| Autor |
Zpráva |
brut
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2011 22:52
- Nahlásit
kachna_
Ste se pomátly????????????
ani já sem je nestíhala .... ale mám omluvu, páč opravuju synkovi povinnou četbu a jsem u toho pološílená.
Tohle teda fakt nedočítám, už takhle mi kvůli vám pes sežral měchačku, protože jsem na něj nedala pozor a četla,četla,četla,četla.
o nic nepřijdeš... Ešuska mimo půlky bytu stěhuje inijekční stříkačky a kožichy; Janiíí sice jede sama, ale už teď má dvě plný tašky a půl auta; Fajka neví, jestli nemá zabalit ještě jednu tašku, páč má pouze jednu no; Fifi si vzpomněla na staré časy a na Kanadský žertíky, takže se všichni mají na co těšit a Gerda radila, co si mají všichni zabalit, aby měli naprostý komfort
Užíte si Pecku, opijte se podle libosti, nechyťte moc klíšťat, spěte dle přání a cvičte dle chuti.
neboj, v pátek podám základní info, na zbytek si budeme muset počkat do neděle
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2011 00:51
- Nahlásit
Tak todle vám sem musím dát, to sem našla na webu u mlynářky...
Byl pozdní večer - první máj - večerní máj - byl dietní čas
když strejda Ščučka nám nastolil hladovku zas
Nessynka v této dietní době
snaží se přilepšit potají sobě
Voní šeříkem a taky travou
když podniká výpravy za náhradní stravou
To je pak schopna běžet i klusem
když zavětří místo s pochybným hnusem
A tak si říkám - kde stala se chyba
když vůni šeříku drtí zdechlá ryba!
a du spát..nebo ráno zaspím a Mlynářka nás zabije.... stejnak jak znám čífa dorazíme pozdě zabije nás tudíž i Janii...budem prostě zabití ještě dřív než stihnete dorazit
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2011 06:26
- Nahlásit
Rááááááááááááááááááááámštáááááááááááááááááááájn,
nechrápejte!!!! já už dáááávno skáááááču abych to stich...ale nevím jak probrat čífa z mrákot
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2011 06:37
- Nahlásit
Fajka
já si ještě řešim po mailu s maminou organizační věci
ale jedna taška huš je v autě, páč Míra už jel, beru druhou - totálně MALOU!!! tašku
a razim směr rachota a pak PECKÁÁÁÁÁÁÁ
pěkný den všem! a neztraťte se!!! Ešusko, to je na Vás, Číííf trefí
kdyby něco, jsem na founu
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2011 06:51
- Nahlásit
Janiii
já si ještě řešim po mailu s maminou organizační věci
no hlavně si zorganizuj abys nemusela záftra do rachoty !
Číííf trefí
essi fstane
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2011 07:50
- Nahlásit
Rumštajnvespolek, třikrát rumštajnvespolek všem peckovicím
brut
Ešuska mimo půlky bytu stěhuje inijekční stříkačky a kožichy; Janiíí sice jede sama, ale už teď má dvě plný tašky a půl auta; Fajka neví, jestli nemá zabalit ještě jednu tašku, páč má pouze jednu no; Fifi si vzpomněla na staré časy a na Kanadský žertíky, takže se všichni mají na co těšit a Gerda radila, co si mají všichni zabalit, aby měli naprostý komfort
Děkuji za skvělý a dokonalý výcuc.
Kanadský žertíky
no mezi škodovkářema se kradly volanty. Jooo, Pávov byl skvělej sraz
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2011 08:02
- Nahlásit
áááá
RÁÁÁRÁÁÁRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
TRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁRARÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
RÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!
sem kravěna. Nejdříf tady s váma kecám a tlemim se jako pitomá, pak si čtu a pak nemůžu usnout a nakonec nemůžu dospat. SPALA SEM ASI ŠTYRY HODINY A VYPADÁM JAK ZMUCHLANÝ 14 DNÍ STARÝ NOVINY NA KTERÝ UŽ DVA MĚSÍCE PRŠÍ!!!
kachna_
echyťte moc klíšťat
hergooot! tos to nemohla říct minulej tejden tuto?? Abych si přivezla z chalupy repelent?? NEMÁM REPELENT, NEMÁM REPELENT!!
Fajka
e nevím jak probrat čífa z mrákot
taky sem měla problém probrat se z mrákot
Janiii
no budu volat co nevidět, páč nevim jak a kde se po příjezdu nahlásit
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2011 08:03
- Nahlásit
kachna_
se kradly volanty.
no můžem se inspirovat a můžem krást třá motory [
b]Fajka[/b]
essi fstane
nakonec fstaneš ne?.
Fstanu.
tak vidiš františku!
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2011 08:16
- Nahlásit
PetraK
no můžem se inspirovat a můžem krást třá motory
řekla bych, že udělat sborku a rozborku starý škodovky je o poznání snazší než někomu rozmontovat, novýho forda nebo něco podobnýho
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2011 08:20
- Nahlásit
vám naruším debatu tím, že nám ukradli celou 120 bez motoru loni, a dodnes sem nechápala... PROČ ??? teď už vím, že kvůli volantu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2011 08:29
- Nahlásit
kachna_
t sborku a rozborku starý škodovky
tak vono u mě je to jedno, já bych měla potíž nafouknout i pjoumatiky
cernej caj
nechápala... PROČ ??? teď už vím, že kvůli volantu
vona kachna to někdy neovládne, nemůže si pomoct, vidí volant a de to na ní
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2011 08:34 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
PetraK
se tu kochám a vzpomínám na "starý časy"
[imgs]ftp://www.lhotkanet.cz/mirror/skoda.plivnik. cz/srazy/jihlava02/pavov02_45.jpg[/imgs]
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2011 08:37
- Nahlásit
kachna_
já se nekochám, nemůžu to otevřít tady.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2011 08:43
- Nahlásit
PetraK
já vim, ale nevim proč a po druhý jsem to už změnit nemohla
ftp://www.lhotkanet.cz/mirror/skoda.plivnik.cz/sra zy/jihlava02/jihlava02.html
Chtěla jsem ukázat ty diplomy.
Jinak je to hezky napsaný, ale nevim, jestli by mě to potěšilo stejně, kdybych tam nebyla
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2011 08:45
- Nahlásit
kachna_
nene, já jsem se tam snažila probít, ale vono mi to tu nedovolí, to je tady u mě.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2011 08:50
- Nahlásit
PetraK
hlavně jsou tam informace cestou tam upadlo tomu tomu tomu a tomu to to to to to to to to a to, tam se dělo to a to a cestou zpět upadlo těm těm těm těm těm a těm to to to to to to to to to a to.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2011 08:51
- Nahlásit
kachna_
hlavně jsou tam informace cestou tam upadlo tomu tomu tomu a tomu to to to to to to to to a to, tam se dělo to a to a cestou zpět upadlo těm těm těm těm těm a těm to to to to to to to to to a to
tak to je možná i ale dobře, že to nebudu číst před odjezdem, ale až po návratu doma
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2011 08:57
- Nahlásit
PetraK
no jedno za všechny:
Hafanovi se FRITÉZU zprovoznit nepodařilo, protože zadřel vačku, Pedro ho táhl 150 km na laně !!!
(Byla to opravdu hrozná cesta. Můj klepající motor bez výkonu, každý kopeček na jedničku, Hafanova FRITÉZA s přidřeným diferákem odskakující v každé zatáčce. Do Prahy nám to trvalo asi 6 hodin s mezipřistáním u Zazy, kde jsme přesně identifikovali závadu a konstatovali neopravitelnost. - poznámka Pedra)
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2011 08:59
- Nahlásit
Na sraz jsme dorazili asi o 10 minut později, kousek před Černým Mostem se za nás zařadil CMK, a tak jsme na místo srazu přijeli v "koloně" dvou kupátek. Na místě setkání čekal zatím jenom Netopýr s Andrejkou, protože měl Pedro zpoždění mohli jsme se věnovat doseřízení TAČMOUDova motoru. Musel se seřídit předstih, protože mi to střílelo do karburátoru. Na Pedra jsme čekali dlouho, tak dlouho, že to Netopýr nevydržel a jel natankovat, takže po příjezdu Pedra jsme museli čekat pro změnu na Netopýra, který se mezitím někde ztratil B-)))
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2011 09:06
- Nahlásit
kachna_
. Na Pedra jsme čekali dlouho, tak dlouho, že to Netopýr nevydržel a jel natankovat, takže po příjezdu Pedrajsme museli čekat pro změnu na Netopýra, který se mezitím někde ztratil B-)))
|
brut
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2011 09:24
- Nahlásit
Zdravím milé dámy a Čííífe
Teda jestli se Číííf probral a už odjeli, tak ho ani zdravit nemusím
Fajka
Tak todle vám sem musím dát, to sem našla na webu u mlynářky...
krásně pravdiváááá
já už dáááávno skáááááču abych to stich...ale nevím jak probrat čífa z mrákot
prosím Tě, co potřebuješ stíhat v šest ráno? To mi akorát odcházel synek směr vlak a škola a já potom konečně na chvíli usnula
Janiii
neztraťte se!!! Ešusko, to je na Vás, Číííf trefí
nebooooj, nějak se tam dokodrcáme
|
brut
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2011 09:30
- Nahlásit
kachna_
Děkuji za skvělý a dokonalý výcuc.
není vůbec zač
PetraK
s váma kecám a tlemim se jako pitomá, pak si čtu a pak nemůžu usnout a nakonec nemůžu dospat. SPALA SEM ASI ŠTYRY HODINY A VYPADÁM JAK ZMUCHLANÝ 14 DNÍ STARÝ NOVINY NA KTERÝ UŽ DVA MĚSÍCE PRŠÍ!!!
takže nic novýho pod sluncem ...alespoň nebudu blbě vypadat sama
NEMÁM REPELENT, NEMÁM REPELENT!!
já se juknu esli sem ho neodvezla na chatu a když tak ti ho vezmu s sebou
cernej caj
dodnes sem nechápala... PROČ ??? teď už vím, že kvůli volantu
taky praštěnááá, sem náramně dobře zapadáš
kachna_
Na Pedra jsme čekali dlouho, tak dlouho, že to Netopýr nevydržel a jel natankovat, takže po příjezdu Pedra jsme museli čekat pro změnu na Netopýra, který se mezitím někde ztratil B-)))
úžasná věta na závěr
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2011 09:40
- Nahlásit
brut
úžasná věta na závěr
ono to bylo celkem běžný
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2011 09:43
- Nahlásit
kachna_
nádherný ))))))
|
brut
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2011 09:44
- Nahlásit
kachna_
ono to bylo celkem běžný
ty poruchy nebo že se někdo ztrácel, když jel tankovat?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2011 09:52
- Nahlásit
brut
ty poruchy nebo že se někdo ztrácel, když jel tankovat?
ty poruchy a že se né někdo, ale Netopýr ztrácel, když jel cokoliv.
Takhle za sebou máme čtyřhodinovou cestu z Neratovic do Český Lípy, kdy i navigace usoudila, že je to s náma fakt marný a normálně nás zavedla do Labe a dvouhodinovou cestu do nějaký vesničky poblíž Benešova, kde jsme se měli sejít na náměstí. Místní nám svorně tvrdili, že v tý vesničce žádný náměstí není, až nás jedna dobrá duše odeslala k jednotě na "plácek, kde se skladuje hnůj". No a co myslíte? Bylo to tam.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2011 10:00
- Nahlásit
kachna_
ty poruchy a že se né někdo, ale Netopýr ztrácel, když jel cokoliv.
Takhle za sebou máme čtyřhodinovou cestu z Neratovic do Český Lípy, kdy..................
hahaha, taky dobrýýýýý
dvouhodinovou cestu do nějaký vesničky poblíž Benešova, kde jsme se měli sejít na náměstí. Místní nám svorně tvrdili, že v tý vesničce žádný náměstí není, až nás jedna dobrá duše odeslala k jednotě na "plácek, kde se skladuje hnůj". No a co myslíte? Bylo to tam.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2011 10:01
- Nahlásit
kachna_
nam nasi skudky s okynkama v elektrice, centralem a zasuvkou na 220 bylo taky hrozne lito ze uz musi na hrbitov, ale dycky sme tim el. stahovanim odrovnali poldy. misto aby chteli videt papiry, tak se dokazali s muzem pul hodinu bavit o tom jak to vytunil apak nas cely zmateni pustili bez kontroly
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2011 10:07
- Nahlásit
cernej caj
no my měli motor z fabie a sedačky z feliny, tak jsme spíš doufali, že policajty moc nepotkáme
Ale snad to vypadá, že Štaflíka dostane Michalův synovec s partou, učej se na automechaniky, uvidíme.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2011 11:32
- Nahlásit
co děláte děti? Já dělám
|