| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2011 09:15
- Nahlásit
denyk
Jůůů Peťule a spol. no to jste se měli tedyk parádně, tolik šiiilencůůůůů pohromadě
jo. a to sem zapomněla... že sem hnedle při příjezdu musela vokázat potprdu, aby Brtnik moch dokázat, že sem Spajdrmen!! pošahanec je to!
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2011 09:29
- Nahlásit
PetraK
Moc krasny povidani pani
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2011 09:30
- Nahlásit
kachna_
gratuluju Luciáškovi k narozkám
Dvojčata jsou Lucka a Linda
PetraK
vokázat potprdu
no tam se teda děli vjeci tak to bych stála f koutě se zrzavým
a když tak jedině v kůchni u linky, esli něco neodpadne
tomu fakt věříš, po tom fšem, co jsem tady o něm psala??? bych tam musela stát taky, bo beze mně ani ránu a to by ešče předtím nesměl tak 2 dny jíst, aby měl hlad
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2011 09:33 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
denyk
no tam se teda děli vjeci tak to bych stála f koutě se zrzavým
sim tě neboj, to by si Brtnik ešče z první takhle nedovolil chtít po tobě, abys vokazovala potprdu
tomu fakt věříš, po tom fšem, co jsem tady o něm psala???
no jo, no tak v neděli už by se trochu voťuknul a třá kolem voběda by se zašel do tej kůchně podivat. Šak bychom Tě třá bejvali mohli poslat pro maliny třá a von by musel bejt s náma chvilku sám a přišel by na to, že z teho žinfárkt nedostane. von by neměl moc času přemítat co a jak
Mathea
Moc krasny povidani pani
díkuju, bylo tam fakt skvěle a tím, že klaplo dokonalý počasí, tak to nemělo chybu už vůbec.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2011 09:48
- Nahlásit
brut
a doufám, že to nebylo naposledy
no já taky, páč to bylo fest prima, enem si řikám, esli by se zase Fajfkatejm pruhatejm chtělo jet takovou dálku do polních podmínek.
A nedali jsme si ten krokééééééééééééét
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2011 09:53
- Nahlásit
PetraK
a že jsem tak smělá (blbá) to se jako to kůrsidlovadlo dá jako něgde půjčit?
Potprdu neukazuju, bo se mi pod ní válí pnoumatiký ale teď mám hezkou novou Lormar ze slovačé.
A taky jsem si přivezla výbornou maďarskou mletou sladkou pápriku a slivovicú a víno a slovenský česnék a sušený brusínky a bryndzu z bijo farmý miluju ty jejich sobotní trhy, jak prodávají, to co vypěstovali, fakt paráda
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2011 10:03
- Nahlásit
denyk
a že jsem tak smělá (blbá) to se jako to kůrsidlovadlo dá jako něgde půjčit
ne, ne bohůžel nedá, tuto je výroba páníčkůch vod Hagíska a Fajfkatý to měli od nich půjčený. Ale je to DO-KO-NA-LÝ, normálně z vrtačky, přidělaný na prkno takovejma hustejma úchytama, štyry cífky, lanko, třapec a tradááááááááááá psi lítaj. Enen........... ty volové si ze mě dělali čurinu, když jsem natahovala, páč ta poslední cífka mi prostě nešla. Brtnik tomu řikal dycky... Hele dívejte, tetkon bude ježek f kleci , drzoun jeden!!
Potprdu neukazuju, bo se mi pod ní válí pnoumatiký
no počki, já jí taky nevokázala celou- krs ty pjoumatiky právě Sem ju vytahovala horem, a vokázala enem to síťování, krs který mi řiká Spajdrmene!! prej v tej potprdě vypadám totiž jako Spajdrmen
A taky jsem si přivezla výbornou maďarskou mletou sladkou pápriku a slivovicú a víno a slovenský česnék a sušený brusínky a bryndzu z bijo farmý
tjooo pakůůpky!! mňam.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2011 10:08
- Nahlásit
Ráááááááááááááááááááááámštáááááááááááááááááááááááá áááájn
nazdáááááááááááááááááááár děckááááááááááá já su mrtvolnééééééééééééééé
Bože to byl víkeeeeend něco jako ve stylu http://www.youtube.com/watch?v=5XiVx5m7mcQ&feature =fvsr
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2011 10:16 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Fajka
čkej.....Čííífse tagle na traktůrku neklepal! a spermije f traktoru nám po louce taky nejezděj.
Hodila jsem na vedlejší stránku odkaz na Peckatý zážitky z cest.
Bože to byl víkeeeeend
já to věděla, že se jim u nás nebude líbit
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2011 10:22
- Nahlásit
PetraK
tjo sem to nestíhla dopsááát a vodklepla dřííívějc bo volal Kunde...
Bylo to supeeeer skvělá zábava super lidijové super pséci (až na tu naši dementici ) starali jstese vo nás jako o vlastní nádhera, a ta vaše apalůůůcha krasýýýýýývajáááááááááá vyuzení buřtící a teplo v krbůůů a nádherná zahradááá no úúúžasnýýýýýý
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2011 10:23
- Nahlásit
PetraK
Hodila jsem na vedlejší stránku odkaz na Peckatý zážitky z cest.
uuuž sem tak přečetlá se tu lemeim jak blbá a připadám si jak kdyby to bylo včéééra Ešstě že máš tak výřečnýho psáka
|
brut
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2011 10:34
- Nahlásit
Zdravím vespolek
Jsem zpět z ko. Dostala jsem nejsilnější atb, co mi mohl napsat. Pokud nezaberou, tak nastoupí kombinace léků, která bude šílená
Fifi
pes maaa chlupyyyyyy a ja hotovoooo!!!
supéééér
Mathea
vzhledem k tomu, ze me to moje tema bakny postupne tak znechutilo, navic mi z toho nelezly zadny pouzitelny data a udaly se este jinci veci, ktery me vedly k tomu, ze jsem si celyho bakalare o rok posunula...
tvoje bakalářka byla prostě šííílená
oblibenej kantor napsal, ze ackoli uz vede hodne bakalarek, tak vzhledem k tomu, ze mam o tema evidentni zajem, me bere pod sva kridla a budu psat o Domacich mazliccich
jak jinak
Janiii
pouze večerních radovánek - poznámka pro Ešus, Fája a spol. - a kráááásně jsem si postála
zase?
denyk
ikdyž já řešila dost nepříjemné záležitosti, myslela jsem na vás...
to není moc pozitivní
jsem ho neviděla
Zjistila, že ho nechtíc zavřela na balkóně. Prostě jí nějakým způsobem proklouz.... a bydlí v sedmém patře.
to je hrozný
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2011 10:34
- Nahlásit
Fajka
vyuzení buřtící
byli dobrý????? NEvim esli sem si to včera večer v polospánku dobře přeložila a poté dobře odpovědíla, esli to dávalo smysla? Já huž mlela z posledního jak jste dojeli?
skvělá zábava
no jo na účet nebohýho ČÍÍÍÍFA, kterej dojel až k dálnici a zase zpátky . Je tak hoooodnej!! Aji s tou bruskou!! Vyřídíš mu to??
Já si říkala, že esli ste se třá nenudili, hlavně kluci. Na ten kroket jsem zapomněla, blbka.
až na tu naši dementici
ale ona NENI dementice, krůnik. Ona komunikuje. A šak jak pěkně s Brtnikem připravili do kamen! Příští pátek ju chytne natuty škytafka až budeme topit - počitej tak kolem osmý, že jí to drapne. Já ju mám fakt ráda a jejím přivítáním tak u vrby sem poctěna, páč to byla nefalšovaná radost, že ju někdo přišel vysvobodit a vona bude moct pádit.
a připadám si jak kdyby to bylo včéééra
jo, jak to zpravidla pak už nikdá nečtu, co napíšu, tak tetkon sem to rychle projela a tlemim se tady taky, páč se mi vybavujou detaily
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2011 10:36
- Nahlásit
brut
Dostala jsem nejsilnější atb, co mi mohl napsat. Pokud nezaberou, tak nastoupí kombinace léků, která bude šílená
ty vole!!
sakra, dumám co napsat.... nenapadá mě nic.
to je hrozný
že jo, ke starostem ještě tohle, člověk si to bude vyčítat hrozně
|
brut
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2011 10:46
- Nahlásit
kachna_
Lucka má druhý narozeniny
veliká gratulace a přání všeho nej, nej, nej ..teda, toto utíká
PetraK
MÁME LÍSTKY, , MÁÁÁÁÁME LÍÍÍÍSTKY!!!!! BUDE TO ERSTE RAJEE!! HNEDLE U PÓDIJA
sem si říkala, jestli to bude první informace, kterou sem dáš
Lidijové to vám byl víkend!!!!!!!!!!!!!
.........na co všechno sem ešče zapomněla????
Myslím, že se to i povidlo, ne?
myslím, že jsi na nic nezapomněla a řekla bych, že se to víc jak povidlo
ty vole Brůtice, s timdle di to TAk při pátku
si snad měla pocit, že sem dement?
navenek jo, jsem schopná si z nich udělat pořádnej studijní materiál což v podstatě už i dělám
tak hlavně ať ti to dlouho vydrží
těch výsledků člověku nejni dobře od žaludku, toje blbej badatelskej obor tuto
to víš, když bádáš v tak blbým tématu, tak se nemůžeš diviti
taky to můžu postavit tak, že nejsem taková srágora, aby mě takováhle smečka dostala...... a to si myslim, že bude ten nejlepší způsob
ano, to je nejlepšejší způsob
denyk
jak se tvářila ségra na včelí medvídky? A co holčičky?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2011 10:47
- Nahlásit
PetraK
byli dobrý????? NEvim esli sem si to včera večer v polospánku dobře přeložila a poté dobře odpovědíla, esli to dávalo smysla? Já huž mlela z posledního jak jste dojeli
jééééjééé užírali jsme je už cestou domů
jo joooo, My vám nepsali jen nespící Brůtici bo mě bylo jasný že vy už hajinkáte nám trvalo hodinu a půl než jsme to celé rozebrali složili a uklidili...končili jsme o půl dvanáctý tak už jsme nechtěli rušit
ale ona NENI dementice, krůnik. Ona komunikuje. A šak jak pěkně s Brtnikem připravili do kamen! Příští pátek ju chytne natuty škytafka až budeme topit - počitej tak kolem osmý, že jí to drapne. Já ju mám fakt ráda a jejím přivítáním tak u vrby sem poctěna, páč to byla nefalšovaná radost, že ju někdo přišel vysvobodit a vona bude moct pádit
jooo to vítet ona umí když jí příjde něko zachránit
sem se taky tlemila když si vzpomenu jak Brtník neohroženě vstupoval k Fajfce a připravovali spolu do kamen a jak hezky si u teho povídali
bruskou!! Vyřídíš mu to??
Já si říkala, že esli ste se třá nenudili, hlavně kluci. Na ten kroket jsem zapomněla, blbka.
já myslím že číííf se určitě nenudil já za sebe teda taky nééé kroket dáme třá někdy jindy
brut
Jsem zpět z ko. Dostala jsem nejsilnější atb, co mi mohl napsat. Pokud nezaberou, tak nastoupí kombinace léků, která bude šílená
to je děsný
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2011 10:49
- Nahlásit
Kachna
Lucincééé šecko NEJ !!!!
to to letí
tu má hračku :
|
brut
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2011 10:53
- Nahlásit
PetraK
PetraK
bylo fest prima, enem si řikám, esli by se zase Fajfkatejm pruhatejm chtělo jet takovou dálku do polních podmínek.
vypadali spokojeně ... všichni tři, když i Fajka jako Fajka měla málem ulovenou živou návnadu
nedali jsme si ten krokééééééééééééét
zůstal na příště, aby jsme se měli na co těšit
denyk
přivezla výbornou maďarskou mletou sladkou pápriku a slivovicú a víno a slovenský česnék a sušený brusínky a bryndzu z bijo farmý
hezkýýýý, tak tohle byl velmi užitečný víkendík, tolik dobrůtek
Fajka
nazdáááááááááááááááááááár děckááááááááááá já su mrtvolnééééééééééééééé
já taktéž, to jsem ráda, že nejsu sama
něco jako ve stylu
ty si blbááááá, sem se málem udusila
nádhera, a ta vaše apalůůůcha krasýýýýýývajáááááááááá vyuzení buřtící a teplo v krbůůů a nádherná zahradááá no úúúžasnýýýýýý
velmi výstižné doplnění ....se s dovolením přidám k chvále
|
brut
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2011 11:00
- Nahlásit
PetraK
ty vole!!
sakra, dumám co napsat.... nenapadá mě nic.
na to se nedá napsat vůbec nic , šak uvidíme za tři neděle, jak to vyjde
že jo, ke starostem ještě tohle, člověk si to bude vyčítat hrozně
přesně to samý mě napadlo
Fajka
nám trvalo hodinu a půl než jsme to celé rozebrali složili a uklidili...končili jsme o půl dvanáctý
já si říkala, jak dlouho budete tentokrát vyjíždět traktůrkem ven , sem zvědavá, kolik vyšlo fotek, páč jestli vyšly všechny, tak to bude dokonalý seriál
si vzpomenu jak Brtník neohroženě vstupoval k Fajfce a připravovali spolu do kamen a jak hezky si u teho poví
a byl vidět jen Brtník a nic jinýho...teda pokud se člověk nesoustředil, aby zahlídl kousek Fajfčinýho ocásku
to je děsný
zatím ne, doufám, že silnější atb určitě zaberou, zkrátka musej ... víš, jak to říká Brtník, když mu něco je:" Vítej, jsem rád, že Tě mám, budeme spolu chvíli žít"
Ešuskóóó, mladá Brtníkovi vzkazuje, že buřtíková dobrůtka byla vynikající a mooooooooc si pochutnala, i přes to, že nejí olivy
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2011 11:31
- Nahlásit
Děkuju všem za přání, Lucince jsem ho vyřídila
Fajka
ftákopyska ale nedostane
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2011 11:40
- Nahlásit
brut
Dostala jsem nejsilnější atb
ach jo paní, ty mě mrzíš, jak to pořád na tebe padá
Tak nějak pořád přemýšlím,máš dobrého doktora??
Bo když jsem teď byla fuč-moje teta (MUDr.) mi taky říkala, že mamka má obvodní lékařku úpá na h*vno, ale mamka si s ní rozumí z té "lidské" stránky a proto si myslí, že pro ní doktorka dělá to nejlepší a k jíný prostě nepůjde je marný jí vysvětlovat, že vlastní ségra pro ní chce to nejlepší a že dát patery antibiotika za sebou není nic moc, musí se prostě řešit příčina ...
a díky ze optání L+L jsou zlatíčka...
V pátek ráno jsem s nima byla sama a měla jsem s nima jít do školky (maj to asi 50metrů).
Ségra říkala, že snídají až ve školce, ale Lucka mě vzbudila stylem: "Deni, ja už som hladná" . Tak jsem psala ségře jako co jim mám dát tak prý čokoládové guločky a mliečko....Mliečko ale došlo, holky věděly, že je "v zázračnej skrini" (špajz) vědí jak se zapne mikrovlnka, hezky se oblíknou, učešou, dokonce i sponky si daly samy každá do ruky včelího medvídka i dvd a hurá do školky ...ve školce si mě jejich učitelka pletla ze ségrou ...odpoledne jsme opékali v lesoparku buřtíky a slaninku, bylo fajn, jen já a samí cizí lidé a asi 20 dětí to nejde dokupy nó
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2011 11:42
- Nahlásit
Čkodá, že jsem se za vámi nedostala, byla bych nabitá energií (ikdyž chudák péf, tolik psůch by se mi určo snažil schovat se do kapsy ), takhle je to spíš naopak tak třá něgdy příště
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2011 11:48
- Nahlásit
brut
sem si říkala, jestli to bude první informace, kterou sem dá
jak si mohla pochybovat??? vědi to už fšade i na nádraží v Nymburce
a řekla bych, že se to víc jak povidlo
to jsem ráda, páč spoustu věcí jsme třá nedopovídaly - viz tu tvou zahrádku, na spoustu věcí jsem se zapomněla zeptat..., sem hrozná hostitelka a tak jako vůbec
si snad měla pocit, že sem dement?
pocit?? ne..... pocit ne............ jistotu
tak hlavně ať ti to dlouho vydrží
jo díky, díky, to je i moje toužebný přání
když bádáš v tak blbým tématu, tak se nemůžeš diviti
čoveče v tomdle případku bych snad možná i radši pitvala
ano, to je nejlepšejší způsob
Fajka
jééééjééé užírali jsme je už cestou dom
tož to su ráda! škoda jen, že se nedoúdil ten sejra sejratej.
.končili jsme o půl dvanáctý
tjo!!! no to je fakt, že to už jsme hnípali, páč pátáááá ranní pááátááá... brrrr. umřu dneska
a jak hezky si u teho povídali
jojo, nejni nad rozhovor se zvířetem, to si čék nejjíp pokecá, je jedno co mele, zvíře naslouchá....
kroket dáme třá někdy jindy
jooooooooooooo?? ešče někdy přijedete do naší díry? .
tu má hračku :
nekaž ju hned od mládí
brut
Fajka jako Fajka měla málem ulovenou živou návnadu
si vzpomeň jaká seš na Brůtikofce, dyš chceš spát a jemu zvoní a zvoní telefén...
zůstal na příště, aby jsme se měli na co těšit
jej to je dobře, esli zas přijedete
, šak uvidíme za tři neděle, jak to vyjde
tak jo budem se soustředovat, aby to vyšlo
Ešuskóóó, mladá Brtníkovi vzkazuje, že buřtíková dobrůtka byla vynikající a mooooooooc si pochutnala, i přes to, že nejí olivy
ajejejeje, ten bude pyšnej , vyřídim , určo. kurnik, měla jsem si vzít do prasééé, su blbé, omluvuje mě pouze nedostatek spánku
kachna_
ftákopyska ale nedostane
viď? ta barva!! zkazila by si fkus už v mládí!! Stačej tu punčošky, co jí navlikáš . Bude oslavička, budou fotočky?
brut
Fajka
vyuzení buřtící a teplo v krbůůů a nádherná zahradááá no úúúžasnýýýýýý
velmi výstižné doplnění ....se s dovolením přidám k chvále
děkujem, vyřidim Brtnikoj, ať může bejt hrdobec a ne pyšnej.
apropooo k tomu hrdobci - číhnite na toho pingvína co ho hodila do placu Mathea v Tak při pátku, to je přesně vono
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2011 11:50
- Nahlásit
denyk
ale Lucka mě vzbudila stylem: "Deni, ja už som hladná" . Tak jsem psala ségře jako co jim mám dát tak prý čokoládové guločky a mliečko....Mliečko ale došlo, holky věděly, že je "v zázračnej skrini" (špajz) vědí jak se zapne mikrovlnka, hezky se oblíknou, učešou, dokonce i sponky si daly samy každá do ruky včelího medvídka i dvd a hurá do školky .
jééééžišmarjá ty sou sladký!!! Zázračná skriňa je božíí! Mohu-li si to od nich požičať? Medvídci měli evidentně úspěch
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2011 11:57
- Nahlásit
No jo ta "slovenčina" je super....
A když se to stalo s kocourem, tak sme se ségrou kecaly v obýváku a holky už spaly... najednou se plíží postavička chodbou příjde za námi a povídá (Linda):
"Maminka, vieš čo? Zajtra zavoláme všetkých ľudí z paneláku, postavíme ich na také kocky a opýtame sa všetkých, že či niekto nemá Nika a keď áno, tak nech zdvihne ruku a potom nám ho vráti..."
a Lucka ještě předtím než šly spát:
"Deniska ja dúfam, že ho našla polícia, alebo hasiči ale nech ho vrátia"
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2011 11:59
- Nahlásit
PetraK
jojo, nejni nad rozhovor se zvířetem, to si čék nejjíp pokecá, je
ha a já myslela, že jsem jediná potřebovala jsem se mu vykecat ze všeho...tak snad dneska. Chyběl mi, tak příště pojede se mnou
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2011 12:16
- Nahlásit
denyk
"Deniska ja dúfam, že ho našla polícia, alebo hasiči ale nech ho vrátia"
pipinky malý, děti mají nejlepší hlášky. Evidentně jim to šrotí hlavičkama
ha a já myslela, že jsem jediná
kdepak, kdepak, zvíře je nejlepší kamarád, všechno mu můžeš říct, bude tě poslouchat vždycky. Když jsem doma emohla mít psa a koňa (a lva a levharta a tygra ) když jsem byla malá a neměla sem se komu svěřovat, hovořila jsem o svých převelikých útrapách a problémech s Juráškem. To byl velikej plyšovej houpací konik, můj nejvíc největčí přítel
|
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2011 12:29 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
PetraK
To byl velikej plyšovej houpací konik, můj nejvíc největčí přítel
jéééé
čau , jen letím kolem a teď nedočítám... ale tohle mi nedá, já taky hrozně moc chtěla, mimo psa (kterýho jsem neměla) lva, tygra a osla... Když mi bylo asi 9, vymyslela jsem si při slohovým cvičení, že je mám a popisovala různé veselé a trochu krvavé historky, a naši pak museli do školy
Plyšový zvířata jsem měla, ale nesvěřovala jsem se jim, měla jsem jinou taktiku. Ukradla jsem máti ze skříně stříbrnou lišku. Uvázala jsem jí kolem krku provaz a hrála jsem si, že chodím s pejskem na procházku až chlupy lítaly ... No a najednou to šlo, to, o co jsem léta usilovala po dobrým i po zlým, škemráním, trucováním, vztekáním, slibováním i pasivní rezistencí... konečně metoda, která zabrala, dostala jsem dovopravdickýho, živýho PSA
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2011 12:43 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
jéééé
viď?? chtěla jsem ho najít, že sem dám obrázek, ale nemaj juráška, už jen samý vošklivý koniky. Jurášek byl krásnej a ty houpadla měl kovový, takže se na něm dalo na koberci krásně smykovat a jezdit vpřed, případně, když jsi to pořádně rozhoupala, přepadnout na držku :-D. Pak jsem měla ešče takovej ten nafukovací balon skákací obří a na něm byla místo těch držátek (co jim StaHijová řikala cecky ) hlava koně. Tak ten byl závodní a překážkovej.
popisovala různé veselé a trochu krvavé historky, a naši pak museli do školy
jo já taky prášila až se hory zelenaly - třá že vedle paneláku mám pod podestou domek a tam je Clerenc a ve školce, když fšechny děti vypočítávali co maj jako doma za různý vymoženosti........tak sem usilovně přemejšlela, co tak asi máme doma za vymoženost..... a vzpomněla sem si, jak mám dycky, když jí něco svědilo a drbala se řikala:"Sakra já mám snad blechy!"............ taky musela jít vysvětlovat
Ukradla jsem máti ze skříně stříbrnou lišku
jééééééééééé to já měla smůlu u nás lišky nebylo, máma měla jen kožich z berana a vofce mě ňák nebraly a taky bych to asi neutáhla, byl moc obří škoda, že neměla lišku, mohla sem se ku psu dopracovat dříf než v osumnácti
|
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2011 12:53 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
PetraK
Pak jsem měla ešče takovej ten nafukovací balon skákací obří a na něm byla místo těch držátek
Jééé, ten skákací balón s ceckama sem taky měla , modrej s ksichtem... a víš, že jsem ho tady našla na půdě naprosto neporušenej? Po... no to je jedno, po kolika letech... Nedávno jsme ho dala nějakým místním dětem...
Jo, a ten můj lef se taky jmenoval Klérenc, fakt... tygr a oslík už nevím, ale jaks to napsala, vybavilo se mi to...
|