měsíců nebo s počtem dětí?

Fajka
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2011 22:56
- Nahlásit

brut
kdo to bude pak dojídat?
no ty šesterčata přeciž

neblázni, je dobře, že i u vás je krásně, za chvíli vám začne sněžit a budete mít na kolik měsíců hnusně, tak si to užijte
jj užívám o to víc dyž venčím 3 psékusy na několikrát

s počtem měsíců nebo s počtem dětí?
vovobojí

ps: už vám to tam sypu pani

brut
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2011 23:20
- Nahlásit

Fajka
no ty šesterčata přeciž
to je fááákt

jj užívám o to víc dyž venčím 3 psékusy na několikrát
tomu věřím a doufám, že takhle hezky ještě chvíli vydrží

vovobojí
nebylo to podobojí?

ps: už vám to tam sypu pani
zlatáááá

Hyena
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2011 08:46 - Změnil/a: Hyena
- Nahlásit

Rumštáájn po ránu
Kruci, proč zase musí bejt sluníčko a krásně, když budu dneska 12hodin v procesu

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2011 08:56
- Nahlásit

R
R
R
RRRRRRR
RRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMM
ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!

ÁÁÁÁÁÁ bylo to skvělý, skvělý , skvělý a já se ešče nemůžu vrátit na zem
jooooooooooooooooooooooooooooo!! a ani mi nevadí, nevadí, nevadí, žeee sem v práciiii (sem vyrazila v koncertní úpravě, ať si tady taky užijou D: jodleydýýýý hošíčci výborný, výborný!!

kachna_
E!Ečkách, tak mi někdy teď zrovna končilo domácí vězení

no vzhledem k věku tý holčiny, to tak možná i mohlo dopadnout i když táta vypadal dost v pohodě, škoda, že jsem je neviděla na konci

Fajka

tyjo ale dyž je ted jako v tom tak to už nebude jen 3xkuláš...to bude víc
šesterčata

Fajfko, Fajfko, ty neskončíš dobře!!!

brut

co sis zadělala, to si taky odnosíš

a brůtice taky

? Brtník sice baští hodně, ale pochybuju, že až tak moc
tak ho ode dneška pro jistotu nechám vyhladovět

nebylo to podobojí?

ne tak já pod vobojí teda rozhodně ne, rozhodně ne

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2011 09:02
- Nahlásit

brut

Upekla jsem muffín

takhle v noci????????

Hyena

Kruci, proč zase musí bejt sluníčko a krásně, když budu dneska 12hodin v procesu

viď?? tohle by se mělo zakázat. je to mrhání krásným počasím.

Fajka
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2011 09:13
- Nahlásit

je náááááááááááááááááádherněěěěě úúúúúúúúúúúúúžasněěěěěěěě v noci u nás bylo osum !!! stupňůůůůůůůůůůůůůů slunéééčko modráá obloháááááááááá hurááááááááááááááááááááááá....
dneska do práce nejdu

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2011 09:14
- Nahlásit

jo včera jsme v polích potkali bígla, celkem hustej brach teda. Vrčel na Ešusáka už dost z dálky a hodlal se prodrat i přes mou maličkost, pysky mu lítaly nahoru, tak jsem doufala, že mě do těch nohou nerafne. Hošíkus se nechal odeslat pryč, takže to vyšumělo. Tak jsem si vzpomněla, jak mi jednou Benda tvrdil, že bígl nikdy takový věci nedělá, hm, poslední dobou jsem takovejch potkala celkem dost, nejen toho magora u nás na chalupě, co šel stejným způsobem tehdy na Ešusa, až po tři takový brachy u nás na sídláku. Tenhle ještě pak v rámci svý rozvášněnosti slušně vyhrožoval i paničce, která se celou dobu jaksi marně snažila ho k sobě přivolat.

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2011 09:15
- Nahlásit

Fajka

dneska do práce nejdu

tak a máš to spočítaný!!

Fajka
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2011 09:21
- Nahlásit

PetraK
tak a máš to spočítaný!!
budu pracovat doma a z domova

poslední dobou jsem takovejch potkala celkem dost, nejen toho magora u nás na chalupě, co šel stejným způsobem tehdy na Ešusa, až po tři takový brachy u nás na sídláku. Te
Přitom bígl by měl bejt vyloženě smečkovej žo jo

Fifi
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2011 10:43
- Nahlásit

Fajka
PetraK
Hyena
sluníčko a krásně
je náááááááááááááááááádherněěěěě úúúúúúúúúúúúúžasněěěěěěěě
To je naka provokace?? Tady je nechutne, mlha jak mliko, neni videt na 10 metru!

Hyena
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2011 10:44 - Změnil/a: Hyena
- Nahlásit

Fifi
To je naka provokace?? Tady je nechutne, mlha jak mliko, neni videt na 10 metru!
Si halt žijem v lepší nadmořské výšce. Ale je mi to prd platný, bo to mám dneska do 20h pojištěné...tož to vidím akorát z okna

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2011 10:55
- Nahlásit

Fajka

budu pracovat doma a z domova

já chci taky pracovat doma a z domova

TAK SE ASPOŇ DNESKA NA TEJDEN VODSTĚHUJU DO SVÝ KANCELÁÁÁŘE, řídící tu není, tak tu taky nebudu,

Přitom bígl by měl bejt vyloženě smečkovej žo jo

no jo, ale je chován jako smečkovej? moc jich takhle chovaných není. a většina jich tráví život na flexině, páč by jinak vzali pánečkům čáru . A tenhle byl ale ostrej jako břitvička, docela sem si zatancovala, aby neprošel za mne. páč Ešus už taky začínal bublat, ať ho nesére, pak se tedy dle pokynů organizátorky přesunul do dáli a pokračoval v cestě k šípku

Fifi

Tady je nechutne,
tady je taky krásný počasí, fakt jako, šla bych veeen

Hyena

o 20h pojištěné.

au. no to se se svou půl pátou mám ještě dobře. Půjdem cournout do sídláka aspoň. Hošíka to tam narozdíl ode mne baví, páč si počte a zapodepisuje.

Hyena
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2011 11:05
- Nahlásit

PetraK
Hyena

o 20h pojištěné.

au. no to se se svou půl pátou mám ještě dobře. Půjdem cournout do sídláka aspoň. Hošíka to tam narozdíl ode mne baví, páč si počte a zapodepisuje

Von je to takovej malej sprejer

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2011 11:22 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Hyena

malej

malej?

joo a už jsem se vám pochlubila že jsem si na koncertě koupila novou šňůrku na klíče?? moc vzhledná je

a jéžiškovi asi napíšu o tudle mikinku, páč tu tam neměli (což nechápu, když prodejci byli z germánska)

[imgs]https://www.rammsteinshop.de/catalog/images/ 2007.10.01_10.25.19_JACKE_GIRL_KLASSIK_SL170.jpg[/ imgs]

Fajka
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2011 11:30 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

zabiju blbečkaaaaaaaaaaaaaaaa, hrabu listí na hromadu...zahodim mu míček..přilítne s ním vrazí do hromady listí načeš hromada se rozletí a lísti je tak jak bylo...hmmmmm začnu hrabat znova hodím mu míček dál aby ho musel dýl hledat ve chvíli kdy přibíhá přes hromadu hodím vak na listí. letí a brzdí tím způsobem že první vodlítne vak druhý listí ...hmmmmmmmmm...házím míček zaroh rychle hrabu další hromadu blbeček hledá míček...honem cpu listí do vaku blbeček míček nachází letí honem přesouvám listí do vaku už se blíží už je tady to je super listí ve vaku a ten malej kretén hupste na vak tak že z něj tlakem vytryskne listí jak dyž bouchne sopka a padá všude .....hmmmmmmmmmm

Fája se vyhřívá dva metry od nás na sluníčku a náramě se baví.... dneska už vím že umí bejt i škodolibá
zabiju je vobá dvá

Hyena
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2011 11:32
- Nahlásit

Fajka
zabiju blbečkaaaaaaaaaaaaaaaa, hrabul list na hromadu...zahodim mu míček..přilítne s ním vrazí do hormady listí načeš hromada se rozletí a lísti je tak jak bylo...hmmmmm začnu hrabat znova hodím mu míček dál aby ho musel dýl hledat ve chvíli kdy přibíhá přes hromadu hodím vak na listí. letí a brzdí tím způsobem že první vodlítne vak druhý
To máš za to, že si hrabeš hezky venku listí, zatímco, my ubohé jsmme zavřené v procesech

Fajka
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2011 11:35
- Nahlásit

Hyena
To máš za to, že si hrabeš hezky venku listí, zatímco, my ubohé jsmme zavřené v procesech
mám zamordovat jednu pruhovanou nebo dvě to už je fuk....zabiju i Hyenu !!!

Hyena
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2011 11:41
- Nahlásit

Fajka

mám zamordovat jednu pruhovanou nebo dvě to už je fuk....zabiju i Hyenu !!!
A kterouuuuu???

Fajka
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2011 12:35
- Nahlásit

Hyena
A kterouuuuu???
čtyřnohou ušetřim tu zatím neznám

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2011 12:35
- Nahlásit

Hyena

že jo!!

Fajka
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2011 12:36
- Nahlásit

no to se nedá nic dělat nooo dneska bude hromadnej mord

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2011 12:48
- Nahlásit

Fajka

přece bys nevraždila neviňátka? ne?

Fajka
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2011 12:57
- Nahlásit

PetraK
ne
jo !

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2011 12:59
- Nahlásit

Fajka

no chudáky malý teda

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2011 13:01
- Nahlásit

Fifi
- hele tak ta vižla - spojii se s chovatelem. No a psékus už prej má nový pániky - teda nevím jestli krz toho chovatele, nebo krz ten inzerát, ale to je nepodstatný, teď už je prostě v novým, a doufám, že trvalým domově.

Hyena
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2011 13:20
- Nahlásit

PetraK
Fifi
- hele tak ta vižla - spojii se s chovatelem. No a psékus už prej má nový pániky - teda nevím jestli krz toho chovatele, nebo krz ten inzerát, ale to je nepodstatný, teď už je prostě v novým, a doufám, že trvalým domově.

Kuwa, proč to takhle nevychází Badymu...

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2011 13:25
- Nahlásit

Hyena

nevychází Badymu..

je dospělej a je tam problém .

brut
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2011 13:36
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Jsem od rána s migrénkou a docela si spolu "rozumíme".
Navíc dodělávám jednu věc, kterou potřebuju mít hotovou včas a tak čučím do ntb... moc príma, vůbec nic se mi nerozmazává

Fifi
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2011 16:31
- Nahlásit

PetraK
Tak aspon, ze tak.

A ble teda, mlha snad este horsi nez rano, sem jela se stazenym zadkem, u kruhaku naboreny auto, asi to nebylo hezky..

<< 1 ... 1557 . 1558 . 1559 . 1560 . 1561 . 1562 . 1563 . 1564 . 1565 . 1566 . 1567 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání