Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1314 . 1315 . 1316 . 1317 . 1318 . 1319 . 1320 . 1321 . 1322 . 1323 . 1324 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
brut
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 11:03
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Tak mám za sebou víkend, kterej bych ráda zrušila. V pátek jsem se pustila do velkého úklidu .... v sobotu jsem ho posunula, páč mě rozbolela hlava a harantííí nebyli doma, včera už jsem ani ráno nevstala a dneska je mi sice líp než včera, ale žádný zázrak to není. Prášky nezabírají a tak je raději neberu vůbec ( teda ty na migrenu, ostatní samozřejmě jo). Všechno ukazuje na to, že se mi vrátil stav z odletu z teplých krajin... To zase bude týden ...

Mathea
kdyz jsme byla v utery s Doudou na kontrole po dobrani atb na psincak, tak jsme od vetky dostali Aloe ve spreji, ze ji to tam nechal nejakej chlap s tim, ze to jeho psovi hodne pomohlo na nejakou ranu.
taky musíte mít kde co, viď Aloe je dobrá, hlavně na spáleniny od sluníčka, sem je měla během dvou dnů krásně zahojené, ale musím mít aloi jako rostlinu, pokud to bude v nějaké kombinaci, tak mám problém ...

PetraK
neboj, myslíme na tebe, paní vzorná

Fifi
Strach by mi nedovolil...

skritkove elfove Bajutki zacaly harat, to zase bude unyly pohled, znechucene trhani ramenem u cinnosti beznych, do toho Kremylek falesku mirnou, ta je tez zpruzela fest uz ted.
blbá kombinace

Fajka
tam je dneska chnusně mám moký už troje boty a nevím jak jako uschnou dyž furt leje
u nás průběžně leje už od soboty.... chvíli leje, pak svítí sluníčko, za chvíli leje ...a tak pořád dokola

Taky nemám ráda holínky

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 15:18
- Nahlásit

brut
za sebou víkend, kterej bych ráda zrušila. V pátek jsem se pustila do velkého úklidu .... v sobotu jsem ho posunula, páč mě rozbolela hlava a harantííí nebyli doma, včera už jsem ani ráno nevstala a dneska je mi sice líp než včera, ale žádný zázrak to není. Prášky nezabírají a tak je raději neberu vůbec ( teda ty na migrenu, ostatní samozřejmě jo). Všechno ukazuje na to, že se mi vrátil stav z odletu z teplých krajin...
pani pani to je blbé třá to je tím blbým počasím aprílovým

denyk
nefachá mě centrum nemůžu poslat repláj, zkusím písnout večir ale šecko je na nejlepčí cestě, čas výbornej a "čífová"" už šecko ví

kachna_
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 15:27
- Nahlásit

brut
Všechno ukazuje na to, že se mi vrátil stav z odletu z teplých krajin... To zase bude týden ...
. Ach jo, to je blbý

denyk
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 18:38
- Nahlásit

brut
že se mi vrátil stav z odletu z teplých krajin...
ach jo

Fajkavýbornej a "čífová"" už šecko ví

ah, tak proto tu celej den nbyla, bo má mhtvici, nebo džinfarkt, posílám pharté

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 21:30 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

RRRÁÁÁÁMMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN

koukám , že brutice

naštěstí jim nejede ani jedno auto

... se tu zdatně vytahuje srabácky na kachnu, když ví, že jí nehrozí nebezpečí
,
Fajka
bude si stěžovat mejm nadřízenejm

: eheheééé jehehééé hehehehehehejéééhehééé

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 21:35
- Nahlásit

JÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ SE NA TO VYSÉÉÉÉÉÉÉÉÉŘŮ

nejen že bloudim s cizincema po karlově mostě ale ešče se mi příčí czpéf

sem nevložila ani obrasek

ani fšecky kometnáře

a sem únavná z cizinců /a rumunů /

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 21:48
- Nahlásit

tak znovu zbytek komentářůch :

kachna_

jedno jede!!!
(jenom mu utíká kolo a chrčí startér)

si statečná kachna, nedej se a převálcuj jí, je drzá a myslí, si, žes neozbrojená

Mathea
Balousuv hotspot je skoro odhojenej,

jááák se to menuje?? tu maji bloncku retřívří a ta už to má jako že prej chronický

Fifi

No uz si pro ni prisli, co jednou peklo schvati, nikdy nenavrati...

twoe domácí by po mě růžový zrůdnostě nechtěli

denyk

tákže frčíme "dvojkou" na Tanečnici
jéééééééééé já chci taky tam,t aky chci, tam je hásky a ešče tam maj bernardááááááááááááá

Fajka nemá ráda těžký boty, slyšíš to Ešušová???

slyšim!!!!!!!!!!! vona vůbec neví co je dobrý!!

a já zas nemám ráda boty na podpatku zvlášť, když čék musí jít starou prahoooooooooou

Mathea

to si myslim, ze esuska prehnala, pac pretvarka
týý vole matheooo, přece nemožu ve Stýlech či Vagabůndech na ofiko raut!! teda můžu asi, ale buď by mě vyhodili už u vchodu a nenajedla bych se a nebo by mi vyhodil pak pan řídící a nenajedla bych se hodně dloho a já tak ráda papám

kachna_
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2011 00:57
- Nahlásit

PetraK
je drzá a myslí, si, žes neozbrojená
jasně a přitom mám Cira a neváhám ho použít
denyk
koukám na ten odkaz pracovních oděvů a jsem nadšená. Mají moc pěkný ceny

kachna_
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2011 10:35
- Nahlásit

Nechci déšť!!!

denyk
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2011 11:51
- Nahlásit

Zdárec děcka,
kachna_
Mají moc pěkný ceny
jo já jen hledala podle obrázku ty holiny, jinak je mám z NDR.
Ale třeba ty softshellový bundy vypadají gút
Nechci déšť!!!
jo u nás taky celej den tma

Fajkoooo dostaneš přes kožich, copak jsem chtěla tolik peněz?!!! (bych řekla, že si mladší aspoň podle fotky, budeš poslouchat :madpomsta bude sladká!

A kdepak je paní Brutíková, snad už jí je dnes líp

PetraK
večer si tu mlela pátý přes devátý, absolutně něpanimáju
a ty papaláše ti závidím

brut
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2011 11:58
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Sem byla něco mooooc důležitého vyřídit a tak jsem se nemohla včas hlásit

Jinak ohledně migrénky, tak téměř žádná změna... jsem schopná vegetovat, takže už nemusím ležet v posteli, ale i v tomhle šeru venku nosím tmavý brýle a doma mám zataženo. Bolí mě hlavička i ve chvíli, kdy koukám do pc .... takže se zase přihlásím a teď jdu relaxovat do pelíšku

PetraK
koukám, že Tě procházka Prahou totálně odrovnala.... alespoň jsi se zase po dlouhý době podívala na krásy naší matičky

kachna_
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2011 13:06
- Nahlásit

Jupíííííííííííííííííííííííííííííí
Bude se výstavničit, budu dělat s partou lidí, co mám strašně ráda prodej na národní výstavě mláďat v lysé.

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2011 19:02 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

RRRRRRRRRRAAAAAAAAAAAMMŠTÁÁÁÁÁÁJN !!!!!!!!!!!!

sem mrtvej muš ALE!!!!!! JOOOOOOOOOODLEYDÝÝÝÝÝ BUDOU BUDOU HOŠICI, ŽE DENYKU, TERKO viz emily. uuuuž se to vaří. jdu cípnout na die kauče a koukat ne Blemonda, esli ho ešče ale dávaji? to je fuck, budu koukat na cokolif, mám dutou hlavu, teda víc než obvykle.

JÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
JÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

ICH FREUE MIIIIIIIICH!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2011 19:27
- Nahlásit

Blemondo se už nekoná??

právě jsem zjistila, že sem opomněla na prádlo v pračce, Brtnik měl pravdu, měla sem se na to vykašlat, páč s emi to nechce ani trochu jít pověsit

brut

díky za telefén

kachna_
Bude se výstavničit, budu dělat s partou lidí,

béš funkcijonářka? 'Tak bacha na to aby to nemělo vlif na funkci [

b]denyk[/b]
absolutně něpanimáju

a to já taky nééé

kachna_
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2011 19:58
- Nahlásit

PetraK
béš funkcijonářka?
néééééé!!!
budu hledat rodokmení nebo dělat na počítači a bude to děsně super.
Funkce e!e

Janiii
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2011 20:27
- Nahlásit

já tu vůůůůbec nikomu nechybim!!!! nikdo se po mě neschání, jestli třááá nejsem někde zabetonovaná!!!!

Fajka
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2011 20:28
- Nahlásit

Janiii
já tu vůůůůbec nikomu nechybim!!!! nikdo se po mě neschání, jestli třááá nejsem někde zabetonovaná
no jak vida nejsi ....to je nuda

Janiii
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2011 20:30 - Změnil/a: Janiii
- Nahlásit

abyste věděli, že se neflákáme - teda co já, ale kucí

tohle je ta hlídačka, co nám hlídá domeček zevnitř

a tahle ho hlídá zvenku

akurát bude mušet pod kudlu, za cca 2 měsíce
a mně do toho asi taky moc nechybí, páč mě zas chytly šlachy že bych se na to nevy*******

Fajka
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2011 20:36
- Nahlásit

Brýýýý ramštááááááááááájn, deti děti já sic nejsu zabetonovaná tak ale nestííháááám

Janiii
sem si řikala kde trčíš ale bo sem tu ted zas sporadicky a nestíhám ničehoš nic tak sem nestihla zjištovat v kerým betooonu trčíš

Deníííík
Dííííííííííííííííííííkujuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu za knígy i za kytiškuuuuuuuuu dorazilo šecko a OKááááááááá
budu mít co študýrovat a mužu se zas vzdělávat abych byla vzdělaná

JO a mám dotaz na Bruutici...potřebuju nějakej dobrej vyzkoušenej ověřenej recept na japonce...nevím jestli na česneku nebo urgilovat? Potřebuju vědět jaký koření abych si mohla pochutnat dyž už jí chcu ubezdušit krafku pruhatou

Fajka
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2011 20:37
- Nahlásit

Janiii
akurát bude mušet pod kudlu, za cca 2 měsíce
jako tooooooooooooooooo kuli těm zádům ???

domačeeek háááskýýýý mi začnem příští týden už taky bourat pak betonovat a stavět ... tak budem mít veselo téééž

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2011 20:47
- Nahlásit

Janiii
nejsem někde zabetonovaná!!!!
Zis nemluv vo betonu!!! Se s nim tez potykam, ale v jine sfere, uz mi sibe z betonu vodonepropustneho, lehceneho, monolitickeho, sterkoveho, zavadleho ci neomitaneho...
Vlastovicka je uuuzasna, ty jsou zlaty, zato tady radi vrabci zajebany, jak sou chraneny, tak po nich rvu nepekna slova, si pripadam jak v Lete s kovbojem, misto "Kykyryky, kykyryky" jen mumlam čimčarárá, čimčarárá..
Fajka
tak ale nestííháááám
Napodobne.
Jen sem si pri krmeni coklu odskocila, zase se zmizikuju do zmizikovata.
Jo a zdravim Esusku, doufam, ze si lak na nehtikach neopryskala, pripadne nahradila jinou, jasnejsi vrstvou.. Ble, vrstva, a sem zpet u betonu, jdu.

Janiii
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2011 20:51
- Nahlásit

jako tooooooooooooooooo kuli těm zádům ???
Fajka
nene, od těch je ŤUK ŤUK klepu to pokoj ... ale už po minulým hárání se jí udělala malá bulka u cecíku, čekala jsem jestli se vstřebá, ale zůstala tam, tak jsme to teď při očkování ukazovali veterinářce a ona říkala, že by to vyndala a poslala na rozbory, abysme věděli, co to je ...

Fajka
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2011 20:56
- Nahlásit

Fifi
si pripadam jak v Lete s kovbojem, misto "Kykyryky, kykyryky" jen mumlam čimčarárá,
zrovna včera jsem si ho pouštěla

doufam, ze si lak na nehtikach neopryskala, pripadne nahradila jinou, jasnejsi vrstvou
tě bude milovat

Janiii
ale už po minulým hárání se jí udělala malá bulka u cecíku, čekala jsem jestli se vstřebá, ale zůstala tam, tak jsme to teď při očkování ukazovali veterinářce a ona říkala, že by to vyndala a poslala na rozbory, abysme věděli, co to je
achááá to sem nějak nepostřehla, tak držíme palčáky aby to nebylo nic zásadního!

todle sem si všimla až ted:
mně do toho asi taky moc nechybí, páč mě zas chytly šlachy
to potom chápu už proč vám ta stavba tak frčí! nesmíš ty nebohý kluky za to že dělaj pomalu furt mlátit !!! pak nemáš mít natažený šlachy!!!!

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2011 20:58
- Nahlásit

Janiii
že by to vyndala a poslala na rozbory, abysme věděli, co to je ...
Po zkusenostech se Sadlem, nech to vyndat, esli to je maly, treba se to zvladne jen v lokalu.

Janiii
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2011 20:59
- Nahlásit

achááá to sem nějak nepostřehla
já jsem to ani nikde nepsala a neřikala. ale prej to chce radši vyndat, ať je to cokoliv, tak dokud je to malý. no a z rozborů uvidíme, co to je ...
to potom chápu už proč vám ta stavba tak frčí! nesmíš ty nebohý kluky za to že dělaj pomalu furt mlátit !!! pak nemáš mít natažený šlachy!!!!
já je nemlátííííím já pomáháááám teda, dopomáhala jsem, teď asi na dlouho

Janiii
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2011 21:03
- Nahlásit

Po zkusenostech se Sadlem, nech to vyndat, esli to je maly, treba se to zvladne jen v lokalu
Fifi
jojo - ono u berňáků je všech možnejch sajrajtů dost a dost na pohmat to může mít tak 0,5-1cm?nevim, nemam odhad. ale za ten půlrok mezi háráním se to nezvětšilo, to jsem hlídala

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2011 21:10
- Nahlásit

Janiii
na pohmat to může mít tak 0,5-1cm?
Asi bych to dala ven, cim driv, tim lip, bych necekala dva mesice.. lokal to jisti.
Dorota to mela dlouho pidi, u cecika, a pak najednou behem par mesicu mega boule...

Janiii
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2011 21:12 - Změnil/a: Janiii
- Nahlásit

bych necekala dva mesice
Fifi
Berni trpí na falešky po hárání, tak proto ty dva měsíce, doktorka řikala, že to bude lepší, než aby do toho teklo mlíko a blbě se ta rána hojila
edit - pokud faleška nevypukne, tak pudem dřív

Fajka
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2011 21:16
- Nahlásit

Janiii
já jsem to ani nikde nepsala a neřikala.
já myslela že jo, to víš já kolikrát nesíhám dočítat

tak fakt držíme palčáky aby z toho nic nebylo!

já je nemlátííííím já pomáháááám teda, dopomáhala jsem, teď asi na dlouho
jo rozumím , dycky mě štve když by čék nejvíc potřeboval zapnout a makat tak se takhle něco potento chjo

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2011 21:26
- Nahlásit

Fajka
zrovna včera jsem si ho pouštěla
Fakt???? Ale ty vrabci sou fakt nestesti, sem si este rychle nahlidnula do moudre wiki, a bacha, zadny čimčarárá čimčim, ale!!!! :
Tokající samec např. vydává řadu dlouhých švitořivých tónů jako „čilp čef čilp“, v období hnízdění se často ozývají dlouhým „čurr“. Celoročně žije v početných, mnohdy i několika sto členných hejnech.
Takze asi sto hlav tu od prvniho zabresku slunicka rve svy čuuuuurrr čilp čéééf čilpy, este cekam, az obohati zpevnik o čííííííf a to se pak pudu fakt uz objesit.

<< 1 ... 1314 . 1315 . 1316 . 1317 . 1318 . 1319 . 1320 . 1321 . 1322 . 1323 . 1324 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání