| Autor |
Zpráva |
jablunka
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2011 09:00
- Nahlásit
kachna_
Jé pani, když vás tu vidim, coby hrdou matku, nemáte radu na výchovný problém, jak odnaučit dítě pít psům vodu z jejich kýble?
nijak,pitnej režim je potřeba dodržovat a imunitu utužovat,jen ji nauč necintat si na tričko
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2011 09:08
- Nahlásit
Raaamštáááááááááááááááááááááájn,
sem včéra vytuhla jak kláda co dotáh Brtník na ohýnek.... Kláda byla asi tak třikrát větší než vohniště
Děti já su připálené v gezichtě a mrtvolnééé a už vůbec nemám myšlenky na práci
A už vím proč nebyla židitelka Ešusová na stopách!! Bo kuře polkla sama a neměla v tý síťce už co tahat
vono taky dyž nemohla mít každej den třikrát kuláš tak byla docela hladná
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2011 09:08
- Nahlásit
kachna_
Jé pani, když vás tu vidim, coby hrdou matku, nemáte radu na výchovný problém, jak odnaučit dítě pít psům vodu z jejich kýble
no to je ta pravá teda chudák mauglí ani netuší že existuje něco jinýho než kýble,psí misky a granule ..to bé ve škole koukat ve školní jídleně
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2011 09:19
- Nahlásit
kachna_
Pani, nebojte, normálně řekněte - Lucinko, nééé že si namočíš šatičky. A ona to časem pochopí.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2011 09:30
- Nahlásit
Janiii
jsem totalne mimo,sedim tu a usmivam se,nevnimam,no jak blb
heh, tak to je stejný jako tady u nás
skolkou jsi me dostala!ja
ty bláho víš co to se mnou uďálo v tý trambaji??? strašný strašný!!
zas jen co videla kolegyni tak uz si zpivam Pani ma
: esli si zpíváš nahlas............ tak ty vole potěš pánbůch
Fajka
sem včéra vytuhla jak kláda co dotáh Brtník na ohýnek...
já taky, ale sem rozbitá, potřála bych ešče spát
A už vím proč nebyla židitelka Ešusová na stopách!! Bo kuře polkla sama a neměla v tý síťce už co taha
i prt! dybych byla bývala na stopy fstala, tak bych byla bývala nefstala uš dnes. jak si to mohla vydržet??
vono taky dyž nemohla mít každej den třikrát kuláš tak byla docela hladná
:nooo to mi nepřípomínej ten první večír, kdy sem myslela, že jako pani kuchařka ví - jak řikala Janiii a objednala sem tak tim pádem těch goulage pět
strašlivá ostuda
hele a von Ščučka měl pravdu v tom přejezdu autama na těch pár metrů, vono by to totiž rozhodilo koncentraci. nejni blbej :-D
To odpolko tam bylo hodně přínosný, hodně.
Gezicht mám naproosto hroznej, sem Náčelnik Rudej Apač Voteklá Držka
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2011 09:36
- Nahlásit
denyk
k s partičkou 18-ti ženských a jednoho (možná dvou) psůch
á bude mejdan!
Jinak dobrý, ruka aj péf
tak fajn, alespoň že tak.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2011 09:44
- Nahlásit
Zdravím milé dámy a Čííífe
Koukám, že jste všechny unavené, ale vysmáté a tak to má být .. hlavně, ať vám to vydrží co nejdýl
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2011 09:46
- Nahlásit
PetraK
hele a von Ščučka
ty wogo, to ještě že jsem tam nebyla, to bych už nebyla ani Veselá kráva, ani idiot, ale fakt dobrej studijní materiál a odstrašující křípad
|
brut
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2011 09:46
- Nahlásit
PetraK
to mi nepřípomínej ten první večír, kdy sem myslela, že jako pani kuchařka ví - jak řikala Janiii a objednala sem tak tim pádem těch goulage pět
strašlivá ostuda
ti nevím jestli nejsi na guláš vysazená, když neustále zvyšuješ objednávky Nejhorší je, že po jedné porci už nemůžeš a zbytek cpeš Brtníkovi.. včetně masa
|
brut
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2011 09:49
- Nahlásit
denyk
ty wogo, to ještě že jsem tam nebyla, to bych už nebyla ani Veselá kráva, ani idiot, ale fakt dobrej studijní materiál a odstrašující křípad
neboj, by sme byly dvě, kdybych měla s sebou alespoň jednoho z plesnifců
Zase na druhou stranu mě to celkem mrzelo, páč rady někoho z venku, kdo tomu rozumí jsou k nezaplacení. Doufám, že tam bude i za rok...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2011 09:56 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
denyk
neboj, sem tě velmi úspěšně zastoupila....
dokaže rozebrat čéka i psa do molekuly, takže tak po půl hodině rozhovoru zjistíš že jediný co skorem víš je že pééf má štyry nohy a vocas
ale dyž to člověk vydejchá a pouvažuje nad tím tak zjistí že má vcelku pravdu
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2011 10:01
- Nahlásit
Fajka
PetraK
Janííí
Vy jste lepší než placená reklama
|
brut
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2011 10:04
- Nahlásit
Fajka
dokaže rozebrat čéka i psa do molekuly, takže tak po půl hodině rozhovoru zjistíš že jediný co skorem víš je že pééf má štyry nohy a vocas
buď ráda, že si věděla alespoň to..
dyž to člověk vydejchá a pouvažuje nad tím tak zjistí že má vcelku pravdu
nejdůležitější je, jestli ti to něco dalo a pokud ano, tak člověk zapomene i to "rozebrání" Fakt doufám, že tam příště bude taky,abych si mohla jeho rady poslechnout, když to tentokrát nevyšlo ....
|
brut
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2011 10:06
- Nahlásit
kachna_
já tam nakoukla jen tak malilinkato a musím s holkama souhlasit a reklamu Pecce dělat taky, páč se nedá s ničím srovnávat.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2011 10:14
- Nahlásit
denyk
nenene pani, takhle na to nemůžete koukat. Každej dělá miliojoun chyb a nevidí je. Když na něj kouká někdo, kdo o věci ví, upozorní ho na to a člověk je může napravit.
hm, nepřejte si vidět, co bych slyšela já, kdybych tam předvedla to svý torpédo
brut
Nejhorší je, že po jedné porci už nemůžeš a zbytek cpeš Brtníkovi.
no nemůžu jíst jako von, kdy sem na vejšku polovic
včetně masa
to byla taktika, si oddych že ho nemusí jíst a radostně dojedl mou porci
Doufám, že tam bude i za rok
to asi záleží na okolnostech. Taky bych si dala říct. Jen bych byla schízoidní. Ono tam je člověk s tím psem sám - pochopitelně. a pro nás je důležitý to , že pracuje mezi jinými psy. No budu muset pořešit
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2011 10:21
- Nahlásit
Fajka
ale dyž to člověk vydejchá a pouvažuje nad tím tak zjistí že má vcelku pravdu
jo má, člověku dá hodně i ho jen poslouchat a pozorovat to , na co poukazuje. Člověk bývá pro psy hodně zmatečný a nečitelný a neuvědomuje si to, ááále když mu to někdo ukáže je to jiná.
kachna_
no jo, jenže ono to tak bylo. celá Pecka naprosto geniální a navrch možnost pozorovat někoho, kdo do psů vidí je skvělý.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2011 10:25
- Nahlásit
brut
tak člověk zapomene i to "rozebrání"
no zapomenout by ho člověk právě neměl, vydejchat jo, ale ne zapomenout, páč prostě von má pravdu. Já už si tak tipuju, co uslyším já se svejma rukama jako větrnej mlejn, se svou pomateností, zbrklostí....... Plus se tam pak ještě přidá to, že člověk chce udělat co nejlíp to, co on mu řekl a..... posere to dokonale o to víc :-D. Hrozně se mi líbilo jak on psy v tom učení hrozně "urychlí", protože jim to nastaví na jejich únosnou mez, takže další stupeň se jim pak snadnějí překonává a do dalšího už chtějí jít sami.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2011 10:39
- Nahlásit
PetraK
no nemůžu jíst jako von, kdy sem na vejšku polovic
mno, hlavně ani Brtník by si neobjednal pět gulášů a ještě kor s chlebem
to byla taktika, si oddych že ho nemusí jíst a radostně dojedl mou porci
radostně? Sem si nějak nevšimla
to asi záleží na okolnostech
tak o tom žádná pochybnost
Taky bych si dala říct. Jen bych byla schízoidní. Ono tam je člověk s tím psem sám - pochopitelně. a pro nás je důležitý to , že pracuje mezi jinými psy. No budu muset pořešit
ti nevím, jestli bych se vyloženě zůčastnila jeho výcviku jak Fajka ( kdo ví, co bude za rok..), ale poslechla bych si ho jako ty..
no zapomenout by ho člověk právě neměl, vydejchat jo, ale ne zapomenout, páč prostě von má pravdu
já nemyslela zapomenout, jako, že to hodíš za hlavu, ale že zapomeneš na tu chvíli, kdy ses cítila jak na pranýři... víš, na ten blbej pocit..
se svejma rukama jako větrnej mlejn, se svou pomateností, zbrklostí....... Plus se tam pak ještě přidá to, že člověk chce udělat co nejlíp to, co on mu řekl a..... posere to dokonale o to víc :-D.
sice nejsem tak zbrklá jako ty, ale v ostatním bych na tom byla stejně
Hrozně se mi líbilo jak on psy v tom učení hrozně "urychlí", protože jim to nastaví na jejich únosnou mez, takže další stupeň se jim pak snadnějí překonává a do dalšího už chtějí jít sami.
mno a to je přesně to, co bych ráda alespoň viděla...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2011 10:45
- Nahlásit
brut
Brtník by si neobjednal pět gulášů a ještě kor s chlebem
no protože je stydlivej, stydí se říct, že má hlad, to za něj musim já
radostně?
určitě
nějak nevšimla
já taky ne, páč už sem byla zas někde jinde
jestli bych se vyloženě zůčastnila jeho výcviku jak Fajka (
já jo, já bych chtěla, hrozně moc, páč by mi řek co dělám blbě. Že sem debil to vim dávno, ale svoje chyby, zmatky prostě nevidím. Teď třeba díky tomu trochu jo, podle toho co povídal, ale není to o tom, že by mě rozebral a ukázal konkrétně. 3
zapomeneš na tu chvíli, kdy ses cítila jak na pranýři...
jojojo, no ono je lepší s tím počítat, navíc - každýmu řekne a ukáže ty jeho chyby, všichni jsou tam jak na pranýři, tohle chce neřešit a přistoupit k tomu tak, že díky tomu JAK TO ŘEKNE si to BUDU PAMATOVAT mnooohem líp , proto to taky tak řiká, ne aby z čéka udělal debila, ale aby si to člověk výraznějš zapamatoval
mno a to je přesně to, co bych ráda alespoň viděla..
fakt dobrá školička /páč škola by to byla, kdyby tam byl člověk dýl/, tady v tom je zase lepší vidět, páč sám člověk, když tam je, tak vnímá spíš to, jak co nemá dělat, ale když se dívá na druhýho psa a hlavně na to, jak on na něm ukazuje, jak by to mělo být, má víc prostoru víc pochopit.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2011 10:48
- Nahlásit
Ježiiišííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí já sem zase něco slíííbiláááááááááááááááááááááááááá tra la lááááááááááááá to bude ostudáááááááááááááááááááááá.....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2011 10:59
- Nahlásit
Fajka
já sem zase něco slíííbiláááááááááááááááááááááááááá tra la lááááááááááááá to bude ostudáááááááááááááááááááááá.
bude tanec u tyče? to bych na tebe moc netipovala
|
brut
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2011 11:00
- Nahlásit
PetraK
no protože je stydlivej, stydí se říct, že má hlad, to za něj musim já
jo tááááák, teď už tomu jeho výrazu rozumím
určitě
mnooo, každej tomu říká jinak
já taky ne, páč už sem byla zas někde jinde
v jednu chvíli si tam byla taky , ale pak už si zase odletěla do jiných prostor
já jo, já bych chtěla, hrozně moc, páč by mi řek co dělám blbě.
jo to já taky , ale bohužel tam mám to "ale"
jojojo, no ono je lepší s tím počítat,
a když nepočítáš, tak se cejtíš jak debil dvakrát
díky tomu JAK TO ŘEKNE si to BUDU PAMATOVAT mnooohem líp , proto to taky tak řiká, ne aby z čéka udělal debila, ale aby si to člověk výraznějš zapamatoval
áááno, madam, máte naprostou pravdu
fakt dobrá školička
tak snad bude i za rok..
Fajka
já sem zase něco slíííbiláááááááááááááááááááááááááá tra la lááááááááááááá to bude ostudáááááááááááááááááááááá.....
copak si vyvedla, že se tu děsíš?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2011 11:06
- Nahlásit
PetraK
bude tanec u tyče? to bych na tebe moc netipovala
vo*e já tancuju jen dyž se ukopnu a klátím se k matičce zemi
brut
copak si vyvedla, že se tu děsíš
ále slíbila sem že pomůžu tlumočit na další Hundeakci.... ale díky Ešusce už vím že barva bratrova auta je zelená, takže se snad chytnu
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2011 11:09
- Nahlásit
brut
tak snad bude i za rok
jooo jestli bude Sčučka za rok to nevím to netůchám, ale Janii a spol se dycky snaží aby tam bylo něco nového tak kdo ví... jednou tam byl Eichler, ted Scučka..příště zas třeba někdo jinekj... těžko říct..každopádně až se bude vědět vím budem s Janii informovati
|
brut
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2011 11:21
- Nahlásit
Fajka
ále slíbila sem že pomůžu tlumočit na další Hundeakci....
šikovná , hlavně, když už díky Ešusce víš, jak na to
díky Ešusce už vím že barva bratrova auta je zelená, takže se snad chytnu
ti nevím, ale myslím, že tvrdila, že bratr je zelenej a ne auto
jooo jestli bude Sčučka za rok to nevím to netůchám
to je mi jasný
ale Janii a spol se dycky snaží aby tam bylo něco nového tak kdo ví...
každopádně až se bude vědět vím budem s Janii informovati
jste obě hodný, díík
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2011 11:41 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Fajka
já furt přemejšlím, zda se tam k němu nějak nepřihlásit????? páč kruci tolik mně sedících informací soustředěných na jednom místě a hlavně viděno v praxi!!!!
takže se snad chytnu
chytneš, tim si buď jistá!chytneš ode mne jednu!!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2011 11:45
- Nahlásit
PetraK
furt přemejšlím, zda se tam k němu nějak nepřihlásit????? páč kruci tolik mně sedících informací soustředěných na jednom místě a hlavně viděno v praxi!!!!
mluvila jsem o tom k Kačkou, která to vlastně zorganizovala a říkala že v podstatě by stačilo jednou za cca měsíc k němu na hodinku zajet a mezitím informace zpracovávat a používat v praxi. On by ti vždycky po čase poradil co dál, či odstranil chyby atd..
http://www.scucka.com
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2011 11:46
- Nahlásit
brut
tvrdila, že bratr je zelenej a ne auto
a nemoch zezelenat bratr ze svého zeleného auta?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2011 11:46
- Nahlásit
brut
hlavně, když už díky Ešusce víš, jak na to
nevím, ale myslím, že tvrdila, že bratr je zelenej a ne auto
no právě a co dyž to nebude bratr ale sestra a bude růůůžová a né zelená tak to už pak budem úpá v řiti
jste obě hodný, díík
není zač paní...s tím sa počítá když už teda je jasný že chcete jet tééééž
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2011 11:53
- Nahlásit
Fajka
cca měsíc k němu na hodinku zajet a mezitím informace zpracovávat a používat v praxi
vždycky po čase poradil co dál, či odstranil chyby a
jo jojo, tak si myslím, že to funguje nejlíp. No ideál by bylo tohle zkombinovat s tím vidět ho při práci. Hihihi odkaz už jsem študovala včera.
|