| Autor |
Zpráva |
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2011 21:54
- Nahlásit
PetraK
takže sis zaplavala před vratama koupaliště...
U nás skoro nic... vypadalo to, že budou padat trakaře, a nic... to nemám ráda Miluju letní bouřky... sem se chystala do slejváku na zahradu...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2011 21:58
- Nahlásit
Mluvila jsi o tom s ním? Myslím soukromě...
ne, jednak jsem to celý poskládala až těsně před odchodem z práce a druhak vono to asi nebude mít cenu, von to má už vod jistý doby v hlavě bohužel sešrotovaný. Chtěla jsem, ale asi to neudělám, vykašlu se na to, stejně nezměním už nic. Von nepůjde a ostatním to nevysvětlí, tak co. VYpadat jako debil budu i nadále. A co si myslí, nebo nemyslí von, tak to je mi od jistý doby šumák. Asi by mě to tak nevytáčelo, kdyby bejval byl takovej od začátku. No halt rozkrok mužům vládne.
vypadalo to, že budou padat trakaře, a nic
tak tě můžu ujistit, že tady nepadaly trakaře, ale rovnou celej vozovej park a třískalo to tady jako sviňa a lilo jako blázen.
|
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2011 23:07
- Nahlásit
PetraK
Chtěla jsem, ale asi to neudělám, vykašlu se na to, stejně nezměním už nic
Hmmm, jasně, konečně - doma ho nemáš, tak co...
A navíc dost týpků, a možná mezi ně patří i tenhle, jsou schopný nenávisti k ženský když jsou za blby nebo maj pocit viny... Obojí je dost výbušná kombinace... Sou to křehký nádoby...
Nechceš půjčit Žofku? Chlapy vítá s nadšením a úsměvem, a dycky se jako na potvoru trefí nehýtkama přímo do terče .
Několik mých kamarádů, opravářů i náhodných kolemjdoucích samečků už dostala do pravýho úhlu...
|
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2011 23:09
- Nahlásit
PetraK
No halt rozkrok mužům vládne.
Hmmm, no, a to je eště ta lepší varianta...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2011 23:22
- Nahlásit
Co je to tady za bordel ?????????????? Gdo to má dočítat ??????????
ste střeva všecky..a možná budete aj basnický du spát...dočtu vás ráno
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 08:36
- Nahlásit
RRRRRRRRRRRRRRRRRR
RRRRRRRRRRRRRRRRRRR
RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
RÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMM
ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!!!!
Zcela unikátní logo, aby mi ladilo k nohýtkům
100x sem si mohla vopakovat, ať se na to ........ tralala a stejnak sem furt meldovala a meldovala esli vytáhnout do boja a nebo se dát na dráhu taktika. A vymeldovala jsem leda kulovaný
jsou schopný nenávisti k ženský když jsou za blby nebo maj pocit viny...
a bingo. trefa do desítky, tohle právě tak nějak proběhlo u té kolegyňky. Celou noc jsem si to meldovala v hlavě (taky podle toho vypadám), jestli mám nebo ne. Zpravidla chodím hlavou proti zdi, ale teď mi nějak z toho vychází, že možná bude lepší být jednou v životě taktik. zas ale proti tomu stojí vůle bojovat za sebe......, nenechat si srát na hlavu............ je pravda, že by mi pak taky tady nemuselo být lehko. Tak nevím, jestli nechat prchlivost cloumat svým majestátem a jednat tak jak mi velí srdce a nebo nechat prvně v životě promluvit hlavu???
Hmmm, no, a to je eště ta lepší varianta...
ono tady je to ještě nakombinováno s takovým jako hodně ženským chováním. No ale asi nejvíc mi fakt štve, že bejval fajn, bejvala sranda, a teď je z něj tudleto.
Žofku bych brala, kdybych sem směla se psékama. A jít někam s nima je totál k zblití a ztráta času, takže halt si to nechám jen v představách
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 08:37
- Nahlásit
Fajka
Co je to tady za bordel ??????????????
ale prosim tě, no vona si kachna na vánoce uspořádá takovej malej dýchánek
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 08:54
- Nahlásit
PetraK
vona si kachna na vánoce uspořádá takovej malej dýchánek
to neni pravda, tys na mě poštvala úchylnýho santu až z jemeryky a teď mi závidíš, že jsem ho odsobila odúdila.
Zpravidla chodím hlavou proti zdi, ale teď mi nějak z toho vychází, že možná bude lepší být jednou v životě taktik. zas ale proti tomu stojí vůle bojovat za seb
z toho, co popisuješ mi přijde, že nemáš šanci vyhrát. Pokud bys to ale musela (kvůli sobě) řešit, tak bych to asi s klidnou hlavou probrala se šéfem a pak si pomalu hledala práci, páč i chlapi uměj bejt svině.
nebo nechat prvně v životě promluvit hlavu??
a nestoupne jí ta sláva do hlavy?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 09:15
- Nahlásit
Ramštáááááááááááááááááááájn, fakt vás mám dočítat jooooo ????????????? vy básnický střeva
Zkusim to ale muším pracůůvat
Hele cete vidět malý myšáky?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 09:23
- Nahlásit
Fajka
joooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!! !!!!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 09:25
- Nahlásit
kachna_
tak jukněte sem a pusťtě si zvuk....
http://www.youtube.com/hagurokensha
|
brut
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 09:25
- Nahlásit
Zdravím vespolek
Včera se k nám přihnala šílená buřina. Nejen, že burácelo tak, že se kočka schovala za mrazák a ještě hodinu po skončení odmítala vylézt, ale zároveň lilo tak moc, že po oknech stejkala voda, jak kdybych ho polejvala konví či hadicí. No a do toho přišel "krásný" větříček s kroupama. Ty naštěstí byly malé a moc škody nenadělaly. Jenže nám vypadla elektrika a tak jsme večer měli doma jak ve strých dobách... při svíčkách
Ráno ve 4 jsem budila synka na praxi a konečně usnula po půl pátý, když odešel na vlak.
Při venčení jsem zjistila, že je téměř všude sucho . Za chvíli půjdu zkontrolovat škody na zahrádce, ale myslím, že to přestálo jak víno, tak bylinky bez úhony a zrovna tak ostatní...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 09:33
- Nahlásit
kachna_
odúdila
sem nevěděla, že ste spolu už až tak daleko
z toho, co popisuješ mi přijde, že nemáš šanci vyhrát.
no nemám a on by stejnak nešel a neřek náměstkoj a panu řídícímu, že to bylo jinak a o to mi jde především, takže za tu krávu budu stejně, i když jsem trochu škody napravila, ale to je opravdu jen trochu. , jestli vůbec. Asi se na to......... páč když si postavím pro a proti.... byla bych blbá. Tak jednou v životě zkusim ZKUSIM bejt chytrá a uvidíme co to udělá. Ale musim nejdřív překousnout sama sebe. Páč hledat práci se mi zatím nechce. Prostě se zařídím podle svýho hesla: Buď ser a nebo z toho posranýho nočniku slez. Asi ešče posedim
páč i chlapi uměj bejt svině.
jo jo, já huž jsem nakoukla, jak nechal pár věcí sežrat právě mý kolegyni a to u nich nešlo o rozepři pracovní, alébrž osobní . No a páč jsem se prostě od ní neodvrátila , tak už nepatřím mezi suitu oblíbených.
a nestoupne jí ta sláva do hlavy?
a i kdyby jo, tak hned zas půjde ven, páč vona má tu hlavu děravou
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 09:36
- Nahlásit
brut
ale zároveň lilo tak moc, že po oknech stejkala voda, jak kdybych ho polejvala konví či hadicí. No a do toho přišel "krásný" větříček
my v tom seděli před barákem- kde je uplně šílenej větrnej koridor /kdo to stavěl asi nepoužíval hlavu/ a cloumalo to s autem dost slušně.
Doufám, že cesta na chalupu............ je použitelná.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 09:41
- Nahlásit
PetraK
no jo, jenže ještě před rokem a půl by jaksi věci byly jinak, sklízím to co jsem zasela- jednak proto, že nehýkám nadšením na jeho vztahem s vdanou kolegyní a nedělám s nima partičku, jako ostatní, kterým to přijde Normál a on jako frajer a druhak, že jsem se jako ostatní neodvrátila od kolegyně s kterou je v konfliktu, páč nejsem sračka jako vostatní. No jo, každej svýho štěstí strojvůdce
ty vogo , jako fakt moc hezký bože já sem tak nevýslovně ščastné že nemusím řešit žádný mezipracovní vztahy a takovýhle věci ! tohle ti fakt nezávidím
|
brut
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 09:42
- Nahlásit
PetraK
předpokládám, že teď už je Ti líp? po tom bordelu co se tadyma prořítil.
omyl, bylo mi ještě hůř.... synek byl chudák v šoku, protože jsem s ním mluvila a najednou totálně odpadla, ale díky tomu se mi povedlo přečkat ten největší humus po dešti ve větší pohodě. Když jsem se probrala, tak už byly tlaky vyrovnaný. Večer se mi i ulevilo a hlavička dala na chvíli pokoj
nenenne, kdepak, to vim
když myslíš ...
no už skoro i jo
si myslím, páč vím, jak hlasitě vyhráváš
nevim no. nejsem zvyklá ťukat na tvrdý
se to nauč , páč díky tomu o víkendu nebude pršet
tak to měla přijít ešče vo něco pozdějš, to by viděla teprf rozpoložení
už je líp?
to je cajk, tu drbárnu, kterou spolu vytvořili by nepřehlídnul ani slepej
ááááááále dyš se navrtává pořádně i přehrada povolí
v tomhle směru stopro ne ... mám ráda jinej styl a ne bezdůvodné řvaní a k tomu efekty, které místo pobavení ve mě vzbuzují znechucení
vás udám PŘEDEM! víme? a vyprošuju si narážky na rozměr koberce, obzvlášť vod někoho kdo sotva přerostl takovej ten děckej metr
jak nás budeš moct udat předem, když nebudeš vědět, kdy tě zabalíme do koberečku? Hmm, sem sice moc nepoporostla, ale stále jsem vyšší než ty, takže potřebuješ dětskej kobereček...sem někde viděla růůůůžovej, s Růůůůženkou
tak nějak????
seš ještě pořád daleko
no a máme zde první vlašťofku
vlaštofky tu prosím nemáme, ale kdyby si jich chtěla vidět hodně pohromadě, tak si zajeď na nádraží do Řevnic, tam bydlej na nástupišti
jenže ještě před rokem a půl by jaksi věci byly jinak, sklízím to co jsem zasela
tak trochu máš bohužel pravdu , ale kdyby si se chovala jinak, tak bys to nebyla ty ... holt jednou na to přijde, až bude pozdě, chlapeček
no tááák , to je gůt jarkofský
sem se smála ještě večer a nikdo nechápal proč...a díky nefunkční elektrice jsem jim nemohla vaše veledílo přečíst
že teď kvůli jeho chybě, resp. dvoum chybám, páč nenáhlasil změnu v programu a trochu byl zmatek pak v mojí navigaci (dvoje schody na mostě o těch prvních on nevěděl), teď ale vypadám jako naprostej debil já, páč to hodil celý na mě. Před říďou a náměstkem.
já si myslím, že v tomhle případě seš za blbce ne kvůli jeho vztahu, ale kvůli jeho egu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 09:46 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Fajka
tohle ti fakt nezávidím
no je to blbý, to jako fakt. Já se nikdy moc nezapojovala, tak trochu mě zaštituje moje renomé asociála, ale protože jsem prostě nedržela krok s ostatními hlavně asi co se týče kolegyně v nemilosti a naopak se s ní od tý doby trochu družím, páč nesnášim takovýhle chování, tak je prostě situace daná. Ono to muselo přijít, no. Něco podobnýho, jen...... prostě mi vadí, že vypadám opravdu jako totál kripl a ne vlastní vinou, tohle překousnout mi moc nejde, nejde, NEJDEEEEEEEEEEEEEE. KURVA
|
brut
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 09:54
- Nahlásit
PetraK
Zcela unikátní logo
téééda, růůůůžový logo
stejnak sem furt meldovala a meldovala esli vytáhnout do boja a nebo se dát na dráhu taktika. A vymeldovala jsem leda kulovaný
tohle nevyřešíš meldováním .... máš jen dvě varianty, buď se budeš bránit a v tu chvíli máš po žížalkách, páč ten "boj" bude hnus nebo to necháš bejt a budeš se snažit nějak to ustát.... obje je na bačkoru a moc dobře to víš. Já bych to asi ještě chvíli nechala bejt, pokud je to pro tebe v práci alespoň trochu snesitelný ...no a možná začala s pokukováním po nové práci, páč ve chvíli, kdy do toho nějak šlápnš, tak půjdeš od válu...
Fajka
tak jukněte sem a pusťtě si zvuk....
ty jsou božíííííííííííííííí ... ještě že nechci akitu, bych si vybrala jednu myšku, která se mi tam mooooc líbí
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 09:54
- Nahlásit
brut
protože jsem s ním mluvila a najednou totálně odpadla,
ejch
Večer se mi i ulevilo a hlavička dala na chvíli poko
no alespoň že tak. tohle jsem měla právě na mysli, když jsem se ptala, jestli je ti líp.
si myslím,
no jo , no. co taky už. včera na mě mluvila bába v baňce za přepážkou, vedle holákal nějakej klient a já ju vůbec neslyšela
se to nauč
tak já na tom začnu pracovat , ale nevim, no já sem taková slušná osoba, esli mi to pude.
už je líp?
ne-e. celou noc jsem si to sjížděla
mám ráda jinej styl a ne bezdůvodné řvaní a k tomu efekty, které místo pobavení ve mě vzbuzují znechucení
to se časem urovná
kdy tě zabalíme do koberečku?
časová rovina nehraje roli, teď už.
někde viděla růůůůžovej, s Růůůůženkou
ten si sroluj a narvi kam chceš, abych byla nekonkrétní
ic, tam bydlej na nástupišti
nemusim, na chalupě jsou taky, jen nehnízděj u nás ale u souseda ve chlívě
ale kdyby si se chovala jinak, tak bys to nebyla ty ...
no jo, já vim. jen se teď přesvědčit , že aspoň jednou bych se měla chovat jinak.
.a díky nefunkční elektrice jsem jim nemohla vaše veledílo přečíst
a to je asi dobře
,
e ne kvůli jeho vztahu, ale kvůli jeho egu
nene, fakt před tím by to neudělal. ale tak to je celkem i fučik proč vypadám jako kretén největší. sakra ale štve mě to hodně, hodně, hodně moc.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 09:56
- Nahlásit
Fajka
jééé přerostlý myši!!!!!!!!!!!!!!! hele vyřiď gratulace k vrhání a krásnejm štěníkům, jo?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 09:58
- Nahlásit
PetraK
my v tom seděli před barákem- kde je uplně šílenej větrnej koridor /kdo to stavěl asi nepoužíval hlavu/ a cloumalo to s autem dost slušně.
si dovedu představit ....Martin taky byl v autě, páč kdyby vystupoval, tak by měl v autě rybníček, jak moc lilo
Doufám, že cesta na chalupu............ je použitelná
chceš zjistit, jak to vypadalo ve vedlejší vesnici u chovatele?
prostě mi vadí, že vypadám opravdu jako totál kripl a ne vlastní vinou, tohle překousnout mi moc nejde, nejde, NEJDEEEEEEEEEEEEEE. KURVA
ber to tak, že tohle je ze dvou zel ta lepší varianta... mohlo by být daleko hůř, než když někdo zblbne schody.....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 09:59
- Nahlásit
brut
téééda, růůůůžový logo
hnus viď??? sem si řikala, že když už hnusný vobdobí, tak pořádně
tohle nevyřešíš meldováním
ale jo, musim si to srovnat v hlavě, projet si možný varianty a pak si vybrat.
. obje je na bačkoru a moc dobře to víš.
jo to teda fest je. jenže jak říkám, nechce se mi hledat nová práce. Asi...... to nechám na osudu, ať si zalosuje????
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 10:01
- Nahlásit
PetraK
Něco podobnýho, jen...... prostě mi vadí, že vypadám opravdu jako totál kripl a ne vlastní vinou, tohle překousnout mi moc nejde, nejde, NEJDEEEEEEEEEEEEEE. KURVA
chápu tě...dyky mě štvalo co všechno může zkazit náladu na pracovišti a jak se do toho všeho motá všechno možný a pak čék nemá klid na práci bo řeší, můžu tohle, nesmím toh, musím támhlecto ach jo..přeju silný nervy teda !
brutPetraK
jsou božíííííííííííííííí ... ještě že nechci akitu, bych si vybrala jednu myšku, která se mi tam mooooc líbí
jééé přerostlý myši!!!!!!!!!!!!!!! hele vyřiď gratulace k vrhání a krásnejm štěníkům, jo?
jo jooo díííky vyřídám
ale jak Bruut, vono jsou to zatím spíš kočičky než koťátka
a křížený s akitou to bééé asi drobet oříšek na výchovu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 10:02
- Nahlásit
brut
..Martin taky byl v autě, páč kdyby vystupoval,
a ešče by hrozilo, že to vyrve dveře.
chceš zjistit, jak to vypadalo ve vedlejší vesnici u chovatele?
to asi nemusíš, ono my jsme na takovým místě, že kolikrát v okolí leje a u nás prt a ždibeček. Jednou na jaře na jedný straně sněžilo, na další pršelo, padaly kroupy a u nás..... nic
než když někdo zblbne schody.....
tak ono nejde úplně jen o ty schody. jako jasně, že by mohlo bejt mnohem mnohem hůř, mi se jen prostě špatně polyká i ta realita, že se to stalo - i když jsem to čekala nějak, a že už je to tady.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 10:06
- Nahlásit
Fajka
.přeju silný nervy teda !
na ja, nemám bejt přizdisráč a mohla jsem třá někde bejt sama za sebe . Ale jooo, vono se to vodfoukne, jen je to teď moc čerstvý. Ale vim, že to při mý povaze bude pro mě zum kotzen se na ty místní xichty dívat. Bohužel navíc nemám dávivej reflex moc, takže se nepobleju a nepobleju . Leda bych si dala zase kombinaci zeleninovej salát a lahev růžovýho žampuňskýho
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 10:12
- Nahlásit
PetraK
ak ono nejde úplně jen o ty schody. jako jasně, že by mohlo bejt mnohem mnohem hůř, mi se jen prostě špatně polyká i ta realita, že se to stalo - i když jsem to čekala nějak, a že už je to tad
tak začít trošku šetřit, abys v případě, že to přesáhne mez, mohla ihned pryč a nezasírala si karmu.
Fajka
krásnomyšky
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 10:18
- Nahlásit
kachna_
č a nezasírala si karmu.
to dřív zaseru jemu bojler
|
brut
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 10:23
- Nahlásit
PetraK
alespoň že tak. tohle jsem měla právě na mysli, když jsem se ptala, jestli je ti líp.
už není... hlava bolí znovu, ale alespoň ta noční úleva byla skvělá
no. co taky už. včera na mě mluvila bába v baňce za přepážkou, vedle holákal nějakej klient a já ju vůbec neslyšela
se nediv, páč sluchátka sou velkým problémem
tak já na tom začnu pracovat , ale nevim, no já sem taková slušná osoba, esli mi to pude
koho tím chceš přesvědčit?
ne-e. celou noc jsem si to sjížděla
to nedělej, stejnak nic nepořešíš a ráno je ti ještě hůř...
to se časem urovná
omyl
časová rovina nehraje roli, teď už.
ale hraje, páč když budeš někde něco hlásit, co je imaginární, tak budeš za blázna a pak ti nikdo nebude věřit
ten si sroluj a narvi kam chceš, abych byla nekonkrétní
opět omyl, bude připraven natvou maličkost
nemusim, na chalupě jsou taky, jen nehnízděj u nás ale u souseda ve chlívě
buď ráda, alespoň ti tam nedělaj bordel a neřvou
no jo, já vim. jen se teď přesvědčit , že aspoň jednou bych se měla chovat jinak.
já si nemyslím, že by jsi se měla chovat jinak... chovej se tak, jak jseš zvyklá ajak jsou zvyklí ti okolo tebe, prostě buď svá, ale zároveň buď taktikem a nenech se zbytečně zatáhnout do hnusu a zahnat do rohu ...
to je asi dobře
není, se divili, čemu se pochechtávám
nene, fakt před tím by to neudělal. ale tak to je celkem i fučik proč vypadám jako kretén největší
jo, ale předtím jsi mu neporanila ego, což teď jo.... ono to totiž tak nějak souvisí
hnus viď??? sem si řikala, že když už hnusný vobdobí, tak pořádně
ti sedí k pleti ... hele, mladá přitáhla domů tašku oblečení a našla tam krásný růůůůůžový tričíííčko, nechceš ho přivézt ?
ale jo, musim si to srovnat v hlavě, projet si možný varianty a pak si vybrat.
takhle jo, ale já měla na mysli noční meldování, když deš ráno do práce....
to teda fest je. jenže jak říkám, nechce se mi hledat nová práce. Asi...... to nechám na osudu, ať si zalosuje????
spíš bych to nechala ještě chvíli uzrávat... koukala si co nejvíc krýt záda, před kolektivní blbostí růůžovek a počkala, co se vyvrbí ( taky nemám ráda zdržovací taktiku, nemiluju chodit po špičkách, ale občas účel světí prostředky)
ešče by hrozilo, že to vyrve dveře
přesně tak..
asi nemusíš, ono my jsme na takovým místě, že kolikrát v okolí leje a u nás prt a ždibeček
dobráá, dobráá
nejde úplně jen o ty schody. jako jasně, že by mohlo bejt mnohem mnohem hůř, mi se jen prostě špatně polyká i ta realita, že se to stalo
ti rozumím, ale sama víš, že to přijít muselo , tak to tak vem a řekni si, že zatím je to furt v rámci "drobností" , což je nepříjemný, nezkousnutelný, ale stále ještě k přežití
Fajka
ale jak Bruut, vono jsou to zatím spíš kočičky než koťátka
domů bych je nechtěla... plesnifci stačej , ale tyhle koťátka nebo kočičky, když jinak nedáš, jsou úžasný
křížený s akitou to bééé asi drobet oříšek na výchovu
drobet? Spíš pořádnej ořech
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 10:54
- Nahlásit
brut
už není... hlava bolí znovu, ale alespoň ta noční úleva byla skvělá
ach joo, , tak aspoň že na chvililinku bylo líp
se nediv,
koho tím chceš přesvědčit?
třá se nějakej blbec najde, co mi uvěří
j, stejnak nic nepořešíš a ráno je ti ještě hůř...
ale jo, trochu sem si to přesypala v hlavě. ale hůř mi je to je fakt. jsem hrozně nevyspalá.
tak budeš za blázna
to by byla novinka
chovej se tak, jak jseš zvyklá ajak jsou zvyklí ti okolo tebe, prostě buď svá, ale zároveň buď taktikem a nenech se zbytečně zatáhnout do hnusu a zahnat do rohu ...
to se milá brůtí v mým případku dost vylučuje. Chovat se jako obvykle je jít bojovat, jít hlavou proti zdi a nadělat si do bot což se jaksi neslučuje s tím, že bych měla být taktikem. Musím volit jedno nebo druhý
se divili, čemu se pochechtávám
nemusej taky vědít všecko
předtím jsi mu neporanila ego, což teď jo....
hm, to je vlastně taky pravda.
a našla tam krásný růůůůůžový tričíííčko, nechceš ho přivézt ?
no to si uhodla, nechci. leda by bylo savý a dalo se s nim dobře vytírat
ale já měla na mysli noční meldování, když deš ráno do práce
no jo, ale já na to měla jen noc, páč jsem ráno do tý práce šla
ale občas účel světí prostředky
jo, tak nějak. no uvidím.
tak to tak vem a řekni si, že zatím je to furt v rámci "drobností" , což je nepříjemný, nezkousnutelný, ale stále ještě k přežití
jo, zase jo, takhle si to řikám,aleeeeeeee.... můj majestát se furt cloume
|
brut
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 11:31
- Nahlásit
PetraK
tak aspoň že na chvililinku bylo líp
to bylo moc příjemný
třá se nějakej blbec najde, co mi uvěří
tak to pak jo...sem se lekla, že to zkoušíš na nás
trochu sem si to přesypala v hlavě. ale hůř mi je to je fakt. jsem hrozně nevyspalá
to je ono ...
to by byla novinka
to se milá brůtí v mým případku dost vylučuje
nevylučuje,když se nad tím zamyslíš... pojedeš po svým, ale nebudeš proti nim bojovat.... ať uděláš, co uděláš, tak se jim nezavděčíš, takže buď svá
nemusej taky vědít všecko
nemusej, ale já taky nemusím vypadat jak úplnej dement
hm, to je vlastně taky pravda
no to si uhodla, nechci. leda by bylo savý a dalo se s nim dobře vytírat
na vytírání by nebylo... ale mohlo by se ti líbit, páč má stejný odstín jak rukavičky a šála
no jo, ale já na to měla jen noc, páč jsem ráno do tý práce šla
neměla... času máš dost, zatím
jo, tak nějak. no uvidím.
ach jo, nemám ráda tyhle bojůfky vo houně a rozvracení druhejch
zase jo, takhle si to řikám,aleeeeeeee.... můj majestát se furt cloume
zkus si představit svůj majestát na ulici a on se přestane cloumat
|