| Autor |
Zpráva |
Fajka
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2011 12:03
- Nahlásit
PetraK
no ale, můžem jí vočůrati páč ta louka je v jedný části hásky do pravýho úhla, takže..... bude muset za roch!
jak jí znám tak si počká až střapec roh oběhne
no a neřikej jí bréca, páč to jí dost urážíš
no tak tohle byla pochvala urážka by byla růůůůůůůůůůůůůůůůůůůůžová bréééca
Jako já zešílím, jsem fakt ráda že se práce rozjela a že se nekopem do zadku ale tohle je už jako fakt docela masakrrrrrrrrrrrrrr totálně totálně nestíháááááááááááááááááááááááááááááááááááááááám
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2011 12:26
- Nahlásit
Fajka
ak si počká až střapec roh oběhne
no a co když..... co když třapec zvostane za rohem??
by byla růůůůůůůůůůůůůůůůůůůůžová bréééca
počkej, my tu máme růůžovou brécu a brécu, tak s tim fakt vopatrně, vopatrně
docela masakrrrrrrrrrrrrrr totálně totálně nestíháááááááááááááááááááááááááááááááááááááááám
eh dífče.... vydrž, třá se to zklidní.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2011 15:14
- Nahlásit
hm, tak dneškem další posun k tomu, jak se stát úspěšným Misantropem .
jsem divná, ale jsem přesvědčená, že určitý věci se nedělaj a v určitý rovině kamarádství už vůbec ne. A krom toho že sem divná, sem taky i ubulená, nemám do čeho smrkat a domů pojedu vopuchlá, jak když sem strčila hlavu do úlu s vočima jak králík albín. Asi jsem vhodná jen pro práci v lese s koňma. s lidma mi to evidentně nejde
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2011 18:33
- Nahlásit
PetraK
co se děje pani??? z vašeho psaní mam pocit že nálada je u tebe stejná jak u mě
přeju pěknej víkend všem, u nás bude tradičně pracovní, tatínek je už na cestě ...
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2011 19:55
- Nahlásit
Brý večer,
tak jsem myslela, že se tady trošku pobavím a je to naopak
Copak holky .....
Dnes jsem se dozvěděla dvě hodně šatný zprávy a tady taky není veselo...doufám, že bude co nejdřív líp
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2011 20:34
- Nahlásit
čauky lidijové... sáákra co se to děje nemáte někdo taky něco pozitivního?
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2011 20:38
- Nahlásit
Fajka
přišly mi parníky- a jsou mi jsou hrózně pohodlný
a byla jsem s pefém po delší době v lese a nezdrhnul
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2011 20:44
- Nahlásit
denyk
přišly mi parníky- a jsou mi jsou hrózně pohodlný
a byla jsem s pefém po delší době v lese a nezdrhnul
no hurá njni nad to dyž čéka netlačej boty (mě asi zejtra budou au au a nejni nad to dyž má čék hodnýho pesa...to já mít záftra asik nebudu
a už si srostlá?
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2011 20:48
- Nahlásit
Fajka
já mít záftra asik nebudu
a kampak se chystáte, paní?
a už si srostlá?
zvenku jó a zevnitř jsem se nedívala
ale to břicho mám pořád nafouklý.....už je to měsíc po operaci
myslím že 1.4 nástup do práce
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2011 20:54
- Nahlásit
Teď mi psala kámoška, že jí její papušek zvaný Edoušek snesl/a druhé vejce
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2011 21:00
- Nahlásit
denyk
a kampak se chystáte, paní
jdem dogtrekovati ...má bejt chnusně zima a lijavec tak se mooc těšíme
zvenku jó a zevnitř jsem se nedívala
tak to se rači ani nekoukej
ale to břicho mám pořád nafouklý.....už je to měsíc po operaci
já teda s břuchem nikda nebyla tak nevím je to normální?
myslím že 1.4 nástup do práce
no jistěěě přece se nebudeš flákat zatím co my ostatní makáme
Teď mi psala kámoška, že jí její papušek zvaný Edoušek snesl/a druhé vejce
to je jako dyž se našemu korouroj narodili dvě koťata
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2011 21:08
- Nahlásit
má bejt chnusně zima a lijavec
snad to nebude tak chrozný
je to normální?
nefím, ve středu jsem byla u MUDr-y řekla jsem jí to a nějak mě nevnímala
Kalhoty mi plandaj ale ten pupek
my ostatní makáme
už s docela těším...hlavně na opravu Intrastatu
jako dyž se našemu korouroj narodili dvě koťata
taky super
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2011 21:15
- Nahlásit
denyk
snad to nebude tak chrozný
doufám bo jináč mě číf zabije ...jde totiž taky
nefím, ve středu jsem byla u MUDr-y řekla jsem jí to a nějak mě nevnímala
no klasika co bys jako chtěla vot dochtora asi má myšlénky u přepočítávání peňazí co ted dostal navíc grrrrrrrrrrr
už s docela těším...hlavně na opravu Intrastatu
toooo ti nezávidím bože jako já měla radost když zvedli limity a já zjistila že už nemusím, už nemusím
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2011 21:24
- Nahlásit
doufám bo jináč mě číf zabije ...jde totiž taky
číííf JDE???? prosím o fotodokumentaci
dobrou, padám únavou ...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2011 20:33
- Nahlásit
Ramštááááááááááááááááááájn,
Janiii
číííf JDE???? prosím o fotodokumentaci
jo tak číííf šel a přihlásil se na 10 km trať nakonec to zvedli na 15 km a čífoj s jeho doprovodem to bylo málo a dal si ještě vo dva víc takže šel 17 km ušel došel a přežil!!!
Já su teda tuhé jako prkno a bolej mě děsně ale děsně kyčle nemít Fajušku která mě doslova dotáhla do cíle tak bych se plácala na trati mnohem mnohem dýl
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2011 10:00
- Nahlásit
ušel došel a přežil!!!
piškotééééék dostane
brý dopolůdne všem.
včera jsem stříhala stromky, dva půjdou pilou uplně berni mi pomáhala, šikulka, ochutnávala větvičky akorát nám kulhá na levou přední uvidím, jak dneska, za chvíli tam jedu, když nařídit jí klidovej režim je jak mluvit do sudu
navíc jsme se včera "potkaly", blbly jsme s hračkou, a nalítla jsem proti ní prstama ani prstýnek nesundám, jak mam prostředníček nateklej a na noze modřinu jak po vejprasku řemenem
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2011 22:24
- Nahlásit
Brý večer,
tak koukám, nikdo nikde
aby se tady člověk bál...
Péti, Janí, doufám, že je líp? ikdyž představa, že se jde zítra do práce...no nebudu to připomínat.
U nás bylo dnes hezky, byla jsem se zrzounem párkrát v lese a ani jednou nezdrhl
Ale má bebí....skákal na složený panely-naučila jsem ho to já ale z jiný strany, on se mi chtěl ukázat, že mu to jako jde, ale skočil (bez povelu) z druhé strany kde byla díra, no nevyšlo to, visel tam jak žba, odřel si to holý břicho a pindíka hlavně, chudák ....tak si šel hned stěžovat jako že má bebí, tak jsem dělala jako že se nic neděje tak za 5 minut už byl zdráv . Sedřený to má pěkně.
Dobrou noc a zítra držím palce, ať je líp
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2011 09:28
- Nahlásit
Ramštáááááááááááááááájn,
děcka děcka já su byla včéra uplně bolavá Fája nikoliv ..při venčení sem jako dost trpěla ale dneska už zas dobrý
denyk
odřel si to holý břicho a pindíka hlavně, chudák
a jééééje, to se ted bude panelům vyhejbat bo jsou nebezpečný že zdravíme vodřenýho pinďu
tutaj od nás jedno sobotní foto
uťapkaný
Jo a taky jsme zjistili že do mojeho autí je možné narvat 4 dospěláky, 5 psůch, 2 nojtbůky a ještě hromada věcí pro všechny na celej den a to všici říkaj jak máme malý autí
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2011 09:47
- Nahlásit
Bré ranko, dnesm mě vyhnalo sluníčko z postele ,
nějak nemůžu spát, jsem se asi za ten měsíc už vyspala dostatečně
včéra uplně bolavá
a co dnes, lepčí?
hezká foto a copak tam študuješ paní?
možné narvat 4 dospěláky, 5 psůch
víš jak se to říká? Dobrej lidí a čtřnožců se fšude dost vejde
ta prouhatá by jako furt hryzala, asik, viď, že má košík...
Můj zrzavec mě začíná docela točit, byli jsme na poli, slyším pískot, žene se k nám velkej baskervil-kříženec dobrman plus něco většího cca. 55kg, znám ho je mu 8 chtěl by si hrát a ten můj magor vyvádí jak pominutej, prostě jak vidí psa ježí a vrčí....nevím, řvát mi nepomůže, příjde mi že je lepší ho uklidnit, když von ale fakt nevnímá, nevím, jak ho přesvědčit, že jako to fakt není nebezpečí....když je navolno a pes v dáli tak popoběhne kus ode mně a vyštěkává, nedovolí si přijít až k němu. Ještě loni touto dobou to nedělal.
Možná je frajer ve svým prostředí a hrozí, že jako tady je Bukáčovo, nefím, dlouho jsem s nikam nikam do cizího prostředí nejela.
Loni jsme byli v Krkonošách s velkou partou lidí, chodil na volno a byl fajn....
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2011 10:00
- Nahlásit
a co dnes, lepčí
jo jo už v pohodě už nechodím jak kachna (kachna promine myslím kachnu jako kachnu a né kachnu jako Kachnu )
tutaj studuju choďáka Kazíčka
ta prouhatá by jako furt hryzala, asik, viď, že má košík...
no furt jako né ale u ní je to nutná pojistka bo ona se tváři že níí že dobý a najednou je z ní vrach takže pro můj klid i klid lidí okolo je lepčí když ho na takovejhle akcích má jinač tady doma při běžným venčení ho nenosí, pokud nelítá na volno teda...ale ona už je na nej zvyknutá, neřešího
Možná je frajer ve svým prostředí a hrozí, že jako tady je Bukáčovo, nefím, dlouho jsem s nikam nikam do cizího prostředí nejela.
jo tak tohle přesně dělá Fajuše..tady u nás se většinou prsí tady je moje tady je Fajkýšovo ale jak jsme někde jinde tak seká dobrotu...když teda nenaruší někdo její osobní prostor ten si úzkostlivě střeží ona je prostě hodně komplikovaná osobnost
Třeba sem se jako musela smát když do jejího auta do jejího kufru nastupovali 4 psiska tak ona jako oči na vrch hlavy vytřeštěnej výraz a najednou wuuuuf to je muj kurf..huuuuu to je moje autoooo, uuuuuuuuuu zradáááááá já neščastnááááá já přece nemůžu jít pěškýýýý mě bolej nožičkýýýýýýýýýýýýýýýýý huuuuuuuuuuuuuuuuuuuu... ona je hrozně moc přemejšlivá, až bych jí za to někdy "čutla do zadnice"
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2011 10:10
- Nahlásit
RÁÁÁRARÁÁÁ TRÁÁÁRARÁÁÁÁ
RÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!
Víkend byl lůůůůůkcůůůs, lůůůkcus, v sobotěnku sice trochek deštíku, ale bylo to v cajku, jen sem tam, až pak večer, a včera náádhera krása a úžasnost. Nádhernej jarní den. Hošik ho využil ku studyju Máňologie, věnoval se mu tak důkladně, že když mu za zádama PŘECHÁZELA PO LOUCE SRNA, jaksi neměl zdání. Neměl by zdání, ani kdyby mu za zády proběhlo celý stádo srn. Jedině co by ho vytrhlo, tak kdyby ta srna na něj vystřčila hlavu z myší díry , ale to by se zas tak lekl, že by uďál salto mortále do pěti metrůch . Musela jsem se smát, když jsem na tu scénku koukala ze zahrady. Čokl hlavu vyvěšenou u díry a za zády mu procházkovým krokem kráčí srnka ani jeden vo tom druhým neměl šajnu .
a mám moc velkou radost, páč sýkorky už si na mě zvykly tak, že můžu být skorem až u krmítka a oni si tam létají Jedna modřina do mě skorem navíc drcla do nohy, trupka nevšímavá
Fajka
tak jste si to užili a došli fšicí. Čííífoj by měl dostat medajlu za statečnost a Fajůša taktéž, jedinej, kdo se teda flákal, podle toho cos psala, si byla ty (sem už včera nestačila odepsati )
sobotní foto
ty vole trest největčí!! FAJKFA VOBLOŽENÁ PSAMA!!!
JÉÉDITI, bůra by jí čék dal
denyk
ikdyž představa, že se jde zítra do práce..
no nic moc, se mi sem vůbec nechtělo, ani krapítek ne teda
odřel si to holý břicho a pindíka hlavně, chudák
chůůdě malý nebohý, nebohý,
jsem dělala jako že se nic neděje tak za 5 minut už byl zdráv
jo taky takhle operujeme a nebo když je nejhůř - Uděláme mrtvýho psa, pak "překontrolujeme" ešivá sou součástky na svým místě, řekneme , že "krááása, kráása, zdravej péf" a .... hotový Lurdy, zrzavohubec se katapultuje do prostoru a už o ničem neví , to je ta výhoda jedný osamocený buňky v mozkovně
t v lese a ani jednou nezdrhl
no vidiš, vidiš ono to půjde,
.skákal na složený panely-naučila jsem ho to já ale z jiný strany
hele pani, tohle jsou takový ošemetný věci, kdesi jsem četla dávno tomu, článek, že právě se moc nedoporučuje učit třeba chození po zídkách a takovýhle věci, páč pak péf může na zídku vyskočit, když to nepotřebuješ (třá když bude zídka z druhý strany o mnoho vyšší- viz hradby třeba)- sám od sebe - a může být na průser zaděláno .
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2011 10:17
- Nahlásit
Rumštajnvespolek
denyk
příjde mi že je lepší ho uklidnit, když von ale fakt nevnímá
dospívá, no.
Hele, já jsem teď objevila kouzlo očního kontaktu. Když jdeme na výchovnou procházku s Batuškou, dávám jí kolem psů povel koukej (párek v ruce tak, aby musela čučet směr moje voko). Lepší než "k noze".
Jsem se tuhle radovala, že budeme socializovat s kolemjdoucím psem a on mi pán utek, páč o socializaci nestál. Takže se cvičení nekonalo
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2011 10:20
- Nahlásit
Tuhle jsem jí ten párek musela koupit u Vietnamců, páč mi už cestou tam došly piškoty, který jsou navíc moc suchý. Lucce jsem koupila rohlík a psovi dva párky. Vietnamce moc pobavilo, když jsem Lucce vysvětlovala, že to je pro psa.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2011 10:24 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
denyk
.nevím, řvát mi nepomůže,
ne, chce to upoutávata jeho pozornost na sebe, takže vidíš-li psa, dej zavčasu povel třeba k noze, s tím, že by se Ti měl dívat do gezichta. takže to chce nacvičit oční kontakt. Upevnit si povel k noze s tím že se bude dívat na tebe a nebude čumákovat kde co lítá.
kachna_
rocházku s Batuškou, dávám jí kolem psů povel koukej
jo, taky takhle cvičákujeme. Plus mi nějak-nevim jak- hodně často funguje pseudopovel "neřeš!"
Jsem se tuhle radovala, že budeme socializovat s kolemjdoucím psem a on mi pán utek, páč o socializaci nestál
taky znám, to je blbý, když uteče cvičební náčiní
Vietnamce moc pobavilo, když jsem Lucce vysvětlovala, že to je pro psa.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2011 11:52
- Nahlásit
eeh tak jsem si šla provětrati svou již uhynulou angličtinu.... volala jsem do Birminghamu..... no dobrý, nic složitýho, pohoda. Jenže......... jsem to.......... narazila na pána z rezervačního oddělení, který ovšem nebyl heterosexuál. ešče nikdá sem v cizím jazyce nemluvila s homosexuálem. Dělalo mi to kapek problém, kapek velkej problém, takže jsem mu nerozuměla když se mě ptal na stupído větu: Datum příjezdu?? byla sem zcela ztracená zaskočená, tak jsem mu pak nakonec řekla v češtině:... "Tak dobře!" myslim, že tetkon je na tom von stejně jako jako já , taky neví, co mu druhá strana řikala
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2011 12:38
- Nahlásit
tutaj studuju choďáka Kazíčka
ahá, jsem to ale zvědafka, co
ona je prostě hodně komplikovaná osobnost
tak to mi je úpá jasný paní
kachna_
dospívá, no.
nefím, esli ty vižle někdy dospívají...a esli bude po mně
ten oční kontakt zkusím :"sem se mi dívej! "
PetraK
Datum příjezdu?? "Tak dobře!"
když nic horšího, hlavně žes ho pobavila a jak dál, mu napíšeš, nebo?
jinak díky všem za rady ohledně zrzáka, se nepřestanu učit.
Psát do žádný diskuze nebudu, bo tam ze všech dělaj hluponě ti chytří
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2011 12:55
- Nahlásit
denyk
a jak dál, mu napíšeš
I´m sorry, but i don´t understand your gay English
dnes poprvé se mi opravdu hodilo, že jsem se rok učila anglicky
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2011 13:12
- Nahlásit
kachna_
I´m sorry, but i don´t understand your gay English
dnes poprvé se mi opravdu hodilo, že jsem se rok učila ang
ingliš spíking dak
denyk
jinak díky všem za rady ohledně zrzáka, se nepřestanu učit.
Psát do žádný diskuze nebudu, bo tam ze všech dělaj hluponě ti chytř
no občas se to zvrtne, jen tak jednou , dvakrát za deset let , ale zas na druhou stranu se tam člověk něco málo možná i dozvědět může, já jsem třeba za pozitivní motivaci hrozně ráda- hlavně pak i za to druhý vlákno co rozjela kachna, po delší době jsem zas došla k nějakým použitelným informacím.
Hele ono je to s tím psem opravdu hodně o vybudování vzájemného vztahuý, o tvé důslednosti, o jeho respektu k tobě, o tom, že budeš chtít, aby doopravdy udělal to co ty jsi mu řekla o stanovení a dodržování určitých pravidel- o rozumném postoji k definici vůdce smečky. a tak.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2011 13:23
- Nahlásit
kachna_
já jsem se neučila engliš, ale panimáju
PetraK
já ty diskuze nestíhám, to je šílený tempo....
ale mrkla jsem na i-faunu, tam se řeší nějaký Čuvač-vrčák a nemá cenu většinu příspěvků číst
A řekla bych, že tam chodí hodně stejných lidí jak sem.
Mně teď šlo hlavně o to JAK mu vysvětlil, že jako se nemusí bát, nemusí vrčákovat....ale ono je to těžký, to asi musí ten kdo radí vidět, jak se chovám já i on, v dané situaci.....já myslím, že u něj to není o dominanci spíš o tom, aby se k němu prostě nikdo nepřibližoval.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2011 13:39
- Nahlásit
PetraK
JÉÉDITI, bůra by jí čék dal
tak dávej
Jo je to trubičkááá a byla v sobotu fakt děsně hodnej péééf
tak jste si to užili a došli fšicí. Čííífoj by měl dostat medajlu za statečnost a Fajůša taktéž, jedinej, kdo se teda flákal, podle toho cos psala, si byla ty (sem už včera nestačila odepsati )
sobotní foto
ty vole trest největčí!! FAJKFA VOBLOŽENÁ PSAMA!!!
jo číf by si zasloužil madajlu že vůbec šel on nechodič
a fakt byla pohoda, ani to počasí nezazlobilo , paráda !
No ale pozooor, todle není trest! to je její oblíbenec Hagiséééék, toho vona milujééé taky si všimni jak je na něj nalípnutá to neudělá s žádným jiným psééém, ale s Hagim joooo i dyž tam byla za Hagim hnet jeho manželka
denyk
ahá, jsem to ale zvědafka, co
to sme fšici pani
PetraK
ešče nikdá sem v cizím jazyce nemluvila s homosexuálem. Dělalo mi to kapek problém,
sem asi mentálně zavostalá tyvogo ale jak jako poznáš po telefonu že mluvíš s homosexuálem???? a ještě v cizí řeči???
Mně teď šlo hlavně o to JAK mu vysvětlil, že jako se nemusí bát, nemusí vrčákovat....ale ono je to těžký, to asi musí ten kdo radí vidět, jak se chovám já i on, v dané situaci.....já myslím, že u něj to není o dominanci spíš o tom, aby se k němu prostě nikdo nepřibližoval
todle přesně je Fája..a zatím se mě nejlíp osvědčilo jí zakázat cokoliv řešit.... prostě i dyž tě ta debilní černá čuba sere a nenávidíš jí tak zmlkni zavři kušňu a táhni svým směrem nebo tě roztrhnu a udělám z tebe dvě malý a vošklivý !!! čím víc sem nasraná a odhodlaná tím víc to funguje... hlavně sem si musela zakázat jakýkoliv obavy strach nebo pochybnosti. Rozhodnost a ráznost je jediný co v tědlech situacích u nás platí. Ale je zas fakt že Fája je drsňák.. na měkkotu by tohle asik dobrý nebylo
|