Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1314 . 1315 . 1316 . 1317 . 1318 . 1319 . 1320 . 1321 . 1322 . 1323 . 1324 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Fajka
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2011 21:59
- Nahlásit

Fifi

Fakt????
jo miluju ho!

Takze asi sto hlav tu od prvniho zabresku slunicka rve svy čuuuuurrr čilp čéééf čilpy, este cekam, az obohati zpevnik o čííííííf a to se pak pudu fakt uz objesit
ty si blbáááááááááááááááááááááááááááááááááá
sem to četla čííífoj právě a pravil že tě asi zabije

a to se pak pudu fakt uz objesit.
no a to ho ani neznáš persooonlich

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2011 22:15
- Nahlásit

Fajka
dyž už jí chcu ubezdušit krafku pruhatou

nééééééééééééééééé néééééééééééé to mu přece neudělááááš!!

Sem mu slíbila Fajfku a von už nosí předem vopratěěě!!

Janiii
tohle je ta hlídačka

čus betonářko, ty vole to je trhač!!! se divim že nejsi zabetonovaná teda, když se mi tě nedaří a nedaří sehnat, chodíš vůbec do prasé?

akurát bude mušet pod kudlu, za cca 2 měsíce

CO JE?

tak jsme to teď při očkování ukazovali veterinářce a ona říkala, že by to vyndala a poslala na rozbory, abysme věděli, co to je ...

aha , tak pani držim palce všechny co mám, ať to máte brzo cajk.

Fifi
doufam, ze si lak na nehtikach neopryskala

nikolivěk, je to lakýrnická kvalita a taky dobře odvedená prasé, takže ešče drží. Ale moje nervy ne uuf sem málem zabila svou jednu z mnoha dvou kolegyň bréc, tedy tentokrát tu druhou. Ale jinak akce gůt.

sibe z betonu vodonepropustneho, lehceneho, monolitickeho, sterkoveho, zavadleho ci neomitaneho...

hm, zapomnelas na ten, na předepjatej

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2011 22:17
- Nahlásit

Fifi
rve svy čuuuuurrr

vono dybys jim votevřela na záchod, tak možná by pak byli zticha, chudáci, potřebujou se vypustit a vona jim to neumožní

Fajka
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2011 22:32
- Nahlásit

PetraK
vono dybys jim votevřela na záchod, tak možná by pak byli zticha, chudáci, potřebujou se vypustit a vona jim to neumožní

nééééééééééééééééé néééééééééééé to mu přece neudělááááš!!

Sem mu slíbila Fajfku a von už nosí předem vopratěěě!!

dobráááá tak já to kuli Ešuskoj vo nějakej čáasek vodložím

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2011 22:45
- Nahlásit

Fajka
dobráááá tak já to kuli Ešuskoj vo nějakej čáasek vodložím

ano! To z něj bude rázem Blažej, jak bude blaženej a na voplátku von rozhodně nevodloží ty vopratě

denyk
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2011 22:53
- Nahlásit

JSEM DOMÁ ZE SLOPTOŠENÍ A JDU ČÍÍÍÍÍST

Fajka
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2011 22:55
- Nahlásit

denyk
SLOPTOŠENÍ A JDU ČÍÍÍÍÍST
je fálejích nablito????

PetraK
To z něj bude rázem Blažej, jak bude blaženej a na voplátku von rozhodně nevodloží ty vopratě
nooo hlavně aby je nevodložil na mě

denyk
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2011 22:58
- Nahlásit

TAK TEMU STEJNĚ NIČEMU NĚPANIMÁJU....TY WOGO

denyk
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2011 23:03
- Nahlásit

Á mám zapnutý kaps lók, tak musím přepnót.
A Fajčíková, psala jsem ti hned ráno na seznam, já vím, určo si neměla čás. Hela a kolik je nakonec štěňátek?

Jó a na Ramštájn bychom měli jet 4 lidúch...se těším
A Fajčí nereagovala si na ty prašule vrrrrr
F álejích nablito není, jsem se chovala jakoslušně, bo jsem sebou měl žrzavý mimí

Fajka
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2011 23:13
- Nahlásit

denyk
A Fajčíková, psala jsem ti hned ráno na seznam, já vím
víííj četla sééém ale nestačial hodit replááááj

Fajčíková, psala jsem ti hned ráno na seznam, já vím, určo si neměla čás. Hela a kolik je nakonec štěňátek
zííííbbbbbbnnnnnnn

ty deš taky na ramštajn????

A Fajčí nereagovala si na ty prašule vrrrrr
vrrrrrrrrrrrrrr haf haf

denyk
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2011 23:19
- Nahlásit

Fajka
haf haf
zakopu tě na zahradě
ty deš taky na ramštajn
váháš jako? si jako myslíš, že jsem tu nějaký přicmrndávač??? já Tildú milujúúúú už dávno
zííííbbbbbbnnnnnn
jů tak ať se zlatíčkům daří a hlavně hodné páníky...
Jdu chrupčit, bo v 5.15 mě vzbudí sviňa rachotivá
Bobrou.

brut
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2011 23:20
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Sem mrtvolná a těším se, až zaprší, snad ten hnus přejde.... Ráno musím k doktorovi pro prášky, jako na potvoru mě došly

PetraK
na to jak si vypadala v telefonu, seš nějaká čilá

Fajka
potřebuju nějakej dobrej vyzkoušenej ověřenej recept na japonce...nevím jestli na česneku nebo urgilovat? Potřebuju vědět jaký koření abych si mohla pochutnat dyž už jí chcu ubezdušit krafku pruhatou
ti nevím, koření na pruhatku? Láskyplné pohlazení by mohlo stačit? Já dneska chtěla ubezdušit piraňu ... rozkousala na mini kousíčky tenisák (kde ho našla, netuším) a samozřejmě byly úplně všude

Fifi
ty dneska perlíš Ti ani nebudu volat, abych tě neodtrhávala od betonu

Janiii
koukám, že vám krásně roste domeček ... kluci jsou pašáci
Ovšem jak ty, tak Berniiííí moc ne Budete v pohodě, obě dvě ... určitě

brut
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2011 23:23
- Nahlásit

denyk
koukám, že jsi měla krásný večír .... capslock nééé, se mi blbě čte

brut
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2011 23:27
- Nahlásit

Dámy, dobrou noc .... jdu se pokusit usnout, až vyvenčím piraňu

denyk
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2011 23:29
- Nahlásit

brutměla krásný večír
jsem střízlifá,paní, bo těch mejch 80kg něco snese

a poslouchám Mein land od frau Ešusový, bo mám chvíli klíd
mrtvolná a těším se, až zaprší, snad ten hnus přejde.
? u nás prší ale je nechutný dusno

.. rozkousala na mini kousíčky tenisák
chodíme denně kolem kurtů a zásoby máme
jinak tohle je teď nejoblíbenější hračka, je dostatečně velká, ještě nemá ani dírku a píská

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2011 23:36
- Nahlásit

brut
těším se, až zaprší, snad ten hnus přejde....
Smankote, tu chcalo temer durch celej den, i naky badabum se hnalo bourkovy a nakonec se vyprchalo o kousek jinde aj s tornadem. nastesti. A prtko, at ti bolehlavy a dalsi hnusoty uz opusteji, chjoo, ja doufala, ze ti ty novy pirule zaberou. A brnk klidne muzes, kdykolvek, jak se na to budes citit, treba i ted, nepudu este dlouho spat... od betonu mne jiz neodtrhnes, nyni sem si polepsila a uuz krauluju ve splaškách.
ty dneska perlíš
Jaaaa??? Jaa ze perlim?? NE, to vrabcakove svitorej, zitra se na ne chystam, hned jak rano zacnou, vylitnu a to bude konkurence!!! se budu po zahrade potacet mumlajic nebo agresivne rvouce Čůůůůůůůůůůůůůůr, Čiiiiiiiiiiiiiiiiiilp, čéééééééééf, čůůůůůůůůůůůůůůůůůr... Zlaty kykyryky.
denyk
SLOPTOŠENÍ
Co to je?? Zni to nebezpecne...

kachna_
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2011 23:41
- Nahlásit

Fůůůůj, právě jsem myslela, že dostanu žinfárkt!!!
Jsem v obejváku, závěsy zatažený, dveře otevřený, já nahá, páč jsem, nevim proč teda, nechala ručník v obejváku. Najednou klep klep klep klep klep.
Příště, až se ten debil vlkošedej bude drbat pod křeslem, tak ho ubiju

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2011 23:45
- Nahlásit

kachna_
Najednou klep klep klep klep klep.
.....jen dva prsticky strciiime, a hned zase puujdeme....
Zis, ted aby to nevyznelo nejak ouhylacky, proste naskocily Jeskyňky a taaak, zes byla naha, to nehraje roli.
debil vlkošedej bude drbat pod křeslem, tak ho ubiju
Az te zacnou z jeho bricha zdravit zvukama ufouni a vzbudis se s tim, ze ti rekli "Ahoj", pak teprve ubijej.

denyk
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2011 07:05
- Nahlásit

Morgén,
tak jsem tedy vstala, a dkonce před budíkem
Fifi
Zni to nebezpecne
nebezpečně mi je většinou až druhý den

Čůůůůůůůůůůůůůůr, Čiiiiiiiiiiiiiiiiiilp, čéééééééééf, čůůůůůůůůůůůůůůůůůr... Zlaty kykyryky.
to je konéc, ale svatá pravda , ikdyž u nás spíš kikirikíííí

kachna_
[i]Příště, až se ten debil vlkošedej bude drbat pod křeslem, tak ho ubiju

není nad to, mít domácího mazlíka
Miluju v noci to oklepávání,když mu uši pak lítaj ešče půl hodiny kolem hlavy (ještě že neslintá) a pak to cupitání po parketách kolem postele, když dělá Kelišku a čučí, esli je jako páník f pelíšku

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2011 08:36 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

RRRRRR
RRRRRRR
RRRRRRRRR
RRRRRRRRRRRRR
RRRRRRRRRRRRRRRRR
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMM
ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!!

ICH BIN CURÝK !!!!!

A ešče furt mrtvá, páč sem šla pozdě spát, neb jsme museli rozhodně přemýšlet kam a jak pojedeme na koncerty, to je usilovná a radostná práce Dnes jdu vyzvednout svou první platební kartičku, abychom si mohli zakůpiti lístky nach dojčland nebo kam pojedem a nemuseli u toho votravovat FAJFKŮŮŮ.

Fajka
hlavně aby je nevodložil na mě

no tak tím si můžeš být na stopro jistá, budeš jeden velkej chrchel

ty deš taky na ramštajn????

JISTĚŽE, TY SNAD NEJDEŠ, NEBO CO??

denyk
tak jsem tedy vstala, a dkonce před budíkem

čau kořalo, na ja huž seš stará, už po chlastu nespíš do dvanácti jako v šestnáci létech

TAK TEMU STEJNĚ NIČEMU NĚPANIMÁJU....TY WOGO

alkehůl hrozně demoluje mozgový buňky

a poslouchám Mein land od frau Ešusový, bo mám chvíli klíd

ES IST MÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN LÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁN, ES IST MÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN LÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁND!!

HÍR IST NICHT MÉR FRAJ !!!

JÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ JÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ES IST GŮŮŮŮŮŮT

brut

co hlava? nemyslim mozek, ten vim, že změna nehrozí, ale esli ešče migríníš?

na to jak si vypadala v telefonu, seš nějaká čilá

probrala mě ta posratá pračka a vzala jsem hošíčka a šla ven. Družili jsme se s foxidlama, nejdřív hlaďáci, pak drsňáci. Nejdrsnější je sprateček malej drsnej, všechny zabíjí a všichni mu dávaj na držku

rozkousala na mini kousíčky tenisák

to jí určitě navedla Fajfka, určitě. Tak jako navedla Ešusa, aby si rozdrbal svůj pelíšek

kachna_

Najednou klep klep klep klep klep.
Příště, až se ten debil vlkošedej

............ruka úúúúchyla sahá na kliku, pokojem se pohybuje zcela nahá kachna ztuhne bez pohybu v prostoru.......... vraždááááááááá

jehehééé

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2011 08:40
- Nahlásit

denyk

Miluju v noci to oklepávání

neřikej to , neřikej to, neřikej toooooooooo, já pak nikdá neusnu dřív než za štyry hodiny, ááááááááááfůůůůůj nenávidim svýho psa

(ještě že neslintá)

to je podpásofka tudleto!!

se máš, že si můžeš majnlandit v prasí, já si to tu nejlasnu stáhnout a na flešce jsem si to z domova ešče nedovalila mám to enem v tydlifounu, tak asi tak 60x cestiou do prasé sem si to dala.

WOHIN GEHST, WOOHIN???

