Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1269 . 1270 . 1271 . 1272 . 1273 . 1274 . 1275 . 1276 . 1277 . 1278 . 1279 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2011 15:15
- Nahlásit

Fajka
Čekám na pokyn k výjezdu. Kalina Pavel.

Sem byla dost zabržděná a střídavě koukám na čífa spícího v posteli

po-moct!

trojitej kuláš

ten udělám já z tebe

brut
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2011 15:16
- Nahlásit

Fajka
tu sváma apředstavuju si Martina narvanýho v síťce jak je vláčen Ešuskou po loucei
tohle mi nedělej, sem se málem udusila čajíkem .. to je šílená představa

Du domu, sem ká oooo chce se mě spáááááát.....
se nediv, když každej den strašíš od půl šestý

JOOOOOLO a už sem se začala definitivně radovat bo nám nepřišel dopis na opravu, takže už to vypadá že zelenou úsporám jsme zvládli a že ji dostaneme
tohle zní moooc dobře

definitivně tomu uvěřim až teda budou prašule na kontě ale su rád že se nám to podařilo v podstatě za minutu dvanáct
byla bych na tom stejně, ale teď už snad nic nechybí... jen aby si zase nedali na čas s odesíláním, jak je jejich zvykem

PetraK
no co máš tajnýho ctítele
sem mu odepsala, že je ta smska hezká, ale ať si příště dá pozor na hrubky, páč tý slečně by se to nemuselo líbit ... odpověď nepřišla

no to by sis fakt dáchla, to je opravdu dlouhá štreka
stejně dlouhá jako z Pecky do Chlumce a pak do Práglu ... bych jela osobákem a ne rychlíkem

brut
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2011 15:19
- Nahlásit

Fajka
mě zas ráno přišla tadle:
Sem byla dost zabržděná a střídavě koukám na čífa spícího v posteli a trvalo mě dalších 5 minut než mě došlo že je to číslo tchána....
když sem dostala odvahu mu zavolat tak mě prozradil že se jen spletl adresáta
ježíííííš, to je naprosto šílenýýý

Janiii
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2011 17:09
- Nahlásit

huš jsem doma. měla jsem jet sekat trávu, ale prostě nemůžu, myslim, že bych nebyla schopná nasměrovat sekačku ... takže udělám něco k večeři a jdu si lehnout (abych se vzbudila na hokej )

Fifi
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2011 18:38
- Nahlásit

Rrrrrruuuuuuuuumstaajn.
No to me po.er na holy zada, takovyhle zvyseni komfortu za tak nizkou cenu??
Brut
Tes se, priste se ti bude pohodlneji spat ve vlaku!!
Zdravim Peckovice, je videt, ze vam energie nabita (nablita? ) vydrzi este dlouho, to je dobre, tak to ma byt!

brut
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2011 18:57
- Nahlásit

Fifi
No to me po.er na holy zada, takovyhle zvyseni komfortu za tak nizkou cenu??

co tě překvapuje? U nás je tohle klasikou... a budou jezdit u nás, to bude "paráda"

Tes se, priste se ti bude pohodlneji spat ve vlaku!!
jj, asi stejným způsobem dorazím i za váma, páč s naším plánováním by to bylo zase na dalších sto let

Mathea
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2011 20:33
- Nahlásit

Tak!

Fifi
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2011 20:40
- Nahlásit

Mathea

vole... teda kravicko, si moooc, buuuuu, vid.

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2011 20:45
- Nahlásit

Mathea
Tak

jéééhehééééé! věřim, že se radši nechá rozkrájet a usušit

Fifi

, ze vam energie nabita (nablita? ) vydrzi este dlouho,
si piš, zvlášť když ji Brtnik ešče živí.

Sem dorazila dom a že umřu. Nejdřív si ale musim dát kafe s mámou, uvařit véču a dát prát...... Zavolali ohaří známí s mini miminkem, že půjdou kolem... tak jsem mrtvolnýmu hošíčkovi sdělila, že přijde Aaaaajšáááá, mrtvola ožila, já taky nahodila záložní motory a šlo se na zahrádku. Mini mimi je úžasný-když pominu tu rrrrůůůžovou , hošíček si od ní bral velmi opatrně odměny - kdyby je bral sviňák takhle ode mne!! ale pak nemile překvapil, a to jako překvapil doopravdy. Nejsem zvyklá na takovýhle reakce, nicméně je unavený a jeho oblíbený pan Obsluha Tatrankář byl v motorkářským ohozu. Šel si ho naprosto samozřejmě pohladit a hošik udělal bububu. Ale hodně ostrý. Ze strachu, což ale teda je fučik, překvapil. Vím, že ho měl vždycky rád, nečekala jsem to. Zareagovala jsem velmi včas, ale překvapilo to. Pan Obsluha pak sice přišel s tatrankou,ale bylo na Ešusovi vidět že se bojí, bral to s obavama. Tak jsme to netůrovali, pokračování dáme až příště.

brut
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2011 20:59
- Nahlásit

Mathea
Tak!
blbááááááááááá, ale neskutečně

PetraK
si piš, zvlášť když ji Brtnik ešče živí.
tak to je výborný,zvlášť, když tyhle akce nerad

ale pak nemile překvapil, a to jako překvapil doopravdy.
já myslím, že je fakt utahanej a blbě vyhodnotil situaci...vem si, že na takovýhle víkendy není zvyklej a tak to pro něj musel bejt šílenej záhul na hlavu

kachna_
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2011 21:03
- Nahlásit

Mám novou pračku místo svý skvělý starý zanussky. A samozřejmě indesitka nemá přesně ten program, co potřebuju (rychlej s předpírkou, ideální na plenky). Nevíte, jestli funkce "rychlé praní", která zkrátí praní o 30% je ekonomičtější?

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2011 21:04
- Nahlásit

brut
, že je fakt utahanej a blbě vyhodnotil situaci

jo to bez debaty. já to vím, překvapil jen tím, že toho člověka prostě má rád, v tom to bylo nečekaný. Je naučenej za ním v hospodě chodit kamkoliv. Ale únava prostě udělala svoje.

vem si, že na takovýhle víkendy není zvyklej a tak to pro něj musel bejt šílenej záhul na hlavu

to ne, on zvyklý je, na Zvířetnických srazech, různejch psích akcích. Já tam nikdy nejsem jen tak, že vegetujem, vždycky to používám k jeho učení, socializaci, soustředění se.

Janiii
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2011 21:05
- Nahlásit

si piš, zvlášť když ji Brtnik ešče živí
PetraK
že zdravim - vsedě
ale pak nemile překvapil, a to jako překvapil doopravdy.
já myslím, že je fakt utahanej a blbě vyhodnotil situaci...vem si, že na takovýhle víkendy není zvyklej a tak to pro něj musel bejt šílenej záhul na hlavu

souhlas s brůůůticí. podle mě má taky přetaženou myslivnu, potřebuje si dáchnout stejně jako my všichni

jdu koukat na hokej, ale z pelechu, páč předpokládám, že usnu jen co lehnu

tak brooooou - stejně je to divný, spát bez dvou spacáků a nemít studenej nos

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2011 21:05
- Nahlásit

kachna_
Nevíte, jestli funkce "rychlé praní", která zkrátí praní o 30% je ekonomičtější?

to nevím , ale časově je to rychlejší, používám to na praní černýho, krátce nošenýho, aby se to zbytečně netejralo.

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2011 21:09 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Janiii

že zdravim - vsedě
prej kecáš!! a mám vyřídit , že taky zdraví , ale pouze pod podmínkou.......... že se příště posadíš

souhlas s brůůůticí. podle mě má taky přetaženou myslivnu,
jo, však jsem mu to taky říkala, a on pak dovalil právě s tou tatrankou. ale měl na sobě nepatřičnej ohoz no , sem mu řekla, že příště musí přijít jen v trenýrkách

stejně je to divný, spát bez dvou spacáků a nemít studenej nos

já včera doma spala, jak když mě do vody hodí.
Ospalost mě na zahrádce opustila -a si už najíždím na normální program

Janiii
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2011 21:11
- Nahlásit

prej kecáš!!
nekecám
ale pouze pod podmínkou.......... že se příště posadíš
právě, trénuju
vidiš, a zasejc věčně nespokojenej chlap ... vždyť jsem si v neděli KVŮLI NĚMU sedla! vedle ÁÁÁlenky a Filipa, přece!

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2011 21:14
- Nahlásit

Janiii
vidiš, a zasejc věčně nespokojenej chlap ... vždyť jsem si v neděli KVŮLI NĚMU sedla! vedle ÁÁÁlenky a Filipa, přece!
copa vo to já to vim,a le von kvůlivá průvanu v makovici už ne

právě, trénuju

P.S. tak prej to ví!! /světe dif se/ ale prej to nestačilo , prej nemáš co stát za zábradlim a koukat do zoologický

Janiii
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2011 21:17
- Nahlásit

ale prej to nestačilo
musim zopakovat to, co jsem napsala před chvílí ... zasejc věčně nespokojenej chlap

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2011 21:20
- Nahlásit

Janiii
zasejc věčně nespokojenej chlap

tak já mu to teda vyřídim, ale uvědomuejš si, ž e budeš pak muset sedět pravděpodobně celej pobyt, dyš se rozčílí??

Fifi
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2011 21:22
- Nahlásit

PetraK
Mini mimi je úžasný-když pominu tu rrrrůůůžovou , hošíček si od ní bral velmi opatrně odměny - kdyby je bral sviňák takhle ode mne!!
Zkus se oblict do rrruzovy a pujde to samo.
jeho oblíbený pan Obsluha Tatrankář byl v motorkářským ohozu.
By ses nevydesila, utaha po vikendu, klimbas s otevrenyma okama, a najednou pred tebou robokop? Jako fakt zivej? Cemu se divis? Hosicek si odfoukne, prospi se a priste zase za panem tatrankou pocupika.
kachna_
Mám novou pračku místo svý skvělý starý zanuss
Gratuluju. A nevim, cim kratsi, tim lepsi, chlupy to stejne pradla nezbavi. Dite je jiz jiste zvykle, kdyz pije z misek.

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2011 21:23
- Nahlásit

Janiii

tak prej - to že si seděla pět minut je málo, místo pěti hodin, co si tam stála a taky mám vyřídit, že tady nemáš plakat, že si měla sedět, ale že to máš brát pozitivně, být potěšena z toho, že chtěl abys tam seděla a nééé bejt nespokojená!!

No kuwa sem já nějaká sexkretářkaaa???!

Janiii
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2011 21:23
- Nahlásit

ž e budeš pak muset sedět pravděpodobně celej pobyt, dyš se rozčílí??
nebo si naopak nebudu moct vůbec sednout
ale já mu zařídim zájezd holčiček a budu nejlepčejší

Janiii
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2011 21:25
- Nahlásit

být potěšena
a to zas já jsem
No kuwa sem já nějaká sexkretářkaaa???!
nevim jak to máte doma pojmenovaný

a huš radši jdu, nebo mi zítra zas bude zvonit telefon na stole, ale Ešuska to nebude

denyk
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2011 21:25
- Nahlásit

Teď jsme přišli z venku, je tam nějaký divný teplo
šusová, něgdo vyfotil matku tvé kolegyně
UPROZORNĚNÍ:
PRO VŠECHNY SE SLABŠÍM ŽALUDKEM, PŘI PROHLÍŽENÍ TĚCHTO FOTEK BY SE VÁM MOHLO UDĚLAT DOST NEVOLNO
http://www.super.cz/1407-seznamte-se-toto-je-nejde sivejsi-kreatura-hollywoodu-prestarla-barbie-angel yne.html

brut
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2011 21:27
- Nahlásit

kachna_
rychlý praní používám na míň znečištěný věci

PetraK
jo to bez debaty.
eště aby si debatovala

ne, on zvyklý je, na Zvířetnických srazech, různejch psích akcích. Já tam nikdy nejsem jen tak, že vegetujem, vždycky to používám k jeho učení, socializaci, soustředění se.
to asi jo, ale absolvuje tam toho tolik jako na Pecce?

Janiii
souhlas s brůůůticí. podle mě má taky přetaženou myslivnu, potřebuje si dáchnout stejně jako my všichni
díky podnáčelníku, že ses mě zastal

tak brooooou - stejně je to divný, spát bez dvou spacáků a nemít studenej nos
dobrou, já mám studenej nos furt, bych musela mít jinak 40 stupňů

PetraK
sem mu řekla, že příště musí přijít jen v trenýrkách
výborná představa ... dneska mám dost, to zase budu mít bláznivý sny v nichž bude motorkář v trenclích, vybraný slova s měkkým "i", Fajky tchááán... hrůza, abych nešla raději spát

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2011 21:29
- Nahlásit

Fifi
Zkus se oblict do rrruzovy a pujde to samo.

to si radši nechám ty prsty uhlodnout

Cemu se divis?

ani se nedivim, jen u tohodle člověka, kterýho fakt má rád bych takhle velmi důrazný ohrazení nečekala. On se takhle ostatně vůbec neohrazuje. Je mi i jasný, co že je toho příčinou. Znám ho. Okamžitě zareagoval na moje ne, o tom nic. Ta důraznost, projev tý důraznosti byl vzhledem k jeho normálnímu projevu opravdu nečekaný. Vím jak některý situace vyhodnocuje, vím, že jsou věci, kdy je nejistý, reaguje nějak, tohle bylo nad jeho projev.

Janiii
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2011 21:29
- Nahlásit

jak když jde na karneval

denyk
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2011 21:32
- Nahlásit

Janiii
to je snad parodie na člověka, nebo CO....totok někde potkat, tak zahodím peněženku a mažu pryč,vypadá jak z jiný planety

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2011 21:34
- Nahlásit

Janiii
ale já mu zařídim zájezd holčiček a budu nejlepčejší

máš mu dát jednak včas vědět, aby vysadil dostatečně dopředu prášky a hlavně nezapomenout na Filipa, nemá na něj kontakt, aby to prej bylo doladěný úplně

ale Ešuska to nebude

Martin Kuře asi? V síťce???

a to zas já jsem

evim jak to máte doma pojmenovaný

nemůžu za to, že manžel je úchyl!! přestaň si ze mě dělat srandu!!!
brut
... hrůza, abych nešla raději spát

hele nevymlouvej se na nás a mazej do peří, jinak pojedeš vlakem do Ostavy Poruby!!

to asi jo, ale absolvuje tam toho tolik jako na Pecce?

jo celkem srovnatelně.
ale unavený je to, bez debaty. I když na sobě to nedá znát, s Aischou se masil, jak čerstvej , doma běhá s krysou, hodlá se rvát........ a za chvíli ho najdeš, jak v sedě tluče špačky blbeček. Když ho nenavelím do pozice sval se a chrápej, tak sám neusne, magor.

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2011 21:36 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Janiii
jak když jde na karneval

ehm, tak JANIIII , TAK TA BUDE SEDĚT AŠ ZČERNÁ!!!!

edit: aha sem myslela, že to je na měěěěě , tak ne, můžeš i chvílema postávat, ale v černym stejnak musíš bejt

<< 1 ... 1269 . 1270 . 1271 . 1272 . 1273 . 1274 . 1275 . 1276 . 1277 . 1278 . 1279 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání