| Autor |
Zpráva |
mishi
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2011 09:46
- Nahlásit
V Liberci přes noc sprchlo, měli jsme na prochajdě takovej ten příjemnej vzdoušek po dešti...
Fajka
Popelko, 2000 kusů čeho? Asi to bylo něco hodně titěrnýho, když se to vešlo do pytliku.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2011 10:02
- Nahlásit
mishi
Popelko, 2000 kusů čeho? Asi to bylo něco hodně titěrnýho, když se to vešlo do pytliku.
ale to sou takový malý válečky má to v průměru asik 4 mm a dlouhý to je necelej cenťák ....... nésem ani fpůlce
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2011 10:25
- Nahlásit
RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
RRRRRRRRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!
Fajka
no neroztrh se mě ten pytlík???
Hele ty Popelko, ty máš furt nějakej problém s pytlikama viď? nejdřív je začóruješ někde a tetkon už je rovnou trháš
takže já tady vlastně jako asi ani nejsem
jo radši si di sbírat miniatůůůrní válečky, je to bezpečnější
denyk
teda pracující (někeří) už mají téměř půl šichty za sebo
jen si nevyskakuj, vono v pindělí už ti sklapne taky
ikdyž včera bylo totálně dusno
hele tady třá je dusno furt tetkon , dostali jsme čekuládky.... kdepak asi tetkon ležej? Bréca růžová je má na stole bude krásně klustáááááááááááááááááááááááá, bude rosůůlkovatááááá, bude z ní žůůůžovej amarooooun
mishi
že ešusová po včerejšku odpadla?
ssst ne jsem tu a v plné zbroji
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2011 10:26
- Nahlásit
jo a dělá se mi z neuuurvovýho vypětí ze fčerejška megaobří ten.... opar , budu mít držku jak havajskej domovnik
Nedíval jste se fčera někdo na Breinstórm? Miluju ten film, je boží a fšicí tam skvěle hrajou.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2011 10:29
- Nahlásit
PetraK
rosůůlkovatááááá, bude z ní žůůůžovej amarooooun
vybledlej amaroun z ní bude...
Hele ty Popelko, ty máš furt nějakej problém s pytlikama viď? nejdřív je začóruješ někde a tetkon už je rovnou trháš
já nééé to von sááám ..mě jen upadl z ručičky
a tamten se furt nenašel
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2011 10:36
- Nahlásit
Fajka
vybledlej amaroun z ní bude
heheeejehehééé já vim, že to neni ani trochu pěkný smát se lidskýmu neščestí, neni. neni. vim to, ale v týdle situaci je mi to fůůůčik
von sááám
jistě, jistě to zas ten džíponec Vono Setosamo
a tamten se furt nenaše
taky ví určitě proč je lepčí bejt někde zašitej, než roztrženej
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2011 11:12
- Nahlásit
Fajka
Hotovo?
PetraK
Viděla jsem, ty boty jsou součást velmi kvalitní zbroje.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2011 11:18
- Nahlásit
mishi
Hotovo?
naifko, esli ten pytlik bude sbírat tak dlouho, jako hledá ten co ho ztratila, tak nebude hotová nikdy a nebo takhle bude hotová, to jo, ale sesbíraný to nebude
ty boty jsou součást velmi kvalitní zbroje.
no je pravda, že když se k tomu přinačte moje rychlost chůze, tak se vlastně moc nedivím, že když to mastím chodbou, tak kolegové s přitulej ke zdi . a sou kapek hlučný, hrozně dupou, ale já asii dupu ve všem, ondynoj jsem zkoušela, esli umim chodit normálně jako vostatní, ale nejde mi to, když se snažim o normální chůzi vypadám tuplem jako idiot
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2011 11:23
- Nahlásit
PetraK
když se snažim o normální chůzi vypadám tuplem jako idiot
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2011 11:30
- Nahlásit
mishi
Hotovo?
jo a já taky přesně jak píše tady naše paní Ešusová
PetraK
když se snažim o normální chůzi vypadám tuplem jako idiot
se ale moc snažit nemusíš viď ?
mishi
helejte paní mišadlová a jak dlouho vlastně ste to kondrvajco? ste nám ničehož nic neprozradila už dlouho? a kdy bude vaše díťátko chodit na lup do ledničky a pít vodu z lovoru pro pséka? jako u tady velectěné paní Kachýnkové ?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2011 11:43
- Nahlásit
Fajka
se ale moc snažit nemusíš viď ?
hele ty moudrá osobo, přemoudřelá osobo, di si laskvavě sbírat válečky, sešívat pytliky a hledat pytliky, jo??? páč aby Ti tam nepřišla vánice nějaká, je ešče březen, to bych stihla
a jak dlouho vlastně ste to kondrvajco
to je fakt, ať se kouká pochlubit.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2011 13:50 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
Rumštajnvespolek
byla jsem včéra v Praze. Hledala jsem ulici Jindřicha Plachty 27. Vyrazila jsem od Anděla, pobloudila na Zborovské, došla až k Vltavě a pak se ulicí Jindřicha Plachty vrátila zpět na Anděla. Jsem nějak zapomněla, že se baráky číslují od Vltavy, ne k Vltavě. Hezká procházka to byla
Jinak jsem se začetla do místních nově zakládanejch témat. Je to docela smutný, někdo přijde, na něco se zeptá (edit. a jestli je to psíček nebo ne, je celkem podružný) a hned se vynoří pět lidí,že je to psíček a za chvilku jeden po druhym háže kreténama, debilama a idiotama
bude vaše díťátko chodit na lup do ledničky a pít vodu z lovoru pro pséka? jako u tady velectěné paní Kachýnkové ?
zapomnělas ještě na aportování
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2011 15:46
- Nahlásit
kachna_
Vyrazila jsem od Anděla
a neozvala se
do místních nově zakládanejch témat. Je to docela smutný, někdo přijde, na něco se zeptá (edit. a jestli je to psíček nebo ne, je celkem podružný)
no jo, no když - já nad tím zrovna včera dumala. Ono Psíček tím, jak tady svýho času to zakládání ftipných témat rozjel, tak taky tím pádem rozjel to, že každej už tak hodně předpokládá, že si tady z lidí dělá někdo srandu, takže .......... nejvíc lídí nereaguje, někdo to okomentuje, někdo se zapojí. Bohužel ke škodě těch, kteří to třeba i potřebují, jenže.... ať chce nebo ne, tohle je Psíčkovo dítě on si stěžuje, jak tenhle server upadl, ale má na tom bohužel i kus svýho podílu. škoda.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2011 18:28
- Nahlásit
PetraK
jo a dělá se mi z neuuurvovýho vypětí ze fčerejška megaobří ten.... opar , budu mít držku jak havajskej domovnik
škoda že jsem to nečetla dřív, taťkovi když se začíná dělat opar, tak na to naplácá čistej Tea Tree Oil, několikrát denně a občas se mu to povede tim i zastavit ... ale chce to asi z kraje. my ten olejíček prskáme na všecko
mishi
no nazdááááár, ty tajnůstkářko!!! nějaký podrobnostě viz otázky Fajfky by nebyly??
PetraK
JO! pani! koukněte na sovu!!!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2011 19:23
- Nahlásit
Janiii
JO! pani! koukněte na sovu!!!! ,
jůůůž sem tam byla a poslala ptícu zpět.
Díky za ten tip s TTO - mám ho doma, nenapadlo mě to - nevím proč , taky ho hodně používám. až dojím, tak to tam naplácám, nechce se mi večeřet TTO
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2011 19:32
- Nahlásit
PetraK
poslala ptícu zpět
taky tak - ta se nalítá, holka jedna
taky ho hodně používám. až dojím, tak to tam naplácám, nechce se mi večeřet TTO
já dneska snídala propolis - udělal se mi hnusnej aft a taky jsem vypadala jak havanskej domovník ... pálilo to jak sviň, ale pomohlo
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2011 19:34
- Nahlásit
S těma havajskéma domovníkama, některé dámy by byly rády, kdyby měly plné rty
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2011 19:39
- Nahlásit
některé dámy by byly rády, kdyby měly plné rty
nojoo, ale co je moc, to je moc
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2011 19:49
- Nahlásit
Janiii
chápu mně se opary nedělají ťuk ťuk ale je to vopruz vím, kámoška někdy má třeba 4 vedle sebe a pak vypadá jak Andželína Džolí
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2011 19:51
- Nahlásit
mně se opary nedělají ťuk ťuk
ťuk ťuk mně taky ne - ale na afty teď docela trpim, naštěstí ten propolis je na ně skvělej a za chvíli mam pokoj
lidi já se taaaaaaak těšim na víkend
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2011 19:52
- Nahlásit
PetraK
TTO
těžkej topnej olej?
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2011 19:54
- Nahlásit
Janiii
jo propolis si kdysi dělával můj pradědeček, mocinky dobrá věc, ale né pro toho, kdo je na něj alergickej.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2011 20:09
- Nahlásit
mocinky dobrá věc, ale né pro toho, kdo je na něj alergickej.
zas ale pro jiný problémy zapomene na aft a opar
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2011 20:10
- Nahlásit
kachna_
TTO
těžkej topnej olej?
v případě Ešusky bych se tomu nedivila jinak je to ale tea tree oil
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2011 20:16
- Nahlásit
Brý ramštajn....
su nějaké vycucanéééééé a hunavenééé ted sem se dočetla že pošta zdražuje nechápu..dneska sem posílala pár vobálek a nechala sem na poště 3.745 Káčé jako dybych to rozvezla tak to snad bude levnější
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2011 20:16
- Nahlásit
su nějaké vycucanéééééé a hunavenééé
hlásím se do klubu a jdu normálně chrápat nějak mě to všechno vyčerpává
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2011 20:17
- Nahlásit
Janiii
taky tak - ta se nalítá, holka jedna
odpovím pak ,jo? tetkon vařim a odskakuju
nojoo, ale co je moc, to je moc
jo, přesně, čék se chce napít, přiloží hrnek k hubě a nedosáhne na něj
Janiii
kachna_
TTO
těžkej topnej olej?
v případě Ešusky bych se tomu nedivila
víte co ste?? Víte co ste???
Ne já vám to neřeknu! A vy budete zvědavý a budete se v noci vodkopávat zvědavostí, bude vám zima, nevyspíte se to bude můj trest
lidi já se taaaaaaak těšim na víkend
mi řikej, mi řikej. celý dva dny neuvidim růžovou , jen zelenoooooou barvuuuuu
denyk
některé dámy by byly rády, kdyby měly plné rty
no jo, ale vono je to dycky jen napůl
pak vypadá jak Andželína Džolí
hele můžem jí dohodit Breda, Fajfka jednoho myslim zná
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2011 20:20
- Nahlásit
Fajka
jako dybych to rozvezla tak to snad bude levnější
,
no, zvlášť když adresa bude třá
Brno - sklad
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2011 20:23
- Nahlásit
PetraK
Breda, Fajfka jednoho myslim zná
jooo Bredík Pitůůůch už je asi na pravdě booožííí už sem ho vod podzima neviděla
no, zvlášť když adresa bude třá
Brno - sklad
Zásobování - Brno...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2011 20:27 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Fajka
Zásobování - Brno
jo to je fakt, to je mnohem přesnější
poooooooooooooooooomooooooooooooooooooct, sem si díky tobě zas poplákla a nejni to jen tim, že sem strouhala cibul do sekajdy Záááásobování - Brnoooooooooooooo, HÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍF MÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍR!!
GIIIIIIIIIIIIIIIIIIB MIR BENCÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝN!!
JEHEHÉÉÉÉÉÉHŮŮÁÁÁÁÁÁÁHAHÁÁÁÁÁÁÁ
jooo Bredík Pitůůůch už je asi na pravdě booožííí už sem ho vod podzima neviděla
Ajo vlastně si mi to řikala
|