Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1314 . 1315 . 1316 . 1317 . 1318 . 1319 . 1320 . 1321 . 1322 . 1323 . 1324 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2011 22:16
- Nahlásit

brut
budeš mít přes víkend klid na vzpamatování se
to si nejsem jistá bo mě řikala že do 24 hodin mě dá vědět jak se rozhodla ale budu dělat mrtvýho brouka bo víkend je víkend aby si nemyslela že budu brát telfény vedne v noci jak si vzpomene... takovýho experta už sem tu jednou měla neměl pojem o čase a volal a psal esemesky v devet hodin večer a když sem mu neodpovídala končil esmeskou že teda takhle by to nešlo a že když nereaguju bude si stěžovat mejm nadřízenejm

naštěstí jim nejede ani jedno auto
ajooooo takže v klidu

brut
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2011 22:18
- Nahlásit

Fajka
Volala jsem s Keňou a jak jsem šikovná, tak jsem zaměnila ve swahilšitně dvě podobná slova ( bohužel s jiným významem). Bych ti přála slyšet, jak nejdřív lapali po dechu a pak začali strašně jásat... teprve opatrným vyptáváním jsem zjistila, že jsem si sletla "šťastná" se "svatba". Jsem jim pak půl hovoru vysvětlovala, že se nebudu vdávat, ale jsem šťastná, že volají ( v mém podání jim pochopení trvalo dooooost dlouho)

brut
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2011 22:21
- Nahlásit

Fajka
si nejsem jistá bo mě řikala že do 24 hodin mě dá vědět jak se rozhodla
a jééééje... koukej vypnout telefon nebo budeš dělat už v neděli

neměl pojem o čase a volal a psal esemesky v devet hodin večer a když sem mu neodpovídala končil esmeskou že teda takhle by to nešlo a že když nereaguju bude si stěžovat mejm nadřízenejm
co tomu říkal Čííííííf?

ajooooo takže v klidu

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2011 22:46
- Nahlásit

brut
zjistila, že jsem si sletla "šťastná" se "svatba".
no voni ti rozuměli : si štastná že se budeš vdávat to je jasný

A oni ti fakt volali jo? to je háááskýýýý

koukej vypnout telefon nebo budeš dělat už v neděli
no to já normálně dělám že jo, ale zvykat lidi že vysím na telefonu furt teda rozhodně nechci..a koor tydle..když nevědí kdy je dost

co tomu říkal Čííííííf
no dyby to bylo za dob čífa tak sem ho poslala rovnou pro kliku ale tohle bylo ještě v bejvalý firmě a moje nadřízená byla na mě dost zasedlá a čekala na kždou mojí chybičku no děs....
ale já se do ráno připravila že dyby něco tak budu chtít přidat za 24 hodinovou pohotovostní službu by se nedoplatili

kachna_
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2011 23:22
- Nahlásit

brut
naštěstí jim nejede ani jedno auto

jedno jede!!!
(jenom mu utíká kolo a chrčí startér)

brut
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2011 23:25
- Nahlásit

Fajka
voni ti rozuměli : si štastná že se budeš vdávat to je jasný
nene, rozuměli slovo "vdávat", ale ve spojistosti s telefonem, páč na ně mluvím svojí anglicko swahilsko českou matlaninou Závěr si nemohli udělat jiný, než že sem se totálně zbláznila

oni ti fakt volali jo? to je háááskýýýý
Volají pravidelně a je to moooc milý

no to já normálně dělám že jo, ale zvykat lidi že vysím na telefonu furt teda rozhodně nechci..
já vím, že děláš i v neděli, ale není potřeba, aby každej pískal a ty skákala

dyby to bylo za dob čífa tak sem ho poslala rovnou pro kliku ale tohle bylo ještě v bejvalý firmě a moje nadřízená byla na mě dost zasedlá a čekala na kždou mojí chybičku
tak to chápu

já se do ráno připravila že dyby něco tak budu chtít přidat za 24 hodinovou pohotovostní službu by se nedoplatili
šikovnááááá

brut
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2011 23:27
- Nahlásit

kachna_
jedno jede!!!
(jenom mu utíká kolo a chrčí startér)

takže k nám nedojede ... ufff, sem si oddychla

Mathea
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2011 10:56
- Nahlásit

Chaa, mam radost kdyz jsme byla v utery s Doudou na kontrole po dobrani atb na psincak, tak jsme od vetky dostali Aloe ve spreji, ze ji to tam nechal nejakej chlap s tim, ze to jeho psovi hodne pomohlo na nejakou ranu. Vrazila mi to do ruky s tim, at to odzkousim na tech svejch debilech. A jako uplna bomba! Balousuv hotspot je skoro odhojenej, zkousim to i na jeho brutalni otlaky na loktech a ty se taky rapidne lepsej. Tak sem tuze rada, ze jsme nasli neco, co na to moje hovado funguje

Mathea
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2011 12:13
- Nahlásit

A je to presne tenhle
http://www.i-bazar.cz/1785696-aloe-vera-emergency- spray-sprej-prvni-pomoci-30-ml/
Nejakej "normalnejsi" odkaz se mi nepodarilo dohledat.

denyk
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2011 12:33
- Nahlásit

Zdravím, jen v rychlosti, Mathea, si zázrak, zrovna kámoška bojuje s opruzeným bříškem u své labradorky. Denně se koupe v rybníku, už jsem jí o těch hotspotech říkala, ale nějak si nedá říct....snad aspoň v tomhle poslechne
A jsem moc ráda, že se lepšíte

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2011 12:36
- Nahlásit

RÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN

Tý vole za pět minut jsou tu pro mě, vypuká mezinárodní ostuda.
A fuj hnus mám šukni, sem za holčičku, mákejůp, nalakovaný nohýtky (růůůžovým lakem, černej by se asi nehodil, co? !!!

Tož AUF VÍDRZÉN!! myslete na mě

denyk
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2011 12:43 - Změnil/a: denyk
- Nahlásit

ono je to asi tohle ale už to má teď jiný obal a v tom malém ballení jsem to našla jen na německých stránkách http://www.lr-czech.com/aloe-vera-sprayprvni-pomoc i/d-1180341748-c-3006/

to je ale pro lidi a tohle je speciálně pro zvířata
http://www.lr-czech.com/av-spray-rychle-pomoci-pro -zvirata/d-1180341790-c-2919/

denyk
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2011 12:46
- Nahlásit

Držíme palčáky Ešusová, ale tys šikovnáááá takže bude vše o.k. gdyš tedyk nebudeš moct mluvit

Mathea
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2011 13:07
- Nahlásit

denyk
Jo, todle sem prave dohledala taky, ale prijde mi praktictejsi to maly baleni, uz jenom kvuli tom, ze ten rozprasovac tolik nerozprasuje, ne? Pac kdyz to Balousovi foukam na ksicht kousek od oci, tak bych byla nerada, aby mu to splichlo i do kukadel. Ale az mi dojde tahle mala lahvicka, tak jim napisu asi, hlavne me bude zajimat, jestli to ma stejny slozeni s tou malou.
Ale celkove fakt muzu zatim jen doporucit. Jeste uvidim, az se mu udela dalsi hotspot, jak rychle pujde lecbe jenom pomoci aloe. Prijde mi, ze ted je to tak 2-3x rychlejsi nez dubovou kurou/repikem a Cortizeme. A ty otlaky na loktech mu to taky pekne zatahuje, no proste sem zatim nadsena (budu asi min, az nam dojde tenhle testovaci vzorek zdarma )

Esuska
Twe co se to deje?? To si du teda precist, proc na sebe patlas veci jako je ruzovej lak!

Mathea
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2011 13:10
- Nahlásit

Denyky enykyyy
napraskej mi Esusovou, ja to nebudu docitat ty jo

denyk
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2011 13:35
- Nahlásit

Mathea
jo praktičtější asik jo,ale asi se to už nedá kópit a ono hlavně to labradoří břicho je ták veliký, že by to spotřebovala na 2x a na ksichtíku to nemá, hold by dostala na oči vodličovací tampóny

Mathea
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2011 13:39
- Nahlásit

denyk
ty si taky bubaaa ALe jinak samo na vjetsi plochy totok, jenom bych se teda ditrubutora zeptala, esli to ma zhruba stejny slozeni, co ten malej.

Fifi
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2011 14:07
- Nahlásit

Mathea
To si du teda precist, proc na sebe patlas veci jako je ruzovej lak!
No uz si pro ni prisli, co jednou peklo schvati, nikdy nenavrati... Tak se aspon vyfikla trochu, aby tam neudelala ostudu.

denyk
ono hlavně to labradoří břicho je ták veliký,
Taaak az moc? Tak at ji ho hlavne vystriha, vysusuje a tak, opruzeny brisko je neprijemne, jako kazda pruda. Ikdyz neni pruda jako pruda, sice nemam opruzeny brisko, ale zpruzela sem tak nak celkove.

denyk
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2011 14:14
- Nahlásit

Mathea
uš jsem to zjišťovala, je to ono

FifiTaaak az moc?
no srovnávám to s mojí 24-kilovou srnkou labradorka je nižžší a má cca 37kg tak je to prostě kus
zpruzela sem tak nak celkove.
tak ešče že neprudíš na nás ..a kdopak tě naprudil? kopni ho do řitě
U nás je jakésik aprílové počasí, fouká, jsou mraky, ale teplota akorát, tákže frčíme "dvojkou" na Tanečnici

Hezkou neděli (snád mě šéfová této doskuze neubezduší :lol

Fifi
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2011 14:34
- Nahlásit

denyk
tak ešče že neprudíš na nás
Strach by mi nedovolil...
O jeee, skritkove elfove Bajutki zacaly harat, to zase bude unyly pohled, znechucene trhani ramenem u cinnosti beznych, do toho Kremylek falesku mirnou, ta je tez zpruzela fest uz ted.
Tak krasnou nedelicku, at vas to z Tanecnice neodfoukne, tu taky slusna baba Futéř.

Mathea
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2011 15:36
- Nahlásit

Fifi
ak se aspon vyfikla trochu, aby tam neudelala ostudu
to si myslim, ze esuska prehnala, pac pretvarka ji rozhodne v pekle neprida

Denyk
Tak super, v tom pripade hned jak budou prachy, porizuju velkou lahvu a budu prelejvat do maly asi, esli to pujde. To budu pouzivat i na svoje spaleniny a bedary

Fajka
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2011 21:05
- Nahlásit

Brýýýýý deň,
tam je dneska chnusně mám moký už troje boty a nevím jak jako uschnou dyž furt leje

denyk
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2011 21:32
- Nahlásit

Fajka
chce to holínky já mám tytok a každej závidí

Fifi
dobrý chaos s tím háráráním
no n akonec se Tanečnice nekonala, jen dvě restaurace no a dnes mám mínusový body, bo jsme byli na terase lítali kolem haranti v bezpečné vzdálenosti a najednou se jeden řítil proti našemu stolu...takže pes zasáhl bohudík jen postrašil....vím, měla jsem bejt ve střehu

Fajka
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2011 21:37
- Nahlásit

denyk
chce to holínky já mám tytok a každej závidí
nemám rát holinkýýýýý mám z nich dycky puchejře a blbě se mě v tom chodí su moký chudák

denyk
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2011 21:45
- Nahlásit

Fajka
tak cmůla, nó a co ešče něco jako myslivecké botý? nebo army? fšak já vím, že jako módu v tom honit nemůžeš, ale účel splní

Fajka
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2011 21:53
- Nahlásit

denyk
tak cmůla, nó a co ešče něco jako myslivecké botý? nebo army? fšak já vím, že jako módu v tom honit nemůžeš, ale účel splní
no vo mooodu de až na posledním místě žáno..de vo to že nesnáším těžký botý tož chodím aj v zimě skoro v teniskách no ale až budu mít moký šecky boty tak natahnu ty holiny noo bo bosá chodit nebudu

kachna_
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 08:51
- Nahlásit

denyk
najednou se jeden řítil proti našemu stolu...takže pes zasáhl bohudík jen postrašil..
No mně taky moje psina postpubertální se skvělym přivolláním zvlčila (je to vlčí špic koneckonců) a vyplašilo hejno dětí. Jenom k nim teda doběhla, páč se daly na útěk a to už bylo hodně neodolatelný. Taky jsem blbá já, o dětech jsem věděla, jenže Batůže prostě vždycky přiběhla na první houknutí.
Ale pán formát. Sebral děti a šel jim ukázat, že pejsek neni zlej a jenom k nim přiběhl, já se samozřejmě omluvila. Já měla psy už na vodítku, řekla jsem, který může (Mája to nemá ráda), pak jsme se usmáli a odešli.
Na druhou stranu, nevrčí, neštěká, neskáče na cizí děti, tak jsem docela ráda.

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 10:05
- Nahlásit

Raááááááááááááááááááámštáááááááááááááááááááááááááá áááááájn,
ch***je a ch***ije ....
Tak se ptáááááám: TO JE LETO???TOHLETO????? To je hnus a nééé léto!!!

denyk
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 10:14
- Nahlásit

Morgén,
Fajka
jéditky nedržkůj, vždyť teď bylo takový vedro, že by ani psa nevyhnal ...a Fájina má taky raději ziminu, ne? f tom kožuchu chudintá
a máš vosu...

Fajka nemá ráda těžký boty, slyšíš to Ešušová???

kachna_
jo chybama se čék učí.... já bych to ustála, matka ditěte to taky ustála, jen přítel byl na nerf

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 10:18
- Nahlásit

denyk
jéditky nedržkůj, vždyť teď bylo takový vedro, že by ani psa nevyhnal ...a Fájina má taky raději ziminu, ne? f tom kožuchu chudintá
držky držky držky!!! neci mokjoooo ci suchoooo a slunečnooo a tak 20 stupňůůůůů!!! Fájina má taky rači ziminku ale nemá ráda dyž má kožuch plnej vodičkyyyyy

máš vosu...
máš replááááj

Fajka nemá ráda těžký boty, slyšíš to Ešušová???

no ale zas dybych chtěla někoho čutnot do řiti tak si vemu kanady to je jasný...na tu chvíli bych se přemohla

<< 1 ... 1314 . 1315 . 1316 . 1317 . 1318 . 1319 . 1320 . 1321 . 1322 . 1323 . 1324 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání