Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1098 . 1099 . 1100 . 1101 . 1102 . 1103 . 1104 . 1105 . 1106 . 1107 . 1108 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
denyk
Člen
# Zasláno: 31 Led 2011 21:05
- Nahlásit

PetraK

dyk se nečerti ty wogo
tak antracitovéj né? No nejdřív musím našetřit, bo stojí slušnou sumičku cca 1200EURO

denyk
Člen
# Zasláno: 31 Led 2011 21:06
- Nahlásit

neřikaj ti rypadlo?

tys viděla můj nos???

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Led 2011 21:19 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

denyk

dyk se nečerti ty wogo

to přece nemůžeš chtít po někom kdo je z pekla, že ne?

antracitovéj
tak ať formulujou přesně, dyš napišou modrej, představim si něco takovýho

1200EURO

tjo. ani náhodou, aji kdybych na to měla, tak bych to asi nedala. Ne že bych byla Davítkojc, ale to mi prostě přijde to... zhůvěřilý asi, nebo co. Sem magor, no.

tys viděla můj nos

ne ale umim si ho představit. Brtnik je velkorypadlo a to bys měla vïdět ten raťafák

denyk
Člen
# Zasláno: 31 Led 2011 21:26
- Nahlásit

PetraK

nó to by byl kjásavéc takhle modréj...
a já mluvila s paní od které zrzafce mám. Má dvě fenky, ale prý si stejně doma nehrají, jsou prý prostě závislé na ní a furt za ní běhají...tak prý by za mnou nechodil jeden zrzoun, ale dva...a asi má pravdu, je to asi a bude jedináček . Brtnik je velkorypadlo
dyk mi jedn pán řekl, že jsem židofka, gdyš mi bylo 15 a já nevěděla vo co gó
nejhorší je že uši a nos prý rostou celej život...pomóc

1200EURO
a za pusu od Tilldy bys to dala, co

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Led 2011 21:53
- Nahlásit

denyk
to asi a bude jedináček

ono zase s jedním psem jsou ¨jiný výhody - myslím, že když jsou dva, tak ten druhý už se třeba tolik nenaváže na páníka. No prostě všechno má svý pro a proti.

že uši a nos

hele ale velký nos velkýho toho... ducha značí řiká Brtnik

a za pusu od Tilldy bys to dala, co

platil by ešče von , přece si nebudu předplácet chlapa

Fajka
Člen
# Zasláno: 31 Led 2011 22:05
- Nahlásit

ježíš ze mě tenistka asi nikdá nebue

denyk
Člen
# Zasláno: 31 Led 2011 22:07
- Nahlásit

Fajka

tady je možný fšecko....Fajka s raketou....

platil by ešče von

tak je šikulkááá

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Led 2011 22:08
- Nahlásit

Fajka

ježíš ze mě tenistka asi nikdá nebue

neuděláš provaz či co?

Fajka
Člen
# Zasláno: 31 Led 2011 22:08
- Nahlásit

denyk
tady je možný fšecko....Fajka s raketou....

doplňuju:

Fajka s raketou hrála hokej

Fajka
Člen
# Zasláno: 31 Led 2011 22:10
- Nahlásit

PetraK
neuděláš provaz či co
no nebue ze mě tenistka bo nemám tenisovou sukňu

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Led 2011 22:10
- Nahlásit

Fajka

nebo snad míček na gezichtu nosit neumíš?

denyk
platil by ešče von

tak je šikulkááá

no nésu přece blbé

Fajka
Člen
# Zasláno: 31 Led 2011 22:11
- Nahlásit

PetraK
neuděláš provaz či co
provaz scháněl čííf po mejch prvních úderech aby se mohl pověsit na slooop

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Led 2011 22:11
- Nahlásit

Fajka
bo nemám tenisovou sukňu
tož si vem černý trenérky

Fajka
Člen
# Zasláno: 31 Led 2011 22:14
- Nahlásit

PetraK
voe ale to bych ještě potřála plastiku ozadí k tomu

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Led 2011 22:14
- Nahlásit

Fajka

provaz scháněl čííf

tak tu. Má to aji se zálohou, dyby mu ten úvaz prdnul, tak se může aji střelit

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Led 2011 22:15
- Nahlásit

Fajka
ještě potřála plastiku

dyž tak koukám na ten matroš, tak by ta plastika musela bejt ze žuly. Tudle bábu čutnout do zadku, tak si zlomim nohu i v těch mejch vokovanejch botách

Fajka
Člen
# Zasláno: 31 Led 2011 22:17
- Nahlásit

PetraK
koukám na ten matroš, tak by ta plastika musela bejt ze žuly. Tudle bábu čutnout do zadku, tak si zlomim nohu i v těch mejch vokovanejch botách
je todle ještě baba?

PetraK
. Má to aji se zálohou, dyby mu ten úvaz prdnul, tak se může aji střelit
zichr je zichr

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Led 2011 22:24
- Nahlásit

Fajka
je todle ještě baba?
asi ne, asi je to spíš muskulatůra

zichr je zichr

jaja, máš recht

jdu do péři, koukám, že už je moc a nejvíc hodin.

Dneska sem díky svejm novejm hodinkám, na kterých se nedá identifikovat kolik je hodin vytvořila germánskou větu:

Ich habe eine Uhr, aber ich weiss nicht wie viel Uhr ist

měla bych jít opravdu spát

denyk
Člen
# Zasláno: 31 Led 2011 22:30
- Nahlásit

Fajka
hrála hokej
mít svůj styl je úžasná vjec

plastiku ozadí
ta je vycpaná....a v riflích musí bejt šílenáá
ještě baba

krásná opálená bloncka

brou

Číííííf
Člen
# Zasláno: 31 Led 2011 23:57
- Nahlásit

ALL
Ahojky, fakt nerad chválim, ale Fajka je přirozenej tenisovej talent, kdyby totiž strávila na kurtu tolik času, co já, tak bych asi neměl šanci.
Mno a rekapitulace - prvních 15 minut se od ní vracely asi dva míčky z deseti, po 30ti minutách pět z deseti, po 45ti minutách sedm z deseti a po hodině už sem měl starosti vracet míčky já, tak nám pro jistotu zhasli světla nad naším kurtem - to mělo znamenat něco jako - hodina uběhla, koukejte mazat domů.
A já sem byl docela rád, kdo ví, co by následovalo za další půlhodinu...

denyk
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 06:54
- Nahlásit

Ramštáááááájn při úterkú

Ták za hoďku jdu domů bo nám příjde vopravář na lednici.....zvláštní to vjec, má jeden kompresor mrazák mrazí (stěrače stírají) ále v "lednici" je prostě 18 stupňů
Ále co tomu předcházelo, po půl roce po záruce (hesky se mi to tadyk rýmuje) nám vytekla voláká chladící kapalina a verdikt byl neopravitelné. Byli jsme docela nasraný protože jsme kúpili dražší od (podle nás) lepší firmy...tak jsme to zkusili písli dopis a oni nám vyšli fstříc tím, že nám dají novou za půlku ceny....podmínkou bylo starou lednici odvézt do práglu a vyzvednout si novou....toš neš jsme sehnali někoho trvalo to téměř 3 měsíce (lednici jsme měli na balkóně) ve čtvrtek přivezli tu novóu a hle fachá tak jak jsem psala....když jsme volali, tak nám řekli, že to je dopravou ....tákže doufám, že to bude to samý a znóva brrrrr.

Zrzoun šel při ranním venčení krásně u nohy...jsem furt nechápala co se jako děje že by v noci někde nabral rozum se mi nepozdávalo nó a pak 2x zvracel, tak mi to bylo jasný

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 08:34 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

RRRR
RRRRRR
RRRRRRRRÁÁÁÁÁMM
ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!

tak ať držim s denykem lajnu, hodim sem MáááTildůůů.

Dneska je teda Pepíček Zímů! Cestou do práce mi mrazem vytekly voči
No dobře, kapek přeháňka, nevytekly uplně, ale voda mi z nich teda tekla celou cestu od trambaje. Vypadalo to že pláču, páč du do práce. No f podstatě to asi i je pravda

denyk

Ták za hoďku jdu domů bo nám příjde vopravář na lednic

no potěš koště teda, to nejni moc sranda , se nedivim, že nechceš slyšet slovo lednice , držim palce

nó a pak 2x zvracel,
á jejda! Tak doufám, že to nic nebude a bude brzo zase o.káčko. Jo takhle přesně se chová Ešus, když mu něco je. ťape u nohy nalepenej jak sucháč

Číííííf
Fajka je přirozenej tenisovej talent

My to víme uš dávno, že je talent. přirozenej. a na cokolif. Vy muži se k tomu musíte vždy tak zdlouhavě propracovat.....

...... asi do toho Bedřicha jezdit nemám, co??? Když tak nad tim přemýšlím...

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 08:37
- Nahlásit

Blbne mi počítač

větu

Ták za hoďku jdu domů bo nám příjde vopravář na lednic

mi z neznámýho důvodu vložil třikrát do textu zatímco jsem psala , teď jsem to musela 3x editovat

denyk
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 08:59
- Nahlásit

Opraveno, vytekla kapalina tak snad to budu ókej

že to nic nebude
v neděli dostal prášek na odčervení, tak možná to má ještě z toho....zvracel jen šťávy tak myslím, že to bude dobrý. Má ve zvyku ohryzávat klacky

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 09:05
- Nahlásit

tak nevim, kam to vlastně napsat - do radostnejch, nebo vedle do načtvatejch? Tak to písnu sem k nám

Cvičila jsem s Ešusem v polích vysílání do směrů pro hračky, byl odloženej u batohu, já byla o kus dál a rozhazovala hračky do prostoru. Z ničehož nic k nám napochodoval velkej volně loženej péf a štrádoval to k Ešátorovi, ten vzorově seděl, dokud čokl nedošel až úplně k němu na nataženejch noženkách , to už se teda zvednul, pes ho ohučel, Ešus ho ohučel, což se nedivím, páč hlídal navíc batoh. pak si na sebe vodevřeli držku, ale nechali se hned z první ohouknout.

Měla jsem radost, že zůstal na místě fakt poctivě, až do poslední chvíle a taky, že se to pak obratem pořešilo, ale tak trochu mě štval ten volně loženej pes. I když zase na druhou stranu, když to teď píšu, tak ono v tom terénu to v podstatě asi ani jinak nešlo. Takže to je jasný, mělo to jít do radostnejch

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 09:07
- Nahlásit

denyk

Opraveno, vytekla kapalina tak snad to budu ókej
tjo rychlost docela!
no tak paráda, tak ať holka fachá

v neděli dostal prášek na odčervení, tak možná to má ještě z toho...

jo to taky znám. vypadá to nejspíš na tohle. Mám pocit, že voni jsou vižlouni obecně poblijóni

denyk
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 09:15 - Změnil/a: denyk
- Nahlásit

PetraK

vižlouni obecně poblijóni
jó asi toho snědl víc a takhle si udržuje postavu
Jinak jsem fčera mluvila s paní od které jsem ho koupila. Má 2 fenky 5 letou a téměř 3 letou matku s dcérkou) a říkala, že si prostě spolu moc nehrajou, že za ní pořád chodí, že jak jsou hodně kontaktní tak stejně furt choděj za člověkém....takže si myslí, že kdyby byli 2tak bych stejně ty stíny měla dva. A na to, jaká jen on povaha, takže by asi spíš trochen žárlil

denyk
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 09:20
- Nahlásit

Četla jsem tutok diskuzi Jsem neschopná majitelka psa a dobře jí tam zase radíš, mně ten hajzlík taky trochen vyvrčává a vyštěkává psy

Fajka
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 09:25
- Nahlásit

Brýýýtroooooo...sem při cestě do práááce málem humrzlaaaaa

Aby vám to nebylo líto už nám tu taky nesluní ale máme hmlhu že není na krok vidět

šiš nesmíte tomu číífoj šecko věřit, von děsně kecáááá, sem neměla tenisouvou raketu 3 roky v ruce tak to podle toho vypadá. Podle mě talent nemám jen mám štěstí že se to toho vopčas trefím

denyk
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 09:30
- Nahlásit

PetraK
vlastně napsat - do radostnejch, nebo vedle do načtvatejch
Hodný Ešúšečék

Fajka

nesmíte tomu číífoj šecko věřit, von děsně kecáááá, sem neměla tenisouvou raketu 3 roky v ruce tak to
ále je otomiléj, gdyš to takhle napsál, né?

hlásím tóže kosú a mlhú

<< 1 ... 1098 . 1099 . 1100 . 1101 . 1102 . 1103 . 1104 . 1105 . 1106 . 1107 . 1108 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání