Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1323 . 1324 . 1325 . 1326 . 1327 . 1328 . 1329 . 1330 . 1331 . 1332 . 1333 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2011 12:29
- Nahlásit

brut

to bylo moc příjemný

tak snad se to hned nevrátí do vyjetejch kolejí

tak to pak jo...sem se lekla, že to zkoušíš na nás

depááá to bych si přece nedovolila

ale nebudeš proti nim bojovat.
no tohle právě moc nedávám - když budu mlluvit o předchozí půlhodině třeba

... ať uděláš, co uděláš, tak se jim nezavděčíš, takže buď svá

jo já vim, sem ten vyvrhel společnosti , ale to mi neva,
znám jak se o ostatních vyjadřujou ve svý představě jak voni sou IN a vostatní sou ti lůůůzři , takže sem lůůůzr, kdybyste někdo nevěděl

nemusej, ale já taky nemusím vypadat jak úplnej dement

tak ale k tomu teda myslimnepřispělo naše básnický střevo, todle už vědi dávno

hm, to je vlastně taky pravda

. ale mohlo by se ti líbit, páč má stejný odstín jak rukavičky a šála
blebleble

. času máš dost, zatím

ne, protože se znám, vyrukovala bych hned z první,kdybych se neuvázala na řetěz, takže jsem to musela projít hned.

ach jo, nemám ráda tyhle bojůfky vo houně a rozvracení druhejch

hm. no a tos to měla vidět teď když kolegyňka odchází dneska na mateřskou..... moc hezký loučení, fuj už se mi chce zase zvracet.

zkus si představit svůj majestát na ulici a on se přestane cloumat
tak tohle na mě nefunguje.

denyk
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2011 12:39
- Nahlásit

Zdravím,
jdu dočítat, mám na to ještě 3 hoďky než překročím státní hranicí a signál bude nenávratně v ....pryč až do neděle.
Hlásím, že jsem vyjela v 6 hodin. ČESKÁ LÍPA-MLADÁ BOLESLAV-PARDUBICE (nyní) a hlavně hlásím, že počásko je super a vedroooo, takže Eschushová plís uš netop

denyk
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2011 12:47
- Nahlásit

PetraKzajímá mě každá peněženkááááá
no pěkný kvítko, ešče že nosím prachy v ruličkách po kapcách a někdy nemám vůbec žádný
aha, tu v práglu sprchlo tam taky prší? já myslela, že nad sebou máte fólii jak f pařníku ...to je jako když tam u vás v tej Prahe napadne 1cm sněhu tak už je kalamita
nehýkám nadšením na jeho vztahem s vdanou kolegyní a nedělám s nima partičku, jako ostatní, kterým to přijde Normál a on jako frajer a druhak, že jsem se jako ostatní neodvrátila od kolegyně s kterou je v konfliktu, páč nejsem sračka jako vostatní.
no hnus velebnosti a bohužel se to děje všude...občas si říkám, kam až jsme schopni zajít

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2011 13:18 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

denyk

hele Denyk Pampaliny!! Já si říkala, že se uslyšíme až za dlouho a ono ne, ona zde!! vot éto těchnika!!

nosím prachy v ruličkách po kapcách a někdy nemám vůbec žádný

taky???? já myslela, že jsem mezi ženskejma těžká výjimka. Peněženku tak nějak nepoužívám, prachy dám, kam mě napadne a pak jsem překvapená když je po sto letech objevím v kapce. No a nebo taky neobjevím a pak jsem švorc

tam taky prší?

co prší!! tady LI-LO!! milé děfče, tady LILO

.občas si říkám, kam až jsme schopni zajít

jo jo. no a měli jste vidět jeho výraz ve obličeji a tvrdý oči, když jsem řekla, že mi přijde na rozlučku při odchodu na mateřskou kytka jako trapnost. Když se vždycky kupovaly ostatním dary jak pro prezidenta . hmm, tak prej takhle to stačí a když měla Bréca č. 2 narozky tak jí taky nic nezorganizovala (jako by musela zrovna vona), hmm na to jsem kontrovala já tím, že když jsem měla narozky já, tak to bylo naprosto stejný a přijde mi to normální,, nedělám z toho vědu, neee? ale při tom odchodu si myslím, žeby to mělo být o něčem jiným. Obličej byl moc pěknej, moc. číst jako v knížce se tam dalo. a prej ne , to prej stačí, tak řikám jo, když myslíš..... Tuhle scénku jsem si nemohla odpustit, vim, zas si načtu mínusový body,ale sere na to bílej tesák, je to šmejdský chování.

kachna_
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2011 13:26
- Nahlásit

PetraK
jo jo. no a měli jste vidět jeho výraz ve obličeji a tvrdý oči, když jsem řekla, že mi přijde na rozlučku při odchodu na mateřskou kytka jako trapnost.
já nedostala vůbec nic . Jako v práci jsme si nic nedávali, takže to mi nevadilo, ale čekala jsem od hlavního šéfa aspoň přání.

kachna_
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2011 13:28
- Nahlásit

denyk
Moc pěkně si to užij, užij si neteřátka a včelí medvídky do pětiii, do pětiii

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2011 13:43
- Nahlásit

kachna_
já nedostala vůbec nic

no jo tady si hráli vždycky na děsný oslavování /se přiznám, že nic takovýho v práci fakt nemusim, jsou to cizí lidi, není to vždycky upřímný, kupujou se kraviny pro kraviny - i když tady to právě pak jednu dobu bylo i fajn, abych byla objektivní zase/ no a teeeeď trapně kytka, čekala bych srandu nějakou praktickou, plínky a něco třeba nebo tak. ale ne kytka je dostačující. No je, dostatečně vyjadřuje karakter obdarovávajících

ale čekala jsem od hlavního šéfa aspoň přání.

no taky pěkný

Hipík a Tonička a Rozinka
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2011 15:36 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

PetraK

Eeeech, jestli to ustojíš, zkus se odstřihnout od osobních pocitů a ber to jenom jako hru (sice hloupou a nezábavnou, ale hru) s člověkem, kterej není tvůj kamarád, takže ani není vhodný nějaký povídání "na férovku", ale pragmatický přístup.
Tohle většinou líp zvládaj chlapi, protože do vztahů tolik nemotaj emoce a tudíž nejsou v tomhle ohledu tak zranitelný...
Že byl fajn, a už není... je to jeho boj a jeho prohra... kašli na to, nic s tím nenaděláš, a lítost je v tomto případě jen ztráta energie, kterou se oslabuješ...

(Já si to v podobných situacích dycky takhle pěkně racionálně srovnám, ...a pak se jednoho dne zhluboka nadechnu, a pomalu a tiše, pečlivě artikulujíc sdělím, co si opravdu myslím... člověk si důsledky v prvním plánu většinou dost zkomplikuje život, ale je to tak osvobozující... . Neber to prosím tě jako návod... Tohle si každej musí zařídit podle sebe...)

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2011 16:36 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

zkus se odstřihnout od osobních pocitů a ber to jenom jako hru (sice hloupou a nezábavnou, ale hru) s člověkem, kterej není tvůj kamarád, takže ani není vhodný nějaký povídání "na férovku", ale pragmatický přístup.

jojo, to je dobrý řešení, budeme si hrát

a lítost je v tomto případě jen ztráta energie, kterou se oslabuješ...

nojo, já vim, vim, vim, jen to ešče neumim dovést do praxe. ale ono v pindělí už budu asi v plný polní, čas je moc dobrá zbraň.

ale je to tak osvobozující...

no právě!!! a tím že to neudělám tak se bojim, že se teď budu tejrat, páč jdu prostě proti sobě

Paradoxně mě teď nejvíc dostalo to jeho jednání ohledně rozlušky s kolegyní, odkryl se víc, než chtěl, to co jsem si mohla hezky přečíst v oblíčejí a v očích .... no pání hodně hustej hnus

VÁŽENÍ LOUČÍM SE A............. V PINDĚLÍÍÍ.

brut
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2011 16:42
- Nahlásit

PetraK
tak snad se to hned nevrátí do vyjetejch kolejí

depááá to bych si přece nedovolila
to víš, tohle ti budeme věřit

no tohle právě moc nedávám - když budu mlluvit o předchozí půlhodině třeba

jo já vim, sem ten vyvrhel společnosti , ale to mi neva,
to je fajn, že to víš, máš totiž trochu lepší vyhlídky než ti druzí

ale k tomu teda myslimnepřispělo naše básnický střevo, todle už vědi dávno
přispělo, páč já normálně za dementa nejsem .... jen za debila, což je o kousek nižší stupeň

ne, protože se znám, vyrukovala bych hned z první,kdybych se neuvázala na řetěz, takže jsem to musela projít hned.
tebe bych chtěla vidět na řetezu ... by si vypadala jak ti vlkodlaci

tos to měla vidět teď když kolegyňka odchází dneska na mateřskou..... moc hezký loučení, fuj už se mi chce zase zvracet
raději nechci, bych mohla dodatečně vrhnout...

tak tohle na mě nefunguje
a pár dobře mířenejch do nosu jo?

denyk
hoďky než překročím státní hranicí a signál bude nenávratně v ....pryč až do neděle.
´pěkný víkendík přeji

ČESKÁ LÍPA-MLADÁ BOLESLAV-PARDUBICE
tuhle trasu ( obráceně a ještě z Karviný) se mnou posledně jela moc příjemná babča, celou dobu sledovala piraňu a moc se jí líbila

občas si říkám, kam až jsme schopni zajít
ani se neptej.... hodně daleko

brut
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2011 16:47
- Nahlásit

PetraK
no a měli jste vidět jeho výraz ve obličeji a tvrdý oči, když jsem řekla, že mi přijde na rozlučku při odchodu na mateřskou kytka jako trapnost. Když se vždycky kupovaly ostatním dary jak pro prezidenta .
dovedu, moc dobře povedu.... pár těhle scén jsem taky zažila a musím říct, že v dámském kolektivu to bylo ještě horší
u nás se naštěstí vždycky dávaly kytky a bomboniéry, tím bylo pořešeno.... jedinej rozdíl byl, jestli někdo dostal belgický pralinky nebo ledový kaštany či něco podobnýho.

Obličej byl moc pěknej, moc. číst jako v knížce se tam dalo. a prej ne , to prej stačí, tak řikám jo, když myslíš.....

brut
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2011 16:57
- Nahlásit

kachna_
já nedostala vůbec nic
čekala jsem od hlavního šéfa aspoň přání.
u nás přání od šéfa proběhlo pokaždý, jen sekretářka mu vše musela včas připomenout...

jestli to ustojíš, zkus se odstřihnout od osobních pocitů a ber to jenom jako hru (sice hloupou a nezábavnou, ale hru) s...............
dobrej přístup,jen si nejsem jistá, jestli to Ešuska zvládne, ona je hodně přímá a tohle jí bude dělat velkej problém.... sama v sobě to neustojí, si myslím

Já si to v podobných situacích dycky takhle pěkně racionálně srovnám, ...a pak se jednoho dne zhluboka nadechnu, a pomalu a tiše, pečlivě artikulujíc sdělím, co si opravdu myslím... člověk si důsledky v prvním plánu většinou dost zkomplikuje život, ale je to tak osvobozující...
jenže pokud nechce přijít o místo, tak tohle nebude ta správná cesta.... kor, když ten chlap je šéf

PetraK
právě!!! a tím že to neudělám tak se bojim, že se teď budu tejrat, páč jdu prostě proti sobě
to je přesně to, co si myslím taky ... vzhledem k tomu, že neumíš hrát zákulisní bojůvky a neumíš se chovat jak podvraťák (pardon, ale lepší přirovnání mě nenapadá), tak to dlouho neustojíš...

Paradoxně mě teď nejvíc dostalo to jeho jednání ohledně rozlušky s kolegyní, odkryl se víc, než chtěl, to co jsem si mohla hezky přečíst v oblíčejí a v očích ....
zas na druhou stranu.... ona odešla a mohlo by nastat dočasný příměří ( ne že bych tomu věřila)....

Odpočívej, nabírej sílu a hlavně se netěš,páč znáš to...zákon schválnosti funguje na stopadesát procent

Tak a jdu zase hajinkat...

Člen
# Zasláno: 23 Čen 2011 17:20
- Nahlásit

brut
jen si nejsem jistá, jestli to Ešuska zvládne, ona je hodně přímá a tohle jí bude dělat velkej problém.... sama v sobě to neustojí, si myslím

jenže pokud nechce přijít o místo, tak tohle nebude ta správná cesta.... kor, když ten chlap je šéf

nojo, tak babo raď...
Asi nejrozumější by bylo jít na plichtu, t.j. dělat si svý, vyhnout se otevřeným střetům a třeba se pomalu rozhlížet jinde... Odstříhnutí od emocí v tomhle považuju za hodně důležitý, aby to člověka nesemlelo...

Blíží se doba večeře a Žofka zaujala strategickou pozici (v tom červeným koši jsou granule)

Člen
# Zasláno: 23 Čen 2011 18:11
- Nahlásit

Na lovu.... buchétky na jaře lovily slepejše, a děsně hrozně moc prděly a smrděly, bo žraly hady

princezna Pampeliška první

...už páááádíííím

a už jsem tu...

brut
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2011 18:49
- Nahlásit

nojo, tak babo raď...
naštěstí nejsem bába, teda zatím, doufááám..
Navíc nejsem ta pravá na rady, páč jsem na tom podobně jak Ešuska, taky jdu většinou hlavou proti zdi ..

dělat si svý, vyhnout se otevřeným střetům a třeba se pomalu rozhlížet jinde...
tohle mi přijde jako nejrozumější řešení... bohužel

Odstříhnutí od emocí v tomhle považuju za hodně důležitý, aby to člověka nesemlelo...
jj, jenže ne každej se umí odstřihnout

buchétky na jaře lovily slepejše, a děsně hrozně moc prděly a smrděly, bo žraly hady
u nás žrala hady Babča a nejen je, ona krásně lovila i myši a nedávno Sviňa ulovila, sežrala a pak následně vyb*ila ještěrku

Člen
# Zasláno: 23 Čen 2011 19:10 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

brut
naštěstí nejsem bába, teda zatím, doufááám..

...tak sem to ani nemyslela

jj, jenže ne každej se umí odstřihnout

no, já jsem se to taky naučila až dost pozdě, emocí mám za deset a jsem za to ráda, ale naučila jsem se ve vypíchnutejch situacích přehodit výhybku do jinýho módu, emoce zamknout doma a nechat je až na pak... I proto, že není dobrý ukazovat kam nejlíp zatnout, aby to bolelo...

kachna_
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2011 19:54
- Nahlásit

brut
u nás přání od šéfa proběhlo pokaždý, jen sekretářka mu vše musela včas připomenout...
nás bylo ve firmě celkem 12 (Brno 8 + 4 Praha)
A to jsem mu fakt vycházela vstříc maximálně, vlastně jedinou úlevu jsem měla - poslední asi dva měsíce jsem nedělala dvanáctky, ale jen sedmi-osmi hodinovky, brala jsem si to samozřejmě ze své dovolené
Mája by si rozuměla s Rozinkou, to by bylo smrtící komando
brut
zas na druhou stranu.... ona odešla a mohlo by nastat dočasný příměří
to mě taky napadlo

Já si vždycky říkala, už to bylo horší (a páč mám za sebou půlroční, prakticky nezaplacenou práci pro duševně narušenou šéfovou, tak mám laťku nastavenou celkem nizoučko ), ale fakt je, že zákulisních intrik jsem byla ušetřená.

Člen
# Zasláno: 23 Čen 2011 21:33 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

kachna_
ale fakt je, že zákulisních intrik jsem byla ušetřená.

No, tak to je něco, co mě neba a nemám na to čas... bléééé. Když jsem tu v souvislosti se zblblým šéfem navrhovala pojmout komunikaci s ním jako hru, myslela jsem především na ochranu zranitelných míst a zachování duševní rovnováhy.
Jestli někdo pojme hru jako šarády, poker, člověče nezlob se anebo jako doom, to už je jiná věc

Mája by si rozuměla s Rozinkou, to by bylo smrtící komando
a smrdící...

Fifi
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2011 21:59
- Nahlásit

Upiiii jupiiiiii, pes maaa chlupyyyyyy a ja hotovoooo!!! uuuuuuuuuuuuf, jdu si relaxnout a zkusit vas docist.
Krasny fotky.

Mathea
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2011 00:07
- Nahlásit

Lidijovéééééééé
Tak vzhledem k tomu, ze me to moje tema bakny postupne tak znechutilo, navic mi z toho nelezly zadny pouzitelny data a udaly se este jinci veci, ktery me vedly k tomu, ze jsem si celyho bakalare o rok posunula... no nicmene nakonec jsem proste zase skoncila u coklu Pred chvili mi muj oblibenej kantor napsal, ze ackoli uz vede hodne bakalarek, tak vzhledem k tomu, ze mam o tema evidentni zajem, me bere pod sva kridla a budu psat o Domacich mazliccich Zatim je to dosti obecny, na zuzeni budem pracovati, ale sem nechutne stastna

Janiii
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2011 16:02 - Změnil/a: Janiii
- Nahlásit

proběhl víkend alá Firemní sjíždění řeky Sázavy - a bombáááá, ač jsem se tedy neúčastnila samotné vodní akce (šlachy :mad ale pouze večerních radovánek - poznámka pro Ešus, Fája a spol. - a kráááásně jsem si postála
teď jedu ještě za nima do cíle, mají u mě v autě bágly

akorát nevim, jestli bude zítra firma fungovat

Fifi
a ja hotovoooo!!!
gratulace paníííí - takže už nebudete betonovat?

Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2011 16:40
- Nahlásit

Janiii
šlachy
Na rucicce? Boli boli? Ze by zanet?
takže už nebudete betonovat?
Spravne, ani kraulovat ve splaskach, atd.

A kdepak sou vyletnice? Se tesim na zazitky, co ste vsecko zdrbly a jak ste se mely/i !!

Člen
# Zasláno: 26 Čen 2011 20:18
- Nahlásit

Gratuluji k smysluplné bakalářce, hotový práci a k barovýmu sjezdu

brut
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2011 21:42
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Víkend byl naprosto super.... psi utahaní, páníčci též, apalucha stojí.... vyšlo počasí i vše ostatní. Prostě bomba víkend. Moc děkuji všem zůčastněným a doufám, že to nebylo naposledy

denyk
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2011 07:44
- Nahlásit

Dobré ranko,
jů to jsem moc ráda, že se vám víkendík povedl...ikdyž já řešila dost nepříjemné záležitosti, myslela jsem na vás...tákže čekám na zpravodajství, esli to není tajné
Těším se na fotečkiiiiiiii
hezký fotky, to jsou prostě zlatíčka
A mně teda na tem slovensku ten pések chyběl. Příště ho budu muset vzít sebou...
A Brútice ptala ses na kočičáka. Ani jsem ho neviděla . Ségra rychle skákla dom, dala mu najíst, jela pro mě s dvojčaty na nádraží. Když jsme přijely k ní, kocour nikde. Zjistila, že ho nechtíc zavřela na balkóně. Prostě jí nějakým způsobem proklouz.... a bydlí v sedmém patře. Takže si asi domyslíte, jak dopadl ach jo, nebyl mu ani rok chudinkovi.

kachna_
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2011 08:23
- Nahlásit

denyk
ach jo, nebyl mu ani rok chudinkovi.

Kolik je dvojčátkům? Už to věděly? (já ňák mám pocit, že 2 nebo 5).
brut
Víkend byl naprosto super
to je dobře.
Já ho skoro celej prospala , protože jsem dva dny po sobě vstávala v úplně jinou hodinu, než jsem zvyklá. A už jsme s Luckou velký holky, ze soboty na neděli byli s Michalem na výletě, zvládly jsme to obě. Byla i Batynka a vydobyla (možná vydobila, nebyla jsem tam, ale trochu jí znám ) si, že může jezdit s kamarádem a jeho psem na chatu. Kamarád si totiž psa opět zkazil. Klasika - za stejnou věc jednou řve a jednou jí ignoruje .
Joooo a Lucka má druhý narozeniny

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2011 08:56 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMM
ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!

MÁME LÍSTKY, , MÁÁÁÁÁME LÍÍÍÍSTKY!!!!! BUDE TO ERSTE RAJEE!! HNEDLE U PÓDIJA už níkdá asi nepromluvim

Lidijové to vám byl víkend!!!!!!!!!!!!! Nevim, kdo je víc mrtvolnej, ešivá Ešus nebo já. Brtnik mám novou kámošku, modrou a pruhatou!! učila ho v chalupě zatápět, dávali spolu noviny a dřífka do kamen My máme na chalupu vyrobenou z úvozový cesty dálnici, páč ČÍÍÍF je prostě magor , popadnul veškerou mechanizaci co měl doma - HLAVNĚ ALE TRAKTOR!!!!! a přijel s tim k nám , křovinořezem proklestil cestu do velikosti dálnice, traktorem požnul fše včetně pole naší sousedky, kde měla řepku a vytvořil velký plac na kůrsinový běhání. HOŠÍČEK z teho byl pravděpodobně tak unešen, že běhal jako vo život a prvně v životě nedělal ohařisko ale běhal za střapcem, místo aby ho vystavoval. Brůtofcová napekla víc jak peče Odkolek a hlavně 1000000000000x lepčí a já díky tomu mám tetkon pupek jak lavor. Fajfková dováděla s Brtnikem v houpačce a nevěděla, esli se k tomu má zout, von jí řek, ať se rovnou slíkne , potřál se asi vodreagovat z toho urologickýho dárku, co dostal od Brůtice . Já sem vokazovala Fajfce-Fajfce Ščučkatou hru s kyblikama a párečkama a to prosim bez košika, je to hodné psí děfče. A též šikovné, páč Brůtice s Alu nám vokázali jak se dá krásně hopikat na složených balicích sena (my se doposavad s Ëšusem mezi nima jen honili a nebo tak jako že vyskočil nahoru a dolu), tuta hra Ešusa naprosto uchvátila a pak právě uchvátila aji Fajfku-Fajfku a zcela neakiťácky se vysápala nahoru a hopikala též!! Poslézé při další procházce už to napálila rovnou k balíkům a že se bude zase hopikati. Tim pádem Číf musí hodně sekat a dělat balíky slámy, aby měla Fajfka-Fajfka na čem hopikat. Aluška je tak rychlá, že strhla kůrsingový zařízení a musela dostávat 100 km náskok. Fšichni čokle byli nejradši v kůchni kde vařili s tím, kdo se tam právě vyskytoval. Brůtovec si došel do vesnice, kde mu vynadali, že tak mladej a neumí pozdravit - zpátky šel prej radši polema Brůtice vokazovala fotky, Brtnik vařil kovbojskej kotlik.........na co všechno sem ešče zapomněla????
Myslím, že se to i povidlo, ne?

brut

normálně za dementa nejsem
?????????????????????????????????????????

ty vole Brůtice, s timdle di to TAk při pátku :

dobrej přístup,jen si nejsem jistá, jestli to Ešuska zvládne

navenek jo, jsem schopná si z nich udělat pořádnej studijní materiál což v podstatě už i dělám , ale z těch výsledků člověku nejni dobře od žaludku, toje blbej badatelskej obor tuto

tak to dlouho neustojíš...

no ale taky to můžu postavit tak, že nejsem taková srágora, aby mě takováhle smečka dostala...... a to si myslim, že bude ten nejlepší způsob bingo mám to!! Můžou jít už teď do řiti

"Týý vole, co dneska zas bude za šlichtu?? Tuchám, že candát na roštu to nebude........ to je jedno, mám stejně hroznej hlad, vdechla bych to hned z první.....No ale kde se s tim couraj? Ty vado, to je personáál!!"

děsně hrozně moc prděly a smrděly, bo žraly hady

nemohly prdět bo žraly hada, páč žádný hady nežralýýý, dyk slepejš nejni hat.

kachna_
to by bylo smrtící komando

no spíš podle toho co píše Hípikatá.... spíš smrdící komando

A to jsem mu fakt vycházela vstříc maximálně

tyjo fakt dobrej kretén.

duševně narušenou šéfovou, tak mám laťku nastavenou celkem nizoučko

éééjch no samý lepší

navrhovala pojmout komunikaci s ním jako hru, myslela jsem především na ochranu zranitelných míst a zachování duševní rovnováhy

já asi tůchám jak to myslíš

o jako doom, to už je jiná věc
sem ten kdo má v ruce tu pilu?? fááájn, odpoledne valíme zpátky na chalupu pro motorovku

a smrdící..

: napadlo nás to stejný,

Fifi

Upiiii jupiiiiii, pes maaa chlupyyyyyy a ja hotovoooo!!!

že tys zase trhala psa, že jo?
to musí bejt příšerný, cípla bych u toho.

Mathea

ze jsem si celyho bakalare o rok posunula.

někdy je lepší nepospíchat a nechat věci uzrát

a budu psat o Domacich mazliccich Zatim je to dosti obecny, na zuzeni budem pracovati, ale sem nechutne stastna

ty vado dobrý, doooooooooooooooobrý!! Sér gůt

Janiii
proběhl víkend alá Firemní sjíždění řeky Sázavy - a bombáááá

tak sis to užila? to je gůůt, teď jsi měla furt pakárnu.

(šlachy

kurnik!!! Kurnik!!! tak to jsem na tom se svejma zádama byla líp teda

ale pouze večerních radovánek - poznámka pro Ešus, Fája a spol. - a kráááásně jsem si postála

ty vado a muselas škytat, páč Fajfka hodlala převzít Tvou pozici a stát na pozorovatelně

jestli bude zítra firma fungovat
ehm, ehm, takže to abych nevolala, že?

denyk

..ikdyž já řešila dost nepříjemné záležitost

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2011 09:04 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

JO A ZDE HLÁSÁNÍ Z PECKY!! (sem byla rychlá! ani ne půlrok )

http://naszviretnik.net/2011/06/27/psi-esus-%E2%80 %93-byla-to-pecka/#comments

kachna_

Joooo a Lucka má druhý narozeniny

tak napodruhý už to sem snad dostanu ten obrasek!!

denyk
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2011 09:08
- Nahlásit

kachna_
dvojčatům bude 6.7 pět let. Ségra jim řekla, že ho určitě našel někdo hodnej a má ho doma....
Jůůů Peťule a spol. no to jste se měli tedyk parádně, tolik šiiilencůůůůů pohromadě
Už vidím teho mého někde schovanýho v koutě...."metla v kúte stojí, roboty sa bojí"

A kolik teda jste si koupili lístků? Třá jako, že by jste tam nakonec byli sami? že by hráli enem pro vás?

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2011 09:12 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

denyk

Ségra jim řekla, že ho určitě našel někdo hodnej a má ho doma...

jo to řekla dobře. ty jo, dovedu si představit jak jí je
k tomu všemu

."metla v kúte stojí, roboty sa bojí"

šak von by nestál a když tak jedině v kůchni u linky, esli něco neodpadne a nebo by utikal, aby ho Alura nekousala do nohou . Ešus na ní házel pěkný držky, ž ejo Brůtice

A kolik teda jste si koupili lístků? Třá jako, že by jste tam nakonec byli sami? že by hráli enem pro vás?

maximum je pět, takže víc nedali , kdyby měli hrát enem pro nás, .... lepšíby to teda bylo u nás na chlaupě na louce , je teď čerstvě posekaná...., viď ČÍÍÍÍFE??

<< 1 ... 1323 . 1324 . 1325 . 1326 . 1327 . 1328 . 1329 . 1330 . 1331 . 1332 . 1333 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání