Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1206 . 1207 . 1208 . 1209 . 1210 . 1211 . 1212 . 1213 . 1214 . 1215 . 1216 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
denyk
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2011 22:21
- Nahlásit

PetraK

jo s těma dětma, no co si budem povídat...já sama nejsem ťuťuťu, né že bych je neměla ráda, ale nevyhledávám je

asi projde skorem každý,
mně se síš lidi diví, že vůbec něco řeším.....

abych se z toho psa nepo.....prej

denyk
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2011 22:23
- Nahlásit

PetraK

páč sem konsternována
doufám,, že to není ze mě

Fajka
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2011 22:24
- Nahlásit

denyk
myslíš ten první koženej
jo jo ten první ten bych já osobně nezkůšala..ten druhej nylonovej může bejt dobrej ale podle mě je spolehlivej jen dyž je na vodítku a dyž můžeš za spodek cuknout kdyby vyrazil..ale když bude na volno tak stejnak hubu povotevře a štípat může..si myslím nevím.mě pořád vychází nejlíp ten kovovej no... je fakt že zatím s ním Fajuše nikomu žádnou tečku neudělala tak mě nepřipadá nebezpečnej...

hm, takže mi to třeba dojde až u druhýho psa....
nééé tak sem to nemyslééél ale já nevím i to se třá může stát, ale tak vem si že někdo na to nepříjde za celej život žáno tak ten druhej pes to ještě není tak špatný nééé

PetraK
tak v tom případku už to prdel je, páč řiká AJNE ŠTUNDE
tyvogo, až jednou dorazíme uděláme si hodinu nemčiny...eine dojče stunde mit Kostižer se těším..rozšíříme si slovní zásobu

Fifi
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2011 22:26
- Nahlásit

denyk
pořád váhám, esli koupit kožený
Ani kozeny, ani nic takovyho viz obrazek, akorat skladiste hemru a hnusu a navic malo prostornej. Dulezitej je prostor na dychani - cili hloubka kosiku, mel by si tam jakztakz pes zivnout, nemelo by ho to drit do oci, nemel byt polozen primo na nosni hoube.. Jestli na nej neni zvyklej vubec, tak ho nauc na plastovej, je lehouckej a pak prejit na spravne vybranej kovak - rotvice ma kosik dobrman fena.
Ale nevim, porad se vic s Esusojc, ta zna rezavohubce nejlip, esli vubec tomu tvymu drakovi nejakej kosik nandavat, jestli to tu pripadnou nejistou dusicku psi este vic neposune smerem do dža, kdy vlastne nevi, co se mu deje a proc se mu to dela.. A to nemyslim ve zlym, ani nejak premoudrele, jen mam doma labilku rtw, ktera je proste Kremylek a mit ji nekdo jinej, tak je Baskervil.

Fajka
Člen
- Nahlásit

denyk
mně se síš lidi diví, že vůbec něco řeším.....

abych se z toho psa nepo.....prej

no vidíš, ještě že náš máš!! si tu sprááávně

PetraK
máš emila, sem ho podepsala naprosto suše, páč sem konsternována
tsss du tam ty suchare

PetraK
Člen
- Nahlásit

denyk
jo s těma dětma, no co si budem povídat...já sama nejsem ťuťuťu, né že bych je neměla ráda, ale nevyhledávám je

no ono někdy není o co stát. tak jak to můžem chtít po těch psech? hele Ešus mezi malejma dětma vyrůstal, měl je vždycky hrozně moc rád, ale pak některé děti začal jako dospělý obcházet, snaží se jim vyhýbat. Nechce s nimi kontakt.tak proč ho do toho nutit, ne? Přece nemusí být kamarád s každým dítětem, to po něm přece člověk nemůže chtít, jen musí vycházet z té situace. Tzn, pod dozorem seznámit, když vidím, že je všchno O.K.tak fajn, ale ten dozor stejně bude, protože pes je prostě pes.

že vůbec něco řeším.....

jak řešíš, tetkon nerozumím, čemu se oni diví? že chceš jako aby poslouchal?

Fajka
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2011 22:27
- Nahlásit

Petra K

tyvogooooooooooooo

denyk
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2011 22:32
- Nahlásit

Fifi
nebude ho nosit na procházky, loni ho měl párkrát, když jsme jeli vlakem a pak na tom prodlouženým psím víkendu, ze začátku, ale pes byl úplně v klidu, tak jsem mu ho po pár minutách sundala. Není to na nějaký dlouhý nošení, to určitě ne

denyk
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2011 22:37
- Nahlásit

PetraK
dozor stejně bude,

to určitě a dětičky to občas taky zkoušej, co vydrží...

čemu se oni diví?
to víš, praštěná s čoklem na vesnici, ostaní čokla jednou týdně na prochajdu na vodítku, jinak všichni na zahradě, však to jim stačí ne.... ty menší berou ihned do náruče.

Jo ale malý pokroky vidím, třeba se snažil seřvat vlčáka za plotem a dnes už procházíme v klidu, mluvím na něj takovým pohodovým hlasem a už ho eřeší. A vlčk štěká jak blázen

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2011 22:38
- Nahlásit

Fajka
tyvogooooooooooooo

no! taky sem dělala přesně todle

..rozšíříme si slovní zásobu

no v češtině určitě vo... "tyyyys sráááči!"

denyk
doufám,, že to není ze mě +

nééé ty vole!! to bych ti tu asi napsala, ne? nebo bych ti to spíš asi napsala do emila, abych z tebe tady nedělala trůpku
toho si nevšímejte pani, to s váma nemá vůbec nic společnýho.

..si myslím nevím.mě pořád vychází nejlíp ten kovovej no...

souhlasim tadyhle s fajkou. Ešus ,má taky kovovej a mi to přijde nej pro toho psa.

Fifi

jestli to tu pripadnou nejistou dusicku psi este vic neposune smerem do dža,

ne, proč by měl, obojek ho taky nikam neposune

já hlasuju za kovovej,ty plastový myslím nejsou tak prostorný??? nevím, mi přijde kovovej fajn, páč má dost prostoru

Fajka
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2011 22:41
- Nahlásit

denyk
Jo ale malý pokroky vidím, třeba se snažil seřvat vlčáka za plotem a dnes už procházíme v klidu, mluvím na něj takovým pohodovým hlasem a už ho eřeší. A vlčk štěká jak blázen

jak malej pokrok? to je přece velkej ! víš co me to dalo než sem se k podobnýmu propracovala
dneska to stejný..ukázková situace..ha támhle de černej hnusnej pééééf grrrrrr naježený chlupy čumí na nej šahám do kapsy pro párek co zbyl vot soboty...ve vteřině z nakrknutýho xichtíku pohled jééééééé ty máš pááárečééééék a dááš mě taky kousééééék ????? no a nějakej černej pééééf nám byl ve vteřině u zadnice

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2011 22:43
- Nahlásit

denyk

nooo vidiš!! Prima!! tak hrajte hru s názvem: Nám je fučik, že tu někdo řve, my si tady totiž svačíme , láduj Bukyše hovoř lehkým konverzačním hlasem na téma počasí a pochval ho- klidně- že je šikovnej, že ho žádnej řvoun nerozhází. Popojděte pár metrů, ještě "posvačte" a pak si hrajte. A vždy se snaž před cizím psem být ten, kdo je mezi Bukýšem a psem.

ty menší berou ihned do náruče.

jo to tady taky. v polích se obča objeví dvě paní, každá má jorkšíra. Ta jedna nás trochek zná, takže nechá pesana, aby se očuchali, ta druhá bere smetáčka hystericky do náruče a točí se jak holub na báni. Tuhle té odvážnější pravila: "až ti ho sežere, tak se nediv!" zas možná na druhou stranu... třeba nemá dobré zkušenosti, co já vím. ale vždy když je vidím, snažím se dát najevo, že pes je poslušný, dám mu čekej, aby viděli, že se na ně-neřít...... ale tak ona to má takhle ,tak co.

denyk
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2011 22:52
- Nahlásit

Jo tak zejtra jdu pro špek, snad mi na něj skočí

Díky za váš drahocenný čas děcka valím do peří

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2011 22:54
- Nahlásit

denyk
Jo tak zejtra jdu pro špek, snad mi na něj skočí

jooo špííček, špíííček, pamlskůů je krááál

taky jdu hnípat, ráno mě čeká má milovaná Růžobréca
doobrou

kachna_
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2011 09:05 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

Rumštajnvespolek
Tak jsem udělala žabník (rybník na žáby). Ještě neni oplocenej, kvůli dítěti a furt je v něm taková divně hnědá voda, zakalená. No a včera, když jsme přišli z procházky jsem zjistila proč je tak zakalenej. Psi si ani neodložili obojky a šli se vykoupat do žabníku, mrchy.
A včera jsem z našeho bazénu přelovovala žabí vajíčka do žabníku (neúspěšně), podařilo se mi přehodit tak deset vajíček, co byly na větvi. Hodilla jsem tam tu větev a co myslíte, že se stalo? Mája jí vytáhla zpátky na břeh.

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2011 09:29
- Nahlásit

RÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
MMŠTAJN

Asi mě brzo zauřou za vraždu a pudu sedět jako kucí

Může mi někdo vysvětlit, proč matka říká dvanáctiletýmu dítěti jménem Marek "Marunko"? A proč mu zakazuje běhat? Půl hodiny jsem tady fakt bez nadsázky poslouchala: "Kočí! Marunko, hlavně neběhej chlapečku, hlavně neběhej Marunko!!"

PO-MOCT!! to se nedá, velmi ráda bych, abych tohle nemusela poslouchat, páč se mi z toho nějak dělá nevolno - jenže ono se to jaksi nedá přeslechnout, bohužel. Proboha co z toho dítěte vyroste??

kachna_

si ani neodložili obojky a šli se vykoupat do žabníku, mrchy

třá si myslijou, že sou taky žáby?

Mája jí vytáhla zpátky na břeh.

no ekolog záchranář z tebe letos asi teda nebude

VerčaZ
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2011 09:51
- Nahlásit

Dobrý den vespolek.
denyk
Chceš potěšit? (Neb cizí neštěstí vždy potěší). Dneska ráno jsem čokle venčila na lukách. Tradičně nikde nikdo, jenom volavky a podobná havěť a najednou z roští vylezl chlap, v ruce proutky. Já se příšerně lekla, psi taky. Rupík se za mě schoval a co myslíš že dělal Atilla - začal na něj šíleně štěkat a obíhat ho, smrad jak blázen, páč mu tím leknutím povolily anální žlázky a nebyl k utišení. Naštěstí je to chlap, kterej nás zná a jen to okomentoval slovy "Co ten pes blbne". Celou prochajdu jsem byla na sebe naštvaná - že jsem nezodpovědná (bejt to někdo jinej zblázní se strachy a já se nedivím), že jsem tomu měla předejít, že je pes nevychovanej. Jenže pak jsem tak nějak přišla na to, že to ani ošéfovat asi nešlo. Jak mám předpokládat, že v roští je chlap? Ono všechno prostě asi vyřešit nejde, no.
Fajce závidím, že byla na těch Hrátkách. Viděla jsem fotky a jsem naštvaná dvojnásob, protože se šlo v okolí Lysé a tam já to prostě miluju. Holt jsem prošvihla přihlášení, hrozně brzo se to zaplnilo.

PetřeK přeju drzého papagaje. Jak sis ho vychovala, takovýho ho máš.

kachnu_ nechápu. Na co rybníček se žábama? Vy je budete papat? Nebo je chceš jakože romanticky poslouchat. Tak to Tě upozorňuju, že ve větším množství vydávají až příšernej infrazvuk.

Jsem lehce vytočená. CHKO mi přislíbilo, že mi povolí ten náš dogtrekk přes tu jednu rezervaci tady a teď najednou, že ne, že by se rušili hnízdící ptácí. Zvláštní, že tam každej víkend jezdí chlap s pilou a řve na celej Tisej, asi ptákům nevadí. Tyhle rádoby ochranářský organizace miluju!!!!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2011 10:05
- Nahlásit

VerčaZ

Jenže pak jsem tak nějak přišla na to, že to ani ošéfovat asi nešlo. Jak mám předpokládat, že v roští je chlap? Ono všechno prostě asi vyřešit nejde, no.

jo, to prostě nejde. nebo TEORETICKY šlo by - tisíciprocentním přivoláním. Jenže to by pes nesměl být pes, ale stroj.

Jak sis ho vychovala, takovýho ho máš.
hm, mluvíš jako Brtnik jééénže. zatimco já se ho snažím naučit důležité věci jako třeba.:"Tady orel, tady orel, jak mě slyšíte? Přepínám!!", tak Brtnik ho učí třeba kupříkladu: "Sem Hakunďáková!" a čeká co z toho vyleze za prasárnu

Na co rybníček se žábama? V

myslim jako že to je nový bydlení, páč voni se jim uhnízdili v bazénu asi a ten myslím, že budou asi chcít dát nějak dohromady?? Si tak tipuju.

. CHKO mi přislíbilo, že mi povolí ten náš dogtrekk přes tu jednu rezervaci tady

a měli od začátku termín toho dogtreku?

Zvláštní, že tam každej víkend jezdí chlap s pilou a řve na celej Tisej, asi ptákům nevadí

no pěkný

kachna_
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2011 10:17
- Nahlásit

VerčaZ
žáby už tam byly, když jsme baráček předloni kupovali. Maj tu prostě domovský právo a mně to fakt nevadí, jak řvou. No hele ale s tim jak jsem zatim úspěšná se žab bát nemusim.

add. doktrek. Trochu nechápu, co za bordel můžou udělat psi na vodítku v rezervaci.

denyk
hele mně vrčeli vlastní psi na vlastní dítě tak do jejího roka a půl.

VerčaZ
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2011 10:21
- Nahlásit

PetraK
jo, to prostě nejde. nebo TEORETICKY šlo by - tisíciprocentním přivoláním. Jenže to by pes nesměl být pes, ale stroj.
Jasný, no. Ono je mu rok a osm měsíců, tak se ještě můžu vymlouvat na jeho věk Ale když se ten pes prostě takhle hrozně lekne, tak si holt spíš řeknu, že nežiju s plyšákem a že má taky právo na vlastní projev.
důležité věci jako třeba.:"Tady orel, tady orel, jak mě slyšíte? Přepínám!!", tak Brtnik ho učí třeba kupříkladu: "Sem Hakunďáková!" a čeká co z toho vyleze za prasárnu
No jasně, to jsou samé, důležité věci.
a měli od začátku termín toho dogtreku?
Jojo, měli. Ona totiž kámoška ze cvičáku tam pracuje a tyhle povolení dává (ale pro jistotu se v zimě ptala ještě vedoucího, aby do toho nemohl nikdo šťourat), jenže před týdnem přijali někoho dalšího na tyhle věci a tohle přidělili jemu. Kámoška je naštvaná už jen pro to, že jí berou část téhle práce a nechávají jí debilní práci. Holt se novej kolega snaží dokázat, že je muž na pravém místě, naštěstí poslední slovo bude mít šéf. Ale i kdyby to zamítli, tak to není problém, to předělám - vedeme tudy tu nejkratší trasu (12 km), tu vymyslím snadno, jen že to nebude tak hezké a to je na ní přihlášených nejvíc lidí. Ale štve mě ten princip
Štve mě, že mají doprčit chránit přírodu (a já jsem jenom ráda), a bejt imunní vůčí nějakejm vyšším zájmům. Ale je to přesně naopak, některý jejich rozhodnutí jsou neuvěřitelný. Horší je to o to, že člověk ví to pozadí, jak tam prostě ruka ruku myje. Že se vydry a kachny ve Zlaté stoce nemůžou kvůli plastovejm flaškám a bordelu prodrat vodou je jim jedno, že debilní cyklisti tady ničí celý léto třeboňsko, protože jsou přece na dovolený a chtěj si užívat je jim taky jedno, ale že jeden den projde po cestě dvacet lidí se psama na úvazu je hroznej problém.
Ježiš to jsem se rozčílila, za chvíli mi přijdou zákazníci, musím se zklidnit, ať je nevyrazím ještě ve dveřích

VerčaZ
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2011 10:24
- Nahlásit

kachna_
No jasný, šak já taky žabky ráda. Chodíme je s přítelem poslouchat, ale je to fakt ranec, když jich je hodně, úplně člověku vibrujou kosti v hlavě.
To jseš hodná, že jim děláš bydlík.

mishi
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2011 10:40
- Nahlásit

Nazdáááááááááááááár

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2011 10:43 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

VerčaZ

Ono je mu rok a osm měsíců, tak se ještě můžu vymlouvat na jeho věk
no já už se můžu vymlouvat jen na to, že sem debil, který neumí naučit psa, aby ho poslouchal pořádně

tak si holt spíš řeknu, že nežiju s plyšákem a že má taky právo na vlastní projev.

jo přesně

No jasně, to jsou samé, důležité věci.

no sou! co kdyby měl mluvit do vysílačky náhodou? No! Pak to bude potřebovat, ale Hakunďákovou to nevim teda. jako by nestačilo, že říká jiný dobytčárny

Holt se novej kolega snaží dokázat, že je muž na pravém místě,

no ty jo, tak tohle doopravdy miluju, miluju.

jak tam prostě ruka ruku myj

a tohle ještě víc

Že se vydry a kachny ve Zlaté stoce nemůžou kvůli plastovejm flaškám a bordelu prodrat vodou je jim jedno, že debilní cyklisti tady ničí celý léto třeboňsko, protože jsou přece na dovolený a chtěj si užívat je jim taky jedno,

vyřešit plasťáky a bordel ve vodě jsou práce proto to nikdo dělat nebude. Byčiglisti sou zase peníze, tak to nikdo taky řešit nebude a proto se zaměří na to, co půjde jednoduše bezbolestně zaplácnout. a hotofson.

musím se zklidnit, ať je nevyrazím ještě ve dveřích

Zákazní: "Dobrý den, prosím vás...."
VerčaZ: "táááááááááááhni ty hajzle jeden pseudoekologickej!!"

jo jo, dneska bude veselo

kachna_
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2011 10:50
- Nahlásit

VerčaZ
To jseš hodná, že jim děláš bydlík.
no hele letos už dobrý, ale vloni jsem prosadila, že do bazénu můžem, až budou žáby venku a vono co? vono celej srpen propršel.

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2011 11:05
- Nahlásit

mishi
heleee, kdopa to přišel?

jak je? co gastoňák? nějakýnoviny?

mishi
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2011 11:15
- Nahlásit

PetraK
Jsem tu na skok, než se vrátí šéf. Prosim tě, Gastoňák mě zas trápí. Momentálně má nějakej červenej flek pod stehnem a druhej u pindika a je to zarudlý, bez chlupů a horký a já nevim, co s tim. Mažu to kalciovou mastí a ON SE NECHÁ A NELÍŽE, což je u něj prostě divný... Tak nevim, jestli můžu zkusit framykoin nebo jestli se jen opičí, protože mně se rozjížděl zánět v rameni.
No a do toho se nám nějak víc rozjela displazka, tak jsem chtěla nějakou kloubní výživu a inteligentně jsem pro ní vyslala rodiče. No, pani dochtorka mi poslala fortiflex za 1.300,- 30 tablet a ještě pro psy od 25 kilo a Gaston má 23. Jsem šla do mdlob včera. A další novina je, že čekáme mimino.

A co je novýho tady?

Fajka
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2011 12:38
- Nahlásit

Rááááááááááááááááááámštáááááááááááááááááááááááájn. .......
na věčné časy a nikdy jináč
mishi
jééé zdravíme mišadlo dvavjednom !!!! a gratulujem

ON SE NECHÁ A NELÍŽE, což je u něj prostě divný
ho to chladí asi...a drbe si to nebo jo?

Nesnídám nesvačím nestihnu to nestačím
hrůza.... jednu nabídku dám vodeslat a obratem příjdou dvě další.... roste to geometrickou řadou...chjo.... už su hotové a to je teprve úterý

denyk
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2011 12:54
- Nahlásit

kachna_

(rybník na žáby
si taková Matka Tereza, zvířátková

PetraK
Může mi někdo vysvětlit, proč matka říká dvanáctiletýmu dítěti jménem Marek "Marunko"?

bohužel, nevysvětlím, bo děti nemám, ale myslim, že už ja na to dost velkej, tak když mu takhle řekne před kámošema, tak bych nechtěla vidět ty ksichty

VerčaZ
ále já jsem asi diuná, mě neštěstí druhých (většinou) netěší, ale myslím, že ve tvé situaci by se tak zachovali téměř všici pséci... mimo jiné jsou hlídači, ne, tak co má na vás co bafat chlap z roští

kachna_
hele mně vrčeli vlastní psi na vlastní dítě tak do jejího roka a půl.

to musela být docela pakárna, ne?

VerčaZ

Ono je mu rok a osm měsíců tomu mýmu jsou 2 a dva měsíce, a asik se budu vymlouvat na svojí neschopnost

a co se týče ochránců, bohužel je to tak jak všude, příjde mi, za vším jsou známosti, nebo prachy

A poslušně hlásím, že špek nefunguje zkoušela jsem ho už doma, trochen ho poválel v hubě, odnesl si ho do pelechu vyplivl a pak pomalu sežral hroznéj péf....takže asi párky a sušený maso od Brita, nic lepšího nevymyslím

denyk
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2011 12:58
- Nahlásit

mishi
gratuluju ke skoromiminku a ať jste zdraví

Fajka
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2011 12:59
- Nahlásit

denyk
poslušně hlásím, že špek nefunguje zkoušela jsem ho už doma, trochen ho poválel v hubě, odnesl si ho do pelechu vyplivl a pak pomalu sežral hroznéj péf....takže asi párky a sušený maso od Brita, nic lepšího nevymyslím
je fakt difnej
a co sýýýýýýýýýýýýýýýýr??? a nebo pečený kurčátko????

<< 1 ... 1206 . 1207 . 1208 . 1209 . 1210 . 1211 . 1212 . 1213 . 1214 . 1215 . 1216 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání