| Autor |
Zpráva |
Fajka
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2011 11:49
- Nahlásit
šiš von není vidět celej název knihy
tak ho sem rači vypíšu aby bylo jasno
jak zabít manžela a další šikovné tipy pro domácnost
|
Číííííf
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2011 11:53
- Nahlásit
Voni mě tady ublihujou - Denyku, gde si???
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2011 11:54
- Nahlásit
Fajka
jak zabít manžela a další šikovné tipy pro domácnost
Joooooooooooooooo! asi taky začnu studovat??? čék má bejt furt připravenej a knok napšůt
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2011 11:55
- Nahlásit
Číííííf
Voni mě tady ublihujou
gdepak, gdepak, voni Ti teprve ublihovat budou : p, jen co druhá půle pilně nastuduje, máš se na co těšit
|
Číííííf
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2011 11:55
- Nahlásit
No nic, Já du venčit...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2011 11:56
- Nahlásit
Číííííf
No nic, Já du venčit...
nezapomeň doma hrablo, řikala Fajka, že vám trochu připadlo
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2011 11:57
- Nahlásit
Číííííf
No nic, Já du venčit...
až na toho psa konečně autentický foto
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2011 11:59
- Nahlásit
PetraK
jen co druhá půle pilně nastuduje, máš se na co těšit
jo to jo...asi budu muset použít praktiky jako když sem si pořizovala automatickou pračku
|
Číííííf
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2011 12:00
- Nahlásit
PetraK
Ty Hele, nenechávej toho Ešusa samotnýho doma!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2011 12:02
- Nahlásit
Fajka
ě autentický foto
asi dneska budeš mít k večeři čočku
.asi budu muset použít praktiky
zdůvěř se, čék občas potřebuje inšpiraci
Číííííf
toho Ešusa samotnýho doma!
nedivila bych se, páč ten pitomec by sežral vola i s rohama
no ale ten tam vlastně nejni!! Takže to nejni Ešus!!
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2011 12:08
- Nahlásit
Rumštajn ve spolek a něco růžového pro nepotěchu oka
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2011 12:09
- Nahlásit
PetraK
asi dneska budeš mít k večeři čočku
jako mě čočka neva já čočku rát
zdůvěř se, čék občas potřebuje inšpiraci
no to se nedá to byla revoluce + defenestrace a když napíšu že zahradou lítalo špinavý a nebo namočený prádlo tak nekecám...a a č je moje matka generál tak potupně prchla do domu (myslím že se i potupně zamkla a celý vodpoledne nevylejzala) bo sem řvala jak protržená...nebude dlouho a budou lítat prkna a nářadí z obýváku ...
jo jo taková je halt doba... bohužel
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2011 12:22
- Nahlásit
kachna_
Rumštajn ve spolek a něco růžového pro nepotěchu oka
kachénka je dneska za hodnou?? copa se to děje?? Ten zápor u potěchy oka taktně!!!! přehlížím
Fajka
rát
ten by měl dostat držkovou!
celý vodpoledne nevylejzala) bo sem řvala jak protržená...nebude dlouho a budou lítat prkna a nářadí z obýváku .
juhůůůůůůůůůůůůů to znám!!!!
U nás takhle zahradou lítalo dříví a palička na maso a řef to byl taky příšernej. Zrovna včera při prohlížení fotek na to v tichosti Brtnik narazil, když jsme otevřeli fotku naší rokle, kde jsem pokládala netkanou textilii a potřebovala jí přitloukat latičkama, které měly být nařezány do špičky. Jenže to by bylo moc práce, takže byly nařezaný narovno. Tupej kůl prostě do hlíny krz tu textilii neprotlučeš, nebo teda když už, tak se u toho dost zbytečně nadřeš. Doteď vidim tu palici jak sviští vzduchem a já řvu jak prorvaný Slapy. Máma taky tejden nevylejzala radši.
eh, jak vám pani rozumim.
..... předpokládám, že Čííííf se tady tetkon asi nějakou dobu nevobjeví. Buďto bude na nás načtvanej a nebo bude radši v obýváku cvičit s nářadim??
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2011 12:28
- Nahlásit
PetraK
Tupej kůl prostě do hlíny krz tu textilii neprotlučeš, nebo teda když už, tak se u toho dost zbytečně nadřeš. Doteď vidim tu palici jak sviští vzduchem a já řvu jak prorvaný Slapy. Máma taky tejden nevylejzala radši.
já bych asi z toho kůlu udělala vzteky třísky
no hele jako já vydržím hodně sem velmi ale velmi dlouho klidná , pak začnu slušně prosit, pak jen prosit, pak dám diplomatickou pauzu, pak pokračuju v narážkách když ani pak neuspěju je opět pauza a pak už jeko to jede ...
momentálně jsme v dramatické puze číslo dvě..hodnotila bych to klid před bouří
předpokládám, že Čííííf se tady tetkon asi nějakou dobu nevobjeví
no ted vopravdu vodjel něco zařizovat tak ted nee
bude radši v obýváku cvičit s nářadim
no tak to bych se vsadila že nebude....
............. bude Kyril
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2011 12:52
- Nahlásit
PetraK
copa se to děje??
jo to nebyla jeho karikatura , aha
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2011 13:12
- Nahlásit
Fajka
já bych asi z toho kůlu udělala vzteky třísky
to proběhlo taky, další fáze byla, že sem roztřískala tu paličku na maso, kterou jsem k zatloukání používala. Takovou tu dřevěnou
nejdřív odlítla ta kovová natloukací část, v další fází letěla ta palička a v ruce mi zvostalo jen to držátko. To sem nakonec roztřískala taky. Pak jsem vzala tu hromadu tupejch kůlů a šla si to za příšernýho řevu osekávat sekerou. pak už letěla aji ta sekera.... no......... no nic
jako já vydržím hodně sem velmi ale velmi dlouho klidná
já ne, já chytám dost často z první.
..hodnotila bych to klid před bouří
............ bude Kyri
esli chceš, přídu ti helfnout s Tsunami
kachna_
jo to nebyla jeho karikatura
tu udělám z tebe
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2011 13:57
- Nahlásit
PetraK
pani až přijedete na hory vobstarám vám taky takovou paličku! že by ste mě to jako názorně ukázala jak se to dělá!!
von už se nějakej "tupej kůleček" najde
|
Číííííf
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2011 13:59
- Nahlásit
PetraK
já ne, já chytám dost často z první
Tak to Tě nechcu...
esli chceš, přídu ti helfnout s Tsunami
Tak to se nevopovažuj, vybumbej dva litry čaje (nebo něčeho jinýho) a udělej si Cunami Doma!
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2011 14:04 - Změnil/a: denyk
- Nahlásit
Guten odpolednééé,
to čék nemóže reagovat, co se dyk denyk tadyk děje
Petra mini pak píše o razítku, pak má špíček, ále to ti nevjeřím, že nosíš miní a máš špíček nennee
A jediný gdoš tadyk denyk na mě muslí je Číííííf ó děkujú bo Čííííf je dycky nejvíc i u nás v práci dokoncé
Já chudinka jsem ubolená, mám mastičky kapičtý a prášky na hucho nějaký infekční zánět zevního zvukovodu a je to nakadžlivý tak ještěže s váma netelefónuju, to máme ty uši blísko, že?
A dnes tu máte gútovský vobrázky....škoda, že se to tadyk ned číst o víkendu, to se nikdy moc nepobavím...bo tu nigdo nepíše...ani matak tehoto krasafce
ani tatok paní okřídlená
ani tatok paní od pruhatice
ani ten velkej Čííííf
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2011 14:09
- Nahlásit
denyk
chudinka jsem ubolená, mám mastičky kapičtý a prášky na hucho nějaký infekční zánět zevního zvukovodu a je to nakadžlivý tak ještěže s váma netelefónuju, to máme ty uši blísko, že
aaaaá pani iii to je mě vááás lííítooooooo
tak si déte něco dobrého aspoň aby ste přišla na jinčí myšlééénky
I love my boss
no ale tok pozor totok pani!!!!
I dyž mě někdy děsně čtve tak je MUJ! jako todle by se mě jako neíbilo
a eště takle veřejně!!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2011 14:12
- Nahlásit
Fajka
pani až přijedete na hory vobstarám vám taky takovou paličku! že by ste mě to jako názorně ukázala jak se to dělá!!
von už se nějakej "tupej kůleček" najde
a pak že jen jáá su mocinky blbá při pátku, palička může být asi i železná, si myslim, že to pak má větčí efekt
Číííííf
Tak to Tě n echcu..
vidíš a ne každej měl čas todle říct si vem jaký štěstí máš třá kupříkladu oproti Brtnikoj
vybumbej dva litry čaje (nebo něčeho jinýho) a udělej si Cunami Doma!
co si myslíš, že sem taková nanicovatá? Na to nepotřebuju dva litry čaje, stačí jedno kafe
denyk
nějaký infekční zánět zevního zvukovodu a je to nakadžlivý tak ještěže s váma netelefónuju,
co to?? nemocný ucho může bejt taky nakažlivý??
Tak se hlavně vykurýruj.
tehoto krasafce
jo to sme zrovinka myslim soutěžili vo zrůdu roku
ani tatok paní od pruhatic
tjo tomu řikam SuperFajfka
|
Číííííf
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2011 14:14
- Nahlásit
Fajka
Nech Ju! Dyk je Denyk Otomilááááá...
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2011 14:20
- Nahlásit
Fajkajako todle by se mě jako neíbilo
drahá, fšak je tam napsáno MY ne TVŮJ ...NEBO ŽEBYCHOM VOBĚ DĚLALY VE STEJNÉ FIRMĚ? Mně fakt stačí ten můj
PetraKzrůdu roku
tak požooor paní, zerrzavec nigdá njení zrůda pšece
ucho může bejt taky nakažlivý jó prej si v něm nemm vrtat prstíkem, abych si to nepřestěhovala třeba do voka, to mi říkal, móc chodnej ušní vopravář tam byl
šupajdíme ven, konečně přestalo sněžákovat
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2011 14:24
- Nahlásit
denyk
drahá, fšak je tam napsáno MY ne TVŮJ
no no no.....no proto!!!!
to víte pani já jak mám nahrnutou kref v tý hlavě tak úpá přesně nedočítám a chytám se každý sebemenčí příležitosti ..jen jen vybuchnout
ŽEBYCHOM VOBĚ DĚLALY VE STEJNÉ FIRMĚ? Mně fakt stačí ten můj
nefim vo tom pani..essi teda nejste zalezlá někde pod stolem
jo jo to mě ten můj tak ystačí až až
|
Číííííf
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2011 15:05
- Nahlásit
Předstafte si to!
Du takle po kanceláři a chystáme se jako dom (je pátek, tak tady nebudem smrdět do večara - že) a najednou koukám, moje deka, kterou používám v kanclu po čaji o páté je ňák podezřele smotaná na zemi a schovaná pod fíííkusem (aby ne ní nebylo vidět z protějšího baráku), tak je jasný že v mé nepřítomnosti tady někdo prach sprostě vodpočíval!
A pak se vrací domu s nářkem, co měla práááce!
PRDLAJS - válí se mi to tady!
To je MOJE DEKA!
|
inu
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2011 15:52
- Nahlásit
denyk
ějaký infekční zánět zevního zvukovodu
upřímnou soustrast Vám přejí Pražské kanalizace (to je prosim terminus technikus, stejně jako "Vlak se opozdil z důvodu ztráty lopatky na uhlí")
|
archie
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2011 18:32
- Nahlásit
inu
Ten dort je úpa úžasnej, panííí Já umím akorát obyč, a zdobit ho neumím vůbec a ty myšišky, kdybych vyráběla já, tak je z toho hlavolam roku, co že to chtěl básník, ehm kuchař, říct....
Jdu venčit, takže musím mopsíkům přidat do kapes nějaké cihly Venku je nějak větrno
|
brut
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2011 20:52
- Nahlásit
Zdravím milé dámy a Čííífe
Jsem zpět. Hlásím, že mimo děsné migrény, která mě přepadla u tety hned první noc, se nic mimořádného nestalo
Jo a k tý migréně ... teta má suchej hajzlík na dvorku, tak si dokážete představit, jak mi bylo, když jsem v předklonu s baterkou a s ucpanou hubou ( abych někde něco neohodila), motajíc se, musela několikrát za dvě hodiny ven
PetraK
tak hlavně ščastnou cestu a u tety dobrý pořízení
teta byla nadšená a zřejmě nastal nějaký problémek, páč moc dlouho ve Znojmě nepobyla a nějak se tam nechystá....
takhle napsaný to vypadá i ftipně
šak to je ftipný...a vím po kom to mám ... po tetě, ta je stejně střelená jako já
musíš bránit vlastnim tělem
bráním, bráním, ale je mi to prdlajs platný
jááááááááááááááá?? No kdes to viděla, prosim Tě?
že by někdy někde venku?
neb veliký duch, velikého ....... ducha značí
to znám trochu jinak, ale budiž
kachna_
Lucinko, udělej TY TY TY" a zahrozila sem prstem
Mám chytré dítě. Udělalo HAF HAF
Fajka
už se ptal kdy půjdem zas
je celej nedočkavej
já sem úplně hotová, bolí mě ruka v lokti jako blázen a svaly který používám pravděpodobně jen při tenisu
ooooj, to tě lituju
|
brut
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2011 21:01
- Nahlásit
inu
tak mám právě v troubě korpus, chtěla jsem vyzkoušet tento:
ten znáááááám je dobrej , doufám, že se povedl a už je nazdobenej... koukej udělat foto, sem an něj zvědavá
kachna_
O MEDVÍDKOVI, KTERÝ NECHTĚL SPÁT
krásná pohádka s úžasným dějem
|
brut
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2011 21:30
- Nahlásit
inu
Pohádka o sýrovém dortu (nejen) pro Brůtofku
týýýý jo, to nebyla pohádka, ale horor ...sem si vzpomněla na Jitčin dort k prvním narozkám a musím říct, že tě chápu, rozumím a děsně se při vzpomínce bavím ... u tvého popisu též, ale vím, jak hrozně ti bylo
Zazvonil zvonec a pokud se dort do zítra nerozkydne úplně, možná, že pohádka bude mít i šťastný konec.
doufám, že už zůstal pohromadě a sklidil obdiv, páč myšky jsou dokonalé
|