| Autor |
Zpráva |
Fifi
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2011 22:08
- Nahlásit
denyk
nějak se mi to komplikuje,
TO jako ani nezkousej!!!!!!!!!!!!!!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2011 23:53
- Nahlásit
denyk
chudínek
nedá se nic dělat, je to asi získaný
Tak nevím, co s načatým víkendem, dvounožec jede na rallye a my musím něco vymyslet...
ti nevím, jestli nebudeš raději doma, prý se má ochladit a pršet
Fifi
Si nech pulku nated a pulku po spolknuti pulnocniho prasku, ti este poslu, ju?
sem zjistila, že budu muset dělat ráno .... nějak nejsem schopná větičky dát dohromady...ale slovíčka už mám všechna
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 06:33
- Nahlásit
Dobré ranko,
á koukám, že se tu zase ponocovalo, to já už měla o půlnoci půlnoc
brut
prý se má ochladit a pršet
no jsem asi divná, protože ochlazení mi vyhovuje a dojčland hlásí jen zataženo, žádný déšť
Fifi, Fajka, Petra máte džímejl.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 08:51 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMM
ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!!!
Se to tady dneska nějak paří....
ZPRÁVA PRO JANIII, ZPRÁVA PRO JANIII
Dnes bylo velmi zajímavé ráno, velmi zajímavé ráno.... pucuju si zuby a slyšim COSI.... nahlédnu do kůchně a......... v jídelním koutě u stolu sedí Brtnik a cosi kutí... zavostřim.... v ruce má RŮŽOVEJ BÁRBÍ TELEFON a hraje na něj!!!! -von je totiž zvukovej ten telefon a nejen že hraje ale i mluví (to pro ty, kteří maji tu smůlu a neviděli ho ) .... a když se mačká to tlačítko dostatečně rychle za sebou.... řiká to něco jako."Ke škole!Ke škole!" Brtnik tedy dle návodu prej musí vyrazit ke škole. řikal. Pilule vzal s sebou , bude je prej potřebovat . Tys mi zase zavařila, to je danajskej dar!!
že se tu zase ponocovalo,
u nás se neponocovalo, u nás se uklízelo a pak se šlo zničeně na pívo, páč bylo vyschlo v hrdle a pak se zmydlil pes, páč vysíral na jinýho psa a ten mu dal zcela oprávněně do držky, tak sem mu ešče přidala, že aby jako věděl
denyk
že jsem moc ráda, že zrzoun nejapný teď nezdrhá, jsem mooooc ráda
se nedivím. buď pořádnej hrdobec. Já to řikala, že jste šikovný. Máš Antworte.
Má bejt hnusně o víkendu???? já se tak těšila, mám to naplánovaný tak, že v pindělí vyrazíme ráno do práce zase až z chalupy, a pak hnedle po práci zase šupky zpátky, takže jako by práce ani nebyla... NECHCI ABY BYLO HNUSNĚ, du vařit počasí!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 08:58 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
ENYKY DENYKY KUK!
něco pro malinkatě lepčejší náladu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 09:15
- Nahlásit
Eninka
sem ti včera v tom bordelu tu ani neodpověděla
ale celebrity do charity přispívají penězma, ne štěndama
no hele, kdybych jako vítěz soutěže dostala prachy, klidně je dám, dali ste mi štěně , co mám dělat? Prostě daruju výhru no. Esi se Ti něco nezdá, musíš za organizátorem soutěže
t a barva rámečku
možná to překvapí, ale ČÉÉÉÉÉÉÉÉÉRNÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
|
brut
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 09:29
- Nahlásit
Brý ránko
Jsem spala celé čtyři hodiny v kuse a vstávala brzo, takže už mám vyvenčený plesnifce, vyprané dvě várky prádla ( a pověšené samozřejmě), připravený oběd a začínám uklízet obývák ... vypadá to, že terapie "anglina od Fifi" je mocnější než vše ostatní
denyk
se tu zase ponocovalo, to já už měla o půlnoci půlno
mám atb, který beru o půlnoci a navíc jsem sovou, takže jsem vždycky chodila spát dost pozdě
jsem asi divná, protože ochlazení mi vyhovuje
mě nééé, i když suchý vedra mít taky nemusím
Fifi, Fajka, Petra máte džímejl.
a co já?
PetraK
v jídelním koutě u stolu sedí Brtnik a cosi kutí... zavostřim.... v ruce má RŮŽOVEJ BÁRBÍ TELEFON a hraje na něj!!!!
když se mačká to tlačítko dostatečně rychle za sebou.... řiká to něco jako."Ke škole!Ke škole!" Brtnik tedy dle návodu prej musí vyrazit ke škole. řikal. Pilule vzal s sebou , bude je prej potřebovat
si měla manžela ...
nás se uklízelo a pak se šlo zničeně na pívo,
pak se zmydlil pes
zajímavá kombinace
vysíral na jinýho psa a ten mu dal zcela oprávněně do držky, tak sem mu ešče přidala, že aby jako věděl
léčba šokem
mám to naplánovaný tak, že v pindělí vyrazíme ráno do práce zase až z chalupy, a pak hnedle po práci zase šupky zpátky, takže jako by práce ani nebyla... NECHCI ABY BYLO HNUSNĚ, du vařit počasí!
zatím bych to neřešila, minulý týden taky hlásili hnusotu a byla pěkně
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 09:34 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
brut
.. vypadá to, že terapie "anglina od Fifi" je mocnější než vše ostatn
VIVAT FIFI VIVÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁT!!!
si měla manžela .
No. a teď kůli Janiii mám úchyla
zajímavá kombinace
to poslední bylo jaksi nad plán, ale nasral mě moc, jako že hodně moc, takhle mě myslim ešče nikdá nenasral. Jsem fakt ráda, že mu ten labrador dal do držky, protože si to regulérně zasloužil.
léčba šokem
zatím bych to neřešila, minulý týden taky hlásili hnusotu a byla pěkně
sem preventista, du vařit.
ČUMÍ TU NA MĚ DO VOKNA STRAKA A KEJVÁ HLAVIČKOU.......asi změnim dýlera
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 09:37
- Nahlásit
BRŮŮŮTICE, BRŮŮŮTICE
prosim tě,já ti úplně zapomněla říct, že Bréca Růžofka má ode dneška dovolenou (jáááák sem na to mohla zapomenout, když mě čeká také blaho??? ) takže to se odtud neutrhnu. vrací se dvanáctýho.
MÁM TU OBŘÍ MEJDAN, RRRRRAAAMŠTAJN ZNÍ BUDOVOU
|
brut
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 09:37
- Nahlásit
Jo a dámy, včera večer se vrátil Brůtíkovec s Brutem z venčení ( o půlnoci). Říká mi, abych Brua zkontrolovala, páč je zase plnej klíšťat, který mu krvácej. Tak jsem vzala dezinfekci a koukám.... měl dvě menší klíšťata na hrudníku u pacek, ale ta krev, co myslel mužíček byla z rány, kterou má skorem ve slabinách. Vypadá to, že se někde na něco napíchl, páč je v průměru 1-2cm, kulatá a částečně se tam vytvořila mini kapsa. Samozřejmě věděl prd do tý doby, než jsem mu to šla vyčistit a vydezinfikovat. Pak byl těžce nemocen a musel dostat dobrůtky, aby ho to nebolelo ...šašek jeden
Problém je v tom, že zavázat se to nedá, je na blbým místě. Zalepit nemá cenu, páč si to okamžitě strhne, takže mu ránu jen kontroluju a občas poleju betadinou ...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 09:43
- Nahlásit
PetraK
jen aby to vydrželo
No. a teď kůli Janiii mám úchyla
možná nemáš, páč jestli s růůůžovým telefonem, kterej vydává zvuky, bude obcházet školu, tak ho zavřou
poslední bylo jaksi nad plán, ale nasral mě moc, jako že hodně moc, takhle mě myslim ešče nikdá nenasral.
to už podruhý během pár dní .... nebylo by lepčejší, kdyby měl zatmění z háravek?
sem preventista, du vařit.
jen vař, ono se nic nestane, když bude hezkej víkend, taky jednou
buď ráda, že hlavičkou
BRŮŮŮTICE, BRŮŮŮTICE
prosim tě,já ti úplně zapomněla říct, že Bréca Růžofka má ode dneška dovolenou
týýý jo, budeš mít klíííííídek, pohodičku, lehárko
Klííídek, jo!!! .....šak není poslední tejden a do Práglu pojedu tolikrát, až se mi to nebude líbit. Další možnej termín je 11.7. což je pondělí. To budu v Motole...
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 09:47
- Nahlásit
PetraK
fešák-díky cmuk
tak lepší než bílý myšky, ne?
brut
a co já?
nemám adrés
buď ráda, že hlavičkou
hhihihihihi kákos
|
brut
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 09:52 - Změnil/a: brut
- Nahlásit
denyk
nemám adrés
yxahojxy
hhihihihihi kákos
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 09:54
- Nahlásit
brut
Vypadá to, že se někde na něco napíchl, páč je v průměru 1-2cm, kulatá a částečně se tam vytvořila mini kapsa
áá kurnik , tak hlavně, ať se to dobře a postupně hojí
Pak byl těžce nemocen a musel dostat dobrůtky, aby ho to nebolelo
no jistěže, po operaci je vždy nutné pacienta doošetřit zvnitřku
takže mu ránu jen kontroluju a občas poleju betadinou
no tam se toho moc nedá no
jen aby to vydrželo
a ty zpomal ZPO-MAL!!
to už podruhý během pár dní
i kdepak, to jsem nasratá nebyla a to si odpracoval, ale tohle přetáh
buď ráda, že hlavičkou
no mohla by třá sekerou, ale to byl byl spís starej Brůna
pohodičku, lehárko
lehárko ne, páč teď jedu nejen pro naše oddělení, ale i pro pana řídícího a náměstka, ale pohodičku anoo!
je 11.7. což je pondělí.
to ešče ne
denyk
fešák-díky cmu
viď? Hošikus vzhlednej
tak lepší než bílý myšky, ne?
no tak to bez debaty sežraná na prach bych tu asi dlouho nevydržela
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 09:59
- Nahlásit
MOOORGENŠTERN ACH ŠÁÁÁJNÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ!!!!! AUF DÝ ZÉÉÉLE MÁÁÁJNÉÉÉÉÉ! WIRF AJN WARMES LÍÍÍCHT AUF AJN HERC DAS BRÍÍÍCHT!!!
http://www.youtube.com/watch?v=7VHJEwPfRzc
ešivá tu neni krásně dyž tu ta čůza neni
|
brut
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 10:09
- Nahlásit
PetraK
áá kurnik
přesně to jsem si říkala taky... hlavně díky tomu, že vše rozlíže
tak hlavně, ať se to dobře a postupně hojí
hlídám to, tak snad...
no jistěže, po operaci je vždy nutné pacienta doošetřit zvnitřku
přesně tak a zvlášť, když nasadí výraz psa bez zadních nohou, zad a hlavy
no tam se toho moc nedá no
nedá, blbý je, že všechno vždycky rozlíže, takže furt přemýšlím, jak to pořešit, aby mu rána "nechutnala"
a ty zpomal ZPO-MAL!!
já vím, jenže je tu tolik práce, že .....
jsem nasratá nebyla a to si odpracoval, ale tohle přetáh
dostal to dvakrát, takže si bude pamatovat, že nemá prudit
mohla by třá sekerou, ale to byl byl spís starej Brůna
hele, fakt změň dýlera nebo ztiš dus,dus, dus
lehárko ne, páč teď jedu nejen pro naše oddělení, ale i pro pana řídícího a náměstka, ale pohodičku anoo!
sem myslela lehárko od toho, aby jsi jí neustále radila a opravovala po ní ...
to ešče ne
ok, juknu, co tam mám dalšího
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 10:40
- Nahlásit
brut
hlídám to, tak snad...
držím palec
a hlavy
a tak ... na to že nemá hlavu už si fšicí snad zvykli, ne?
"nechutnala"
no to myslim nepořešíš
jenže je tu tolik práce
nemá nožky, neuteče.
nebo ztiš dus,dus, dus
nemám to moc nahlas, ešče sou na tlačítku rezervy
sem myslela lehárko od toho, aby jsi jí neustále radila a opravovala po ní
a táák, no včera mě fakt dostala , navíc jsem nutně pospichala se nechat ostřihat (to se teda úplně nepovedlo... ostříhaly jsme to moc ) a vona nebyla schopná nic pochopit , ty vole tam si teda pták mozkodlab rozhodně neškrtne
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 10:53
- Nahlásit
Proboha , no eště že to vim až teď, kdy je druhý dítě dávno na cestě...
z časopisu (podotýkám ne bulvárního, ale rozdávaného VZP)
- ani s ostatními zvířaty není radno přicházet do styku příliš často a bez patřičných hygienických zásad. Savci, ptáci a plazi mohou přenášet řadu infekčních onemocnění (výčet onemocnění přepisovat nebudu. Protože se zárodky těchto onemocnění přenáší výkaly - neměla byste čistit záchod kočce, ptačí klec a podobně)
Ptala jsem se na to výslovně gynekoložky, když jsem čekala Lucku a je to blbost, jsou-li ptáci z EU a kočky domácí, vlastní.
Ale teda ke cti nutno přiznat, že píšou, máš-li kočku doma, nemáš jí dávat pryč, páč riziko nehrozí
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 10:55
- Nahlásit
kachna_
neměla byste
vůbec chodit ven!
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 12:24
- Nahlásit
PetraK
neměla byste vůbec chodit ven
Ale je to strašný, představ si, že je to třeba tvý fakt vymodlený dítě, nic nebylo úplně bezproblémový, takže jsi úzkostlivá úplně kvůli všemu a přečteš si něco takovýhohle, v časopise, kterej distribuuje tvoje zdravotní pojištovna a dostaneš ho od doktora. Sakra já se nedivim, že se prostě někdo rozhodne dát svýho domácího mazlíčka pryč
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 14:10
- Nahlásit
Chtěla jsem se zeptat jen tak v rychlosti, používáte něco na pséky proti klíšťatům? Já teda loni koupila Scalibor, max. spokojenost, ale pek jsem četla, že ta látka v něm je docela humus-karcinogenní ... tak nevím, jestli ho koupit i letos.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 14:28
- Nahlásit
denyk
my máme Scalibor taky - ono je humus podle mě naprosto všechno totiž ať spoty, nebo obojky, obojí. Se přiznám, že radši nezkoumu. Spokojená jsem byla nadmíru navíc proto, že Brtnika napadlo ho po sézoně schovat (předtím jsme ho vyprali kartáčkem a mýdlovou vodou) a letos funguje i nadále.
kachna_
dát svýho domácího mazlíčka pry
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 14:31
- Nahlásit
denyk
já jsem byla nejspokojenější s exspotem. Přírodní levandule bohužel těžce nestíhá.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 15:42 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Připravte slavobrány, připravte slavobrány, až příde DENYK, tak si zaslouží jima projíti!!!
Jo a sem se vám nepochlubila!!! Díky Janiii!! Díky ní mám totiž už mám totiž co?? MÁM ČERNOU ŠŮŮŮKNIIII! Fčera si šla vona koupit šukni a nakonec sem si koupila já a vona ne , takže na koncík už mám komplet vybavení. je to vzhledná šukně, má moc knofliků, je tak jako kratší a má kapcy na bocích. Je prostě dokonalá, hnedle sem si jí vzala do prasé
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 16:40
- Nahlásit
PetraK
no dobrá tedy, až bude nějaká soutěž o prachy, dám ti vědět,
aby jsi mohla, až vyhraješ, naplnit charitě kasičku, když teda jinak nedáš
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 16:48
- Nahlásit
Rumstajnik. Nesnasim to vedro, potici se lidi, navic v autech se ridicove chovaji jak vymasteny, uz se asi videj na prodlouzenym vikendu, jezdi jak hovada!
Brutice
Tak to sem rada, ze sis aspon na chvili zdrimnula, a kdepak mam nakej mailik?
denyk
Ja na cupki obcas fouknu klasickej Arpalit Neo ve spreji. A pres leto vic dotuju pangaminama. Chemie proste jedina s tema zmetkama zatoci, spoty ci obojky se mi eklujou.
PetraK
se nechat ostřihat (to se teda úplně nepovedlo... ostříhaly jsme to moc
Hodne moc? Se obavam, ze dneska s matheou dopadneme podobne, v nasem domacim kadernickem saloonu, barva a meliry, strihanicko a... a mojito a grilaz, to budou vytuneny ucesy.
A bleee, sem rozplacla komara trikem na strope, haajzl byl pekne nacucanej, takze strop ma co? Ano, flek jak kravu.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 17:01
- Nahlásit
Fifi
Ja na cupki obcas fouknu klasickej Arpalit Neo ve spreji. A pres leto vic dotuju pangaminama. Chemie proste jedina s tema zmetkama zatoci, spoty ci obojky se mi eklujou.
a funguje to? Mně letos zklamal difusil, kterej mi dřív normálně fungoval
A Batýsek má navíc ze stříkání hrůzu.
v nasem domacim kadernickem saloonu, barva a meliry, strihanicko a... a mojito a grilaz
týjo, vy se máte
Jsem skvělý vyjednávač. Vyměnila jsem s dítětem mouku za svoje svatební boty
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 17:48 - Změnil/a: denyk
- Nahlásit
Cholkí díky no nevím, asi ho budu i nadále prostě prohlížet, když se vrátíme z lesa....
Jo a musím se pochlubít, jdeme po louce, z jedný strany les proti nám vyběhne než se stačím vzpamatovat, vyběhl i zrzoun ale jak jsem zavolala otočil se a jupí ke mněěěěěěě no to je tak bombovej pocit, že ten kdo to nezažil neuvěří, že jsem ebou málem ze samý radosti flákla na zem za hoďku se to opakovalo, tentokrát neposlechl hned, ale za vteřinku.... pak jsem mrkla na borůvky-už jsou i u nás hodila do pusy hrst malin, kámošce jem natrhala diviznu-jen nevím, jak jí mám usušit .... dokonce jsem našla babkýýýý-houby a mám na kulajdu, no ještě jsem jí nikdy nedělala, ale zkusím to ...teď se zrzek nažral a chrní, já si udělala mojito a relax ....
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 17:58
- Nahlásit
PetraK
tak Denýkový stavíš slavobrány a mě JEN poděkuješ za šukni? (mimochodem, strašný slovo )
a že zdravim Brtnika s pilulema a s telefénem ke škole
přežila jsem zubaře, povrtal se v tom, vyčistil, a pokračování 19.7.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 18:03
- Nahlásit
Jsem si opět dala chvíli odpočinku a prospala jsem půl odpoledne , stejně se v tomhle vedru nedá nic jinýho dělat...
PetraK
držím palec
dostal přes čumák, páč si ránu lízal .... zalezl do boudy a celej uraženej se rozvalil tak, abych viděla, že nic nedělá. Sem se musela smát
... na to že nemá hlavu už si fšicí snad zvykli, ne?
seš o tom přesvědčená?
no to myslim nepořešíš
ne
nemá nožky, neuteče.
já vím, jenže jsem z toho krapítečko nervozní....
nemám to moc nahlas, ešče sou na tlačítku rezervy
jen dvě čárečky, jinak by to bylo na maximum, že?
táák, no včera mě fakt dostala
právě
navíc jsem nutně pospichala se nechat ostřihat (to se teda úplně nepovedlo... ostříhaly jsme to moc
co si na tý svý dýlce stříhala? Vždyť si měla krátký vlasy
vona, ty vole tam si teda pták mozkodlab rozhodně neškrtne
si myslím, že by se jí stejnak lek a uletěl
kachna_
ani s ostatními zvířaty není radno přicházet do styku příliš často a bez patřičných hygienických zásad. Savci, ptáci a plazi mohou přenášet řadu infekčních onemocnění (výčet onemocnění přepisovat nebudu. Protože se zárodky těchto onemocnění přenáší výkaly - neměla byste čistit záchod kočce, ptačí klec a podobně)
nějak mě to nepřekvapuje, věříš?
denyk
Chtěla jsem se zeptat jen tak v rychlosti, používáte něco na pséky proti klíšťatům?
kiltex obojky už několik let
PetraK
Připravte slavobrány, připravte slavobrány, až příde DENYK, tak si zaslouží jima projíti!!!
copak holka provedla pěknýho,žes nadšená ...teda pokud si taky nekoupila lístky na dus, dus, dus
MÁM ČERNOU ŠŮŮŮKNIIII!
je to vzhledná šukně, má moc knofliků, je tak jako kratší a má kapcy na bocích. Je prostě dokonalá, hnedle sem si jí vzala do prasé
nějak mě těší, že sůkně téměř nenosím, sem ušetřená starostí ( mám dvě, obě dlouhé )
Fifi
esnasim to vedro, potici se lidi, navic v autech se ridicove chovaji jak vymasteny, uz se asi videj na prodlouzenym vikendu, jezdi jak hovada!
proto nikam nechodím ...ale zítra budu muset do Práglu, kvůli synkový simce
Tak to sem rada, ze sis aspon na chvili zdrimnula, a kdepak mam nakej mailik?
mám snad naspáno do zásoby, páč jsem teď tři hodinky chrupinkala ... mejlík odešel, tak jsem zvědavá na verdikt a opravu
dneska s matheou dopadneme podobne, v nasem domacim kadernickem saloonu, barva a meliry, strihanicko a... a mojito a grilaz, to budou vytuneny ucesy
hezkýýýýý, chci taky.... teda jen tu griláž , páč barvu, stříháníčko a ani melíry necíííí
kachna_
Vyměnila jsem s dítětem mouku za svoje svatební boty
šikovná holka, si je chtěla vyzkoušet a ošklivá maminka jí je sebrala
|