| Autor |
Zpráva |
brut
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2011 11:42
- Nahlásit
PetraK
Já dělám
děti?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2011 14:24
- Nahlásit
brut
děti
tady jo? tady s tim matrošem co tu je, jo? si upadla? no asi jo. :-D
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2011 19:17
- Nahlásit
Den.
Tak Esusojc aj s Brutici jsou jiz na ceste, asi se jim tam teda nakonec nejak do auta vmackla.
Co bude s tema piskvorkama?
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2011 20:44
- Nahlásit
Uš su zde bylo to docela nabité odpoledne, jeli jsme k vetovi-tak prý už to je prý jen "vazivo" máme teda ještě za týden přijet prý kdyby chtěla tak mu to vyoperují, ale mělo by se to prý vstřebat, vysvětlily mi, že je to jako když dostanem injekci a udělá se tam boulička...
Pak jsme dovalili dom, dělala jsem to slíbený tíramísu a pak ešče na hoďku ven....teď jsem objednávala nějaký konzervy, pro psa, samozřejmě bo za těch 14 dní řekla bych docela pohubnul.
Taky jsem volala Ešusům zhruba v 19.45 byli ešče na cestě
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2011 21:15
- Nahlásit
denyk
nějaký konzervy, pro psa, samozřejmě bo za těch 14 dní řekla bych docela pohubnul.
Fujky, tak ho vykrm stravou masovou, radsi, ne?
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2011 21:20
- Nahlásit
Fifi
já bych ráda, ani nevíš jak moc bych ráda....šlo to půl roku, pak mi i na to maso začal kašlat, tak jsem se a nerada vrátila zpět ke granclím.
Prostě to přestal žrát, 3 den jsem to vyhodila. A to jsem ani nebrala maso z vetamixu, ale od řezníka a pak maso pro psy.
Včera jsem mu taky udělala masko, hovězí, kuřecí křídla,rýži, zeleninku vitamíny a vyžral 3 kousky hovězího, jak jsem už psala včera
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2011 22:02
- Nahlásit
denyk
No uvidis, ony ty antb jsou zahul na traveni, treba se ti pak srovna sam. Kdyz zrat nechce a nebleje a nema problem sraci, tak at si nezere. Pockej v lete, te chci videt, tak mu tam budes podkurovat, ten bude rad za misu zradla a bude mu sumak, co spucne.
A to jsem ani nebrala maso z vetamixu, ale od řezníka a pak maso pro psy.
Takovyho frfnu bych tu chtela mit, fakt. By ho holky naucily, ze nezeres - nemas. A tecka.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2011 22:05
- Nahlásit
Fifi
By ho holky naucily, ze nezeres - nemas. A tecka.
Cir to vylepšil, nedošáhneš - nežereš
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2011 22:06
- Nahlásit
Fifi ze nezeres - nemas. A tecka
no jo, druhej péf by ho naučil
Tak vařený by mu asi chutnalo, ale na to fakt čas nemám
Uš mám asik plátěné obydlíčko
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2011 22:12
- Nahlásit
denyk
no jo, druhej péf by ho naučil
No spis hlad by ho naucil, ja nevim, co mu davas za pamlsky pres den, zkus si to nascitat, a kdyz to nepapinka, tak vymejslis..
Uš mám asik plátěné obydlíčko
Supeer, posli v mail, jaky.
kachna_
Cir to vylepšil, nedošáhneš - nežereš
No to je uz ale ocklivy, davat krmeni tak, aby nedosahli! Ale zase usetris, to je fakt.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2011 22:16
- Nahlásit
Tak s těmi pamlsky to střídám-někdy sušený masko od Brita- nakrájené, druhý den piškoty, párek...není toho moc, pamlskujem hlavně odpoledne, když trénujem přivolání atd.
Ale není toho hafo.
To obydlí, ešče nevím jaký, nějaký postarší, od kámošky...prý ho někdy prohlídne, jestli je o.k.
Dobrou
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2011 22:52
- Nahlásit
Fifi
davat krmeni tak, aby nedosahli!
já jsem měla pocit, že by jim to jako mohlo rozmrznout
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2011 23:09
- Nahlásit
kachna_
já jsem měla pocit, že by jim to jako mohlo rozmrznout
Aha. Asi je Cir na nanuky.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2011 10:02
- Nahlásit
Rumštajnvespolek
a krásný slunný den ve spolek.
Je tu někde Ešuska??? Nénííí
Asi už se s Ešusem chystaj na plac a berou si oba tepláčky a mikinku
aby na place pěkně ladili
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2011 10:09
- Nahlásit
No a Brtník nacvičuje na večerní kulturní vložku
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2011 10:14 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
A písnička pro dnešní den
Včelka Mája
http://www.youtube.com/watch?v=xjceADu7dXQ
Uměj ještě horší, ale ta není na jůtůbu
Jo a s vohněm si na mě Ešuska nepříde, až příde
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2011 18:30
- Nahlásit
kachna_
No a Brtník nacvičuje na večerní kulturní vložku
Moooc blba, vid.
Brutofka ted asi jezdi spici konecne vlakem po CR....
|
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2011 22:39 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
Fifi
teď jsem chtěla vkládat fotky a tohle na mě vykouklo, nádhera
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2011 22:48
- Nahlásit
kachna_
ty si fakt zvíře...pernatý
Fifi
koukám, že slečna sádlo má nové hračky-zlatíčko
a příjde mi, že má smutný kukuč
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2011 22:56 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
denyk
příjde mi, že má smutný kukuč
Ona jen cumela jak puk, nerada se od mala foti, typicka poza fotici, ale ma ty oka smutnejsi, to jo. Taky sem si toho vsimla, az na fotkach. Zradlo ji tuze chutna, bobek pevny, pajda min nez pred tydnem.. proste uvidime.
Hipík a Tonička a Rozinka
nádhera
No predcasny narozky, tak at se pokocha.. Mesic je ted u nas dlouha doba.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2011 23:01
- Nahlásit
Fifi
četla jsem, co ti poradil Štourač, mám přečtenou celou poradnu a udělané výpisky
A že jí chutná, je dobré znamení
Psala frau Eschusuvá, ve 20hodin, že makaj a přednášej a až skončí, tak se ozve....no asi až ráno....
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2011 23:05
- Nahlásit
denyk
mám přečtenou celou poradnu a udělané výpisky
Ja mu ale psala do maila... takze na poradne to nebylo. Dokud ji chutna, je to dobry. ona ma misto mozku dva neurony - kelimek od jogurtu a zradloo..
že makaj a přednášej a až skončí, tak se ozve..
Chlastaj a potaci se do chatek... takze bude rada, kdyz rano najde mobil
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2011 23:09
- Nahlásit
Fifi
jo to jsem pochopila, že si mu psala mejla.
Taky jsem si s ním loni "mejlovala" je dobře, že se člověk s někým takovým může poradit.
Ty pejskům vaříš, nebo dáváš syrové?
kdyz rano najde mobil
doufám, že ho najde v 6 ráno
a v tý zimě bych chlastala i já a to tak, že fest abych přežila
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2011 23:23
- Nahlásit
denyk
Ty pejskům vaříš, nebo dáváš syrové?
Sme masarky syrovy.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2011 23:24
- Nahlásit
Fifi
masarky syrovy
na věky věků
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2011 00:24
- Nahlásit
Ráááááááámštáááájn
Fifi
Chlastaj a potaci se do chatek... takze bude rada, kdyz rano najde mobil
ano vážení přátelé ted jsme dopili a dopotáceli se do chatek to je přesný je to pěkná nalejvárna škoda že už odjéchala Bruuuuuu bó sem na ní neměla čas vůbec krzevá intenzívní výcvik noooo
Tak se tu mějte a nezlobte, du do peří bo ráno vstávám v 5:30
|
brut
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2011 01:23 - Změnil/a: brut
- Nahlásit
Zdravím milé zbylé dámy
Jsem doma a musím říct, že se mi vůbec nechtělo odjet.
Byla to naprostá paráda a jsem moc ráda, že jsem se nakonec rozhoupala a jela. Sice jsem spala cca půl hodiny, ale vybrala jsem si to po cestě domů, kdy jsem ve vlacích usnula jak špalek... naštěstí jsem předtím prosila průvodčí, aby mě vzbudili před cílovejma zastávkama
Takže do auta k Ešusům jsem se vešla, měla jsem tam prostoru jak pro královnu... chválím Brtníka, jak umí pořešit mooooc tašek v mini prostoru. Cesta byla skvělá, páč jak Ešuska, tak Brtník byli úžasnými společníky ... klíďo bych s nima jela i někam dál ( což jen tak s někým ne, páč mám blok s řízením a pak taky s komunikací v autě). Jinak Pecka v nádherným prostředí ... škoda, že jsem z časových důvodů nemohla dojít na zříceninu. Holt budu muset příští rok.
Po příjezdu jsme nejen dostali večeři, kterou nám schovali... výborný gulášek s chlebem, ale nafasovali jsme klíče od ubytka. Po večeři holky venčily a já krafala s Brtníkem a Čííífem v jídelně. Ubytovat jsem se šla až za tmy...a stejnak jsem jen hodila batoh do chatky a pospíchala za ostatníma do jídelny. Tam už se čekalo na můj příchod, protože dva oslavenci ( Číííf s Fajkou) dostali nádherný dárečky. Co to písnou sami.
No a protože Ešuska nedělá nic napůl, tak i já dostala nádherný dáreček, který mě málem rozbrečel. Naštěstí Ešusky energie a rozkaz: "Du ti objednat čaj nebo si ho objednej!" mi zachránil reputaci
Takže milé dámy, které jste se podílely na nádherném hrnečku pro mojí maličkost, tak Vám moc a moc děkuju. Je nádhernej a slibuju, že od teď už z jiného čajíky pít nebudu
No a vyvrcholení bylo, když si Ešuska nechala do řady nastoupit Janiíí, Fajku, Číífa a mě. Všem předala balíčky se slovy:" Jste přátelé za všechny peníze a jednou se z Vás posxru". No a my rozbalili..... růžovej toaleťák a dvě čokoládové růžové mince V tu chvíli jsme málem skončili pod stolem... dostala nás všechny paní majitelka velkofora
Večer pokračoval v radostném duchu, takže ze dvou somálců jich bylo osm atd. Jen ráno byly od šesti stopy ... kdo myslíte, že dorazil? Pouze Fajka a tři další blázni
Ráno bylo moooc chladný. Jenže v osm, kdy byla snídaně: 2 rohlíky, kousek másla, trojúhelníček taveňáku Veselá kráva, mini marmeláda, 4 kolečka šunkovýho salámu, dva tenké plátečky papriky a štráfej rajčete + přeslazený čaj - tak už svítilo sluníčko a než jsme se nasnídali, tak začalo být teploučko. V 9 byl nástup, kdy byli všichni roztříděni do družstev, ve kterých pak cvičili. Já jsem měla společnost Brtníka a i Čííífa, když nefotil. Probrali jsme kdejaké téma a zároveň sledovali, jak kdo cvičí.
K obědu byly bramborové knedlíky, zelí a vepř. plátek. Poté se Ešuska odebrala na lóže, páč v noci málo spala a byla utahaná. Zároveň s ní usnul i Brtník.
A já si dobalila ty své čtyři věci, prošla se po kempu, poseděla s Janiíí a Fajkou, která pak šla cvičit stopičky a já se s ní ani nerozloučila, což mě mrzelo. Bohužel, čas se nachýlil ke konci a já musela zvedat kotvy.
Z mého pohledu... Zdravím všechny a těším se na příští rok, až se zase sejdeme na Pecce, tentokrát po všechny tři dny.
Jsem v té eufórii zapomněla na DENYK ... které tímto moc a moc děkujeme za dárečky a doufáme, že příští rok pojede s námi. Dííííky moc
|
brut
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2011 01:30
- Nahlásit
Fajka
škoda že už odjéchala Bruuuuuu bó sem na ní neměla čas vůbec krzevá intenzívní výcvik noooo
mrzí mě, že jsem se s tebou nerozloučila, ale jsem ráda, že jsem Tě po dlouhé době viděla a doufám, že kapne brzké setkání ,navíc, výcvik byl v té chvíli důležitější , šak si to vybereme jindy
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2011 06:48
- Nahlásit
Dobré ranko,
brut
že se mi vůbec nechtělo odjet.
setkání s lidmi, kteří jsou naladěni na stejnou notu, nesmírně nabíjí
Jů tys dostala hrneček..... fotni někdy
Jste přátelé za všechny peníze a jednou se z Vás posxru". No a my rozbalili..... růžovej toaleťák a dvě čokoládové růžové mince V tu chvíli jsme málem skončili pod stolem... dostala nás všechny paní majitelka velkofora
To je fakt růžový nezmar zvířeeee
Veselá kráva
tákže nakonec jsem se dostavila i já
moc děkujeme za dárečky
nó nebylo to moc originální snad aspoň čtyřnožce trošku potěšili
|
brut
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2011 10:16
- Nahlásit
Zdravím vespolek
Sem celou noc nespala. Včera při mém příjezdu (21.45) byl náš dementní soused ožralej jak zákon káže a usmyslel si, že poleze po žebříku na strom ořezat větve. Než jsem se stihla rozkoukat, převlíct a vybalit, tak na mě zvonila jeho manželka s prosbou, jestli by jí nemohl Brůtíkovec nepomohl souseda zvednout ze země, páč samozřejmě spadl ( z výšky cca 2,5m). Sem vyslala synka,aby šel situaci obhlídnout, popadla mobil a klusala též. Soused se svíjel nazemi, nadával a mlátil rukou okolo sebe. No, můj příchod ho lehce vyděsil ( nemluví se mnou od doby, kdy jsem mu pohrozila policajtama, když mlátil manželku), takže alespoň ztuhl. Ve chvíli, kdy jsem chtěla zavolat záchranku, protože byl zkroucenej, jednu ruku vytočenou a tekla mu krev, tak zase začal vyšilovat a chtěl domů. Takže ho synek s podporou manželky zvedl, odvlekl k nim do kuchyně a já ještě jednou zkusila volat záchranku. Málem se zbláznil. Takže jsem se jen dohodla, že budu na telefonu, kdyby bylo potřeba a šla domů. Od tý doby začal maraton telefonátů, který vyvrcholil v půl šestý ráno příjezdem záchranky a odvozem souseda do špitálu ( to už bolestí demoloval byt). Podle všeho má nejen vykloubené rameno, ale roztříštěnou ramenní kost, zlomenou pažní, do toho prasklých několik žeber, otřes mozku ( nevím jakýho, když žádnej nemá) a pochromaný záda. Až úplně vystřízliví tak půjde na operaci. Doufám, že si ho tam nechají alespoň pár měsíců, aby od něj byl konečně klid.
denyk
setkání s lidmi, kteří jsou naladěni na stejnou notu, nesmírně nabíjí
to taky, ale hlavně jsem se s nima konečně sešla najednou, což na tom všem bylo nejlepčejší
Jů tys dostala hrneček..... fotni někdy
pokusím se.... tenhle hrneček je za normálních okolností hnědej, když do něj naleješ horký čajík, tak se začne odbarvovat na bílou a objeví se tam krásná fotečka plesnifců, prostě bombááá
To je fakt růžový nezmar zvířeeee
spíš magoooor, ale musím říct, že se jí růůůžová pomsta povedla. Teď když budem na hajzlíku, tak si na ní vždycky vzpomeneme
tákže nakonec jsem se dostavila i já
ty si fáákt krááá...čmera, střelená
nó nebylo to moc originální snad aspoň čtyřnožce trošku potěšili
bylo to naprosto úžasný a ne že ne.... díky moc paní naše
|