Janiii
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2011 08:45
- Nahlásit

Esusko,tys me shanela v rabooote?dyk sem tu furt!pokud nelitam po doktorech nebo jinejch dasech

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2011 08:49
- Nahlásit

Janiii

JISTĚŽE asi tak tucetkráte, jenže noo jooo, to by se madam nesměla zašívat někde na záchodcích s cigárem, nebo kde

nechceš si vzít šroubovák, tvářit se důležitě a dojet nám poštelovat kávovar?

Janiii
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2011 09:03
- Nahlásit

a co si chtelaaaa?jsem na prijmu! A na vylet ted nemuzu,ale pristi mesic to snad bude lepsi!zatim ti muzu pujcit jen toho okatyho kolegu!

brut
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2011 09:38
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Už jsem zpět ... naštěstí včas, začíná zase být dusno. Včera prý pršelo v Srbsku, sice jen přeháňka, ale i tak alespoň něco.. no a u nás trochu až ráno, ani se pořádně nezalila zahrádka Jsem zvědavá, jak to bude vypadat dneska.

denyk
jsem střízlifá,paní, bo těch mejch 80kg něco snese
ahááá, tak to nebyl večíííír plný překvapení .... se nevážím a tak jsem v klidu, navíc po vodě se čéku většinou blbě nedělá, jen častěji běhá na hajzlík

u nás prší ale je nechutný dusno
tady fakt ani kapka a dusno šílený

chodíme denně kolem kurtů a zásoby máme
taky ještě nějaký mám, ale díky ní se tenčej zásoby, budu muset vyrazit ke kurtům , ale to její rozkousávání hraček mě sejří, kor, když je rozžužlá na pidi kousíčky

jinak tohle je teď nejoblíbenější hračka, je dostatečně velká, ještě nemá ani dírku a píská
by nevydržela ani chvilku ... nejdřív by jí oba vypreparovali pískátko, pak by se Al postarala o zbytek...

Fifi
tu chcalo temer durch celej den, i naky badabum se hnalo bourkovy a nakonec se vyprchalo o kousek jinde aj s tornadem. nastesti.
tornádo bylo pěkný, sem se koukala v nočních zprávách

A prtko, at ti bolehlavy a dalsi hnusoty uz opusteji, chjoo, ja doufala, ze ti ty novy pirule zaberou.
no, malinkatej pokrok bych tam viděla, ale ne tak velkej, jak jsem čekala... v pondělí dostanu rozhřešení, páč jdu na ko , kebule s tím nemá nic společnýho, ta bolí často a bolela i před tím

brnk klidne muzes, kdykolvek, jak se na to budes citit, treba i ted, nepudu este dlouho spat... od betonu mne jiz neodtrhnes, nyni sem si polepsila a uuz krauluju ve splaškách.
ti cinknu za chvíli, jen ty splašky mě trochu zneklidňujou

Jaa ze perlim?? NE, to vrabcakove svitorej, zitra se na ne chystam, hned jak rano zacnou, vylitnu a to bude konkurence!!!
blbááááááá, sem si tě představila v noční košila, jak lítáš po zahradě a málem sem se utopila v čaji

kachna_
Jsem v obejváku, závěsy zatažený, dveře otevřený, já nahá, páč jsem, nevim proč teda, nechala ručník v obejváku. Najednou klep klep klep klep klep.
se nedivím, bych se taky vyděsila

Příště, až se ten debil vlkošedej bude drbat pod křeslem, tak ho ubiju

brut
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2011 09:44
- Nahlásit

PetraK
teda tvé nadšení bych chtěla alespoň chvíli mít

co hlava?
na houno

probrala mě ta posratá pračka a vzala jsem hošíčka a šla ven.
takže se klepal dopředu nadšením nebo z jiného důvodu? Si vypadala, že tě neprobere vůbec nic, spíš že humřeš

určitě navedla Fajfka, určitě. Tak jako navedla Ešusa, aby si rozdrbal svůj pelíšek
ti nevím, ale myslím, že Fajfku ještě ani neviděla a už demolovala na co přišla ... teď se naštěstí soustředí na hračky, takže to beru jako úspěch

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2011 10:00
- Nahlásit

brut

á, jen častěji běhá na hajzlík
to po chlastu taky

hele, nevolej moc ten déšť ale, páč vono by nám to pak mohlo rozharašit plány taky, kdyby tý vody bylo pře míru. tak jako pijánko, jo?

na houno

to je v háji

Si vypadala, že tě neprobere vůbec nic, spíš že humřeš
jo bylo to k tomu, kdybych se nezvedla, tak na tom gauči, kde jsem ležela asi zdechnu až do rána, ale prostě jak je člověk pak s tím psem venku, je hned líp. Navíc teď jak jsem v neděli odjela z chalupy, tak von je takovej jako hoooošičkovatej a hooodnej a poslouchací, abych se mu zas neztratila , tak jsme ještě vzali házedlo a párečky a trošililililinku pocvičohráli

že Fajfku ještě ani neviděla a už demolovala na co přišla

hele to nevíš, vona umí Fajfka hrozně dobře ty čokle navádět, tak to třá umí i na dálku. Jsi měla vidět, jak Hošikus, psék nedemoliční s vervou na její navádění demoloval svůj cestovní pelech, jen aby se jí zavděčil, páč se jí to líbilo. A měl z toho hroznou prdel,já taky, páč čokl tetkon jezdí v autě jako socka, z pelechu mu čouhá molitán

teda tvé nadšení bych chtěla alespoň chvíli mít

musíš milůvat hošíčky, pak to jde samo. Já ti něco pustim, chceš?. chceš viď?? tak jo, něco vyberu, počkej

určitě navedla Fajfka, určitě. Tak jako navedla Ešusa, aby si rozdrbal svůj pelíšek
ti nevím, ale myslím, že Fajfku ještě ani neviděla a už demolovala na co přišla ... teď se naštěstí soustředí na hračky, takže to beru jako úspěch

brut
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2011 10:21
- Nahlásit

PetraK
to po chlastu taky
vím, sleduju okolí

hele, nevolej moc ten déšť ale, páč vono by nám to pak mohlo rozharašit plány taky, kdyby tý vody bylo pře míru. tak jako pijánko, jo?
já nechci aby lilo dlouho, jen aby se ten vzduch deštěm vyčistil a dalo se nadechnout ... sem koukala na předpověď a zatím to vypadá dobře ( klep, klep, klep na tvrdé). Zítra cinknu do Krupý, a zjistím, jak to tam vypadá

to je v háji
zeleným?

bylo to k tomu, kdybych se nezvedla, tak na tom gauči, kde jsem ležela asi zdechnu až do rána
přesně tak to vypadalo

prostě jak je člověk pak s tím psem venku, je hned líp.
jak komu,bohužel... sem od soboty nikde pořádně se psama nebyla

jak jsem v neděli odjela z chalupy, tak von je takovej jako hoooošičkovatej a hooodnej a poslouchací, abych se mu zas neztratila
to znáám, mě si takhle hlídá piraňa, Brut ne, ten je za samostatnou jednotku, ale piraňa se doslova vcucává, aby mohla být se mnou

to nevíš, vona umí Fajfka hrozně dobře ty čokle navádět, tak to třá umí i na dálku.
myslíš, že ve chvíli, kdy nám Al jela, tak Fajfka vyslala demoliční signály?

psék nedemoliční s vervou na její navádění demoloval svůj cestovní pelech, jen aby se jí zavděčil, páč se jí to líbilo

měl z toho hroznou prdel,já taky, páč čokl tetkon jezdí v autě jako socka, z pelechu mu čouhá molitán
to je ten pelech, co měl v autě, když jsme jeli na Pecku?

musíš milůvat hošíčky, pak to jde samo. Já ti něco pustim, chceš?. chceš viď?? tak jo, něco vyberu, počkej
holka, na to už jsem moc stará, abych milovala něco, co mě nebaví A dus,dus,dus spojené se řvaním a ne zpěvem se mi ani nelíbí

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2011 10:26
- Nahlásit

VOd rána mě zvoní v uších, si řikám to zas vo mě někdo někde drbe...kouknu sem a JE TO TADY!!!!!

Hipík a Tonička a Rozinka
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2011 10:28
- Nahlásit

PetraK

Čau , se vám sem na chvilinku ftírnu, jo? Dneska ráno jsem byla děsně akční, sekala jsem trávu, hrabala, plela, uklízela... a bylo tak krásně, že jsem se na další práci vykašlala, popadla foťák a vyblejskla tu mou sestavičku nejbáječnější ...

Tonička

Hipík

Hipík a Tonička

Rozinka a Žofinka

<< 1 ... 1314 . 1315 . 1316 . 1317 . 1318 . 1319 . 1320 . 1321 . 1322 . 1323 . 1324 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání