| Autor |
Zpráva |
Fajka
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2011 11:37
- Nahlásit
Ramštááááááááááááááááááááááájn
denyk
jsem byla na kontrole a v pondělí šupky do kolbenky...to bude vstáváníčko
no to je taky dost! :smirk řece se nebudeš válet furt doma zatím co vostatní (nebudu jmenovat ) musej chudáci dříít ..prokryndapááána
PetraK
pani soucítím s váma a držím palčáky...mě taky dost pomohlo před tím trháním dyž sem dochtoroj řekla že jediný co mě utěšije je to že dyž mu tam na tom křesle humřu bude mít voplejtačky a průser von a že mě huž to bé fuk..takže aby se mnou jednal jako v rukavičkááách
bojim, víc než paboukůch
no je fat že zbař je horšejší než paboook
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2011 11:39
- Nahlásit
Fajka
+takže aby se mnou jednal jako v rukavičkááách
: no jo , ale vona se mnou už pani dochtorka líp asi zacházet nemůže, Hele já sem dycky tak nervozní a tak funim, že nakonec funíme fšickni v tý ordinaci, včetně sestry
že zbař je horšejší než pabooo
že jo? navíc pabouk nemůže vrtat, zatimco zubař se po stěně plazit může
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2011 11:51
- Nahlásit
PetraK
no jo , ale vona se mnou už pani dochtorka líp asi zacházet nemůže, Hele já sem dycky tak nervozní a tak funim,
jako paní já sem si myslela že široko daleko největší hysterka co se zubaře týká sem já ale jak vidím tak asik ste lepčí
já totiž vod tý doby co vím že prostě mě umrtvý i vrtaní kazu tak už to neřeším a cestou k zubařoj klidně usnu
před trháním teda né to sem se bál bo sem při prvním nevěděla co mě čeká a při druhým už sem to právě věděla moc dobře
že zbař je horšejší než pabooo
že jo? navíc pabouk nemůže vrtat, zatimco zubař se po stěně plazit může
nezapomen tudle teorii před zubařkou zmínit at se taky zasměje
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2011 12:03
- Nahlásit
Fajka
co vím že prostě mě umrtvý i vrtaní kazu
no jo, já to vim, hlava to ví, všiící to vědí, ale mozek prostě odmítá přijmout skutečnost, že to PROSTĚ BOLET NEBUDE A NEMUSIM SE BÁT, že už to je jen o zvuku , já jsem fakt dvacetikarátovej magor.
bo sem při prvním nevěděla co mě čeká a při druhým už sem to právě věděla moc dobře
no ty jo, todle bych umřela, umřelaaa.
nezapomen tudle teorii před zubařkou zmínit at se taky zasměje
asi bych měla, myslim, že toudle dobou užje vystíhovaná, že zas příde tak hysterická kráva
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2011 12:20
- Nahlásit
Tak to jsem ráda, že jsem tu správně a jsme zubařský hysterkííí tčí
Fšak mě nigdá nic jiného nedělali než plombovali a rvali dzubní kámen a stejně bojím...mě to jako nebolí, ale z teho smradu se mi dzvedá džaludek
Hm a na lázně nezapomněla...ani Efufová ani dochtorka prý se mám domluvit s gynekologem (tak se ho tedy zeptám, esli bude hlídat pefá :tongue
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2011 12:24
- Nahlásit
denyk
jsme zubařský hysterkííí tčí
povídejte ešče, jak se bojíte, budu to dávat na křesle k lepčímu, že nejsem jediná nasvětě
o nedělali než plombovali a rvali dzubní kámen
no mi taky. jen ešče jednou mi trhali osmu, ale to bylo v cajku, to šlo ráz naráz.
prý se mám domluvit s gynekologem (
no kdyby to byl můj gynekolog, tak by možná i jo, svýho času choval český foustky, tak by byl možná rád . Jsem ráda, že o tom přemýšlíš, vážně, vážně nás fšecky poslechni, není to srandička.
UUUUŽ SE MI TO KRÁTÍÍÍÍ pomalu abych vytáhla
niť
kartáček
pastu
mezizubní kartáček
ústní vodu.... a panáka, abych nevomdlela
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2011 12:31
- Nahlásit
PetraK
jó zubař mi poradil brát si před zákrokem kinedryl abych jako nepoblila asik
bude to dobrý nebooooj
no nad lázněmi moc nepřemýšlím, fakt ale aspoň vám jako nelžu, že si doktorka nevzpomněla
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2011 13:07
- Nahlásit
jáááááááááááááááá důůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů
na hrop mi dejte černou růži
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2011 13:51 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Drahá Ešusová...
Budiš jí země lehká,....na hrop jí dejte vytesat....
Na zubařském křesle bojovala do posledního (vz)dechu....
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2011 13:52
- Nahlásit
sakráá sem ukradla takovou krásnou růži i s krvej a vona ukrást nejde
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2011 19:16
- Nahlásit
Fajka
Na zubařském křesle bojovala do posledního (vz)dechu....
ty si krááááfkááááááá
a nááhodou sem bojovala jak lef. Nejdříf, že aby mi dala tu inekci, dyš mě chce vrtat, to vyhrála vona s tim, že to nemá cenu, že to bolet nebude, páč nejde do zubu, jen opraví plombu (opravovala to, co loni zprasila její zastupující zubařka), tak sem se hecla a dala sem to bez inékce. Měla pravdu nebolelo to, a ešče sme pomlouvaly tu příšernou zubařku, pak že mi odstraní zubního kamena. Tak chvíli dobrý, ale má nějakej novej vyxlajvant, hajzl je to, pak už to bolelo tak to sem vyhrála zasejc já, páč sem řekla, že todle uš jako stačí a stačilo ale káááz ani jedééén. jen teda musim na roentgén, aby se vědělo, kde je problém s těma starejma plombama.
a sem byla pochválená, že si dobře čistim chrup mám radost.
No šla jsem si koupit nějaký úhylný boty. neměli, jsem vyřízená.
takovou krásnou růži i
ale tuta se mi líbí moc
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2011 20:03
- Nahlásit
PetraK
nějaký úhylný boty.
co totok znamená úhylný boty?
takovou krásnou růži i
a co "Pistole a růže"? tak hlavně, dont cry http://www.youtube.com/watch?v=zRIbf6JqkNc
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2011 20:53
- Nahlásit
denyk
co totok znamená úhylný boty?
no...
to jsou moje milůvaný
dneska jsem chodila v týdle nižší variantě
jenže bych potřála něco ešče odlehčenějšího
mám od vagabondů páskový gladiátorky černý s přezkama skorem ke kolenům, ale potřebuju něco mezi. a to nemaj
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2011 20:59
- Nahlásit
PetraK
vy tedyk f tom kanclu musíte bejt dvojka
žůžová cukrová vata a drsňačka
ale nejsou ouhylný, mně se líběj jsem podobný taky kdysi nosila
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2011 21:11
- Nahlásit
denyk
žůžová cukrová vata a drsňačka
jo jedna kolegyně říkala, že větší rozpor už u nás vyhmátnou nemohli , růžofka a černoprdelnice, tak by se to dalo nazvat . No by mi byla ukradená, kdyby do mě nešla . co nadělám už. Jí vadí i že se se mnou lidi baví, já nedělám moc rozdíl mezi pěšákem a náměstkem - myslím v normálním hovoru a dělám si srandu jak z nás pěšáků tak klidně z náměstků , nebo ředitelů, voni sice říkaj, že jsem drzá ale, tak ve srandě. No a vona tetkon začla taky dělat legraci.... to se vždycky tlemím do mikiny, páč ona něco plácne a začne se rovnou chichotat , no chichotat, spíš kvokat tak jako. a je to celý takvý divný. Ona tam doteď byla totiž za takovou rádoby dámu (dámou umí být bohužel málokdo) se seriozním přístupem. A teď se rozhodla to pojmout jinak je komická, jako studijní prvek je to kvalitní zboží
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2011 21:26
- Nahlásit
oj a dneska sem měla málem žínfárkt, ale jako že doopravdy skorem.
Máme zahr. náftěvu, lítám po baráku, zařízuju a pak vidím 2x zmeškaný hovor od náměstka co je zrovna na cestách - směr Brusel. Tak mu volám, je nedostupnej... no jo jasně,šak je v letadle.... pak telefon.....: No tak vám volám, abych vám řek, že sem v Mnichově!" ... to sem málem ten telefon sežrala!! Páč sem se lekla, kam jsem ho to poslala a už sem viděla, že sem f průseru. No naščestíííí, naščestííí, to se mnou nemělo nic společnýho, jednak si ten let vybral on sám a druhak ho Brussels Airlines jen tak míííírniks týýýrniks zrušili a nedali nikomu vědět, tak se prost pokoušel dostat do Bruselu přes Mnichov. hůůf to sem se lekla ale.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2011 21:41 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
PetraK
ale káááz ani jedééén. jen teda musim na roentgén, aby se vědělo, kde je problém s těma starejma plombama.
no vidíííš a ty dycky naděláááš, já mám kazů mraky a dycky dostanu pojeb že nečistim, přitom čistim ales asi to neumím nooo
na roentgen se vybodní, vidim to ještě tak 14 dní čerstvého vánku vod japoncůch a budem průhledný všici takže nebude třeba vozařovat
booože booože děfčatááááááá, až se budou rozdávat medaile k titulu extrablb tak se hlásím že du první do frontýýýýýýýýý
dneska sem si (krom jinejch dalších věcí) vyrobila extra mega puchéře vod hrabání a dva sem si stihla i strhnout
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2011 21:55
- Nahlásit
Fajka
a dycky dostanu pojeb že nečistim, přitom čistim ales asi to neumím nooo
já čistim moc a ve fšech směrech, aji dásně aji jazyk sem v kópelce dycky dvě hodiny, Brtnik dycky volá:" Aby ti tam ešče Koláče něco zbylo, až dočistíš!" . Brtnik to bere tak jako normálně, prostě čistí no a voba nás chválej, že čistíme dobře. takže je to vo technice a ne vo poctivosti.
Zcela mimo debatu jsme se dostaly s dochtorkou na ústní vodičky, páč povětšinou se říká, že to je spíš ke kosmetikcýmu pocitu. Je povětšinou. Třá Listerin krom toho ešče umí aji desinfikovat a Elmex má poskládaný ty prfky tak, že by to mělo mineralizovat zubní sklovinu. Což nezávisle na týhle informaci jsem se dozvěděla aji odjinud. Tak to zkus?
a budem průhledný
takže zhůůbnu???
medaile k titulu extrablb tak se hlásím že du první do frontýýýýýýýýý
za mě ale.
co se stalo?
dva sem si stihla i strhnout
áááááááááááááááááááááááááááááu
a pak že zahrada je hra jen debil todle řekne, jen debil.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2011 21:56
- Nahlásit
PetraK
kdákající růžová vata tak to je echt gooool
PetraK
měla málem žínfárkt
no to se nedifím
Fajka
pojeb že nečistim
j myslím, že je to individuální, někdo má prostě víc kazů a někdo ne....mě dostal tedy Šmucler, když řekl v telce, že jako kdo si čistí zuby správně, zubaře celej život
nepotřebuje
já dnes čistila zuby i čoklój, zas dělal hérečku
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2011 22:03
- Nahlásit
denyk
kdákající růžová vata tak to je echt gooool
sem si to tetkon vizualizovala - představila jsem si t animovaně , škoda, že jí neznáte, to byste se tlemily taky
no to se nedifím
no zajímavý to bylo, navíc on je takovej od rány, s ničím se nemaže.... je mi jasný, že bych visela na háku na jatkách , kdyby to byla moje vina. A po pravdě, poslat ho na jednání do Mnichova místo do Brusela , nedivila bych se asi , to je moje noční můra.
Šmucler
, zubaře celej život
nepotřebuje
no prt, frajer je chytrej jak zábradlí. ať de radši zpátky k butce, kde sedával
http://www.youtube.com/watch?v=Dy1AL_NaOZc
(nevím jestli jsem trefila tu dobrou parodii, ale my u toho kdysi plaáááákali )
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2011 22:07
- Nahlásit
PetraK
mineralizovat zubní sklovinu. Což nezávisle na týhle informaci jsem se dozvěděla aji odjinud. Tak to zkus?
no jooo zkusim to pani dyž to teda řikáte a to pak stačí propláchnout a už to nemusim šudlit???
takže zhůůbnu???
ne, nezbubneš ale bude tě vidět krz
co se stalo?
aaaaaaaaaaaaaaaaaale.... dělám 158 opravu 264 opravy jestli se z toho nezblázním tak to možná jednou tak za 160 let dovedu do vítězného konce
pak že zahrada je hra jen debil todle řekne, jen debil
sem si to dneska vopakovala celý vodpůldne
denyk
myslím, že je to individuální, někdo má prostě víc kazů a někdo ne....mě dostal tedy Šmucler, když řekl v telce, že jako kdo si čistí zuby správně, zubaře celej život
nepotřebuje
u mě je to zdědění po mámě..tý rvali první totálně zkaženej zub už v šestnácti...takže sem vydržela relativně dlouho se všema...do lonska teda ale kazej se mě dost no ale tek to není vidět bo je mám předělaný ba bílou
ale zase muším zaklepat že fakt netušim co to je když hodně bolí zub
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2011 22:13
- Nahlásit
Fajka
no jooo zkusim to pani dyž to teda řikáte a to pak stačí propláchnout a už to nemusim šudlit???
já bych to zkombinovala aji s pastou Elmex, vycídila a pak vytunila držku minutovým tejráním tou vodičkou. Tadle pani dochtorka nejni z těch co něco vnucujou, navíc jsme se na to dostal oklikou a tak jak jsem to navedla já. Takže neměla důvod mi nějakej Elmex vnucovat, navíc to stejný jsem se dozvěděla z jinýho zdroja. chci to domů pořídit Brtnikoj, co má klasický penicilínový zuby
nezbubneš
tetkon si mě dost nasrala|!!!!
dělám 158 opravu 264 opravy
au. todle bývá brůůůtáal, špatně se tohledá.
sem si to dneska vopakovala celý vodpůldne
znááááááááááááááááááááááám
no ale tetkon! napadlo mi... víš jak si loni toudle dobou plakala, že nemůžeš na zahradu ešče?? Tak vidiš. letos uš můžeš
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2011 22:17
- Nahlásit
Takže Elmex vodu, píšu si já totiž jsem na dzuby trochen ouchyla, je to téměř první věc na kterou se u člověka dívám
Jo a kámooška mi poradila, prej mám jet do lázní s čoklój
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2011 22:24
- Nahlásit
denyk
Takže Elmex vodu, píšu si
Elmex by mi měl platit asi . no uvidíme, to co říkala se mi líbilo.
Jo a kámooška mi poradila, prej mám jet do lázní s čoklój
no vidíííš! to je nápad!! Pojededš?
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2011 22:40
- Nahlásit
PetraK
no vidíííš! to je nápad!! Pojededš? jo a pak budu asik nezaměstnaná.....
brou
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2011 09:15
- Nahlásit
Brýtro vespolek! Je tu dneska někdo? Předpokládám, že ešusová po včerejšku odpadla?
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2011 09:22
- Nahlásit
mishi
Esli nelatěla do Mnichova
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2011 09:25 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
PetraK
tetkon si mě dost nasrala
takže já tady vlastně jako asi ani nejsem
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2011 09:30
- Nahlásit
Jinak dobré ranko,
teda pracující (někeří) už mají téměř půl šichty za sebou....
U nása to na déšť zatím nevypadá, ikdyž včera bylo totálně dusno, tak jsme mysleli, že něco příjde
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2011 09:38 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
u nás za tím taky neprší, je trochu pošmourno ale i sluníčko..hlavně at neprší vo víkendu ..potřebuju makat na zahradě ...
Sem totální BLB.... balím zboží.... somo že zákazník vobjednal něco co máme v naší ooobr skříni vejška 3,5 m až nahoře... tak vylezu na žebřík..beru jeden pytlik druhej beru třetí...a ta sviňucha mě z těch tří metrů spadla na zem.... no neroztrh se mě ten pytlík??? a nevysypalo se to všecko na zem???? Hajzl... rozprsklo se to po celým kanclu ... a v tom sáčku bylo 2000 ks
du si hrát na popelku ...tohle budu sbírat tak dva dny
|