Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1269 . 1270 . 1271 . 1272 . 1273 . 1274 . 1275 . 1276 . 1277 . 1278 . 1279 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2011 18:07
- Nahlásit

brut
Pekna reprtaz! ta domluva s pruvodcima byla prozirava!
Podle všeho má nejen vykloubené rameno, ale roztříštěnou ramenní kost, zlomenou pažní, do toho prasklých několik žeber, otřes mozku ( nevím jakýho, když žádnej nemá) a pochromaný záda.
Ty blaho, se dobre dobil, blbecek!
denyk
setkání s lidmi, kteří jsou naladěni na stejnou notu, nesmírně nabíjí
A taky krome toho este vic muze dobijet prostredi, klidek, cucet do Labicka na ondatry a ryby, do ohynku a pak resit rano zanet spojivek, hladit telatka a kravicky (me neee), koniky a hribatka, cucat od tech kolosu energii, kterou ti pak vezme okamzite cokl, kdyz bude delat blbecka.. atd...

kachna_
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2011 08:50 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

Rumštajnvespolek
Výlet na trapnou Řípu (moc lidí, moc krátký) se vydařil díky černočajovům, pořídila jsem si tam krásnej úžeh, takže jsem se v noci splazila z ložnice, ne z Řípy dolů a poprosila Michala aby dal psům, protože ráno měli dietku. No, tak jí měli i večer .
Černej čaj - muš je skvělej výcvikokaz, asi bych mu taky dala oboječek a vycukala ho, že NESMÍ

brut
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2011 14:34
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Včera jsem byla v Práglu řešit pár věcí, které "hořely" a vrátila se pozdě večer... teda byla jsem přivezena, páč od rána byl opět problém s trolejí na kolejích.

Fifi
Pekna reprtaz! ta domluva s pruvodcima byla prozirava!
díky .... jj, domluva byla super a jejich buzení též, na jemné:"Vstávejte, bude Chlumec" jsem nereagovala, takže to zkusil hlasitěji a když nezabralo ani to, tak mě poplácal po ruce. Měl štěstí, že uhnul, páč jak jsem se lekla, tak jsem mu málem vyrazila zuby

Ty blaho, se dobre dobil, blbecek!
jsem myslela, že mě klepne z magora dementního

taky krome toho este vic muze dobijet prostredi, klidek, cucet do Labicka na ondatry a ryby, do ohynku a pak resit rano zanet spojivek, hladit telatka a kravicky (me neee), koniky a hribatka, cucat od tech kolosu energii, kterou ti pak vezme okamzite cokl, kdyz bude delat blbecka..
pravdu díš

kachna_
Výlet na trapnou Řípu (moc lidí, moc krátký) se vydařil díky černočajovům
na Řííp už v životě nejdu.... ten krpál jsem téměř vyběhla, protože nebyl čas na pomalý stoupání a pak nahoře odumřela. Navíc byla šílená zima... brrr, nemusím opakovat všechno

muš je skvělej výcvikokaz, asi bych mu taky dala oboječek a vycukala ho, že NESMÍ

Fifi
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2011 16:34
- Nahlásit

brut
tak mě poplácal po ruce. Měl štěstí, že uhnul, páč jak jsem se lekla, tak jsem mu málem vyrazila zuby
Pro dobrotu na zebrotu, nebo spis na zubni..
Info - rrruzove komando zakufrovalo ve Skrivanech (nechapu, prdel sveta ) ale jiz se neozyvaj, tak snad to nasli.
Mela jsem prevelmi milou navstevu Jeblonovitou, miluju vychovane deti (Maugliho tuplovane)! Jsem rada, ze ma jablon dalsiho velmi oskliveho psa, pan de Vito se libil Bazusakovi tuze moc, zpocatku teda neverila, ze to neni pidiopicka ci krysa, ale pak se vyradili.
Cechum zdar a rusakum zmar!

brut
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2011 16:46
- Nahlásit

Fifi
Pro dobrotu na zebrotu, nebo spis na zubni..
jj, sem se mu omlouvala, ale myslím, že příště tak moc ochotný nebude

rrruzove komando zakufrovalo ve Skrivanech
skvělééé, díky za info ... šak růůůůžové komando má za úkol sem hodit info, že sou doma ( teda nejen tohle komando, Fajkovic a Janiíí jsou na tom stejně)

Mela jsem prevelmi milou navstevu Jeblonovitou, miluju vychovane deti (Maugliho tuplovane)!
tak tomu říkám krásné nedělní odpoledne ... taky mám ráda vychované děti ( před chvílí jsem zase krotila smečku nevycválaných cikáňat, co mi řvou pod oknama a kopou balon do auta )

Cechum zdar a rusakum zmar!
souhlas!!

denyk
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2011 16:54
- Nahlásit

Hezké odpoledne,
my měli krásný víkend, včerejší procházKA se protáhla na 14km.
Bohužel i včera problém s puštěným psem, kterého majitel byl doma a psa měl puštěného " jen tak" kolem baráku .
Byl to Flat coated retrívr. Jdeme po cestě najednou se k nám přiřítil, já psa na vodítku, flat šel mezi nás psa asi "očuchat" a vznikla mela. Bohudík to bylo rovnou před barákem majitele, který chvíli potom, co slyšel rachot vyběhl ven a psa si odtáhl.
Náš pes bohudík jen oslintanej, já trochu škráblej palec.
Ale pro našeho psa, zase nepříjemnej zážitek, zhruba po měsíci.
Měla jsem v sobě dvě piva, tak jsem neohroženě vynadala majiteli, proč ho nemá na oploceném pozemku a nebo s ním není venku a že teda psa prohlídnu a jestli bude pokousanej, budu po něm chtít náhradu.

brut
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2011 17:03
- Nahlásit

denyk
Bohužel i včera problém s puštěným psem, kterého majitel byl doma a psa měl puštěného " jen tak" kolem baráku

Měla jsem v sobě dvě piva, tak jsem neohroženě vynadala majiteli, proč ho nemá na oploceném pozemku a nebo s ním není venku
pašááááák, dobře jsi udělala

Tak a teď něco pro odlehčení:

Sedí si tak malý kluk ve slovenském dresu na ulici a strašně brečí.. Jde kolem Bůh a říká: Proč pláčeš?.. Řekni mi co tě trápí a já to napravím-jsem přeci Bůh.. Malý kluk jen zvedne hlavu a řekne: V pátek hrajeme s Čechama... Bůh jen sklopí hlavu, sedne si vedle kluka a pláčou spolu..

Moc se mi líbí, kor když si představím, že ten dres nebude slovenský, ale ruský

Fifi
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2011 17:03 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

denyk
Náš pes bohudík jen oslintanej, já trochu škráblej palec.
Skrablej jako zubem od nekteryho z nich? Poradne vycisti.. A blbouna zrzavyho fest prohlidni, vsak vis.... A dobre, zes majitele servala, to ho nechava takhle litat? CO kdyby se kvuli nemu vysekalo auto nebo tak neco?
já psa na vodítku, flat šel mezi nás psa asi "očuchat" a vznikla mela.
V tehle pripadech ja sem hnusna, stahuju si svyho cokla za sebe a neprdim se s poradnym zajecenim, pripadne nakopnutim cizaka, proste prese me no pasaran. Bo jak by se rotvice pustila do dila, bylo by zle.
Ale pro našeho psa, zase nepříjemnej zážitek, zhruba po měsíci.

brut
Bůh jen sklopí hlavu, sedne si vedle kluka a pláčou spolu..

brut
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2011 17:09
- Nahlásit

Fifi
V tehle pripadech ja sem hnusna, stahuju si svyho cokla za sebe a neprdim se s poradnym zajecenim, pripadne nakopnutim cizaka, proste prese me no pasaran. Bo jak by se rotvice pustila do dila, bylo by zle.
u nás je tohle taky samozřejmostí... plesnifci by se moc nepárali a škoda by byla veliká

Fifi
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2011 17:17
- Nahlásit

brut
Nemam rada rusaky, nemam rada rusaky... cunata, stejny jak kanadaci, jak prohravaj, zacnou sproste prasit.
u nás je tohle taky samozřejmostí...
Tak nejak, no. Denyky naucime.

brut
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2011 17:24
- Nahlásit

Fifi
Nemam rada rusaky, nemam rada rusaky... cunata, stejny jak kanadaci, jak prohravaj, zacnou sproste prasit.
raději nesleduju, jen poslouchám...

určitě a ještě něco navíc jí přidáme

Fifi
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2011 17:32
- Nahlásit

brut
a ještě něco navíc jí přidáme
Bojim se zeptat, co....

brut
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2011 17:38
- Nahlásit

Fifi
Bojim se zeptat, co....
mnoooo, třááá spoustu dobrých rad

Janiii
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2011 18:39
- Nahlásit

hlásím návrat!!!!!!!!!!

a na truc Ramštááááájn NEPOZDRAVIM!!

lidičky, bylo to ... prostě ... no prostě ....
ať to napíšou ostatní, já bych nebyla objektivní

ale bylo mi s váma MOOOOOOOOC DOBŘE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

brut
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2011 18:48
- Nahlásit

Janiii
hlásím návrat!!!!!!!!!!
první vlaštovka je tu

lidičky, bylo to ... prostě ... no prostě ....
ale bylo mi s váma MOOOOOOOOC DOBŘE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
.... moooooc pěknééé a škoda, že jsem musela domů

denyk
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2011 19:17
- Nahlásit

Fifi
zubem od nekteryho z nich
v tý rychlosti ani nevím
zrzafce jsem prohlídla skrz naskrz, abych na majitele flata mohla ještě zabouchat, kdyby něco

stahuju si svyho cokla za sebe
můj čokl byl mezi mnou a mým přítelem, ale stejně se k němu dostal

brut
máš štěstí, že nejsem vfstahovačná
já nejsem moc fanouškovský typ ani bych nevěděla, komu fandit, že? tak vždycky říkám, že ať to dopadne jakkoliv, "naši" vyhrajou

Fifibrut
určitě a ještě něco navíc jí přidáme

se taky bojím zeptat CO

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2011 19:25 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

R CO??

RRRRRRRRRRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!

jsme doma, BYLO TO BOŽÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ, BOŽÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ, ÚPLNĚ NEJLEPČEJŠÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ!! A LÍBILO MOCINKY FŠEM, FŠEM MNĚ, HOŠÍČKOVI AJI BRTNIKOVI

PŘIŠTÍ ROK COOO, JEDEM ZNOVUUUUUUUUUUU!!!

Vůbec se nám nechtělo domu, ani Brtnikovi a to mu už odjeli i ten autobus s holčičkama D

Kdybych nebyla tak znavená, zpívala bych si cestou některé z písní včerejšího vjéčera, jako že třeba Paní mááá to..... a nebo Čpíííí podkonííííí panebože fčerejšek byl dokonalej, bojofka úplně nejlepčejší.

A cooo? A MUSÍM POCHVÁLIT HOŠÍČKA SVÉHO NEJMILEJŠÍHO, NEJHODNĚJŠÍHO A NEJZLATĚJŠÍHO. Všechno to krásně zvládal
a ještě i hezky poslouchal, fungoval i pracůval.

Dostali jsme oba pochvalu od paní vycvikářky, jsem HRDOBEC!! Pochválený jsme byli, že si rozumíme, že víme co chceme a prostě dobrý. Jsem ráda, že jsem si věci mohla dělat hásky po svým a necpat pséka, kam nechcu

Enem ty stopy, ty teda fakt ráno nevyšly, kuře se nedostalo ze sítě

DÍKY MOC BYLO TO FAKT SUPROVÝ a BYLO NÁM FŠEM FAJN

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2011 19:35
- Nahlásit

Janiii
pani - my sme se nevyrovnaly!! My sme tetkon nevyrovnaný!

a jdu napsat mamince a podíkovat ještě jednou, fakt to bylo super

jo a ještě pro ostatní:

Nalejvárna od pana Ščučky byla velmi poučná. My sice v družstvu nebyli, ale včer odpolko jsem se přidružila jen na čumendu. Moc se mi líbí způsob jakým s čoklidama pracuje, jak je přečte, jak se to snaží dělat tak, aby to bylo nejlíp pochopitelný pro psa a všechno naprosto pozitivně. Že při tom pánik vypadá ovšem jako naprostej idiot, je zcela logický

brut
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2011 19:36
- Nahlásit

denyk
máš štěstí, že nejsem vfstahovačná
neříkej, že se ti ftíípek nelíbil?

já nejsem moc fanouškovský typ ani bych nevěděla, komu fandit, že? tak vždycky říkám, že ať to dopadne jakkoliv, "naši" vyhrajou
to je zajímavá dedukce, ale jsem na tom podobně, páč fandím napůl... ale ten ftíípek se mi prostě moooc líbil

PetraK
se taky bojím zeptat CO
ty se boj, ale denyk nemusí

jsme doma, BYLO TO BOŽÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ, BOŽÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ, ÚPLNĚ NEJLEPČEJŠÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ!! A LÍBILO MOCINKY FŠEM, FŠEM MNĚ, HOŠÍČKOVI AJI BRTNIKOVI
to je vynikající kombinace

Vůbec se nám nechtělo domu, ani Brtnikovi
jestli ani Brtníkovi, tak je vyhráááno, skvělýýý

A MUSÍM POCHVÁLIT HOŠÍČKA SVÉHO NEJMILEJŠÍHO, NEJHODNĚJŠÍHO A NEJZLATĚJŠÍHO. Všechno to krásně zvládal
a ještě i hezky poslouchal, fungoval i pracůval.

šak furt říkáme, že je zlatíčko

Enem ty stopy, ty teda fakt ráno nevyšly, kuře se nedostalo ze sítě
ani jednou?

PŘIŠTÍ ROK COOO, JEDEM ZNOVUUUUUUUUUUU!!!
supééér, Al bude mít velikou radost,když tam bude mít nějakou obět

brut
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2011 19:37
- Nahlásit

PetraK
Nalejvárna od pana Ščučky byla velmi poučná. My sice v družstvu nebyli, ale včer odpolko jsem se přidružila jen na čumendu. Moc se mi líbí způsob jakým s čoklidama pracuje, jak je přečte, jak se to snaží dělat tak, aby to bylo nejlíp pochopitelný pro psa a všechno naprosto pozitivně. Že při tom pánik vypadá ovšem jako naprostej idiot, je zcela logický
takže příště se zůčastníš též?

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2011 19:37
- Nahlásit

sáááááákra jsem zapomněla , že voni se tu vlasntě neobjevijou fšicí, ale jsem fakt ráda, že jsem mohla poznat Hagísofce a taky ÁááLenku a Filipa, takže prosím tímto Fajku a Janíííí, esli by jim to nemohli vyřídit, fakt supr sestava

Janiii
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2011 19:49
- Nahlásit

PetraK
My sme tetkon nevyrovnaný!
kvůli tomu jsi telefénovala? já plovala ve vaně, ačkoliv nejdu na karneval
jestli se ti zastesklo, tak volej znovu, ráda tě uslyšim, ale jestli je to kvůli nevyrovnání, tak šetři kredit, páč já taky ještě nevim co a jak, mamče jak nebylo dobře, tak mi to neřekla. takže až se vyjádří, pošlu to dál a ty to pak nějak pošleš po holubovi nebo až se uvidíme, to je v pohodě, jo??

Vůbec se nám nechtělo domu, ani Brtnikovi
to jsme rádi

a jdu napsat mamince a podíkovat ještě jednou, fakt to bylo super
estlivá chceš chválit veřejně, tak můžeš na webovky

Jsem ráda, že jsem si věci mohla dělat hásky po svým a necpat pséka, kam nechcu
na tohle je Jára výborná, jsem ráda, že jsi byla u ní ve družstvu. ikdyž ostatní jsou taky super, to samozřejmě

ale jsem fakt ráda, že jsem mohla poznat Hagísofce a taky ÁááLenku a Filipa, takže prosím tímto Fajku a Janíííí, esli by jim to nemohli vyřídit, fakt supr sestava
ÁÁÁÁLenka je tady registrovaná (tuto debatu jsem včera večer otevřena, ale skončili jsme uplně u jiný registrace, pamatuješ????), tak třeba se tu objeví, zkusim ji popostrčit
ale jinak samozřejmě vyřídím.
a to jsi poznala ji jen jako jednu z mnoha kamarádů, který tam mám!!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2011 19:51
- Nahlásit

Fifi
čůs pani, už to k tej návštěvě nebylo, nestíhali bychom vůbec, odjezd byl fakt pozdě.

Nakonec jsme to teda našli, ale byla to šichta Dary předány-bylo toho slušně, čokli prodrbáni, prokrmeni asi tunou pičkotůch. Jsem ráda, že se to povedlo zorganizovat.

brut
takže příště se zůčastníš též?

jistě, být debilem je moje profese ono i stačilo ho pozorovat, poslouchat, nasávat informace, pozorovat jeho, psa i páníčka, člověk si uvědomí spoustu věcí.

ani jednou?

nenene, nevyšlo to nějak jako , nebo co , kuře se prostě ze sítě nedostalo

šak furt říkáme, že je zlatíčko

jojo, bez košiku bos, nenatloukl si nos, hásky fungoval, vnímal - aji když cvičil vedle přelíbezné pyrenejky Theušky. Hezky fungoval i vedle pitbula naší paní výcvikářky, kterej dost hodně připomínal toho, co ho sejmul, takže panika , zvládnul dlouhodobý odložení , odložení, kdy byl Amigo přivoláván uličkou a Ešus ležel "jako první na ráně", ani se nehnul. ustál to.

Jsem ráda, že nás někdo po delší době posoudil. Největší pochvalou mi bylo to, že Ešusovi rozumím, že ho znám, netlačím do něj a že to mám srovnaný ( Brtnik teda tvrdil, že to mám spíš rozdaný , tak nevim :confused

A VÍTE CO?? MÁM NOVOU KÁMOŠKU. JMENUJE SE FÁÁÁJKÝÝÝŠ. LEŽELY JSME SPOLU NA RUČNIKU HEČ! Dávála mi pacičku, šla se mnou do domku, vedla jsem ji na vodítku. JE TO PRINCEZNA SLIČNÁ ŠIKOVNÁ. Miluju jí

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2011 20:02
- Nahlásit

Janiii

kvůli tomu jsi telefénovala?

jistě, sem se vorosila

ačkoliv nejdu na karneval

já jo, pudu za prase, sem červená jak čunik

estlivá chceš chválit veřejně,

díky za odkaz, hůůůž se stalo.

, že jsi byla u ní ve družstvu. ikdyž ostatní jsou taky super, to samozřejmě
fakt paráda, hrozně mi to sedlo.

pamatuješ????),

ne, ee, pamatuju si jen, že Paníí máá .....

Janiii
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2011 20:07
- Nahlásit

ne, ee, pamatuju si jen, že Paníí máá
tohle bude asi jediná situace, kdy budu ráda za to, že jsem v práci už v jiný kanceláři než doteď - moje kolegyně tuhle písničku má totiž ráda a čas od času ji v práci pouštěla - myslim, že bych nebyla schopná slova jak včera při telefonátu s tlumočnikem

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2011 20:08
- Nahlásit

Fifi
Maugliho tuplovane
hele pozor, to je moje vytipované děcko, mám ho zamluvenýho už od malinka, ti to jabloň potvrdí, takže jako pozor, pak čék neřekne a vyfouknou mu před nosem i naplánovaný adaptační děcko! ))))

A nemůžeme Sádlíkovi udělat prostě květnový narozky společně hromadně? Tváří se smutně, protože na to, že je jí jedenáct rokůch, má málo dárkůch a neni tam žádná autodráha! To je jasná věc. Chtěla bych Sádlovi oblíbenýmu mýmu přát v květnu, neboť je to hezký měsíc!

Janiii
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2011 20:09
- Nahlásit

pudu za prase, sem červená jak čunik
tyjo já taky, ale jen trochu, mazala jsem se hodně zvenčí, narozdíl vod vás, co jste se mazali vnitřně
ale dneska jsem to flákala a při cestě dom mě už hřál gezicht

Fajka
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2011 20:10
- Nahlásit

Ráááááááááááááááááááááááááááámštáááááááááááááááááá ááájn, aneb paní máááááááááááááááá se máááááááááááááááááááááááááááááááá
lidi to byla jízda !!!!!!
sem nabitá, nabítá, nabitá.... že mě to vydrží na dlouho!
Moc dík všem co tam byli ! a hlavní dík organizátorů bo jsme se díky nim měli kde takhle krásně sčuchnout

Jistě že MUSI Ešusová přístí rok znova!!!! bo ty stopy jí prostě nevodpustim !!!! Já byla všechny tři dny a Ešusová ani jednou zato se ale k rásně vypinkala do rrrrrrrrrrrrůůůůůůůůůůůůůůůůůůžováááááááááááááá

Jako jedno z nej nej pozitív vidím že jsme neotrávili Brtníka ...ba naopak že je nadšen

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2011 20:11
- Nahlásit

Janiii
myslim, že bych nebyla schopná slova jak včera při telefonátu s tlumočnikem

týý voe, to bylo děsnýýý takhle se vožrat hned z kraje večera

Ramštááááájn NEPOZDRAVIM!!
no takže si di hezky sednout, páč s postáváním před zábradlim máš utrum dokud se nenaučíš slušně pozdravit

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2011 20:14
- Nahlásit

Prosimvás a měli ste sbalený fšecko? Asi ste neměli pokrýfku hlaf, neboť jste jakési podezřelé...nebo to byla akce mladých pěstitelů LSD )) SLunko s váma dělá velké divy, děvy )) U nás úspěchy taky proběhly, prostě další splněný zkoušky, ňáký ípa a šéháčka, no, Máňa moje chytrá a krásná rozdělovala body a trachei, už má v plánu, že se chce podívat příští týden do letňan na výstavu. Děcka, je to pech s tim chytrym psem, úplně se bojim, že si tamv neděli koupí grifonka jako Jebloň.
Co jste cvičily pipky?

<< 1 ... 1269 . 1270 . 1271 . 1272 . 1273 . 1274 . 1275 . 1276 . 1277 . 1278 . 1279 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání