Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1206 . 1207 . 1208 . 1209 . 1210 . 1211 . 1212 . 1213 . 1214 . 1215 . 1216 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
denyk
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2011 15:13
- Nahlásit

Fajka
fakt že Fája je drsňák
tak to Zrzek asik není, jak zvýším hlas (třeba najde nějak fujtajblík) tak připlácne vocas krčí se a jde pomalu obloukem ke mně.... nikdy na mě ani náznakem nezavrčel, v žádný situaci.
Si asi na to budu muset přijít sama, jak na něj

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2011 16:21
- Nahlásit

denyk

nemá cenu většinu příspěvků číst

no jo, však on je povětšinou každej tak chytrej . Máš pravdu v tom, že by to měl někdo vidět. Ono jsou ty vižlouni... takový potrhdíla. Ono to u něj bude částečně o tom dospívání a taky ale třeba o tom, že si ale zas tak moc nevěří a proto preventivně hučí. Zkus zapracovat na tom, aby Tě hodně začal vnímat - žrádlo, žrádlo,žrálo (luksusní žrádlo-co nikdy jindy prostě doopravdy nedáš - u nás ten špíček ) uč ho, že u nohy se ti prostě musí dívat do obličeje. Pochopitelně nácvik nejdřív doma, pak venku v klidu, pak venku s lidma, se psy na velkou vzdálenost - nutno vychytat, abys psa viděla jako první a dala povel k noze s tím, že budeš chtít, aby se díval na tebe, pak ho máš za co pochválit. Pořítí-li se nějaký pes k vám, měla bys to být ty, kdo dá cizímu psu najevo, že ne-e, nechceme, aby ses k nám přibližoval. Já cizí psy bez dozoru prostě odháním hned z první. Má-li rád pískací hračky, tak v momentě, kdy Tě nebude chtít vnímnout s tím pískni, on se na tebe podívá a zas můžeš pochválit. Až se tě naučí vnímat i když bude pes v té větší vzdálenosti, tak začni cvičit až bude cizí pes blíž a postupně zkracuj vzdálenost. Taky nejdřív ten oční kontakt uč ve společnosti psa, kterého zná, aby ho to tak nerušilo.

Si asi na to budu muset přijít sama, jak na něj

opravdu se mi osvědčuje snažit se aby se navázal on na mě a reagovat dřív než on.

denyk
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2011 17:57
- Nahlásit

Já vím, mě už mát určo za magora kterej m absolutně nezvládnutýho psa ( schválně nepíšu nezvladatelnýho )

kachna_
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2011 18:12
- Nahlásit

denyk
mě už mát určo za magora
od začátku
se psem to ale vůbec nesouvisí
nezvládnutýho psa
prosim tě, nezvládnutej pes vypadá úplně jinak

Fajka
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2011 18:20
- Nahlásit

denyk
magora kterej m absolutně nezvládnutýho psa
tak bacha tedlecten titul si prosím nárokuju jáááá ,
až nás jednou uvidíš naživo tak uvidíš sama že mám pravdu

Janiii
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2011 18:23
- Nahlásit

brej den
teda venku sluníčko a orloj hlásí skorem půl sedmou nenávidim změnu času a to vstávání když je ouplná tma
stavila jsem se za Béruškou, nepřišlo mi, že by kulhala, asi se její zdravotní stav rovná rychleji než můj (ale nepřivodila jsem já to kulhání já, to už měla předtim) - ikdyž prst už vypadá jako prst, ale prstýnek nemam ještě šanci sundat

práci nekomentuju ...

jooo, a posílám sovu! vy dvě houkačky

denyk
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2011 18:43
- Nahlásit

Fajka
tedlecten titul si prosím nárokuju jáááá
hahaha prouhatice je svéhlavá, zrzavec poddajný a já jak by napsal Viki Dostál "chůva"
Já můžu bejt ráda, e mám napoprvé takového psa, bo kdyby byl tvrdší, tak zežere fšecky psy kolem a vyvenčit by se chodil beze mě

Janiii
ale vodpolkó bude delší světlo

Janiii
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2011 18:53
- Nahlásit

ale vodpolkó bude delší světlo
denyk
jojo, však mužíček je s tchánem ještě na stavbě aspoň se bude po odpolednách dát ještě dělat ...

denyk
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2011 18:57
- Nahlásit

Janiii
mužíček je s tchánem ještě na stavbě
huš aby to bylo, co? To pak bude radosti

Fajka
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2011 19:01
- Nahlásit

denyk
a já jak by napsal Viki Dostál "chůva
to si na tom ještě dobře mě řikal že su kjáva a ještě k tomu pražská a to z prahé nééésu

já měla prvního psa taky troubítka kříženýho s dobromilem

e mám napoprvé takového psa, bo kdyby byl tvrdší, tak zežere fšecky psy kolem a vyvenčit by se chodil beze mě
já myslím že né, že by si zapnula nouzovej režim a šla do toho a ono by se to tak nějak poddalo jako u nás

Janiii
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2011 19:03
- Nahlásit

huš aby to bylo, co?
huš aby - akorát to "huš" je ještě tak na rok

denyk
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2011 19:35
- Nahlásit

Fajka
su kjáva a ještě k tomu pražská
taky osobní setkání?
on umí bejt džentlmen

zapnula nouzovej režim
no to bych sem ty problémy asi ani snad nepsala

Fajka
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2011 20:32
- Nahlásit

denyk
on umí bejt džentlmen
jo džentlmen jako prase

no to bych sem ty problémy asi ani snad nepsala
podle mě chyba..víš co pro mě bylo nejhorší a co trvalo mě nejdýl?

smířit se s daným stavem, že na tom je tak jak je ...a nečekat zázraky obratem .... naučit se bejt trpělivá a posouvat se krůček po krůčku step by step

denyk
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2011 20:58
- Nahlásit

Fajka
jasně, vím že je to dlouhá cesta, odpoledne překvapil podruhé povídám si s kámoškou té se kolem nohy motá cca.3 letá dcerka, začne pištět a běhat kolem mámy a ten blb najednou zavrčel... aniž by se ona kněmu přiblížila. Tak jsem mu dala sedni a pak už byl klid.
Poslední dobou neměl možnost být s dětmi, loni v létě jsme byli s dětma pár dní na chatě (i s piňďatama) a žádný problém. A to dětičky lítaly, chodily a měly v ruce jídlo a nic se nestalo.
Teď teda taky ne, ale....

Fifi
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2011 21:17
- Nahlásit

RRRamstajn jen tak zdravim asocialni pseky.
denyk
povídám si s kámoškou té se kolem nohy motá cca.3 letá dcerka, začne pištět a běhat kolem mámy a ten blb najednou zavrčel... aniž by se ona kněmu přiblížila. Tak jsem mu dala sedni a pak už byl klid.
Ten blb dle myho - esli byl na voditku, zcela po psim rekl, ze se mu nelibi chovani toho lidskyho stenete, nerozumi mu, neni si jisty, varoval.. Neco jinyho je asi litani deticek a psu na volno, obojich, kdy pes ma sanci prchnout ci vycouvat.
Fajka
smířit se s daným stavem, že na tom je tak jak je ...a nečekat zázraky obratem .... naučit se bejt trpělivá a posouvat se krůček po krůčku step by step

A stejne se step by step posunes tak o pid. Ale kdyz ji milujes, neni co resit.. Boze, jako bych videla slecnu Sadlo.

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2011 21:20
- Nahlásit

ehm, ehm,
Brtnik měl hlad, řikám, "proč si nedáš teda tvaroh? "
"nemám!"
"to teda máš!Kupuju ho kvůli tobě a psovi furt!"

a tu se do hovoru zapojil i Kostižer a pravil:

"No to seš vůl!"

Má vůbec cenu se tady v tý rodině snažit?????

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2011 21:24
- Nahlásit

Fifi
Ten blb dle myho - esli byl na voditku, zcela po psim rekl, ze se mu nelibi chovani toho lidskyho stenete, nerozumi mu, neni si jisty, varoval..

děkuji pani.

Fajka
...a nečekat zázraky obratem .... naučit se bejt trpělivá a posouvat se krůček po krůčku

Denyku - f tomdle je hodně pravdy - je důležitý vzít toho psa takovýho jakej je a pak s tím pracovat. Ale!! Jestli můžu .... je taky důležitý opravdu nastavit ty pravidla - základní, však toho nemusí bý moc, ale jde o to , aby pes člověka respektoval. Myšleno respektoval, ne slepě poslouchal.

Fifi
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2011 21:36
- Nahlásit

PetraK
"to teda máš!Kupuju ho kvůli tobě a psovi furt!"

a tu se do hovoru zapojil i Kostižer a pravil:

"No to seš vůl!"

Má vůbec cenu se tady v tý rodině snažit?????

NEMÁ!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2011 21:39
- Nahlásit

Fifi
NEMÁ

děkuju za podporu. Sem chudáky, sem chudáky, už mi degraduje i ten pernatej idiot , možná se na to příště vyprdnu a ten tvaroch kupovat nebudu .
Od tý doby co má Kostižer v budce hadrdisk, je nějak moc chytrej

měli jsme němčinu - asi se to nikdá nenaučim

denyk
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2011 21:48
- Nahlásit

Fifi
nerozumi mu, neni si jisty, varoval
čekala jsem že něco takového napíšete...no maminkám se to vysvětluje těžce, navíc to bylo před vchodem do bytovky, je tu dost koček, vodítko bylo nutností.
Vím, že neznáte mě ani psa, on by vám to třá napsal jinak

PetraK
takže jste bez tvarohu? taky se doma nenudíte, ještě že péf nemluví

Myšleno respektoval, ne slepě poslouchal.
jo asi nejsem ten správný typ, bych potřebovala ťafku asik

mi to tu píšete furt dokola a já né a né to pochopit, co?

Fifi
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2011 21:49
- Nahlásit

PetraK
Sem chudáky, sem chudáky, už mi degraduje i ten pernatej idiot
Mu nasad poradnej kosik kozenej, aby nehoh zvanit, pak te nebude degradovat. Nemcinu nesnasim, tak v tom nehledej soucit u me.

Fajka
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2011 21:49
- Nahlásit

PetraK
Od tý doby co má Kostižer v budce hadrdisk, je nějak moc chytrej

měli jsme němčinu - asi se to nikdá nenaučim

stačí jedna věta...
Halt die Klappe du Arsch-loch!

a budou ticho všici

denyk
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2011 21:59
- Nahlásit

No když už jsme u těch košíků, pořád váhám, esli koupit kožený
něco takovýho

nebo totok?
http://www.psikralovstvi.cz/images/ohlavka_nahubek .jpg

Fajka
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2011 22:03
- Nahlásit

denyk
do toho koženýho bych já nešla..bude se na tom držet bordel krz slinty si myslím...a krom toho ty široký pásky dos brání při výměně vzduchu, nezdá se to ale mám to vyzkoušený

Fajka
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2011 22:06
- Nahlásit

denyk

mi to tu píšete furt dokola a já né a né to pochopit, co?

hele pani, žádný strachy mě trvalo některý věci pochopit a zrealizovat 5 let a některý na mě furt čekaj takže klííít šak už tím že pátráte studujete přemejšlíte hledáte jste vykročila správným směrem po správný cestě

denyk
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2011 22:13
- Nahlásit

Fajka

hm, takže mi to třeba dojde až u druhýho psa....

za pár měsíců se totiž chystám na takovej psí tábor, koš mám doma, nylonovej, takovej širší, nevím mi právě ve vedru nepřišel nic moc a kovovej neci, bo ti psi se tím dokáží dost zranit,to jsem viděla loni, my teda košík loni nepotřebovali....ale letos si nejsem tak jistá.

Ten z toho druhýho odkazu mi zas příjde jako koš nekoš, že by fakt tu hubu přes něj dostatečně nevotevřel, nevím.

Prdel bude, když začne Kostižer mluvit německy

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2011 22:14
- Nahlásit

denyk
Vím, že neznáte mě ani psa, on by vám to třá napsal jinak

ne, jak jsem mohla poznat vižlouny, myslím, že nenapsal. Hele pes přece nemusí vždycky z KAŽDÝHO dítětě jásat, ty si taky kolikrát nelibuješ ve spolešnosti některých dětí, ne?
byla u mě kamarádka - dvě děti. holčička čersvtej rádobychodič, ale měla skvělej přístup, vždy si spíš počkala na kontakt s Ešusem = nebyl problém. její brácha tříletý, tak trochu sprateček s tendencí Ešusa ne úplně týrati, ale pruditi, pes se mu vyhýbal, viděla jsem, že mu kontakt není příjemný, tak jsem klučinu umravnila a separovala je. Někdy prostě psy ty mláďata nemusí. Tak se tomu dá předejít tím, že se nechá na tom psu jestli ano nebo ne. , to na něm vidíš.

taky se doma nenudíte, ještě že péf nemluví

jáák nemluví?? šak na horách mi objednával ruma

no tím si prostě asi projde skorem každý, ale čím dřív člověk psa má tím líp. ale jedno je myslím důležitý- základní pravidla. Potřebuje je každej, my lidi i psi. Když je psu nedáš, má zmatek. Nemusí toho být moc, ale základní pravidla prostě potřebuje a z toho vychází i potom respekt k tobě. si jako lajka myslim.

Fifi
Mu nasad poradnej kosik kozenej, aby nehoh zvanit,
hááá ha háááá to je vidět, že toho pitomce pernatýho vůůůůbec neznáš, tady nepomůže ani ocelovej dekl, pod kterej ho zavřeš. Nic, nic na něj neplatí.

Fajka

Halt die Klappe du Arsch-loch!

si blbááá moc a moc a moooooooooooc

denyk
těch košíků

kovovej, ať s emu dobře dejchá.

denyk
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2011 22:15
- Nahlásit

Fajka

myslíš ten první koženej? ten druhej je totiž nylonovej

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2011 22:16
- Nahlásit

denyk
takže mi to třeba dojde až u druhýho psa....

no jistě

Prdel bude, když začne Kostižer mluvit německy

tak v tom případku už to prdel je, páč řiká AJNE ŠTUNDE

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2011 22:20
- Nahlásit

Fajka

máš emila, sem ho podepsala naprosto suše, páč sem konsternována

<< 1 ... 1206 . 1207 . 1208 . 1209 . 1210 . 1211 . 1212 . 1213 . 1214 . 1215 . 1216 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání