Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1269 . 1270 . 1271 . 1272 . 1273 . 1274 . 1275 . 1276 . 1277 . 1278 . 1279 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2011 20:14
- Nahlásit

Janiii
co jste se mazali vnitřně
to nestačí??

Fajka
do rrrrrrrrrrrrůůůůůůůůůůůůůůůůůůžováááááááááááááá

no to jako dost doslova, aspoň podle gezichtu

že jsme neotrávili Brtníka

ne rozhodně tak teda nevypadal

lidi to byla jízda !!!!!!
sem nabitá, nabítá, nabitá.... že mě to vydrží na dlouho!

souhlas, souhlas, souhlas. A to víš, že ani jeden z nás tyhle akce nemusí , to sou paradoxy

brut
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2011 20:16
- Nahlásit

PetraK
jistě, být debilem je moje profese
nová?

ono i stačilo ho pozorovat, poslouchat, nasávat informace, pozorovat jeho, psa i páníčka, člověk si uvědomí spoustu věcí.
to je mi jasný... předáš info, až se uvidíme a půjdeme venčit, ju?

nenene, nevyšlo to nějak jako , nebo co , kuře se prostě ze sítě nedostalo
si se zase nevyspala či co?

Jsem ráda, že nás někdo po delší době posoudil. Největší pochvalou mi bylo to, že Ešusovi rozumím, že ho znám, netlačím do něj a že to mám srovnaný ( Brtnik teda tvrdil, že to mám spíš rozdaný
jako vždy měl Brtník pravdu ... ale to předtím hřeje u srdíčka

MÁM NOVOU KÁMOŠKU. JMENUJE SE FÁÁÁJKÝÝÝŠ. LEŽELY JSME SPOLU NA RUČNIKU HEČ! Dávála mi pacičku, šla se mnou do domku, vedla jsem ji na vodítku. JE TO PRINCEZNA SLIČNÁ ŠIKOVNÁ. Miluju jí
jůůůůůů, skvělééé Pašanda (Fajuška samozřejmě)

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2011 20:18
- Nahlásit

Gerda
fšecko?

ne neměli sme základní výbavu- chyběla vývrtka!! Ale Brtnik je silný muš a co? a ty špunty tam prostě zamačkával malíčkem je to velmi šikovný životní partner

už má v plánu, že se chce podívat příští týden do letňan na výstavu

já předpokládám, že vyhraje první cenu

Co jste cvičily pipky?
my jsme cvičili tak všeobecně, klasika, ale tak nějak jako že si to člověk dělal tak, aby to naprosto vyhovovalo psovi + socializační ptákovinky, kdy hošíček právě třebas musel fungovat u toho pita, za což jsem byla fakt ráda. A vzhledem k tomu, že mi skočil na špek, šlo mu to moc pěkně

Janiii cvičila plyšáky, Brtnik germánštinu a Fajfka si užívala u pana Ščučky.

Fajka
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2011 20:20
- Nahlásit

PetraK
A LÍBILO MOCINKY FŠEM, FŠEM MNĚ, HOŠÍČKOVI AJI BRTNIKOVI

PŘIŠTÍ ROK COOO, JEDEM ZNOVUUUUUUUUUUU!!!

Kdybych nebyla tak znavená, zpívala bych si cestou některé z písní včerejšího vjéčera, jako že třeba Paní mááá to..... a nebo Čpíííí podkonííííí panebože fčerejšek byl dokonalej, bojofka úplně nejlepčejší.

ty ssež už zas vytuněná ?

A VÍTE CO?? MÁM NOVOU KÁMOŠKU. JMENUJE SE FÁÁÁJKÝÝÝŠ. LEŽELY JSME SPOLU NA RUČNIKU HEČ! Dávála mi pacičku, šla se mnou do domku, vedla jsem ji na vodítku. JE TO PRINCEZNA SLIČNÁ ŠIKOVNÁ. Miluju jí
noooo pani já vám za to díííkuju, hlavně za tu včerejší socializačku byla to bomba, neznám to prostě to neznám že se pruhatá na mě upá vykašle a věnuje se jinýmů čéku kterýho nezná vodmalička a to taž tak že si nechá líbit úpá všecko No a socializačka Brtník + Ešus to už je prostě nadstavba

Joooo a děkuju za dárečkýýýý všem i Deníkoj, děkuju za užasňáckýý dortíky, a Díkuju Bruuut a Ivetce a tak vůbec všéééém

Gerda
Člen
- Nahlásit

PetraK
Janiii cvičila plyšáky, Brtnik germánštinu a Fajfka si užívala u pana Ščučky.
no, tak asi taky ráda pojedu na víkendový výcvikový tábor ))))) Zní to totiž naprosto strašně ))

PetraK
Člen
- Nahlásit

brut
nová?

ne, stabilní

předáš info, až se uvidíme a půjdeme venčit, ju?
hele člověče to nevim, esli zvládnu . jako fakt bez nadsázky, ono je toho hafo, různý drobnosti, detaily - v hlavě to mám, ale nevím, jestli si na všec hno vzpomenu , jako ne že bych nechtěla! ale nevím, jestli mi to půjde

Pašanda
fčera vůbec byla týrána, při mejdanu jí kde kdo pod stolem ochmatával

brut
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2011 20:21
- Nahlásit

Fajka
lidi to byla jízda !!!!!!

huráá, poslední doam... konečně

výborný

Jistě že MUSI Ešusová přístí rok znova!!!! bo ty stopy jí prostě nevodpustim !!!! Já byla všechny tři dny
klasika, Ešuska večer neví kdy do chrňan a pak neví., kdy vstávat

Gerda
Prosimvás a měli ste sbalený fšecko?
neboj, neměli

brut
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2011 20:23
- Nahlásit

Fajka
Joooo a děkuju za dárečkýýýý všem i Deníkoj, děkuju za užasňáckýý dortíky, a Díkuju Bruuut a Ivetce a tak vůbec všéééém
bláááznivááá seš, ale nááádherně nabitá energiiííí... začínáš být jak Ešuska, tryská z tebe na dálku

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2011 20:25
- Nahlásit

Gerda

Zní to totiž naprosto strašně
ŽE? a skutečnost je ještě horší

Fajka
ty ssež už zas vytuněná

nene, kupodivu mi docházej právě baterky, stejně jako hošikoj. Upadnul uprostřed obýváku do bezvědomí

No a socializačka Brtník + Ešus t

hele vona byla pod tim stromem fakt chudáky!! ten debil kolem ní proudil, skákal, vona ho chudera vůbec nestíhala, vidim ten děs v těch očích , že tam bude ešče dlouho, který vystřídala chuť se zeblejt, když kolem ní prosvištěl po sto osmdesátý , škoda, že jsme tak rozptýlený, že se to nedá častějš. A já jsem hrdobec, že mi dovolila se s ní kapek kamarádit

brut
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2011 20:25
- Nahlásit

PetraK
ne, stabilní

hele člověče to nevim, esli zvládnu . jako fakt bez nadsázky, ono je toho hafo, různý drobnosti, detaily - v hlavě to mám, ale nevím, jestli si na všec hno vzpomenu
to nevadí, stačí jen to, co si vzpomeneš... šak to příští rok ulyším na vlastní ucho

fčera vůbec byla týrána, při mejdanu jí kde kdo pod stolem ochmatával
až tááák? Výýborně,přesně to potřebuje, holka jedna pruhatá

Fifi
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2011 20:29
- Nahlásit

PetraK
Nakonec jsme to teda našli, ale byla to šichta Dary předány-bylo toho slušně, čokli prodrbáni, prokrmeni asi tunou pičkotůch. Jsem ráda, že se to povedlo zorganizovat.

supr, bloudilove, dekujeme moc za Skrivanky, urcite posli v mail a pridame na web!
Gerda
ti to jabloň potvrdí, takže jako pozor, pak čék neřekne a vyfouknou mu před nosem i naplánovaný adaptační děcko! ))))
Pche, beru i Matěje, umí řadit na traktoru sajtlpakou a hezky dekovat!
Chtěla bych Sádlovi oblíbenýmu mýmu přát v květnu, neboť je to hezký měsíc!
dyk prijed a poprej mu, dneska Jebloni vymlaskla malem voko.
že si tamv neděli koupí grifonka jako Jebloň.
Simta, to nedelej, je to maly, bleje to v aute, zavesit to za predni zrcatko, tak je to takovej ten chlupatej ale ne osvezovac vzduchu. Kouli to voka, zere to pampelisky a pak fouka bubliny.. zlata maryje, pani.

Janiii
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2011 20:30
- Nahlásit

Prosimvás a měli ste sbalený fšecko? Asi ste neměli pokrýfku hlaf, neboť jste jakési podezřelé...nebo to byla akce mladých pěstitelů LSD )) SLunko s váma dělá velké divy, děvy
jsme podezřelé, páč sme šťastné

a beze srandy, já jsem tááááák ráda, že se vám u nás "U Nás" líbilo

a příště má Ešuska povinný nejen stopy ale i soutěže, páč Pája pak neměl co fotit, když nepadala z chůd a tak podobně, žáno

Denyk
Berni taky nechává děkovat, ochutnala a výýýborný

no a růůůžovej toaleťák od Ešusky, kterej tu zmiňovala Brůůtice hned v pátek večer nebo v sobotu - ten snad ani nepotřebuje komentář

jdu kouknout na fotky a půjdu padnout za vlast do pelechu.
jo a mamina měla po příjezdu dom 38°

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2011 20:34
- Nahlásit

Fifi
urcite posli v mail a

jen co bude mít Čííííf čas to vyndat z foťáka

denyk

jak je s rukou a s Pelikánkem???

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2011 20:35
- Nahlásit

Janiii
jo a mamina měla po příjezdu dom 38

no nevypadala úplně zdravě, tak že jí přejeme, ať jí je brzo dobře. Jdu se připravit na maškarní

Fifi
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2011 20:38
- Nahlásit

PetraK
aspol,
hlavne, ze vam to pocasi klaplo! Krasny zazitky, jen tak zbesile procitam ty vase komentare tu, tesim se na promakane reprtaze i s fotkama

Janiii
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2011 20:48
- Nahlásit

některý fotky jsou moooooooc pěkný
ty si schovám na horší časy

aspoň jsem si znovu připomněla ty pěkný 3 dny, a s dobrým pocitem jdu chrnět.

jo a eště ... PetraK pani tobě obzvlášť přeji pěkný vstup zítra ráno do kanceláře pozdravuj kolegyni a zeptej se jí, jeslti v sobotu večer neměla ukrutnou škytavku jo?

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2011 20:57
- Nahlásit

Janiii
y si schovám na horší časy

PANEBOŽE A TY TO VIDÍŠ!!

jeslti v sobotu večer neměla ukrutnou škytavku jo?

no možná že se škytafkou umlátila a nebo došla taťkovi trpělivost, když vona už na to neni

Fifi
hlavne, ze vam to pocasi klaplo! Krasny

jo jo, vyšlo všechno dokonale!! bez sebemenší chybičky a zážitků fakt hafo

Janiii
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2011 21:11
- Nahlásit

PetraK
PANEBOŽE A TY TO VIDÍŠ!!
promiň ale fotka tebe v růůůůžových teplákách a Brtnika, kterej mi salutuje - to bude jednou placený zlatem
pozdravuj ty tvoje hošíííčky - kterejm došly holčičky

a všichni mezejte do pelechu, dobrou noc!!!!!! já mušim na rozdíl od vás zítra v 5:30 vstávat a nehodlám tu zítra dočítat 30 stran

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2011 21:21
- Nahlásit

denyk
no asi až ráno

tos měla dost trefnej odhad

Fifi
No predcasny narozky, tak at se pokocha..

pipinkaaaa!

Chlastaj a potaci se do chatek...

no taky jsi to slušně trefila ale to jsme fakt přednáškovali a pak venčákovali.
kachna_
Asi už se s Ešusem chystaj na plac a berou si oba tepláčky a mikinku

KACHNO!!

No a Brtník nacvičuje na večerní kulturní vložku

kááááááááááááááááááááchnooooooooooooo Ty seš fakt pako

Výlet na trapnou Řípu (moc lidí, moc krátký) se vydařil díky černočajovům,

tak taky plný zážitků

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2011 21:22
- Nahlásit

Janiii
rozdíl od vás zítra v 5:30

co blbneš vole, na stopu nemusíš!!

jdu taky chrápat dobrou fšem

Janiii
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2011 21:38
- Nahlásit

co blbneš vole, na stopu nemusíš!!
musim! než se mi zkazí tvoje kuře v síťce

jablunka
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2011 22:14 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit

Velmi dojatě a dojetě se hlásíme

dojetě proto,že jet se zápasem Česko-Rusko v autě s hysterickým chlapem ,je nejen o nervy,ale i o život. A po té obstarat jeho,neustále hysterického,2 děti a zbylých 6 psů,to sem fakt byla aj jetá.
Dojatě z jednoho prostého důvodu......slečna Sádlo mě tentokrát nechtěla sejmout kvůlivá pnojmatice,ale regůlérně se mazlíkovala a prostě byla jná....ona to ví.
Gerda Fifi
Jsem dost pyšná na své díťáky,ale co mi to bude platný za 10 let.........jen budu pevně doufat,že s klukama je to fakt lehčí.Petra K a spol.......
Celkem dost mě mrzí,že sme se neviděli.
edit
samože jsem eště chtěla Fifi poděkovat za bezva přijetí,kdyby děti mohly k PC,tak poděkujou za sladkostě,Jezevec za králíka a pochválit nový(jakože fakt nový) bydlení a popřát,aby sousedi neměli nejmíň 10 let na stavbu.

kachna_
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2011 22:17
- Nahlásit

Janiii
PetraK
Fajfka
a brut taky trochu
tý jo, tak to byl super víkend, to vám přeju
PetraK
Ty seš fakt pako
no a koukalas na adresu tý fotky?

Fifi
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2011 22:29
- Nahlásit

jablunka
vole ja uz vim, co sem chtela.. sem mela v lednici nachystanou misu se sunkovejma rolkama a sejrama, chtela sem to nechat jezevci a kobylkam sezrat!!! Hlava derava.. ten nemec, ten nemec.
slečna Sádlo mě tentokrát nechtěla sejmout kvůlivá pnojmatice,ale regůlérně se mazlíkovala a prostě byla jná....ona to ví.
Hele neke, kvuli ptakopyskovi huste vrkala. A mazel ona je, tebe si uz pamatuje. A jo, asi to nejak vi.. Ale sama rekni, ze neni ted jeste spokojena?
Jsem dost pyšná na své díťáky,ale co mi to bude platný za 10 let..
Mas bejt proc, i treba za deset, dvacet let!!!

jablunka
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2011 06:49
- Nahlásit

Fifi
vole ja uz vim, co sem chtela.. sem mela v lednici nachystanou misu se sunkovejma rolkama a sejrama, chtela sem to nechat jezevci a kobylkam sezrat!!! Hlava derava.. ten nemec, ten nemec.
tak máš tejden co jíst
Hele neke, kvuli ptakopyskovi huste vrkala.
To jo,úplně sem se bála jít sáhnout do batůžku.
A jo, asi to nejak vi.. Ale sama rekni, ze neni ted jeste spokojena?
Ale jo,určitě spokojená je,ale má to ve vočích.....a je vidět,že jí to fakt bolí.

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2011 08:34 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

RAMŠTAJN!

sem mrtvá, mrtvá, mrtvá, takže nekřičim. Ani pohled na Rrrrrůžu mi nepomoch na nohy , ale je pravda, že se tady tlemim, to jako že ano, jo. Cestou do prasé do tramvaje natoupila.......... školka!!!! . Hotovo, musela jsem se koukat z okna a tlemit se nenápadně, takže sem vypadala jako kretén po obrně , bože bože ty dva mě rozebrali na dost dlouhou dobu.

Hošíček je taky mrtvej péf, nicméně venku zjistil, že Bársína ešče hárat nepřestala, takže venku rozhodně mrvej neni

jablunka

Celkem dost mě mrzí,že sme se neviděli

no když my už vyjížděli z Pecky hodně pozdě (kluci museli zamávat holčičkám v autobuse ), byli jsme utahaní, páč se bylo celej den na sluníčku a Fajkovi a Brtnik celej den lítali kolem coursingování, bez možnosti odpočinku, psi toho taky měli dost a museli jsme do Skřivan.

kachna_
no a koukalas na adresu tý fotky?

ne půjdu to napravit

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2011 08:35
- Nahlásit

kachna_

http://www.vysocan.cz/foto/Brtnik/P2170299.jpg

kááááááchnooooooooooooooooooooooooooooooo ty vole ty seš ešče větší magor, než jsme doufali , probůch kde jsi to našla

kachna_
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2011 08:37
- Nahlásit

Rumštajnvespolek
Mám "novou" pračku, protože mé drahé zanussce odešla asi ložiska
jablunka
Jé pani, když vás tu vidim, coby hrdou matku, nemáte radu na výchovný problém, jak odnaučit dítě pít psům vodu z jejich kýble?

Janiii
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2011 08:48
- Nahlásit

zdravim z rachoty,z mobilu, jsem totalne mimo,sedim tu a usmivam se,nevnimam,no jak blb esusko s tou skolkou jsi me dostala!ja zas jen co videla kolegyni tak uz si zpivam Pani ma ... :-D Jdu vytvaret hodnoty,tak pekny den vsem!!

denyk
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2011 08:59
- Nahlásit

Morgen ve spolek
ááá to je krása "koukat" se na vás, jak jste se nabily-i .
Mně totok čeká příští týden, jedu na výletík s partičkou 18-ti ženských a jednoho (možná dvou) psůch
Jinak dobrý, ruka aj péf
Laloček-boulička řekla bych, že se trochen zmenšil.(nebo už jsem si za ten měsíc zvykla, nevím)

<< 1 ... 1269 . 1270 . 1271 . 1272 . 1273 . 1274 . 1275 . 1276 . 1277 . 1278 . 1279 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání