| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2011 12:58
- Nahlásit
Hipík a Tonička a Rozinka
Jo, a ten můj lef se taky jmenoval Klérenc, fakt
no jistě, nemohl se jmenovat jinak,každej kdo viděl kdy Daktari a milůval zvěř měl doma Klérence... a šimpanze Džudy . a kdo četl Mauglího měl doma Akélu a Baghíru (ty tam byli taky- ale pozdějš, až sem zmákla abecedu ) Klérenc byl fajn - jsme na tom stejně s vočima - taky šilhám
Jééé, ten skákací balón s ceckama sem taky měla
to byl hit taky. Já sem byla king, páč sem měla tu koňskou hlavu.... a špuntofku co se z ní dalo střílet a plechovej kulomet co dělal ratatatatata a bleskal
Oslíka jsem nikdá neměla, bohužel jsem uvěřila tomu, že jest to zvíře tvrdohlavé a nedá se s nim pracovat
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2011 13:14 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
FAJKA
BRŮTICE
Zde slíbený odkaz:
www.cupconcept.com
|
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2011 13:17 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
PetraK
a špuntofku co se z ní dalo střílet a plechovej kulomet co dělal ratatatatata a bleskal
Ty jo... Já věděla, že s tím doomem se ti trefím do vkusu
Já sem byla king, páč sem měla tu koňskou hlavu....
Hmmm, tos teda byla , sem ani nevěděla, že takovej existuje, bych asi plakala... Ten byl určo z Tuzexu, že jo?
Oslíka jsem nikdá neměla, bohužel jsem uvěřila tomu, že jest to zvíře tvrdohlavé a nedá se s nim pracovat
To mě naopak bylo blízké, ta tvrdohlavost, furt sem slyšela: "Ty seš paličatá jak vosel..." , tak sem potřebovala fiktivního spojence, mimo těch zvířátek, který za mě dělali špinavou práci (žrali blbý úči a tak...)
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2011 13:21 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Ty jo... Já věděla, že s tím doomem se ti trefím do vkusu
na ja, já byla děsnej rebel - náboje z hrášku a už to jelo , vždycky jsem krz dobrý ozbrojeníí byla kápo a všechny jsme zabili , co proti nám zmohli ti co museli střílet na hubu , když já vylítla zpoza rohu, zmáčkla spouť a ve vteřině bylo po nich ani nestačili říct Tatata
To mě naopak bylo blízké, ta tvrdohlavost, furt sem slyšela: "Ty seš paličatá jak vosel..."
jo já měla taky zvěř coby bodygárdy. Vzhledem k tomu, že beztatínkatá, tak zatímco ostatní vyhrožovali, že ... "přijde tatínek a ten ti dá do držky!"..... tak já kontrovala "Ať klidně příde, pustim na něj lva!" a sklapli
|
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2011 13:34 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
PetraK
když já vylítla zpoza rohu, zmáčkla spouť a ve vteřině bylo po nich ani nestačili říct Tatata
.... já tě vidim...
...nebyl čas, lámat si hlavu, kdo je kdo...
Já byla jako dítě taky, řekněme otrlejší, než v dospělosti... První bezprizorní zvíře (kocourka), jsem dotáhla domů asi v 6 letech. Pojmenovala jsem ho Jack Rozparovač , putoval k příbuznejm a dožil se požehnaného věku.... To bylo eště před fíglem se stříbrnou liškou...
pffff, musím jít něco dělat, zatím...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2011 13:41
- Nahlásit
PetraK
když já vylítla zpoza rohu, zmáčkla spouť a ve vteřině bylo po nich ani nestačili říct Tatata
to mi vyprávěla kamarádka, že šly z procházky se známou, syn té známé byl doma s tátou. Už docházely domů a najednou k té známé strašně rychle běžel synek. Známá dojatá, jak vítá maminku.
No synek se zastavil asi dva metry před ní, vytáhnul samopal a zařval:
"Seš mrtvá, Simono" a utek
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2011 13:50
- Nahlásit
.... já tě vidim...
a mělas vidět, jak mě nažhavili, když na mě volali Voronče Raaajče!! Dostali plnou dáfku
...nebyl čas, lámat si hlavu, kdo je kdo...
seš hroznááááááááááá !!
Já byla jako dítě taky, řekněme otrlejší, než v dospělosti... První bezprizorní zvíře (kocourka), jsem dotáhla domů asi v 6 letech.
časově se shodujem, jen teda já nebyla tak vostrá... nebyl to Džek rozparovač, ale Bibina. Později Bibin, páč to byl kluk
a taky mi ho nedovolili nechat ty ses měla, mělas aspoň tu lišku!!
Co já chudák jen s beranem!
Ve druhá třídě sem dovedla domů toulavýho pséka. Utrch medvědu Muskvovi čumák a chodil za mnou do školy. Přišel, šli jsme domů k nám na návštěvu a pak zas šel.....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2011 13:54
- Nahlásit
kachna_
Známá dojatá, jak vítá maminku.
No synek se zastavil asi dva metry před ní, vytáhnul samopal a zařval:
"Seš mrtvá, Simono" a utek
tak ten se s tim evidentně nemaže
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2011 14:07
- Nahlásit
PetraK
hele, dá se taková obrovská želva, co jsme v sobotu našli u popelnic považovat za dárek k narozeninám, když jsem tý želvě už přišila voko a nevypadá jak Jan Želva z Trocnova?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2011 14:10 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
kachna_
nevypadá jak Jan Želva z Trocnova?
první želva šlechtic
dá se taková obrovská želva,
no a dá, esli neni růžová teda
edit- nevim proč sem předpokládala, že ta želvy byla živá?? sem si tě předstvila, jak u popelnice nacházíš želvu sloní co nemá voko... pak mi to došlo
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2011 14:20
- Nahlásit
PetraK
Mrkni do "šeltiátka hledají nové pánečky", s velkým P a K se ti tam bude zcela jistě líbit
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2011 14:37
- Nahlásit
kachna_
s velkým P a K se ti tam bude zcela jistě líbit
ty seš fakt děsná důra
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2011 14:50
- Nahlásit
jehééé to má Michal v mailu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2011 14:58
- Nahlásit
kachna_
mi to přišlo taky tudle. To je určitě Terky Devilový ponik to velký
|
brut
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2011 15:01
- Nahlásit
denyk
Tak nějak pořád přemýšlím,máš dobrého doktora??
mám toho nejlepšího, páč na rozdíl od mnohých je schopen konzultace s kolegama a to už udělal. Holt je to běh na dlouhou trať ...
mamka si s ní rozumí z té "lidské" stránky a proto si myslí, že pro ní doktorka dělá to nejlepší a k jíný prostě nepůjde
tak tohle nedělám.... jsem poměrně velký lékařský fluktuant, asi díky tomu, že jsem dělala v laborkách a něco o tom všem ví..
pátek ráno jsem s nima byla sama a měla jsem s nima jít do školky (maj to asi 50metrů).
Ségra říkala, že snídají až ve školce, ale Lucka mě vzbudila stylem: "Deni, ja už som hladná" . Tak jsem psala ségře jako co jim....................
Krásný a je vidět, že holčičky jsou skvělé. Medvídci vyhráli na celé čáře
odpoledne jsme opékali v lesoparku buřtíky a slaninku, bylo fajn, jen já a samí cizí lidé a asi 20 dětí to nejde dokupy nó
koukám, že to byl velmi náročný víkendík
Čkodá, že jsem se za vámi nedostala, byla bych nabitá energií (ikdyž chudák péf, tolik psůch by se mi určo snažil schovat se do kapsy ), takhle je to spíš naopak
tohle holt mělo přednost, však zase pojedeme a tak bude mít zrzavec o zábavu postaráno a Al bude mít další oběť
PetraK
jak si mohla pochybovat???
jen jsem si říkala, jestli si po ránu vzpomeneš
vědi to už fšade i na nádraží v Nymburce
se jich zeptám, až tam pojedu na odběry
spoustu věcí jsme třá nedopovídaly - viz tu tvou zahrádku, na spoustu věcí jsem se zapomněla zeptat..., sem hrozná hostitelka a tak jako vůbec
oba jste skvělí hostitelé a co se neřeklo teď, to alespoň zůstalo na příště a plynule se na vše naváže
pocit?? ne..... pocit ne............ jistotu
grrr, že vyšlu piraňu, aby tě kousla?
díky, díky, to je i moje toužebný přání
vydrží, určitě
čoveče v tomdle případku bych snad možná i radši pitvala
jůůůů, ti půjčím skalpel
škoda jen, že se nedoúdil ten sejra sejratej
příště vezmu plátýnko a bude sýra víc
vzpomeň jaká seš na Brůtikofce, dyš chceš spát a jemu zvoní a zvoní telefén...
ti nevím, páč když já spím, tak on už má dávno půlnoc nebo je v práci
jej to je dobře, esli zas přijedete
neboj, určitě dorazíme, máte tam totiž oázu klidu a pohody
tak jo budem se soustředovat, aby to vyšlo
v počtu je větší síla, či jak nás to naši soudruzi učili
ajejejeje, ten bude pyšnej
má nač, páč to byla lahůdka i pro ty, co nepapají buřtíky
děkujem, vyřidim Brtnikoj, ať může bejt hrdobec a ne pyšnej
ty buď taky hrdobec
denyk
Zajtra zavoláme všetkých ľudí z paneláku, postavíme ich na také kocky a opýtame sa všetkých, že či niekto nemá Nika a keď áno, tak nech zdvihne ruku a potom nám ho vráti..."
Deniska ja dúfam, že ho našla polícia, alebo hasiči ale nech ho vrátia"
chuděrky malý
PetraK
díky moc .... prohlídnu, ale přeložit nechám Fajfku, abych se nedostala do mnoha slepých uliček
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2011 15:17
- Nahlásit
brut
jen jsem si říkala, jestli si po ránu vzpomeneš
sssst já a ZAPOMENOUT NA UDÁLOST ROKU?? nepřipadá v úvahu!!
se jich zeptám, až tam pojedu na odběry
budou koukat
že vyšlu piraňu, aby tě kousla?
použiju Lumpovu metódu
vydrží
jistě, přece se nenechám převálcovat. kdyby bylo nejhůř pošlu na ně Klérence
ti půjčím skalpel
si hodná ale.... víš jak to mám s nožema, viď??? Tetkon hnedle včera po vašem odjezdu sem se zas podřízla , skalpel snad radši ani ne....
příště vezmu plátýnko a bude sýra víc
hele já ten polštář nakonec našla!! takže ten velkej sem rozstřihala úplně zbytečně , a počkej až na to přijde máma , že sem jí rozstřihala polštář z vejbavy
ti nevím, páč když já spím, tak on už má dávno půlnoc nebo je v práci
kecáš, kecáš, ondynoj si tu na něj nadávala, jak si furt znovu a znovu nastavuje budika aby nezaspal a zvoní mu hodinu předem, než musí vstávat
oázu klidu
zvlášť při příjezdu, když se vosolí aparatura, co?
v počtu je větší síla,
, páč to byla lahůdka i pro ty, co nepapají buřtíky
ty buď taky hrdobec
já nemám nač.... možná na tu zmrzku?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2011 20:58
- Nahlásit
Milé dámy a pane, jsem prospala půl dne. Takže jsem se rozhodla absolvovat projížďku na kole s Brůtíkovcem. Jeli jsme do Srbska a zpět, což je dohromady 15km a zvládli jsme cestu za hoďku a čtvrt Jsem krásně utahaná, tak doufám, že budu spinkat jak nemluvňátko ...teda až po půlnočních atb
PetraK
já a ZAPOMENOUT NA UDÁLOST ROKU?? nepřipadá v úvahu!!
to je fakt, páč už to vědí všichni čamráci v okolí
budou koukat
jim řeknu, žes mě tam poslala
použiju Lumpovu metódu
jééééjééééééééé, sem si tě představila a mám záchvat smíchu
přece se nenechám převálcovat. kdyby bylo nejhůř pošlu na ně Klérence
ti pošlu nějakou fotečku, joooo , by ti mohla pomoct
víš jak to mám s nožema, viď??? Tetkon hnedle včera po vašem odjezdu sem se zas podřízla , skalpel snad radši ani ne....
to je fakt, ještě by jsi ufikla něco jinýho než svůj prstík a Brtník by pak nemohl vyzkoušet dáreček
já ten polštář nakonec našla!! takže ten velkej sem rozstřihala úplně zbytečně
chybička se vloudila
počkej až na to přijde máma , že sem jí rozstřihala polštář z vejbavy
sem myslela, že byl z tvý
kecáš, kecáš, ondynoj si tu na něj nadávala, jak si furt znovu a znovu nastavuje budika aby nezaspal a zvoní mu hodinu předem, než musí vstávat
počkééééééééj, budík je něco jinýho,ten mu fakt řve hodinu předem, ale s telefonováním to tak není
zvlášť při příjezdu, když se vosolí aparatura, co?
to bylo typické vaše uvítání ... jiné by nebylo stylové
Příště přijedeme s Rybičkama, aby jste si to mohli užít už z vesnice ( teda já budu mít v uších špunty, páč je fakt nerada)
já nemám nač.... možná na tu zmrzku?
nejen na zmrzku, na celý víkendík
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2011 21:08
- Nahlásit
Zdravim rumstajn vespolek, koukam, ze nekdo sehnal listky, to zase bude chrapot.
Hele, damy, se jako zitra mrknete na Prostreno na Prime, kontrolorka Zdena nema chybu, ja byt ucastnik, dam ji pesti. Dneska to ten chlapik tezce vydejchaval, myslim, ze bude este veselo.
brut
sem krásně utahaná, tak doufám, že budu spinkat jak nemluvňátko ...teda až po půlnočních atb
Taakhle na tebe!!! Pekne denne na kolo a supki dupki! At sragorove zaberou a je lip.
PetraK
Mi to neuveris, ale ani sem nedocetla tvy zviretnikovy povidani, bo to bylo Temnoo!!! Si fakt grafickej manijak.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2011 21:15
- Nahlásit
Fifi
zitra mrknete na Prostreno na Prime, kontrolorka Zdena nema chybu, ja byt ucastnik, dam ji pesti.
tohle nevydejchávám ... viděla jsem půl jednoho dílu někde u tetky a byla nucená odejít na kadibutku
Taakhle na tebe!!! Pekne denne na kolo a supki dupki! At sragorove zaberou a je lip.
děkuji , doufám, že kolo zabere
nedocetla tvy zviretnikovy povidani, bo to bylo Temnoo!!! Si fakt grafickej manijak.
to je šílenej, ale náš ... a nejen při psaní
|
brut
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2011 21:38
- Nahlásit
Právě mi volal Brůtíkovec, který šel se psama na koupandu. Topil se tam nějaký kluk, tak ho pomohl vytáhnout. No a mezitím byli psi bez dozoru, tak přiběhli k sedící dvojici a sežrali jim nivu... prý byla dobroučká
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2011 22:29
- Nahlásit
brut
No a mezitím byli psi bez dozoru, tak přiběhli k sedící dvojici a sežrali jim nivu... prý byla dobroučká
Jsou to chytří psi a Brůtíkovec je hodný muš
Taky jsme byli vyplovat psy, ale bez drámat. Batynka se bavila jako vždy tím, že lítala kolem a zlobila. Vždycky počká, až vlítnou do vody pro míček a zaberou, pak jim chlamstne po ocasu a baví se tím, jak se vztekají, že nemůžou plavat. Je to velmi nedobrý pes.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2011 08:24 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
RRRRRRRRRRRRAAAAAAAAAAAAAAAAMM
RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRAAAAAAAAAAAAAAAMM
RRRRRRRRRRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMM
ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!!!!!
TAK ŠUP, ŠUP DO PLAVEČEK......
Včera jsem chtěla jít včas spát... tak jsem šla brzo s hošíčkem ven.... řekla si, že si uděláme takovou oddychovku.... sedla jsem si na lavičku jako ta bábička a nechala ho šmejdit. Úplně poonejprf jsem si teda myslela, že se steknu, páč u nás mají foxidla - vždycky dvě - teď mají štěně......, nikdy je žáden pes neposlouchal ovšem. No a ta starší honí kočky jako sviň. Dlabala na ně zvysoka, voni tam lítali po sídláku..... přiznám se, že tohle by asi milá dášenka nepřežila, 60x za sebou mi utéct. Bylo mi tý kočky líto. No a voni jsou tím pobavený, to mě dobilo asi nejvíc. No al e pak jsme potkali psí kámošky, tak se blblo a já šla domů v deset .
brut
Topil se tam nějaký kluk, tak ho pomohl vytáhnout. No a mezitím byli psi bez dozoru, tak přiběhli k sedící dvojici a sežrali jim nivu... prý byla dobroučká
tjo!! No hezký!! Teď teda nemyslím tu nivu , ale pana Brůtikofce. Je dobrej, ešče že tam byl!
Fifi
ale ani sem nedocetla tvy zviretnikovy povidani, bo to bylo Temnoo!!! Si fakt grafickej manijak
no jo! ale když bylo takovejch zážitků!! a to jsem tam ešče polovinu nemohla napsat, páč sem to musela zcenzůrovat, neb co vyváděli Brtnik s pánikem vod Montyho.... ....... .......no, pěkný!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2011 08:28
- Nahlásit
PetraK
no jo! ale když bylo takovejch zážitků!! a to jsem tam ešče polovinu nemohla napsat, páč sem to musela zcenzůrovat, neb co vyváděli Brtnik s pánikem vod Montyho.... ....... .......no, pěkný
zasejc ale dyby to tam bylo , tak by to Fifijová dočetla až do konce
Ráááááámštááááááááááááááááájn,
lidi já nestíháááááááám. Se mě to tu nakupilo a při představě co mušíme stihnout tenhle tejden mě asik šlehne do palice a bé vode mě klit aneb jak je jedno heslo na dálnici...kdo přechází únavu odpočívá fpokoji
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2011 08:31
- Nahlásit
Fajka
tak by to Fifijová dočetla až do konce
a to je pravda!, jenže já si řikala, že třeba ........ víš jak, aby je pak nezavřeli voba
kdo přechází únavu odpočívá fpokoji
v... obývacim??
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2011 08:38
- Nahlásit
PetraK
a to je pravda!, jenže já si řikala, že třeba ........ víš jak, aby je pak nezavřeli voba
dvě mouchy jednou ranou
v... obývacim
ne...tam tedy u nás rozhodně ne...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2011 08:52
- Nahlásit
jo dneska se budeme děkovat za organizaci toho velkýho mejdanu, tak sem nevěděla... mám si vzít tričko Líbe ist fír alé dá? anebo toho pyrotechnika vod Brůtice????
Fajka
dvě mouchy jednou ranou
no jo ale když já tu jednu mouchu moc potřebuju, šak to je moc šikovná moucha!!
ne...tam tedy u nás rozhodně ne
aha, já si řikala, že třeba.... se našla někde časová skulinka mezi dováděním se soudruhem a lísáním se k lisu (to je ale hnůůsný, takhle si z něj dělat čurinu z takovýho hodnýho pána! )
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2011 09:09
- Nahlásit
PetraK
anebo toho pyrotechnika vod Brůtice
já bych šla do pyrotechnika
třeba.... se našla někde časová skulinka mezi dováděním se soudruhem a lísáním se k lisu (to je ale hnůůsný, takhle si z něj dělat čurinu z takovýho hodnýho pána
si z nás taky dělá čurinu tak cooooo ....jo jo je hodnej moc hodnej ale možná by mohl být ješče hodnější
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2011 09:20
- Nahlásit
Fajka
á bych šla do pyrotechnika
zas na Líbe ist fír ale dá je takovej pěknej masakrovací vobrásek..... by se možná tematicky hodil ???
by mohl být ješče hodnější
až by byl nejhodnější na celým světě?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2011 10:02
- Nahlásit
Zdravím vespolek
Tak jízda na kole evidentně nepomohla.... sice jsem usnula asi tak deset minut po půlnoci, ale od dvou jsem už zase byla vzhůru a usnula až k ránu, když odjížděla mladá do školy.
Jsem totál mrkef....
kachna_
Jsou to chytří psi a Brůtíkovec je hodný muš
chytří sou, až moc ... jen by mě zajímalo, jestli sejra ukradla piraňa a podělila se s Brutem ( což si myslím, že je nejpravděpodobnější varianta) nebo ho ukradl sám, protože dle dechu ho měli oba dva .... Brůtíkovec hlavně věděl, co má dělat a jak na rozdíl od kluka, který se o záchranu pokoušel před ním...
PetraK
Včera jsem chtěla jít včas spát... tak jsem šla brzo s hošíčkem ven.... řekla si, že si uděláme takovou oddychovku....
pak jsme potkali psí kámošky, tak se blblo a já šla domů v deset
jj, člověk míní pejsci mění
Teď teda nemyslím tu nivu , ale pana Brůtikofce. Je dobrej, ešče že tam byl!
niva prý byla taky dobrá, jen prošla poměrně rychle Brutíkem a ráno měl co? Srajdu přece... Si myslím, že měl kluk štěstí v neštěstí, páč podle toho popisu to mohlo dopadnout mnohem hůř ... zřejmě ho chytila křeč
Fajka
lidi já nestíháááááááám.
u vás nic nového, prosím
Se mě to tu nakupilo a při představě co mušíme stihnout tenhle tejden mě asik šlehne do palice a bé vode mě klit
takže jste jeden v práci druhej dělá demolišn man?
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2011 10:04
- Nahlásit
Morgén,
vedroooo bleblebleble
Paní Brůtíková, jsem moc ráda, že máš dobrého doktora a co se týče té konzultace s ostatníma mudrama tak to je super, pesně t mi říkala teta, dřív dělala v nemocnici a tam mohla vše konzultovat..nyní má soukromou praxi a říkala mi, že jí to chybí...je to takový moje zlato, hodně mi pomohla když jsem měla vyfókló plíci a pak i psychicky se slepáčkem.
PetraK
ty si seděla na lavičce? ty? takovej Kvapník? http://www.youtube.com/watch?v=Kxmwk9XqBLs
nevěřím!
Za to já běhala se zlatíčkem po lese...a byl zasejc móc hodnéj, sice neustále ve střehu, občas se zvednutou packou vystřelil asi 2x ale jen kousíček, provětrat ptáčkům křídla....
Doma jsem napustila kýbl s vodou, bo mu přišla neoprénová želva do móře.... no zamiloval si jí...tak jsme zkoušeli, jestli si jí ten neplavec tím zrzavým zobákem vytáhne...no zkoušel to pískáním, vrtal do nás čumákem, ať mu jí jako podáme a my jsme ho hecovali, a chvílema vytahovali z kýble, provokovali....tak nakonec jako jó...no byla to prča
|