Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1323 . 1324 . 1325 . 1326 . 1327 . 1328 . 1329 . 1330 . 1331 . 1332 . 1333 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
brut
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2011 10:05
- Nahlásit

PetraK
budeme děkovat za organizaci toho velkýho mejdanu, tak sem nevěděla... mám si vzít tričko Líbe ist fír alé dá? anebo toho pyrotechnika vod Brůtice????
pyrotechnika..... bude odpovídat tvému rozpoložení

se našla někde časová skulinka mezi dováděním se soudruhem a lísáním se k lisu
blbááááááááá

Fajka
jo jo je hodnej moc hodnej ale možná by mohl být ješče hodnější
koukám, že mi Ešuska sebrala dodatek :"...až by byl nejhodnější na světě"

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2011 10:06
- Nahlásit

CO MÁM VYŘÍDIT JANINĚ????? JEDE MI SEM OPRAVIT KÁVOVAR
mám pro ní naprosto hnusnej balíček

brut
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2011 10:10
- Nahlásit

denyk
Paní Brůtíková, jsem moc ráda, že máš dobrého doktora a co se týče té konzultace s ostatníma mudrama tak to je super, pesně t mi říkala teta
jj, vím, že je nejlepší konzultace ještě mimo a tak jí vyžaduju u všech doktorů, když si nejsou zase až tak jistí nebo léčba trvá moc dlouho, maj mě rádi

dřív dělala v nemocnici a tam mohla vše konzultovat..nyní má soukromou praxi a říkala mi, že jí to chybí...
rozumím, ale přece i v soukromý praxi se to dá praktikovat.... já taky většinou chodím do soukromých praxí, protože čekat ve špitálech na ambulancích bych taky mohla obrůst lesním porostem a zapustit kořeny...

je to takový moje zlato, hodně mi pomohla když jsem měla vyfókló plíci a pak i psychicky se slepáčkem
moooooc hodná teta

zasejc móc hodnéj, sice neustále ve střehu, občas se zvednutou packou vystřelil asi 2x ale jen kousíček, provětrat ptáčkům křídla....
vidíš, bude vzorňák, už k tomu má krásně nakročeno

Doma jsem napustila kýbl s vodou, bo mu přišla neoprénová želva do móře....
tak jsme zkoušeli, jestli si jí ten neplavec tím zrzavým zobákem vytáhne
tak nakonec jako jó...no byla to prča
pašááááák , fakt že jo

brut
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2011 10:13
- Nahlásit

PetraK
že jí zdravíme, samozřejmě ,ať si dává pozor na šlachy, opravu baráku nechá na své mnohočetné tatínky a na mužíčka

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2011 10:14
- Nahlásit

brut

Tak jízda na kole evidentně nepomohla..

možná to zkoušet a zkoušet?? ale nepřetáhnout, jen se příjemně unavovat a unavovat??

, člověk míní pejsci mění

jo, ale tohle je hezký měnění

Srajdu přece.

podivej se mu do kožichu, esli se nevosypal jako já dycky

zřejmě ho chytila křeč

měl fakt štěstí.

bude odpovídat tvému rozpoložení

na pana ředitele néééé, toho vybuchovat nebudu.
denyk
to je nebezpečnej odkaz

ty si seděla na lavičce? ty? takovej Kvapník?

no! sem si řikala že to zkusim jak to dělaj vostatní místní , pak už jsme seděli na lavičce dva, páč Ešus, že si to taky zkusí , koukali jsme jak lověj foxiny a měli dívadlo ,nejni to tak marný

to já běhala se zlatíčkem po lese...a byl zasejc móc hodnéj, sice neustále ve střehu, občas se zvednutou packou vystřelil asi 2x ale jen kousíček, provětrat ptáčkům křídla.

je hooodnej, je hooodnej, máš radost viď že jo, žejo??

jéééžiš ta želva je skvěláááááááá!! boží!!
....tak nakonec jako jó...no byla to prča

jo dovedu si to představit- celý to dívadýlko a to má ešče štěstí, že není ta želva potápěcí

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2011 10:15
- Nahlásit

brut

,ať si dává pozor na šlachy

už má na tlapě ortézu ALE JE ČERNÁ!! ta ortéza

pozdravy vyřídim

brut
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2011 10:47
- Nahlásit

PetraK
možná to zkoušet a zkoušet?? ale nepřetáhnout, jen se příjemně unavovat a unavovat??
nevím, fakt ne ... mám nařízenej klidovej režim, ale zbláznila bych se z toho, takže dělám to, co normálně a když mám chuť jet na kole, tak jedu... Včera jsem byla krásně utahaná a říkala si, že konečně budu spát a ono houbeles, i když jsem v celkovým součtu naspala víc než kdykoli jindy, pořád to není ono

ale tohle je hezký měnění
šak jo, se nedivím

podivej se mu do kožichu, esli se nevosypal jako já dycky
nevosypal, jen ho niva prohnala, zloděje jednoho

měl fakt štěstí
to měl.... fakt nechápu, kde berou rozum pitomcííí. Prý plaval na šířku lomu, což není až tak moc, ale byla mu zima a nechal se vyhecovat dalšíma pitomečkama, no a v prostředku se najednou plácal. Ze začátku to vypadalo, že je to sranda, ale když k němu doplaval druhej a začali se tam plácat oba, páč ten druhej nevěděl, co vlastně má dělat, tak tam vlezl Brůtíkovec. Říkal, že by se tam byli schopní utopit oba dva...

na pana ředitele néééé, toho vybuchovat nebudu.
pana řiditele néé, ale ty ostatní jooooo

už má na tlapě ortézu ALE JE ČERNÁ!! ta ortéza
alespoň má tlapku v klidu a nedělá s ní vylomenosti a nepřetáhne jí na baráku .... taky mám černou, oni zase až tak nápaditý ohledně barev nejsou ( ještě je modrá)

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2011 12:49 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

PROOOOOOOOOOOOČ PANEBOŽE PROOOOOOOOOOOOČ!!

Proč já sem takovej chudák???

Krom kolegy opraváře dovezla Janiii dáreček RŮ-ŽO-VEJ!!! Bárbí telefón uvnitř sou růžový pilule - ty prej sou zase pro Brtnika!! Nevim esli ale esli je má použít jako lék a nebo na ně lákat školačky???

a mám vás fšecky pozdravovat

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2011 12:54
- Nahlásit

brut

pořád to není ono

víš o čem jsme se bavily.... NE-PO-SPÍ-CHAT!!! dej si to jako úkol, kterej dokážeš realizovat, přepereš to, že musíš furt něco dělat

zloděje jednoh

stihnul ho spravedlivý trest

Říkal, že by se tam byli schopní utopit oba dva...

pitomci

zase až tak nápaditý ohledně barev nejsou
a to je dobře, esli dojde na to koleno, vim že nebudu mít růžovou!!

brut
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2011 14:18
- Nahlásit

PetraK
PROOOOOOOOOOOOČ PANEBOŽE PROOOOOOOOOOOOČ!!
protože seš to ty

RŮ-ŽO-VEJ!!! Bárbí telefón uvnitř sou růžový pilule - ty prej sou zase pro Brtnika!! Nevim esli ale esli je má použít jako lék a nebo na ně lákat školačky???
co třeba obojí?

víš o čem jsme se bavily.... NE-PO-SPÍ-CHAT!!!
já vím, ale znáš to.... nevydržíš nespěchat, kor, když to neumíš...

dej si to jako úkol, kterej dokážeš realizovat, přepereš to, že musíš furt něco dělat
zkusím to, pomalu, postupně a tak jak říkal Brtník...vlastně vše přivítám s nadšením a úsměvem.

stihnul ho spravedlivý trest
stal se z něj pos*ánek

pitomci
přesně tak

to je dobře, esli dojde na to koleno, vim že nebudu mít růžovou!!
že bych zkusila nabídnout i v tomto směru inovaci barev?

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2011 15:30
- Nahlásit

brut
protože seš to ty

to neva, to neva, já mám sice všechno růžový, ale vona bé mít fšechno zelený, zelenýý!

nevydržíš nespěchat, kor, když to neumí

tak se to halt budeš muset naučit, víme?

vlastně vše přivítám s nadšením a úsměvem.

no vidiš, a hlavně ale na sebe pak buď klidně hrdobec , páč esli to zmákneš, budeš mít na to právo

i v tomto směru inovaci barev

v tomto oboru se realizace naštěstí neobávám

Eninka
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2011 15:32
- Nahlásit

PetraK
ha, už tě mám, co bude s tou výhrou v loterii ála mimčo od Sabinky???

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2011 15:50
- Nahlásit

Eninka

co bude s tou výhrou v loterii ála mimčo od Sabinky???

no jo vidiš, copak s tou výhrou.... a tak ... já sem skromnej čék, takže se jí vzdám ve prospěch charity nějaký, jako to dělaj celerbríty

Eninka
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2011 15:58
- Nahlásit

PetraK
ale celebrity do charity přispívají penězma, ne štěndama, takže co za to, když si charita ponechá tvoji výhru. Mohla by jsi ji třeba podporovat jako celebrity děti v Africe, souhlas??? Fotku ti pošlu, aby jsi věděla, co podporuješ, jaký formát a barva rámečku se bude hodit k tvému celebritímu norkovému kožíšku?

brut
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2011 16:30
- Nahlásit

Sem se zase trochu prospala.... a je mi líp

PetraK
neva, to neva, já mám sice všechno růžový, ale vona bé mít fšechno zelený, zelenýý!
copak jsi jí věnovala pěknýho?

tak se to halt budeš muset naučit, víme
to je asi tak pravděpodobný, jako že se ty naučíš chodit pomalu

no vidiš, a hlavně ale na sebe pak buď klidně hrdobec
ok, budu pak na sebe pyšen hrdobec

páč esli to zmákneš, budeš mít na to právo
jestli....

tomto oboru se realizace naštěstí neobávám
tsss, zkusím zavést novinky, nejdřív v barvách a pak v praktičnosti ... ale vážně přemýšlím nad tím, jestli by to nešlo s tou praktičností nějak udělat...

Janiii
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2011 17:41
- Nahlásit

vyprošuju si oslovení Janina
vim, že tady v tom kraji je to normální oslovení, ale na severu mi tak říkali jen, když jsem něco provedla!!! a ty jsi Ešusko nemohla před mojí návštěvou vědět, že ti něco provedu!!!!!
Krom kolegy opraváře dovezla Janiii dáreček
no promiň, musela jsem nějak nahradit nezelené oči kolegovy ...
apropó, na zelený oči bych měla bejt spíš já ne?
tys mi dneska dala s tou béééruškou, kolegáček si mě dobíral ještě na firmě zvlášť když jsme dojeli ještě k jednomu zákazníkovi, a tam měli stěny vymalovaný na zeleno a já byla nadšením bez sebe

ale jinak zcela vážně a odvážně, díky za fajn zmrzlinku a setkání, potřebovala bych takovýhle rozptýlení častěji

kachna_
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2011 17:59
- Nahlásit

Dobré Rumštajn odpoledne vespolek
Jen tak mimochodem, Lucka bude mít v prsinci bratříčka nebo šeštřičku

Janiii
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2011 18:05
- Nahlásit

kachna_
jen tak mimochodem, gratulujem!!!!

Fifi
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2011 18:06
- Nahlásit

Rumstajn preju.
kachna_
bratříčka nebo šeštřičku
Nebo oboji? Gratulujuuuuu!

brut
Sem se zase trochu prospala.... a je mi líp
To je dobre. Tak este, aby ses prospala i v noci. Ti asi fakt poslu naky zase frazicky, posledne se ti u toho prekne klimbalo, vid.

Po mnoha a mnoha letych zkusenostech s Vetamiksem jsme dneska vzali prvne maso od Falka. Vypada to krasave, cena oproti V. luksusni, cupky si mlasknou.

kachna_
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2011 18:35
- Nahlásit

Fifi
Nebo oboji?
to prej snad ne, myslim, že to by si to Michal šel hodit
Fifi
Po mnoha a mnoha letych zkusenostech s Vetamiksem jsme dneska vzali prvne maso od Falka.
já chci taky , ale nejdřív potřebuju větší mražák, kterej mě nešežere spotřebou
Fifi Janiii
děkuju

Fifi
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2011 18:42
- Nahlásit

kachna_
ale nejdřív potřebuju větší mražák, kterej mě nešežere spotřebou
A nesezenes v okoli nekoho, kdo by se s tebou sabnul o dodavku, pripadne ti u sebe maso nechal? Mathea ma taky neco u me, do suplicku by se ji to neveslo. Mrazaci jsou desny, co do spotreby, to je fakt, kor ty stary na baraku byl jeden, ekonomicka trida "Ž" jako žrout. Mrkni treba sem, tam se daj najit za slusny ceny..
No sem na maso zvedava, hlavne cenove parada.

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2011 18:46
- Nahlásit

Fifi
je tu fif? A co dělá fif 5/7?

Fifi
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2011 19:05
- Nahlásit

Gerda
Hoj, je tu fif. to este nevi, co bude delati fif 5/7 ale volno mit bude, moc se na to uz tesi

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2011 19:21
- Nahlásit

svět spěje kupředu mílovými kroky. Po stanici se potácela sjetá fetka a somrovala prachy, neodbytná byla, tak sem si řekla, odpálim tě anglinou (na germánštinu sem si netroufala ešče, to umím říct jen Ich warte auf dich neben der Haltestelle, že JANINO ) a bude. I prt, byla schopná somrovat i v anglině. Musim asi zvolit příště svahilštinu?? to sou mi věci, když už fetky somrujou v cizí řeči

kachna_
bratříčka nebo šeštřičku

HURÁÁÁÁ KACHNA BUDE MÁMA NEBO TÁTAAAA!!!!!

ICH GRATULÍRE!!

to je dobře, bude určitě dvakrát tolikpohádek

Janiii
ty jsi Ešusko nemohla před mojí návštěvou vědět, že ti něco provedu!!!!!

a já sem VJEDMA víš!! ty JA-NI-NO!!

na zelený oči bych měla bejt spíš já ne?

tak jako nesnášim růžovou a chutná mi růžový víno, tak nemusim moc zelenou, ale miluju zelený voči

tys mi dneska dala s tou béééruškou, kolegáček

a... jak ste se porovnali s gynekologickým ubrouskem??

vymalovaný na zeleno a já byla nadšením bez sebe

sis mohla zpívat: zelenou, zelenou tu já mám nejračí, zelenou, zelenou tu já máám ráát!

potřebovala bych takovýhle rozptýlení častěji

no tak já nechám Brécu, ať se stará vo přístroj tak, jako doposud, nebudu zasahovat a máme vystaráno, do měsíce ste u nás zas voba. I se zelenou

Fifi

Falka

hm, taky bych si dala říct, ale tam je ta min. částka moc vysoká.

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2011 19:25
- Nahlásit

škooooda, ž enemám kameru a rychlý reakce, mohla sem natočit Vižlí dilemata

hošíček se přistrachal s miskou, jako že...už sem jed, ale mááálo!.. přidej..... a já šla zrovna otevřít balkon. A protože von je hrozná drbna a je na balkoně rád, tak tetkon nevěděl.... mám jít somrovat? nebo jít čumět co kde a kdo a jak a s kym chodí??? .... je to péf Chytrá horákyně, stoup si mezi dveře s miskou a čuměl z balgóna

brut
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2011 19:33
- Nahlásit

Pěkný podvečer.... dneska jsem doma, žádné kolo se nekoná, páč řeším rébus, který mi baští veškerou energii

Janiii
vyprošuju si oslovení Janina
sis ještě nezvykla? Já už zdrobněliny neřeším, páč to bych nedělala půl života nic jinýho

kachna_
mimochodem nebo bez, veliká gratulace a hlavně ať vše zvládáš bez potíží. Lucinka bude mít o zábavu postaráno, dostane další živou hračku

Fifi
To je dobre. Tak este, aby ses prospala i v noci.
to mi zatím nějak nejde, ale snažím se ....

Ti asi fakt poslu naky zase frazicky, posledne se ti u toho prekne klimbalo, vid.
klidně pošli, budu mít alespoň důvod trochu potýrat mozeček, aby nezlenivěl úplně ... hlavně zjistím, jestli si vůbec něco pamatuju, páč mám pocit, že ne

mnoha a mnoha letych zkusenostech s Vetamiksem jsme dneska vzali prvne maso od Falka. Vypada to krasave, cena oproti V. luksusni, cupky si mlasknou.
je tam velký rozdíl v odebraném množství? Opět řeším Brutovo trávení, takže asi zkusím jako poslední pokus přejít na maso ....

PetraK
Musim asi zvolit příště svahilštinu??
chceš se naučit nějakou pěknou větičku? Stačí říct ...

to sou mi věci, když už fetky somrujou v cizí řeči
mimo ruštiny a romštiny jsem nic jiného neslyšela, koukám, že i v tomhle budeme světový

jak ste se porovnali s gynekologickým ubrouskem??
a jéééééje, moje inspirace na příští dáreček právě uletěla

Janiii
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2011 19:33
- Nahlásit

jak ste se porovnali s gynekologickým ubrouskem??
no až na to, že mi došlo asi za hodinu, CO rozuměl místo kynologickýho ubrousku, tak dobrý
a nejen že mam dneska dlouhý vedení, tak i blbě vidim - četla jsem namísto Po stanici se potácela sjetá fetka SJETÁ FRETKA

brut
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2011 19:35
- Nahlásit

PetraK
je to péf Chytrá horákyně, stoup si mezi dveře s miskou a čuměl z balgóna

Janiii
až na to, že mi došlo asi za hodinu, CO rozuměl místo kynologickýho ubrousku, tak dobrý
ste rozšířily obzory dalšímu chudákovi?

SJETÁ FRETKA

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2011 19:36
- Nahlásit

brut
Stačí říct mohlo by se šiknout

koukám, že i v tomhle budeme světový

ja ja, svět de kupředu mílovými kroky, globalizace i ve fetování

jéééééje, moje inspirace na příští dáreček právě uletěla

urologickej myslim stačil
Janiii
že mam dneska dlouhý vedení

DNESKA????

SJETÁ FRETKA

a mluvila svahilsky

Janiii
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2011 19:37
- Nahlásit

no tak já nechám Brécu
no jasně, já vám všem ostatním neřekla, že jsem viděla na vlastní kukadla růžovou brécu. a ... a... strašnější, než si dovedete představit
Ešuska udělala moc dobře, že mě posadila k bréce zády, páč když jsem ji slyšela telefénovat, tak jsem myslela, že lehnu pod stůl a kolega, aniž by znal nějakou z Ešusojc story, tak na ni měl podobný názor

<< 1 ... 1323 . 1324 . 1325 . 1326 . 1327 . 1328 . 1329 . 1330 . 1331 . 1332 . 1333 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání