Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1206 . 1207 . 1208 . 1209 . 1210 . 1211 . 1212 . 1213 . 1214 . 1215 . 1216 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
denyk
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2011 13:09 - Změnil/a: denyk
- Nahlásit

Fajka
je fakt difnej
asi po mně a to navíc ještě jako nebyl najedenej...jo na kurče se chystám, to by mohlo projít

sýr, jen když má náladu

Fajka
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2011 13:17 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

denyk
to navíc ještě jako nebyl najedenej...jo na kurče se chystám, to by mohlo projít
no tak aspoň že tak
já protože je to dost mastný tak do pytlíku s kurčetem nasypu ještě piškoty..oni nasajou ten tuk z kurčete..kurče není tak mastný a piškoty vonej po kurčeti ... a to se to panečku dlabe dlabe dlabe

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2011 14:23
- Nahlásit

Fajka

Rááááááááááááááááááámštáááááááááááááááááááááááájn . .......
na věčné časy a nikdy jináč

áá to se mi to líbí, to se mi to líbíííí

mishi

Tak nevim, jestli

a vet nic?

A další novina je, že čekáme mimino.

žjoo! další kindr vajíčko gratulíre ich gratulíre

denyk

tak když mu takhle řekne před kámošema,
no to si taky říkám, ale přiznám se, že mi by to vadilo i kdyby mi tak máma říkala a nikdo u toho nebyl - a to nejsem kluk. Představa, že na mě máma takhle šišlá... no ty jo mám vosypky

.takže asi párky a sušený maso od Brita
no jo, tak každýmu chutná něco jinýho, to chce vyzkoušeti.

Kuřátečko grilčovaný to je taky prima věc, jak píše Fajka a hlavně přesně - promíchat to, takovou směsku- sýr, kuře, piškoty... ať neví co přijde.

Fajka

a to se to panečku dlabe dlabe dlabe

a nebo taková tatranka, to je prej taky lůůůkcus, pravila Fejkidlo

to jsou vzorní tatrankový žáčci

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2011 14:29 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

jooooooooooooooo já su blbéééé nejvíc ze všech lidijůů sem blbé jááá

sem vám zapomněla říct. že ešivá se chcete podivat, jak krásně fotí pan ČÍÍÍÍF, že umí krásně nafotit i velmi hnusnýho psa, tak VÝBĚR / z hroznů / je zde:

http://zrzavec.rajce.idnes.cz/ProfFajfkaty_fotky_z _Bedricha_2011-I_cast/

http://zrzavec.rajce.idnes.cz/ProfiFajfkate_fotky_ z_Bedricha_II._cast/

http://zrzavec.rajce.idnes.cz/ProfiFajfkaty_fotky_ -_streda_-_Bedrichov/

http://zrzavec.rajce.idnes.cz/ProfiFajfkate_fotky_ Bedrichov_2011_-_iV._cast_-_Sobota/

a tímto znovu a znovu děkuji Čííífoj, za jeho šikovné ručičky a rychle cvakající spoušť u lůůkcusního aparátku

p.s. nechala jsem tam toho hodně, páč jak je to v sekvencích, tak se aji dá s těma obrázkama při rychlým přechodu udělat malinkatý film

Fajka
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2011 14:36
- Nahlásit

PetraK

nebo taková tatranka, to je prej taky lůůůkcus, pravila Fejkidlo

to jsou vzorní tatrankový žáčci

to já nedávám to můžou jen ostatní lidijové a vetka, aby si zvykla že nejen já můžu přijít s něčím dobrý a proto je dobrý bejt na lidi hodná a nebo aspoň se zabíjením počkat na to co ráčej nabídnou Ešusáci nabídli tatranečku a přežili

tys to tam fakta narvala šecko z rajčete bude kečap a vypoví ti smlouvu

tejranej

denyk
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2011 14:42
- Nahlásit

Jéžiškú fotky jsou úpá supér ani nevím, co dřív komentovat a to jsem viděla zatím polovinu...ten umí fakt neuvěřitelný ksichty a Fája je na některých fotkách maskovaná s okolím

denyk
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2011 14:47
- Nahlásit

Hele piškoty s kuřetem, není to nějaká divná chuť ? .
Dnes u nás bramborový salát a řízky..takže zítra bude šízek na cvičendo ... snad zbyde i nám....

Dnes jsme potkali pitbulku a mastifa z NDR, trošku probublával z dálky, ale pičkůtek vnímal

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2011 14:51
- Nahlásit

Fajka

to já nedávám to můžou jen ostatní lidijové a vetka, aby si zvykla že nejen já můžu přijít s něčím dobrý a proto je dobrý bejt na lidi hodná a nebo aspoň se zabíjením počkat na to co ráčej nabídnou

to je velmi dobrá taktika. A myslím, že jsi zvolila pro ostatní metu nejvyšší, páč tak jak slintala Fajfuša u tatranky, to byl výkon

Ešusáci nabídli tatranečku a přežili

sem na sebe zatraceně vopatrná, takže klidně vobjednám celý čokoládovny Nestlé, jen když mě dífče pruhovaný bude milůvat

tys to tam fakta narvala šecko

skorem! a že to byla šichta něco vyházet teda, nejradši bych to tam dala bývala všechno. Páč - jak říkám fotky jsou dokonalý a navíc sou i hejbacííííí, když se to posunuje rychle

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2011 14:54
- Nahlásit

denyk

Hele piškoty s kuřetem, není to nějaká divná chuť ?

jehehééé a hele ešlivá mršina či lidský gůvno nejsou nějaká divná chuť? takhle na to nekoukej.

jen to hásky promixuj šécko.

, ale pičkůtek vnímal
no vidíííš, vidíííš , gůůt to bude

Jéžiškú fotky jsou úpá supé

viď ?? je čikovnej tuten pán, umí to zachytit, to bez debaty

Fajka
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2011 14:58
- Nahlásit

PetraK
je velmi dobrá taktika. A myslím, že jsi zvolila pro ostatní metu nejvyšší, páč tak jak slintala Fajfuša u tatranky, to byl výkon
celkem to i funguje..vopčs teda nééé jak papříklad dyž si Brtník pohladil Fáju po hlavě a vona překvapená čekala co z něj vypadne až z něch nevypadlo nic a z Fáji jen huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Jo slintakt u tatranek ale umíme taky mooc hezky...a nejen u tatranek

klidně vobjednám celý čokoládovny Nestlé, jen když mě dífče pruhovaný bude milůvat
tož to už abys začla vobjednávat

skorem! a že to byla šichta něco vyházet teda, nejradši bych to tam dala bývala všechno. Páč - jak říkám fotky jsou dokonalý a navíc sou i hejbacííííí, když se to posunuje rychle
magoooooooooooooooooooooooooooooor

denyk
neuvěřitelný ksichty a Fája je na některých fotkách maskovaná s okolím
jj to jí de dobře

Hele piškoty s kuřetem, není to nějaká divná chuť
prej nééé, prej lepčí než suchý pičkot

řízky..takže zítra bude šízek na cvičendo ... snad zbyde i nám.tyjo... já ci taky aby do mě někdo cpal řízky abych neječela a nebublala

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2011 14:59
- Nahlásit

Fajka

tejranej

Brtnika myslíš, viď ?

denyk
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2011 15:01
- Nahlásit

ešlivá mršina
tak pozór paní, my na mršiny jen čůráme a vyhrabáváme je pro kámošku labradorku, ale nepapáme

a lidský houno.....nó když byl štěně brrrrr....teď jsou lepčí králičí bobky

pán foťák je šikovnéj

a jdeme ven, vycházky začínají a zrzavec už čučí z okna, máme sebou lištičku schovávačku

denyk
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2011 15:03
- Nahlásit

Fajka
řízky abych neječela a nebublala
přijeď, v 18.30 budou, i kuřátkový i prasátkový a domácí br. salát a bábofka recept mojí babičky od fčéra, taky mňamka...
Pak se mám vejít do riflí, co mi dnes přišly

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2011 15:04
- Nahlásit

Fajka

h nevypadlo nic a z Fáji jen huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

čéče ale si tak furt řikám, že to bylo spíš takový jako udivený huuuuuh, jako sice co von si to dovolil, ale údiv i nad sebou samotnou. A jak si ho pak obcházela a prohlížela...

Jo slintakt u tatranek ale umíme taky mooc hezky...a nejen u tatranek

tý bláho a jak se to člověka drží!! Sem myslela, že todle umí nejlíp Ešus

tož to už abys začla vobjednávat

jen se neboj, jen se neboj, já budu připravená ščestí přeje připravenejm, počkej jakou budu já mít zajímavou uzenou kapcu. Jednu . a druhou budu mít tatrankatou a nebude tam vůůůbec žáden pes, kterýmu bych to mohla dáááát, ale vůůůbec žáden
tu klepne

magoooooooooooooooooooooooooooooor

no nenen, hele pusť si třeba tuto

až po tuto -ale musíš fakt rychle

pak proti tobě ti čokle prostě běžej

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2011 15:07
- Nahlásit

Fajka

já ci taky aby do mě někdo cpal řízky abych neječela a nebublala

no neboj, neboj, vono se myslim na pecce dočkáš, ešivá nebude do tý doby hotovej obyvák, ty budeš ječet a vyhazovat nábytek voknem, tak věřim, že Čííííf aji šízek usmaží, aby ti zacpal hubu

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2011 15:08
- Nahlásit

denyk

.teď jsou lepčí králičí bobky

tak si je nasbírej do pytliku a máš super odměny

kachna_
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2011 15:17
- Nahlásit

dítě mi pije vodu z kyblíku pro psy . tak nevim, mám bejt naštvaná, nebo mít radost, že si umeje obličej???

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2011 15:38
- Nahlásit

kachna_

dítě mi pije vodu z kyblíku pro psy

zatim dobrý, až začne pít vodu z žabníku, pak bych to teprve řešila

že si umeje obličej???
umeje jo? vobličej jo? z kybliku, kde pijou čokle, jo? beru li to podle ešusa, tak by měla na vobličej spíš nalepený kus mrkve, nějakou ku vokurku a kousek masa páč ten náš idiot když žere tak to hází fšade kolem aji do misky s vodou

Fajka
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2011 16:02
- Nahlásit

PetraK
heeeeelp
jak se řekne mandle engliš?????
myslím jako mandle jako ta co se žere (plod ořech co já vím) né ta co je frku

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2011 16:05
- Nahlásit

Fajka

nejni to almond??

zjistim vydrž

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2011 16:07
- Nahlásit

Fajka

jo je to tak, je to almond

Fajka
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2011 16:10
- Nahlásit

PetraK
ve slovníku to byo taky a mě se to zdálo difný sem se chtěla ujistit essi to tak fakt je ...
dííííííííííííííííííííííííííííííííííík

kachna_
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2011 16:11
- Nahlásit

PetraK
umeje jo? vobličej jo? z kybliku, kde pijou čokle, jo? beru li to podle ešusa, tak by měla na vobličej spíš nalepený kus mrkve, nějakou ku vokurku a kousek masa
no to je venkovní voda, tak pokud to maso neprohoděj oknem. Ale naši psi teda takový čuňata nejsou

Jooo a oooobrgratulace mischi

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2011 16:23
- Nahlásit

kachna_
no to je venkovní voda

aha, no tak to bude rozhodně čistší než ešusí miska.

Já jsem loni omylem vypila vodu z barelu, kterou jsem tejden vozila v autě - bylo to na kytky, nalila jsem to do flašky od dobrý vody.... zapomněla to nějak označit a pak to do sebe večer zvrhla přežila sem, sem tetkon odolná,

Fajka

dííííííííííííííííííííííííííííííííííík

není zač. jo zní to divně, ale vzpomněla jsem si na to přes mandlovej liguére jeden

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2011 16:24
- Nahlásit

ach jo holky. zítra odpolko jdu k zubařce bojím se bojím se úplně nejvíc a moc. vim, že jsou 10000000000000000000000000000000000000000x horší věci, vim. ale neví to můj mozek a moje útroby

mishi
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2011 18:28
- Nahlásit

PetraK
Vet mi včera předepsal blbý vitamíny, nejdu tam. Dost mě jakože vytočila včera.
Jinak pani, dost zajímavý fotky. :-D A zubaře se nebojte, zařvěte už ve dveřích INJEKCÉÉÉÉÉÉ a bude to OK. Mám to odzkoušený.
Fajka
Noooo, občas se snaží si to líznout, ale ne víc, než obvykle. To mi právě přijde divný, neškrábe se, nelíže se... Teď je zrovna strašně nešťastnej, sedí u balkonovek a čumí na Barunu na zahradě a když mu otevřu, sedí a čumí dál. Tak nevim, co vlastně chce. :-D

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2011 20:14
- Nahlásit

mishi
zařvěte už ve dveřích INJEKCÉÉÉÉÉÉ a bude to OK. Mám to odzkoušený

tsss, už když vylezu dole z tramvaje řvu: DROGÝÝÝÝÝ! Paní dochtorka má pro mě už na tácku připravenou injekci. Ale nefunguje to, mám to odzkoušený, stejnak se bojim jako svině, je mi zle a jsem K.O.

Fajka
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2011 21:38
- Nahlásit

mishi
Noooo, občas se snaží si to líznout, ale ne víc, než obvykle. To mi právě přijde divný, neškrábe se, nelíže se...
a nemá to popálený vod nějakýho chemickýho sajrajtu?

mishi
A zubaře se nebojte, zařvěte už ve dveřích INJEKCÉÉÉÉÉÉ a bude to OK. Mám to odzkoušený
jo taky řvu že chcu umrtvit a pak huž se to v poho

PetraK
Ale nefunguje to, mám to odzkoušený, stejnak se bojim jako svině, je mi zle a jsem K.O.
je to hnusný pani já vim, ale zase si řikejte že vám nebudou určitě rvát dva moudráky na jednou takže to až tak hrozný nebude

není zač. jo zní to divně, ale vzpomněla jsem si na to přes mandlovej liguére jede
já si taky vybavuju že to bejvá na čokoládách ale nebyla sem si jistá essi je to vono jestli to není třá nějaká značka

kachna_
venkovní voda, tak pokud to maso neprohoděj oknem. Ale naši psi teda takový čuňata nejsou
taky nemám pséka čuně..mističky má čistý a fluše do nich zásadně pouze pantofle...jako třá jdeme ven...automaticky bere do huby pantofel ve dveřích si vzpomene že se zapoměla napít a má děsnou žížu a tak letí s tím pantoflem k misce..postaví se nad misku a pustí
pak se diví že se nemůže napít bo je půlka vody vokolo tím skokem pantofle do misky a ke zbytku se krz tu pantofel nemůže dostat

Vyplňuju ty deb*ilní papíry sčítací...upozorňuju že očítání mě nikdy nešlo ale k čemu je jako důležitá informace zdališ máme splachovací hajzlík v bytě nebo mimo byt a zda-li je vůbec splachovací mě jako hlava nebere
není tam kolonka že je splachovací ale momentálně nefunkční

denyk
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2011 09:26
- Nahlásit

Bré ranko,
Frau Ešusová, myslím na vás jak na vlastní, ať tě ničévo nebolí .
Taky už ve dvřích u toho mého automechanika (bývalého dnes je z něj super zubař ) řvu že cí injekcí, a on to je ta velká paní, co se bojí zubaře.....

Tak jsem byla na kontrole a v pondělí šupky do kolbenky...to bude vstáváníčko

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2011 10:40
- Nahlásit

áááááááááááááááááááááááááááá Koláče se bojíííííííííííííííííííííííííííííííííí! Koláče je poseroooooooooooooooooooooooooooooooooooooooon

RÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMM
ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!

K ZUBAŘI NÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ!!

denyk

Frau Ešusová, myslím na vás jak na vlastní, ať tě ničévo nebolí

Dikišén, dikišén pani, já vim že jde vo prt, ale prostě vysvětlit to tý mojí makovici moc nejde. Fčera jsem byla tak mimozní, že sem dokonce ani psa nezmlátila . Byli jsme v civilízaci, našel si tam kámošku - bullteriérku a pak kámošku chrtici, a pak kámošku výmarajdu a pak byl tak rozhrkanej, že mu nefungovaly ušní bubny. Ani sem neměla sílu mu je profouknout .Stála sem tam jako debil a neuďála vůůůbec nic

a on to je ta velká paní, co se bojí zubaře....

no já mám moooc hodnou pani dochtorku, moc hodnou, vlídnou, milou zlatou, ale steeeejnak se bojim. moc a furt. vona řiká dycky, hele kdyby to byl někdo jinej než vy, tak už bychom dávno převrtaly ty olbřímý plomby co máte ze základky ešče, ale já vám to nemůžu udělat, vy byste umřela no na jednu určo tentokrát dojde, dojde, něco tam nesedí, tak se do toho asi pustíme, ale .... chce se mi blinkat, jen si to představím

..to bude vstáváníčko

no ty brďo!! eh, nic moc, nezávidim. NO A HELE... CO TY LÁZNĚ?
jána to nezapomněla

Fajka

le zase si řikejte že vám nebudou určitě rvát dva moudráky na jednou takže to až tak hrozný nebude

já vim, máš pravdu, řikám si, že to nic není, ale když já nic nevydržim, nemám bolest ráda, moc se jí bojim, víc než paboukůch

<< 1 ... 1206 . 1207 . 1208 . 1209 . 1210 . 1211 . 1212 . 1213 . 1214 . 1215 . 1216 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání