| Autor |
Zpráva |
inu
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2011 21:40
- Nahlásit
archie
Ten dort je úpa úžasnej, panííí
moc děkuju, pani..! Vaše chvála pofoukala moje pocuchané kuchařské ego
brut
že se povedl a
nepovedl kde asi soudruzi udělali chybu?
to nebyla pohádka, ale horor
copak já mám někdy nějaký pečení bez problémů?
doufám, že už zůstal pohromadě a sklidil obdiv, páč myšky jsou dokonalé
no, tak hnědá punčovina začala přes noc prosvítat a tvar ještě víc povolil, některé myši se transportem splácly... ale hlásím, že jíst se to dalo a nebylo to zase tak hnusný
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2011 22:25
- Nahlásit
http://chov.plivnik.cz/pohadky/uvodnik.html
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2011 09:19
- Nahlásit
Raaamštáááááááááááááájn,
máme konečně zase nad nulou sníh mizí a nefoooká skoro...a je sobotěnka
kachna_
hááááskýýýýýýý musíte napsat pani knihu pohádek slavnou jako Herryy pooootr a budete slavná a prachatáá auž nikdá nebudete mušet nic dělat!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2011 13:16
- Nahlásit
Zdravím vespolek
inu
nepovedl kde asi soudruzi udělali chybu?
nevíííím , měla si v troubě kastrolek s vodou? A bylo těsto akorát hustý ( ani moc ani málo)
copak já mám někdy nějaký pečení bez problémů?
to je fakt, ty by jsi mohla pát horory pro budoucí kuchařinky
tak hnědá punčovina začala přes noc prosvítat a tvar ještě víc povolil, některé myši se transportem splácly... ale hlásím, že jíst se to dalo a nebylo to zase tak hnusný
tohle bych asi věděla .... jednak si to moc namočila a tím se celý tvar posunul a druhák, když jsi válela hmoru, tak jsi jí udělala moc tenkou. Ovšem myšky byly dokonalé a důležité je jen to, že všem chutnalo
kachna_
nemáte v rodině nějakou bajkářku nebo spisovatelku... protože tvé pohádky jsou krásné, milé, hlavně úsměvné a i s poučením
Fajka
máme konečně zase nad nulou sníh mizí a nefoooká skoro...a je sobotěnka
u nás je též nad nulou, ale děsně fouká, všude je spousta bláta
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2011 14:57
- Nahlásit
sem chtělat dělat účto a nefachá mě PC f práci asi se na ndej nemůžu přihlásit ((
tak sem našla něco štýýýlovýho do naší rodiny
todle pro fáju:
a todle pro čííífa:
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2011 19:46 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
RRRRRRRRRRRRRRRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMMŠTÁ Á ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!
Pátek a sobota ve znamení zrzavejch bestijí
fčera jsme byli na společný prochajdě s Ešusí kámoškou Aischou ve Hvjézdě a dneska.......................dneska............... ...... ....... ... ....
........ dneska byl SLAVNEJ DEN!!!
MĚLA SEM DVA PSY!!!!!!!! DVA OHÁÁÁÁÁÁÁÁÁŘEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!
Měla jsem na hlídání půjdčenou¨Ešusí¨Macešku Frydrychu Fáááálckou!!!!!!!!! Byli jsme procházkovati v Unhošti. My pouze pro¨cházkovali, pséci též pluli . Ty hovádi vlítli do rozvodněnýho potoka, kterej už byl spíš říčkou a byl dost drajvovej. Měla jsem obavy, zdaliž nebudu muset pro jednoho z nich až do Děčína vody habakůk. řezali se , prali se, domů šli voba jak prasata, takže následně oba prošli procesem vanování. Voba pochopitelně věrní vižlouní nátuře, takže že by doma lehli, to ani náhodou, řezali se dál navzájem pod stolem v jídelním koutě, prokusovali si uši a tváře a drápali se po hlavě zadníma nohama. Maceška vždy úspěšně zvítězila, neb zvolila taktiku zasednutí. Jakmile sedla Hošíčkovi zadelí na hlavu, ztratil tento zcela koncetraci a byl tim pádem v řiti
Miluju mít dva čokle
V trůbě jsou pstruzi
Fajka
sníh mizí
nechápu, proč se tak sadisticky raduješ
a je sobotěnka
tak cos dělala f práci!!
Číííííf
To je MOJE DEKA!¨
no už asi teda ne, možná by bylo na čase použít minulej čas
denyk
zerrzavec nigdá njení zrůda pšece
no nevim... zkusim pohledat foto roku
do voka, to mi říkal, móc chodnej ušní vopravář tam byl
no ty brďo!!!!!!!!!§ to by mě nikdá nenapadlo!! Tož svázat ruce a sednout si radši na ně
brut
teta má suchej hajzlík na dvorku, tak si dokážete představit, jak mi bylo, když jsem v předklonu s baterkou a s ucpanou hubou ( abych někde něco neohodila), motajíc se, musela několikrát za dvě hodiny ven
no tak nářez teda!!!!!!!!!!!!!! To byl teda zájezd
teta byla nadšená
tak alespoň že tak, i když si myslím, že to ta migrýna přebila, ten pocit
a zřejmě nastal nějaký problémek, páč moc dlouho ve Znojmě nepobyla a nějak se tam nechystá....
no zaplať nadbůch, teda.
šak to je ftipný...
tak a tetkon už nevim vůbec vo čom je řeč
ale je mi to prdlajs platný
no jo, dyš voni sou mrchy v přesile
že by někdy někde venku?
ale prosim tě , bůhví kam ses dívala a cos viděla
to znám trochu jinak, ale budiž
to sem ale psát přece nemůžu!!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2011 21:20
- Nahlásit
Fajka
m chtělat dělat účto a nefachá mě PC f práci asi se na ndej nemůžu přihlásit
sis alespoň udělala krásnou volnou sobotěnku
PetraK
dneska byl SLAVNEJ DEN!!!
MĚLA SEM DVA PSY!!!!!!!! DVA OHÁÁÁÁÁÁÁÁÁŘEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!
tak to je naprostá bomba Jak se na ně tvářil Brtník? Byl taky tak nadšenej?
Dva jsou skvělá věc, vůbec bych neměnila ...i když my tu teď máme tři a je to taky super
no tak nářez teda!!!!!!!!!!!!!! To byl teda zájezd
jj, sem říkala, že si umím vybrat
tak alespoň že tak, i když si myslím, že to ta migrýna přebila, ten pocit
nepřebila ... žiju s migrénou tak dlouho, že vím, že se může objevit kdekoli a kdykoli
no zaplať nadbůch, teda
kéž by to vydrželo
tak a tetkon už nevim vůbec vo čom je řeč
nevadí
no jo, dyš voni sou mrchy v přesile
přesně táááák
ale prosim tě , bůhví kam ses dívala a cos viděla
jáááá? Nebyla sem jediná, kdo viděl
to sem ale psát přece nemůžu!!
to je fakt... bůhví, kdo to tu čte a co by si ještě pomyslel
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2011 21:34
- Nahlásit
Pstruzi byli vynikající, Habáni jsou taky vynikající. MILUJU SOBOTU.
A švestkovej kynutej koláč s drobenkou je taky vynikající.
brut
tak to je naprostá bomba
jo to dokonale!! Skvělý procházka, fakt, navíc- Frída se hodně drží lidí, nemusela jsem ani s jedním psem řešit zvěř, takže naprostá naprostá pohoda.Držela se nás, Ešusa brala jako velkýho bráchu, co dělal on, musela taky. Brtnik mu našel obří špalek, ale jako fakt obří. Ešus si musel vypáčit držku, aby ho vzal do kušny, ovšem - BYLO TO JEHO!!! Ke špalku se Maceška neměla přibližovat -a to ani, kdyby mu na hlavu sedla bylo skvělý pozorovat tu jejich komunikaci, kdy ona si z něj navíc dělala naprostou pééérdel a jeho mohl vzít ďásek . Když to Brtnik mrsknul přes tu vodu, mohli se vobá přerazit . Ona hezky poslouchá, fakt to bylo moc fajn. Miluju mít dva ohaře
Byl taky tak nadšenej?
jak se můžeš takhle ptát??????
Ale jo venku v pohodě, protože vážně nebyl problém. Ovšem když jsme s těma prasatama dorazili domů a následovalo dvojí koupání.............. to už bylo po radosti .A to nemluvím o tom, že se pak prostorem pohybovali dva smrdutí mokrý kapřopsi , jenže to je zas o tom, že když je ten pes tvůj, tak prostě zavelíš OBĚMA místo a důsledně si na tom trváš, když máš psa první den návštěvou, je to o něčem jiným. Ale to mu nevysvětlíš
sem říkala, že si umím vybrat
migrýna je svině hnusná! Nesnášim ji!
žiju s migrénou tak dlouho, že vím,
jo já vim, ale přece jen, jsou místa, kde se to snáší tak jako hůř. a teď už dobrý?
kéž by to vydrželo
no snad teta naznala o čem by to tam bylo. doufám.
jáááá? Nebyla sem jediná, kdo viděl
to jako nevim, kam se kdo teda koukal
a co by si ještě pomyslel
no kdybych napsala variantu, kterou znám já, tak je jasný, co by si pomyslel
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2011 22:03
- Nahlásit
Brý kačer, u nás mizí zbytek sněhu...chjo
a ucho bolí hlavně v noci
Fajka
ta prouhatá kočka je fajnová
PetraK
Měla jsem na hlídání půjdčenou¨Ešusí¨Macešku
gdyš z tého máš takovou radóst, bych ti jí taky ráda udělala, tákže gdy móžu svého hošíka poslat k vám na zkušenou? aj buchty mu křibalím
příště až budou plavati, zavolej a já je ochytím u Drážďan
Ešče že můj hošík vodu nee
A fčera mi vystartoval po sousedovic fence. Já si klekla pef ke mně fenka za ním, tak jí zpražil....tak jsem ho zpražila já. Nfím, co to mělo znamenat, snad si myslel, že mu chci dát pamlsek, pubertál jeden . Nic jí neudělal, jen to hrozivě vypadalo. Ona je velká bázlivka a řvala jak na lesy, chuděra
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2011 22:11 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
denyk
bych ti jí taky ráda udělala, tákže gdy móžu svého hošíka poslat k vám na zkušenou?
Gdy? No, když mu přiděláš tu onů, tak klidně hned hošíček by byl nadšen. Pokud přijede be té oné... hošíček nebude nadšen, páč to pro něj bude znamenat, že dostane od pánčičky po kušně, páč by rád držkoval
Nic jí neudělal, jen to hrozivě vypadalo.
hele , já moc neumím vysvětlovat, ale ono pes na jednu stranu nemusí vystát úplně všechno. zas je to o takovým tom vybalancování. .... Ešus třeba nemá rád otravný štěňata, co jim dá najevo 3x slušně, ať ho nevotravujou. POchopitelně prcek z toho má čurinu a votravuje dál. Musí si to nechat ten pes líbit??? schválně - co myslíš?
a ucho bolí hlavně v noci
jo nemocný uchové a podobný věci, bolej - nevim proč- nejvíc v noci. Vydrž prťka , snad léky brzo zaberou.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2011 22:24
- Nahlásit
PetraK
rád držkoval
ahá a gdyš mu dm růžovou mašli?
a s tou fenko, no mi to vadilo kvůli sousedce, bo ta její feňule se hodně fšeho bojí a hlavně Bukáčovi gdyš byl malej dělala chůvu, bo hodně ječel sám doma, tak jsme ho to učili postupně....fenak mu dělala mámu a on na ní takhle (možná že mě začíná hlídat a to by byl asi horší křípad :down
nejvíc v noci
vopravář mo to vysvětlil...bo v leže se tam nahrne kref...prý.
No já si to ucho stejně asi vysnila, abych nemusela myslit na to břicho, bo z toho jsem měla docela depku. Takže myslím na ucho
|
inu
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2011 10:12
- Nahlásit
brut
měla si v troubě kastrolek s vodou?
dycky mám, bez toho mi to blafne hned
A bylo těsto akorát hustý
čert ví... nemám odhad
jednak si to moc namočila a tím se celý tvar posunul a druhák, když jsi válela hmoru, tak jsi jí udělala moc tenkou
no jó
----------------------------------------------
Jinak letos poprvý nejsem na DUOCACIBu a vůbec mi to nechybí
|
Číííííf
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2011 11:45
- Nahlásit
denyk
Ahojky,
páč si na mě byla fšdycky chodná, tak tady pro Tebe něco mám:
A chtěla bys štěnidla?
To u nás na fóru nejni žádnej problém:
Ale pospěš, tady si už jednoho pani nese domů:
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2011 12:05
- Nahlásit
Číííííf
jédytky ty jsou otomiloučký díky za nabídku, ále já musím nejdříf zvládnou to mé zrzavé strašidýlko a pak se uvidí
A jestli jsou za 1200Euro, tak musím i našpórovat
Jinak hezkou neděli fšem lidem dobré vůle
|
inu
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2011 12:08
- Nahlásit
denyk
Jinak hezkou neděli fšem lidem dobré vůle
tak nevím, jestli se mimo Vánoce takoví vyskytujou
|
Číííííf
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2011 12:19
- Nahlásit
Fajka
A tady něco For You...
A stejně sem měl poslední slovo!
Jo? A cos jí řekl?
Tak si to teda KUP!
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2011 12:25
- Nahlásit
inu
takoví vyskytujou
v této diskuzi urkitě
Číííííf
budete mít totok barevný mimí, nebo zase kesáš??? jako s těma modrákama, do Amerikí pro něj fakt nepojedu
|
inu
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2011 12:42
- Nahlásit
denyk
v této diskuzi urkitě
jo, já vím a nehlašte se všichni
mít totok barevný mimí,
ona pí Fajkýšová vo takovém psovi již dlouho sní, nicméně měla dosud embargo
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2011 12:48
- Nahlásit
To je Australák? A prouhatice ho nezežere? Dyk denyk tak vono mě totok fakt zajímá
|
inu
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2011 13:56
- Nahlásit
denyk
voni ti to povolaní vysvětlí
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2011 18:14
- Nahlásit
RRRRRRRRRRRRRRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMM
ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN
NEDĚLE!!
Právě jsem vyrobila své první nepytlikové knedliky ve svém dlouhém životě. nechápu, proč sem to nezkusila dřívějc. Vůbec nic na tom nejni
Odpolko jsme byl procházkovat, potkali jsme setra Billíka, Ešus vždycky v jeho přítomnosti předvádí stoprocentní poslušnost. nechápu proč, ale je to tak. Bylo to tak i tentokrát. Asi si budu muset Billíka vzít s sebou na tenPecku
Hele lidijové- hoďte mi nápad na využití jedný Ešusí vlastnosti. Jak najde na zemi něco co tam nepatří, začne na to upozorňovat.Třeba před chvilkou našel na zemi knížku němčiny, spadla ze židle (pokud jí tam teda neposlal on záměrně ) no ale našel jí a stál nad ní a upozorňoval, že tam je něco co tam být nemá. Tak si říkám, jak tohle využít????
Číííííf
Tak si to teda KUP
tak uš ne šarpěj, uš australák?
je fakt ale krásnej
|
brut
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2011 18:17
- Nahlásit
Zdravím milé dámy a Čííífe
Právě jsem dopsala sáhodlouhýho emila a na dva další odpověděla....sem naprosto vyčerpána
PetraK
jo to dokonale!! Skvělý procházka, fakt,
to je opravdu bomba
bylo skvělý pozorovat tu jejich komunikaci, kdy ona si z něj navíc dělala naprostou pééérdel a jeho mohl vzít ďásek
přesně to samý mám já.... sleduju, jak spolu "mluvěj" a jsem šťastná
jak se můžeš takhle ptát??????
můžu, noooo ... sem si říkala, že třá byl z toho taky tak nadšenej a huš je druhej péf na dobrý cestě
Ovšem když jsme s těma prasatama dorazili domů a následovalo dvojí koupání.............. to už bylo po radosti .A to nemluvím o tom, že se pak prostorem pohybovali dva smrdutí mokrý kapřopsi , jenže to je zas o tom, že když je ten pes tvůj, tak prostě zavelíš OBĚMA místo a důsledně si na tom trváš, když máš psa první den návštěvou, je to o něčem jiným. Ale to mu nevysvětlíš
je fakt, že venku je to o něčem trochu jiným, než pak další soužití v bytě.....ovšem, já jednám se všema psama stejně ( ať je můj či ségřin či Jitčin). Holt mají smůlu a zatím se mi to vyplácí
migrýna je svině hnusná! Nesnášim ji!
já taky ne, ale žiju s ní už tak dlouho, že mě její nečekané příchody nepřekvapují ...
jo já vim, ale přece jen, jsou místa, kde se to snáší tak jako hůř. a teď už dobrý?
víš, kde se snáší snad nejhůř? V létě u moře...tam většinou nemáš domácí komfort a ještě ke všemu je ti děsný vedro
Jj, teď už to zase de
no snad teta naznala o čem by to tam bylo. doufám.
doufám, ona je v tomhle směru jak tajemnej hrad v Karpatech
to jako nevim, kam se kdo teda koukal
na vás, milostivá, na vás
no kdybych napsala variantu, kterou znám já, tak je jasný, co by si pomyslel
... sem myslela, pomyslel o nás
denyk
ucho bolí hlavně v noci
zánět zvukovodu je pěkně hnusnej ... většinou to způsobuje zlatý stafylokok, což je pěkná sfině. Dober všechna atb a pro jistotu si pak nechej udělat jak výtěr z ucha, tak z nosu a krku... kor, když máš pak jít na slepák
Já si klekla pef ke mně fenka za ním, tak jí zpražil....tak jsem ho zpražila já. Nfím, co to mělo znamenat, snad si myslel, že mu chci dát pamlsek, pubertál jeden . Nic jí neudělal, jen to hrozivě vypadalo. Ona je velká bázlivka a řvala jak na lesy, chuděra
nemyslím, že by v tom bylo něco zlýho... jednak asi žárlil na paničku a druhák chtěl zjistit, jestli nedostala něco, co bylo původně určený jemu. Tohle dělají "jedináčci" či závisláčci často... neviděla bych v tom žádný záměr...
inu
dycky mám, bez toho mi to blafne hned
a nepečeš to teda na moc? Protože pokud ti to bez vody blafne hned, tak je tam moc vysoká teplota...
čert ví... nemám odhad
ahááá.... mnooo, nesmí to téct, ale ani z toho bejt hrouda. Musí to bejt tak akorát
no jó
víš, že žádný učený z nebe nespad, že ?
tak nevím, jestli se mimo Vánoce takoví vyskytujou
nebuď skeptik ... na to seš ještě moc mladá
Číííííf
vy budete mít australského ovčáka? Nebo to je jen oblíbený obrázek krásného štěníka?
Bude mít Fáfa o co pečovat a o co se starat....
denyk
To je Australák? A prouhatice ho nezežere?
jj, to je australák ovčák a nemyslím, že by ho pruhatice sežrala
|
brut
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2011 18:21
- Nahlásit
PetraK
Tak si říkám, jak tohle využít????
to nevím...teda jeden nápad bych měla, ale nevím, jesli by si z něj byla nadšená
a tohle by se vám nelíbilo?
|
inu
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2011 18:25
- Nahlásit
brut
Musí to bejt tak akorát
to bude ta potíž
nebuď skeptik ... na to seš ještě moc mladá
tsk, to není skepticismus, to je realita
a tohle by se vám nelíbilo?
to je nějaký... plesnivý, todlecto
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2011 18:37
- Nahlásit
PetraK
setra Billíka, Ešus vždycky v jeho přítomnosti předvádí stoprocentní poslušnost.
pošlete Bilíka k nám....mně dnes zerzoun zdrhnul za hárací kámoškou....jsem nevěděla, že šly půl hoďky před náma...házím tenisák, pef se skvěle baví najednou sére na tenisák a šustí do pryč
směr NDR tak si říkám á byly tu holky z NDR (bo ty hárají taky) tak píšu sms do NDR f tom zvoní mobil kámoška od labradorky kde jseš? a já u rybníků a zdrhnul mi péf a ona já fím, bo je s náma vrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
je fakt ale krásnej
ze fšech nejkrásnější
brut Dober všechna atb
nedali mi, bo jsem je v listopadu brala 3 týdny mám jen mastičky, kapičky, a prášky na bolest
australský honácký pes.....ó teho jsme měli nedávno f kanclu a dost smrděl
|
brut
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2011 18:37
- Nahlásit
inu
to bude ta potíž
taky si myslím
tsk, to není skepticismus, to je realita
..šmrncnutá skepticismem
to je nějaký... plesnivý, todlecto
přesně tak... moje malý, plesnivý miminko
|
brut
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2011 18:41
- Nahlásit
denyk
nedali mi, bo jsem je v listopadu brala 3 týdny
ááá, řekla si jim, že máš jít na slepák? Udělali ti stěry z ucha?
mám jen mastičky, kapičky, a prášky na bolest
hmm, pokud to je fakt zlatej stafylokok, tak máš o zábavu postaráno, páč jednak se vrací a druhák se objevuje na místech, kde by ho jeden nečekal.... nech si udělat ty výtěry,pro jistotu
australský honácký pes.....ó teho jsme měli nedávno f kanclu a dost smrděl
kdo ho měl u vás? Je to čistokrevný a máš na majitele kontakt? Na fotce je Brutík druhý den, co jsme si ho přivezli
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2011 18:42
- Nahlásit
brut
moje malý, plesnivý miminko
uš je ale velký, nebo?
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2011 18:46
- Nahlásit
brut řekla si jim,
jo řekla i termín, ale nic mi nedělali kontrola 18.2 tak asi brnknu do nemocnice, jestli mě teda 22.2 vemou? To nechpu to aby se člověk fšechno dověděl z netu
Je to čistokrevný
nefím, jestli papírák a byl tuším z Jiřetína pod Jedlovou
|
inu
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2011 18:48
- Nahlásit
brut
šmrncnutá skepticismem
no jo, já měla vždy pozitivní přístup k životu
přesně tak... moje malý, plesnivý miminko
to bylo nějaký prošlý ve slevě?